עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Aviram,

אני רוצה לקנות מסך דק, ואנשים ממשיכים להגיד לי ש-IBM לא טובים.. אני רואה את התמונה של המסך, יש לו עיצוב שאני מאוד אוהב, אבל ממשיכים להגיד לי שהוא לא טוב.... אני בעיקר צריך אותו בשביל משחקים וסרטים. הנה פרטים: http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=-840&langId=-1&partNumber=9818AC0&storeId=1 אני רוצה לדעת למה הוא לא טוב. והאם Iiyama טובים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך Palit GeForce4 Ti4200 with AGPX8 עליו יושב ציפ philips 7104 נסיתי לחבר אותו ישירות עם כבל S-Video לטלויזיה של Sony עם כניסת Scart בעזרת מתאם כזה של Scart->S-Video הבעיה היא שהמסך מרצד, יש איזה פס שעולה ויורד כל הזמן ולא משנה מה נסיתי זה לא עוזר. הקטע הכי מעצבן זה שעם כבל RCA זול זה עובד מצויין, הבעיה היא שכבר קניתי כבל S-Video של 10 מטר וזה די בלאגן להחזיר אותו. נסיתי את TvTool וזה לא ממש עזר. נסיתי גם מתאם Scart->S-Video אחר וגם זה לא עזר. למישהו יש איזה רעיון איך לגרום לו לפעול עם S-Video?

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. שלום. אני אביב, אני חדש פה... לאחרונה נהרס לי כרטיס המסך ואני צריך להחליף אותו. יש לי מחשב חדש יחסית, פנטיום 4 2 ג'יגה, עם 512 מגה זיכרון. לפי מה שבדקתי יש לי AGP X4, ושאלתי היא: האם יש אפשרות לקנות כרטיס מסך עם זיכרון מספיק גדול (128 יספיק לי לדעתי, כי אני לא גיימר מטורף) אבל שהוא גם ל-AGP X4? כלומר, האם מוכרים בכלל כרטיסים כאלה? אם כן - האם הם יותר זולים? או בקיצור - אם מישהו מוכן למצוא לי עסקאות שישתלמו לי, הוא יבורך. אני לא מחפש משהו היסטרי, והתקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח... רק טוב בחיים שיהיה לכם.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by Russ -M AP,

יש לי תקציב עד 730 ש"ח: אני מתלבט בין: GEFORCE 5600 256 MB -665 SHEKEL GEFORCE 5700 128 - 730 SHEKEL מה עדיף לקנות? יש לי מחשב: P4 2400 Mhz 1024 (512x2) DDR Geforce 4 MX 440

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by nirorlev,

הי, למישהו יש המלצה למסך 17" LCD (צר)? מישהו מכיר את: MAG MS776 ACER AL1712 למה ה-MAG יקר בכ-350 שקלים? מוצדק או לא? תודה...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. Started by nirorlev,

מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  8. שלום, היום קיבלתי כרטיס מסך חדש video shuttle 2 אני חושב שהוא של chronos עכשיו מישהו מכיר את הכרטיס? הוא שווה משהו? וכמה הוא עולה? אני פשוט לא יכול להרכיב תכרטיס כי אני לא בבית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כמו שכתוב בחדשות: ה geforce 6800LE לי זה נשמע כאילו סירסו אותו לגמרי, כי הוא עם חצי צינורות עיבוד ובעצם הוא מאוד דומה ברמה לgeforce 5900U ו Radeon 9800XT.... נגד מי עומד ה GEFORCE 6800 NU?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Shlomi32,

הורדתי את הסרט the girl next door scream.tgnd.xvid.avi והבעיה היא שכשאני מנסה לראות אותו הוא מראה לי רק מסך ירוק כזה ולפעמים יש ריבועים קטנים עם צבע זזים ... הורדתי את המקודדים שצריך (לפחות מה שחשבתי) וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by STRENGTH,

רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב LCD אבל הכי איכותי שיש נגד CRT הכי טוב שיש

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by domuzy,

כשבאתי לקנות בKSP את ה9800PRO 128MB 256BIT של ספיר, ראיתי שאת זה ספציפית כבר אין להם, ובמקום יש את אותם נתונים רק של MSI. כמה קריטי ההבדל והאם MSI חברה טובה?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by mp281111,

חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שח למשחקים ולא יותר תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by gambit_elaad,

אני קונה היום כרטיס טלויזיה רציתי לדעת מה כדאי לקנות : איזו חברה, דגם וכו... אני רוצה את זה למטרות הקלטה מהטלויזיה וצפיה אני גם צריך שזה יהיה בתקציב סביבות ה250 שח תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  16. זיכרון הכרטיס הוא 128 המשחק העיקרי שלי הוא sof2 אני מעוניין לדעת כמה fps בערך אני יוכל להשיג איתו, מחשב: pentium 2.4 presscot,256ddr,asus motherboard. את הכרטיס אני קונה בזול יחסית, מאוד. כרגע יש לי gf2 mx400 64 ויש לי 70 fps למישהו שמבין, תודה, אשמח לקבל כל חוות דעת בנוגע לכרטיס.

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום, מחפש מסך 17" בסביבות 800 ש"ח, שטוח. יעבוד עם כרטיס o/b וישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס... מה אומרים ?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  18. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל, מחרתיים חבר טס לגרמניה וחשבתי שהוא יביא לי אותו, רק חבל שאין לי מושג איפה אני מברר כמה הוא עולה שם (ביורו כמובן), אז אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  20. אני צריך המלצה למסך דק לחבר שקונה מארה"ב התקציב בלתי מוגבל(אבל בכול זאת על תגזימו הוא סתם עשיר דפוק) שיהיה לפחות 17 אינצ'

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by The Ball,

לסבא שלי יש בעיות עיניים והוא החליט להחליף את המסך הישן שלו שגרם לו לכאבי ראש (lg flatron 776fm) למסך lcd שלא ירצד מן הסתם... התקציב הוא 2500, אבל אפשר למתוח עד 3000 אם יהיה שיפור משמעותי באיכות המסך. שאלה קטנה, אני לא ממש הבנתי איך הולכים הגדלים של המסכים האלו 15" במסך lcd זה כמו 17" במסך crt? או שזה עובד אחרת? בכל מקרה אני צריך שהמסך יהיה בגודל 17" (crt) וכמובן הכי איכותי שאפשר במחיר הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by liav12,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל, יש חנויות בארץ שכבר משווקות אותו? איזה וכמה זמן יקח עד קבלת הכרטיס? ראיתי בלמיר ובKSP, אבל אני לא יודע מתי בדיוק אני יקבל אותו ואני כבר רוצה להזמין את המחשב... תודה על העזרה עריכה: יש למישהו פה את הכרטיס? מותקן במחשב ומשתמש בו?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  23. תקציב נמוך יחסית (עד 600-650 שקלים), רצוי מאוד יציאת DVI (כשיילך לי המסך הנוכחי אני קונה LCD), היצרנים האפשריים הינם: - Nvidia Quadro - Albatron - BFG - Asus - Club 3D - Gainward - Gigabyte - Innovision - Matrox - Sapphire הקניה תהיה מ"למיר מחשבים". אשמח להמלצות מאחר וההבנה שלי בנושא די זניחה, אני מתכוון לשחק מעט במשחקים לא כבדים במיוחד כגון פיפ"א ודומיו... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by I.Robot,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באזור ה300 ש"ח )כמה שיותר למטה יותר טוב(. אני מתלבט בעיקר בין ה3 שבכותרת. מי מהם עדיף? יש לציין שאני לא משחק ממש במשחקים כבדים וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות, אני משחק בעיקר דברים כמו NBA LIVE, EURO ולפעמים UT2004. הכרטיס אמור לשמש אותי בשנתיים הקרובות לפחות אז עדיף שתהיה תמיכה בDX גבוה ככל שאפשר )אני מניח שבגלל זה כדאי למחוק את הGF4).

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by shloosh,

יש לי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט... את המפרט המלא תראו למטה בחתימה. שמתי לב לכרטיסים חדשים שמגיעים עכשיו בכמויות, מה דעתכם על 6800 האלה? מה הבדל בביצועים לעומת הכרטיס שלי? שווה להחליף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6970 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6972 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6880

• 8 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.