עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה יישמש כטלויזיה אבל לפעמים לצפייה בסרטים ומשחקים (כתבתי את זה כדי לחסוך פה ויכוחים איתי למה כן ולמה לא ) אני אהיה מעוניין לחבר אותה לכרטס מסך . יש לי x1600XT ואני רואה שיש לי חיבור לטלויזיה .. (אני חושב שזה זה .. -- חיבור עגול שחור ) בכל מקרה מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה את טלוויזיה ? היום בכל טלויזיה יש יציאות לכרטיסי מסך ? (יש לי כבלים והכל .. )

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Adirz0,

רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב, הכרטיס מסך הוא X1800XT החיבור בטלויזיה הוא RCA כנראה, אז השגתי מתאם כלשהו (חבר שלי אמר שזה לא S-Video אלא חיבור HDTV). בכל מקרה, חיברתי הכל ושיחקתי עם ההגדרות ב- catalyst ממש הרבה זמן כדי לתפוס תמונה כי בהתחלה הצלחתי לראות שולחן עבודה בצבע שחור-לבן והוא קופץ. בקיצור בסוף תפסתי תמונה, רואים די מטושטש אבל סרטים רואים מצויין. הבעיה היא שקשה מאוד לעבוד ככה מטושטש, אז רציתי לשאול איך אפשר לעשות שיראו את התמונה בשתי המסכים (בטלויזיה ובמסך של המחשב) כי פשוט אפשר לראות רק באחד מהם כרגע... ניסיתי כל מיני אפשרויות וחיפשתי מדריכים אבל כלום לא עזר. הרבה מדריכים מדברים על CLONE באפשרות display ב-display settings, הקטע שלי אין תאפשרות הזאת משום מה... ב- Di…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. ברצוני לדעת, האם הכרטיס מסך הזה: GEFORCE FX5700 256MB + DVI+ TV 128BIT יתאים ללוח אם הזה: http://img198.echo.cx/img198/5427/25wu.jpg *אני חייב לציין שבלוח אם הזה כרגע יש פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך GEF 4 MX 440 128MB אז תודה רבה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  4. איפה ה- video in יותר טוב בכרטיס מסך x800xt או בכרטיס טלוויזייה איכותי טוב (כמו שיש לי - ראו בחתימה) אני שואל את זה היות ויש לי אוסף קסטות וידיאו אנלוגיות של אירועים מישפחתיים שאני מעוניין להמיר באיכות טובה ל- xvid ולאחר מיכן ליצרוב על מדיות dvd

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by Life_SyStem,

יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by kisin,

קניתי מסך חדש ואני מחפש לקנות כרטיס מסך לאפיק agpX8, שיהיה זול ככל שניתן ויהיה שימושי בעיקר לצפייה בסרטים. שיתמוך בHDCP אם אפשר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. לאחר עידכון דריבר ל-8.9 שמתי לב שהכרטיס עובד בתדרים של GPU-CLOCK 625 ו-MEMORY CLOCK 993 במצב מנוחה האים זה תקין? את הריבר הקודם 8.8 הסרתי דרך לוח-הבקרה ולאחר מיכן ב-SAFE=MODED ו DRVERSWEEPER לאחר מיכן איתחלתי את המחשב האים יש משהו לא תקין בדריבר כי ב-8.8 במנוחה GPU-CLOCK 500 ן- MEMORY-CLOCK 750

9. Started by boten,

יש לי ATI Radeon 7000 ומסך LG 775FT , חלונות 98. רוב היישומים הם טקסטואלים (גלישה, תכנות, כתיבה) ועיבוד תמונה ועריכת וידאו. חושב להחליף ל LCD (סמסונג 730B). רזולוציה נוכחית 1024X768 וכאשר מנסה להחליף ל 1280X1024 המסך נראה "רועד" כי קצב רענון מקסימלי לכרטיס הוא 85. האם ב- LCD עם חיבור DVI (שקיים בכרטיס) וברזולוציה 1280X1024 יהיה בסדר?

10. Started by rikus,

"Radeon X1950 Pro is the first GPU with build-in Compositing CrossFire Engine, therefore there are nomore master/salve card. With the build-in engine, the die size is similar to R580+ although it has less pinelines than R580." מפה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=637016&starttime=0&endtime=0&page=2 קראו גם לסיפור הזה DONGLE-LESS CROSSFIRE? מה הכוונה שלהם שאין יותר מאסטר וסלייב? שהביצועים הם יהיו סימטריים יותר בין הכרטיסים הכפולים? לא הבנתי, אם מישהו שמבין יכול להסביר. 2. GDDR4 - זה רק ל1950XTX או גם ל PRO? וגם-איך זה יכול להיות שהכרטיס יוצא עוד פחות מחודש ואין לאף אחד מהאתרים באינטרנט אותו בשביל להראות בנצ'ים?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. Started by MOFRA,

האם זה נורמאלי שהוא עומד על 50 מעלות במנוחה בלי אוברקלוק( שלי) יש לי כרטיס מסך של BFGTECH ל AGP

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  12. היי, קניתי טלווזיה חדשה LCD 37 אינצ' HD. חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI ואני רואה הכל מצורה מדהימה, אבל שאני רואה בסרטים או כל מה שיש לו רקע\צבע שחור אני רוצה אותו בצבע ורוד או משהו מוזר ובאיכות לא טובה... והצבע משתנה מכל מיני זוויות. האם אתם יודעים מה הבעיה? האם פשוט ככה זה? (לא יכול להיות) אני רוצה לציין שלכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI, אז קניתי מתאם של DVI ל HDMI, והחיבור עצמו הוא HDMI בסופו של דבר.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

שיחקתי במשחק ואז החלטתי לראות איך נראה כל על הכי גבוהה קיצר העליתי הכי גבוה במחשחק ובדריברים והמשחק בקושי עלה ובקושי זז אז יצאתי אחר החזרתי כרגיל להכי נמוך אבל זה כבר לא עבד טוב מאיזשהי סיבה זה נראה כאילו הBLUR עובד אז בדקתי בתוכנה מה ההגדרות של הכרטיס מסך וגיליתי שהליבה ירדה ל300 ניסיתי לעלות אותה היא לא עלתה אלא אם העליתי את השיידרים מחקתי דריבים הוצאתי את הכרטיס מסך מחקתי את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו שאני מצליח לעלות בחזרה את הליבה ל 600 זה עדין לא פועל כמו מקודם ניסיתי לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך והוא רושם לי NO NVIDIA DISPLAY ADAPTERS FOUND אפילו שני מנסה לראות את הביוס בתוכנה NiBiTor.v4.1 זה רושם אותו דבר אני לא יודע מה לעשות יש עצות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך שבכותרת. הבעיה היא שבדרישות (בלינק: http://www.gecube.com/products-detail-sas.php?prod_id=65313#Requirements) כתוב שצריך ספק של 450W ואני רוצה לקנות את המארז HEC 6A19B 400W. האם יהיו לי בעיות עם הספק הכוח בשביל הכרטיס? ובכלל - מה אתם אומרים על הכ. מסך? יש טוב ממנו ב-1K ?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by shimon23,

יש לי את הכרטיס הנ"ל, ולפני זמן מה כאשר ניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, ה tv-out לא עבד לי. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך להגדיר בדיוק בדריברים כדי שהוא יפעל? כי החלפתי דריברים כמה פעמים מאז הפעם האחרונה שה tv out עבד לי, מה שמוזר הוא שפעם גם ב dos היציאה הייתה עובד, אז ככה"נ זה לא שקור לדריברים. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. שלום רכשתי את הכרטיס WinFast DTV 1800 H. התקנתי את הכל "לפי הספר" - מהדיסק שבאריזה. ואז, כשהפעלתי את התוכנה שלהם, WinFast PVR2, וניסיתי לעבור לקליטה מכניסת האנטנה - התוכנה קרסה. ניגשתי לאתר החברה, עדכנתי את הדרייברים ואת התוכנה, ועכשיו, התוכנה קורסת מיד בניסיון הפתיחה. ברגע, שהורדתי את הדרייבר של הוידאו בכרטיס (זה מגיע עם שלושה דרייברים, מסתבר), התוכנה עולה, אבל מן הסתם, אין לי אפשרות לראות את השידורים. מישהו נתקל במשהו דומה?? יכול לתת רעיון איך לפתור את זה? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  17. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4865050

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים: אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה... כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס... ^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^ וזאת השאלה: איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)? [אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים] *דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול? והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. קניתי מסך חדש DELL E228WFP מסך בגודל 22 אינץ כרטיס המסך שיש לי במחשב הוא GEFORCE 6200 TURBO CACHE האם כדאי לי לשדרג את כרטיס המסך או שהוא חזק מספיק לצרכים שלי, שהם: אינטרנט ומקסימום צפיה בסרטים.

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by kob97ib,

לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by Salwaby,

יש לי בעיה עם המשחק Caesar IV , כל פעם שאני משחק איתו, אחרי 5-10 דקות אני מקבל כאילו קפיצה במסך הכל הופך לשחור, והמסך נמצא כאילו במצב המתנה (מהבהב כתום - במקום ירוק) יש לציין כי זה קרה לי גם בעוד משחק, אבל חשבתי שזה קורה רק בו, ומכיוון שהיה חרא של משחק מחקתי אותו. עכשיו שזה קורה לי גם פה אני מתחיל להלחץ. משחקים אחרים שאני משחק (RTW, Max Payne 1+2, Warcraft 3 ....) זה לא קורה. (הכל במערכת השנייה שלי - לא הראשונה) עדכון : הבנתי מה הבעיה :\ הכרטיס מתחמם אחושילינג , מגיע ל 96 מעלות ישר שאני יוצא מהמשחק .. אני מניח שאין מה לעשות בנידון ?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. :'( שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא. ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד. אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה? הכרטיס מסך שלי: NVIDIA GeForce4 MX 440 תודה...

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. http://www.epinions.com/ אתר מאוד מומלץ! יש שם הרבה קטגוריות, ויש אנשים שמביאים את דעתם במוצר, אני אישית קראתי שם סיקורים של אנשים על הכרטיס ATI RADEON 9800 PRO שאולי חבר שלי קונה לי בארה"ב, וזה שיפר את מחשבתי על הכרטיס. נ.ב: יש שם גם לנושאים אחרים חוץ ממחשבים דרך אגב יש אפשרות של השוואה, שאתם לוקחים שתי מוצרים והאתר מארגן לכם דבר כזה שמשווה בין כל הדברים שלמוצר יש להציע

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by payback,

איזה כרטיס מסך מבין האופציות הבאות הכי מומלץ כיום? ( -כרטיס שיהווה כמשתלם ביותר ביחס למחירו ) 1. ATi Radeon X1600XT 2. Nvidia 6600GT 3. Nvidia 6800GS 4. Ati Radeon X800GT ? ??? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.