עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dutchy,

שלום הרגע התקנתי את הכרטיס הנ"ל הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X והוא תומך ב8X AGP אך הכרטיס שלי רץ על 4 משום מה ולוח הבקרה של ATI לא נותן לי לשנות את זה מה לעשות? מצורפת עוד תמונה מהתוכנה EVERST שמראה 4 AGP [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, לפני כמה זמן איבדתי את הכבל של הTV-Out של הכרטיס מסך שלי. הכבל הוא לא S-Video, אלא מן חיבור מיוחד (אין לי שמץ איזה...) שממנו יוצא מפצל לנקבה של S-Video ונקבה של RCA. יש לי כבל דומה של כרטיס מסך אחר, אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה או איך קוראים לחיבור שבצד של הכרטיס מסך (ואז אני אוכל לחפש אחד בחנויות וכו')? תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by Chymes,

ברשותי GF 5900XT. ב-Morrowind, כשאני הולך, אני שם לב שקווים רועדים. קשה לי לתאר את זה במילים. נסו לתאר דלת, ושזזים המשקוף רועד. אצרף תמונה ממשחק אחר בשם Anarchy Online, שגם בו הבחנתי בתופעה דומה. התמונות באיכות נמוכה והן נועדו רק להסברה. אני מוכרח לציין שהפעלתי סינון X2 וניסיתי אפילו X8 וזה לא עזר. כבר ניסיתי הכל. התקנתי Omega drivers, ניסיתי להתקין מחדש Drivers מקוריים, אבל כלום לא עוזר. http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-1.JPG&p=47202 http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-2.JPG&p=47202

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  4. שלום לכולם אז ככה לפני כמה דקות המסך שלי נפרד מהעולם היפה שלנו ועבר לעולם שכולו טוב אז אני צריך להחליף אותו לצערי אני במסכים לא ממש מבין המפרט שלי דרך אגב זה AMD 2800 1GB זיכרון פנימי רדיון 9800 256 MB בכל מקרה אני צריך מספר הצעות לגבי מסכים טובים בנתיים קיבלתי מחבר שלי הצעה לגבי מסך MSS 976 2500 שקל למרות שזה LCD הבנתי שזה יהיה טוב למשחקים כי הוא דיגטלי מה אתם אומרים ? בכל מקרה כל הצעה תתקבל בשמחה יש עדיפות לBENQ וMAG כי יש לי הנחה אצלם תקציב נגיד 1000 שקל לCRT ו 2500 שקל לLCD תודה מראש

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by orlupo,

מה המהירות של הזכרונות ב-NS בכרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by phil,

שלום חברה. הוריי נמצאים כרגע באמריקה, וב"ה (אני נהיה פרנואיד), הם אמורים להביא לי מסך lcd- 172x (סאמסונג).. אני בטוח שיש לו שני חיבורים (?)- חיבור לכרטיס מסך (dvi, analog) וחיבור לחשמל. עכשיו, מבחינת החיבור למחשב זה בסדר. השאלה היא לגבי החיבור לחשמל. השיטה באמריקה היא שונה, אז האם אני צריך לרכוש מתאם מיוחד בכדי לחבר את ה-lcd לחשמל בארץ? תודה רבה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 518 צפיות
  8. זה הכרטיס X600 עם ה 256BIT של MSI .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6903 איך הוא משתווה לדעתכם לעומת ה MSI 9800P שעולה 200 שקל פחות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by TimoTy,

המפרט שלי הוא : amd 3200+ nf7-s croseir twinx והכרטיס הנוכחי שיש לי הוא MSI GF FX5900 האם כדי לי להחליף ל-6800 GT ואם כן בכמה זה יעזור לי והאם המחשב שלי ינצל את הכרטיס כמו שצריך??? תעזרו לי פה..! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך ATI 9200SE, בכרטיס יש שלוש יציאות CRT,DVI,S-VIDEO אני מעוניין לחבר שני מסכי CRT לכרטיס וככה לעשות dual desktop (כלומר דסטופ אחד שנמשך על שני מסכים) אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  11. האם לקנות כרטיס של Nvidia או ATI במחיר הזה, איזה חברה, דגם???? שמעתי על חברה שנקראת BFG (נותנת אחריות לכל החיים)... ???

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  12. ??? יש סיכוי שהוא יגיע עם ליבה R350? או ש-MSI מייצרת אותו רק עם ליבה R360? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by itaysk,

שלום, הגיע הזמן בשבילי להחליף מסך.. עדיין לא החלטתי אם ללכת על מסך דק או שטוח רגיל.. כי בכל זאת ההבדל הוא לפחות כפליים במחיר. איזה מסך אתם חושבים שכדאי לי לקנות? מה הכי כדאי מהמסכים הדקים ומה הכי כדאי מהרגילים? אין לי תקציב מוגדר אבל שיהיה הכי זול שאפשר תודה

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by dzbeda,

את המחשב כבר הזמנתי כרטיס מסך RADION 9600 XT 256M עכשיו אני צריך מסך שימוש:משחקים סוג מסך : TFT גודל: 17 חברה : כאו אני חושב שיש לי בעיה, LG אני יכול לקנות רק מסך של LG או PHILIPS כי יש לי זיכוי של 2000 שקל בערך יש לכם המלצות...אני לא רוצה להידפק במשחקים ויהיה לי יותר קל עם מסך של LG תגידו לי שיש דגם טוב....ואני כמובן מוכן להשקיע יותר מה 2000 שקל

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  15. החברות הם: prolink leadtek asus מה אתם אומרים???? בבקשה זה חשוב לי מה שאני צריך בכרטיס שיהיה טוב הוא: כרטיס שיש לו איכות הקלטה מוידאו טובה!!!! כרטיס שיש לו איכות הקלטה מטלויזיה טובה!!!! בתודה מראששש

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  16. יש לי את 2 הכרטיסים פשוט יש לי מחשב ישן ואני רוצה לדעת איזה כי כדאי לי להשים בו. (לא מצאתי בנצמרקים של שני הכרטיסים אחד נגד השני)

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.neowin.net/comments.php?id=22160&category=main 62.01 עדיין בטא אבל מי שרוצה לבדוק בבקשה תגידו איך הוא... דרך אגב הינה coolbits2 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

עפ"י האתר pc-spot המשחק הזה ידרוש דרישות לא חזקות במיוחד , לא כמו שציפינו לפחות. הנה קישור לידיעה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEplAZElplpKruWhlCl עוד קישור למקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56017 תרדו קצת למטה ושם נמצאת הידיעה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. היי באמצע המשחק C&C Zero Hour, התמונה קופצת - כלומר נתקעת לחלקיק שניה והמשחק ממשיך וזה קורא ממש ברצף. זה ממפרט של המחשב שלי: P4 2.8 800Hz HT 2x512Mb A-DATA FX 5900XT - Gigabyte זה הופיע בהתחלה כשהמחשב היה בOC של 25%-28%, אבל גם לאחר שהורדתי את ה-OC זה עדיין ממשיך. יש למישהו מושג אים זה קשור לכרטיס מסך, הרי הוא כרטיס דיי טוב ?

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  20. היה לי כרטיס טלוויזיה ישן, בן 9 חודשים בערך. עד עכשיו לא השתמשתי בו אפילו פעם אחת בגלל שלא היו לי את הדרייברים שלו וגם לא ידעתי את השם שלו. היום סוף סוף גיליתי מה השם שלו, הורדתי דרייברים ותוכנת הפעלה בשבילו והוא מוכן לשימוש. רק אני לא יודע איך אני אמור לחבר אותו לטלוויזיה. קיבלתי איתו רק שני כבלים (החנות שמכרה לי אותו לפני 8 חודשים עבדה עליי, ואפילו שלט לא הביאה לי): כבל אחד יש לו יציאות שדומות ליציאות של הרמקולים בשניי הצדדים, וכבל שני לשלט (כבל שני לא נחוץ כי אין שלט, יש "שלט מדומה" בתוכנת ההפעלה של הכרטיס ובו אני אשתמש, פחות נוח אבל זה מה שיש). וזהו, לא קיבלתי שום דבר נוסף עם הכרטיס. אז איך אני מחבר אותו לטלוויזיה? אני צריך לקנות כבל? איזה כבל וכמה הוא עולה? הכרטיס ה…

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by INFERNO,

בוקר טוב. יש לי כרטיס TV .. דיי ישן (BT848 למי שמכיר ) עכשיו בכרטיס יש כניסת Composite ו כניסת S-video בממיר HOT (מסוג Thomson ) יש יציאת Composite המצב הנוכחי הוא שאני מחבר Composite ל Composite (בין הממיר לכרטיס TV ) השאלה שלי היא כזאת: האם כשאני אחבר כבל S-video ל Composite (הממיר Composite והכרטיס TV יחובר ב S-video ) האיכות של התמונה במחשב תתשפר ? תודה ויום נעים INFERNo OuT.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by 8-Ball,

אני קונה את הכרטיס מסך הנ"ל מ KSP, יש להם MSI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1370 ו ATI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1470 היה גם של ספיר, פתאום אין. בקיצור השאלה שלי היא איזה מהם עדיף? מה ההבדלים? הבנתי שזה הבאנדל (שלפי מה שהבנתי זה רק מה שבא עם הכרטיס ולא הביצועים עצמם) האמת ATI נשמע לי יותר טוב אחרי הכל הם פיתחו את הRADEON והם חברה עם שם יותר טוב וזה רק 100 שקל אבל אולי הMSI יותר טוב? מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איך משחקים רצים לכם עם הדרייבר החדש? קצב פריימים טוב? למישהו יצא להשוות לדרייבר קודם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by evgani,

2.4 768 DDR לוח אם אם AGP 8X 80 גיגה! אם אתם צרכים לדעת עוד תגידו לי? אז רציתי לדעת איך המחשב שלי ינצל את הכרטיס כי אני לא מתכוון לבזבז אליו 2800 שקל ובסוף הוא לא ינוצל טוב! תודה לעוזרים!

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני גר בסן דיאגו ארה"ב וכבר קניתי מחשב פצצתי , שאני מתכוון להביא אותו לארץ . עכשיו רק הכרטיס מסך חסר לי . כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב אז לקח לי קצת זמן להבין מה הולך היום ... אבל בעניין הכרטיסי מסך כבר ממש אין לי מושג , אני חושב שאני ילך על ה- 9800XT . מה אתם חושבים ? שווה את ההשקעה ? של איזה חברה כדאי לקנות ? אולי יש כקטיסים שיותר שווים מחיר / ביצועים ? התקציב שלי עד 400 דולר ( בארה"ב) - בארץ זה אולי יהיה יותר יקר . תודה !!

• 57 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.