עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש המלצה לכרטיס מסך. שימושי המחשב העיקריים: * 3D Studio * AutoCAD תודה על העצה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by Adirz0,

רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב, הכרטיס מסך הוא X1800XT החיבור בטלויזיה הוא RCA כנראה, אז השגתי מתאם כלשהו (חבר שלי אמר שזה לא S-Video אלא חיבור HDTV). בכל מקרה, חיברתי הכל ושיחקתי עם ההגדרות ב- catalyst ממש הרבה זמן כדי לתפוס תמונה כי בהתחלה הצלחתי לראות שולחן עבודה בצבע שחור-לבן והוא קופץ. בקיצור בסוף תפסתי תמונה, רואים די מטושטש אבל סרטים רואים מצויין. הבעיה היא שקשה מאוד לעבוד ככה מטושטש, אז רציתי לשאול איך אפשר לעשות שיראו את התמונה בשתי המסכים (בטלויזיה ובמסך של המחשב) כי פשוט אפשר לראות רק באחד מהם כרגע... ניסיתי כל מיני אפשרויות וחיפשתי מדריכים אבל כלום לא עזר. הרבה מדריכים מדברים על CLONE באפשרות display ב-display settings, הקטע שלי אין תאפשרות הזאת משום מה... ב- Di…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. אני רוצה להחליף כרטיס מסך. יש לי מחשב P4 1800 זכרון 256 כרגע רץ עם GFORCE 2 440 אם אנלא טועה חשבתי על Raedon 9250X כדאי לי ללכת עליו או שאתם ממליצים לי על משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by Sake,

היי,טוב אז ככה,התקנתי את הדריברים החדשים...catalyst 3.8 והם השפיעו במקרה שלי דווקה לרעה...אז מחקתי אותם כדי להתקין בחזרה את catalyst 3.7 ואכשיו בכלל שום דרייבר לא מתקין...גם לא 3.8 וגם לא 3.7 בעיה מוזרה...אני אכשיו בלי דרייברים בכלל תעזרו לי בבקשה.. הנה כמה תמונות שכשיתי מהטעות שהמחשב מוציא לי כשאני מנסה להתקין דרייברים

6. Started by niner,

שלום. יש לי רדיאון 9800 פרו. השאלה שלי היא: כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל המחשב בפורמט AVI או אחר? תודה

7. Started by Eviljelly,

משום מה כשלוחצים על ALT + F5 הרזולוציה של המסך שלי קופצת ל 1280x1024 הצירוף מקשים הזה דרוש לי לתוכנה שאני עובד אתה , מישהו יודע איך מבטלים את האופציה הזו של המעבר רזולוציות ? ??? כרטיס מסך radeon X600pro מסך CRT רגיל ..

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by boten,

יש לי ATI Radeon 7000 ומסך LG 775FT , חלונות 98. רוב היישומים הם טקסטואלים (גלישה, תכנות, כתיבה) ועיבוד תמונה ועריכת וידאו. חושב להחליף ל LCD (סמסונג 730B). רזולוציה נוכחית 1024X768 וכאשר מנסה להחליף ל 1280X1024 המסך נראה "רועד" כי קצב רענון מקסימלי לכרטיס הוא 85. האם ב- LCD עם חיבור DVI (שקיים בכרטיס) וברזולוציה 1280X1024 יהיה בסדר?

9. היי, קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים.. אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600 המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא. ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה... תודה רבה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  10. בכרטיס מסך שלי g-force 6200 קיים חיבור s-video עכשיו זה לא כמו החיבור הרגיל שיש 4 חורים 2 בכל צד(ועוד אחד עבה כזה) במה שיש לי יש שם 10 חורים בסדר הבא בשורה ראשונה 3 בשורה שניה 4 בשורה שלישית 3 ויש גם תחור העבה .. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש דבר זה חיבור שהופך תחיבור הזה ל s-video רגיל??? נ.ב ליד זה רשום s-video תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by liav12,

ערכתי את ההודעה והכותרת מחדש: מה אתם אומרים על המסך הזה שקניתי? http://www.iodata.com/products/products.php?cat=LCD&sc=LCD17&ts=2&tsc=13&sc=LCD17&pId=LCD-A171VS%2FE

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by MOFRA,

האם זה נורמאלי שהוא עומד על 50 מעלות במנוחה בלי אוברקלוק( שלי) יש לי כרטיס מסך של BFGTECH ל AGP

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by DarkIDevil,

שלום יש לי מחשב עם מעבד AMD X3 720 2.94GHZ וכרטיס מסך HD4870 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 RTM, רציתי לדעת אם אפשר להתקין DX 10? ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by dani,

יש לי Ge Force 2 400MX והורדתי את הדרייבר של נבידיה 41.09 ועדיין לא פועל לי האופן ג'י אל ב Counter Strile צריך עזרה דחוף אני מוכן לשלם למי שיפתור לי את הבעייה 178559134 ICQ:

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by idani1983,

האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב VISTA ? עם כרטיס מסך של NVIDIA תודה רבה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מורידים bios ל-ATIWinflash? יש לי כרטיס מסך של ספיר ולא הצלחתי לעדכן ת'ביוס תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. אני מעוניין להחליף את הכרטיס העתיק שלי FX5200 לכרטיס מתקדם יותר במחיר של עד 750 ש"ח שיתאים למשחקים החדשים ברמת תצוגה טובה. ברשותי פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ - HT,אחד ג'יגה זיכרון, לוח אם של אינטל- רוק לייק אם אינני טועה. אשמח לקבל עצות בקניית כרטיס שעונה לדרישותי ואם ניתן לצרף גם קישור לאתר עם מחירים הוגנים ושרות טוב. כמו כן ראיתי בפורום זה עצות לגבי ספק הכוח והכרטיס אשמח אם תעזרו לי גם בנושא זה. תודה מראש.

18. Started by geebor,

שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by mc_elad,

איזה מכרטיסי המסך יתאים למסך שלי(22 אינץ')?? רצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן... ועוד שאלה...האם המשוואה נכונה? -- כ.מסך חזק יותר=יותר זמן יעבוד בכבוד(ולא יתפגר בהגדרות MED-)

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by orenalster,

שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA חבר'ה ניסיתי את כל האופציות וחרשתי על הפורום ולא מצאתי פיתרון אני חייב עזרה!!! אין בהגדרות של הדרייבר שום דרך להורות לכרטיס להוציא DVI. הדרך היחידה לעשות זאת היא עם כפתור SOURCE וזה לא מצליח

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by ארדי,

מבקשת עזרה בתקלה מטרידה: מאז שהתקנתי אקספלורר 7 - כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט באתרי חדשות (למשל Ynet) או באתרים של ערוצי הטלוויזיה אני מקבלת תמונה משובשת כמו בדוגמא. הקול נשמע תקין אני כן יכולה לראות סרטים ב-אתרים כמו u tube או metacafe כל עזרה תתקבל בתודה גדולה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by kotvana,

שלום. אני שוקל לקנות לוח עם אופציה ל-SLI, פשוט בגלל שנדפק לי לוח NF4 ישן ויש את זה בשוק - במחיר לא רע - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22785&aff=bazman אני שוקל להריץ כרטיס אחד של 6600GT וכרטיס אחד של HD4670. השאלה שלי, שאלה של מי שבאמת לא מבין - האם יש אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך שונים וששניהם יעבדו?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. מתי זה אמור לצאת כי פשוט נמאס כבר לחכות?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  24. אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by Ido.G,

היי, היום סוף סוף קניתי כבל S-Video ל PS2 שלי (שאני לא ממש נוגע בו), בשביל לחבר אותו באיכות נורמלית למחשב (עם composite ראו לא משהו). חיברתי אותו ל VIVO בכרטיס מסך- והאיכות הייתה לא טובה. היו מעיין הפרעות מעצבנות בתצוגה. כאשר חיברתי אותו לכרטיס טלווזיה (Leadtek Xp deluxe) לעומת זאת, האיכות הייתה טובה בהרבה. התצוגה הייתה חלקה ונקיה יותר. מסקנה- כנראה שעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה זול לשימושים אלו (אפילו Lifeview).

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים