עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בבעלותי כרטיס מסך ASUS 9600XT. אני מתעדכן בדרייברים של כרטיס זה דרך האתר הרשמי של ASUS. אם זאת, ATI מוציאה דרייברים מעודכנים יותר עם CONTROL PANEL שונה כדוגמת CATALYST 4.5 . איזה דרייבר עדיף להתקין ? האם יש לזה השלכות בביצועים או שמא זהו תרגיל שיווקי שבו ATI מוציאה דרייבר חדש כל חודש ?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות Elsa X800Pro וראיתי את הכתבה שפירסמו לגבי עידכון הפלאש שהופך אותו לX800XT (http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18693) .. מוכרים את הX800pro עם אחריות ל3 שנים. האם הריסה באמצעות פלאש תיכלל באחריות? או שזאת תיהיה בעיה שלי ואני אצטרך לקחת את הסיכון? תודה!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www20.tomshardware.com/mobile/20040727/index.html תראו מה זה יש לו אותה ארכיטיקטורה כמו ל-X800!! יש לו 3DC,SMOOTHEVISOIN HD,256BIT MEMORY,HYPER Z HD,8 PIPELINES וממש כל מה שיש ל-X800 רק שהוא בא אם 8 צינורות עיבוד קיצר דבר שווה ויקר :-\

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by Argo013,

שלום לכולם, מדובר ביציאה לטלויזיה מ- Radeon 9600 Pro . ברצוני להיפתר מהפסים השחורים למטה ולמעלה על מסך ה-TV. לשם כך אני מחפש תוכנה דומה ל-TVTool של Nvidia , שתתאים לכרטיסי ATI. באחד הדיונים במהלך החיפוש דובר על כך , שאפשרות כזו משולבת בדרייברים של Omega. התקנתי את האחרונים , אך לא מצאתי שם אפשרות כזו :-\... אודה על כל תגובה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by ori24,

קניתי לפני 3 ימים את GIGABYTE 9800 PRO 128MB ,יש לי מחשב עם 2.4 מעבד,זכרון 256DDR ולוח ASUS P4S533VM למי שמכיר שתומך בAGPX4. השאלה שלי היא מה אני צריך לשנות במחשב כדי לנצל את הכרטיס מסך שלי בצורה הכי מקסימילית?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  6. אני יכול לקנות אותו לפנטיום 3 800 מה"צ שלי... שווה להשקיע בו 250 ש"ח? כרגע יש לי ATI RAGE 128 PRO 32MB, השידרוג יורגש במשחקים שרצים עליו (warcraft3,AOM ומשחקי אסטרטגיה נוספים)?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  7. שלום רב! יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של ATI radeon8500 לא LE.. מתי לדעתם יהיה כדאי לי להחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר? ואם זה בקרוב אז לאיזה כרטיס? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by W0lverine,

מה זה טריניטרון ?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by Dorfl,

אני מרגיש כמו אידיוט, אבל אני פשוט לא מוצא קישור באף אחד מהדיונים. מנהלים: אם אתם מוחקים את הדיון לפני שאני קורא ומודה למישהו שמספק לי את הקישור, לפחות שילחו לי אותו בהודעה פרטית או דוא"ל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by tukidess,

מחפש המלצות למכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר עכשיו באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב בטלויזיה. לינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=

11. Started by somebody,

שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by Omri643,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב הייתי מת לPVR150 של הפג' אבל אבא שלי מזמין לי את הכרטיסים בזול מספקים והוא לא יכול להזמין אותו האופציות שלי הן: Leadtek PVR2000 Leadtek PVR2000 Global (מישהו שמע על זה?) עוד כמה של Leadtek כמה של COMPRO השאלה שלי היא: האם PVR2000 נותן איכות טובה מספיק? אבא שלי ממליץ לי לקחת אותו כי הוא יותר טוב מPVR150 הדבר שהכי חשוב לי זה תמיכה בויסטה מדיה סנטר אני רוצה שהכרטיס יופיע לי במסך של המדיה סנטר(ז"א שאני אכנס לטלוויזיה דרך המדיה סנטר) וגם שמעתי שאפשר, אם יש לי עינית של השלט של הכרטיס אני יכול גם להפעיל שלט מדיה סנטר,זה נכון? כי יש לי שלט מדיה סנטר אבל בלי שום דרך חיבור למחשב אם אתם יכולים אני צריך תגובות דחוף כי אבא שלי עושה היום הזמנה …

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by matrix91,

לקראת קניית מערכת אז יש לי שאלה מה עדיף לקחת את ה HD2900XT 512MB או ה 8800GTS 640 איך שראיתי בהרבה מבחנים שה 2900 לוקח .. אז אני מבקש את עזרתכם בדבר הזה תודה לכל עוזר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. Started by dberebi,

שלום. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe יש לי עכשיו כרטיס מסך MSI nVIDIA GeForce 5200FX 128MB אם אני יקנה את הכרטיס המסךGigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe הוא יתאים לי למחשב? הינה זה הלוח אם שלי עם פרטים אולי יש שם אני לא מבין http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=147145 תודה לעוזרים. ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by Classify,

במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by Systema,

1.האם ה S-VIDEO זה IN או OUT? כלומר הוא קולט\משדר? יש חיבור של שני מסכים- האם אפשר לחבר אותם אחד לשני, כלומר שאחד ישדר את מה שהשני קולט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. התחדשתי במסך 24 Full HD של DELL, אלא שיש לי מחשב דיי ישן - פנטיום 4 512MB וכרטיס מסך מובנה ללא יציאת DVI. נניח ובעתיד הקרוב ארצה לשחק ולנצל את מלוא יכולת המסך - האם נכון להשקיע בכרטיס דוגמאת ה-8800GT או שהמחשב פשוט עגלה מדיי ועדיף לשדרג לוח אם + זכרון ולהתפשר על כרטיס בינוני ? חן חן גל

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by X-It,

http://www.station-drivers.com/page/ati%20catalyst.htm

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם למישהו יש דרייבר של כרטיס מסך: PX8600GT Extreme 256MB nVDIA LEADTEK תודה רבה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by Tomersoni,

אני מעוניין להבין אחת ולתמיד: 1)מתי יוצאים הכרטיסים החדשים של ati ומתי יצאו הכרטיסים התקציביים שלהם? באותו הזמן? 2)האם יהיה כרטיס ברמה של 8800gts 320 שיתחרה בו ומתוכנן להיות טוב כמוהו: יעלה כמוהו וייתן ביצועים לפחות כמו שלו?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by weissby,

הDVI יותר איכותי מהVGA, איך בדיוק? מה היתרון של הDVI מול הVGA כרגע אני על חיבור VGA בקרוסב אעבור לחיבור DVI (באותו במסך) השינוי הוא ברמה כזאת שגם אני עם העין הבלתי מזוינת שלי אוכל לשים לב לשינוי?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by Salwaby,

יש לי בעיה עם המשחק Caesar IV , כל פעם שאני משחק איתו, אחרי 5-10 דקות אני מקבל כאילו קפיצה במסך הכל הופך לשחור, והמסך נמצא כאילו במצב המתנה (מהבהב כתום - במקום ירוק) יש לציין כי זה קרה לי גם בעוד משחק, אבל חשבתי שזה קורה רק בו, ומכיוון שהיה חרא של משחק מחקתי אותו. עכשיו שזה קורה לי גם פה אני מתחיל להלחץ. משחקים אחרים שאני משחק (RTW, Max Payne 1+2, Warcraft 3 ....) זה לא קורה. (הכל במערכת השנייה שלי - לא הראשונה) עדכון : הבנתי מה הבעיה :\ הכרטיס מתחמם אחושילינג , מגיע ל 96 מעלות ישר שאני יוצא מהמשחק .. אני מניח שאין מה לעשות בנידון ?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. היי, נהרס לי הכרטיס מסך ועכשיו התקשרו אלי מאיפה שבדקו אותו להמליץ על אחרים... אמרו לי שיש 7100GF שזה כרטיס בסיסי וזול 240 ש"ח 8500GT ב-520 ש"ח ו-7600GF ב-690... הכרטיס מסך הקודם שהיה לי זה 6600GT, יש לי חיבור PCI-E. יספיק לי משהו באותה רמה או קצת יותר טוב. תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה כדי שיספיקו לעשות את זה עוד היום נ.ב. תנו לי משהו בסביבות 500 ועוד משהו עד - 700 או טיפה יותר יקר אם זה שווה את ההפרש... תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  25. רכשתי 8800 GTS ,האם יספיק לי ספק כח חדש של ENERMAX 400W LIBRITY ???

• 4 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים