עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברור לי שהמעבד הוא צוואר בקבוק, אבל השאלה היא, ואני מקווה שאני שואל נכון בכלל, האם במשחקים של היום כוח העיבוד לא הולך ברובו לכ"מ? או שזה בכלל קשור בויסטה? בכל אופן, כדאי לשדרג? הכרטיס נמכר ב KSP עבור 690 ש"ח. משחקים מיועדים: gears of war, rainbow six vegas 2 תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by mc_elad,

איזה מכרטיסי המסך יתאים למסך שלי(22 אינץ')?? רצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן... ועוד שאלה...האם המשוואה נכונה? -- כ.מסך חזק יותר=יותר זמן יעבוד בכבוד(ולא יתפגר בהגדרות MED-)

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by IcE_MaN0,

עד ל-2000 שקלים על איזה מסך אתם ממליצים לא משנה lcd או crt.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש, אני מתעסקת עם גרפיקה דו מימדית (כמעט ולא עריכת וידאו) אבל חשוב לי מאד התוצאות על המסך. התקציב שלי גם לא גדול מי יודע מה.. ובהתאם לכך הציעו לי את שני הכרטיסים הבאים: ati raedon x1550 512mb geforce 7300 256mb מה עדיף? מה היתרונות שלהם אחד על השני? אני יודעת שהראשון מהיר יותר, אך האם הוא נותן ביצועים דומים לגיפורס? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by ZyBeX,

קניתי את הכרטיס מסך הבא: Sapphire - Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב יחד עם הכרטיס מסך החדש המחשב אינו עולה בכלל, ניסיתי להחזיר חזרה לכרטיס מסך הישן והמחשב כן עולה. יש לי מחשב יחסית ישן, לוח אם: P4VXASD מעבד פנטיום 4 בקיצור הלוח אם תומך בAGP אבל משום מה הכרטיס מסך הזה לא פועל, ניסיתי את הכרטיס מסך הזה (החדש) על מחשב אחר גם לא הכי חדש עם מתאם AGP ושם הוא כן עבד. גלשתי קצת בגוגל והבנתי שיש סוגים של AGP.. החלפת הלוח האם לסוג שמתאים ללא ספק תעזור אך אני רוצה לפעול בדרך אחרת.. תודה ענקית לעוזרים. --------------------------------------------- עריכה --------------------------------------------- באתר החברה של הכרטיס מסך מצאתי במה תומך הלוח אם שלי והמתאם…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by kotvana,

שלום. אני שוקל לקנות לוח עם אופציה ל-SLI, פשוט בגלל שנדפק לי לוח NF4 ישן ויש את זה בשוק - במחיר לא רע - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22785&aff=bazman אני שוקל להריץ כרטיס אחד של 6600GT וכרטיס אחד של HD4670. השאלה שלי, שאלה של מי שבאמת לא מבין - האם יש אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך שונים וששניהם יעבדו?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. שלום אנשים הכרטיב לא מיועד למשחקים בכלל חשוב שאוכל להריץ סרטים ב איכות DVD על טלויזיה ובמקביל לעבוד ברזולוציה שונה על המסך של המחשב. כרגע שניהם אנאלוגיים אבל מעונין בכרטיב שיתמוך גם ב- DVI לשמוע עתידי בטליויזית LCD תקציב 400-500ש"ח אבל כמובן שאם יש כרטיס זול ב הרבה שיעשה את העבודה הנ"ל אשמח, שוב אין לי ענין במשחקים. אגב, האם כרטיב טלויויזה יעשה את העבודה הזו? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by sergey_kendis,

בבאנדל של הכרטיס מסך בד"כ אמור להגיע מתאם 6 פינים מ-4 פינים???

9. למפרט של מחשב שמיועד לעריכת סרטים צריך כרטיס מסך חזק? ואם כן למה? הרי אין שם איזה משהו שקשור לגראפיקה כמו במשחקים לא? אמרו לי שצריך ליקנות למחשב כזה כרטיס מסך של MATROX ולפי מה שאמרו לי הכרטיס מסך הזה טוב לעריכת סרטים, במה הוא שונה נגיד מ7800GTX? ה7800GTX לא חזק מספיק? או שאלה 2 כרטיסים שונים לגמרי? כי קצת התבלבלתי בקטע הזה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה מהסוג הישן (מסך גדול עם כניסת RCA יחידה) ומחפש כרטיס מסך טוב אך לא יקר מדי. מפרט מחשב: מעבד core i5 2500 לוח אם asrock z68 pro3 זיכרון kignston ddr3/2Gb/1600Mhz ספק כוח antec earthwatts EA500d מסך: teac 20.1" 1680x1050@60hz אני צריך כרטיס מסך עם יציאת s-video, וכזה שאוכל לחבר אליו גם את מסך המחשב וגם את הטלויזיה לשימוש בו-זמני.

11. Started by emilio,

ניסיתי להשוות את שני מסכים לצורך עיקרי קולנוע ביתי גם קצת משחקים. כ.מסך שאני מטלבט ביניהם: 1. X1650XT 256MB 2. X2600XT 256 MB אני יודע כ.מסך הראשון אינו תומך ומחיר בערך אותו דבר. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים או אולי עדיף 8600GT 512MB אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

13. הקיצר היום הורדתי את הדריברים החדשים 71.84 מהאתר המקורי של אנווידיה והבעייה היא שהכרטיס עומד על 66-70 במנוחה למה זה ככה... הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6800GT אין נלי מאווררים וכל הדברים האלו במחשב הכל בסטוק ויש לי את הבעייה במעלות רק בדרייברים החדשים... תודה לעוזריםםםםםםם

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. קיצור tms לא היה להם את ה-TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail. והם אמרו לי שהם יביאו לי כפיצוי את ה-XFX 8800GT Alpha Dog XXX 512MB . השאלה שלי אם זה כרטיס מסך טוב כמו מה שביקשתי מההתחלה? לפי המחיר הוא יותר יקר בקצט.. סליחה שפתחתי נושא שני כי זה לא אותו הדגם שרשמתי בהתחלה.. ועוד שאלה האם יש כרטיס מסך באתר של t.m.s בסביבות ה1000 ש"ח שהוא יותר שווה מה xfx? תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. היי, שאלה קטנה - האם יש יתרון משמעותי בלקנות כ.מסך של חברה טובה יותר לדוגמא ASUS או לשלם פחות ןלקנות כרטיס של חברה לא מוכרת כל כך? אני רוצה לקנות GEFORCE 7600GT וראיתי שיש הפרשים די גדולים בין חברות היצור... האם משמעותי לקנות מחברה טובה? או שיש המלצות על חברות זולות?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by eladbu,

זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by orenc17,

אני חורש ת'אינטרנט ולא מצאתי מישהו בבקשה יכול לתת לי השוואה של שני הכטיסים האלו אחד כנג השני

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by SamurAchzar,

אנא מכם. הייתי לוקח את הסמסונג 193P, אבל הוא מחוץ לתקציב... זמן תגובה של 20 מילישניות יספיק, לא צריך 16 או 12 (זה לא לגיימר). DVI חובה (אלא אם אין אף מסך מתאים עם DVI, ואז נתפשר). המלצות?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  19. שלום לכולם, אני חושב לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להוריד , לצפות ולקודד סרטים ולעיתים רחוקות לשחק! מקווה שתוכלו להמליץ לי על כ. מסך שמיועד למטרות אלו. חושב גם על קניית אחד ממסכי DELL אבל לא החלטתי האם להשקיע בגדול ולקנות את ה-24" או להסתפק ב-20". אז מה אתם חושבים?

20. Started by itak,

אני מתכונן להחליף radeon 9800 pro שנשרף לי בgeforce 7600GT שניהם ביציאת AGP, הספק שלי הוא של מותג HEC, הדגם הוא HEC-425VD-T והשאלה שלי היא האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג? שאר המערכת היא די ג'נארית, צורב אחד, מעבד בסוקט 482 2.66 ג'יגה, ג'יגה של ראם וכונן קשיח אחד שרץ ב7200 rpm. רשום לי שהpeak output זה 425W והtotal output זה 350W. האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג את הספק, או שהוא מספיק? עריכה : רשום גם שב12V הוא יכול לספק 15 אמפים (והpeak 17). אם אאלץ לקנות ספק חדש, ישנה המלצה? אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על ספק אז גם אם אאלץ לקנות אחד ג'נארי לא תהיה לי בעיה. בנוסף רצוי מאוד שזה יהיה מlogicpc בגלל שמשם אני קונה את הכרטיס מסך אבל אפשר גם בksp או בח…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by Black_Citadel,

קודם כל, מה זה כל כך משנה הזמן תגובה ? זה נראה לי זניח 20 מילישניות או 13 מילישניות... מה הזמן תגובה של מסך CRT ממוצע ? ומה יכול להיגרם למסך כתוצאה מנגיעות במסך ?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by bono_71,

אם אני רוכש מסך עם חיבור dvi אני חייב להחליף גם כרטיס מסך עם חיבור כזה במקרה שאין לי כרטיס עם dvi . או שיש במסך גם אופציה לחיבור רגיל. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל היום (סוף סוף..) ואני חושב שיש לי בעיית FPS קטנה.. אני בד"כ משחק Soldier Of Fortune II והייתי משחק על 150 FPS עם הכרטיס הישן ועכשיו, אחרי שהתקנתי את הכרטיס + דרייבר של אומגה (ניסיתי גם של ATI ) זה מגביל אותי למקסימום 200 שזה אמור להיות 333 (מי שמכיר את סולג'ר בטח מבין..) כרטיסים יותר חלשים מזה (סדרת ה6800 של נוידיה) מקבלים 333 FPS קבוע... אין לי מושג מה לעשות שם אולי זה הגדרות של משהו? תודה לעוזרים

24. Started by gggil,

פרסמתי כבר בלוח יד2 שבאתר פה אבל לא תגובות ולא נעליים חשבתי אולי מישהו פה יהיה מוכן להחליף איתי כרטיס חדש נקנה לפני חודש בTMS מגיע עם כל הכבלים, דרייברים, חוברת הכל. מעוניין להחליף את שלי בHD3650 DDR3 512/256MB אם למישהו/י יש מה שאני מחפש נא לפנות אליי, פה או בפרטי תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, גיל

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by Dima323,

יש לי כניסת VGA (כמו החיבור למסך מחשב) בטלוויזה בסלון מה שאני רוצה לדעת זה עם אני מחבר דרך VGA זה תמיד יהיה יותר איכותי מ TVOUT או שלא בהכרח? גם אם מדובר בכרטיס מאוד ישן?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים