כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום ! הנייד של הדוד שלי חדש,HP יש בו מעבד 2000 MHZ וזיכרון 1024 אבל הכרטיס מסך חלש איך אני יכול לעזור לו בלשדרג אותו תנו לי הצעות עדיף שיהיה HIGH END תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה הכרטיס מסך הזה: ATI RADEON X850XT X850XT IceQ II Turbo 256MB PCI express DVI + TVOUT והאם הוא יסחוב משחקים ברמה טובה?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם RIVATUNER היא התוכנה הכי מומלצת והכי מתקדמת לקינפוג כרטיסי NVIDIA? יש ברשותי 8800GTS 320 האם מישהו מכיר מדריך או יודע להסביר איך צריך להגדיר את התוכנה כדי להשיג ביצועים מקסימלים? מה צריך להגדיר ב DIRECTX וב OPENGL אם אני מפעיל את התוכנה D3D OVERRIDER אז אני צריך לבטל את האפשרות לVSYNC במשחק עצמו ובRIVATUNER? האם אני יכול לראות את טמפרטורות הכרטיס והFPS במשחק עצמו כמו בתוכנה FRAPS? תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הי אני מעוניין להבין האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך זה ,רק את הדרייבר הזה : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html 81MB ? או גם את הדרייבר הזה ? Avivo Package 20.9MB 7.5 ? האם יש עוד דרייברים שצריך ? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
השגתי מחבר שלשום ב300 שקל Radeon 9500 Pro התקנתי אותו, הוא פועל מצויין... אבל, התקנתי דרייברים של קטיליסט... וב HL2 יש לי בעיה שמשחק נורא חשוך... גם בgamma הכי גבוה... מה אני יכול לעשות?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
^^^^ יש לי כרטיס טלוויזה של HAUPPAUGE דגם:WINTV-PVR 150 ויש לי ממיר HOT איך אני מחבר את הממיר לכרטיס ככה שאני יוכל לראות במחשב את הטלוויזה? והאם למישהו יש את הכרטיס ואת השלט של NEDIA CENTER?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
VGA Card: Nvidia GeForce 8600M GT 1024MB (up to 256Mb) הוא טוב למשחקים כבדים? יש לו DX 10? מה זה אומר UP TO 256MB? יענו יש לו 1024 מגה עכשיו? תודה רבה מאור זמיר
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי בעייה בתצוגה של וידאו על הטלויזיה. אני משתמש בדרייברים האחרונים של NVIDIA 81.95, ומשום מה שאני רוצה לראות סרט במסך מלא על הטלויזה, הוא חושב שהמסך של המחשב זה הטלויזה, ומראה את הסרט במסך מלא על הצג ובטלויזיה יש לי את המכתבה של המחשב. בפונקציה של ה full screen video נסיתי גם בתצוגה ראשית , מה שאמור להראות כמו שצריך, וגם בתצוגה משנית, מה שעשה עוד יותר באלאגן. כיצד אפשר לסדר את התקלה ? אגב בדרייברים דיי ישנים לא היו לי בעיות כאלה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ראיתי את הדיון למעלה של מסכי CRT, אבל אני לא בטוח מה טוב כיום, אז החלטתי לפתוח דיון חדש. אני מחפש מסך שטוח 17" בצבע שחור. תקציב - עד 1200. רק אל תביאו לי בבקשה משהו שהוא 1300 וכדומה, 1200 זה ממש הגג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס geforce fx 5900 msi vtd והאטמפרטורה של הכרטיס נעיה בין טמפרטורת ליבה של 35 מעלות כשאני לא משחק עד ל 41 מעלות. האם זה מעלות סבירות והאם המעלות האלה לא מסוכנות לכרטיס ובכמה מעלות זה כבר מתחיל ליהיות מסוכן?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בעיקרון הכרטיס הוא להצגת סרטים דרך MCE. הוא צריך להיות תומך ב- DirectX 9 ושלא יהיה לו מאורר כי זה למחשב סלוני. תקציב..כמה שיותר זול. תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי במבצע שיחזור הקלטות הישנות אז הצלחתי להפעיל את הוידיאו ואני רוצה לחבר אותו למחשב ולהפוך לדי.וי.די בחנות זה עולה 60 שקל קלטת ואני רוצה 15 קלטות כלומר יותר מדי כסף להוציא... איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הוידיאו למחשב? ועם צריך משהו מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי מסך מדגם samsung 931b. אני מוצא בו שני פיקסלים דהויים, קשה מאד להבחנה. מה המשמעות, צריך להחליף, מה זכויות ההחלפה בדרך כלל בקניה כזו?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך X1900XT אני מעוניין לחבר 2 מסכים אבל כאשר אני מנסה להפעיל את המסך השני שום דבר לא קורה האם יש דריוורים מיוחדים לכרטיסים האלו לפני זה היה לי ניודיה ויכלתי לעשות שיכפול מסך איך אני מבצע את זה ב כרטיס הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הכרטיס XFX 8800GTX ואני משתמש בדרייבר שקיבלתי איתו בקופסא.... יש דרייבר שנחשב להכי טוב לכרטיס הזה ???כלומר,שיכול לשפר את רמת הביצועים ??ולתת עידכונים ??
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
השאלה היא האם אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה ? יש לי חיבור VIVO בכרטיס מאחור חיבור עגול ויש גם חיבור DVI צריך לקנות בכל זאת כרטיס טלויזיה או שאפשר לחבר את הממיר של יס ישירות לכרטיס מסך וזה יעבוד ?
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס חדש, והורדתי את הדרייבר + ה Catalyst והתקנתי, זה הדרייבר: 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 אחרי ההתקנה הכרטיס זוהה והכל פעל בסדר, אבל כשאני מנסה להכנס ל Catalyst הוא נותן טעינה של שניה (רואים שעון חול) ושום דבר לא עולה. ניסיתי להתקין פעמיים ונראה כאילו הדרייבר לא מתקין את ה Catalyst. יכול להיות שהדרייבר לא מתאים? ואם כן, מישהו יכול להביא אחד שכן מתאים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז זה הספק שיש לי http://img402.imageshack.us/my.php?image=picture001eg7.jpg עכשיו איזה כרטיס כדי לי מי הX1950 מבין כולם יש אבדל ממש ענק? יש לי מעבד 939 3000+
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמיועד רק לצורכי עבודה, אני רוצה להריץ עליו את תוכנת "solidworks" ?((במקרה ומישהו מכיר), תוכנה לתכנון עצמים בתלת מימד על קצה המזלג) לשם מטלה זו אני צריך לשפר את כרטיס המסך, כרגע voodoo 3 3500.( מגמגם לחלוטין כאשר אני מנסה להריץ אותה ) חשבתי בכיוון של GeForce MX440 64MB אולם אני רוצה לדעת אם זו הבחירה הנכונה ביותר, כיוון שאני רוצה כרטיס שיספיק בדיוק למטלה ולא יותר אף במעט. כמו כן הקצבתי לשם כך 200 ש"ח, אחרי הכל מדובר בכרטיסים ישנים. אם תוכלו לומר לי איזה כרטיס יהיה מספק (אך ורק לשם מטלה זו), ואיפה ניתן להשיג כרטיס כזה במחיר המקסימלי שצויין אודה לכם מקרב לב תודה מראש גיא
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שהלכתי לאתר של sapphire ראיתי שבמפרט של ה9800xt מציינים שבבאנדל יש את הקופון של HL2 אבל בבאנדל של ה9600xt לא כתוב, רציתי לשאול מישהו שקנה את הכרטיס אם הוא קיבל את הקופון
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
9400GT הוא DDR2 512MB 4550 הוא DDR3, אותו זכרון אבל אני מניח שאתם יודעים את הפרטים.... בעיקרון רכשתי לפני שבוע HD2600XT מKSP, אולם הוא תקול ואני חוזר לשם היום. יש עצות??
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בונה -סרה קניתי כרטיס מסך ATI PCI-E ושנכנסתי לאתר ATI יש אפשרויות להתקין למערכת ויסטה בשני אפשרויות : 1. כיוון שיש לי לוח AMD cross fire xpress 3200 להתקין את הדרייבר מכאן : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/integrated-vista64.html רשום אופציה 1 או אופציה 2 מה זה integrated/motherboard ? 2. או להתקין את ההאפשרויות האלו : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html גם כאן אופציה 1 או אופציה 2 למסבירים ומבינים תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איזה וורסיה הכי כדאי? מבחינת סוג וגודל זיכרון.. איזה יצרן?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון700 קיבלתי ב3d2006 3300 רציתי לדעת האם זו תוצאה טובה בנוסף תמיד אמרתם שזה כרטיס טוב לאובר קלוק הצלחתי להרים את הליבה ל610 מ560 ואת הזיכרון מ700 ל850 אך השיפור היה רק ב250 נקודות במקרה הטוב האם זה הגיוני שיפור כלכך מועט? כמובן קירור סטוק שאלה השניה שלי אתם תמיד אומרים ללכת להגדרות של הדריבר ולהוריד את הפילטרים אז סבבה אני מקבל יותר ביצועים אבל זה פוגע באיכות לא? אשמח לקבל תשובות
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-