עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by padirn,

לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by skot,

איך הכרטיס החדש שקניתי: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX1300PRO-TD256E&class=vga

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by omrit,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך, כבר קראתי פה בפורום שה X800GT 256MB עדיף על ה 6600GT 128MB אבל עכשיו ראיתי כרטיס 6600GT עם 256MB כמעט באותו מחיר ורציתי לשאול אם הוא עדיף על ה X800GT 256MB GAINWARD 6600GT GF 1980PCX 256MB DDR3 PCI-E TV-OUT/DVI 3Y 1216 ש"ח לעומת: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E 1100 ש"ח תודה.

4. שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by idan oren,

אהלן עשיתי את העדכון של CCC מ12.8 ל12.11 והחלו להופיע מסכים מפוספסים בצבעים אפור תכלת וסגול ביטלתי את הOC והחזרתי ל12.8 ועדיין יש את זה מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by nanadav,

האם אני יוכל לשדר דרך המחשב שלי שידור חי לאנשים אחרים? כמו רדיו...

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by _BooM_,

Connect3D vs. PowerColor HD4870 - מה עדיף מבין השניים? שחשוב מאוד זה שליטה במהירות המאוורר דרך CCC (הבנתי שה-Connect3D לא היתן לשליטה במאוורר, האם זה נכון?)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. Started by GENERAL,

שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by ASROCK.COM,

לשכן שלי יש מחשב קטן HTPC MICRO ATX שמחברים לקולנוע ביתי וכו' הוא קנה מותר ACER ושם רשמו " מיוחד למשחקים " עם מעבד Q8200 או ו G210 השאלה היא כזאת , הוא קנה לבן שלו משחק התקין GTA חדש והמחשב לא זז פשוט היה תקוע ברמות שקשה לתאר זז ממש לאט נכנסתי להגדרות של המשחק וראיתי שהוא על רזולוציה מטורפת והורדתי אותו ל 800X600 והפלא ופלא המשחק עבר מהר השאלה שלי כזאת א. למה צריך לעבוד ברזולוציה גבוהה ? ב. למה צריך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם אפשר לעבוד בהגדרות נמוכות ? ג. שהוא עבד בהגדרות גבוהות לא ראיתי הבדל בתמונה למה ?

12. Started by guy_pr,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות את הכרטיס radeon 9100 העם הכרטיס הזה טוב ? והעם הוא יפעיל יפה את כול המישחקים החדשים ? גיא .

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. שלום !!! יש לי את הכרטיס הנ"ל והמחשב בחתימה וניסיתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור RCA (הבננה הצהובה) ואני מקבל תמונה שחור לבו. אני ניסיתי לשנות בהגדרות של הטלויזיה לNTSC ובחזרה ל PAL ולא עוזר בבקשה תעזרו לי תודה SHIMON1

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני רואה סרטים...הרבה.... ומשחק פחות...(משחקים: NFSU-2, LOTER-BFME, GTA VC, GENERALS) אז מה כדאי לי לקחת??..תזכרו שיש לי כרטיס מסך GF4 שלא מריץ רזולוציות גבוהות... ובקיץ אני קונה מחשב חדש עם 6800GT ככל הנראה נכון לעכשיו...

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. היי חברה הגיע הזמן בעיקרון אחרי כל הזמן שאני משתמש בX300 המובנה שלי (הכרטיס הישן איננו בגלל כל מני סיבות) אני רוצה המלצה לכרטיס ATI (הלוח אם שלי תומך בכמה דברים נחמדים אם אני משתמש בATI) בסביבות 600~700 ש"ח (פחות תמיד אפשר יותר לא רצוי) אני לא שחקן (למרות שתמיכה נורמלית תמיד טובה) מה שחשוב לי שהכרטיס יתמוך בעיבוד וידאו כלומר שיוריד עומס מהמעבד ויטפל בו בעצמו המלצות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. היי יש לי את המסך שרשום בחתימה מצד ימין, לא ממש הבנתי איך אני מעלה את המחזיק של המסך כלפי מעלה או מוריד כלפי מטה. ניסיתי אבל זה נראה כאילו זה ישבר או משו כזה אז העדפתי לשאול. בלי תגובות מפגרות בבקשה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by rs6,

