עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! לאחר שהחלטתי לקנות את ה- 6600GT של nVidia, נתקלתי בקושי להחליט על החברה. החברות/הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT PNY 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT Gainward 6600GT 128MB Ultra1960 PCI-E VIVO Gigabyte 6600GT 128MB 128Bit PCI-E VIVO ברצוני לדעת מאיזו חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס, ולמה דווקא ממנה, תוך התחשבות במחירים ובתוצאות של באנצ'מרקים. אם יש אחת מהחברות הנ"ל שאתם "פוסלים על הסף", אנא אמרו לי איזו ולמה. בתודה מראש, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by SuperStyle,

מחר אני מקבל עוד מסך של 19' והיה לי 2. אז האם זה אפשרי לחבר את שנהם למסך ואז במשחקים אני ישחק על שנהם?כי לפי היגיון צריך לזה רזולוציה מיוחדת.אם כל אחד זה 1280X1024 אז אם זה היה ביחד אז צריך לעשות 2560X1024 .אבל אין רזולוציה כזותי במחשחקים.אז זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. תוכנה לעריכת תמונות ללא תשלום בחסות גוגל, מיועדת לציבור הרחב ומציעה אפשרויות רחבות לביצוע כגון סידור וארגון התמונות במחשבך, עיבוד התמונות, הוספת אפקטים לתמונות, טיפול בעיניים אדומות, בבעיות תאורה, קונטרסטיות וכדומה, אומנם לא פוטושופ... מן הסתם, אבל יש אפשרויות מדליקות לאפקים שלא מוצאים בשום מקום אחר! אפשרות לעשיית דיסק כמתנה, שיתוף התמונות ברשת, אפשרות נתינת שמות לאלבומים ולתמונות לפי תאריך, מיקום וכדומה ממש כמו אלבום אמיתי, התוכנה היא ללא פרסומות וללא התקנת מוצרי ספאם ופרסום במחשבך, היא חופשית וחינמית לחלוטין, התקנה פשוטה ומהירה והסרה פשוטה ומהירה: גוגל פיקאסה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by fish123,

במסכי CRT קיים רענון מסך שכנראה פוגע בראייה... אבל ראיתי שבמסכי LCD אין בכלל רענון מסך! זה אומר שמסכי LCD בריאים יותר? למה צריך בכלל רענון מסך למסכי CRT?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by yuval26,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך רדון 9600 פרו של GIGABYTE. עד אתמול במשך חצי שנה לא היתה לי בעייה עם החיבור וראיתי מצויין. משום מה אתמול שרציתי לראות איזה סרט, התמונה בטלויזיה היתה מאוד חשוכה, איכות גרועה (כאילו משהו בקליטיה לא בסדר), תמונה מרצדת, ומן אזורים קטנים עם קטע אפור על המסך. יש לכם מושג למה זה? מה הפתרון? יכול להיות שמשהו בכרטיס, או בקבל (ארוך מאוד) נדפק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. Started by omrit,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך, כבר קראתי פה בפורום שה X800GT 256MB עדיף על ה 6600GT 128MB אבל עכשיו ראיתי כרטיס 6600GT עם 256MB כמעט באותו מחיר ורציתי לשאול אם הוא עדיף על ה X800GT 256MB GAINWARD 6600GT GF 1980PCX 256MB DDR3 PCI-E TV-OUT/DVI 3Y 1216 ש"ח לעומת: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E 1100 ש"ח תודה.

7. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם למישהו יש דרייבר של כרטיס מסך: PX8600GT Extreme 256MB nVDIA LEADTEK תודה רבה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by idan oren,

