עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheWave,

אני לא ממש מבין בכרטיסי טלויזיה אז: איזה כרטיס טלויזיה עדיף: 1. ASUS TVFM http://usa.asus.com/products/vga/tvfm/overview.htm 2. Leadtek WinFast2000 DV http://www.leadtek.com.tw/multimedia/winfast_dv2000_1.shtml ויש לי עוד שאלה אני יכול לחבר לכרטיס טלויזיה ממיר של HOT או של YES? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב נייד - יש לו אחלה מפרט הדילמה היחידה שלי זה הכרטיס מסך שהוא 8400GS - האם הכרטיס הזה יכול להריץ את כל המשחקים כיום? לא חייב שהמשחקים ירוצו על הגדרות מקסימליות רמה בינונית מספיקה לי תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by pixilated,

אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות ואשמח לקבל עזרה כדי להחליט. הראשון הוא ati x800gto 256mb ddr2 pcix והשני הוא PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty תודה רבה, ;D

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Lirux,

יש לי בבית 3 מסכים: הראשון מסך לא דק mag 786pf2 השני lg 1730s והשלישי samsung 710n עכשיו השאלה שלי מי מבין המסכים האלו הכי טוב? וגם מי הכי טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by Oranili,

7800GS 256MB DVI AGP איך הוא ? סוחב ? ... תודה ..

• 14 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by wasermania,

דואל קור 6000 משו..קיבלתי מתנה מאח שלי איזה כרטיס מסך אני רוצה לקנות למחשב כזה? רוצה לשחק משחקים וגם לחבר אותו לטלויזיה HD ולראות סרטים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by ibm123,

שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך חדש, לצורך משחקים. חובה כניסת DVI וכניסת HDMI תקציב באיזור ה 800 ש"ח מפרט מחשב נוכחי: intel E5200 2.5GHz 4gb DDRII 800 Asus P5KPL Enermax Tomahawk 405W 12cm Fan מחפש לקנות מאיזור ת"א-הרצליה והסביבה (בבקשה לא מ KSP.. חשוב שיהיה מקום עם שירות טוב שיהיה לאן לחזור לממש אחריות) תודה רבה לעוזרים נ.ב המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 וגם ה 560 אך ראיתי שרשום מינימום ספק של 500W עד כמה זה קריטי ?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  9. אני צריך לבחור אחד מבניהם: BFG: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143092 EVGA: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 PNY: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133188 עד 450$ לכרטיס מסך.. אני צריך זיכרון 640MB אם יש לכם הצעות יותר טובות משלושת אלה אז בשמחה! ד"א המסך שלי SAMSUNG 930B LCD19 תודה..

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512 MB זיכרון ו WINXP יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס מסך אני מבקש עזרה בבחירת הכרטיס יש לי את הדגמים הבאים: Gigabyte Geforce FX5500 (64 bit) 128 mb - Retail Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail Gigabyte RADEON 9200 - 128MB DDR - DVI - TV OUT AGPx8- RETAIL GIGABYTE RADEON 9600SE 128 mb TV OUT DVI אם יש לכם דגם אחר אשמח לקבל

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by orenc17,

אני חורש ת'אינטרנט ולא מצאתי מישהו בבקשה יכול לתת לי השוואה של שני הכטיסים האלו אחד כנג השני

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by K_D,

איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by itak,

אני מתכונן להחליף radeon 9800 pro שנשרף לי בgeforce 7600GT שניהם ביציאת AGP, הספק שלי הוא של מותג HEC, הדגם הוא HEC-425VD-T והשאלה שלי היא האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג? שאר המערכת היא די ג'נארית, צורב אחד, מעבד בסוקט 482 2.66 ג'יגה, ג'יגה של ראם וכונן קשיח אחד שרץ ב7200 rpm. רשום לי שהpeak output זה 425W והtotal output זה 350W. האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג את הספק, או שהוא מספיק? עריכה : רשום גם שב12V הוא יכול לספק 15 אמפים (והpeak 17). אם אאלץ לקנות ספק חדש, ישנה המלצה? אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על ספק אז גם אם אאלץ לקנות אחד ג'נארי לא תהיה לי בעיה. בנוסף רצוי מאוד שזה יהיה מlogicpc בגלל שמשם אני קונה את הכרטיס מסך אבל אפשר גם בksp או בח…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by TNL,

המפרט של המחשב שלי הוא: .40 gigahertz Intel Core2 Quad EP43-DS3L ATI Radeon HD 4800 Series קניתי את המחשב די מזמן למשחקים וכאלה וכרגע אני בצבא ומה שבעיקר מעניין אותי זה שאני אוכל לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה. הייתי בטוח שיש לי יציאת HDMI אך מסתבר שלא. אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI משהו בסיסי לא איזה כרטיס לגיימרים משוגעים (: שאלה נוספת, בהתחלה חשבתי להחליף את הכרטיס הנוכחי אבל אני חושב שזה די חבל כי סה"כ הוא כרטיס טוב, מה אתם אומרים? האם ישנן איזשהן מגבלות עם 2 כרטיסי מסך? או לחילופין במערכת הספציפית שלי זה יכול ליצור בעיה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. אני צריך עזרה/מדריך לחבר טלוויזיה למחשב וגם המסך הרגיל שיישאר איתו כאילו Dual Screen.. הכרטיס מסך הוא GEFORCE 9600.. אם זה היה 2 מסכים ריגלים למחשב אז זה היה יותר פשוט אבל הטלוויזיה אלה יציאות אחרות פשוט ובדרייבר הפיצול מסך ל2 לא פועל ממש כאילו לא רואים כלום בטלוויזיה.. יש מדריך/רעיון איך?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by Dima323,

יש לי כניסת VGA (כמו החיבור למסך מחשב) בטלוויזה בסלון מה שאני רוצה לדעת זה עם אני מחבר דרך VGA זה תמיד יהיה יותר איכותי מ TVOUT או שלא בהכרח? גם אם מדובר בכרטיס מאוד ישן?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. המחסור העולמי בליבות גראפיות לא מרשים את חברת הטכנולוגיה הענקית, שבוחרת במערך אקזוטי כפול בתור השדרוג האולטימטיבי החדש של מוצרי משפחת ה-Mac Pro שלהלכתבה

18. השתמשתי בחדש שממש האר לי את המחשב וקיבלתי באקווה מארק 31000 בערך. הורדתי את 4.8 (הגירסא הקודמת) והתקנתי חלק חלק קודם את הקטליסט אח"כ את הטאו ואח"כ את הקונטרול סנטר וקיבלתי 36500 באקווה מארק ואני מרגיש את ההבדלים .למרות שיש לי 9800 פרו 256 ביט 128 מגה ואני אמור בטח לקבל תוצאות יותר טובות. תגידו הAGP של כפול 4 זה משפיע על המהירות במידה משמעותית? יכול להיות שזה גורם למשחקים לא לעבוד אצלי חלק על 1024*768? (יש לי פנטיום 4 2.4B )

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. אני בחיפושים אחר כ. גרפי יעיל וטוב שיוכל להריץ משחקים כגון : GTA -- COD -- FARCRY וכו' .. מעבד E8400 לוח P5Q PRO \ המסך שיהיה הוא 22 אינץ. חשבתי על הכרטיס HD4670 השאלה אם יריץ טוב משחקים וסרטים? האם כדאי להמתין עוד שבוע שבועיים לעוד הוזלה ולקנות כרטיס טוב יותר? עוד משהו : מישהו יודע אם ניתן להרכיב כ. מסך AGP על הלוח אם P5Q PRO ? תודה !

20. Started by zaroor,

שלום לכם מישהו יכול להסביר למה משמש יציאה בלוח אם מאחור S/PDIF Output בצבע צהוב צורת RCA ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. Started by VIN_DIESEL,

לינק למוצר ומפרט טכני מלא שלה(גלול למטה): http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229 אני מאוד צריך עזרתכם וקניתי את הכרטיס מסך חדש הזה ממש לפני כמה ימים וגם היא מגיעה בקופסא עם דיסק של תוכנה וכנראה שהתקנתי אותה בתור הדרייבר ואני לא כל כל מבין טכני בעניין שאם צריך DX10 להתקין כי אין לי מושג אם היא כבר מותקנת. אגב,מערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולייטמט. ראיתי שיש הרבה פונקציות במפרט המוצר הזה ואני לא יודע מה צריך להוריד את התכונות חסרות או באות בנפרד מיוחדת לכרטיס הזה. מטרה הכרטיס הזה מיועד לעבודות גרפיות אינמציות וידאו. אשמח לקבל תמיכה אם אתם יכולים. (ואני מקווה שלא עברתי חוקים וזה די מבאס שנועלים לי ואם צריך לערוך משהו רק תגידו ואני יערוך …

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by PROSK8,

מה השיא עולם ללידאק 6600TD לPCI-E במהירות ועל איזה קירור עמד תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by gryffin,

בהנחה שאני רוצה להקליט משהו שאני רואה בטלויזיה, איך אני יכול לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by tomer03,

כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. Started by Vladgi,

קנתי מסך LCD חדש והיום קיבלתי אותו המסך הגיע במצב מאוזן בכאילו שוכב על המעמד שלו, ניסיתי להרים אותו וליישר אותו למצב נורמלי כמו שהוא צריך להיות והוא פשוט לא זז ונתקע, אני מפחד לשבור אותו וגם המסך מתרחק עצמו מן הבסיס למעלה ולמטה (משנה את הגובה מן הבסיס) אבל למצב מאוזן הוא לא מגיע אולי יש איזשהו מנעול או משהו שמונע אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים