כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. יש לי ATI HD4850 מזה כשנתיים והחודשיים האחרונים התחילו לי שתי בעיות. 1. התקנתי את הדרייברים האחרונים, וכאשר אני מנסה לעלות את ה CCC המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אין לי גישה ל CCC בכלל לצערי. 2. המחשב קופא לאחר פעולה רצופה (משתנה , לפעמים קופא אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי 3 שעות). ניסיתי לפרמט מחדש את המחשב מספר פעמים, הבעיות חוזרות על עצמן. אני לא חושב שיש בעית קירור במחשב ואני לא עושה OC. הצעות יתקבלו בברכה. תומר.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
בין GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe http://www.ewiz.com/detail.php?name=GA-2600XT ל Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164&prod_id=63438 מחפש כרטיס מסך בעיקר למשחקים.. ב2600XT יש DirectX 10 וMS4.0 ול 1950pro יש DirectX 9 וMS3 עם אפשר בבקשה גם פירוט על ה DirectX ועל הMS ואיזה כרטיס מסך עדיף... תודה..
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעו ש לי כרטיס טלויזיה במחשב אממ אני מחר או עוד כמה ימים הולך לחבר אותו לטלויזיה..(שאני אומר כרטיס טלויזיה אני מתקוון שיש לי יציאה בכרטיס מסך שאנ יכול לחבר תטלויזיה..) עכשיו הצלחתי לחבר את המחשב שמה שאנירואה במחשב אני ראה בטלויזיה.. כאילו במקום המסך שלי.. עכשיו יש לי שאלה ם אני יכול לעשות דבר הפוך האם אני יוכל לחבר ולהביא איזה תוכנה שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.. חשולצין שאני עושה את זה בשביל להקליט תוכניות אז אם זה אפשרי תענו לי בהקדם. תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס חדש, והורדתי את הדרייבר + ה Catalyst והתקנתי, זה הדרייבר: 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 אחרי ההתקנה הכרטיס זוהה והכל פעל בסדר, אבל כשאני מנסה להכנס ל Catalyst הוא נותן טעינה של שניה (רואים שעון חול) ושום דבר לא עולה. ניסיתי להתקין פעמיים ונראה כאילו הדרייבר לא מתקין את ה Catalyst. יכול להיות שהדרייבר לא מתאים? ואם כן, מישהו יכול להביא אחד שכן מתאים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב hp Model: a6633is מערכת הפעלה windows vista 32 bit processor: Intel core 2 Duo CPU E7200 2.53gh Memory (ram): 2 GB נרכש לפני מספר שנים. אני מחפש כרטיס מסך חזק עבור בעיקר סרטים HD באיכות טובה. (לא למשחקים). אשמח לקבל המלצות בהתאם ליכולות של המחשב שלי.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, תואם AGP 8X כרגע יש לי Radeon 9600XT 128Mb המליצו לי על Gigabyte GeForce 7600GS 256Mb, ולכן אני שוקל ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=465267 אבל אז ראיתי את ה-Palit Radeon X800GTO 256MB, שאותו ניתן לראות כאן: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453 ובנוסף ראיתי את ה-GECUBE RADEON X1550 512MB שאותו ניתן לראות כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501714 אז.. מה אתם אומרים? מה כדאי משלושתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה במסגרת המחיר של הכרטיסים האלו? ואגב, איך הם יריצו משחקים כמו Rainbow Six Vegas או ביושוק וכו'? תודה רבה לכולם על התשובות! צה"ל, ובעיקר אני, מודים לכם
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא- אני יכול לשים hd 4890 וhd5770 במערךCrossFire? ואם כן, אני יוכל להנות מdirectx 11??? האם זה משתלם? אני יקבל תוספת ביצועים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לוח אם - ASUS P4P800 DELUXE 256 מגה בית כרטיס טוב, כמובן רצוי כמה שפחות כסף..... רצוי עד 1000, גג (!!!) 1500.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כניסת PCIMCI ואמרו לי שאפשר לחבר לשם כרטיס TV רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם זה ועד כמה הדבר טוב והאם ניתן להקליט תוכניות בכבלים עם זה ?ועל איזה כרטיס TV הוא ממליץ, תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
להלן הידיעה: http://www.digitimes.com/news/a20040930A7056.html וואו, XBOX2 עם R500 שיוצא ברבעון ראשון 2005 וR480 שיוצא בקרוב .... ATI ממש עסוקה טוב הנה *לחיים*, להמשך קרבות מהנים בין ATI, ל-NVIDIA ולעוד כרטיסים מדהימים שיגיעו ויפילו אותנו מהכיסא עכשיו אני אשב בצד ואחכה לכל ה-FANBOYS שיפלטו את השטויות המתלהבות שלהם כתמיד
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה לכרטיס מסך, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כרטיס שיהיה טוב יותר מה F-FORCE 2 64 MB שלי אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בבעלותי GF8800GTS של ASUS, Corsair 2GB DDR2 677MHZ 6400E 250GB WD MB - ASUS 775 משהו ב800 ש"ח. אין שום בעיות חומרה ידועות, כל החלקים מעודכנים וחדשים. שלשום קיבלתי תוצאות מדהימות (כמצופה) בכל תוכנות הבנצ'מארקינג; AQM-120K 3DM06-8.7K - תוצאות מצופות מהמערכת. היום חזרתי על הבדיקות וקיבלתי תוצאות כמו 5.5K ב3DMARK06 ו-46K בAQM3, התוצאות לא משתנות מבדיקה לבדיקה (כמעט ולא, ביצעתי את הבדיקות יותר מפעם אחת). אין לי מושג מה הבעיה, יש לי את כל הדרייברים האחרונים, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות. לא בוצע שום OC במערכת.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם,כרגע ברשותי מחשב:AM Athlon 64x2 Dual core 52002GB MemoryMother board Gigabyte S-Series GA-M61pme-SEATI RADEON HD 3600לאחרונה ניסיתי להריץ את המשחק call of duty החדש והוא רץ לי עם קטיעות.אני יודע שהמחשב שלי די ישן ואני לא גיימר שחייב שהכול ירוץ הכי מהר ובאיכות הכי טובה, אבל כנראה שאין מנוס להחליף כרטיס מסך על מנת לשחק במשחים החדשים.אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על כרטיס שיתאים למחשב שלי ויריץ את המחשקים הנ"ל שעולה בסביבות ה-300 ש"ח?תודה ושבת שלום....
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש מלא 7600 אבל איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור ומהירויות שעון.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש ברשותי כ. מסך 8800GTX 768mb (שתופס 2 סלוטים) ולוח P35 D3SL של ג'יגהבביט. השאלה שלי היא אם אני רוצה להקים מערך SLI איזה כרטיס יהיה האופטימלי ותואם? (ואיזה הספק הספק כוח צריך להיות)
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה עדיף? ה4890 של ספיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3361&CatCode=531 או היקר יותר של ג'יגבייט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3666&CatCode=531 תודה, ולילה טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי כרטיס מסך Quadro FX1100 ועדיין לא הצלחתי להבין אם יש אפשרות של TV-Out. יש איזשהו חיבור בכרטיס שאין לי מושג מהו מה שבטוח זה לא S-Video מישהו יכול להגידלי מה זה החיבור הזה???? תודה !
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בהמלצת הפורום קניתי את הרדאון 9550, (ואכן זה פתר את בעיית הריצוד שהיתה, תודה לעוזרים) התקנתי את הדרייבר של ATI ויצרתי פרופיל עם settings כמו שאני רוצה (בעיקר שיניתי את העניין של ה TVOUT). שמרתי את הפרופיל. הבעיה היא שכל פעם שאני עושה ריסט, אני צריך אח"כ לטעון את הפרופיל ידנית.. לא מצאתי אפשרות לסמן אותו כפרופיל ברירת מחדל.. יש אופציה כזו? ניסיתי גם לשים את קיצור הדרך לפרופיל הזה ב startup, אבל זה לא עבד.. אני מנחש שזה צריך לרוץ רק אחרי שאיזשהו service (או משהו בסגנון) של ATI רץ... סה"כ זה לא נורא, אחרי ריסט צריך פעם אחת להפעיל את הפרופיל.. אבל כמובן שהייתי מעדיף אם זה היה אוטומטי. אשמח לשמוע רעיונות. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נשרפה לנו לאחר כ-10 שנים טלויזיה 29 אינץ' של GOLDSTAR לאחר שנשרף הפלייבק (שנאי מתח גבוה) והתיקון עולה כ-500 שקלים, לכן החלטנו לרכוש טלויזיה חדשה. הבעיה היא שהתקציב לא גבוהה, לא רק בגלל שאין כסף, מכיוון שלדעתי שווה לקנות איזה טלויזיה פשוטה 34" בתקציב של עד 3000 ש"ח שתיהיה שטוחה, שתעשה את העבודה ל4 שנים ואח"כ כשהטכנולגיה תיהיה בשיאה ויתחילו לשדר בH.D וכל הערוצים יעברו ל16:9 ובעצם כשאני אוכל לראות בLCD באיכות טובה גם שידורי טלויזיה בלי להוציא 14000 אלף ש"ח, רק אז אני ארכוש LCD או פלזמה במידת הצורך והשימוש. רציתי לשאול לדעתכם בגישה שלי, ושתעזרו לי למצוא טלויזיה שתענה על הדרישות.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב למשחקים וצריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס מסך. המחשב עם מעבד AMD64 3200 VENIC , לוח אם ASUS A8N-SLI PRIMEUM ו 1GB DDR 400MHZ. רוצה כרטיס מסך חזק שיתאים ל SLI כמובן עם לפחות 256 מגה ביט, מהדגמים של 6800 ו7800, רוצה הכי חזק שאפשר אבל שהמחיר יהיה סביר . התקציב הוא גמיש אבל לא יותר מ-2000 שקל. בצודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וראיתי את המממיר קלטות האדום של חברת DAZZLE... הוא עולה 300 ש"ח... יש אולי ממיר קלטות שיש לו גם כ.טלוויזיה שהוא עולה עד 400 ש"ח בערך?? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל בביצועים בינהם? ואני מתכוון ל 7600 gs בגירסה של ב 256 מגה.... אני יודע רק שב 7600 יש 12 צינורות עיבוד ו זה 128 ביט ו ב 6800 גי טי יש 16 צינורות וזה 246 ביט.... האם ההבדל במשחקים הוא גדול? למשל ב fear? מה ההבדל? תודה לעוזרים.......
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-