כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
בגלל שמשהו פה ב פורום הלחיץ אותי ורמז שהתוצאה לא כולכך טובה. הייתי רוצה לדעת מה התוצאה שצריכה להתקבל עם מחשב וכרטיס כמו שלי? נ.ב תודה רבה SABOTAGE ;D
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך המלצה לכרטיס מסך שמשמש גם למשחקים וגם לטלויזייה במסך מחשב 22" הסכום בערך של 1000ש"ח +\- חריץ PCI EX לוח אם GA945PS3 תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איך ה7800GTX? כרטיס חזק? לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה? http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=199 לא ידוע לי מה כמות הזיכרון, אבל אני יודע שזה DDR3
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי הרבה עבור כרטיס מסך.. אבל זה מה שיש לי אני צריך כרטיס מסך שיעבוד בעיקרון טוב ושיחזיק משחקים דיי גדולים אני לא משחק בהרבה משחקים רק GTA IV החדש למי שלא מכיר.. וגם אולי COD5 וגם לפעמים קאנטר שזה שטויות זה יריץ לי בלי בעיה אני חושב הא וגם אני מעצב אתרים וזה אז שיהיה כרטיס מסך כאילו דיי טוב שיוכלו לראות את הצבעים בבירור וחדים.. אני לא יודע מה בדיוק להביא לכם אז אני יביא הכל.. המפרט של המחשב: והינה תמונה של הספק: http://www.siz.co.il/up.php?i=mmwfdoczyowz.jpg אמרו לי שזה ספק ג'נרי וגם 300W לא מבין בחרא הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני משתמש ממוצע במשחקים ממש לא כבד אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס עדיף RADEON 9600SE ? או RADEON 9550 128 BIT ה9550 זול יותר והבנתי שה9600 se ממש לא מומלץ אז מה דעתכם? נ.ב האם השנים נחשבים חזקים מהGEFORCE 5300 PCI-E ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למסך רגיל וגם לטלויזיה כל מה שרואים במסך המחשב רואים גם בטלויזיה עכשיו רציתי לדעת עם זה אפשרי לעשות שאני יוכל לראות בטלויזיה סרט דרך המחשב ובמסך של המחשב לעשות משהו אחר כמו לשחק או ליגלוש אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו לפנטיום 3 800 מה"צ שלי... שווה להשקיע בו 250 ש"ח? כרגע יש לי ATI RAGE 128 PRO 32MB, השידרוג יורגש במשחקים שרצים עליו (warcraft3,AOM ומשחקי אסטרטגיה נוספים)?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ראיתי שהכרטיס יצא בחו"ל http://www.ewiz.com/detail.php?name=MSI-AG76GS http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130036 מישהו יודע אם הוא הגיע לארץ ? ואיך הוא מבחינת ביצועים נגד 6800 6800gt ונגד הכרטיסים של ati כמו x1600 ו- x800gt ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
שלום לכולם שאלתי תשאלה בפורום משחקים אבל לא ממש הצלחתי לפתור אותה.. אז ככה ישלי מחשב פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט 1024 6800gt הבעייה התחילה אחרי שהתקנתי אקס פי מחדש.. אני נגיד משחק במשחק ושאני מזיז מהר את העכבר ימינה שמאלה ליד איזה קיר או משהו אז כאילו הקיר כזה לא נשאר ישר... כאילו זז קצת כזה חשוב לציין שלפני זה לא הייתה את הבעייה לפני התקנת ווינדוס מחדש והדרייברים של הכ. מסך עדכניים וגם דיירקט איקס עכשיו במשחקים אמרו לי לעשות v sync on בהגדרות של כ מסך עשיתי והבעייה נפתרה אבל זה פוגע בביצועים של המשחקים ולא אמור להיות ככה יש למישהו מושג איך פותרים תבעייה? תודההההההההה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם יש קשר בין כרטיס מסך לכרטיס עריכת וידאו? יש לי gainward 5200 128mb ואני קונה את matrox rtx 100 pro
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס לטובת עריכת וידאו חובבנית (כרגע אני עם וגאס, אולי פרמייר אלמנטס בהמשך) ספק: Antec EA-500 זכרון: 2G לוח: G33M מעבד: QX9650 תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למשחקים או סרטים ששם מובן מעליו שלכ. מסך יש תפקיד חשוב, אני מתכוון לצפייה בתמונות, גלישה ברשת, עבודה בוינדווס, טקסטים וכו'.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אודות ל Guarding angel שלקח יוזמה והשקיע רבות, הועלה מדריך מפורט אודות פתיחת חיישן הטמפרטורה של ה 6600. את המדריך תוכלו למצוא ב FAQ הרשמי של הפורום. >>המדריך<< נ.ב. כל מי שמעוניין לבנות מדריך בתחום הגראפיקה ולקחת יוזמה, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון החלו להופיע לי בעיות במשחקים.. הבעיות הם בגרפיקה.. יש משחקים שכל מיני גופים מתחילים להראות בצורה גרועה ביותר.. למשל בניד פור ספיד המכוניות מחילות להראות כאלה שבורות: הדבר קורה בכל מיני משחקים ולא רק בזה... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64MB... מה לעשות? האם הבעיה נובעת מכרטיס המסך? לקנות חדש? ואיזה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל ברדאון 9800 פרו לבין רדאון x800 gto
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כרטיס גרפי N6800 EXTREME 256MB Asus (Chipset )מעבדים: nVidia Geforce FX6800 , יצרן: Asus , יציאות: DVI , TV Out , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מחשב intel i5 2500 intel b3 4gb ram אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים שרצים כעת - BF3 , COD MW טווח עד 1000 , זה מספיק ? אשמח לייעוץ כי אני יודע שלכרטיסים אין סוף תודה !
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מדוע לאחר שאני מתקין דרייבר ל voodoo 3 3000 על חלונות 2000 כל הצבעים של מערכת ההפעלה מתעוותים - משתנים ומתכערים לעומת הדרייבר המקורי שבא עם מערכת ההפעלה, ניסיתי לשחק בכל ניני הגדרות אך ללא הועיל, גם עם ההגדרה של "השתמש בכל הצבעים האפשריים" - החלה של הגדרה זו רק פגעה עוד יותר במצב הצבעים, מה דעתכם האם יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס שלי Leadtek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC של 400 @ 895 ובלי הOC התוצאה הייתה 3440 ועכשיו הפעלתי שוב והתוצאה הייתה 3200 מה פה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-