כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
כמה לדעתכם שווה הכרטיס מסך הזה: ATI RADEON X850XT X850XT IceQ II Turbo 256MB PCI express DVI + TVOUT והאם הוא יסחוב משחקים ברמה טובה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איזה דרייבר מאפשר את הביצועים הכי טובים ו-OC לכרטיס FX5600 ULTRA של NVIDIA, (כן, אני יודע שהוא ענתיקה) לWINDOWS XP, ומאיפה מורידים אותו?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קנתי מסך LCD חדש והיום קיבלתי אותו המסך הגיע במצב מאוזן בכאילו שוכב על המעמד שלו, ניסיתי להרים אותו וליישר אותו למצב נורמלי כמו שהוא צריך להיות והוא פשוט לא זז ונתקע, אני מפחד לשבור אותו וגם המסך מתרחק עצמו מן הבסיס למעלה ולמטה (משנה את הגובה מן הבסיס) אבל למצב מאוזן הוא לא מגיע אולי יש איזשהו מנעול או משהו שמונע אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות על כרטיס מסך תומך FULL HD שלא יעשה בעיות בעיקר לסרטים המפרט של המחשב שלי: מעבד-E6750 INTEL זכרון-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ לוח אם-MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN כרטיס מסך-MSINX8800GTST2D320EOC מערכת הפעלה ויסטה אני רוצה שהכרטיס יתאים למסך הזה שאני מתכוון לקנות ביחד עם הכרטיס מסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch=w2261v
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזהז? או שיש לו מסך כזה? כי יש לי איתו בעיה שהוא לא מראה לי את הצבעים טוב וכשאני נכנס להגדרות אז הוא כותב לי שהוא צריך להתחמם וזה לוקח לו איזה שעתיים ורק אחרי שהוא מתחמם אז אני מקבל תמונה נורמלית
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אנשים הרצתי את התוכנה 3DMARK06 על 7600gs AGP 256ddr2 128-bit חדש וקיבלתי תוצאה של 1915 נק' ללא פילטרים... זה נמוך מאד לא?? המחשב שלי: AMD3000+ 1Gb זכרון
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
משום מה אני לא מוצא בפורום התייסות למסכי CRT : האם המסכים האלה כבר לא מומלצים או שאני מחפש בפורום הלא נכון ? בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מסך CRT 17" חדש. לאיזה מאפיינים במסך כדאי לשים לב? והאם יש המלצות לדגמים ספיציפים? תקציב (עד 700 ש"ח) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD athlon 64 3000 ולוח אם Gigabyte GAk8NF9 הכרטיס מסך הלך וחשבתי לקנות כבר כרטיס עם יציאת HDMI ולהפוך את המחשב למרכז מדיה שתי שאלות: 1. האם המעבד יוכל להריץ סרטי HD? 2. מצאתי בזאפ את הלוח Sapphire HD 6450 512MB DDR3 , האם יעשה את העבודה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798454 אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מ-200, 250 ש"ח מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הכרטיס זה רדיון 9550 256 128 ביט אבל שאני משחק במשחקים כמו סאן אנדראס לפעמים נסגר לי המשחק ועולה דוח שגיאות אם אני רוצה לשלוח תלונה לרדיון הכרטיס פאסיבי מה עושים כבר הורדתי את העידכון החדש של הדרייבר הכרטיס אולי חודש אצלי תודה לעונים וסליחה טעיתי בפורום בבקשה אם אפשר להעביר אותי לפורום הנכון תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש את הכרטיס 7900GT של חברת galaxy בחנות של KSP הוא עולה 1590 ואני קונה מחשב תכף אז כנראה שאקנה אותו האם זה כרטיס טוב ומשתלם? איך זה שהוא כזה זול? זה לא חברה ג'נרית? למרות שראיתי מבחנים שלו והוא ממש כרטיס מעולה אני עדיין רוצה להיות בטוח
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה איזה כרטיס מסך יותר כדאי 8800GT או 3850 לגיימר
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קיימת בעיה בכרטיס 8800GT הביוס שלו לא מזהה מאמץ ולכן העוצמה של המאוורר לא מתחזקת בשעת מאמץ (משחק מחשב בעיקר) הבעיה גורמת להתחממות הכרטיס = בעיקר קירטוע של המשחק (מצב בלתי שחיק), כרגע כל החברות עדיין לא הוציאו עידכונים לביוס, ולכן אפשר לפתור את הבעיה בעזרת שאני בטוח שהרוב כבר מכירים אבל החלטתי בכל זאת להעלות אותה שהיא תיהיה נגישה יותר. קישור להורדת RivaTuner.rar http://upload-il.com/file/103600/RivaTuner.rar.html מדריכון קטן שעשיתי, כיצד להעלות את מהירות המאוורר ל 100%. אם התמונות לא עובדות חבל חחחח.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מתלבט בין R9700 Pro חדש ב-750 ש"ח ובין R9800 Pro משומש ב-1100 ש"ח. הבנתי שההבדל בביצועים לא גדול ואם להגיד את האמת זה לא מעניין אותי. אני מחפש איכות תמונה. רק איכות תמונה. לאיזה מהכרטיסים יש את האיכות הגבוהה ביותר ואם ההבדל באיכות שווה תוספת כסף?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתאריך 24.12 הופיעה כאן באתר סקירה אודות דרייברים חדשים שהוציאו ATI ו-Nvidia לקראת החגים. יש לי כרטיס גרפי של INNO3D שמבוסס על מנוע GEFORCE 6600 של Nvidia ואני עובד בסביבת X64. האם הדרייבר החדש - nVidia ForceWare 81.98 שאוזכר בסקירה זו, מיועד גם עבורי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קראתי פעם כתבה איך ה REFRESH קשור גם ל FPS פשוט אני לא זוכר אז מתייעץ כאן ברגע שאני שם משחקים שיעבדו על 100 REFRESH (קצב ריענון של המסך) אני חייב גם שהמשחק עצמו יעבוד ב 100 FPS ? ומה לגבי TRILNIR FILTERING ...מה המומלץ ? 10X
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לא מימזמן ואני משחק ב oblivion על גרפיקה מקסימלית ...רוב המשחק הולך חלק אבל לפעמים יש קתיעות..מה שמוזר..כשאני משחק stalker על גרפיקה מקסימלית כשהמשחק מתבצע בשטח פתוח הוא רץ חלק..אבל כאשר המשחק בתוך מבנה וכו הוא הולך לעט..האם זה בגלל הכרטיס מסך..או שהמעבד מגביל את הביצועים??(כאשר הורדתי ל medium בהגדרות עדיין לא היה חלק)...
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה יותר טוב? ati radeon x600pro 128mb pcie או ati raedon 9600pro 256mb agp מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה לקבל חוות דעת לגבי כרטיס מסך עד 2500 ש"ח. השימוש של המחשב הינו פוטושופ Corel אינדזיין וכדומה. מבחינת החומרה של המחשב לא קיים צאוור בקבוק (מפרט ב 7000K). השאלה היא האם המחשב ינצל את העוצמה של הכרטיס בתוכנות הנ"ל, או שאין הבדל בתוכנות הנ"ל בין כרטיס ב 1000 ש"ח ל 2500 ש"ח? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי האם תהיה בעיה מסויימת בשילוב שהזכרתי למעלה? אני קראתי על CF אבל לא הצלחתי להבין, אם אני לוקח את השילוב הנ"ל, האם אני צריך להתקין גם דרייברים של ATI וגם את אלה של Nvidia? לא תהיינה התנגשויות בין הדרייברים?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בקשר לכרטיס מסך! יש כבל מהספק כוח שנקרא PCI-E ויש מולוקס שקיבלתי עם הכרטיס את מה לחבר ? מהספק או את המולקוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם. בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC. יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם TR power w0070 430W יספיק? ולאיזה כרטיס של נבידיה הוא מקביל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ישלי את הכרטיס X800GTO בAGP שפתחתי אותו ל16 צינורות.. אני קונה בימים הקרובים את המסך- DELL 2407WFP והרזולוציה שלו גבוהה מאוד..- 1900X1200 אז רציתי לדעת אם משחק כמו COMAND AND CONQUER 3 (לא בטוח שככה כותבים) ירוץ טוב ברזולוציה כזאת על הגדרות בינוניות??
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מבקש לענות אך ורק בהקשר לשאלות שלי האם לספק כח מחו"ל(אמריקה) תהיה בעיית תאימות פה בארץ ? (זה משהו שאני צריך בשביל הכרטיס מסך) השאלה שיותר מעניינת אותי..האם עם GTX 275 E8400 @3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ אני אריץ כל משחק שקיים היום חלק עם פילטרים והכל על רזולוציה של 1680 / 1050 אני שואל על מנת לדעת אם לטרוח בעבודה וכסף על מנת להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי HD 4850 512 MB בכסף זה יסתכם ב1100 שקל לכל היותר .
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-