כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל היום (סוף סוף..) ואני חושב שיש לי בעיית FPS קטנה.. אני בד"כ משחק Soldier Of Fortune II והייתי משחק על 150 FPS עם הכרטיס הישן ועכשיו, אחרי שהתקנתי את הכרטיס + דרייבר של אומגה (ניסיתי גם של ATI ) זה מגביל אותי למקסימום 200 שזה אמור להיות 333 (מי שמכיר את סולג'ר בטח מבין..) כרטיסים יותר חלשים מזה (סדרת ה6800 של נוידיה) מקבלים 333 FPS קבוע... אין לי מושג מה לעשות שם אולי זה הגדרות של משהו? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אם יש לי לוח של MSI, כרטיס מסך של MSI יעבוד טוב יותר עם המערכת?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
^^^^ יש לי כרטיס טלוויזה של HAUPPAUGE דגם:WINTV-PVR 150 ויש לי ממיר HOT איך אני מחבר את הממיר לכרטיס ככה שאני יוכל לראות במחשב את הטלוויזה? והאם למישהו יש את הכרטיס ואת השלט של NEDIA CENTER?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך, יש לו 1000 שקל ולוח PCIE. איזה כרטיס כדאי לקנות? עדיפות לחנות בראשון (SKYPC לדוגמא). תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ראיתי שבפורום הרבה אנשים קוטלים את הכרטיס הזה ורציתי לדעת למה מה כל כך רע בו?? ד"א אני מתלבט לגבי קנייה שלו למשחקים כמו unreal 3 וכו'.... הוא יריץ אותם חלק על הגדרות מקסימאליות?? יש לי 2 GB ראם מעבד E6750 ולוח אם GIGBAYTE GA965P S3
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להעלות את הנושא הזה לדיון שכן אני חושב שהוא מצריך התייחסות יותר רצינית מהצעות ארעיות של לקנות או לחכות. כמדומני מסתמן כי סדרת הכרטיסים החזקה של (nvidia (8800 בעוד שהיא מצטיינת בdirectx 9, היא מדשדשת בדמואים של משחקי directx 10 כבדים . ברצוני לקנות מחשב חדש אך אני תוהה האם יש טעם לקנות את הסידרה הזו שתומכת בDX 10 אך ייתכן ואינה יכולה באמת להריץ משחקים עתידיים אלה ברמה ראוייה. אם כן אולי עדיף כדאי לקנות כרטיסי directx 9 זולים יותר ובעתיד לקנות כרטיסי דור הבא של nvidia או ATI? אולי הביצועים החלשים הם באשמת הדמואים/ פורטים/ דרייברים בכלל? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
זה יישמש כטלויזיה אבל לפעמים לצפייה בסרטים ומשחקים (כתבתי את זה כדי לחסוך פה ויכוחים איתי למה כן ולמה לא ) אני אהיה מעוניין לחבר אותה לכרטס מסך . יש לי x1600XT ואני רואה שיש לי חיבור לטלויזיה .. (אני חושב שזה זה .. -- חיבור עגול שחור ) בכל מקרה מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה את טלוויזיה ? היום בכל טלויזיה יש יציאות לכרטיסי מסך ? (יש לי כבלים והכל .. )
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הנה הכרטיס http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT512DDA-R&cart=1174542646874380〈=heb יש לי ספק HEC 425W לוח אם NFORCE 3 250gb Gigabyte AMD ATHLON 64 BIT 939
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מסך LG 194WT 1:2000 5MS dvi :LCD יש לי כרטיס מסך חזק X1950 ובכל זאת אני לא מרוצה בכלל מאיכות התמונה של המסך שלי. לא מתמונות סטטיות ולא מאיכות הצפיה בוידאו. התמונה לא חדה (לדעתי במסך הישן שלי ראו טוב יותר) ניסיתי לשחק עם האופציות של המסך עצמו וכן עם האופציות בכרטיס מסך אבל לא הצלחתי לשפר את האיכות. יש למישהו עצה איך משפרים זאת? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הכרטיס XFX 8800GTX ואני משתמש בדרייבר שקיבלתי איתו בקופסא.... יש דרייבר שנחשב להכי טוב לכרטיס הזה ???כלומר,שיכול לשפר את רמת הביצועים ??ולתת עידכונים ??
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי כבל S-VIDEO של 4 פינים על מנת לחבר את המסך של המחשב הנייד לטלוויזיה. חיברתי את הכבל אך נתקלתי בכמה בעיות: א. התמונה נורא לא חדה. כלומר אני לא רואה את מה שכתוב על הטלוויזיה. ב. התמונה לא ישרה. כלומר, המסך שאני רואה על הטלוויזיה כולו מעוגל ולא תואם את הגבולות של הטלוויזיה. ג. כאשר אני מפעיל איזשהו סרט, מסך המחשב מראה אותו אבל הטלוויזיה פשוט לא מראה את התמונה של הסרט. זה קבוע על מסך שחור ולא מראה כלום. הסאונד עובד, אבל אין תמונה. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? אולי צריך להתקין איזושהי תוכנה או משהו? בתודה מראש ובציפייה לתגובה מהירה. זה יעשה לאח שלי את היום , borissurets
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, למפרט עם מעבד אינטל E6550 ( אם יש צורך ביותר פירוט תגידו ), יש צורך לקנות כרטיס מסך DX10 כמו ה-8400GT או 8500GT? השאלה היא לא בנוגע למשחקים או עריכה, רק לדברים בסיסיים כמו צפייה בסרטים/סדרות באיכות HDMI. שאלה נוספת, ה-7800GT עדיף יותר מה-8500GT למשחקים, נכון?? תודה מראש, יובל!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ת'כרטיס מסך 8600gt של ג'יגהבייט. בחוברת שקיבלתי רשום לי שאני צריך לחבר כבל מהספק כוח לכרטיס מסך, אבל אני מחפש ולא מוצא שום חיבור! עכשיו, נכנסתי לכל מיני משחקים והמחשב כבה. מישהו יודע מה הסיבה? (ד"א הספק כוח שלי הוא 480 ואט).
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הכרטיס הזה - nVIDIA GeForce 6200 256MB DDR2 יתאים ללוח אם ישן? אין לי כרגע את הדגם של הלוח אבל הלוח תומך AGP X 8 המעבד שיש במחשב הוא של AMD 1.2 (משהו כזה) אין לי כרגע יותר פרטים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים על : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL שעלותו 688 ש"ח (מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L )? 2.האם שווה להתאמץ ולהוסיף 800 ש"ח עבור GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ? אני מבין שמדובר בכרטיס "מפלצתי" ביותר אבל לא זול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להוריד , לצפות ולקודד סרטים ולעיתים רחוקות לשחק! מקווה שתוכלו להמליץ לי על כ. מסך שמיועד למטרות אלו. חושב גם על קניית אחד ממסכי DELL אבל לא החלטתי האם להשקיע בגדול ולקנות את ה-24" או להסתפק ב-20". אז מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש ואני מחפש לקנות כרטיס מסך לאפיק agpX8, שיהיה זול ככל שניתן ויהיה שימושי בעיקר לצפייה בסרטים. שיתמוך בHDCP אם אפשר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם הכרטים GigaByte 8500gt 512mb DDR3 יכול להריץ משחקים חדשים ובאיכות טובה משחקים כמו 3 Unreal Tournament וקרייסיס
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שבטוח נתמך ע"י אוויד ויעמוד ברינדורים יחסית כבדים תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך מדגם ASUS 1. 2900XT 512MB GDDR3 Video Memory : 512MB Engine Clock : 740MHZ Memory Clock : 1.65GHz (825MHz DDR3)x Memory Interface : 512-BIT 2. 8800GTS 640MB GDDR3 Video Memory : 640MB DDR3 Memory Clock : 1.6GHZ (800MHZ DDR3)x Memory Interface 320-bit Engine Clock : 500MHZ אני מזכיר שמודבר על דגמים של ASUS
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5159 וזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5266 יש הבדל מסויים או שזה רק בגלל הייצרנית? ומה השוני ב GDDR3 ל DDR3? תודה..
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
במסכי CRT קיים רענון מסך שכנראה פוגע בראייה... אבל ראיתי שבמסכי LCD אין בכלל רענון מסך! זה אומר שמסכי LCD בריאים יותר? למה צריך בכלל רענון מסך למסכי CRT?
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-