כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היכן ניתן לרכוש כבל מאריך למסך ( בין מסך למחשב ) באורך של 10 מטר ?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחשב 1.5 גיגה זיכרון 512 מגה SDRAM לא ניתן להרחיב את הזיכרון הציעו לי GS 7600 ב 150 ש"ח משומש או שבמקרה של המחשב הנ"ל מומלץ להחליף מחשב
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד ACER ASPIRE 5102, עם מאיץ גרפי ATI RADEON EXPRESS 1100. הדרייברים עודכנו לגרסה האחרונה והכול עובד מצויין, אבל האייקונים הקטנים (בסרגל הווינדוס וכו') נראים ממש רע, מרוחים ומפוקסלים. יש למישהו הצעה איך לסדר את זה? אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אחרי שגיליתי שיש לי בעיות במשחקי 3D בדקתי לעומק וראיתי שהמאוורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול פירקתי אותו אבל אין לו שום פתח לשימון בקיצור כנראה הלך מישהו יודע איפה אפשר להחליף אותו ? איזה חנות נותנת שירות לכזה דבר ?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב חברים אני כבר המון זמן לא מתעדכן במה שקורה בשוק של כרטיסי המסך כרגע יש לי X800XL כרטיס טוב אבל הוא כבר לא מספיק לי יש משחקים כמו ספלינטר סל למשל שלא עובדים כל השאר במחשב מספיקים לי זה המפרט AMD 3000+ venice @ 2200 HEC 400 X800XL MSI NEO4 PCI-E PQI 512X2 dual אני מתבלט בין 2 כרטיסים X1950XT ו7900GS אני יודע שהרדאון הרבה יותר חזק השאלה אם שווה לי להשקיע תעוד כסף כי אני לא בטוח שהמחשב שלי תוכל למצות את הכרטיס אם היא תריץ אותו בכלל? אז השאלות שלי הם ככה האם המחשב שלי יכול להריץ ולמצות את הכרטיס X1950XT או שאולי אני צריך להחליף משהו כמו ספק או להפך לרדת בביצועים(ובמחיר)ולקנות 7900 GS? האם דור הכרטיסים החדש של הDX10 שווה שאני יחכה בשבילו? לדעתי במילא כרטיסים מהדור הבא לא…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה עדיף אנשים? היום ראיתי את הכרטיס הזה ב-1050שח של אסוס http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A82D5703-7A30-44AD-B8CE-F3C770B465E6}&details_type=1&itemid={78BCD5F1-D1BA-4419-AD7B-67FA77A3F964} ויש גם את הכרטיס LEADTEK באותו מחיר 1050שח 6600gt extreme edition
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
I am using LG795FT PLUS, my cuurent setting for the monitor are 1024*768 85HZ... should i increase the HZ to 100HZ, anyway, it has any influence on the frame rate in games ? Thanks! 8)
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, לפני קניית מחשב חדש רציתי לברר מי מבין 2 הכרטסים התקציביים האלה יותר כדאי. 7600GS vs x1600 pro 256mb בנתונים שניהם מאוד דומים, והאם מוצדק להוסיף כסף ולקחת 7600GS? או שההפרש ממש זניח. ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות זולות שמוכרות את הכרטיסים הנ"ל תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות. שאמח אם תענו לי. ;D האם כל דגם של כרטיס מסך מיוצר ע"י כמה חברות? לדוגמה ג'גיה בייט? האם יש הבדלים בין שני דגמים זהים של רכיטס אך של חברות שונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ראיתי X1900XT ב 2100 של ספייר , אבל כבר אין אותו במלאי מה הכרטיס המקביל לו מצד NVIDIA ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך. שימושי המחשב העיקריים: * 3D Studio * AutoCAD תודה על העצה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ויש לי כרטיס גרפי טוב ואני משחק עם רזולוציה 1920x1200 עם גרפיקה הכי גבוהה ובכל זאת יש כל מיני משחקים שנחשבים לטובים מבחינה גרפית ועדיין יש להם את הבעיות המוזכרות הנ"ל. אם יש אפשרות לבצע משהו בדרייברים של הכרטיס בנדון? נ.ב: אני מדבר לדוגמא על משחק כמו GTA 4 ,FEAR 2 ועוד .. *מצורפת תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך GE FORCE MX 400
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני לא גיימר ולא משתמש כבד בסך הכל רוצה לערוך כמה סרטי וידאו שיש לי וקצת עריכת מוזיקה רציתי שתציעו לי איזה חברה עדיפה בנושא הזכרונות וכרטיסי הטלויזיה.(מבלי להכנס לעומק השבבים) כרטיסי טלויזיה : LEADTEC , FLYVIDEO, PINNACLE,AVER (אני קונה את הדגםפ הטוב ביותר של החברה) זכרון : SAMSUNG , ADATA, CORSAIR , KINGSTON : DDR2 256MB 500MHZ
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה והכותרת מחדש: מה אתם אומרים על המסך הזה שקניתי? http://www.iodata.com/products/products.php?cat=LCD&sc=LCD17&ts=2&tsc=13&sc=LCD17&pId=LCD-A171VS%2FE
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני קונה כ. מסך Sapphire RADEON 9600XT DVI. מישהו יודע מה ההבדל 128MB או 256MB? האם יותר זיכרון משפר ביצועים בצורה משמעותית? יש כאן שאלה של עלות מול תועלת - 128 - עולה 650 ש"ח, 256 - עולה 770 ש"ח. שווה להוסיף עוד 120 ש"ח וללכת על ה-256?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך (Radeon x1800 (512M אם זה משנה - הלוח אם שלי הוא P5LD2 של אסוס, המעבד-Pentium D ויש לי 2 ג'יגה זיכרון בחלק מהמשחקים הצללים מאוד מפוקסלים ונראים זוועה בלי קשר להגדרות הגרפיות - גבוהות ככל שיהיו... לא משנה מה יהיו ההגדרות - הצל יישאר מפוקסל בדיוק באותה צורה! אם זה במשחקים חדשים כמו call of duty 4 ואם זה במשחקים ישנים כמו trackmania! הדרייבר של כרטיס המסך, הדרייבר של הצ'יפסט (אם זה משנה) וה- directx מעודכנים לגמרי וכבר אין לי ממש רעיונות מה יכול לגרום לבעיה... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עם איזו ליבה הכרטיס מגיע? R480? כך שיהיה אפשר לפתוח את הצינורות החסומים ולקבל X850PRO
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ושתיהיה של חברה מצוינת עם קירור טוב ושלוש שנים אחריות או שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק בפחות מ2000 ש"ח לצרכים משרדיים. המחיר יכול להיות גם מחיר מוערך במכירה פומבית. יש הבדל גדול בין 12 ל16 ms?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
Geforce 6600GT PNY 128mg יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל המוצגת כאקטיפקטים כל מי שיש לו את הכרטיס הזה מחברת PNY וAGP אשמח אם יצור איתי קשר דרך הפרטי\איסי\מסנגר\אימייל תודה מראש! זה ממש דחוף!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב של סבתא שלי פועל כרגע עם מסך 15' של Hitachi שכבר מזמן עבר זמנו. היא מתכוונת לרכוש אחד חדש. חשבתי על ה LG 700B אבל קשה למצוא אותו עכשיו. באחת החנויות הציעו כאלטרנטיבה את הLG T710BH. איזה מסך מומלץ בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס x1900xt ועכשיו ראיתי את הידיעה לגבי הכרטיסים של הדור הבא שיצאו בנובמבר... עכשיו רציתי לדעת עם בנובמבר הם יצאו גם לארץ? מתי בערך תצא הויסטה כדי לא לחכות עם הכרטיס? והאם יצאו בנובמבר גם כרטיסי mid-end לשוק הנמוך יותר... עכשיו זה חשבו לי כדי לדעת עם לבטל מהמפרט את הx1900xt ולשים במקומו ביינתים איזה 7300gs תודה..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-