כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אוקיי בשעה טובה הגיע אליי הכרטיס ועכשיו אני רוצה להבין משהו לפני שאני מתקין אותו אז כמובן שצריך לתקוע אותו בסלוט של ה PCI EXPRESS- אבל ממה שאני מבין צריך לחבר אותו גם לספק כוח - האם זה נכון? ואם כן - אז איך בדיוק? ראיתי שיש שם כבל לחבר אותו להארד דיסק ומשם לכרטיס ולספק - האם זו הדרך הנכונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בסלון, דרך המחשב. הבעיה שהמחשב די רחוק מהסלון כך שחיבור ישיר ל tv out לא בא בחשבון. גם שידור וידאו וסאונד באמצעות משדר מרחוק גם כן לא נראה הפיתרון האידיאלי, מפני שצריך לרוץ כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה. הפיתרון הטוב ביותר עבורי הוא כנראה מעין media center פשוט, מחשב שישב בסלון, יחובר לטלוויזיה, לרמקולים ולרשת הביתית. כלומר, זה צריך להיות דבר מאוד פשוט, ביחוד כשיש לי מחשב ישן חסר שימוש בבית. השאלה הראשונה שלי היא- איזו תוכנת מדיה סנטר חינמית תתאים לשני הצרכים הפשוטים האלה- הצגת וידאו וניגון סאונד, דרך ההארדיסק הפנימי של המחשב או דרך הרשת הביתית? יהיו לי כנראה עוד שאלות בהמשך אבל זהו בנתיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
היי קראתי כמה פעמים שברזולוציות נמוכות יש יותר עומס על המעבד , אפשר בבקשה הסבר לזה ? ככל שאני מגדיל את הרזולוציה אני בעצם מגדיל את "איכות התצוגה" אז איך זה שיש פחות עומס על המעבד ברזולוציות גבוהות ?! ואם זה אכן כך , המשחק יפעל יותר חלק ברזולוציות גבוהות כמו של מסכי 22 אינג' לדוגמה והfps יהיה יותר גבוהה מאשר על רזולוציה נמוכה כמו 1024x768 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX 440 שיש בו יציאה לטלויזיה של S-video עם 7 פינים והצלחתי להשיג כבל S-video עם תקע של 4 פינים אני לא מצליח לראות תמונה טובה בטלויזיה האם אני חייב תקע של 7 פינים? והיכן משיגים כבל כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני צריך מסך 17 אינץ' שיעבוד טוב במשחקים. הוא לא צריך להיות LCD. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח,אם אפשר תרשמו לי גם איפה אפשר להשיג אותו תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
המסך הוא סוני טריניטרון שטוח לחלוטין 19" מבית דל דגם והכל מדוייקים: Dell P991 יש לי רדאון 9550 128 ביט מה הקצב רענון ורזולוציה האופטימליים בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הינה לינק למודעה למי שיכול לעזור תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104023.new&lastaction=post#new
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך מסוג - ATI Radeon HD 2400 - High Definition Audio Controller ואני מעוניין לשדרג אותו לה PALIT Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - HDMI אז אים אני משדרג אני עדיין יכול לשמע סאונד כי בכרטיס מסך שלי עכשו יש יכול של High Definition Audio Controller ובמה שאני רוצה לשדרג אין בכלל סאונד
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
סתם אני שואל עזבו את שאר הכרטיסים... היתי רוצה שמישהו יענה באחוזים בבקשה זה היה עוזר לי מאוד..... טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מהו הכרטיס הכי משתלם בתחום ה1000שח. של אנוידיה זה GTX 260 SP216 האגדי (כ950שח) לאייטיאיי יש שניים את ה 4870 1GIG(כ1000שח) ואת ה 4890 1GIG החדש(כ1050שח) ואני לא מדבר על 275GTX שעובר את ה1100. אשמח לשמוע לשמוע את הדעות שלכם. בקרוב מחשב חדש. E8400
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך היצרן הזה של הכרטיס ואם שווה לקנות אותו 1290 ש' ב KSP ואם הוא צריך קירור נוסף/החלפה של קירור קיים לאיזה כדאי. הוא למחשב חדש E6600. צפוי OC בעתיד
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה להביא מארה"ב כרטיס מסך..... רציתי להיוועץ איתכם בקשר לכרטיס. בנתיים אני חשבתי ללכת על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814161132 האם לדעתכם הוא המשתלם ביותר לתקציב? אם לא, תוכלו לתת לי לינק לכרטיס אחר משתלם יותר לתקציב הזה? דרך אגב, אין לי יותר מ290 דולר להוציא על כרטיס.... אשמח מאוד אם תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כרטיס מסך לחבר בתקציב 500-600 ש"ח הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X1950 PRO אני לא יכול להצביע על שום שינוי שאני מודע אליו שהתרחש בתקופה האחרונה אבל מה שקורה זה ככה: ברגע שאני מתקין דריבר כלשהו לא משנה אם גרסה חדשה או ישנה המחשב עולה ומתחיל לעשות ריסטרטים עקב הכרטיס מסך , לפעמים כתוב לי שגיאה על הכרטיס במסך כחול כזה של וינדוס לפעמים מתכבה ישר בכלל בלי מסך. ברגע שאני מסיר את ההתקן המחשב פועל טוב לא נתקע ולא שום דבר השאלה הנשאלת היא מה קרה הרי לא הגיוני שהכרטיס לא טוב אחרת לא הייתי יכול לראות כלום גם ללא הדריבר אז מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
נכון, תקציב נמוך ביחס לבקשה. חייב שתהיה תמיכה SM 3.0 צריך המצלצות.... מערכת win xp sp2 intel dou core 2.8 1 giga ram ספק ג'נרי כלשהו 350 או 400 ואט מסך LCD LG 19'' האם שווה לחכות לירידת מחירים (מתי זה קורה בד"כ?) ומה כרגע הכי מומלץ בתקציב כזה? משהו שיכול לשמש לפחות לשנה שנתיים הבאות למשחקים... תודה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מישהו פו מכיר את החברה? האם מישהו היתעסק אם הכרטיסים שלהם? מעניינת אותי איכות הפילטרים של הכרטיסים שלהם מכיון שאני רוצה לקנות כרטיס שלהם אז אני רוצה לדעת במה מדובר. תודה רבה מראש לכול מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התוכנות שאני צריך שיעבדו על המחשב הן : illustrator flash indesign freehand אין לי מושג איזה כרטיס לקחת. 500 שקל זה מעט מדי ? תודה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט, האם לקחת עכשיו 4850 ובעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF, אם יהיה צורך. ( בלוח התומך ב-CF X8 ) או מראש לקחת 4870 בהנחה שזה יספק ולא אצטרך CF . אני משחק מעט במחשב אך רוצה להנות לגמרי וללא הנחות. המסך שירכש יהיה בגודל "20. איך ההבדלים מורגשים למשתמש הממוצע? תודה. ???
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו (לא דיגיטלית!!) של חברת סוני וכרטיס מסך ג'יפורס 4 יש לי במצלמה חיבור של s-video כמו בכרטיס מסך ורציתי לדעת אם אני אוכל לראות את מה שמצולם במחשב או להיפך....????
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-