אהלן עשיתי את העדכון של CCC מ12.8 ל12.11 והחלו להופיע מסכים מפוספסים בצבעים אפור תכלת וסגול ביטלתי את הOC והחזרתי ל12.8 ועדיין יש את זה מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. האם הכרטיס של ATI יותר חדיש טכנולוגית מזה של Nvidia? לדוגמא: כרטיסי ATI תומכים ב- OpenGL 2.0 כרטיסי Nvidia סדרה 6xxx תומכים ב- OpenGL 1.5 אך אלו של Nvidia תומכים ב- Pixel Shader 3.0 (ממה שהבנתי זה יהיה חשוב למשחקים העתידיים?) ובאלו של ATI חסרה תכונה זו. ואילו הזכרונות ומהירויות הליבה של ATI מהירות יותר (ממה שצויין בסיקור כרטיסי המסך בפורום) מאלו של Nvidia אז איזה כרטיס יותר שווה לי לקחת? אני מתלבט בין 6800GT לבין ה- X800XT... אני רוצה כרטיס שישרת אותי זמן רב.. לפחות כמה שנים טובות.. (כמו שהכרטיס של חבר שלי 9700PRO שירת אותו במשך שנתיים שלוש ויכל אפילו לסחוב עוד) בבקשה עזרו לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by bv500,

איזה קירור הוא היעיל והמשתלם ביותר לכרטיס מסך מבין הבאים ומה ההבדלים ביניהם? 1. Thermaltake Scooner = 170 ומה פירוש המשפט הבא לגביו? (NOTICE: CL-G0009 does not support VGA card with HSI bridge chip) 2. Thermaltake Crystal Urb = 55 3. Zalman Fatal1ty FC-ZV9 = 280 4. Zalman VF900-Cu = 190 http://www.zalman.co.kr/ http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cmv_index.asp אם זה משנה אני עדיין לא סגור על כרטיס (או 1950 או 8800) אבל רוב הסיכויים שאני אלך על ה- 1950PRO

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. Started by roma4k,

חג שמח, לאחרונה קניתי מחשב חדש, ויש לי שאלה לגבי דבר מוזר שקורה. קשה לתאר את התופעה אבל אני אנסה לעשות זאת מדויק ככל האפשר. בעת שאני משחק לדוגמא HL 2 הכל עובד בסדר וטוב. נגיד ואני מתבונן באיזה קיר למשל, ואז אני זז ימין ושמאל ימין ושמאל כשהמבט על אותה נקודה. במצב הזה אני רואה שפינת הקיר או שתעלה שיש עליו כאילו מתעוותות. חלקים שונים של התעלה לאורך הקיר מתחילים ל"צאת ממקומם" ונוצר מצב שנוצרים מן זיגזגים כאלה בתעלה. דבר דומה קורה בוינדוס. לדוגמא אם אני לוקח את חלון האינטרנט ומקטין אותו ואז לוקח ומזיז אותו במהירות, נוצר מצב שהחלון עושה גם זיגזגים. חלק אחד זז ימיני אחר שמאלה... זה מאוד מוזר ואני לא מבין אם זאת בעיה או שזה פשוט ככה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by hm123,

שלום כולם יש שני כרטיסי מסך שמחוברים יחד[hd 3870x2 מעבדqx9650 ולוח אם אסוס מקסימוס אקסטרים] אני רוצה לעדכן גירסה של הכרטיסי המסך הורדתי אותם מהאתר ואני לא מצליח להתקין אותם הוא כל הזמן מבקש גירסא יותר ישנה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by emilio,

ניסיתי להשוות את שני מסכים לצורך עיקרי קולנוע ביתי גם קצת משחקים. כ.מסך שאני מטלבט ביניהם: 1. X1650XT 256MB 2. X2600XT 256 MB אני יודע כ.מסך הראשון אינו תומך ומחיר בערך אותו דבר. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. המצלמת וידאו המדוברת היא Panasonic nv-gs200 , עד כמה שהבנתי מצלמת וידאו דיגיטלית שמקליטה ע"ג כרטיס SD תמונות סטילס ווידאו ע"ג mini dv - מה זה? דיסק קטן? קלטת ? (אין לי שום ידע בנוגע למצלמות וידאו...אני בסה"כ עוזר לחבר) בכל אופן, תועד ארוע מסויים בעזרת המצלמה הזו וכעת חברי רוצה לצרוב את הסרט ע"ג מדיית DVD... כיצד הדבר נעשה? מישהו יכול להסביר לי את התהליך ובאיזה תוכנות יש להשתמש וכיצד? תודה מראש =)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. קניתי את הכרטיס מסך הזה אתמול ויש לי שאלה , בדרייבר יש לי אפשרות של Triple Buffer משהו כזה שאני יכול לסמן אותה , זה נמצא תחת OPENGL , מה זה עושה אם אני מסמן אותה ? על מה זה משפיע ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. יש לי X1650 של ספייר. מחשב חדש-עכשיו בניתי אותו. במחשב הקודם היה X700PRO שהיה מחובר לפלזמה- ככה הייתי רואה סרטים מהמחשב. כשאני מפעיל את הקטליסט, אני מבל שגיאת CLI, שסוגרת את הקטליסט. התקנתי את ה NET FRAME WORK - לא עוזר- עדיין אני מקבל שגיאה. כשאני לוחץ על מסך 2, ומנסה להעיל אותו, המחשב נעצר שנייה וחוזר למצב בו מסך 2 לא פעיל. מה הבעיה? מה עושים? אשמח לעזרה מהירה. תודה

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by zorba17,

היי הכרטיס מסך שלי כבר מתחיל לעשות בעיות ואני רוצה לרכוש כרטיס חדש, כרגע יש לי radeon HD 4850 1GB ובעיקרון התקציב שלי לכרטיס זה לא יותר מ750 ש"ח. סתם מתוך עניין הסתכלתי על שני דגמים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ ‎GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E [/td][/tr][/table]בכל מקרה אני כרגע עם ראש פתוח בנושא אז עם יש דגם אחר שממליצים אני אשמח. תודה מראש[/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by hwforcer,

X1900XTX שווה בכוח ל GTX? ראיתי בעבר מאמים שהראו ש XTX יחסית אותו כח כמו 8800 זה תחלס אמיתי?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by ibm123,

שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך חדש, לצורך משחקים. חובה כניסת DVI וכניסת HDMI תקציב באיזור ה 800 ש"ח מפרט מחשב נוכחי: intel E5200 2.5GHz 4gb DDRII 800 Asus P5KPL Enermax Tomahawk 405W 12cm Fan מחפש לקנות מאיזור ת"א-הרצליה והסביבה (בבקשה לא מ KSP.. חשוב שיהיה מקום עם שירות טוב שיהיה לאן לחזור לממש אחריות) תודה רבה לעוזרים נ.ב המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 וגם ה 560 אך ראיתי שרשום מינימום ספק של 500W עד כמה זה קריטי ?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  20. מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. שלום רב, ברשותי מחשב עם כרטיס 7600 המחובר לטלויזיה וגם לLCD. כאשר מפעילים סרט DIVX בכל נגן שיש(!) באחד מהמסכים (זה שאינו מוגדר כראשי) התמונה הופכת לFULL SCREEN. אציין שהמחשב סוחב מצויין את COD2 +סרט במסך השני, אך מה שמטריד אותי הוא חוסר האפשרות לשלוט בכך שתמיד מופיע FULL SCREEN. מישהו מכיר? כיצד אני משנה את ההגדרות המעפנות האלו.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. אני צריך מסך 17 אינטש LCD טוב שמיועד למסמכים, כתיבת קוד ואינטרנט. בלי סרטים, בלי משחקים. עדיפות למסך עם PIVOT. יש משהו מתאים ? תודה, שחר.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by johnwoo,

בטעות כתבתי 2 הודעות

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by eladbu,

זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. היי, נהרס לי הכרטיס מסך ועכשיו התקשרו אלי מאיפה שבדקו אותו להמליץ על אחרים... אמרו לי שיש 7100GF שזה כרטיס בסיסי וזול 240 ש"ח 8500GT ב-520 ש"ח ו-7600GF ב-690... הכרטיס מסך הקודם שהיה לי זה 6600GT, יש לי חיבור PCI-E. יספיק לי משהו באותה רמה או קצת יותר טוב. תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה כדי שיספיקו לעשות את זה עוד היום נ.ב. תנו לי משהו בסביבות 500 ועוד משהו עד - 700 או טיפה יותר יקר אם זה שווה את ההפרש... תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.