כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 550 שקל למשחקים הכי טוב שאפשר להשיג בשביל הסכום... ואין קשר למפרט שמופיע בחתימה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים או אולי עדיף 8600GT 512MB אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי ערב טוב ושבת שלום לכולם... אז ככה.. יש לי את המפרט הבא: Asus P4GE-VM = 3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video ==>לוח אם בלוח אם יש AGP4X+כ.מסך ON BORD Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz ושאר בדברים לא חשובים... אבא שלי הביא לי היום כרטיס מסך מעפן!! אבל זה רק זמני עד אני שאני יקנה את המחשב החדש הוא הביא לי את הכרטיס הזה: http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R925128DE.htm השאלות שלי הם: 1)הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס שבלוח אם? אני יראה הבדלים? 2)לאיזה כרטיס של nVIDIA הוא מקביל?(מה שווה לו) 3)איזה דרייברים אני צריך להוריד?... בקישור שהבאתי למעלה יש דרייברים לכ.מסך אבל נראה לי שיש יותר חדשים ? הדרייברים החדשים של (Catalyst 6.1) ATI יתאימו? 4)…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הקיצר היום הורדתי את הדריברים החדשים 71.84 מהאתר המקורי של אנווידיה והבעייה היא שהכרטיס עומד על 66-70 במנוחה למה זה ככה... הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6800GT אין נלי מאווררים וכל הדברים האלו במחשב הכל בסטוק ויש לי את הבעייה במעלות רק בדרייברים החדשים... תודה לעוזריםםםםםםם
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא הזה בלי סוף אבל יש לי שיקולים אחרים בגלל זה קשה לי להחליט. אני יתחיל בזה שאני הולך לשחק על מסך 19. אז ככה, אני יודע שה9800GTX+ OC נותן ביצועים טובים יותר מה4850 אבל מצד שני ל4850 היתרון טכנולוגי. עכשיו אני יודע שהDX 10.1 ושדר מודל 4.1 לא היתנו לי שום דבר יותר מ9800GTX, אבל אני מחליף מחשב כל 5 שנים +- בזמנו קניתי מחשב ג'יפורס MX 4 ולאחר 2-3 שנים הוא כבר הפסיק להריץ משחקים לעומת הFX5200 שעוד החזיק בגלל ההיתרון הטכנולוגי שלו, הייתי משהו כמו שנתיים עם מחשב שלא מריץ אף משחק - מאוד מתסכל עכשיו אני לא רוצה שדבר כזה יחזור שוב, בגלל זה יש לי העדפה לHD4850. מצב שני ה9800GTX+ נותן ביצועים עדיפים קצת וזה יהיה דיי מבאס לקנות כרטיס קצת פחות טוב באותו מחיר. ועכשי…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
משחק בעיקר פיפא, אולי פעם ב.. איזה משחק פעולה, רוב הזמן בצבא אז לא נוגע במשחקים? שווה הכרטיס? מחפש משהו בטווח מחירים שלו... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להגיע איתו לרמות של ההאולטרה בנה זה מתבטא כאילו רק מהיריות השעון משתנות או עוד דברים
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך חדש, לצורך משחקים. חובה כניסת DVI וכניסת HDMI תקציב באיזור ה 800 ש"ח מפרט מחשב נוכחי: intel E5200 2.5GHz 4gb DDRII 800 Asus P5KPL Enermax Tomahawk 405W 12cm Fan מחפש לקנות מאיזור ת"א-הרצליה והסביבה (בבקשה לא מ KSP.. חשוב שיהיה מקום עם שירות טוב שיהיה לאן לחזור לממש אחריות) תודה רבה לעוזרים נ.ב המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 וגם ה 560 אך ראיתי שרשום מינימום ספק של 500W עד כמה זה קריטי ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני חורש ת'אינטרנט ולא מצאתי מישהו בבקשה יכול לתת לי השוואה של שני הכטיסים האלו אחד כנג השני
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידיאו ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שיש על הקלטת שבמצלמה לתוך המחשב. כאשר אני מחבר את המסרטה לוידיאו ומנסה להעתיק את הסרט לוידיאו זה יוצא שחור לבן. לכן המליצו לי לקנות כרטיס עריכת וידיאו ולהעביר את הסרט לתוך המחשב ואז לצרוב את זה לדיסק- dvd. האם יש לכם המלצה לכרטיס עריכת וידיאו באיזור ה- 400 שקל? הכרטיס חייב להיות חיצוני כיוון שהוא מיועד לשימוש עם מחשב נייד. במחשב יש חיבור- usb2. http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp האם הכרטיס הזה יתאים לי? והאם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה או דומה לו? בתודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA:SA וכד'. יש לי כרגע Geforce 2. התקציב שלי עומד על כ- 600 שקל. אני יודע שזה תקציב נמוך, פשוט אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך כי אני לא משחק הרבה. לכן לא אכפת לי אם המשחקים לא יעבדו על ההגדרות הכי גבוהות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום! לפי כל הסקירות שקראתי, הבנתי שה6600 gt הוא כרטיס מצויין ביחס למחיר שלו, ומציג ביצועים טובים ברוב הבנצ'מארקים. השאלה שלי היא כזאת, מתי יוצא x700 xt (הבנתי שבגרסאות האחרות שלו הוא כבר יצא), האם הוא אמור להיות טוב יותר מה6600 gt ומתי הוא יגיע לארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
פרסמתי כבר בלוח יד2 שבאתר פה אבל לא תגובות ולא נעליים חשבתי אולי מישהו פה יהיה מוכן להחליף איתי כרטיס חדש נקנה לפני חודש בTMS מגיע עם כל הכבלים, דרייברים, חוברת הכל. מעוניין להחליף את שלי בHD3650 DDR3 512/256MB אם למישהו/י יש מה שאני מחפש נא לפנות אליי, פה או בפרטי תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, גיל
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת כרטיס מסך איכותי ואמין, חד מפינה לפינה. אני עובדת על פוטושופ והדגש הוא על איכות גבוהה בדו מימד. התקציב הוא עד 400 ש"ח רצוי בפחות. מחכה להמלצות, תודה dindin
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי GF 6600 128MG AGP אני חושב שהזיכרון שלו נדפק, בגלל בעיות במשחקים ותוכנות שקורסות בטענה שחסר זיכרון וידאו יש תוכנה שיכולה לבדק אם אכן הזיכרון שלו פגום?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם שווה להשקיע את ה-400 ש"ח נוספים מ-9600GT SLI ל-8800GT SLI. אני הולך כנראה לשחק על רזולוציה של 1680*1050 (מסך 22 אינץ') ואני רוצה שזה יחזיק לי לכמה שיותר זמן... או שבכלל כדאי ללכת 9800GX2 אחד? בנוסף, אם אני מחליט להשקיע את ה-400 ש"ח האלה, האם צריך לעשות שינוי בספק? זאת אומרת האם הספק 600W FOUR RAILS - Thermaltake ToughPower יספיק או שצריך לשפר גם אותו? תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי ליקנות (AGP X2)?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להסביר למה משמש יציאה בלוח אם מאחור S/PDIF Output בצבע צהוב צורת RCA ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מחשב נייד ואני מחפש כ.מסך הכי חזק שאפשר ושהכי מתקרב לX1600.. מצאתי DELL עם 7400: http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=156 ה7400 יותר חזק מהX1400 של ATI? ה7400 דומה בחוזק לX1600? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? יש מחשבים ניידים עד 11 אלף שקל עם כ.מסך 7800?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום... חיברתי 6800U ללוח אם של אסוס עם ספק כוח פשוט, הרגע שהמחשב עולה לווינדוס הוא נותן התראה שיש בעיה והוא מוריד את התדרים של הכרטיס כדי לשמור עליו מנזקים, החלפתי ספק כוח לאחד חזק ועדיין אותה בעיה, מצד שני שאני בודק ב RIVATUNER תדרים זה מופיע 400/1100, שזה מהירות נכונה לאולטרה... יכול להיות שהבעיה בלוח ? אוליי בגלל שהוא AGP X4 ולא X8 הוא מספק פחות חשמל ? מה יכולה להיות הבעיה ואך לבדוק אם הוא באמת מוריד תדרים ? כמה הכרטיס הזה אמור לקבל ב 3DMARK 2003 עם מעבד PENTIUM 4 2800 ? ( פחות או יותר ) כדי שאני יוכל לבדוק את התוצאה...
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי amd 64 3000(ליבה אחת) וgeforce 7600GT. בלי אוברקלוק. קיבלתי 2803 ב3dmark06. בפירוט: sm2.0: 1286 hdr\sm3: 1179 cpu: 741 זה לא נמוך מדי?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קנתי מסך LCD חדש והיום קיבלתי אותו המסך הגיע במצב מאוזן בכאילו שוכב על המעמד שלו, ניסיתי להרים אותו וליישר אותו למצב נורמלי כמו שהוא צריך להיות והוא פשוט לא זז ונתקע, אני מפחד לשבור אותו וגם המסך מתרחק עצמו מן הבסיס למעלה ולמטה (משנה את הגובה מן הבסיס) אבל למצב מאוזן הוא לא מגיע אולי יש איזשהו מנעול או משהו שמונע אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ל 4850HD ביחד עם זה לקנות גם ספק חדש כי שלי לא יכול להחזיק את הכרטיס,לקנות RAM שיהיה 4GB ולקנות קירור למעבד בשביל OC תציאו לי את כל אלה ואני יגיד עם זה בהתאם לתקציב שלי כי אני לא יודע כמה אני רוצה להוציא על כל זה עדיף שתציאו כמה שיותר זול בנתיים חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP ב 630
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-