עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי בבית מסך LCD ג'נרי למדי של '30, שנקנה במקור כדי לשמש כטלויזיה, ואני רוצה לחבר אותו למחשב. כדי לראות סרטים ואולי גם בשביל משחקים. הבעיה היא שהכבל הנדרש הוא כבל VGA שבשני הצדדים יש לו חיבור זכר. ניסיתי לחפש בהמון חנויות, ולא הצלחתי למצוא כבל כזה, או מתאם שיהפוך נקבה באחד הצדדים לזכר (לצורך העניין יש לי כבל VGA שהוא בצד אחד זכר ובצד השני נקבה). שקם אלקטריק, באג (שני סניפים), אופיס דיפו (שני סניפים) ועוד מספר חנויות קטנות העלו חרס. מישהו אולי יודע איפה אני אוכל להשיג כבל או מתאם כאלה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. אני בחיפושים אחר כ. גרפי יעיל וטוב שיוכל להריץ משחקים כגון : GTA -- COD -- FARCRY וכו' .. מעבד E8400 לוח P5Q PRO \ המסך שיהיה הוא 22 אינץ. חשבתי על הכרטיס HD4670 השאלה אם יריץ טוב משחקים וסרטים? האם כדאי להמתין עוד שבוע שבועיים לעוד הוזלה ולקנות כרטיס טוב יותר? עוד משהו : מישהו יודע אם ניתן להרכיב כ. מסך AGP על הלוח אם P5Q PRO ? תודה !

3. הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. הזמנתי כבר מחשב , ואני רוצה לדעת אם הקירור הפאסיבי של הכרטיס הנ^ל יצליח להכנס ללא בעיה. לוח אם P41 DS3L של ג'יגה בייט הרגיל מארז CM690. קירור למעבד ונדטה 2. אני מקווה שהוא לא יתנגש עם הקירור למעבד, או שיעלה בטעות על הזכרונות תודה!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by i022052,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמאפשר לצפות בטלויזיה בכלל וערוץ 2 בפרט דרך המחשב.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by aldema,

אני עכשיו קונה מחשב נייד ואני מחפש כ.מסך הכי חזק שאפשר ושהכי מתקרב לX1600.. מצאתי DELL עם 7400: http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=156 ה7400 יותר חזק מהX1400 של ATI? ה7400 דומה בחוזק לX1600? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? יש מחשבים ניידים עד 11 אלף שקל עם כ.מסך 7800?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Bruce,

צריך כרטיס מסך לHTPC שיתמוך בHD 1080. מה מומלץ? תקציב 1000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by MODY69,

שלום. היום פתרתי את בעיית ספק הכח שלי והכרטיס עובד בלי הודעות שגיאה ובתדרי הסטוק שלו. אבל... נתקלתי בבעיה קטנה... הכרטיס מקבל 6600 ב- 3dmark05.... הוא אמור לקבל סביבות ה- 7700. בדקתי את המתחים והם בסדר גמור ב- 3.3, 5 וה12.... המפרט שלי הוא prescott 3GHz 2*512 samsung 400MHz 915 WD 120GB 7200RPM 7800GTX 256MB DDR3 הכרטיס נמצא בדיוק בתדרים שהוא צריך להיות והתקנתי את הדריברים האחרונים. כמו כן, עשיתי אוברקלוק ל- 470 לליבה (במקום 430) וקיבלתי את אותה התוצאה בדיוק, 6600 +-. אני חושד שהמעבד שלי מגביל אותי... מה אתם חושבים בעניין? יש דרך כלשהי לפתור את הבעייה?

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by avi.hagit,

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by shdrthki1,

עכשיו גיליתי שזכיתי בלוח אם חדש Z68-GD80 אשר תומך בCF. עכשיו יש ברשותי כבר כרטיס 5850אקסטרים וספק FSP550W 80GHN 80+ חשבתי להוסיף לו עוד כרטיס זהה אבל אני לא בטוח האם הספק יחזיק והאם באמת כדאי לי להוסיף עוד כרטיס. והתמיכה בCF של 5850נחשבת לטובה וכמות הבעיות ירדה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by weissby,

א. לאחותי יש מחשב עם כ.מסך מובנה (הלוח אם זה ‏P5B-VM של אסוס), בהמשך היא תוסיף לו כ.מסך נורמלי, האם יהיה חלוקה של העבודה בין שני הכ.מסך? כמו סוג של SLI או CF כזה? וד"א אגב ,פתחתי אצלה את הcondition zero ועוד בקטע של התפריטים (עוד לפני שנאי מגיע למשחק עצמו) זה זז ממש לאט, האם זה בגלל שאין כרטיס מסך נורמלי? כי לא נראה לי שזה בגלל המחשב עצמו, כי יש לה אחלה מחשב - E6600, 2GB 533 MHz. כי חשבתי שהעבודה של הכרטיס נעשית ממש במהלך המשחק עצמו (ולא כשאני זסתם עוד על התפריטים =\ ב. יש לי LCD של טושיבה 32" 32WL55, קיים אצלה הנתון של HDTV, אבל לא מוזכר HDMI.. אז קודם מה זה HDMI? כי אני מפחד שזה לא תומך בעצם בהיי דפינישן הזה, כי עד כמה שאני מבין שניהם (HDTV ו-HDMI) קשורים להיי דפינישן א…

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  12. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה, אני משתמש בכרטיס 6200 פשוט. הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני מפעיל את המדיה פלייר ופשוט בטלויזיה לא רואים את הסרט, אבל במחשב כן שזה מוזר לי. שיחקתי עם ההגדרות של שיטת השידור PAL NTSC אבל אין תשובה... זה קשור אולי למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by Tal-T,

איך ה7800GTX? כרטיס חזק? לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה? http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=199 לא ידוע לי מה כמות הזיכרון, אבל אני יודע שזה DDR3

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by Night_Fox,

אז ככה איזה כרטיס מסך יותר כדאי 8800GT או 3850 לגיימר

15. Started by motir,

היי, אני מסתכל באתר של זיגזג ורואה שני כרטיסים: 9200: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1657 9550: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 לפי מה שקראתי בסטיקי כאן בפורום ה-9550 אמור להיות יותר טוב. ההבדל במחירים ביניהם הוא פחות מ-40 ש"ח! רציתי לשאול עד כמה ההבדל בביצועים משמעותי, והאם אני לא טועה ומסתכל כאן על כרטיס לא טוב או משהו כזה... (בגלל ההבדל הזניח במחיר). תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  16. כשאני רואה סירטונים במדייה פלייר 9 הסירטון נראה כמו צלליות . מה הבעייה? ניסיתי לצרף קובץ אך לא הצלחתי להקטין את גודלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. שלום לכולם אני ליפני קניית כרטיס מסך אני לא גיימר אבל מחפש כרטיס שיריץ את רוב המישחקים החדשים האים כרטיס המסך Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2 יריץ מישחקים כגון:cod4 ו-crysis -ו fuel of war לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יותר טוב מכרטיס המסך שיש לי geforce 7300gt 256 mb

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by Tomerm,

שלום לכולם. רכשתי לא לפני שבוע (בעצתכם ותודה על ההמלצות) כרטיס HD4850 (של visiontek). התקנתי, בדקתי, שיחקתי והחיים היו טובים. אתמול חיברתי את טלוויזית LCD שלי שבחדר, בחיבור משני דרך HDMI. הבעיה היא שמרגע ההגדרה, וגם אם הטלווייה כבויה, הסאונד יוצא דרך המערכת (מרעישה !) ולא דרך הרמקולים של המחשב. למה לצערי עכשיו כל פעם שאני רוצה לשמוע מהמחשב, אני חייב להדליק את הטלוויזיה ? איך אני מחזיר את ההגדרה (בכרטיס מסך ?) כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב. אנא הושיעו. תומר.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. נכון להיום רק doom דורש 256mb בהגדרות המקסימליות אולם ניסיון העבר מוכיח שבמקרה של id software ,תוך זמן קצר יחסית מפיתוח המנוע הגרפי יוצאים משחקים שמתבססים עליו ולעיתים הם אף כבדים הרבה יותר מהמשחק המקורי מבחינת רמת הפירוט הגרפי ודרישות החומרה ,כמו שקרה עם quake ומשחקים שבאו אחריו והיתבססו על המנוע שלו כמו return to castle wolfstein ו- call of duty . תוספת הביצועים בין 6800 לבין 6800gt לא גדולה יחסית לעומת ההפרש במחיר -- 690 ( ב- ksp אם אתם מכירים מקום יותר זול אנא תציינו זאת כאן) אבל אם לוקחים בחשבון שסידרות 6800 ,x800 הן כרטיסי ה- highend האחרונים שיוצאים במימשק agp , וש-690 זה לא סכום שהולך ברגל אבל מצד שני הוא הרבה פחות מאשר העלות המשולבת של לוח אם חדש תומך p…

20. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים בסיסיים בתקציב של עד 650 שקלים לחיבור pci-e

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. יש לי כרטיס על לוח האם אבל אני לא משתמש בו האים עדיין משתמש בזיכרון הראשי של המחשב? ואם כן האים ניתן למנוע זאת?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  22. איך כדאי לי לחבר ??? יש לי כרטיס מסך POWERCOLOR X800GT 256MB

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  23. למה לא ניתן לכוון כרטיס מסך NVIDIA ל- 4:4:4 , מצורף תמונה לא דרך RGB או YCBCR גם לא ניתן לכוון טווח דינאמי פלט כל פעם שמנסה לשנות או חוזר לנתונים שבתמונה , מסך HDMI 2.0 כרטיס סמך 2070 לבלו ריי חיצוני אין בעיה לעבוד ב- 12 BIT RGB או YCBCR ולמחשב כן יש בעיה ?

24. שלום, אחרי שחרשתי על הפורומים לתשובות, קיבלתי יידע דיי נרחב, הבעיה שלי היא כזו, אני לא מצליח לראות סרט גם המסך של המחשב וגם בטלויזיה, תמונות רגילות DESKTOP ותוכניות אין בעיה, אבל כשמדובר בסרט אז במסך של הטלויזיה רואים שחור ובמסך של המחשב רואים את הסרט, בעיה זו נפתרת רק כאשר קובעים ב NVIEW את ה-TV כ-PRIMARY במצב זה לא רואים במחשב את הסרט אך רואים אותו בטלויזיה. השאלה היא כיצד ניתן לראות בשניהם ביחד, כך שאני לא יצטרך כל פעם להחליף בין אחד לשני (זה עבד לי פעם לפני שהתקנתי את המחשב מחדש אני פשוט לא זוכר את ההגדרות המדוייקות). לגבי התוכנה TVTOOL אני מנסה להסתדר בלעדיה, שהרי היא לא MUST והפונק' שאני נותנת ניתנות להשגה ע"י הPROPERTIES של הכרטיס מסך. תודה מראש, רן.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by Ronen11,

יש לי מחשב hp Model: a6633is מערכת הפעלה windows vista 32 bit processor: Intel core 2 Duo CPU E7200 2.53gh Memory (ram): 2 GB נרכש לפני מספר שנים. אני מחפש כרטיס מסך חזק עבור בעיקר סרטים HD באיכות טובה. (לא למשחקים). אשמח לקבל המלצות בהתאם ליכולות של המחשב שלי.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.