כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קונה sapphire ati radeon x800xl 256mb במקום club3d ati radeon x800xl 256mb הוא רוצה לדעת אם יש הבדל בין שני החברות האלה ואם הן טובות. הוא רוצה לדעת גם האם הם יתנו לו את האיכות הכי טובה של הכרטיס הזה עם לוח האם asus p4s800d-x motherboard למשחקים וסרטים.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסך לצורך חיבור מחשב יחסית ישן, 1.8ghz לטלויזיית LCD. האם האיכות של הכרטיס משפיעה על איכות התצוגה? על איכות הרינדור של סרטים? לא ישומש למשחקים משהו בין 400-800 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי,טוב אז ככה,התקנתי את הדריברים החדשים...catalyst 3.8 והם השפיעו במקרה שלי דווקה לרעה...אז מחקתי אותם כדי להתקין בחזרה את catalyst 3.7 ואכשיו בכלל שום דרייבר לא מתקין...גם לא 3.8 וגם לא 3.7 בעיה מוזרה...אני אכשיו בלי דרייברים בכלל תעזרו לי בבקשה.. הנה כמה תמונות שכשיתי מהטעות שהמחשב מוציא לי כשאני מנסה להתקין דרייברים
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום ביצעתי רכישה של מסך מחשב חדש (Benq E2400HD) שיחליף את המסך הישן ויהווה שיפור לאיכות הצפייה בסרטים. לפי מה שהבנתי כרטיס המסך הישן שלי לא יאפשר תמונה באיכות גבוהה על גבי המסך (לפחות כפי שהייתי רוצה), עכשיו כול המחשב מיושן מאוד אבל בסופו של דבר עונה על הצרכים שלי (אני לא גיימר ולא משתמש ביישומים כבדים מידי - מוזיקה, סרטים, אופיס, ולעיתים נדירות אולי PES08) . מפרט - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7300 LE (256 MB) אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך שיענה בעיקר על הצורך לתמונה איכותית. מגבלת התקציב היא 400-500 שקלים. אשמח …
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הריצו מחדש את תוכנת הכיול שלכם זו הודעה שאני מקבל מהפוטושופ, איך אפשר לתקן את הפרופיל? ורק תוכנת פוטושופ מספקת את ההודעה הזו
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
היי, קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים.. אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600 המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא. ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה... תודה רבה לעוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני לא גיימר ולא משתמש כבד בסך הכל רוצה לערוך כמה סרטי וידאו שיש לי וקצת עריכת מוזיקה רציתי שתציעו לי איזה חברה עדיפה בנושא הזכרונות וכרטיסי הטלויזיה.(מבלי להכנס לעומק השבבים) כרטיסי טלויזיה : LEADTEC , FLYVIDEO, PINNACLE,AVER (אני קונה את הדגםפ הטוב ביותר של החברה) זכרון : SAMSUNG , ADATA, CORSAIR , KINGSTON : DDR2 256MB 500MHZ
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הוא יריץ משחקים כמו סדרת total war לדורותיה, או call of duty מהי המקבילה שלו בכרטיסי מסך הנייחים של נבידיה ו-ati?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש כרטיס טלוזיה טוב שישמש אותי לצפיה וגם ללכידה וגם אני יחליף מחשב עוד כמה חודשים אז שיתאים גם למחשב החדש תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX 440 שיש בו יציאה לטלויזיה של S-video עם 7 פינים והצלחתי להשיג כבל S-video עם תקע של 4 פינים אני לא מצליח לראות תמונה טובה בטלויזיה האם אני חייב תקע של 7 פינים? והיכן משיגים כבל כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך, יש לו 1000 שקל ולוח PCIE. איזה כרטיס כדאי לקנות? עדיפות לחנות בראשון (SKYPC לדוגמא). תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין להבין אחת ולתמיד: 1)מתי יוצאים הכרטיסים החדשים של ati ומתי יצאו הכרטיסים התקציביים שלהם? באותו הזמן? 2)האם יהיה כרטיס ברמה של 8800gts 320 שיתחרה בו ומתוכנן להיות טוב כמוהו: יעלה כמוהו וייתן ביצועים לפחות כמו שלו?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
המסך הוא סוני טריניטרון שטוח לחלוטין 19" מבית דל דגם והכל מדוייקים: Dell P991 יש לי רדאון 9550 128 ביט מה הקצב רענון ורזולוציה האופטימליים בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עם תקציב של 800-1100 יעבוד איתו הכי טוב בסרטים ומשחקים?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
חבר'ה איך מורידים bios ל-ATIWinflash? יש לי כרטיס מסך של ספיר ולא הצלחתי לעדכן ת'ביוס תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי p4 2000 r9600p 512 ddr ואני משחק COD ברשת(המשחק העיקרי שאני משחק). אז איזה דריוור ועל על איזה הגדרות אני צריך לסמן כדי שיתן לי הכי הרבה FPS?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
איזה מכרטיסי המסך יתאים למסך שלי(22 אינץ')?? רצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן... ועוד שאלה...האם המשוואה נכונה? -- כ.מסך חזק יותר=יותר זמן יעבוד בכבוד(ולא יתפגר בהגדרות MED-)
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עד ל-2000 שקלים על איזה מסך אתם ממליצים לא משנה lcd או crt.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הבא: Sapphire - Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב יחד עם הכרטיס מסך החדש המחשב אינו עולה בכלל, ניסיתי להחזיר חזרה לכרטיס מסך הישן והמחשב כן עולה. יש לי מחשב יחסית ישן, לוח אם: P4VXASD מעבד פנטיום 4 בקיצור הלוח אם תומך בAGP אבל משום מה הכרטיס מסך הזה לא פועל, ניסיתי את הכרטיס מסך הזה (החדש) על מחשב אחר גם לא הכי חדש עם מתאם AGP ושם הוא כן עבד. גלשתי קצת בגוגל והבנתי שיש סוגים של AGP.. החלפת הלוח האם לסוג שמתאים ללא ספק תעזור אך אני רוצה לפעול בדרך אחרת.. תודה ענקית לעוזרים. --------------------------------------------- עריכה --------------------------------------------- באתר החברה של הכרטיס מסך מצאתי במה תומך הלוח אם שלי והמתאם…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO או sapphire ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? או PCX - Radeon X1950Pro 256MB DDR-III 256bit אם אפשר להסביר קצת אני אשמח ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי וכבר קיבלתי ViewSonic VE710s והוא יפהיפה אז נכון שזה מאוחר מדיי אבל רציתי לשאול אם הוא טוב למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-