עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by סהרר,

אין לי תקציב גדול אז חשבתי ללכת על6600 הזה??עם זה כרטיס טוב?החברה של הכרטיס טובה?? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by maxxy,

משהו יודע אם יש חנויות שאפשר לראות בהן מסכי יונדאי? או אולי את שם היבואן? אני מעוניין במסכי LCD של NEC, HERCULES או HYUNDAI... 17 אינץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by gooz,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. ויש לי כרטיס גרפי טוב ואני משחק עם רזולוציה 1920x1200 עם גרפיקה הכי גבוהה ובכל זאת יש כל מיני משחקים שנחשבים לטובים מבחינה גרפית ועדיין יש להם את הבעיות המוזכרות הנ"ל. אם יש אפשרות לבצע משהו בדרייברים של הכרטיס בנדון? נ.ב: אני מדבר לדוגמא על משחק כמו GTA 4 ,FEAR 2 ועוד .. *מצורפת תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. איפה ה- video in יותר טוב בכרטיס מסך x800xt או בכרטיס טלוויזייה איכותי טוב (כמו שיש לי - ראו בחתימה) אני שואל את זה היות ויש לי אוסף קסטות וידיאו אנלוגיות של אירועים מישפחתיים שאני מעוניין להמיר באיכות טובה ל- xvid ולאחר מיכן ליצרוב על מדיות dvd

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by Life_SyStem,

יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. Started by niner,

שלום. יש לי רדיאון 9800 פרו. השאלה שלי היא: כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל המחשב בפורמט AVI או אחר? תודה

9. יש לי כרטיס מסך GE FORCE MX 400

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by guyishai,

שלום! המערכת שלי היא: p4 2.6 2*512 ddr 3200 asus p4p800 deluxe maxtor 80 gb 7200rpm sata gf 4 ti 4200 (asus v8420) וקיבלתי ביצועים נמוכים יותר באופן משמעותי מהמערכת הבאה במשחק פלייט סימולטור 2004, כאשר ההגדרות היו זהות וגם הפילטרים של הכ. מסך. AMD2600+ Barton Core MSI K7N2 ILSR MotherBoard Samsung 512MB DDR400/3200 GeForce 4 MX 440 WD 80GB 7200RPM 8MB Buffer ניסיתי גם גרסאות ישנות של דרייברים ולא עזר. האם הכ. מסך התקלקל ??? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by Shay08,

אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  12. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4865050

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by solo53,

רוצה להקליט ממקור אנלוגי וידאו ואדיו האם לקנות כרטיס מסך התומך VIVO ולעשות זאת איתו אם אפשר האם מישהו הצליח להגיע לתוצאות נורמלית או ללכת על כרטיס מסך עם או בלי יציאת TV לא ממש חשוב ולקנות בנוסף כרטיס TV ולהקליט איתו לא מתכוון כלל לשחק במחשב אלא רק לצורך הקלטה כמו VCR אינני מיתכון להקליט מאנטנה כך שלא חייב טיונר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. קניתי מסך חדש DELL E228WFP מסך בגודל 22 אינץ כרטיס המסך שיש לי במחשב הוא GEFORCE 6200 TURBO CACHE האם כדאי לי לשדרג את כרטיס המסך או שהוא חזק מספיק לצרכים שלי, שהם: אינטרנט ומקסימום צפיה בסרטים.

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  15. אני רוצהלקנות את ה Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro אבל אני מפחד קראתי בפורמים שיש בעיות עם הכרטיס בעיות ריצוד מאוד חשוב לי לדעת אם לקנות אותו ואם אכן יש לו בעיות האם שווה לקנות במקומו GF FX 5600 של MSI

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. אני צריך מסך חדש אין לי הרבה כסף להשקיע האם כדאי ללכת לבדוק את המסך הנ"ל? יש אותו למישהו שהוא יכול להגיד את דעתו על המסך? ואם אין אותו איזה פאקים אני צריך לחפש במסך יד 2 (בן שנה וחצי על פי המוכר) מלבד שריטות צריבה ועוצמת הארה חלשה. האם יש עיוותים גיאומטריים שצריך לראות ואיך אני בודק (תעזרו לי פליז כי מחר אני קופץ אל הבחור.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by kobibo,

רציתי לדעת אלו דרייברים עדיפים יותר לשם התקנת כרטיס 9800PRO 128MB 256BIT ? 1. הדרייברים שיגיעו יחד עם הכרטיס ? 2. הדרייבר החדש באתר של CATALYST 4.6 ATI ? 3.הדרייבר של חב' אומגה שהבנתי שגם לה יצא גירסה של 4.6 ? איך ניתן להגיע לאתר שלה ? האם יש הבדל משמעותי בין סוגי הדרייברים ? חשובים לי הביצועים אך לא פחות גם היציבות . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. :'( שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא. ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד. אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה? הכרטיס מסך שלי: NVIDIA GeForce4 MX 440 תודה...

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מסך מהאתר הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-31 המסכים פה לא משהו. הקישור הוא למסכים של 19 אינץ', אני רוצה מסך במכירה קבוצתית. אני ממש ממש לא מבין במסכים, מבין המסכים האלה מה הכי טוב? טווח מחירים עד1650 ש"ח בערך.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. Started by sdahan12,

היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by payback,

איזה כרטיס מסך מבין האופציות הבאות הכי מומלץ כיום? ( -כרטיס שיהווה כמשתלם ביותר ביחס למחירו ) 1. ATi Radeon X1600XT 2. Nvidia 6600GT 3. Nvidia 6800GS 4. Ati Radeon X800GT ? ??? תודה.

22. Started by artyom,

ראיתי בפנדה 6600 של לידטק וכתוב שהוא HDTV... יש הבדל בינו לבין 6600 רגיל של גיגהביט למשל?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11979

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. אני קונה השבוע מחשב פשוט עד 1500 שח אני מעונין להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני HDMI כדי לחבר את המחשב לLCD שיש לי בחדר על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

24. אני משתמש בRIVA TUNER לשליטה על המהירות של המאורר לכרטיס מסך עכשיו.. עכשיו התקנתי את הדרייבר 180.42 ואי אפשר לשלוט על המהירות ב180.43 סידרו את הבעייה הזאת? ועם לא יש דרך אחרת תוכנה אחרת שבעזרת אפשר כן יהיה לשלוט על המהירות שלו?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? 1. RADEON X700 256MB V/D/VO של SAPPHIRE 2. X550 PCI-E 256MB TV-OUT DVI על המאוורר כתוב XI אין לי יותר מדיי פרטים עליהם, העתקתי לפה את מה שכתוב על המדבקה שלהם, השני אני לא יודע אפילו איזה חברה הוא... בכל אופן, אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים כי ע"פ הנתונים הבסיסיים שלהם אז הם די זהים עם אותם אפשרויות בתודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.