כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה התחלתי במבצע שיחזור הקלטות הישנות אז הצלחתי להפעיל את הוידיאו ואני רוצה לחבר אותו למחשב ולהפוך לדי.וי.די בחנות זה עולה 60 שקל קלטת ואני רוצה 15 קלטות כלומר יותר מדי כסף להוציא... איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הוידיאו למחשב? ועם צריך משהו מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה.. OCELOT
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היום קיבלתי חזרה מהחלפה במסגרת אחריות את הכרטיס מסך SAPHIRE GT1900. הכרטיס הוחלף לגמרי ושמתי לב שיש לו מאוורר אחר שנראה יותר טוב. בכל מקרה, חזרתי הביתה התקנתי אותו (לא שיניתי דרייברים וכלום) ובנוסף הוספתי עוד 1 גיגה זכרון כך שעכשיו יש לי 4*512 MB כולם זהים של GSKILL. הבעיה היא, שאמנם המצב מאד השתפר (היו לי נקודות ירוקות מהבהבות על המסך), אבל המשחקי 3D מהבהבים, יש קווים על המסך, ותוקעים את המחשב! והדבר הכי מוזר, כשאני משחק עם כמות הזכרון RAM (מעלה או מוריד מגה) זה משנה את זמן התקיעה אם בכלל יש תקיעה. אבל יש הבהובים שחורים וקווים מבזיקים על המסך בכל מקרה. הורדתי את כל הדרייברים והתקנתי של אומגה. עדיין אותו הדבר. יכול להיות שגם הכרטיס הזה פגום? אולי ה MB או הזכרונות? בבקשה…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום. אני ושב לשדרג את המחשב שלי, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. ראיתי את הסטיקי שמשווה את הכרטיסים הקיימים בשוק, אבל הוא מדבר בעיקר לגיימרים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לסרטים (אני צריך יציאת S-Video לטלויזיה), כמו כן, אני רוצה שהכרטיס יוכל גם להריץ משחקים, אבל אני לא צריך להריץ אותם בהגדרות הגבוהות (הגדרות בינוניות ומטה יספיקו). התקציב לכרטיס הוא 500 ש"ח, ואני מעדיף שיהיה כמה שפחות, כל עוד אני מקבל יחס טוב של עלות-ביצועים. המסך שלי הוא מסך CRT ולכן אני צריך שתהיה לכרטיס גם יציאת מסך רגילה ולא רק DVI תודה.
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים על : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL שעלותו 688 ש"ח (מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L )? 2.האם שווה להתאמץ ולהוסיף 800 ש"ח עבור GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ? אני מבין שמדובר בכרטיס "מפלצתי" ביותר אבל לא זול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל מה ההבדל בין : ATI RADEON 9800PRO ATI RADEON 9800SE ATI RADEON 9800NP כאילו מה מהם הכי טוב ולמה הוא הכי טוב וכאלה... ואם יש עוד דגמים של ה ATI RADEON 9800 אני ישמח לדעת והשאלה השניה שלי זה מה הוא בערך תחום המחיר שלו? אני מתכוון יד שניה... לא חדש.... תודה רבה מראש...
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הכרטיס XFX 8800GTX ואני משתמש בדרייבר שקיבלתי איתו בקופסא.... יש דרייבר שנחשב להכי טוב לכרטיס הזה ???כלומר,שיכול לשפר את רמת הביצועים ??ולתת עידכונים ??
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אם יש לי לוח של MSI, כרטיס מסך של MSI יעבוד טוב יותר עם המערכת?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
^^^^ יש לי כרטיס טלוויזה של HAUPPAUGE דגם:WINTV-PVR 150 ויש לי ממיר HOT איך אני מחבר את הממיר לכרטיס ככה שאני יוכל לראות במחשב את הטלוויזה? והאם למישהו יש את הכרטיס ואת השלט של NEDIA CENTER?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה יישמש כטלויזיה אבל לפעמים לצפייה בסרטים ומשחקים (כתבתי את זה כדי לחסוך פה ויכוחים איתי למה כן ולמה לא ) אני אהיה מעוניין לחבר אותה לכרטס מסך . יש לי x1600XT ואני רואה שיש לי חיבור לטלויזיה .. (אני חושב שזה זה .. -- חיבור עגול שחור ) בכל מקרה מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה את טלוויזיה ? היום בכל טלויזיה יש יציאות לכרטיסי מסך ? (יש לי כבלים והכל .. )
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ראיתי מחשב טוב והיה כתוב את זהIntel Graphics X3000 ולמה הוא מישתווה לאלה של GEFORCE(למי שלא הבין הכרטיס משולב בלוח אם)
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
למה הרידון 7970 נראה רק חתיכה אחת שחורה ודקה ואילו ה7950 נראה כמו טנק ובא עם שני מאוורים למטה וכו ? מה העניין ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורות לי במחשב 2 בעיות מוזרות, אני לא יודע אם יש קשר ביניהם או לא. אחת כבר קורית הרבה זמן, וקרתה לי גם עם מספר דרייברים (ניסיתי את כל הדרייברים מ-9.3, ועכשיו אני על 9.9). הבעיה הראשונה היא קריסת משחקים וקבלת ההודעה הבאה: זה קורה לי בכל משחק לאחרונה, כולל NFS החדש. אני נתקל בבעיה הזאת הרבה זמן, וחוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס מסך אני לא יודע מה עוד נותר לי לעשות, בכל זאת אני שואל כי אולי יש פיתרון. אבל לאחרונה נתקלתי במשהו חדש כאשר אני מפעיל סרטים במחשב: אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכרטיס מסך, אם לא תגידו למה זה כן קשור ואני אפרסם בפורום אחר. זה התחיל לקרות לי גם בסרטים שפעלו פעם, ואני לא מבין למה זה קורה. גם שאני רוצה לצרוב את הסרט, הנרו מודיע לי ע…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול משהו. היתה כתבה היום בעיתון שהוללה את המעבד הגרפי שיש במעבדים החדשים של אינטל, היה כתוב שם שבבדיקות שנעשו הוא לא נפל ממעבדים גרפיים נפרדים. ראיתי לפטופים רבים שנמכרים עם הכרטיס Geforce 525. האם הוא טוב יותר מהמעבד שיש ב - Core i7 2630M ? אם כן, במה הוא יותר טוב ובמה פחות טוב ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לדוגמא יש לי Radeon HD 5770, שבזמנו היה Mid-high end. בשלב מסויים יהיה מאוחר מידי לשדרג כי הכרטיסים החדשים לא יתאימו לחומרה הקיימת, או שהחומרה תיצור צוואר בקבוק. לעומת זאת מוקדם מידי הבדל הביצועים לא ישתלם. בעיית מינ'/מקס' סטנדרטית.. מה הנקודה המשתלמת ביותר לשדרג את הכרטיס בהנחה ששאר החומרה מאוזנת עם הרמה של הכרטיס? (mid-high)
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לעשות נושא סטיקי חדש על יד שנייה - הרבה אנשים משדרגים ונעזרים באנשים באתר - אז אפשר לפתוח סטיקי לאנשים שרוצים למכור את החומרה שלהם ולמחוק אותם לאחר שמוכרים את המוצר . אז בפורום שלכם אפשר לשים סטיקי שקשור רק לכרטיסי מסך ואנשים שמוכרים כרטיסי מסך. לי לדוגמא יש את ה 4870 שאני מוכר , רמקולים, זכרונות\ לוחות אם מארזים וכל מיני ג'אדג'ים קטנים שאפשר להוסיף בסטיקי של יד שנייה, בכל מקרה מדובר על המלצה , מקווה שתיישמו אותה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לכרטיס שני קונקטורים לספק,והוא באורך 12 ס"מ לא עונים לי בשאר הפורומים אז אתם התקווה שלי..
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
איזה כרטיס אתם אומרים יותר טוב : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI 128 BIT או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 MB 256 BIT ?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפורס gefors 440 mx ולוח אם via p4x333 וברגע שאני מתקין את הדרייברים של ניבידה יש לי בעיות מוזרות בתצוגה מה אפשר לעשות. הבעיה ידועה??
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
בהנחה שאני רוצה להקליט משהו שאני רואה בטלויזיה, איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-