עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orlupo,

מה המהירות של הזכרונות ב-NS בכרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by sh2006,

אני מוריד את גירסה 2 המלאה, אך אין תמיכה ב 8600GTS התוכנה לא מזהה. מישהו יכול להביא לי קישור או את דף הבית המקורי של התוכנה (על מנת שאוריד את הגירסה התומכת...)?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by wais ass,

מעבד AMD 3000+ כרטיס מסך 6600 GT של ג'יגבייט אין לי מושג פשוט אם התוצאה הזאת טובה חוות דעת.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by moshe1x,

מתכנן לקנות מחשב למשחקים וצריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס מסך. המחשב עם מעבד AMD64 3200 VENIC , לוח אם ASUS A8N-SLI PRIMEUM ו 1GB DDR 400MHZ. רוצה כרטיס מסך חזק שיתאים ל SLI כמובן עם לפחות 256 מגה ביט, מהדגמים של 6800 ו7800, רוצה הכי חזק שאפשר אבל שהמחיר יהיה סביר . התקציב הוא גמיש אבל לא יותר מ-2000 שקל. בצודה מראש.

5. Started by The SONY Man,

שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF. ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  6. שמעתי שיש לnvidia דריבר חדש גרסה 75.90 אולם בבדיקה באתר שלהם מופיע גרסה 71.84 האם זאת סתם שמועה ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by יניב51,

שלום לכולם. קניתי היום כבל HDMI בשביל לחבר את הכ. מסך ל LCD. נכנסתי ל CCC, ומצאתי אפשרות למטה ב Basic להגדיר בדיוק מה שאני רוצה. הבעיה היא שבשביל להגדיר שהמחשב יהיה רק עם המסך מחשב צריך שוב פעם לעשות את זה. שמתי לב שהוא שומר את הפרופיל ב Options - Profiles, אבל כל פעם אחרי כל הגדרה ב BASIC הוא מוחק את הפרופיל הקודם ושם פרופיל אחד. השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות פרופיל חדש בלי למחוק את הקיים? תודה! ----- הסתדרתי כבר... סה"כ היה צריך לרשום שם ולסמן למטה ב V את התצוגה, יצא מעולה פרט לעובדה ש-ב LCD יש בכל פינה טיפה רווח ( כלומר שטח שחור ).

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. כן או לא? ועד לאיזה רזלוציה הוא יכול להגיע והאם זה נחשב בסדר?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

תיראו יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+ 512mb וכתוב לי ב gpu-z שיש לכרטיס שלי GPU CLOCK 740 MHZ וה memory clock 1100mhz הגיוני? באתר של החברה כתוב שאמור להיות לי ה memory 2200 הינה הלינק http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=214%3Azotac-unleashes-geforce-9800-gtx&catid=1&Itemid=268〈=en זה היאתר של היצרן,והינה תמונה מהתוכנה http://img291.imageshack.us/img291/6053/125818777864.jpg

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by ITSIK86,

איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות {רק מקיאספי בבקשה-שם אני קונה את כל המחשב} חשבתי על ה7900 GT אבל אנשים פשוט אמרו שיש משתלמים וטובים יותר בפחות כסף אני פשוט ממש מעדיף כרטיס של נבידיה-אני מבין טוב בדרייבר שלהם ואני יודע לשחק עם ההגדרות מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום לכם, הכרטיס כולל את ליבת ה R480, רציתי לדעת עם אפשר לפתוח ל 16 צינורות עיבוד ?כי ב RIVATUNER הוא לא מראה כלום שקשור לזה... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by ozwrx,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 או אחד מאלה.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17883 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5848 ו KSP מוכרים את זה ב 315 שקל http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=150

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. רק PCI-E בשביל משחקים גובהה תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by stingeR-,

שלום , קניתי היום 9600פרו משומש , בינתיים , הליבה על 500 והכל יציב והוא מקבל 3700נקודות ב3dmark03 , שזאת תוצאה בסדר גמור(בערך כמו 9600XT) , עכשיו , שאני מעלה את הזיכרונות ל330MHZ מ300MHZ בסטוק , הכל עובד חלק יפה ואפילו יותר חלק מאשר רק הליבה , אבל באיזהשהוא שלב במבחן , המסך נכבה ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק(לא לעשות ריסט , זה לא עוזר) , אני לא יודע מה הבעיה? מכיוון שלפני שהוא מכבה את המסך הכל פועל חלק וללא ארטיפקטים בכלל , צריך את עזרתכם , דריברים גירסא 4.3

