עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rani,

וכמה אמפר צורך הכרטיס הזה ב12V? חושב לשדרג

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by NIRHA,

יש לי מסך lcd של סמסונג דגם 960bf למי שמכיר ורשום בתכונות שלו שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 זה אומר שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך מסדרה זאת ???!!! ):

3. Started by lavi_aviv,

שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?

4. Started by I.A.F. Soldier,

אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין...

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by etz,

חברה שלי רוצה לנגן סרט על מחשב נייד ישן יחסית ולראות את זה בטלויזיה דרך כבל, הבעיה היא שבגלל שהמחשב די ישן אין לו איזה VIDEO-OUT... אני יודע שפעם ראיתי מתאם מ-VGA לחיבורי RCA סטנרטיים אבל אני לא מצליח למצוא אחד כזה כיום. אם מישהו מכיר מתאם כזה, ל-RCA או S-VIDEO זה יעזור מאוד, אפילו מתאם ל-SCART יהיה טוב (למרות שאני בספק אם זה קיים, חיבור די גדול).

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. החברה הטאיוואנית סחבה לא מעט שרתים חדשים מתוצרתה אל הדוכן שהקימה בלאס וגאס, לצד כל טוב של ניידים, לוחות אם וכרטיסי מסךלכתבה

7. http://digilander.libero.it/F1Land/3dfxarchive/download/media/gallery/v5-6000-press.jpg WTF מזה ? http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://digilander.libero.it/F1Land/3dfxarchive/download/media/gallery/v5-5500-pci-3dfx-hq-4.jpg&imgrefurl=http://digilander.libero.it/F1Land/3dfxarchive/media/pictures.html&h=480&w=640&sz=44&tbnid=Huz0YeDrvb202M:&tbnh=101&tbnw=135&hl=iw&start=39&prev=/images%3Fq%3D3dfx%26start%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26rls%3DGGLG,GGLG:2006-20,GGLG:en%26sa%3DN

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  8. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm וגם איזה עוד כרטיסים ממולצים יש של Nvidia יש עד 550 ש"ח

9. Started by Freddy,

ערב טוב חברים יקרים.. כן כן הגיע הזמן להחליף את ה Geforce 4 MX 440 הישן שלי ולהחליפו בכרטיס חדש. "שמתי עין" על הכרטיס הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 מה אתה אומרים עליו? מה מהירות הליבה שלו? מהירות זכרונות? איך הוא ב OC?יש לו פוטנציאל? הם תיהיה לי תמורה מהכסף בביצועים? אם לא, יש ברשותי 650 ש"ח האם זה הכרטיס הכי משתלם במחיר הזה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  10. 1) למה אני לא מוצא שום דבר (בשום מקום) בנוגע לביוס בכרטיס שלי?.... 2) האם יש איזו תוכנה ל-OC לכרטיס? 3) ראיתי באתר של 3DMARK שהגיעו ל-9K+ עם אותו כרטיס! איך זה יכול להיות?? :s05: ** הכרטיס כמובן בחתימה..

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by weissby,

הDVI יותר איכותי מהVGA, איך בדיוק? מה היתרון של הDVI מול הVGA כרגע אני על חיבור VGA בקרוסב אעבור לחיבור DVI (באותו במסך) השינוי הוא ברמה כזאת שגם אני עם העין הבלתי מזוינת שלי אוכל לשים לב לשינוי?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. אוקיי אז ככה קודם כל מה ההבדל בין : ATI RADEON 9800PRO ATI RADEON 9800SE ATI RADEON 9800NP כאילו מה מהם הכי טוב ולמה הוא הכי טוב וכאלה... ואם יש עוד דגמים של ה ATI RADEON 9800 אני ישמח לדעת והשאלה השניה שלי זה מה הוא בערך תחום המחיר שלו? אני מתכוון יד שניה... לא חדש.... תודה רבה מראש...

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  13. שלום,אני קונה מסך lcd LG L1950B ורציתי לדעת אם אני בודק בחנות ואין זכר לפיקסל שרוף האם יש אפשרות שהוא ישרף במשך הזמן?? אולי מנגיעות?? עידו

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. אלו שהזמינו את הגרסה המיוחדת זוכים לשחק כבר עכשיו, ואחרים יוכלו החל מבעוד כמה ימים. הלהיט הגדול של בליזארד יוצא לעולם ואנחנו הצבנו מולו מספר כרטיסי מסך במערכת בחינה בשביל לראות כיצד הוא רץלכתבה

16. Started by me25,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם (P45 PRO) תומך CROSSFIRE וכרטיס מסך HD4850 עם 512MB. אני מעוניין לשדרג ולנצל את אפשרות ה CROSSFIRE. לאחר שקראתי את ה FAQ של האתר עדיין לא הצלחתי להבין אםי יכול לחבר כרטיס HD4870 ושני הכרטיסים יעבדו ביחד וישפרו את הביצועים האם אני יכול להרכיב כרטיס עם 1GB והוא יעבוד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by boten,

יש לי ATI Radeon 7000 ומסך LG 775FT , חלונות 98. רוב היישומים הם טקסטואלים (גלישה, תכנות, כתיבה) ועיבוד תמונה ועריכת וידאו. חושב להחליף ל LCD (סמסונג 730B). רזולוציה נוכחית 1024X768 וכאשר מנסה להחליף ל 1280X1024 המסך נראה "רועד" כי קצב רענון מקסימלי לכרטיס הוא 85. האם ב- LCD עם חיבור DVI (שקיים בכרטיס) וברזולוציה 1280X1024 יהיה בסדר?

18. Started by Pac Pac Chick,

הי לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדלים בגרסאות שונות של הXT PE כמו שיש בכרטיסים של NVidia, או שכולם זהים? אם יש הבדלים, איזה חברה הכי טובה (לא בארץ, כי אם בחו"ל)? ושאלה נוספת: הXT PE הוא ב PCI-E או בAGP?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by DarkIDevil,

שלום יש לי מחשב עם מעבד AMD X3 720 2.94GHZ וכרטיס מסך HD4870 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 RTM, רציתי לדעת אם אפשר להתקין DX 10? ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by naory99,

שלום יש לי תקציב של 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים יחסית חדשים למשל פיפא 2009 crysis ועוד זה בערך מפרט המחשב שלי מעבד: CPU Type Intel Pentium 4 540, 3266 MHz (16 x 204 לוח אם:abit הינה תמונה של מפרט הלוח לא יודע אם זה יעזור :http://img376.imageshack.us/my.php?image=41249201fy5.jpg ספק 400 w מסך :17 אינץ lcd של viewsonic דגם va712 תודה מראש למי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. ברשותי לוח אם תומך sli של Abit וכרטיס מסך GeForce 7600gs מתוצרת eVGA. אני מעוניין להוסיף כרטיס נוסף במקביל אשר תומך ב HDMI. איזה כרטיס מומלץ עד 300 שח? האם אני מוגבל ליצרן eVGA בלבד? האם אני מוגבל לסדרה GeForce 7600gs בלבד?

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת כאשר אני קונה כרטיס מסך מחו"ל האם האחריות שלו תקפה גם אצל היבואן בארץ ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. אני מעוניין להחליף את הכרטיס העתיק שלי FX5200 לכרטיס מתקדם יותר במחיר של עד 750 ש"ח שיתאים למשחקים החדשים ברמת תצוגה טובה. ברשותי פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ - HT,אחד ג'יגה זיכרון, לוח אם של אינטל- רוק לייק אם אינני טועה. אשמח לקבל עצות בקניית כרטיס שעונה לדרישותי ואם ניתן לצרף גם קישור לאתר עם מחירים הוגנים ושרות טוב. כמו כן ראיתי בפורום זה עצות לגבי ספק הכוח והכרטיס אשמח אם תעזרו לי גם בנושא זה. תודה מראש.

24. שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים: אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה... כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס... ^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^ וזאת השאלה: איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)? [אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים] *דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול? והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. כותרת^^ Geforce 9600 GT 1GB או Geforce 8800 GT 512MB תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים