כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
בגלל שמשהו פה ב פורום הלחיץ אותי ורמז שהתוצאה לא כולכך טובה. הייתי רוצה לדעת מה התוצאה שצריכה להתקבל עם מחשב וכרטיס כמו שלי? נ.ב תודה רבה SABOTAGE ;D
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד - intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם - Gigabyte - GA-P31-DS3L ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC צורב - AD7200S Sony דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II7200RPM 16MB BUFFER) ורציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך כי אני ממש לא מבין בזה. כפי שאתם רואים המחשב לא מיועד לגיימרים למרות שנראה לי שאפשר להפעיל עליו משחקים לא חזקים במיוחד. הסתכלתי באייבורי וב-KSP על דגמים ומחירים וקראתי פה בפורום קצת. רציתי לשאול האם ה- MSI GeForce 8500GT 512MB מתאים למפרט ? האם יש למישהו המלצה אחרת ? אני צריך אותו לשימוש ביתי ( אינטרנט,אופיס,הורדות,משחקים בינוני…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה איזה כרטיס מסך יותר כדאי 8800GT או 3850 לגיימר
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
ראיתי את הדיון למעלה של מסכי CRT, אבל אני לא בטוח מה טוב כיום, אז החלטתי לפתוח דיון חדש. אני מחפש מסך שטוח 17" בצבע שחור. תקציב - עד 1200. רק אל תביאו לי בבקשה משהו שהוא 1300 וכדומה, 1200 זה ממש הגג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לא לפני שבוע (בעצתכם ותודה על ההמלצות) כרטיס HD4850 (של visiontek). התקנתי, בדקתי, שיחקתי והחיים היו טובים. אתמול חיברתי את טלוויזית LCD שלי שבחדר, בחיבור משני דרך HDMI. הבעיה היא שמרגע ההגדרה, וגם אם הטלווייה כבויה, הסאונד יוצא דרך המערכת (מרעישה !) ולא דרך הרמקולים של המחשב. למה לצערי עכשיו כל פעם שאני רוצה לשמוע מהמחשב, אני חייב להדליק את הטלוויזיה ? איך אני מחזיר את ההגדרה (בכרטיס מסך ?) כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב. אנא הושיעו. תומר.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הערב אני טס לארה"ב ומתכוון לקנות HD4850 של חברה בשם VISIONTEK. http://www.circuitcity.com/ccd/Search.do?c=1&searchType=user&keyword=4850&searchSection=All רציתי לשאול אם מישהו שמע על החברה הזאת, או אם יש המלצה אחרת לכרטיס מסך באותו תקציב (200$) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב אחרי ת'רד קודם שרשמתי שאחי איבד לי את הכבלים לחיבור הטלויזיה למחשב, לקחתי לו את הכ.מסך וכרגע אני עם 7600 gs של ג'יגהבייט בכל אופן, חיברתי את המתאם שהגיע עם הכ.מסך, ממנו הוצאתי בננה אל הטלויזיה כאשר המחשב עולה, רואים את התמונה על הטלויזיה, עד שהויסטה מופעלת ואז הוא מפסיק הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם בויסטה, אבל כרגע זה בלי צבע בכלל וזה לא עושה לי שכפול אלא ממשיך את הדסקטופ אני מתעסק עם זה פה כבר שעה.. חייב שמישהו ייתן לי איזה טיפ כי אני משתגע פה.. תודה [br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:18:36 טוב יש עדכוןהצלחתי לחבר HDTV בעזרת שלושה בננות ורואים בצבע בטלויזיה אבל זה לא משכפל את התצוגה, אלא מאריך אותה אל הטלויזיה אין לי בעיה שיראו תצוגה רק בטלויזיה, ולא במסך מחשב…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום קניתי לפניי כמה ימים את 3850 וואלה השקעתי 1100 ש"ח ווואלה הוא מפעיל לי הכול על מקסימום במשחקים אבל רק קריסיס מקרטע כלומר הלוגו של החברות איטי מאוד והתפריט משחק איטי. נראה לי זה בעיה של דרייברים אבל יש לי את המעודכן ביותר תעזרוו לי בקשה כי קנתי את הכרטיס רק בשביל קרייסיסי :-\
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי 8800GTS ואני קונה מערכת חדשה לגמרי בשבילו. בהוראות על הכרטיס רשום במפורש שהוא זקוק למינימום 400W עם 12V current rating of 26A אני לא מבין במיוחד בספקי כוח ולכן אני מבולבל האם יש צורך בספק שנותן 12V עם 26A בהתאמה, או שצריך ספק שמסוגל פשוט לייצר הספקים כאלה בלי קשר להתאמה בין השניים ? רוב הספקים רושמים שהם מסוגלים לתת 26A בהתאמה עם 5V, ולכן אני אובד עצות בנוגע לרכישת ספק. תעזרו בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם אני רוצה שהמשחקים יפעלו בFHD בFPS נורמלי איזה דרישת מינימום אני צריך מהמערכת שלי? עדיין לא קניתי תמחשב לכן אני מתייעץ פה אבל מתוכן משהו בסגנון מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD זה יוכל לרצות אותי או שאני אצתרך את ה4870? אני לא גיימר... אני פשוט רוצה להנות מחווית המשחק כמה שאפשר.. אני משחק לרוב בFPS כגון BF2 COD4 CSS וכדומה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס זמין ב-KSP ב-220 ש"ח. אני צריך אותו רק להקלטות מתוזמנות ורציתי לדעת איך הכרטיס באופן כללי - איכויות, נפחים וכו' (בייחוד כמה תעלה הקלטה של 45 דקות ב-MPEG2 - יותר מ-300 מגה? ) אני אצטרך תשובה בשעה הקרובה[בבקשה] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל ברדאון 9800 פרו לבין רדאון x800 gto
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האם TR power w0070 430W יספיק? ולאיזה כרטיס של נבידיה הוא מקביל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה וורסיה הכי כדאי? מבחינת סוג וגודל זיכרון.. איזה יצרן?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ההזמנה מחו"ל וזה דחוף...! אני מתלבט בין BFG שיש עליו אחריות לכל החיים לבין שאר החברות המוכרות.. לידטק ואלבטרון....???? בבקשה עזרה דחוף אני לפני קניה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות מה ההבדל בין HDR ובלי HDR... דיברתי עם שני אנשים והם אמרו לי שזה לא משהו ושההבדל לא מצדיק הפעלה של HDR בכלל. מישהו מוכן לתת לי screen shot עם HDR ובלי HDR של אותה התמונה מהמשחק? תודה מראש, מודי
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות (יותר נכון שאלה ראשונה זו בקשה), נתחיל: 1) אני צריך מסך LCD טוב, 17", עם איכות טובה ומבריקה בתקציב של 1200 ש"ח. 2) יש לי כרטיס מסך 6600 רגיל של GeForce, אני צריך להחליף אותו דרך היבואן עם האחריות בגלל בעיות צבע. כרגע, אני רואה שהמחירים ירדו, ו 6600GT שווה כעת במחיר ל 6600 (בזמנו, כשקניתי אותו). אם אבקש להחליף אליו, הם יחליפו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו במקרה איתר חנות שמוכרת את xfx 8800gts 320m ?? מישום מה אני לא רואה אף מקום שמייבא את הכרטיסים האלה....... או כרטיסים של msi מאותו דגם.... ולמה הכרטיסים של leadtek הם הכי זולים ?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מבקש לענות אך ורק בהקשר לשאלות שלי האם לספק כח מחו"ל(אמריקה) תהיה בעיית תאימות פה בארץ ? (זה משהו שאני צריך בשביל הכרטיס מסך) השאלה שיותר מעניינת אותי..האם עם GTX 275 E8400 @3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ אני אריץ כל משחק שקיים היום חלק עם פילטרים והכל על רזולוציה של 1680 / 1050 אני שואל על מנת לדעת אם לטרוח בעבודה וכסף על מנת להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי HD 4850 512 MB בכסף זה יסתכם ב1100 שקל לכל היותר .
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב כבר אני לא מבין מה הולך בכרטיסים יש 8800GT ו 8800GTS שבהם יש 8800GTS 640MB ו 340 ועכשיו אני מבין שיש 8800GTS 512MB שהוא בעמצם עם ליבה של G92? עכש ב 8800GT יש אותו רגיל עם 512MB ויש אותו 8800GT 512MB עם ליבה 92G עם משהו יכול לדרג מה יותר טוב מימה כי אני מבין ש 8800GT עדיף על 8800GTS 640MB אבל נירא לי ש 8800GT G92 נחות מה 8800GTS 512MB G92 כי עם לא אני לא מבין את ההבדל במחיר שלהם של איזה 500 שקל אחרי הדורג בטוח נוידה משהו יכול לסדר פחות או יותר עם ATI ביחד עם נוידי כלומר עם אני מבין נכון ה HD3870 הכי נחות מכולם ואיפשהו ליד ה 8800GT הרגיל צריך ה 2900XT להשתבץ ומה בכלל עם ה HD3870 X2 הוא עדיף עליהם או באזור רמה של מי?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
תודה מראש לעוזרים.. נשרף לי הלוח אם והכרטיס מסך...החלפתי ללוח אם הזה - I31GM4 של חברת JETWAY אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לו להריץ קצת משחקים אם זה אפשרי במחשב שלי חח.. זה המעבד - Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 2G DDR תודה תותחים אהה ומשהו נוסף..קצת לא קשור..ברגע שאני משחק משחק..CS אם מכירים..מאז הלוח אם הזה..כל 5 דקות יש לי איזשהו הבזק..המסך כבה ונדלק לשניה..מישהו יודע איך לבטל את זה? תקציב עד 800 +-
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה AIDA32 שנותנת נתונים מפורטים על המחשב. תחת הכותרת memory bus properties (של הכרטיס מסך) מופיעים שני נתונים: REAL CLOCK ו EFFECTIVE CLOCK. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם? באתר של ATI צוין שמהירות זיכרון של הכרטיס שלי היא 600MHZ, וזה תואם את ה EFFECTIVE אצלי דווקא. למה הכוונה? כמו כן ראיתי שאותו סיפור קיים גם בזכרונות של המחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד עם כרטיס מסך של LEADTEC בגירסת 6600GT עד היום הכל היה בסדר שעבדתי עם מסך CRT בחיבור VGA רגיל לפני כמה ימים קניתי מסך VIEWSONIC VP-191 וחיברתי אותו בחיבור DVI ורואים את הטקסט והפונטים בצורה קצת לא ברורה כמו שאמורים לראות. לאבא שלי למשל יש אותו מסך עם כרטיס מסך ATI 9800P ורואים הרבה יותר חד וברור מאצלי. עכשיו מה שמוזר זה שרואים אותו דבר אצלי גם בחיבור האנלוגי שעבד מצויין עם ה CRT .. כבר ניסיתי להחליף דרייוורים , עשיתי את כל הכיוונים האפשריים במסך ושום דבר לא עוזר. במשחקים וסרטים רואים מצויין. הבעייה היא רק בחדות של הפונטים והטקסט. יכול להיות שהכרטיסים של ATI נחשבים יותר איכותיים מאשר NVIDIA ? אני לא מדבר עכשיו על ביצועים כמובן , אלא רק בתמונה ובחדות…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-