עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , אני עובד עם כרטיס מסך של LEADTEC בגירסת 6600GT עד היום הכל היה בסדר שעבדתי עם מסך CRT בחיבור VGA רגיל לפני כמה ימים קניתי מסך VIEWSONIC VP-191 וחיברתי אותו בחיבור DVI ורואים את הטקסט והפונטים בצורה קצת לא ברורה כמו שאמורים לראות. לאבא שלי למשל יש אותו מסך עם כרטיס מסך ATI 9800P ורואים הרבה יותר חד וברור מאצלי. עכשיו מה שמוזר זה שרואים אותו דבר אצלי גם בחיבור האנלוגי שעבד מצויין עם ה CRT .. כבר ניסיתי להחליף דרייוורים , עשיתי את כל הכיוונים האפשריים במסך ושום דבר לא עוזר. במשחקים וסרטים רואים מצויין. הבעייה היא רק בחדות של הפונטים והטקסט. יכול להיות שהכרטיסים של ATI נחשבים יותר איכותיים מאשר NVIDIA ? אני לא מדבר עכשיו על ביצועים כמובן , אלא רק בתמונה ובחדות…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by YinnoN,

שלום. יש לי fx5200 והתקנתי את הace mega codecs אבל הצבעים אצלי לא טובים זה פועל כאילו יש רק 16 צבעים. אני על הדרייברים של ה78 נדמה לי או משהו כזה ואני לא יודע איך לסדר את זה, זה קורה בכל תוכנה לסרטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by Spootnik,

טוב אז ככה לאחר 8 שנים המסך שלי LG 795plus התחיל לגמגמם ולהחליף לי צבעים והצבע האדום נעלם זה לא בעיה עם הכבל זה בדוק בעיה עם המסך מבדיקות רבות. אז ככה אני מעוניין במסך CRT חדש (למה לא LCD?) כי הוא לא עובר את ה 70HERTZ וזה משפיע בצורה קריטית. שיהיה עד 700 שקל. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה 6600GT או 6800XT בקיצור כרטיס מסך טוב ל AGP שלא יהיה מוגזם בכסף כי אין טעם לקנות 7600GS goldensample שעולה כמט 2000 שקל עד 1000 שקל הכרטיס מסך. מפרט P4 2.66@3.1 Asus p4x800 Radeon 9550 256mega 128bit Sappihre 80giga ide hf toda. :]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by The TrCkeR,

אני מעוניין לקנות בקרוב RADEON X800GTO2. עכשיו, באפשרותי לקנות ישירות מן החנות הספקית חומרת מחשב, אז שאלתי אותם אם יש להם את הכרטיס הזה, והם אמרו לי שעוד חודש יהיה להם כזה במלאי. ולשאלה המתבקשת, האם עוד חודש SAPPHIRE ימשיכו לייצר את הכרטיס הזה? אם זה הגיוני שכרטיס במהדורה מוגבלת יהיה לחנות רק בעוד חודש? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by kobi_af,

17" Viewsonic VA712 + Speakers 8ms LCD Monitor המסך הזה טוב בשביל משחקים?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424450 אם תוכלו, תביעו את הדעה בקשר לכרטיס מסך הזה, אני פשוט לא מכיר ממש ת'חברה ולא יודע אם היא טובה, ובנוסף, תתנו המלצות לאחרים תודה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  7. יש לי בעיות עם הדרייבר החדש של ATI אני רוצה להחזיר את הקודמים 5.12 OMEGA עכשיו שאלה כדי להסיר עם הדרייבר קלינר דרך SAFE MODE.... אני מסמן בעצם את כל מה שרשום בו "ATI" ועושה START ? שאלה שניה לגבי CAB CLEANER שבתוכנה לעשות גם ל DRIVER.CAB וגם ל SP2.CAB ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. זאת כל השאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. [br]פורסם בתאריך: 20.12.2009 בשעה 19:28:29 מצטער, משהו התפקשש לי כאן וזה מופיע כציטוט, לא יודע איך לתקן.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by atg73,

מישהו יודע איך הוא יריץ משחקים כמו סדרת total war לדורותיה, או call of duty מהי המקבילה שלו בכרטיסי מסך הנייחים של נבידיה ו-ati?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by Grr1967,

קיבלתי כאן הרבה המלצות על NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB עבור מחשב חזק שנועד למשחקים. האם תוכלו להשוות אותו לכרטיס הבא: ASUS ATI RADEON AX300-SE 128Mb PCI - EXPRESS יותר טוב? פחות טוב? וככלל, מה המקבילה של ה-6600GT אצל ATI ? אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by V-rs,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר שני מחשבים למסך אחד ללא סוויץ' מיוחד, אלה להשתמש בכרטיס 1800XT בעל שני יציאות DVI/VGA או איך שהוא לנצל את אופצית הVIVO בשביל זה . תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by mrsph666,

השאלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by dark_zero,

מי הכי חזק מבין סדרת ה6XXX כמה הוא עולה? וגם כמה עולה בממוצע ה6800 GS ? לא משנה אם זה PCI-E או AGP

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by Fkl0ster,

שלום, חיפוש ברחבי הרשת מעלה שני מודלים: SDM-S73 ו-SDM-S73/B. מסתבר שמחירם זהה. בארץ, מצאתי את ה-SDM-73/B, אך אין איזכור ל-SDM-73 אלא רק ל-SDM-73H הזול ממנו מעט. האיזכור היחיד שמצאתי לדגם ה-H מחוץ למדינה, היה באתר הקנדי של Sony. הוא לא מספק מידע כלל ואפילו התמונה לא מופיעה... למישהו יש מושג מה פשר ה-H? במה הוא נבדל מה-B, חוץ מאשר הצבע? המחיר הנמוך יותר גורם לי לחשוב שמדובר בדגם הנחות עוד מה-B בעוד פרמטרים חוץ מהצבע. בנוסף, ישנם עוד דגמי LCD שיש לקחת בחשבון עם תקציב של עד 2000 ש"ח (בלבד)? תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש, אני מתעסקת עם גרפיקה דו מימדית (כמעט ולא עריכת וידאו) אבל חשוב לי מאד התוצאות על המסך. התקציב שלי גם לא גדול מי יודע מה.. ובהתאם לכך הציעו לי את שני הכרטיסים הבאים: ati raedon x1550 512mb geforce 7300 256mb מה עדיף? מה היתרונות שלהם אחד על השני? אני יודעת שהראשון מהיר יותר, אך האם הוא נותן ביצועים דומים לגיפורס? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by Salwaby,

יש לי בעיה עם המשחק Caesar IV , כל פעם שאני משחק איתו, אחרי 5-10 דקות אני מקבל כאילו קפיצה במסך הכל הופך לשחור, והמסך נמצא כאילו במצב המתנה (מהבהב כתום - במקום ירוק) יש לציין כי זה קרה לי גם בעוד משחק, אבל חשבתי שזה קורה רק בו, ומכיוון שהיה חרא של משחק מחקתי אותו. עכשיו שזה קורה לי גם פה אני מתחיל להלחץ. משחקים אחרים שאני משחק (RTW, Max Payne 1+2, Warcraft 3 ....) זה לא קורה. (הכל במערכת השנייה שלי - לא הראשונה) עדכון : הבנתי מה הבעיה :\ הכרטיס מתחמם אחושילינג , מגיע ל 96 מעלות ישר שאני יוצא מהמשחק .. אני מניח שאין מה לעשות בנידון ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by gania23,

אני הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס x1900xt ועכשיו ראיתי את הידיעה לגבי הכרטיסים של הדור הבא שיצאו בנובמבר... עכשיו רציתי לדעת עם בנובמבר הם יצאו גם לארץ? מתי בערך תצא הויסטה כדי לא לחכות עם הכרטיס? והאם יצאו בנובמבר גם כרטיסי mid-end לשוק הנמוך יותר... עכשיו זה חשבו לי כדי לדעת עם לבטל מהמפרט את הx1900xt ולשים במקומו ביינתים איזה 7300gs תודה..

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by NJorl,

אילו סדרות תומכות ב- CF האם אפשר לערבב בין סדרות\יצרנים שונים מה בקשר ללוח, האם הוא צריך להיות בעל chipset של ATI (שהוא מאוד נדיר) או שזה יכול לעבוד גם בלוח SLI , יתרונות חסרונות מול SLI

20. יש לי את הכרטיס 8800gt של לידטק. משום מה מאתמול אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך הדרייבר, לא משנה איזה הגדרות אני שם זה לא משפיע על שום משחק. הפילטרים עובדים רק דרך המשחקים... ועוד משהו מוזר זה שה-af לא עובד כלל גם כשאני מפעיל אותו דרך משחקים. ניסיתי להתקין גירסה קודמת של הדרייבר ולא עזר. מה עושים? :s05:

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. Started by zgd,

את השאלה הזו אני שואל בשביל חבר שלי, שאין לו פה חשבון משתמש:

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. שלום אנשים הכרטיב לא מיועד למשחקים בכלל חשוב שאוכל להריץ סרטים ב איכות DVD על טלויזיה ובמקביל לעבוד ברזולוציה שונה על המסך של המחשב. כרגע שניהם אנאלוגיים אבל מעונין בכרטיב שיתמוך גם ב- DVI לשמוע עתידי בטליויזית LCD תקציב 400-500ש"ח אבל כמובן שאם יש כרטיס זול ב הרבה שיעשה את העבודה הנ"ל אשמח, שוב אין לי ענין במשחקים. אגב, האם כרטיב טלויויזה יעשה את העבודה הזו? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  23. אני משתמש בRIVA TUNER לשליטה על המהירות של המאורר לכרטיס מסך עכשיו.. עכשיו התקנתי את הדרייבר 180.42 ואי אפשר לשלוט על המהירות ב180.43 סידרו את הבעייה הזאת? ועם לא יש דרך אחרת תוכנה אחרת שבעזרת אפשר כן יהיה לשלוט על המהירות שלו?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. טוב אז ככה לפני מספר חודשים קניתי לי מצלמה דיגטלית בארה"ב :-X מאושר וטוב לה חזרתי לארץ ורציתי להוריד את הסרט שצילמתי בחו"ל עכשיו הסתבר שהייתי צריך כרטיס DV שקניתי כבר עכשיו ביחד עם הכרטיס קיבלתי את ULED 6 SE ואני מנסה להוריד את הסרט למחשב שלי אבל משום מה זה יוצא באיכות מחורבנת בצורה שלא תאמן וממש מבאס את התחת להקליט את הסרט למחשב איך שהוא נראה האם מישהו יכול לעזור ??? ??? ??? ולהגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להוריד את הסרט באיכות הטובה ביותר למחשב. מיותר לציין שאין לי צורב DVD ולכן אני צריך לצרוב את זה בפורמט SVCD ששמעתי שהוא האיכותי ביותר. אשמח לקבל כול סוג של עזרה שתוכלו להגיש לי. בתודה מראש ינשוף

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by ben060,

ההבדל הוא 20 שח ביניהם ב SKYPC ה 1950PRO זול יותר ב 20 שח. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים