כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים טוב יותר ולמה. asus fx520064mb או msi gf4mx4000 128mb אני יודע ששניהם שיכים ל low level אבל המחיר שלהם זהה. מי מבינהם טוב יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק שנתנו לי את הכ. מסך שביקשתי אז איך אפשר לבדוק כמה ביט הכרטיס המסך ושל איזה יצרנית הוא (זה R9800 PRO אם זה משנה). וחוץ מזה איך הציון 5606 ב3DMARK2003?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז ככה מה כדי יותר לקנות עכשיו איזה 9800פרו או לחכות לכרטיסים חדשים?(ושהמחירים ירדו) (התקציב שלי לא עולה מעל ל 1000 שח-בגלל זה ה 9800 יהיה כנראה יד שניה) מה אתם אומרים?אמור לצאת משהו בקרוב שיתחרה ב 9800 פרו ויעלה באיזור ה 1000 שקל? בטוח שעוד איזה חודשיים ה 9800 יעלו איזה 1000 שקל , ואז יד שניה של כרטיס יעלה איזה 700-600שקל... אז מה אתם אומרים? יש משהו מעניין באופק ? או לקנות עכשיו ממישהו 9800 פרו ב 900 שקל?
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי בכל הפורום השוואות של ti4600 לכרטיסים אחרים, ומצאתי רק לRadeon אבל מה עם GeForce FX? אני דיי בטוח שה ti4600 יותר טוב מה fx5200 אבל מה עם ה 5600 והלאה? קיצור עד לאיזו רמה מגיע ה ti4600? יש לי את ה ti4600 של Leadtek עם הגוף קירור הענק (הרבה לפני שיצאו הזלמן והתרמלטייק), האם הגוף מספיק לOC או שכדאי להחליף? תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי את ה GeForce4 MX440, והבנתי שכדאי לי להחליף אותו אם אני רוצה לשחק כמו שצריך במשחקים החדשים שצריכים לצאת. מקריאה באינטרנט, נראה לי שהכרטיס שהכי מתאים לי במחינת תקציב וביצועים, הוא ה Radeon 9800Pro. אבל יש לי כמה שאלות, כי אני די קלולס בכל מה שקשור לכרטיסי מסך: 1) הוא יפעיל לי משחקים שמצריכים Pixel Shader? 2) מה משמעות כל ה Saphire וכל שאר הדברים שרשומים בנוסף לשם של הכרטיס?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9800Pro 128MB 256Bit עם ליבה R350 התוצאות של ה-3DMark03 שקיבלתי היו 5756. לא עשיתי שום OC כלשהו. ד"א המערכת שלי היא: A64 +3000 MSI K8N Platinum DDR400 512MB רציתי לדעת אם התוצאות טובות או שהן נמוכות מדי? אם המערכת טובה זה מהשפיע על הכרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך פשוט on board עם יציאת למסך VGA, אני מחפש את הפתרון הכי זול לחבר אותו לטלויזיה, אם זה בסה"כ כבל שמעביר ל RCA (בטלויזיה יש רק RCA) או כרטיס מסך הכי זול עם יציאת TV שאפשר להמיר לRCA. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מושגים בסיסיים הקשורים לכרטיסי מסך. ליד כל כרטיס רשום: 64 bit DDR AGP VGA / TVO / DVI-I את שלושת הביטויים הראשונים אני מבין, אבל מה זה VGA, TVO ,DVI?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום כולם, בימים האחרונים אני מתחיל לראות ריצודים על המסך שלי, כלומר המון המון פסים מטושטשים מרצדים על התמונה ובאים והולכים. הASUS PC PROBE מודיע על ירידה של יותר מ10% ב3.3V - אין לי מושג מזה אומר (?)... יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro 128mb, מעבד Intel P4 2.4C, לוחם אם Asus P4P800 עם 1 ג'יגה זכרון Corsair PC3500
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי אפשרות אולי לקנות 9800P של הרקולס בסביבות ה800 שקל. הוא יותר טוב\פחות טוב מאשר הMSI או כל חברה אחרת?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה ראיתי שלכמה אנשים יש פה שני מסכים ומחשב אחד הייתי רוצה יותר הסבר איך זה עובד צריכים כרטיס מסך מיוחד?! מערכת הפעלה מיוחדת?! שני עכברים ושני מקלדות?! ועוד שאלות שלא עולות לי בראש עכשיו
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hi i've got a gigabyte radeon 9600pro gfx card. now im trying to enchance its perfomance by overclocking it and for that i got a prand new catalyst drivers for my card. but then a weird problem came. it appears that once i installed the drivers my AGP settings got turned off and everytime i try to turn them on it restarts my pc and....well doesnt works. i tried newer version of original drivers from gigabyte website and same thing happened. everytime i install drivers different from the ones that came with the card my AGP shuts down. please help what should i do???
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, מצד אחד הבנתי כי אין חשיבות לקצב ריענון במסכי LCD, מצב שני הוא קיים ומשתנה בין מסך למסך. מישהו יכול להרחיב בנושא? מדוע זה לא חשוב? ומה ההבדלים אם כך בין המסכים מבחינת קצב רענון?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס טלויזיה שיהיו בו את מירב הפונקציות שיכולות להיות ושיהיו שימושיות. מה שאני רוצה שיהיה חובה!! בהמלצה על הכרטיס את הדברים הבאים: חיבורים ל: וידיאו,מצלמת וידיאו, dvd אפשר לראות איתו טליויזיה במחשב(לזה הכרטיס משתמש אבל בכל זאת...) להקליט דברים שמשודרים בטלויזיה למחשב באיכות טובה!! וזהוו עכשיו התקציב הוא עד 350 ש"ח בתודה מראששש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD 17" עד 2500שקל למשחקים וסרטים. תודה
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג 173V "17 או LG L710S מה אתם אומרים? יש לכם אולי רעיונות יותר טובים?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מסך R9800Pro ואני לא יודע של איזה חברה הוא. על הקופסה רשום: *למעלה מצד ימין (ובעוד מקומות) - POWERED BY ATI *מצד שמאל רשום - GEXCUBE מישהו יכול להגיד לי אם החברה שיצרה את הכרטיס היא ATI או GEXCUBE (אם יש חברה כזאת). אני אנסה להעלות תמונה של הקופסה. ד"א הכרטיס עצמו בצבע אדום. ממש תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עסקה מצויינת, לכל מי שמחפש לקנות את ה 9800 זו העסקה. סיכויים מהגבוהים ביותר לקבל כרטיס בעל ליבת הR360 + באנדל פשוט מעולה. בהצלחה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אחיין קטן שרוצה לקנות מחשב... והוא כמובן רוצה את זה למשחקים וכל הפרצדורה... אבל הוא מתעקש על LCD לא יודע , הוא קטן בן 13 והוא מתלהב מהסכים האלו אפילו מהדגמים הכי דפוקים שיש...והסברתי לו איזה 200 פעם שמסכי LCD הם חרא למשחקים, וגם אמרתי לו שבמקום לקנות מסך LCD יקר אפשר עם הכסף לקנות כרטיס מסך איכותי , הוא לא מבין שעם הוא לוקח מסך התקציב של המחשב יותר וחלקים יהיו יותר חלשים (התקציב שלו זה בערך 6000-5800 שקל) וראיתי בכמה מקומות שהמליצו על המסך הזה גם למשחקיםhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=6728 ורציתי לדעת מה אתם אומרים? שווה בכלל קנות מסך כזה? או מסך LCD למשחקים? (אני ישלח לו את ה תראד הזה שיקרה קצת )
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
????? לצורך השוואה בשבילי... יש לי samsung syncemaster 757dfx , הוא יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אתמול יצאו הדרייברים החדשים של ATI הקטליסט 4.7 ומצויין בהם שיש שיפור של 10-30 אחוז בביצועים של רוב המשחקים וב3dmark אז החלטתי לבדוק תעניין והחלפתי תדרייבר והיינה ההבדלים מ9000 זינק ל10158 כלומר עד עכשיו כל ההשואות של האיטיאי לנווידיה היו לא נכונות כי הכרטיס לקה בביצועים עכשיו הוא משתווה ועוקף ת 6800 GT ובנוסף לכך הוא ניכן בעוד כמה יתרונות צריכת חשמל נמוכה קירור שקט, הוא לא מתחמם ויכולת אוברקלוקינג גבוהה ניתן להגיע איתו בזיכרוונת ל1178 ובקור ל530 יציב ללא נפילות.(כמובן שאם אתה אמיץ מספיק אפשר לנסות להפוך ל XT) אני חושב ש ATI פישלה בתמיכה של הדרייברים בכרטיסי ה x800 pro ולכן נוצר רושם רישוני מוטעה מקווה ששיניתי את הרושם שלכם מהכרטיס הזה לינק לתוצאה: http://grm.m.walla…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע רק שזה video in video out מה אני בדיוק עושה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה אלהלן דחוף כל מיש יכול לתת לי תשובות כמה צינורות עיבוד יש ל 5900 האם יש לו 8 צינורות בדומה ל9800פרו או שרק 4? מה המהירויות שעון של ה5900 הרגיל לא המוחלש שימו לב!!! האם המהירויות הם 850 לזיכרון ו301 לליבה? מה השם של הליבה בכרטיס 5900 הנ'ל ? האם השם של הליבה הוא במקרה NV35??? ודבר אחרון בקשר לצינורות עיבוד אני קצת מבולבל בנוגע לאם יש לכרטיס ארבע או שמונה צינורות עיבוד אז ככה וזה רק למבינים שבנינו... רשום לי דבר כזה תסבירו לי מה אומר כל אחד... PIXEL PIPELINS 4 TMU PER PIPELINE 2 עכשיו השאלה שלי האם לפי זה אפשר להסיק שיש לי 8 צינורות עיבוד כי יש לי 4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט והTMU זה מכפיל את ה4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט שהכרטיס 256 ביט ובגלל זה יענו יש לכרטיס 8 צינו…
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-