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by avihy,

אני צריך כרטיס מסך PCI-E תקציב 1000 ש"ח. הכרטיס מסך צריך להחזיק DELL 2007 WFP. הכרטיס יהיה בערך ל 6 חודשים ולאחר מכן יוחלף בחדש (יש לי תקציב כרגע של 4,000 לכרטיס מסך,אבל אני שומר אותו לדור הבא).

16. צריך שהחנות תהייה א.מחשבים( iqpc.co.il)- יש לי שם זיכוי תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. אוקיי אז ככה קודם כל מה ההבדל בין : ATI RADEON 9800PRO ATI RADEON 9800SE ATI RADEON 9800NP כאילו מה מהם הכי טוב ולמה הוא הכי טוב וכאלה... ואם יש עוד דגמים של ה ATI RADEON 9800 אני ישמח לדעת והשאלה השניה שלי זה מה הוא בערך תחום המחיר שלו? אני מתכוון יד שניה... לא חדש.... תודה רבה מראש...

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  18. אהלן, אני עומד לקנות מחשב ומתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים : LEADTEK WinFast PX8500 GT TDH 256MB PCI-E GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe שניהם עולים בסביבות 500 ש"ח שזה התקציב שנתתי לכרטיס מסך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט,הורדות,וסרטים. אשמח לקבל הצעה לכרטיס טוב יותר בתקציב הנ"ל . תודה לכל המשיבים.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by Eviljelly,

משום מה כשלוחצים על ALT + F5 הרזולוציה של המסך שלי קופצת ל 1280x1024 הצירוף מקשים הזה דרוש לי לתוכנה שאני עובד אתה , מישהו יודע איך מבטלים את האופציה הזו של המעבר רזולוציות ? ??? כרטיס מסך radeon X600pro מסך CRT רגיל ..

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  20. יש לי בעיות עם הדרייבר החדש של ATI אני רוצה להחזיר את הקודמים 5.12 OMEGA עכשיו שאלה כדי להסיר עם הדרייבר קלינר דרך SAFE MODE.... אני מסמן בעצם את כל מה שרשום בו "ATI" ועושה START ? שאלה שניה לגבי CAB CLEANER שבתוכנה לעשות גם ל DRIVER.CAB וגם ל SP2.CAB ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by Pac Pac Chick,

הי לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדלים בגרסאות שונות של הXT PE כמו שיש בכרטיסים של NVidia, או שכולם זהים? אם יש הבדלים, איזה חברה הכי טובה (לא בארץ, כי אם בחו"ל)? ושאלה נוספת: הXT PE הוא ב PCI-E או בAGP?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. שלום רכשתי את הכרטיס WinFast DTV 1800 H. התקנתי את הכל "לפי הספר" - מהדיסק שבאריזה. ואז, כשהפעלתי את התוכנה שלהם, WinFast PVR2, וניסיתי לעבור לקליטה מכניסת האנטנה - התוכנה קרסה. ניגשתי לאתר החברה, עדכנתי את הדרייברים ואת התוכנה, ועכשיו, התוכנה קורסת מיד בניסיון הפתיחה. ברגע, שהורדתי את הדרייבר של הוידאו בכרטיס (זה מגיע עם שלושה דרייברים, מסתבר), התוכנה עולה, אבל מן הסתם, אין לי אפשרות לראות את השידורים. מישהו נתקל במשהו דומה?? יכול לתת רעיון איך לפתור את זה? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by geebor,

שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים: אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה... כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס... ^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^ וזאת השאלה: איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)? [אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים] *דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול? והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by dark_zero,

מי הכי חזק מבין סדרת ה6XXX כמה הוא עולה? וגם כמה עולה בממוצע ה6800 GS ? לא משנה אם זה PCI-E או AGP

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים