עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ciauai,

רוב האנשים אמרו לי לקנות אחד מאלה Sapphire ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 שקל או Galaxy ?7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E? 1600 שקל השאלה שלי היא כזו מה עדיף מפה או שיש משהו יותר טוב בסכום הזה ממה שהציעו לי

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  2. שלום לכם, הכרטיס כולל את ליבת ה R480, רציתי לדעת עם אפשר לפתוח ל 16 צינורות עיבוד ?כי ב RIVATUNER הוא לא מראה כלום שקשור לזה... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by maxxy,

משהו יודע אם יש חנויות שאפשר לראות בהן מסכי יונדאי? או אולי את שם היבואן? אני מעוניין במסכי LCD של NEC, HERCULES או HYUNDAI... 17 אינץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. זאת התוצאה שאני מקבל כרגע עם המיפרט הבא: AMD64 3000+ 2000mhz@2200 GIGABYTE ?K8U s754, ULI, AGP, SATA? 1024 ddr a-data ?Radeon 9600XT TV, DVI 128MB ? מה תיהיה התוצאה בערך עם הכרטיס 6800GS ללא OC ?(סטוק )

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by stingeR-,

שלום , קניתי היום 9600פרו משומש , בינתיים , הליבה על 500 והכל יציב והוא מקבל 3700נקודות ב3dmark03 , שזאת תוצאה בסדר גמור(בערך כמו 9600XT) , עכשיו , שאני מעלה את הזיכרונות ל330MHZ מ300MHZ בסטוק , הכל עובד חלק יפה ואפילו יותר חלק מאשר רק הליבה , אבל באיזהשהוא שלב במבחן , המסך נכבה ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק(לא לעשות ריסט , זה לא עוזר) , אני לא יודע מה הבעיה? מכיוון שלפני שהוא מכבה את המסך הכל פועל חלק וללא ארטיפקטים בכלל , צריך את עזרתכם , דריברים גירסא 4.3

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by galCool,

מי יותר טוב? וכמה שאלות... 2. מה זה אומר SLI READY? תודה@#!$

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by oru85,

יש לי חבר קונה מחשב נייד וחשוב לו לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI® RADEON® X1400 אווו NVIDIA GeForce Go 7400 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by tmrm,

יש לי ממיר של samsung בחדר, והיו לי איתו אינספור בעיות. עפ"י דבריהם של חברים וטכנאים, ידוע שיש בעיות עם הממיר הזה. אני הולך לצלצל לhot ולהיכנס באם אימם שיחליפו לי לממיר מסוג אחר. יש העדפה לממיר כלשהו? תודה

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by guy_b,

כרגע קיבלתי כרטיס 8800GTX שני ואני רוצה לחבר אותו. יש שני חיבורי גשר SLI האם צריך לחבר את השניים או רק 1 ?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by niner,

שלום. יש לי רדיאון 9800 פרו. השאלה שלי היא: כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל המחשב בפורמט AVI או אחר? תודה

11. Started by 111111,

ברצוני לקנות את המסך 17 אינצ הכי טוב שאפשר בטווח החיר שנקבתי אני חשבתי על ה- LG F700P אם יש לכם עוד הצעות או משהו להגיד תודה

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by Eviljelly,

משום מה כשלוחצים על ALT + F5 הרזולוציה של המסך שלי קופצת ל 1280x1024 הצירוף מקשים הזה דרוש לי לתוכנה שאני עובד אתה , מישהו יודע איך מבטלים את האופציה הזו של המעבר רזולוציות ? ??? כרטיס מסך radeon X600pro מסך CRT רגיל ..

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. היי, קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים.. אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600 המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא. ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה... תודה רבה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. בכרטיס מסך שלי g-force 6200 קיים חיבור s-video עכשיו זה לא כמו החיבור הרגיל שיש 4 חורים 2 בכל צד(ועוד אחד עבה כזה) במה שיש לי יש שם 10 חורים בסדר הבא בשורה ראשונה 3 בשורה שניה 4 בשורה שלישית 3 ויש גם תחור העבה .. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש דבר זה חיבור שהופך תחיבור הזה ל s-video רגיל??? נ.ב ליד זה רשום s-video תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by atg73,

מישהו יודע איך הוא יריץ משחקים כמו סדרת total war לדורותיה, או call of duty מהי המקבילה שלו בכרטיסי מסך הנייחים של נבידיה ו-ati?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by MOFRA,

האם זה נורמאלי שהוא עומד על 50 מעלות במנוחה בלי אוברקלוק( שלי) יש לי כרטיס מסך של BFGTECH ל AGP

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by Grr1967,

קיבלתי כאן הרבה המלצות על NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB עבור מחשב חזק שנועד למשחקים. האם תוכלו להשוות אותו לכרטיס הבא: ASUS ATI RADEON AX300-SE 128Mb PCI - EXPRESS יותר טוב? פחות טוב? וככלל, מה המקבילה של ה-6600GT אצל ATI ? אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by arkadur,

עקב המעבר ללוח חדש אני צריך כ.מסך חדש לבסוף - הוחלט על כרטיס מהסדרה 6200 קצת חקרתי בנושא - ואני לא הולך על הטורבו קאש הזה :-X עכשיו הייתי בחנות מסויימת - שבה היה רק את הכרטיס הנ"ל, לשמחתי, בניגוד לשאר היצרנים , לכרטיס הזה יש בנוסף ל2 ברגים לקיבוע הסינק עוד 4 חורים ל"הכנה" לקירורים אחרים - דבר שאני אישית צריך(בלוק לקירור מים שכבר יש לי) השאלה שלי היא כזאת האם גם ל6200 ה"רגיל" יש את ה4 חורים הנ"ל? או לחילופין - האם יש לכם 6200 "רגיל" ללא TC, עם 4 חורים?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. מישהו יכול להגיד לי על כרטיס מסך טוב בין 600-100 שקל

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by igoldman,

אני נותן את תודתי מראש לכל העוזרים בנושא יש לי מחשב PENTIUM 3 מהירות 800 MHZ זכרון 320 MB סטיק אחד של 256 MB במהירות 133 MHZ וסטיק אחד של 128 MB גם במהירות 133 MHZ שני הסטיקים של חברת KINGSTONE הכרטיס מסך הקיים של המחשב הוא 2 RIVA TNT עם 32MB הבעייה היא שלא ניתן להריץ משחקים בתצורת החומרה הקיימת בגלל הכרטיס מסך שהוא ישן ואיטי מבחינת מחשקים שאני מעוניין לשחק זה כל המשחקים החדשים שיוצאים כל הזמן על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? אין לי צורך ביציאת DVI או תמיכה ב AGP במהירות X8 כי הלוח אם שלי תומך מקסימום במהירות X4 ואין לי צורך ביציאת TV OUT כי אני לא מתכוון לחבר אותו ל TV חוץ מזה למישהו יש ניסיון בחיבור כרטיס מסך מתקדם למחשב PENTIUM 3 מהירות 800 MHZ ? האם יהיה לי שינ…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. ראיתי שב KSP ה 3870 עם 512MB עולה כמעט כמו ה 8800GT עם 256MB. רציתי לדעת מה עדיף מבין השניים (עזבו את הקטע של הזיכרון) ? האם בחודש הקרוב אמורים לצאת דגמים טובים יותר שיהיה שווה לחכות עבורם? רציתי לדעת האם מבין שני הדגמים הנ"ל יש כאלו עם קירור פסיבי ואם כן אודה ללינקים לחנויות במרכז.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש, אני מתעסקת עם גרפיקה דו מימדית (כמעט ולא עריכת וידאו) אבל חשוב לי מאד התוצאות על המסך. התקציב שלי גם לא גדול מי יודע מה.. ובהתאם לכך הציעו לי את שני הכרטיסים הבאים: ati raedon x1550 512mb geforce 7300 256mb מה עדיף? מה היתרונות שלהם אחד על השני? אני יודעת שהראשון מהיר יותר, אך האם הוא נותן ביצועים דומים לגיפורס? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by stingeR-,

בכל משחק(כרגע RAINBOW SIX VEGAS ובTDU) כאשר אני מפעיל HDR לפעמים הוא פועל לכמה דקות ואז המסך הופך שחור(יענו הגרפיקה.. הHUD וכל התפריטים נשארים כרגיל) ולפעמים הוא ישר נכנס למצב HDR עם מסך שחור... מה הבעיה כאן? זה קורה גם ללא אוברקלוק.. אין לי כאן עוד כרטיס של NVIDIA כדי לנסות אבל אני חושב שזה בעיה בדרייברים.. מישהו שמע על זה? דרייברים - 93.71

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by zgd,

את השאלה הזו אני שואל בשביל חבר שלי, שאין לו פה חשבון משתמש:

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים