כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 256MB/256BIT , CORE CLOCK 450MH לעומת זה (הבדל של 80 שקל) 256MB/256BIT , CORE CLOCK 470MH לעומת זה (הבדל של 90 שקל מה470) כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 Extreme Edition וככה זה ממשיך השאלה שלי אם ההבדל הוא משמעותי והאם הוא מצדיק הבדל מחירים כזה, עד שכדאי לקנות את היותר יקרים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
דואל קור 6000 משו..קיבלתי מתנה מאח שלי איזה כרטיס מסך אני רוצה לקנות למחשב כזה? רוצה לשחק משחקים וגם לחבר אותו לטלויזיה HD ולראות סרטים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של בערך 1000 שקל.. יש לו פנטיום 4 2000 מגהרץ... חשבתי על ה6600 gt מה אתם אומרים? ותנו עצות... תודה!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אהלן, אני זוכר שבעבר העלו כאן איזה קובץ של NVIDIA שהוא מראה כמו בועות וצורות יפות באיכות גרפית מאוד יפה... רק שאני לא זוכר מה היה הקובץ או שמו ולא מצאתי משהו דומה באתר, ידוע לכם על מה אני מדבר? זהו קובץ רק לכרטיסים של NVIDIA. תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
איזה יותר טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או זה Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ב-1074ש"ח כי הבנתי שהשני מומהר אז הוא יותר טוב או לא? או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב בתחום המחירים הזה
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי : core i7 920 asus p6T deluxe gtx295 הכרטיס הוא כפול ליבה אבל למרות זאת המחשב מזהה אותו בתור 896 מגה בלבד. מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב ישתמש בשתי הליבות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה...אני רואה סרטים...הרבה.... ומשחק פחות...(משחקים: NFSU-2, LOTER-BFME, GTA VC, GENERALS) אז מה כדאי לי לקחת??..תזכרו שיש לי כרטיס מסך GF4 שלא מריץ רזולוציות גבוהות... ובקיץ אני קונה מחשב חדש עם 6800GT ככל הנראה נכון לעכשיו...
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב ! אשמח אם מישהו עם הידע יוכל לעזור לי. ובכן, לפי מיטב ידיעתי SLI מתאפשר רק במידה ויוצרים מערך של שנים או שלושה כרטיסים של NVIDIA מאותו יצרן ובנוסף אותו שבב, משמע אותו הכרטיס - בול. כעת, בעקבות יציאתם של הלוחות החדשים בעלי התשובת החדשה, אני מבין שללוחות האם הללו המבוססים של צ'יפסט X58 יש היכולת לתמוך במערכים משולבים של SLI, כלומר בערבוב כרטיסים, בדמוה ל-ATI, אשר במערך ה-CROSSFIRE שלהם, ניתן לערבב. לכן שאלתי היא, האם הבנתי נכון? האם בלוחות ה-X58, ניתן לערבב את כרטיסי NVIDIA, שרוצים ליצור SLI, או כאמור צריך בדיוק את אותו הכרטיס ומאותו היצרן? אשמח לקבל תשובה ממישהו שאכן בקיא בנושא שכן, אני מבין לא מעט, אך בנושא נתקלתי בקושי הבנתי, כי משום מה אין מידע חד-משמעי בנושא דק…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני חורש ת'אינטרנט ולא מצאתי מישהו בבקשה יכול לתת לי השוואה של שני הכטיסים האלו אחד כנג השני
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: .40 gigahertz Intel Core2 Quad EP43-DS3L ATI Radeon HD 4800 Series קניתי את המחשב די מזמן למשחקים וכאלה וכרגע אני בצבא ומה שבעיקר מעניין אותי זה שאני אוכל לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה. הייתי בטוח שיש לי יציאת HDMI אך מסתבר שלא. אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI משהו בסיסי לא איזה כרטיס לגיימרים משוגעים (: שאלה נוספת, בהתחלה חשבתי להחליף את הכרטיס הנוכחי אבל אני חושב שזה די חבל כי סה"כ הוא כרטיס טוב, מה אתם אומרים? האם ישנן איזשהן מגבלות עם 2 כרטיסי מסך? או לחילופין במערכת הספציפית שלי זה יכול ליצור בעיה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
כן...... זה התקציב.... ראה שיש לי 4870 רצה גם כרטיס מסך. אז ככה יש לו כרטיס מסך עגלה של אינטל והוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך בתקציב של 350 שקל. על איזה 2 כרטיסים אתם ממליצים בתקציב של 350 שקל ו300 שקל. ואיזה מהם טוב למערך של cf במקרה שירצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולא יזרוק את הכסף סתם. אההה הכרטיס מסך למטרת משחקים (להריץ על מדיום ו-low יספיק לו)
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל היום (סוף סוף..) ואני חושב שיש לי בעיית FPS קטנה.. אני בד"כ משחק Soldier Of Fortune II והייתי משחק על 150 FPS עם הכרטיס הישן ועכשיו, אחרי שהתקנתי את הכרטיס + דרייבר של אומגה (ניסיתי גם של ATI ) זה מגביל אותי למקסימום 200 שזה אמור להיות 333 (מי שמכיר את סולג'ר בטח מבין..) כרטיסים יותר חלשים מזה (סדרת ה6800 של נוידיה) מקבלים 333 FPS קבוע... אין לי מושג מה לעשות שם אולי זה הגדרות של משהו? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
מה עדיף? ה Catalyst החדש בגירסת 4.2 או Omega? מה ישפר לי יותר ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כי הזמנתי באינתרנט כרטיס של sapphire ןקבלתי של connect 3D אז חשוב לי לדעת מה ההבדל ואם לפוצץ לחברה שמכרה לי אותו את הצורה..
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יכול להיות אני מחליף את הכרטיס מסך דרך החברת ביטוח.. יש לי ATI Radeon 9800 Pro. בזמנו שקניתי אותו לפני כמה שנים הוא עלה לי איזה 1800 שקל והיא מהטובים. מה אני יכול לדרוש היום מהביטוח שיקביל..? הרי היום אני לא מאמין שיתנו לי אותו לא יודע אם מוכרים אותו עדיין..
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין asus 6600gt 128mb ל club 3d 6800gt 256mb אודה לתגובה מהירה מפני שאין לי עוד הרבה זמן להחליט
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 512MB DDR3 AGPX8 ואני מתכוון לקנות אותו בשביל שימוש FULL HD הבעיה היא שהמעבד קצת חלש..למרות שהוא מריץ 720P חלק אני יותר שואף ל1080I כמובן שעם אוברקלוק ל3.6 הכול סבבה.. אבל מכיוון שקיץ אני מעדייף להשאיר את המעבד על תדר רגיל... אני קונה את הכרטיס כי רק דרך קומפוננט אני יכול לשדר HD לטלוויזיה שלי.. והכרטיס הנוכחי שלי 7800GS חסר קומפוננט. השאלה היא האם הכרטיס יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ? ועוד שאלה: שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיס? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 19:59:54 …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שתיהם באים ב GDDR3 256mb , 256bit לממשק AGP מי יותר חזק? (עזבו אותכם SM3 ו HDR, פיזית מי יותר חזק)
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 4000 ש"ח עבור מחשב חדש המחשב הוא מחשב קומפלט של HP לפי המפרט הבא: model=DC7700 cpu speed = 2.13 cpu model=e-6400 core2duo memory=667-ddr2 memory model=pc2-5300 chipset=965Q FBS=1066 slot=pci expressx16 disk tech=sata2 איזה כרטיס מסך מומלץ (האם כדי ללכת על ה-ultra)? האם המחשב הזה יכול להוות בעיה עם כרטיס מסך מסויים, שכן זה מחשב קומפלט?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום... חיברתי 6800U ללוח אם של אסוס עם ספק כוח פשוט, הרגע שהמחשב עולה לווינדוס הוא נותן התראה שיש בעיה והוא מוריד את התדרים של הכרטיס כדי לשמור עליו מנזקים, החלפתי ספק כוח לאחד חזק ועדיין אותה בעיה, מצד שני שאני בודק ב RIVATUNER תדרים זה מופיע 400/1100, שזה מהירות נכונה לאולטרה... יכול להיות שהבעיה בלוח ? אוליי בגלל שהוא AGP X4 ולא X8 הוא מספק פחות חשמל ? מה יכולה להיות הבעיה ואך לבדוק אם הוא באמת מוריד תדרים ? כמה הכרטיס הזה אמור לקבל ב 3DMARK 2003 עם מעבד PENTIUM 4 2800 ? ( פחות או יותר ) כדי שאני יוכל לבדוק את התוצאה...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-