עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alex15,

רציתי לדעת איך הכרטיס הזה BAXTER GEFORCE 8500 GT איש המחשבים אמר לי שכל המשחקים עובדים עליו בצורה חלקה ולא עושה בעיות .... אני רוצה לדעת אם יש למישהו הכרטיס הזה ....כי אמר ו ל שהמפעיל את כל המשחקים החדשיים כמו CRYSIS . האם כדיי לקנות אותו .....האם הוא שווה את הקנייה ....

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by artyom,

ראיתי בפנדה 6600 של לידטק וכתוב שהוא HDTV... יש הבדל בינו לבין 6600 רגיל של גיגהביט למשל?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11979

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by asw3,

שלום רציתי לקבל הסבר על כרטיסי מסך 1. מהו Mhz בכרטיסי המסך? 2. מה הזיכרון שעל הכרטיס עושה 3. מה יגרום צימצום ה- Mhz,MB בביוס?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by yuval26,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך רדון 9600 פרו של GIGABYTE. עד אתמול במשך חצי שנה לא היתה לי בעייה עם החיבור וראיתי מצויין. משום מה אתמול שרציתי לראות איזה סרט, התמונה בטלויזיה היתה מאוד חשוכה, איכות גרועה (כאילו משהו בקליטיה לא בסדר), תמונה מרצדת, ומן אזורים קטנים עם קטע אפור על המסך. יש לכם מושג למה זה? מה הפתרון? יכול להיות שמשהו בכרטיס, או בקבל (ארוך מאוד) נדפק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by Impreza,

המסך שלי התמגנט ואי אפשר להוציא את זה האפשרות הזאת של המיגנות נדפקה או משהו יש לי מסך של MAG 17" 786FD מ 99 ואין לי עליו אחריות וגם לא ממש כסף למסך חדש..

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם למישהו יש דרייבר של כרטיס מסך: PX8600GT Extreme 256MB nVDIA LEADTEK תודה רבה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. למפרט של מחשב שמיועד לעריכת סרטים צריך כרטיס מסך חזק? ואם כן למה? הרי אין שם איזה משהו שקשור לגראפיקה כמו במשחקים לא? אמרו לי שצריך ליקנות למחשב כזה כרטיס מסך של MATROX ולפי מה שאמרו לי הכרטיס מסך הזה טוב לעריכת סרטים, במה הוא שונה נגיד מ7800GTX? ה7800GTX לא חזק מספיק? או שאלה 2 כרטיסים שונים לגמרי? כי קצת התבלבלתי בקטע הזה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by idan oren,

אהלן עשיתי את העדכון של CCC מ12.8 ל12.11 והחלו להופיע מסכים מפוספסים בצבעים אפור תכלת וסגול ביטלתי את הOC והחזרתי ל12.8 ועדיין יש את זה מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. האם הכרטיס של ATI יותר חדיש טכנולוגית מזה של Nvidia? לדוגמא: כרטיסי ATI תומכים ב- OpenGL 2.0 כרטיסי Nvidia סדרה 6xxx תומכים ב- OpenGL 1.5 אך אלו של Nvidia תומכים ב- Pixel Shader 3.0 (ממה שהבנתי זה יהיה חשוב למשחקים העתידיים?) ובאלו של ATI חסרה תכונה זו. ואילו הזכרונות ומהירויות הליבה של ATI מהירות יותר (ממה שצויין בסיקור כרטיסי המסך בפורום) מאלו של Nvidia אז איזה כרטיס יותר שווה לי לקחת? אני מתלבט בין 6800GT לבין ה- X800XT... אני רוצה כרטיס שישרת אותי זמן רב.. לפחות כמה שנים טובות.. (כמו שהכרטיס של חבר שלי 9700PRO שירת אותו במשך שנתיים שלוש ויכל אפילו לסחוב עוד) בבקשה עזרו לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by roma4k,

חג שמח, לאחרונה קניתי מחשב חדש, ויש לי שאלה לגבי דבר מוזר שקורה. קשה לתאר את התופעה אבל אני אנסה לעשות זאת מדויק ככל האפשר. בעת שאני משחק לדוגמא HL 2 הכל עובד בסדר וטוב. נגיד ואני מתבונן באיזה קיר למשל, ואז אני זז ימין ושמאל ימין ושמאל כשהמבט על אותה נקודה. במצב הזה אני רואה שפינת הקיר או שתעלה שיש עליו כאילו מתעוותות. חלקים שונים של התעלה לאורך הקיר מתחילים ל"צאת ממקומם" ונוצר מצב שנוצרים מן זיגזגים כאלה בתעלה. דבר דומה קורה בוינדוס. לדוגמא אם אני לוקח את חלון האינטרנט ומקטין אותו ואז לוקח ומזיז אותו במהירות, נוצר מצב שהחלון עושה גם זיגזגים. חלק אחד זז ימיני אחר שמאלה... זה מאוד מוזר ואני לא מבין אם זאת בעיה או שזה פשוט ככה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. קניתי את הכרטיס מסך הזה אתמול ויש לי שאלה , בדרייבר יש לי אפשרות של Triple Buffer משהו כזה שאני יכול לסמן אותה , זה נמצא תחת OPENGL , מה זה עושה אם אני מסמן אותה ? על מה זה משפיע ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. Started by hwforcer,

X1900XTX שווה בכוח ל GTX? ראיתי בעבר מאמים שהראו ש XTX יחסית אותו כח כמו 8800 זה תחלס אמיתי?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by Trol,

זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5159 וזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5266 יש הבדל מסויים או שזה רק בגלל הייצרנית? ומה השוני ב GDDR3 ל DDR3? תודה..

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by johnwoo,

בטעות כתבתי 2 הודעות

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by segevgabay,

אם אני קונה לדוגמא 8800 GTX של חברה אחת ואחרי כמה זמן אני מוסיף עוד GTX אבל של חברה אחרת זה אפשרי שיעבוד בSLI?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. Started by bono_71,

אם אני רוכש מסך עם חיבור dvi אני חייב להחליף גם כרטיס מסך עם חיבור כזה במקרה שאין לי כרטיס עם dvi . או שיש במסך גם אופציה לחיבור רגיל. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל היום (סוף סוף..) ואני חושב שיש לי בעיית FPS קטנה.. אני בד"כ משחק Soldier Of Fortune II והייתי משחק על 150 FPS עם הכרטיס הישן ועכשיו, אחרי שהתקנתי את הכרטיס + דרייבר של אומגה (ניסיתי גם של ATI ) זה מגביל אותי למקסימום 200 שזה אמור להיות 333 (מי שמכיר את סולג'ר בטח מבין..) כרטיסים יותר חלשים מזה (סדרת ה6800 של נוידיה) מקבלים 333 FPS קבוע... אין לי מושג מה לעשות שם אולי זה הגדרות של משהו? תודה לעוזרים

18. יש לי שני מחשבים וומסך אחד ונמאס לי כל פעם לחבר את הכבל מהמחשב ה1 למסך ושאני רוצה ישר להחליף למחשב השני אז להחליף ולחבר את הכבל של המשחב 2 למסך האם יש סויץ' שיעשה את זה?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by carock,

כמה הGTS החדש עולה בדולרים(בארהב)?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. Started by gil_elichai,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לחבר ממיר "יס" לכרטיס טלויזיה שמותקן במחשב ולראות בעצם את הערוצים של "יס"? אם אפשר אפשר לעלות לינקים לכרטיסים שתומכים בזה? תודה.גיל

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  21. יכול להיות אני מחליף את הכרטיס מסך דרך החברת ביטוח.. יש לי ATI Radeon 9800 Pro. בזמנו שקניתי אותו לפני כמה שנים הוא עלה לי איזה 1800 שקל והיא מהטובים. מה אני יכול לדרוש היום מהביטוח שיקביל..? הרי היום אני לא מאמין שיתנו לי אותו לא יודע אם מוכרים אותו עדיין..

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by spartan932,

זה המפרט בנתיים אחרי כמה שינויים בבקשה כל מי שנכנס לכאן שייתן את הדעה שלו סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,384 1,384 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 44050 395 395 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-6400CL5D-4GBPQ 488 488 1 ספק כח Enermax Pro82+ 525W EPR525AWT 305 305 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 134 134 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 94 94 1 מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm SFF21E 249 249 1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme Ultra-120eXtreme-775 725 725 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray IE8400ay 646 646 1 לוח אם ASUS P5Q …

23. Started by ZivX,

תראו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך 6600 עם 256 או 6600GT עם 128.. הרי כל המשחקים החדשים אומרים בדרישות כרטיס מסך עם 128.. תסבירו לי על זה בבקשה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. הזמנתי כבר מחשב , ואני רוצה לדעת אם הקירור הפאסיבי של הכרטיס הנ^ל יצליח להכנס ללא בעיה. לוח אם P41 DS3L של ג'יגה בייט הרגיל מארז CM690. קירור למעבד ונדטה 2. אני מקווה שהוא לא יתנגש עם הקירור למעבד, או שיעלה בטעות על הזכרונות תודה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by קלוקיי,

אני רוצה לעלות את מהירות המאוור של הכרטיס ואני לא מצליח קראתי מדריכים ולפי מה שהבנתי אני צריך להיכנס לפרופיל שבהגדרות של הכרטיס ולערוך פרופילים לכרטיס והבעיה שאני לא מוצא את התיקיה שיצרתי לה את הפרופיל, אני צריך שתסבירו לי בבקשה כי הכרטיס חם מאוד ואני לא מבין איך לעלות את המהירות של המאוורר... בבקשה תעזרו לי תודה....

דיונים חדשים בפורומים