כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אהלן עשיתי את העדכון של CCC מ12.8 ל12.11 והחלו להופיע מסכים מפוספסים בצבעים אפור תכלת וסגול ביטלתי את הOC והחזרתי ל12.8 ועדיין יש את זה מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר הטמפרטורה של הכרטיס שלי HD4890 VAPOR-X SAPPHIRE כשהכרטיס בעבודה רגילה כאילו במנוחה הוא עומד אצלי על 59 מעלות צלזיוס ואני תוהה עם זה הטמפרטורה הנכונה או שזה חם מידי ... העם זה בסדר או שזה חם מדי?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה רושם את מה שרשום למטה בבקשה עזרה! :s05: :s05: כרטיס מסך 9250 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5159 וזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5266 יש הבדל מסויים או שזה רק בגלל הייצרנית? ומה השוני ב GDDR3 ל DDR3? תודה..
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512 MB זיכרון ו WINXP יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס מסך אני מבקש עזרה בבחירת הכרטיס יש לי את הדגמים הבאים: Gigabyte Geforce FX5500 (64 bit) 128 mb - Retail Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail Gigabyte RADEON 9200 - 128MB DDR - DVI - TV OUT AGPx8- RETAIL GIGABYTE RADEON 9600SE 128 mb TV OUT DVI אם יש לכם דגם אחר אשמח לקבל
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה לא זול מידי? club3d 9600XT 256M משהו בסגנון הזה 'http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=703
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך lcd של חברת סמסונג עכשיו ברצוני לשדרג ולחבר אותו לחיבור dvi שרמת הביצועים של המסך תעלה עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי {dvi} -האם ככול שכרטיס המסך יותר מתקדם{יותר טוב מבחינת זכרון ddr וכו וממולץ יותר למשחקים וכו} אז זה משפיע על אופן האיכות שהכרטיס מסך משדר למסך? או שבעצם דבר זה הוא לא חשוב וכול כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי מסוגל להציג את אותה האיכות למסך? תודה לכול הנותנים תשובה מראש!
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עדיפות לATI מיועד למשחקים בשביל חבר תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כניסת VGA (כמו החיבור למסך מחשב) בטלוויזה בסלון מה שאני רוצה לדעת זה עם אני מחבר דרך VGA זה תמיד יהיה יותר איכותי מ TVOUT או שלא בהכרח? גם אם מדובר בכרטיס מאוד ישן?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שקט חשוב לי למישהו יש מושג איזה מן החברות של saphir 3dclub palit connect3d וכ וכו יש את הכרטיס הכי שקט אנשים שכבר יש להם את הכרטיס הזה יכולים בבקשה להמליץ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הזמנתי כבר מחשב , ואני רוצה לדעת אם הקירור הפאסיבי של הכרטיס הנ^ל יצליח להכנס ללא בעיה. לוח אם P41 DS3L של ג'יגה בייט הרגיל מארז CM690. קירור למעבד ונדטה 2. אני מקווה שהוא לא יתנגש עם הקירור למעבד, או שיעלה בטעות על הזכרונות תודה!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי כרטיס מסוג 9600xt של Shappire. אני רוצה לדעת מהם מהירויות הליבה של הכרטיס ומהם מהירויות הזיכרון שלו. בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לאחרונה הכ.מסך שלי מקרטע אז אני רוצה להחליף (7600GT של LEADTEK), אני נוסע לאמריקה ביולי, ולפי מה שהבנתי יוצאים כ. מסך חדשים באמצע יוני. השאלה שלי, האם כדאי להמתין לכרטיסים חדשים, או שהם לא יהיו קפיצת מדרגה משמעותית בהשוואה לכרטיסים כיום? התקציב שלי הוא באיזור ה1500 ש"ח (לכרטיס גיימינג). מידע על המחשב שלי: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון: 2GB Crucial Balistix 800mhz לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G (AM2, PCI-E X16) ספק: גנרי 450W התקציב הוא לכרטיס בלבד, אני יודע שאני צריך לקנות גם ספק חדש אבל זה לא מתנגש לי עם התקציב של הכרטיס (אשמח לשמוע המלצות לספק)
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם RIVATUNER היא התוכנה הכי מומלצת והכי מתקדמת לקינפוג כרטיסי NVIDIA? יש ברשותי 8800GTS 320 האם מישהו מכיר מדריך או יודע להסביר איך צריך להגדיר את התוכנה כדי להשיג ביצועים מקסימלים? מה צריך להגדיר ב DIRECTX וב OPENGL אם אני מפעיל את התוכנה D3D OVERRIDER אז אני צריך לבטל את האפשרות לVSYNC במשחק עצמו ובRIVATUNER? האם אני יכול לראות את טמפרטורות הכרטיס והFPS במשחק עצמו כמו בתוכנה FRAPS? תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם הכרטיס מסך שבכותרת, עם 128 MB , וכל היציאות המתוחכמות VIVO DVI שווה עדיין משהו? איזה כרטיסים עכשווים הוא עובר בביצועים(5200,5600 או 9200 של ATI)? בברכה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לדעתכם אם קניתי כרטיס מסך לפני שבועיים ואני רוצה לשדרג אותו יאפשרו לי לשדרג אותו ולשלם את ההפרש בינהם? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
שלום חברים יש לי sapphire radeon hd 6950 2 GB הגרסא הזאת: http://www.tweaknews.net/reviews/sapphire_hd_6950_review/img/sapphire_hd_6950_11.JPG ואני לא מצליח למצוא את הסיריאל לכרטיס הזה בשביל להירשם למועדון הוא לא נמצא בדף הצהוב הזה שרשום join and get rewarded ואין לי מושג איפה הוא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קיבלתי Gigabyte Geforce 6800gs וחיברתי אותו ל PCIEX בלוח האם. כשהתקנתי את הדרייברים זה אמר לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח. השאלה היא אם אני צריך לחבר לכרטיס איזהשהוא סוג של חיבור לספק? או שהוא אמור לקבל את הכוח שלו דרך לוח האם בלי חיבור נוסף לספק?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה איזה כרטיס מסך יותר כדאי 8800GT או 3850 לגיימר
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מבקש עזרה בתרגום הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64. אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ? שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ... תודה, עדיאל.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קראתי פעם כתבה איך ה REFRESH קשור גם ל FPS פשוט אני לא זוכר אז מתייעץ כאן ברגע שאני שם משחקים שיעבדו על 100 REFRESH (קצב ריענון של המסך) אני חייב גם שהמשחק עצמו יעבוד ב 100 FPS ? ומה לגבי TRILNIR FILTERING ...מה המומלץ ? 10X
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-