עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by חובב,

למישהו יש מושג עם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הטמפ' אם בכלל אפשר לבדוק לכרטיס כזה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by Le0n,

קיצר קניתי את ה-X800 PRO עכשיו יש לי לוח אם די חלש באיזה 400 שקל.. ומעבד 2600 XP אני יודע שהם לא יתנו את המסימום של הכרטיס אבל חפיף.. קיצר השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך שיהיה לי כדיי שיחזיק לי טוב את הכל חלק.. שמעתי שה-X800 לא צורך משהו כמות גדולהשל חשמל ושיש לו חיבור נפרד למקור חשמל אבל אני לא בטוח ואני לא אומר כלום רק שמעתי ככה..

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by shai56,

שלום לכולם . יש לי כרטיס מסך 8600GT 512MB ולא מזמן קניתי את המסך DELL 2407WFP הדורש כרטיס מסך חזק. אני ישמח אם תמליצו לי על כרטיס שהיה לאורך טווח ושיתמוך בטכנולוגים FULL HD במחיר נוח [אין הגבלת ממחיר] תודה רבה והמשך יום טוב!!

4. בבקשה תייעצו לי בפרטי מאיפה כדאי לקנות 6600GT במחיר סביר ושל איזה חברה הכי שווה - עם מהירות קלוק טובה והכי חושב עם בנדלים של משחקים בעיקר DOOM3..... בברכה,

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. כן שלום אני חושב על לקנות כ-מסך טוב למחשב שלי ואני רוצה את העצה שלכם ........... אני חשבתי בכיוון של FX כגון: FX5700 ULTRA DDR3 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html או...... FX5900XT 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_2.html יש פה שוני........ וגם זה סך הכל 100 שקל הפרש בין אחד לשני ...אז תגידו לי מה כדי מכל בחינות.......

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. לדוגמא משחק כמו RoboBlitz דורש את הדרייבר הזה..והמשחק לא רוצה להיות מותקן..

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by Director,

שלום, ראיתי שיש בעיות עם ה-4950 HD . לא מריץ קריסיס טוב, בעיות בהפעלה וכו . אפשר חוות דעת על 2 הכרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. Started by 120788,

אומנם ה-8400GS תומך ב-DX10, אבל הוא עובד על 64BIT לעומת 128 ב-7300GT וה-7300SE. האם זה יתרון באמת משמעותי? והאם יש באמת הבדל גדול בין ה-7300GT וה-7300SE שמצדיק את פער המחירים ביניהם??

9. Started by levimadman,

שלום לכולם. יש לי Geforce FX 6800 של gigabyte - 128mb ... היו לי בעיות עם הטמפ' שלו..(יש לו קירור פסיבי) במזג אוויר של היום בלי מאמץ הוא היה על בערך 74 מעלות.. קניתי קירור והיום הוא עומד במנוחה על 60 מעלות +- האם הטמפ' האלה טובות? או שיש לי מה לדאוג? תודה לעוזרים(:

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by musari,

יש לי בכרטיס מסך 3 חיבורים 2 DVI שמחוברים אליהם 19 אינצ' ו 1 S-וידאו שמחובר לטלויזיה 43 עכשיו הבעיה שרק 2 מסכים עובדים ביחד או שתי ה 19 או 19 ו43 מישהו מכיר שיטה ש 3 המסכים יעבדו??? אני עובד עם קאטליסט 5.7 כולל הקונטרול סנטר

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by manganga7,

שלום יש לי GEFORCE 7600GS השאלה שלי היא האם גירסת הדרייברים שאיתה אני עובד היא הכי מועודכנת? (9131)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. Started by zuzu89,

היי , אני צריך מסך טוב עד 1000 שקל . (חריגות קטנות עד 99 שח ) . מסך CRT , מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט . יש לי כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לראות את הביצועים שלו . מה דעתכם עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 תודה .

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by arnoNz,

תגידו יש את המסך VIEWSONIC P95F+ רשום שיש לו בעיות גאומטריה והוא לא משהו בטקסט אז הדגם הזה VIEWSONIC P97F+ זה השיפור שלו יעני תיקנו שם את הבעיות שהיו לו ??? ומה לגבי הסמסונג SAMSUNG 959NF יצא לו דגם משופר כי אין לאותו בארץ ובכלל הסיכום שב FAQ עוד רלוונטי ??

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by penny1,

שלום לכולם, הזמנתי היום 7600GT, אך פתאום יש לי מחשבות של התחרטות עקב הסיפור סביב DX10. אני גיימר ממוצע\קל למדי ואני לא מחליף מחשב\כרטיס מסך לעיתים תכופות (עד עכשיו יש לי NVIDIA GEFORCE MX 2) ופתאום חשבתי אולי כדי לשנות את ההזמנה ל 7600GS ובשנה הבאה לקנות כרטיס שתומך DX10 בסכום שדומה ל 7600GS כפי שהוא היום או שמא אני אצליח להסתדר עם 7600GT במשך שנה\שנתיים ואולי אף יותר ....(כלומר עדיין תהיה תמיכה בDX9) יש לציין שרק לפני חודש...נתקלתי במשחק שלא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי...אני חושב שאתם יכולים ללמוד מזה על אופיי השימוש שלי במחשב. מעצבן אותי המחשב שאני קונה כרטיס מסך יחסית חדש ותוך יומיים הוא לא יהיה שמיש יותר לחלוטין .... מקווה להתייחסות מהירה!!! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  15. עם תוספת הביצועים הכללית ותוספת הערך המרשימה עבור יוצרי תוכן מקצועיים במסגרת דור ה-Lovelace, לצד המחירים האימתניים - נראה כי מפתחת השבבים תוותר על השקת דגם Titan חדש ותסתפק בדגם GeForce מפלצתי בכיר יותרלכתבה

16. Started by danielhasan,

שלום, רציתי לדעת אם יש הבדל בין Asus ל- Gigabyte האם מישהי מספקת תוכנות עזר יותר טוב עם בכרטיס האם יש משו שכדאי ביגללו ליבחור באחד מהם . אני צריך תשובה בהקדם האפשרי . תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזהיה שתשמש בעיקר להעברת קלטות לדי וי די ובאזור של 300-400 שח

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, וגילית שחלק גדול מהכרטיסים החדשים מגיע עם שני חיבורי DVI. במידה ואני מעוניין להישאר עם המסך הישן, שאין לו חיבור DVI האם קיים מפצל כלשהו מ-DVI לחיבור של מסך CRT רגיל?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by or0126,

מי המתחרה שלו ומי יתר טוב בניהם? הוא קר? מה עם היכולות OC שלו? ד"א אני מתכוון לגרסת ה512

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.newgenerationorder.org/rad_w2kxp_omega_2551.cab אני מוריד עכשיו נראה אם הוא יותר טוב מהקודם

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by chai104,

קניתי טלוויזיה תלת מימד ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך שלי תומך בחיבור לתלת מימד בכדי לראות סרטים בטלוויזיה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. Started by rantza,

שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. אז ככה, השאלה האם מערך של SLI יתן לי ביצועים יותר טובים על הרזולוציה הזו? או שיספיק כ. מסך אחד טוב (כמו ה 9800GX) ? ??? נ.ב. עדיף שהכרטיס מסך יוכל לתמוך במשחקים בכמה שנים הבאות..

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by mazoneli,

האם הדגם הזה פסיבי ? http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 מצאתי אותו ב 365 ש"ח כדאי ? המשחק הכי כבד זה שלי WC3. ה [מפרט] בצד

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by hichcock,

לוח אם - ASUS P4P800 DELUXE 256 מגה בית כרטיס טוב, כמובן רצוי כמה שפחות כסף..... רצוי עד 1000, גג (!!!) 1500.

דיונים חדשים בפורומים