כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ונותנים לי שם את x300 של ati הבנתי שהוא חלש מאוד ולא מיועד לגימריים יש לי אופציה לבטל אותו ולקנות כרטיס מסך יד שניה באותו מחיר שניראה לי יותר מתקדם האים זה משתלם אפילו שאני לא מקוון לשחק כרגע במחשב בכללי האם זה משתלם לקנות כרטיס מסך יד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בCCC אין לי את ה overdrive, ואני לא יכול לראות טמפ. ניסיתי ATI tools וגם שם ברשימת גרפים לא קיימת טמפ. של הכרטיס מסך ניסיתי את EVEREST וגם הוא לא מראה (מראה אפילו של הארד-דיסקים, ולא כ.מסך...) אני חושב שהוא מתחמם יותר מדי, ואני לא מוצא דרך לבדוק את זה, חוץ מלפתוח את המחשב...
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי יש לי 20 קלטות וידאו שאני רוצה לגבות במחשב. אני מחפש כרטיס למחשב שולחני שבו אוכל לגבות באיכות סבירה את כל הקלטות אני יודע שרשמתי כרטיס טלוזיה אבל הכוונה רק לגבות קלטות. אין שום מצב שאחבר אותו לממיר אז אין צורך במשהו שתומך בערוצים וכל זה מקווה שזה הפורום הנכון. זה הכי רלוונטי שמצאתי המחיר הוא בין 300 ל500 הכי זול שאפשר . תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תודה רבה לכם על כל העצות הטובות. בסוף הלכתי עד לזיגזג וקניתי את ה R9800 פרו 256 BIT. עכשיו חזרתי מפירמוט וכרגע הכל נראה מדהים. יש לי הרגשה שכל איכות התמונה השתפרה חבלז. ***עריכה**** בדקתי את הנתונים ב EVEREST ונראה לי שהם לא נכונים. ב FAQ של הפורום רשום רק מס' צינורות עיבוד וזהו. הנה תמונה: מה דעתכם ?? לא צריך להיות לו יותר PIXEL SHADERS ??? . למרות שאני חייב להגיד שהכרטיס הזה הוא מדהים!!!! כל משחק שהפעלתי עד עכשיו שמתי בהגדרות הכי גבוהות והוא לא ירד מ 60 !
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
9800GTX של TwinTech יכנס לפה? http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1171 תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 512MB DDR3 AGPX8 ואני מתכוון לקנות אותו בשביל שימוש FULL HD הבעיה היא שהמעבד קצת חלש..למרות שהוא מריץ 720P חלק אני יותר שואף ל1080I כמובן שעם אוברקלוק ל3.6 הכול סבבה.. אבל מכיוון שקיץ אני מעדייף להשאיר את המעבד על תדר רגיל... אני קונה את הכרטיס כי רק דרך קומפוננט אני יכול לשדר HD לטלוויזיה שלי.. והכרטיס הנוכחי שלי 7800GS חסר קומפוננט. השאלה היא האם הכרטיס יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ? ועוד שאלה: שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיס? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 19:59:54 …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, איך כרטיס המסך הבא: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 880 ש"ח האם Gainward עדיף (1,000 ש"ח) ?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום ביקורת על כרטיסי pci express עם מישהו יודע דברו
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce PX6600TD. הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שאני יראה את המחשב בטלוויזיה אבל אני לא מצליח לראות טלווזיה במחשב. (כמובן יש לי יציאת HDTV) לתמונה תודה רבה רבה לכל העוזרים - זה מאוד דחוף בתודה רועי...
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 2900PRO ואני רוצה לעדכן את הדרייברים,איפה אני יכול למצוא דרייברים?חיפשתי בגוגל וזה לא מוצא לי אם אפשר קישור להורדה,תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שבת שלום לכם תומכים חביבים אני כבר ממש עומד להזמין את המחשב הבא שלי ( ) ויש לי שאלה: מה עדיף לי,לקנות 2 Geforce 6600GT ושהם יפעלו יחד בSLI או לקנות כרטיס Geforce 6800GT יחיד?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שאלה...ידוע שבחלק מהמשחקים יש אפשרות לשחק במסך חלקי (לא מלא) אבל לא כל כרטיסי המסך תומכים באפשרות זו ,האם יש אפשרות בGIGABYTE 7600GT לשחק גם במסך חלקי..? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתעניין במסכי ה20" של החברה, ומשיטוט באתר שלהם ראיתי פתאום את הVP2000s שמופיע שם אחרון בסדרת הPRO מה שמלמד שהוא הכי חדש...אבל המחיר שלו לא מופיע שם, לא מצאתי אותו בשום חנות שחיפשתי , וגם לא שמתי לב להבדלים בינו לבין הVP201S...מה נסגר עם המסך הזה?? ושאלה נוספת: האם מתוכננים בזמן הקרוב מסכי 20" עם זמן תגובה של 12MS?? בכל מקרה ממה שהבנתי הVP201S הוא הבחירה הטובה ביותר למסך LCD 20" אני צודק??
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
או קיי השלמתי עם זה... ATI שונאים אותי... אבל לא נורא כי בדיוק עכשיו יש לי יום הולדת. חהחהחהחה :yelclap: :yelclap: אז מה שאני יעשה זה הדבר הבאה... אני מעוניין לימכור את הכרטיס מסך שלי... נראה לי שבאזור ה1000 שקל Sapphire X800 GTO2 256MB ואקנה כרטיס מסך חדש בכסף שאני יעשה ביום הולדת שלי... אחרי הכל זה יום הולדת מיוחד... אני מחליף קידומת... 20 זה גיל מגניב! חהחהחה אז אני חשבתי בלכיוון Nvidia FX6800Ulta או הGT של BFG עכשיו אני לא ראיתי מישהו שמוכר אותם בארץ... אבל מה אתם אומרים? איזה כרטיס כדאי לקנות עכשיו? בסביבות המכיר 2000 או 2200 עם חריגות של 200- 300 שקל... או אולי איזה 7800 שהיה טוב... אבל אני באמת צריך שהיה שווה את הכסף ושהיה טוב ולא כל כך יקר... במכיר שאמרתי מ…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק (לדוגמה NFS UNDERGROUND 2) המחשב קורס עוד לפני שהגעתי לתפריטים של המסך. הכול למשתתק והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה RESET. הכל קרה אחרי התקנה חדשה של המערכת ההפעלה. לפני, כל המשחקים רצו פיקס! יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד - intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם - Gigabyte - GA-P31-DS3L ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC צורב - AD7200S Sony דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II7200RPM 16MB BUFFER) ורציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך כי אני ממש לא מבין בזה. כפי שאתם רואים המחשב לא מיועד לגיימרים למרות שנראה לי שאפשר להפעיל עליו משחקים לא חזקים במיוחד. הסתכלתי באייבורי וב-KSP על דגמים ומחירים וקראתי פה בפורום קצת. רציתי לשאול האם ה- MSI GeForce 8500GT 512MB מתאים למפרט ? האם יש למישהו המלצה אחרת ? אני צריך אותו לשימוש ביתי ( אינטרנט,אופיס,הורדות,משחקים בינוני…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD athlon 64 3000 ולוח אם Gigabyte GAk8NF9 הכרטיס מסך הלך וחשבתי לקנות כבר כרטיס עם יציאת HDMI ולהפוך את המחשב למרכז מדיה שתי שאלות: 1. האם המעבד יוכל להריץ סרטי HD? 2. מצאתי בזאפ את הלוח Sapphire HD 6450 512MB DDR3 , האם יעשה את העבודה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798454 אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מ-200, 250 ש"ח מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה, אני משתמש בכרטיס 6200 פשוט. הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני מפעיל את המדיה פלייר ופשוט בטלויזיה לא רואים את הסרט, אבל במחשב כן שזה מוזר לי. שיחקתי עם ההגדרות של שיטת השידור PAL NTSC אבל אין תשובה... זה קשור אולי למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, התקציב הוא עד 400 שקל בערך, ושניהם עולים 350 שקל בKSP.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.abtouch.com/1911.asp
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
חבר שלי קנה Gigacube Radeon 9600XT 256 MB והוא מקבל ב3D MARK2001SE רק 11,200 לעומת הרדון 9500 פרו שלי של ATI שמקבל על אותו מחשב 12,000 נקודות. זה אמור להיות ככה או שיש בעיה בXT?
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי הבעיה שלי כזאת : יש לי מסך SONY מסוג HS94P שיש לו 2 כניסות וידאו (אחת DVI_D והשניה אנלוגי) שאלתי, איך ניתן לחבר לכניסת ה-DVI מחשב שיש לו רק יציאה אנלוגית (לכל המתאמים יש 4 פינים סביב הלוחית הקטנה) ובכינסה של המסך יש רק לוחית, אין חורים ל-4 הפינים (הבנתי שארבעת הפינים זה לאנלוג) מה עושים ? אני מצרף תמונות של החיבורים : אני צריך מתאם שיכול להכנס כמו DVI-D תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס X1950 PRO 256MB. למה אותו? כי לטמבל יש AGP. ואין DX10 כזה. אז מתפשרים על X1950... בכל מקרה, GECUBE בכרטיס הזה לא משהו לפי מה שהבנתי.. אבל זה כמעט היחיד שמצאתי במחיר סביר X_X אז לקנות GECUBE או לא? ושאלה שניה, איך החנות SKYPC בקטע של אחריות ועמידה בזמנים? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש צורך להתקין את התוכנה הזאת, היא עוזרת במשהו בכלל? וגם, מה זה Color Calibration ?... זה גם קשור לMagicTune ויושב בSTARTUP
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אהלן. לאחר הצעתכם החלטתי לקנות כרטיס חדש. התלבטתי בין 8600GT לבין X1950Pro. מה אתם ממליצים לי? אל תגידו אחרים, מבין שניהם? מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-