בחדשה האחרונה עליו נאמר שהוא יכיל 12 צינורות עיבוד ויאפשר מקסימום 16 צינורות אז מה הכוונה פו ? שהוא יכיל 12 צינורות פעילים ו4 רדומים כמו ב 9800se או שכרגע יהיו לו 12 צינורות ו ati יוציאו בקרוב גירסה עם 16 צינורות ? תודה למי שיענה RS6

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. Started by x-amin,

עדיפות לATI מיועד למשחקים בשביל חבר תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by g1zey,

יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  20. אז ככה - אני מריץ מחשב ישן למשחקים בעיקר ולאחרונה אני בבעיה עם הביצועים. חומרה בקטנה : Processor Intel P4 2.4GHZ (Single core) Motherboard Jetway 848PDC(P) Video card RAEDON 9200 PRO אולי שווה לציין שיש לי 1.2GB RAM וספק כוח חזק מספיק (500W?). לפי מה שהבנתי, מה שמאט את הפריימרייט שלי זה בעיקר הכרטיס. האם קניית כרטיס חדש תעלה לי את ה FPS מ-2 במשחקים ממוצעים (WoW) ל-10 פחות או יותר, ככה שאני אוכל לזוז בלי לדבר אל עצמי כמו מכשיר קשר מקולקל? (לפעמים זה ניתקע גם ב-Serious Sam!) עד כמה אני מוגבל על ידי המעבד שלי? איזה כרטיס אתם ממליצים למשחקים, בתקציב נמוך - עד 250?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  21. יש לי בבית מסך LCD ג'נרי למדי של '30, שנקנה במקור כדי לשמש כטלויזיה, ואני רוצה לחבר אותו למחשב. כדי לראות סרטים ואולי גם בשביל משחקים. הבעיה היא שהכבל הנדרש הוא כבל VGA שבשני הצדדים יש לו חיבור זכר. ניסיתי לחפש בהמון חנויות, ולא הצלחתי למצוא כבל כזה, או מתאם שיהפוך נקבה באחד הצדדים לזכר (לצורך העניין יש לי כבל VGA שהוא בצד אחד זכר ובצד השני נקבה). שקם אלקטריק, באג (שני סניפים), אופיס דיפו (שני סניפים) ועוד מספר חנויות קטנות העלו חרס. מישהו אולי יודע איפה אני אוכל להשיג כבל או מתאם כאלה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by hadash,

הכרטיס מסך הזה BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe יכול להחזיק מעמד במסך 22 אינץ'? ולמה יש מסכים שרשום עליהם 1:700 וכמה מהם יקרים מה1:2000 למשל?

23. בשעה טובה אני משדרג את המסך מ21" CRT ל24" LCD של DELL. כיום אני משחק ברזולוציות 1280X1024 או 1600X1200 ומשתמש בGTS320. האם הרזולוציה הגבוהה 1920X1200 של ה24" מצריכה כרטיס חדש? האם עדיף להוסיף כרטיס GTS320 נוסף בSLI או שעדיף ללכת על יחיד בתצורה של GTX? או אולי שני GT? ההנחה שלי היא שאוכל למכור את ה320GTS בסביבות 1000 ש"ח ולקנות GTX בסביבות 2300 ש"ח יד שניה, אולי עדיף משהו אחר? המעבד שלי Q6600, וספק כוח של Enermax 535w

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by yotam360,

כ.מ עד 500 ש"ח לחבר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by adamginz,

התוצאת שלי היית 1500 נקודות... איך זה? האם יש דרך להשיג serial טוב כי זה לא נותן לי לפעול באינטרנט!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים