כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! אשמח אם מישהו עם הידע יוכל לעזור לי. ובכן, לפי מיטב ידיעתי SLI מתאפשר רק במידה ויוצרים מערך של שנים או שלושה כרטיסים של NVIDIA מאותו יצרן ובנוסף אותו שבב, משמע אותו הכרטיס - בול. כעת, בעקבות יציאתם של הלוחות החדשים בעלי התשובת החדשה, אני מבין שללוחות האם הללו המבוססים של צ'יפסט X58 יש היכולת לתמוך במערכים משולבים של SLI, כלומר בערבוב כרטיסים, בדמוה ל-ATI, אשר במערך ה-CROSSFIRE שלהם, ניתן לערבב. לכן שאלתי היא, האם הבנתי נכון? האם בלוחות ה-X58, ניתן לערבב את כרטיסי NVIDIA, שרוצים ליצור SLI, או כאמור צריך בדיוק את אותו הכרטיס ומאותו היצרן? אשמח לקבל תשובה ממישהו שאכן בקיא בנושא שכן, אני מבין לא מעט, אך בנושא נתקלתי בקושי הבנתי, כי משום מה אין מידע חד-משמעי בנושא דק…
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידיאו ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שיש על הקלטת שבמצלמה לתוך המחשב. כאשר אני מחבר את המסרטה לוידיאו ומנסה להעתיק את הסרט לוידיאו זה יוצא שחור לבן. לכן המליצו לי לקנות כרטיס עריכת וידיאו ולהעביר את הסרט לתוך המחשב ואז לצרוב את זה לדיסק- dvd. האם יש לכם המלצה לכרטיס עריכת וידיאו באיזור ה- 400 שקל? הכרטיס חייב להיות חיצוני כיוון שהוא מיועד לשימוש עם מחשב נייד. במחשב יש חיבור- usb2. http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp האם הכרטיס הזה יתאים לי? והאם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה או דומה לו? בתודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש יש לי בערך תקציב של 800 ש"ח פלוס מינוס בשביל הכרטיס, אני רוצה כרטיס שיריץ את המשחקים טוב ושיחזיק לי משחקים מאוד כבדים וחדישים באיכות טובה(למשל Fallout 3 COD 5 וכו') - לא צריך להיות האיכות הכי טובה בעולם רק שיחזיק לאורך זמן ויעלה לי כמה שפחות ושלא יהיה לי גם בעיות להכניס אותו למחשב בעצמי ושהוא יפעל כמו שצריך.... אני חשבתי על לקנות את ה8800GT שעולה בערך 800 ש"ח (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597788) אבל אני לא יודע אם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי בשביל שהוא יעבוד יש לי ספק Spire SP-ATX-400W הנתונים הכללים של המחשב שלי הם אלה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800 2.01 GHz (Performance Rated at 5.70 GHz) + 3.0 GB RAM NVIDIA GeForce …
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת כרטיס מסך איכותי ואמין, חד מפינה לפינה. אני עובדת על פוטושופ והדגש הוא על איכות גבוהה בדו מימד. התקציב הוא עד 400 ש"ח רצוי בפחות. מחכה להמלצות, תודה dindin
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שהתחילו למכור את הכטיס הנ"ל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1038 וריציתי לדעת איך הביצועים שלו. פשוט לא מצאתי אף ביקורת עליו. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום. לאחי הקטן יש P3 450mhz מהסדרה הראשונה (KATAMAI) ולוח אם מבוסס Intel 82440bx. כרגע יש לו RAGE 8MB שאין לו אפילו האצת תלת מימד ואני רוצה לקנות לו כרטיס שיוכל להריץ באופן סביר על ההגדרות הכי נמוכות (מעל 20FPS) משחקים שלא לוקחים יותר מידי משאבים, ספיידמן, הארי פוטר, NBA LIVE וכל שאר השיט שילדים קטנים משחקים. מבדיקה שלי בEVEREST הלוח אם שלו תומך רק בAGP 1X/2X, איזה כרטיס אני יכול לקנות? יש לציין שהכניסה הזו של הAGP היא הפוכה לAGP4 ו8 ואיאפשר להכניס כרטיס שתומך באחד מאלה, כאילו זה בלתי אפשרי פיזית, רק כרטיסי 1 או 2X. נא לא לעבור את ה200 שקל כי סך הכל המחשב שלו לא ינצל לגמרי אפילו משהו כמו GF4MX. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כי הזמנתי באינתרנט כרטיס של sapphire ןקבלתי של connect 3D אז חשוב לי לדעת מה ההבדל ואם לפוצץ לחברה שמכרה לי אותו את הצורה..
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
לאחר התבוננות חפיפה מצאתי את כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4550, 512mb DDR3, up to 1Gb with HM, 64Bit, HDMI, Low profile, PCI Express 2.0, Passive, Retail ב260 שקלים מומלץ? או שניתן להשיג משהו עדיף במחיר זהה, או להוסיף קצת ולקבל יותר? יש לי מסך 24" FULL HD יש לי מעבד 3000+ 64 BIT הכרטיס מסך הנוכחי הוא X800GT כפי שאתם רואים המחשב בגיל 5-6 בערך תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חיפשתי לבנות מחשב בכמה חנויות מחשב אבל ברובם לא היה את הכרטיס מסך הזה אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס הזה בזול זה יהיה סבבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום... חיברתי 6800U ללוח אם של אסוס עם ספק כוח פשוט, הרגע שהמחשב עולה לווינדוס הוא נותן התראה שיש בעיה והוא מוריד את התדרים של הכרטיס כדי לשמור עליו מנזקים, החלפתי ספק כוח לאחד חזק ועדיין אותה בעיה, מצד שני שאני בודק ב RIVATUNER תדרים זה מופיע 400/1100, שזה מהירות נכונה לאולטרה... יכול להיות שהבעיה בלוח ? אוליי בגלל שהוא AGP X4 ולא X8 הוא מספק פחות חשמל ? מה יכולה להיות הבעיה ואך לבדוק אם הוא באמת מוריד תדרים ? כמה הכרטיס הזה אמור לקבל ב 3DMARK 2003 עם מעבד PENTIUM 4 2800 ? ( פחות או יותר ) כדי שאני יוכל לבדוק את התוצאה...
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לדוגמא יש לי Radeon HD 5770, שבזמנו היה Mid-high end. בשלב מסויים יהיה מאוחר מידי לשדרג כי הכרטיסים החדשים לא יתאימו לחומרה הקיימת, או שהחומרה תיצור צוואר בקבוק. לעומת זאת מוקדם מידי הבדל הביצועים לא ישתלם. בעיית מינ'/מקס' סטנדרטית.. מה הנקודה המשתלמת ביותר לשדרג את הכרטיס בהנחה ששאר החומרה מאוזנת עם הרמה של הכרטיס? (mid-high)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם הכרטיס מסך שבכותרת, עם 128 MB , וכל היציאות המתוחכמות VIVO DVI שווה עדיין משהו? איזה כרטיסים עכשווים הוא עובר בביצועים(5200,5600 או 9200 של ATI)? בברכה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב מבין ה-2. שתיהם של חברת ג'יגה-בייט. תודה!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד - intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם - Gigabyte - GA-P31-DS3L ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC צורב - AD7200S Sony דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II7200RPM 16MB BUFFER) ורציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך כי אני ממש לא מבין בזה. כפי שאתם רואים המחשב לא מיועד לגיימרים למרות שנראה לי שאפשר להפעיל עליו משחקים לא חזקים במיוחד. הסתכלתי באייבורי וב-KSP על דגמים ומחירים וקראתי פה בפורום קצת. רציתי לשאול האם ה- MSI GeForce 8500GT 512MB מתאים למפרט ? האם יש למישהו המלצה אחרת ? אני צריך אותו לשימוש ביתי ( אינטרנט,אופיס,הורדות,משחקים בינוני…
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לדעתכם אם קניתי כרטיס מסך לפני שבועיים ואני רוצה לשדרג אותו יאפשרו לי לשדרג אותו ולשלם את ההפרש בינהם? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש על הכל אני סגור חוץ מהכרטיס מסך תקציב עד 700 שקל.. מחכה להמלצותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
התוצאה שלי היא 5478 ב3DMARK06 היא טובה יחסית למפרט שלי??? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB S3 P965 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe Liberty ELT500AWT 500W KINGSTON 512X2 667MHz Sunbeam Transformer BLACK
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תמיד היה לי 60 FPS עם הכרטיס במשחק cs ואתמול פתאום קיבלתי כמו פלאשים למסך ופתאום היה לי 100 fps חלק היום פירמטתי את המחשב וכמו שאתם מבינים הלך ה 100 :'( אם מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המסך L1760TR של LG מהסדרה החדשה וכ.מסך 8800GTS 640MB. לפני שקניתי את המחשב הזה השתמשתי במסך הזה במחשב הקודם שלי בחיבור VGA והקצב רענון היה 75HZ גם בויסטה. ועכשיו אני מחובר ב DVI והקצב רענון הוא 60HZ בויסטה... והתיבה של לא להציג מצבים שאי אפשר באפשרויות הקצב רענון היא מסומנת בשני המחשבים... מה לעשות כדי להשתמש שוב ב 75HZ??
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איך ה7800GTX? כרטיס חזק? לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה? http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=199 לא ידוע לי מה כמות הזיכרון, אבל אני יודע שזה DDR3
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קיבלתי Gigabyte Geforce 6800gs וחיברתי אותו ל PCIEX בלוח האם. כשהתקנתי את הדרייברים זה אמר לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח. השאלה היא אם אני צריך לחבר לכרטיס איזהשהוא סוג של חיבור לספק? או שהוא אמור לקבל את הכוח שלו דרך לוח האם בלי חיבור נוסף לספק?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עם תוספת הביצועים הכללית ותוספת הערך המרשימה עבור יוצרי תוכן מקצועיים במסגרת דור ה-Lovelace, לצד המחירים האימתניים - נראה כי מפתחת השבבים תוותר על השקת דגם Titan חדש ותסתפק בדגם GeForce מפלצתי בכיר יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
- 1 follower
-