כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, חיפוש ברחבי הרשת מעלה שני מודלים: SDM-S73 ו-SDM-S73/B. מסתבר שמחירם זהה. בארץ, מצאתי את ה-SDM-73/B, אך אין איזכור ל-SDM-73 אלא רק ל-SDM-73H הזול ממנו מעט. האיזכור היחיד שמצאתי לדגם ה-H מחוץ למדינה, היה באתר הקנדי של Sony. הוא לא מספק מידע כלל ואפילו התמונה לא מופיעה... למישהו יש מושג מה פשר ה-H? במה הוא נבדל מה-B, חוץ מאשר הצבע? המחיר הנמוך יותר גורם לי לחשוב שמדובר בדגם הנחות עוד מה-B בעוד פרמטרים חוץ מהצבע. בנוסף, ישנם עוד דגמי LCD שיש לקחת בחשבון עם תקציב של עד 2000 ש"ח (בלבד)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי 4850 וחיברתי אליו שני מסכים אחד רגיל ואחד lcd.. אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד.. וגם כשאני מעביר את התצוגה למסך הרגיל אני לא מצליח להחזיר את התצוגה לLCD
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק Caesar IV , כל פעם שאני משחק איתו, אחרי 5-10 דקות אני מקבל כאילו קפיצה במסך הכל הופך לשחור, והמסך נמצא כאילו במצב המתנה (מהבהב כתום - במקום ירוק) יש לציין כי זה קרה לי גם בעוד משחק, אבל חשבתי שזה קורה רק בו, ומכיוון שהיה חרא של משחק מחקתי אותו. עכשיו שזה קורה לי גם פה אני מתחיל להלחץ. משחקים אחרים שאני משחק (RTW, Max Payne 1+2, Warcraft 3 ....) זה לא קורה. (הכל במערכת השנייה שלי - לא הראשונה) עדכון : הבנתי מה הבעיה :\ הכרטיס מתחמם אחושילינג , מגיע ל 96 מעלות ישר שאני יוצא מהמשחק .. אני מניח שאין מה לעשות בנידון ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כרטיס מסך לחבר בתקציב 500-600 ש"ח הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הסבר על כרטיסי מסך 1. מהו Mhz בכרטיסי המסך? 2. מה הזיכרון שעל הכרטיס עושה 3. מה יגרום צימצום ה- Mhz,MB בביוס?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בגלל שהתקציב שלי לא כל כך גדול, נראה לי שאני אלך על ה8800GT של palit שהוא הכי זול. השאלה היא, האם יש הבדל בין ה8800GT שלהם או בין ה8800GT של ASUS למשל? האם יהיה שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות את הכרטיס מחברה יותר אמינה? או שזה סתם שטויות?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד - יש לו אחלה מפרט הדילמה היחידה שלי זה הכרטיס מסך שהוא 8400GS - האם הכרטיס הזה יכול להריץ את כל המשחקים כיום? לא חייב שהמשחקים ירוצו על הגדרות מקסימליות רמה בינונית מספיקה לי תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מתי זה אמור לצאת כי פשוט נמאס כבר לחכות?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך וחשבתי ללכת רק על gigabyte כי הם חברה שאני פחות או יותר מכיר ויש לי חלקים מהם ולעוד אנשים שאני מכיר ומישהו פה בפורום אמר לי ללכת על palit ואמרו לי שזאת לא חברה הכי איכותית אני לא מבין בעיקרון מה העניין מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם איך זה משפיע על המוצר? אחריות? תודה מראש בר
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם למישהו יש דרייבר של כרטיס מסך: PX8600GT Extreme 256MB nVDIA LEADTEK תודה רבה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, קניתי אותו עכשיו וזה מראה 62 כאשר לא במאמץ.. זה נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כרטיס מסך מעבד נתונים או שהוא רק מקבל אותם מהמעבד ורק מסדר אותם על המסך?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איזה יותר טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או זה Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ב-1074ש"ח כי הבנתי שהשני מומהר אז הוא יותר טוב או לא? או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב בתחום המחירים הזה
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5159 וזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5266 יש הבדל מסויים או שזה רק בגלל הייצרנית? ומה השוני ב GDDR3 ל DDR3? תודה..
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין). בבקשה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן שאני צופה בסרטים בד"כ מסוג WMV או בסרטים שנותנים לצפות באתר של קשת... אני רואה את הצבעים ככה... יש לי מסך L194WT של LG וכרטיס מסך סאפיר RADEON 1600 PRO הנה דבר שימחיש את הבעיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך lcd של חברת סמסונג עכשיו ברצוני לשדרג ולחבר אותו לחיבור dvi שרמת הביצועים של המסך תעלה עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי {dvi} -האם ככול שכרטיס המסך יותר מתקדם{יותר טוב מבחינת זכרון ddr וכו וממולץ יותר למשחקים וכו} אז זה משפיע על אופן האיכות שהכרטיס מסך משדר למסך? או שבעצם דבר זה הוא לא חשוב וכול כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי מסוגל להציג את אותה האיכות למסך? תודה לכול הנותנים תשובה מראש!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו ממולץ??? איכות שווה את המחיר?. ומה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אם שווה.?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ראיתי בהסבר של לוחות אם שחריץ agp 1.5 volt בלבד מה המשמעות ואיך אפשר לדעת לפני שקונים כרטיס אם הוא 1.5 וולט או לא ? וגם מה המשמעות של שינוי המגרעת בחריץ יש 1 ויש 2 ויש 1 בצד שונה ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחר כ. גרפי יעיל וטוב שיוכל להריץ משחקים כגון : GTA -- COD -- FARCRY וכו' .. מעבד E8400 לוח P5Q PRO \ המסך שיהיה הוא 22 אינץ. חשבתי על הכרטיס HD4670 השאלה אם יריץ טוב משחקים וסרטים? האם כדאי להמתין עוד שבוע שבועיים לעוד הוזלה ולקנות כרטיס טוב יותר? עוד משהו : מישהו יודע אם ניתן להרכיב כ. מסך AGP על הלוח אם P5Q PRO ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בשביל מחשב שיהיה קצת למשחקים ובמיוחד לאינטרנט חריץ AGP *הכי חשוב שלא יעבור את ה500 שקל
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תודה מראש ועוד דבר ממתי מחושבת האחריות מתאריך ההזמנה המשלוח הקבלה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי כרטיס מסוג 9600xt של Shappire. אני רוצה לדעת מהם מהירויות הליבה של הכרטיס ומהם מהירויות הזיכרון שלו. בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה דעתכם? 8ms "19 אחלה חברה ומחיר משתלם יש משהו יותר משתלם? תקציב 2000 ש"ח. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1047
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בזמן שפרוטוקול HDMI מקבל תהילה, בארגון VESA עסוקים בין היתר בקידום של DisplayPort 2.0 שיוביל למהירויות שוברות שיא עבור אמצעי תצוגה, ונראה שכרטיסי המסך שיכילו אותו מגיעים ממש בקרוב מהצד של AMDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-