עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הייתי אמור לקב לאת המסך היום אבא שלי הלך להביא והוא אמר לי lcd 17 LG והוא עשה לי הפתעה והיא את הדגם lcd 19 LG L1910S FLATRON לא ידעתי שמסך יכל להציג כל כך חד !!!!! כל שניה זה הנאה עכשיו נתקעתי במשהו קיבלתי עם המסך דיסק התקנה וכרטיס כחול כזה עם קוד כתוב עליו color card ועליו רשום קוד ובהתקנה הוא מבקש את הקוד הזה אני רושם ואז הוא אומר שהקוד לא נכון וזה תוכנה מיוחדת למסך עם כרטיס מיוחד למסך הזה ....... מישהו יודע ? אני יכל לעלות תמונות עם את לא יודעים על מה אני מדבר .

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !

3. (CPU) 1-Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz, 1937MHz, 256KB (28% Load) .:. (RAM) usage: 188/448MB (41.96%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce2 MX/MX 400, (Display) 1280x960/32bit/85Hz [glow=red,2,300]אגב שחכתי להוסיף פרט מאד חשוב - יש לי SDRAM 100 MHZ[/glow] זאת המערכת שלי המשחק רץ על סביבות ה10 FPS במקומות מסוימים אפילו מעל 30 אבל כשיש עומס ולו אפילו הכי קטן על FPS1 (כמובן הכל על הכי נמוך, אבל הגראפיקה עדין מהממת - לא יכול לחכות לשבוע הבא שהמחשב החדש יגיע! ) הנה תמונה אני לא ממש יודע מה אני בא להגיד פה.. חוץ מזה שאנשים עם GF4TI תצפו לזה שהמשחק ירוץ לכם לפחות על 1024 על Med [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 64 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by galala,

טוב אז הינה הדילמה שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי. לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$ חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon) לינק לכרטיס של Leadtek WinFast A400 GT TDH http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm *נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by Ramax,

17\19 אינץ' ... ואני לא רוצה מסך יקר מדי מכיוון שאני קונה שניים . תודה לעוזרים . עריכה : שאלה נובית ... במסכי LCD, גם אם אני מסתכל מהצד אני רואה טוב נכון ? :-\

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  6. נערך הדיון. אני מעוניין לדעת אם מישהו שמע או קרא איפושהו על אנשים שהצליחו לעשות SOFTMOD 9800SE->9800NP/P על לוח אם מבוסס צ'יפסט של VIA? עוד משהו, מישהו יודע מה הסיבה לכל שכל SUFTMOD שנעשה על מערכת מבוססת VIA נכשל? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. יש לי ספייר ריאדון 9700 פרו העם אני יכל לצרוב ביוס או משהו כזה ? כדי לשפר את ביצועיו חוץ מאוברקלוק ויש לי חישני טמפ' כי ראיתי בכמה פורמים מצרפת שאחד הפך לה 9800 וקביל 4 עד 5 אחוז יותר

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  8. OK עכשיו אתם בזמן הזה בטח שאתם חושבים לקנות כרטיס מסך חדש כי יוצאים כל המשחקים הכבדים האלו doom3 ,HL2, stalcker ולא יודע עוד מה...יש הרבה ... אז הנה כמה המלצות כמה טיפים , נתחיל במה משתלם ומה לא, מ כרטיסי ה 9800XT וה 5950-5900 כבר לא משתלמים ,אז תוציאו כבר אותם מהרשימה שלכם. נמשיך , נתחיל ב כרטיסים החלשים , אלו שכנראה לא ממש מתכננים לשחק את האחד המשחקים האלו אבל רוצים כרטיס שלפחות יריץ את המשחקים הישנים quake 3, sof2 ,warcraft3 אז יש כמה אופציות הכי זולות זה ה 5200 וה 9200 , לפי מה שאני ראיתי לרוב עדיף ה 5200 טיפ: לא לגעת בגירסה המוחלשת של ה 9200SE . :LOW_MID פה יש לנו את הכרטיסים הללו ה רדגאון 9550 ו ה גיפורס 5500 , לפי כל הביצועים הכרטיס ה 9550 הוא כרטיס הרב…

• 76 תגובות
    • 9.6k צפיות
  9. אני מצליח להריץ את המשחק על ultra עם פלטרים עם הכל .. וכולה יש לי מערכת בנונית יחסית 3.06 אינטל ראידון 9700 פרו 1 גגה זיכרון אך את מסבירים את זה ?

• 80 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. שלום לכולם! מחפש כרטיס מסך הכי טוב למשחקים מעונין להריץ כמו שכתוב בכותרת! חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.leadtek.com.tw/workstation_graphic/quadrofx_3000_1.shtml מה דעתכם?

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. אחרי ימים של התלבטות, כאבי ראש ונדודי שינה, הסכמתי לתת לנווידיה הזדמנות נוספת. חסר להם שהם יפשלו פעם נוספת. החלטתי לקנות 6800 רגיל, אבל אני לא יודע איזה. יש הרבה מאד דגמים וחברות. אני לא רוצה כרטיס מסך עם קירור "סטוק" של נווידיה ואיזשהו באנדל זול. אני רוצה חברה שהשקיעה יותר מעשר דקות בעיצוב קירור ובהכנת באנדל. לא אכפת לי לשלם קצת יותר. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  13. כמו שהכותרת אומרת , אני צריך המלצה למסך LCD 15" הכולל יציאת DVI , בלא יותר מ2100שקל. , תודה.

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי הצלחתי להתקין עכשיו אני בא מנסה להתקין את זה עושה soft mode ואחרי היתחול הוא אומר לי no ati dvice ? למה יש לי רידון 9700 פרו עובדה צלחתי להפעיל את זה פעם אחת

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  15. מישהו יכול להראות איפה אפשר לקנות כבל כזה חדש, אם מחו"ל זאת האופציה היחידה אז לא נורא גם אבל עדיף בארץ ואם אפשר אז אולי תמונה של הכבל כדי שואכל להראות למוכר בחנות אלקטרוניקה אולי יהיה לו במקרה כבל כזה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. אני רוצה "לקנות" DOOM 3. אבל הבעיה היא שיש לי R9200 128MB והמשחק לא ירוץ בצורה יפה על כרטיס כזה. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אבל התקציב שלי לא כל כך גדול, רק 800 ש"ח שאני בקושי אשיג. ד"א: אם יש כרטיסים חלשים שאני יכול לעשות להם OC ולעשות אותם לכרטיסים חזקים, אז תמליצו לי עליהם בבקשה. אין לי בעיה לעשות OC, ואם זה יוריד במחיר אז אני אעשה את זה בלי שום בעיה. אם לא הבנתם למהע אני מתכוון, אז שמעתי שאפשר לעשות OC ל-R9800 SE ולהפוך אותו לפרו. ושוב, אני מזכיר: אל תפריזו במחיר מעל התקציב שנתתי, אני קונה את הכרטיס מדמי הכיס שלי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מהתקציב שנתתי. תודה על העזרה. עריכה: שכחתי לציין, אני מעוניין שהכרטיס יפעיל את המשחקים בצורה יפה וטובה רק למשך שנה ו…

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  17. תנו פירוט ככל שניתן. מהו רוחב הפס המקסמלי , ומהו רוחב הפס המינמלי ? אשמח לשמוע תגובתיכם. תודה

18. Started by dan_dekel,

ובכן, זהו המפרט המעודכן שלי: intel pentuim 2.4 533buss presscot 512ddr 400mhz motherboard - asus p4p800s Radeon 9100 128mb אבקש חו"דים האם המשחק יוכל לעלות בסדר לפחות עם המפרט הזה. Doom3 תודה, דן.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by kol209,

זGF75F זה מסך מצוין? המסך P75F היגע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  20. Started by b-or,

מחיר: F700B: 930 F700P: 1120 אצל נועה.. ההבדלים המשמעותיים ביניהם: Max Resolution 1280 x 1024 / 66Hz 1600 x 1200 / 75Hz Recommend Resolution 1024 x 768 / 85Hz 1024 x 768 / 85Hz H-Scanning Frequency 30 - 70 kHz 30 - 96 kHz Pixel Frequency 110 MHz 203 MHz (צד שמאל B וימין P) הבדל נוסף הוא שיש לP האב של USB מאחור. (אני לא יודע של כמה יציאות) אז שאלתי היא כזאת: האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את P אם אני ישאר קבוע על 1024 X 768 ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים כבדים.. (החדשים שיוצאים..) תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  21. חברה! שמתי בטרד אחר שאלה איך הופכים מקלטות VHS לדיסקים של DVD. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77275.0 עכשיו הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס טלוויזיה. חשבתי על USB2 ככה שאני לא אצטרך להרוג את עצמי כל הזמן ולהתעסק עם הכבלים שם מאחורי המחשב כמו איזה כלב. אחרי זה אמרתי לעצמי שאני צריך גם כרטיס מסך... (יש לי TNT2, אני לא משחק אף פעם) אחרי זה נזכרתי שראיתי 9800SE עם AIW במחיר ממש טוב... מצאתי את זה בנועה מחשבים בלינק הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 מפתה אותי שהוא נפתח ל 9800P, יש לו 3 שנות אחריות, AIW והכל ב 1350 שח וגם החברה היא סבבה... POWER COLOR. אה וגם 256BIT ו 128MB זכרון. עכשיו אני שואל את עצמי... למה לי לקנות כרטיס …

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by brk2k,

מישהו יכול לבדוק לי (לא הצלחתי) אם יש לכרטיס הזה אחריות גם אחריי אובר קלוק? ואם כן האם זה כולל פלאש ביוס ?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  23. אהלן! (אני מקווה שאני במקום הנכון) לאמא שלי יש כמה קלטות ישנות של וידאו והצעתי לה לגבות אותם על DVD בשביל לשמור על אורך חיים טוב יותר ובכלל להתקדם קצת ולנסות לאט לאט לעבור לעידן ה DVD. אני צריך קצה חוט מאיפה להתחיל... יש לי 3 מכשירי וידאו (הכי משוכללים שקיימים היום) צורב DVD-R. כונן DVD (סלון) השאלה היא איך אני מקשר בין הוידאו למחשב שלי... בטח צריך להעביר קודם את הקלטת לקובץ דיגיטלי במחשב... ואז לצרוב אותו ל DVD. השאלה היא איזה חומרה צריך ועם איזה חיבורים אני צריך לעבוד בשביל לקבל גם AUDIO וגם VIDEO. איזה תוכנות אני צריך בכדאי לשפר את האיכות של הקלטת אם זה אפשרי בכלל... אם כבר העברה אז גם אולי נשפר את האיכות. אחרי זה איך אני צורב את הקובץ שנוצר לי... אני לא רוצה VCD. אני …

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by mulderfox,

מה ההבדל באיכות תצוגה סובייקטיבית? כלומר, לפי איך שאתם ראיתם גרפיקה וחדות על שני הצגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. nivida Gforce 4 128MB Agp 4x mx 440 האם המשחק תומך בכרטיס הזה ואם הוא תומך הוא יכול לפעול אצלי ??????

• 11 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.