עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מערכת: Pentium D 3.2Ghz Gigabyte GA-946GMX-S2 1GB DDR2 667MHZ (סטיק בודד) Geforce 7300 LE לאחרונה המחשב קירטע בנסיון להפעיל עליו משחקים דוגמת fifa ו Pro החדשים. המטרה בגדול היא להריץ משחקים מן הסוג הזה בצורה חלקה. חשבתי למלא את הסלוט הבודד בעוד סטיק 1GB זהה לקיים שבמפרט ואת שאר התקציב להשקיע בכרטיס מסך (בוא נצא מנקודת הנחה שהספק לא מגביל אותי). השאלה היא אם המעבד לא יחנוק פה במידה ויכנס לתמונה כרטיס ברמת ה 9600GT או ה 9800GT או אם בכלל מומלצת אופציית שדרוג אחרת? --> זה בשביל חבר ככה שאין אופצייה לרכישת חלקים יד שנייה . תודה רבה. נ.ב קישור ללוח : http://www.giga-byte.co.il/products/product-page.aspx?pid=2550#sp

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  2. אתמול קניתי מחשב זול של AMD 2400+ A-XP לוח אם -GYGABYTE 7S748 FSB/DDR400 הכי זול ב 350 שקל..זכרון של KINGMAX 256MBDDR 400...וכרטיס מסך של Sapphir ראדיון 9600 ANTLANTIS 256 MB DDR ... אז ככה .. התקנתי WINDOWS XP וגם 98 ויש לי את אותה הבעיה .. הבעיה היא שאני מפעיל משחק תלת מימדי מסוים הוא פשוט נתקע לי המסך פשוט מאוד דומם כלום לא זז ! אבל הסאונד ממשיך להתנגן פירוש הדבר שמערכת ההפעלה עדדין פועלת ברקע .. כנראה רק ישומים גרפים נתקעים .. פעם היתה לי בעיה דומה במחשב היישן שלי המשחקים היו נתקעים וגם הסאונד היה נתקע והדרך היחידה לצאת מזה הוא לעשות ריסטארט ... הבעיה הייתה הלוח אם .. אבל עכשיו לא נראה לי שזה הלוח .. נראה לי שזה הכרטיס מסך (מותקן S 3.7 מהדיסק המקורי) בגלל שזה רק הגרפ…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by DannyBoy1904,

קניתי את המסך LG F700P לפניי כ3 חודשים... והיום (זה יוצא אתמול אבל לא משנה כבר אחריי 12) כיביתי את המסך ויצאתי מהבית לאיזה 10 שעות... וכשאני חוזר אני מדליק את המסך הכל נהיה סגול כזה כמו שמשחקים בכבל של המסכים הישנים ואז נהיה צבעים... קיצר הכל נהיה סגול כזה ואז חוזר להיות רגיל אבל מטושטש... ניסיתי להוציא ולהחזיר את הכבל... כמובן שניסיתי להדליק ולכבות את המסך ריסט למחשב ניסיתי לשנות את הרוזולוציה ולהחזיר... ניסיתי להעלות ולהוריד את ההרץ של המסך... כשמעלים ל 100 זה משתפר בקצת אבל כשאני מחזיר ל85 זה עדיין מטושטש... אני כבר נואש... תגידו לי אם לנצל את האחריות או שזה איזה בעיה נפוצה שאפשר לסדר??? (תעשו את זה קצת מהר כי כבר הלכו לי העיניים מלכתוב את ההודעה הזו....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by composite,

שלום, וקודם כל - חג אורות שמח! :blushing: אז ככה, סוף סוף אספתי מספיק כסף על-מנת לקנות מוצר רציני, ואחד החלומות שלי הוא מסך LCD מרהיב. בחו''ל, יש לי מספיק תקציב לקנות את מסך ה- LCD הזה: Samsung 19'' 191T+. כפי שאתם מבינים, מטרת הת'רד הזה הוא שתתנו תגובות\הערות לגבי המוצר וכדאיות רכישתו (יש עוד שלל מסכים שאני יכול לרכוש!). להלן הנתונים של המסך: Panel Type: Active Matrix TFT LCD Monitor Native Resolution: 1280 x 1024 Pixel Pitch: 0.294 mm Brightness: 250 cd/m2 Contrast Ratio: 750:1 Response Time: 25 ms View Angle: 170° /170° (Horizontal / Vertical) Input Connectors: 15 pin D-sub, 24 pin digital DVI Features: Dual CPU input (analog/digital) & auto sig…

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by bv500,

ידידה שלי טסה לארה"ב וביקשתי ממנה שתביא לי כרטיס מסך. הכרטיס יתווסף למחשב חדש שאני הולך לקנות בשבועיים הקרובים - בתקווה עם דל 24". העניין הוא שאני לא גיימר מטורף, כרגע אני עם מחשב נייד אז אני משחק רק PES וכאלה כי אין לי יותר מדי ברירה, וגם זה בקושי עולה, אבל כשתהיה למחשב שלי היכולת לשחק במשחקים רציניים אז אני כן ארצה לשחק (גם אז לא בצורה מטורפת) השיקול שלי הוא אם לקנות את הכרטיס שיחזיק לי הכי הרבה זמן (לקנות עכשיו ולהחליף כמה שיותר רחוק מעכשיו), או לקחת משהו פשוט יותר, ו"לחסוך" את הכסף שבהפרש לכרטיס מסך הבא. מצד אחד אפשר פשוט לקחת את האולטרא הכי חזק ולסגור עניין, אבל מצד שני אם הוא לא הולך באמת לשנות יותר מדי נגיד מול ה-GTX אז חבל על 500 שקל...אותו דבר 600 שקל בין GTX ל-G…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zurih,

אני כרגע עובד עם CRT 17 שכנראה גוסס כי הוא התחיל להחליף לי צבעים. אני מעוניין לקנות מסך LCD אני לא יודע אם לקחת 17 או 19 אינצ'. לפי מחירים אפשר לקנות מסך 17 ממש טוב במחיר של 2000ש, ומסך 19 בינוני ב 2000ש פלוס. השאלה שלי מה עדיף? 17 ממש טוב או 19 בינוני. מה אתם אומרים? מה הייתם בוחרים? יש מסכים שהייתם ממליצים עליהם ספציפית? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. הודעה בכותרת

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שבוע טוב! המפרט שלי הוא כזה: מעבד-QX9770 זיכרון:2 גי'גה HD:320 ג'יגה כרטיס מסך:8800GT 512 מגה מערכת הפעלה:וויסטא הום פרימיום 32 ביט לא רשמתי את הלוח אם שלי כי זה לא נראה לי חשוב,אם זה חשוב אני אוסיף בכל מקרה:אני רוצה לדעת מתי אני אצטרך לשדרג כרטיס מסך?כאילו עכשיו בתקופה הזו בטוח שאני לא אשדרג,כי אני מתגייס עוד חודשיים וחצי,וגם ככה אני לא אהיה הרבה בבית ולא אוכל יותר מידי לשחק במחשב,רק בסופי שבוע האם ה8800GT יריץ עדיין את MODREN WARFARE 2 ואת כל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בקיץ וגם בחגים 2009? חשבתי לעשות את השידרוג של כרטיס המסך שלי,בערך באיזור מרץ 2010,שאז זה יהיה היום הולדת שלי,ואני חושב שזה זמן מספיק טוב שהכרטיס היה אצלי,ואז אולי יגיע הזמן להחליף אותו מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  9. מצאתי כאן כמה דברים ממש מ-מ-ש שווים!!! שם המוצר: XFX Radeon RX 480 TRIPPLE X EDITIONמה כולל: שילוח עד הבית, מיסים ואחריות שנה על ידי אמזון.מחיר: כ-1250 שקלים.מחיר בארץ: לא קיים.הערות: צריכת חשמל משופרת, הכרטיס הכי טוב מכל היצרניות צד שלילי ללא עוררין. https://www.amazon.com/gp/product/B01J8CCUL2/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=cheapgaming05-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B01J8CCUL2&linkId=5a1e501c8f4aadb0744fbdb7bfe174ca שם המוצר: GIGABYTE GTX 1070 WINDFORCE1828 שקלים בלבד.כולל ה-כ-ל: מיסים, משלוח עד הבית ואחריות שנה על ידי אמזון. https://www.amazon.com/gp/product/B01HHCA1IO/ref=as_li_qf_s…

10. Started by Twister,

נתקלתי במאמר שמשך את עיני לאחרונה והעצים את הספקות שיש לי בדריברים המקוריים של Radeon http://www.driverheaven.net/articles/omegadna מה אתם חושבים ? ???

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  11. Started by nakarish,

שלום לכל חברי הפורום. בשעה טובה החלטתי להשתדרג קצת ולרכוש את ה- Radeon HD 7850. בדקתי שהספק כוח שלי מתאים (500 או 550 W) שהלוח אם תומך, שיש לי מספיק זיכרון ראם ורק על המעבד פסחתי... שאלתי: 1.האם קיים קשר הדוק בין המעבד לכ.גרפי (אני לא מדבר על מעבדים מתקופות חשוכות... אלא על המעבדים המודרנים של אינטל החל מכפולי הליבה שקדמו לסדרת ה i3 i5 i7.... 2. שאלה פרקטית יותר: יש לי מעבד מרובע ליבה q6600 האם צריך להיות איזשהו חשש לתפקוד תקין של הכ.מסך החדש? אודה מאוד לעזרתכם!! תמיר

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  12. שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by sim,

אומרים שמחשב חזק ( I7 ) צריך שהיה לו כרטיס מסך חזק. אם קונים מחשב חזק וכרטיס מסך חלש מתרחש צוואר בקבוק. השאלה האם הכרטיס המובנה מספיק טוב להרצת תוכנות שעולות על מחשב ישן בן 5 שנים ולא ייבצר צוואר בקבוק.?

14. Started by dtssupport,

יש לי כרטיס מסך GTX9800. הוא רומז לי (בעדינות בינתיים) שהוא עומד למות. איזה כרטיס מסך חדש אפשר לקנות (לא מחפש יד שנייה) ? בסביבות 300-350 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by navk2,

שמעו יש לי מעבד חלש יחסית ( פנטיום 4 על תדר 3 GHZ ) והורדתי עכשיו סרטון ב- HD והוא לא מקרטע ! שאני מריץ את הסירטון המעבד על 60-80% וזה רץ חלק, ורואים ממש טוב. הסרטון הוא 720P, למי שמעוניין : http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/HD/(Crysis-Online)%20DX9%20vs%20DX10%20Jungle.wmv אולי כדאי לי להתחיל להוריד גם סרטי ב HD ? שווה את הגודל ? שמתי לב בסרטון שבאמת רואים מצויין אבל בכל זאת, 10 ג'יגה (במקרה הטוב) לסרט זה הרבה. ד"א זה סרטון השוואה DX9-DX10 מקרייסיס, לפי דעתי הסרטון כזה חרטא ! אבל לא משנה...

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אהלן חבר'ה. היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ,התחלתי להתקין עליו את כל הדריברים, ונתקלתי בבעיה. הורדתי את הדריבר החדש מהאתר של נוידיה(260.99) התקנתי אותו ועשיתי ריסטרט למחשב, אחרי שהמחשב עלה הופיע לי מסך שבו אני יכול לראות רק חלק קטן מהרקע של שולחן העבודה(את המרכז של שולחן העבודה) אבל את השורת משימות, איקונים ועכבר, אני לא מצליח לראות. עשיתי ריסטרט וזה לא עזר, הפעלתי את הווינדוס במצב safe mode (שבו הכל עבד כרגיל) הסרתי את הדריבר והתקנתי שוב אבל גם זה לא עזר. אני חושב שהמחשב לא מצליח לזהות את הכרטיס... הוא רושם שלי שהוא מזהה כרטיס פשוט וג'נרי... יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה, דביר.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by -OmeR-,

שלום. יש לי Ge-Force 2 MX 200 64MB AGP 4x ואני רוצה להרכיב אותו במחשב של דוד שלי, אבל ללוח אם שלו יש חריץ AGP 2x שמעתי שיש הבדלי מתחים אז זה מסוכן לכרטיס! אבל אני זוכר שהיה לי פנטיום 2 (שכמובן היה לו לוח אם חריץ AGP 2x) אז הרכבנו עליו Ge-Force 2 MX 400 64MB וגם הוא כניראה AGP 4x והוא פעל מעולה, למעשה הוא עדיין במחשב ההוא ולא קרה לו כלום. אפשרי? מסוכן? תודה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by maimon_y,

מה ההבדל בין Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail לGIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL שניהם GTX 650 TI יש בינהם הבדל בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 3 חודשים חלפו מאז יצא העדכון האחרון לדרייבר (12.10). מדוע הם משתהים כל כך הרבה זמן בשחרור העדכון? זה מתסכל מאוד לאור העובדה שבעבר היו משחררים דרייברים בתדירות של פעם בחודש.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  20. שלום לכולם, אחד המאווררים של הכרטיס מסך הנוכחי הינו Radeon R9 Vapor-x 280X 3GB הפסיק לעבוד, חוזר אך מזייף במהירות. הוא עבד בביטקויין לפני, מפוצץ באבק, שרד בערך 2 וחצי שנים מאז הקנייה. מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, מ- KSP . תקציב עד 1500 ש"ח, שיהיה עם ביצועים טובים ושקט. אני לא מבין בהיתרונות\חיסרונות של Radeon ו- Invidia , מעדיף אחד של Radeon (אם מומלץ דרייברים כבר מותקנים). המפרט הנוכחי של המחשב: כרטיס מסך- Radeon R9 Vapor-x 280X 3GB מעבד- Intel Core i5 2400 3.1Ghz זיכרון- 2x8GB DDR3 1333Mhz G. Skill Ares ספק כוח- SeaSonic 600W PFC 80+ 12cm Fan מארז יחסית קטן, כרטיס עם 2 מאווררים יספיקו Sharkoon T…

21. שלום, החלטתי להשתדרג למסך LCD. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. האם זה יכול להספיק לי למסך אמין ואיכותי מספיק? אם כן, איזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  22. אני בונה מחשב עם לוח האם של ג'יגהבייט : GA-EP45-DS3R יש לו תמיכה ב CF אך רק חריץ אחד של PCI-EXPRESS 16*2.0 - השני של PCI-EXPRESS * 8. זה מה שכתוב עליהם : # 1 x PCI Express x16 slot # 1 x PCI Express x8 slot (The PCIEx16 and PCIEx8 slots support ATI CrossFireX technology and conform to PCI Express 2.0 standard.) השאלה שלי אם אני מחבר היום כרטיס אחד של HD4870 ל PCI-EXPRESS 2.0*16, להיכן והאםבכלל אוכל לחבר כרטיס נוסף זהה בעתיד? האם לא דרוש לשניהם PCI-EXPRESS 2.0*16? האם מומלץ לוח אם אחר שכן יענה על צרכים אלו טוב יותר? למרות ש ATI שייך ל AMD - האם יהיו בעיות עם לוח אם + מעבד של אינטל? אני קונה את המחשב בקרוב ואשמח לקבל תשובות.

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by zaroor,

שלום לכם קניתי את הכרטיס הזה של LEADTEK וראיתית באתר שלהם 2 סוגים בדגם זה אחד עם מאוור (כמו שלי) והשני ללא מאוורר מה ההבדל ? שאלה שנייה בכרטיס מגיע כבל צד אחד שניכנס לכרטיס ניראה בקוטר של S-VIDEO אבל יש לו 9 פינים קטנים וצד שני שלו יש פיצול אחד ל 3 בננות COMPONENT והשני שקע ל-S-VIDEO ,ורשום ל HDTV שאלה אם אני יחבר S-VIDEO אליו באות ניכנס כדי לבצע הקלטת וידאו אם זה אפשרי באריזב לא כתוב שהוא עם VIVO חוץ מזה יש לו תוכנות הגדרות והמהרה ל MHZ דרךהתוכנה וגם עידכון לדריברים ולביוס שלו

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by liortaib,

תגידו אם אני קונה 4850 cf ולוח ga-ex38-ds4 שיש בו שני חיבורים של pciex16 אני צריך רק לחבר אותם וזהוא?או שצריך לעשות עוד משהוא??

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by DorSHTN,

Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.