כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
Amd Athlone 3800 + 64 Bit @C 2900 2.5 GB ddr2 RAm HardDisk WS 250 GB MotherBoard - KN9S מה הכרטיס מסך הכי מומלץ ? [ספק ייקנה במידת הצורך, כרגע אני עם ספק 500 W של L&C והוא מחזיק אותי בקלי קלות בלי קריסות באוברקלוק , האם נכון הדבר שהספק יזחיק גם כרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1000 שקל ? אשמח להמלצות והעדפות, תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב לפני שנה ואיבזרתי את כל המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק ושיתמוך במשחקים חדשים ובתוכנות עריכה\גרפיקה(photoshop,after effect,premiere וכו'..). יש לי מסך 22 רחב (226bw samsung) ויש לי את המפרט של המחשב בצד שמאל תודה!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ככה לא מזמן העברתי את המחשב למקום אחר בבית, במחשב יש כרטיס BIOSTAR 8800GTS 320MB לאחר שחיברתי את המחשב, כשהדלקתי אותו גילית מן צליל חזק ביותר כמו של מסגרייה... זה מן צליל אם אתם מכירים שלא כל אחד יכול לשמוע... ורואים במסך הכל כזה חרטוטים מרוח כזה.... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם זה בעיה שאני יכול לסדר? השאלה השנייה, אם לא האחריות תקפה על זה? לדעתכם יש עוד את הכרטיס הזה במלאי? או שיחליפו לי בדגם יותר חדש? בתודה, נבו.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח. מאד חשוב לי יציאת hdmi buit-in (לא רק תמיכה ב-hdmi ע"י מתאם). אין מבחר גדול של כרטיסים כאלה אך נתקלתי בכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB DDR3 PCIe http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=366 869 ש"ח. גם יש יציאת hdmi וגם הכרטיס נראה לי דיי חזק. יש למישהו נסיון איתו, המלצות אחרות? כל דעה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP למטרת משחקים על רזולוציות רחבות. לא מצויין תקציב, מכיוון שטרם החלטתי אם לקנות כרטיס מסך עכשיו, לחכות לירידת מחירים או לדור הבא. ההחלטה תלויה בתשובה לשאלה שבכותרת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ככה, אני הגעתי מהזמנים שה7900GTX היה הכי טוב והיו לו 24 צינורות שיידרים ו8 צינורות VERTEX... עכשיו אני הבנתי שעכשיו יש את הSTREAM PROCCESORS וקניתי גם 8800GT עכשיו עם 112 וG92 לעומת הG92 האחרות(של ה8800GTS 512 ושל סדרת ה9800) שלהן יש יותר.. עכשיו איך הSTREAM PROCCESORS עובדים ובמה הם שונים מהVERTEX והSHADERS... ?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איפה אני רואה את הרשימה של הבעיות שתוקנו אצל הביוס החדש של ספייר ? האם הבעיות האלו ספציפיות רק לחברה הזאת, או שזה בעיות שיש גם בכרטיסים של חברות אחרות וצפויים לצאת ליקונים גם להם ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מפרט- זכרון- 2GBRAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 500W ( או 400 , אני לא בטוח) לוח אם - Asus P4S800D-X יש לי שלוש אפשרויות בקשר לכרטיס מסך- כולם AGP 1. הכרטיס HD6350 (אם זה 400, הספק יחזיק?) 2. הכרטיס HD2600XT 3. הכרטיס X1950GT (אם זה 500, הספק יחזיק?) -אם אני בוחר באפשרות הזאת אז אני מוריד 1GB זיכרון ) מה אתם מציעים? אולי יש הצעה אחרת? בכל מקרה, אבא שלי הולך לקנות את זה מחר....אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עד אז... תודה מראש -=] עריכה: צפויה ירידת מחירים בשבוע הקרוב?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
המחשב עם הוודו (יש אשכול בעמוד הראשון כבר של 5 עמודים) עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לקבוע למסך היא 800X600 וזה לא תופס את כל המסך ורואים מטושטש (זה מסך CRT של טושיבה) . יש אפשרות לסדר שיראו טוב מה כתוב כי מה שכתוב מטושטש. ועוד שאלה אפשר להעלות את הקצב ריענון של המסך? כאילו רק לדעת אם זה אפשרי במסך טלויזיה אני יודע שאתם לא מכירים את הפאנל שלו בעל פה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום , הזמנתי את כרטיס המסך HD3850 256mb מהאתר םלונטר כפי שניתן לראות בקישור הבא : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-RX385256H&cart=12162666484664029〈=heb בבעלותי לוח אם G33-DSR3 (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד E6750 . האם תהיה לי איזשהיא בעיה בתאימות הכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ככה מישו פעם הסביר שאם יש 1GB על הכרטיס מסך ויש לו 256BIT אז 1GB לא מנוצל.?!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הבאתי את הכרטיס של Sapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 קניתי אותו מksp היום איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצת החברה פה אני קונה HD4770. בד"כ אני מכיר ואוהב מוצרי ASUS למיניהם, רק שלצערי (או שלא!) עוד לא מוכרים את הדגם שלהם בארץ, מה שהצלחתי למצוא זה רק GIGABYTE ו- SAPPHIRE שאין לי שום ניסיון איתם חוץ מזה ש- GB נשמעים לי מוכרים יותר! 1. מניסיונכם, מה עדיף ? 2. האם אפשר למצוא בארץ משהו אחר ? בכלל יהיה יתרון למשהו אחר ? ------------ -סופ"ש נעים- ------------
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי רדיון 4670 ואני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה בעזרת כבל S-VIDEO ל RCA. במחשב השני הכל מתחבר יפה. מה שקורה כאן זה שאני נכנס ל ATI Catalyst Center ושם אני לא מצליח לבצע Clone או Extended . אני מצליח לעשות רק SWAP ,שזה אומר או מסך מחשב דלוק או מסך טלויזיה דלוק. ניסיתי את כל האפשרויות להתחבר גם דרך ווינדווס XP וגם דרך ויסטה,עשיתי עדכון גרסה לכל הדרייברים ללא תועלת . המחשב מזהה את המסך של הטלויזיה אבל לא נותן לי אפשרות להתחבר אליה. הכבל תקין 100% וגם כ.מסך כי הרי אפשר להציג תמונה ע"ג הטלויזיה במצב SWAP. מישהו יודע אולי ממה זה נובע? איך אני פותר את הבעיה הזאת ?זה מאוד חשוב לי . אני אודה למי שנתקל במצב דומה ויוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 - איזו חברה הכי מומלצת? Gainward, PALIT, ASUS, GIGABYTE וכו'
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אין לי TV עם חיבור HDMI. יש לי מחשב עם כ.מסך 9800GTX+ אין לי בעיה להוסיף כרטיס או מתאם משהו יודע איפה אני קונה מתאם או דרך לשדר סרטים מהמחשב לTV תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב2 חיבורי PCI-E x16, אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? נגיד לוח אם Gigabyte GA-X48-DQ6 X48, תומך ב2 PCI-E x16 אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? והאם זה ישפיע על המשחקים? כלומר ישפר את החוזק של המחשב להריץ משחקים כבדים? מקווה שהבנתם אותי נכון
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם: ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי וחשבתי שבמקום לקנות כרטיס יותר חדיש לעשות מערך של CF עם אותו דגם של הכרטיס... הנה פרטים על המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) Video Adapte ATI Radeon HD 2600 XT 256 רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?ואם כדי בכלל לעבור למערך של CF? יש אפשרות לעשות OC עם הכרטיס?השמח למדריך בנושא? תודה והמשך שבוע טוב :]
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4595 למסך 19 למשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי,טוב אז ככה,התקנתי את הדריברים החדשים...catalyst 3.8 והם השפיעו במקרה שלי דווקה לרעה...אז מחקתי אותם כדי להתקין בחזרה את catalyst 3.7 ואכשיו בכלל שום דרייבר לא מתקין...גם לא 3.8 וגם לא 3.7 בעיה מוזרה...אני אכשיו בלי דרייברים בכלל תעזרו לי בבקשה.. הנה כמה תמונות שכשיתי מהטעות שהמחשב מוציא לי כשאני מנסה להתקין דרייברים
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ובכן, המכרטיס שמדובר עליו הוא: Sparkle geforce 4 mx440 SE 64MB DDR.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
אני דחוף כבל לג'ויסטיק « בתאריך: היום בשעה 15:46:22 » -------------------------------------------------------------------------------- אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור???
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-