כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שאני שם בקצב רענון 85hz ב768/1024 זה כותב לי שגיאה משהו עם power managment (כאילו רק במסך בלי הווינדוס) מישהו יודע למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקיי הכרטיס מסך הנוכחי שלי GEFORCE 4-440 MX התקלקל אני חושב.. כי בזמן האחרון במשחקים יש מין הפרעות במסך וכל מיני שטויות ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. אני מעוניין בכרטיס זול... בעל ביצועים סבירים העיקר שיהיה טוב מGEFORCE 4-440 MX גג עד 400 ש"ח רצוי שיהיה זול יותר...
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חומרים על כרטיסי מסך (איך הם בנויים, מה המרכיבים שלהם, מה היא שרשרת העברת הסיגנל בתוחם ועוד). אם אפשר בעיברית. בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ואם כן איך בוחרים אם זה יהיה יציאה או כניסה של וידאו? המפרט המלא בצד
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שוב שלום, המסך שלי נשרף אתמול ואני עובד עכשיו עם חלופי. הייתי עובד עם המסך שלי על 100HZ ולכן זה מוגדר כך ב-WINDOWS. עכשיו המחשב מגיע ל-WINDOWS עם המסך החדש אבל לא מסוגל להציג כלום. העלתי את ה-WINDOWS על SAFE MODE אבל עדין איאפשר לשנות במצב הזה את קצב הרענון. הוא כותב לי באפשרויות של שינוי קצב הרענון USE HARDWARE DEFAULT SETTING. עד עכשיו לא היתה לי בעיה עם SAFE MODE חוץ מזה שזה מעצבן פשוט אני חייב להדפיס משהו עד מחר ולא יכול כי המדפסת לא מותקנת במחשב ואין אפשרות להתקין אותה ב"מצב בטוח". לכן, הבעיה דחופה ואבקש לענות כמה שיותר מהר. בבקשה אנשים יש לי עכשיו מסך מגעיל שעובד על 60 HZ ואני לא יכול להדפיס לשמוע מוסיקה לשחק כלום!!!!! אתמול ניסיתי להתאבד אבל לא ממש הלך כי מה נשאר…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה כרטיס אתם אומרים יותר טוב : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI 128 BIT או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 MB 256 BIT ?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מהו הכרטיס המומלץ שיכול להקרין על מסך 40" HD ב720P ן1080? התקציב הוא 1200 ש"ח עדיף עם תמיכה גם 264. תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מי הכי חזק מבין סדרת ה6XXX כמה הוא עולה? וגם כמה עולה בממוצע ה6800 GS ? לא משנה אם זה PCI-E או AGP
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עכשיו יש לי GF 6200 LE בסירטי MKV 720p.X264 יש לי לפעמים קירטועים או אי התאמה בין הAUDIO לVIDEO. המעבד מגיע ל50% שימוש בערך בהרצה של סרט ולא יותר. השאלה אם כ"מ חדש בסביבות 400 ש"ח (אני חושב על 3650) יפטור את הבעיה, ואיזה דגם עדיף ? מפרט: P4 3GH 1G 667 זיכרון מסך "22 ספק 500W גנרי לוח אסוס P5PL2. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה וכבר דיי נמאס לי לסחוב אותו כל פעם לLP ואחר כך שנה בשביל להושיב אותו על הבסיס שלו (צריך להכניס את זה בידיוק שזה יהיה יציב שלא יפול איזה 15 דקות עד שאני מצליח) אז אח שלי אמר לי שאני יכול להביא לו את המסך והוא מביא לי F700P או כל מסך אחר חדש מהחברה בטווח מחירים כמו של הF900B כמובן... אז רציתי לדעת איזה מסך הכי כדיי לי לקחת את הF700P או שיש משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחשב של סבתא שלי פועל כרגע עם מסך 15' של Hitachi שכבר מזמן עבר זמנו. היא מתכוונת לרכוש אחד חדש. חשבתי על ה LG 700B אבל קשה למצוא אותו עכשיו. באחת החנויות הציעו כאלטרנטיבה את הLG T710BH. איזה מסך מומלץ בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש לחדר, ואני מעוניין שהמסך ישמש אותי גם כטלוויזיה, אבל אני לא מבין מספיק בכרטיסי טלוויזיה, או יותר נכון, לא מעודכן (יש לי אחד ישן יחסית). המטרה היא לקחת שידור מממיר של yes ולחבר אותו למחשב (מסך 22.1" רחב ! )ולצפות ככה, מבלי לאבד את האיכות שידור האיכותית שאני מקבל מהלוויין . אז תודה מראש, .MORIEL
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מבקשת עזרה בתקלה מטרידה: מאז שהתקנתי אקספלורר 7 - כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט באתרי חדשות (למשל Ynet) או באתרים של ערוצי הטלוויזיה אני מקבלת תמונה משובשת כמו בדוגמא. הקול נשמע תקין אני כן יכולה לראות סרטים ב-אתרים כמו u tube או metacafe כל עזרה תתקבל בתודה גדולה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי בבית מערכת מבוססת קונרו 6400 ולוח אם של אסוס P5B Deluxe וזכרונות של קינגסטון עכשיו השאלה שלי היא שאני אמור לקנות עכשיו כרטיס מסך כאשר השימושים שלי הם משחקים וקצת גרפיקה כמו פוטו שופ ופלאש השאלה שלי אם להשקיע על כרטיס מסך X1900XT שיעלה לי 2000+ או שבכלל לא שווה בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו ובכלל מה ששוה זה להשקיע על כרטיס מסך בינוני כמו ה x1600 שעולה באיזור ה 1000 ש"ח וכש ה DX10 יתחילו להיות קצת יותר זולים אז להשקיע על אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, עד אתמול הייתי בטוח שאני קונה את ה - 8500GT של Gigabyte, אך התברר לי שהוא לא תומך ברזולוציות גבוהות בעבודה בשני מסכים - אני מתכנן לעבוד ב - 1050*1680 על שני המסכים, ולפי המפרט הוא לא יודע לעמוד בזה (הוא מוגבל ב - 2560 על 1600). המטרה של הכרטיס הוא לעבודה משרדית על שני מסכים, שידע להריץ משחקים "קלים" ושתהיה לו יציאת S-Video. מישהו מכיר כרטיס מסך כזה בתקציב של 500 ש"ח? תודה! נ.ב. האם המגבלה של 2560 על 1600 היא ספציפית של GigaByte או של ה - 8500GT? נ.ב. 2: המפרט של המחשב הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM ¤1001 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז Coolermaster Centurion 532 Silver RC-532-SKR3 ¤329 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤48 1 ספק כ…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הframewrok 1.1 מוקתן וגם הsp1 שלו....אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים עם הקונטרול סנטר יש משו שלא מסתדר לי בתהליכים שרצים ברקע יש לי פעמים את הקובץ CLI.exe זה צריך להיות ככה? וגם כשאני לוחץ פעמיים על האייקון החדש של ati הקונטרול סנטר לא עולה רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז על catalyste control center הוא עולה..וגם פעם אחת שסתם בדקתי קצת את הקונטרול סנטר זה כתב לי שקרתה איזה תקלה עם הframework 1.1..
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כרגע מחובר אצלי מסך אחד לחיבור ה-VGA... אם אני קונה מסך נוסף שהוא DVI, אבל אני רוצה שהוא ישמש כמסך "סרטים" זאת אומרת אני לא צריך שהוא יפעל כל הזמן, בנוסף לכך שהוא כנראה יהיה TV בפני עצמו... מה אני צריך לעשות? או שפשוט להפעיל את שניהם כרגיל, ואז להפעיל את הדרייבר שנותן להעביר בין מסך למסך-זאת אומרת שני "שולחני עבודה"... כשאני מפעיל דבר כזה, זה לא מחלק את חוזק המעבד והכרטיס מסך לשניים, וכך אני מפסיד מהיכולות של המחשב כאשר אני לא משתמש במסך השני, אבל הוא עדיין מחובר? אם צריך הסבר נוסף רק תגידו.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הסתכלתי בחנויות באינטרנט וראיתי שפעם הוא מופיעה ככה: http://itc.ua/img/dpk/2005/6/010144.jpg ופעם ככה: http://www.ht.com.au/attach/Images/ATDM.JPG ואני אמור בדיוק להבין מזה...? ??? עריכה: סליחה, בטעות שמתי את הדיון כאן במקום בתצוגה וגרפיקה להעביר...
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חוץ מהמחיר והשם מה ההבדל בין Sparkle לGigabyte בכרטיס 8800GTS 320? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה..
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת איזה כרטיס יש יותר ביצועים יותר טובים או איזה השווה.... הכרטיסים הם: Geforce 6800GT AGP 256Mb 256bit DVI Video Card Vs. Radeon X800PRO 256Mb 256bit TV/DVI Video Card תודה.
-
אני צריך לבחור אחד מבניהם: BFG: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143092 EVGA: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 PNY: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133188 עד 450$ לכרטיס מסך.. אני צריך זיכרון 640MB אם יש לכם הצעות יותר טובות משלושת אלה אז בשמחה! ד"א המסך שלי SAMSUNG 930B LCD19 תודה..
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-