עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רק PCI-E בשביל משחקים גובהה תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by kobi_af,

17" Viewsonic VA712 + Speakers 8ms LCD Monitor המסך הזה טוב בשביל משחקים?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424450 אם תוכלו, תביעו את הדעה בקשר לכרטיס מסך הזה, אני פשוט לא מכיר ממש ת'חברה ולא יודע אם היא טובה, ובנוסף, תתנו המלצות לאחרים תודה

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by ezx,

P 4 2.4 512 זיכרון 6200 של לידטק זה של חבר המערכת http://rotter.name/User_files/nor/429475f55c473a70.jpg ה 6200 עבר OC מחשב בלי OC !

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. לאחר עידכון דריבר ל-8.9 שמתי לב שהכרטיס עובד בתדרים של GPU-CLOCK 625 ו-MEMORY CLOCK 993 במצב מנוחה האים זה תקין? את הריבר הקודם 8.8 הסרתי דרך לוח-הבקרה ולאחר מיכן ב-SAFE=MODED ו DRVERSWEEPER לאחר מיכן איתחלתי את המחשב האים יש משהו לא תקין בדריבר כי ב-8.8 במנוחה GPU-CLOCK 500 ן- MEMORY-CLOCK 750

6. זאת כל השאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. מעוניינים ליהנות ממיטב היכולות של דור ה-Ampere של NVIDIA בתצורה ניידת (יחסית) ובמחיר זול משמעותית מהמתחרים? לאמאזון ואייסר יש הצעות מעניינות עבורכםלכתבה

8. המסך הוא סוני טריניטרון שטוח לחלוטין 19" מבית דל דגם והכל מדוייקים: Dell P991 יש לי רדאון 9550 128 ביט מה הקצב רענון ורזולוציה האופטימליים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by shimon1,

כבר כמה חודשים שאני לא מצליח להציג סרטים במחשב מבלי שהצבעים יתהפכו... כמו נגטיב..התקנתי מספר מקודדים על המחשב אבל הבעיה לא נפתרת. הבעיה מתרחשת עם כל התוכנות להרצת סרטים כמו מדיה פלייר..mv2player..ראייל וכ'.. הבעיה חוזרת גם באתרים המציגים סרטונים חוץ מהאתר יוטיוב.. מה לעשות??? בתודה..שמעון הבעיה נפתרה!! התקנתי דייבירים לכרטיס מסך..ישנים יותר ממה שהיה לי

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by Dan1919,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060621042925.html

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by idani1983,

האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב VISTA ? עם כרטיס מסך של NVIDIA תודה רבה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מורידים bios ל-ATIWinflash? יש לי כרטיס מסך של ספיר ולא הצלחתי לעדכן ת'ביוס תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by f1,

יש לי p4 2000 r9600p 512 ddr ואני משחק COD ברשת(המשחק העיקרי שאני משחק). אז איזה דריוור ועל על איזה הגדרות אני צריך לסמן כדי שיתן לי הכי הרבה FPS?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by מתן דידרניק,

קניתי לפני יומים כרטיס מסך מדגם asus gtx560 ti 1gb במחיר של 1100 שקל רציתי לדעת: א. אם הוא טוב ב. אם הוא שווה תמחיר תודה מראש לעוזרים =] ;D

15. Started by 1immortal,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html תהנו , דווחו על תופעות טבע חדשות ועל שיפורים בביצועים .

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by mrsph666,

השאלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by Na7an,

טוב אני חדש בפורום ואני קניתי כרטיס מסך חדש! תכתבו לי בבקשה את הדעה שלכם שם: RADEON X700 חברה:SAPPHIRE זיכרון:512 יציאות:DVI,TV-OUR תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך GeForce 5200 fx עכשיו יש לי פנטיום שלוש השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך מנצל את הכל או רק רבע מיכולתו המירבית ? ומה יקרה אם אני ישדרג את לוח האם ?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

שלום, חיפוש ברחבי הרשת מעלה שני מודלים: SDM-S73 ו-SDM-S73/B. מסתבר שמחירם זהה. בארץ, מצאתי את ה-SDM-73/B, אך אין איזכור ל-SDM-73 אלא רק ל-SDM-73H הזול ממנו מעט. האיזכור היחיד שמצאתי לדגם ה-H מחוץ למדינה, היה באתר הקנדי של Sony. הוא לא מספק מידע כלל ואפילו התמונה לא מופיעה... למישהו יש מושג מה פשר ה-H? במה הוא נבדל מה-B, חוץ מאשר הצבע? המחיר הנמוך יותר גורם לי לחשוב שמדובר בדגם הנחות עוד מה-B בעוד פרמטרים חוץ מהצבע. בנוסף, ישנם עוד דגמי LCD שיש לקחת בחשבון עם תקציב של עד 2000 ש"ח (בלבד)? תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by yotam360,

כרטיס מסך לחבר בתקציב 500-600 ש"ח הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by sdahan12,

היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by Systema,

1.האם ה S-VIDEO זה IN או OUT? כלומר הוא קולט\משדר? יש חיבור של שני מסכים- האם אפשר לחבר אותם אחד לשני, כלומר שאחד ישדר את מה שהשני קולט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. Started by Ido.G,

היי, היום סוף סוף קניתי כבל S-Video ל PS2 שלי (שאני לא ממש נוגע בו), בשביל לחבר אותו באיכות נורמלית למחשב (עם composite ראו לא משהו). חיברתי אותו ל VIVO בכרטיס מסך- והאיכות הייתה לא טובה. היו מעיין הפרעות מעצבנות בתצוגה. כאשר חיברתי אותו לכרטיס טלווזיה (Leadtek Xp deluxe) לעומת זאת, האיכות הייתה טובה בהרבה. התצוגה הייתה חלקה ונקיה יותר. מסקנה- כנראה שעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה זול לשימושים אלו (אפילו Lifeview).

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by alonlior,

כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 256MB/256BIT , CORE CLOCK 450MH לעומת זה (הבדל של 80 שקל) 256MB/256BIT , CORE CLOCK 470MH לעומת זה (הבדל של 90 שקל מה470) כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 Extreme Edition וככה זה ממשיך השאלה שלי אם ההבדל הוא משמעותי והאם הוא מצדיק הבדל מחירים כזה, עד שכדאי לקנות את היותר יקרים

דיונים חדשים בפורומים