עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amitai124,

יש לי HD 4870 בלי מאמץ הטמפרטורה היא 60 מעלות במאמת הטמפרטורה היא 80 מעלות הכול טוב או שהקירור לא מקרר טוב ?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך HD4850 חיברתי אותו לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר של הכרטיס מסך ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? צריך להגדיר איזה משהו בדרייבר ? ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by michael1987,

שלום לכולם.... ראיתי שההבדל בין Radeon 9600 XT לבין Radeon 9800 XT הוא גדול אבל בכל זאת Radeon 9600 XT לוקח את ה - Radeon 9800 XT ב - Engine Clock שאצל ה - 9600 הוא 500MHz ואצל ה - 9800XT זה 412MHZ איך זה יכול להיות??? אני יודע שה - 9800 יותר טוב מה - 9600 בהכל אבל כנראה שחוץ מה - Engine Clock.... האם אני צודק?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  4. Started by gryffin,

בהנחה שאני רוצה להקליט משהו שאני רואה בטלויזיה, איך אני יכול לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  5. יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by asichen,

היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by chris_u16,

אני מתכנן בקרוב לקנות Radeon 9800pro ואני מתלבט האם לקנות פה בישראל או לקנות בחו"ל, בnewegg מוכרים את אותו הכרטיס במחיר של 950ש"ח בערך וזה עוד כולל איזהשהוא משלוח בחינם כמובן שזה ללא מע"ם והכרטיס בלי אחריות אבל לא נראה לי שאצטרך את האחריות הזאת (אחריות של שנה במידה ואני קונה מפה) ובכלל זה נראה לי כמו חיסכון גדול מאוד אם אני קונה מחו"ל, לפחות 400ש"ח פחות, 400שקלים שאין לי כרגע. אני ממש בהתלבטות, מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by Dr Hardware,

החברה היא אלבטרון דגם TI4600V VIVO אבל אני מניח שאפשר ביוס של חברות אחרות העיקר שיהיה אותה מהירות 300\650 והעיקר שיהיה משהו! חח תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by Forge,

היי, התמונה במסך כאילו "נלחצת" לחלקו העליון של המסך, ולאחר זמן מה היא נעלמת. => לאחר כמה דפיקות על חלקו העליון של המסך התמונה מסתדרת אבל גם זה לזמן מוגבל, והעניין חוזר חלילה. אם מישהו נתקל בבעיה או פשוט יודע מה גורם לה ומה צריך לעשות אז... תודה, נ.ב המסך לא תחת אחריות

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. קפץ לידי FX 5200 128 MB של חברת STLABS יש לי R9100 128 MB של חברת ספייר השאלה הנכספת : האם שווה לי להחליף לי בין הכרטיסים ? יהיה שיפור בביצועים ? (משחק ממש קצת במשחקים ממוצעים ) .

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני רואה סרטים...הרבה.... ומשחק פחות...(משחקים: NFSU-2, LOTER-BFME, GTA VC, GENERALS) אז מה כדאי לי לקחת??..תזכרו שיש לי כרטיס מסך GF4 שלא מריץ רזולוציות גבוהות... ובקיץ אני קונה מחשב חדש עם 6800GT ככל הנראה נכון לעכשיו...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. הי מסיבה כלשהי, זמות האיקונים מופיעים עם רקע כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אודה על עזרה בהנחיות כיצד לבטל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4865050

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by Snufkin,

יש לי את הכרטיס שבחתימה ועכשיו ראיתי על הקופסא שרשום שזה ה- Turbo Force Edition. מישהו יודע מה ההבדל בין זה ל6600 הרגיל? יש בכלל הבדל?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. שלומות ידידי השמנמנים! אני צריך כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי כבר מתיישן (Radeon 9800P) ואני כבר משיג פריימים נמוכים יחסית במשחקים כבדים בהגדרות גבוהות. תקציב: 1500-2000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך חזק, שיחזיק לי לשנתיים הקרובות. אני לא יודע אם צריך התאמה ללוח אם או משהו כזה, אבל אם צריך, אז הלוח אם שלי הוא: Asus p4p800. עדיפות על ATI, אבל אם יש יותר טוב של Nvidia במחיר הנ"ל, זה יהיה גם בסיידר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  16. אני צריך מסך 17 אינטש LCD טוב שמיועד למסמכים, כתיבת קוד ואינטרנט. בלי סרטים, בלי משחקים. עדיפות למסך עם PIVOT. יש משהו מתאים ? תודה, שחר.

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות לוח עם צ'יפסט nforce של NVIDIA וכרטיס מסך חדש. האם עדיף לקחת כרטיס של NVIDIA (אינטגרציה טובה יותר עם הלוח ?) או שזה לא משנה ? האם מישהו כאן נתקל בבעיות עם כרטיסי ATI על לוחות עם צ'יפסטים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. Started by gooz,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. זוכרים שלפני שבוע רשמתי לכם שאני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל רק בגלל שהתקנתי תגירסא החדשה של הדרייברים אז תשמעו: לא הצלחתי להפעילו עשיתי שחזורים,כל מה שניתן וזה לא עזר :-[ אז פירמטתי תמחשב אתמול התקנתי תגירסא החשה של הדריביירם 4.11 ושוב אני לא מצליח להפעיל תמחשב במצב רגיל(רק' ב vga modr ) מה עושיםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. יש לי כמה שאלות : 1) האם זה משנה באמת איזה חברה המסך לגבי האיכות תמונה וכל השאר? 2)מה עוזר לי חיבור DVI האם הוא יותר טוב? 3)בבקשה תנו המלצות ונתונים שאני צריך לברר במיוחד לפני הקניה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by pc student,

חברה היום בדקתי את כרטיס המסך שלי וגיליתי שיש לו זכרונות של sumsung tc50 ליבה עם סטפינג של b1 האם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. Started by 111111,

ברצוני לקנות את המסך 17 אינצ הכי טוב שאפשר בטווח החיר שנקבתי אני חשבתי על ה- LG F700P אם יש לכם עוד הצעות או משהו להגיד תודה

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by lama husamo,

שלום לכולם אני חדש כאן אודה לכם על כל עזרה יש לי מסך lg 995ft plus שקנית ממישהו רק לאחרונה ושמתי לב שיש לו מן מדבקה בצד ימין למעלה שלא יורדת היא נראית פנימית (בתמונה שצירפתי זה החלק שכמו מראה) האם למישהו שיש את המסך הזה זה גם אצלו ככה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים