עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ESSENCE,

צריך עצה על מה ללכת: 8600GT LEADTEK עם מאורר 8600GT GIGABYTE עם silent pipe הבחירה היא רק בינהם. תודה

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by Silol,

שלום, אני מתכנן לקנות 1950XT 512MB המפרט שלי: Pentium D 925 DDR 512MB האם יהיה לי צוואר בקבוק ? ואם כן עד כה זה יהיה גרוע? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. אבא שלי יכול להדפיס לי בעבודה שלו פוסטר גדול, הוא עובד בבית דפוס ואני רוצה שהוא ידפיס לי פוסטר בגודל של קיר שלם! משהו בסביבות 3X5 מטר. עכשיו אני מחפש איפה שהוא תמונות, גרפיקות, ובכלל קבצים של גרפיקה כל שהיא באיכות מאד גבוהה. איפה אני יכול למצוא דבר כזה? אני לא סגור לגמרי על האיכות, כאשר הרעיון הוא שכמה שיותר הרי זה משובח! הכוונה היא לתמונות נוף למיניהן, פרסומות, כרזות כל דבר תודה ניר

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. בהפעלה של משחקים לא כבדים המסך נכבה מה יכולה להיות הבעיה ? הורדתי את הדרייבר האחרון 7-6_xp_dd_ccc_wdm_enu_48640 טמפ' במנוחה 47 אני יבדוק במאמץ

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by lmlm,

1800GTO נשלח על היום הראשון של CEBIT ויהיה זמין עוד שבועיים. 500MHZ/1000MHZ ו 256 BIT ויהיה מבוסס על ליבת 520 ויהיה כנראה נגד ..7600GT ויהיה בין המחירים 200-250$ http://www.theinquirer.net/?article=30138 הפתעה מATI?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by dad_28,

שלום! אני משתמש בתוכנת Ulead VideoStudio 7 לצורך עריכת סרטי וידאו. קצב העבודה שלי מאוד איטי בזמן העריכה וכל פעולה נמשכת הרבה מאוד שניות. אני רואה שיש הרבה מאוד פניות לדיסק בזמן העריכה וכמובן ה Swap file כל הזמן בשימוש. החומרה שברשותי: מעבד P4 1700Mhz, זכרון: 500Mb , כרטיס מסך: RAGE 128 Pro Ultra GL AGP מערכת הפעלה XP pro SP1. שאלתי היא האם כרטיס מסך טוב יותר ישפר את המצב בצורה משמעותית. אם כן איזה במחיר סביר. אני מניח שתכונות של תלת מימד לא יעזרו לי מאחר ועריכה של וידאו או תמונות הינה דו ממדית בלבד בתודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים בסיסיים בתקציב של עד 650 שקלים לחיבור pci-e

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  9. טוב אחרי ת'רד קודם שרשמתי שאחי איבד לי את הכבלים לחיבור הטלויזיה למחשב, לקחתי לו את הכ.מסך וכרגע אני עם 7600 gs של ג'יגהבייט בכל אופן, חיברתי את המתאם שהגיע עם הכ.מסך, ממנו הוצאתי בננה אל הטלויזיה כאשר המחשב עולה, רואים את התמונה על הטלויזיה, עד שהויסטה מופעלת ואז הוא מפסיק הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם בויסטה, אבל כרגע זה בלי צבע בכלל וזה לא עושה לי שכפול אלא ממשיך את הדסקטופ אני מתעסק עם זה פה כבר שעה.. חייב שמישהו ייתן לי איזה טיפ כי אני משתגע פה.. תודה [br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:18:36 טוב יש עדכוןהצלחתי לחבר HDTV בעזרת שלושה בננות ורואים בצבע בטלויזיה אבל זה לא משכפל את התצוגה, אלא מאריך אותה אל הטלויזיה אין לי בעיה שיראו תצוגה רק בטלויזיה, ולא במסך מחשב…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  10. הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express טוב למשחקי ספורט כמו פיפה 07 ו-NBA LIVE 07 במחשב נייד של לנובו עם מעבד 1.6 GHZ זתומרת.....האם רק שני המשחקים האלה יעבדו בנייד הזה בלי לקרטע? חייב עצה לפני קנייה תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 08:14:45 הכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express יהיה טוב לפיפה ול- נבא במחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by alophind,

היי , אני מחפש מסך רחב בגודל 19-21" למשחקים , (משחק World of warcraft לדוגמא , UT וכו...) ניסיתי לברר על ה dell 2005FPW אבל לא מצאתי להשיגו בארץ (גם דרך טים וגם אומניטק). האם למישהו יש המלצות על מסכים רחבים אחרים בסדר מחיר זהה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by kub,

כי כולם בינתיים DDR2 כולל הגרסא של גייוורד שמופיעה בפלונטר, אם תכנסו ללינק המוצר תראו שזה DDR2. לפי דעתי הגרסא של אינו3D שהייתה פה באתר הוא הכרטיס הכי משלם עד 550 שקל. אבל אני לא רואה אותה בחנויות. מישהו יודע מתי היא תוצע למכירה? כמו כן האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך אחר סביבות המחיר הזה, למשחקים כגון AOE3, FIFA2006, UT99 וכדומה לא משחקים כבדים מאוד יורכב על מחשב חזק 930D עם 2GB זכרון. תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. האם עדיף לחכות לגרסה ה-HB של ה-3870? (שתומך ב-GDDR4) : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 או שלקנות את גרסת ה-H של ה-3870 (GDDR3) : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2735 http://www.skypc.co.il/sg_product~44012~8~0.htm האם ההבדל כזה משמעותי? והאם המחשב שלי יגביל אותו: מעבד DUAL CORE 2.8GHZ זכרון 1024MB (אין לי בעיה להגדיל ל-2048) לוח אם GZ-945 של GIGABYTE ספק כח פשוט

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by Gohan,

אני צריך המלצות לכרטיס עד 700שקל בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הכרטיס gforce 6200 turbo cache ואני רוצה לקנות משהו יותר טוב עד 100 שקל אפילו משומש עם 256 mb בבקשה תעזרו לי..!

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  16. בקשר לכרטיס מסך! יש כבל מהספק כוח שנקרא PCI-E ויש מולוקס שקיבלתי עם הכרטיס את מה לחבר ? מהספק או את המולקוס? תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by ReDeOn,

חיברתי את הטלווזיה למחשב בעזרת כרטיס טלווזיה (אני רואה את הטלווזיה במחשב) אבל אני לא יודע איך מחברים את הSound זאת אומרת, אם רואים בטלווזיה ושומעים דרך הטלווזיה אז חיברתי ואני רואה במחשב אבל אני עדיין שומע דרך הטלווזיה אני חיברתי רק את הטלווזיה למחשב ואני רואה לחבר גם קול? איך אני מחבר אם איזה כבל אני מחבר? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. Started by DXT,

שלום רב. אני מחפש מסך "19 שטוח שיתאים לצרכי (1280x1024@85Hz אני חושב שיספיק). התקציב שלי לא מי יודע מה לכן מסכים בשווי 1700 ויותר לא באים בחשבון. נקלתי במסך הזה: LG 19 FLATRON T910BU. הנה ה- Spec Sheet שלו: לחץ כאן. כפי שאתם רואים הוא תומך ב- 1280x1024@85Hz. בנתונים הטכניים שלו אני פחות מבין ולכן עצתכם נדרשת. באופן כללי, מה ההבדל בינו לבין ה F900B וה- F900P לדוגמא? במה מסכים אלה יותר טובים ממנו? אני מניח שלא סתם הם עולים כמה מאות שקלים יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. בעל כרטיס של nvidia ואני לא מצליח לראות טלויזיה, הכבלים מחוברים כמו שצריך ליציאת ה svideo. הבעיה שב NVIEW אני יכול לבחור רק single display ולא נפתחת אפשרות של clone וכדומה נא עזרתכם , איפה טעיתי בהגדרות/חיבורים

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by avihy,

הכרטיס HD2900 PRO הושק. הכרטיס בא בשתי גירסאות: אחת עם 512MB GDDR3. אחת עם 1GB GDDR4 . מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9050

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by ranran,

שלום אני מרכיב מחשב פשוט לגלישה סרטים וגם קצת משחקים קלים (רמת הגרפיקה שלהם לא ממש חשובה יותר חשוב שירוצו) לכן אני מחפש את הכרטיס הטוב ביותר שניתן בכ300 שקלים לקנות (ניתן להוסיף קצת אם צריך) תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by doryeshua,

זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by --Shadow--,

שלום לכולם נכנסתי לאתר http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/home.tmpl כדי לבדוק משחקים שונים וכבדים איך הם יעמדו במחשב שלי (לבנתיים הכל פיקס ועל מקסימום) בבדיקה של Vertex Shader הוא אומר שיש לי 3 בכרטיס מסך -במשחק LOST PALNET Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0 האם זה תקין? לא אמור להיות לי 4? אשמח לתשובה [br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 21:16:36 מישהו? :-\

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. Started by BURTON,

אני עובד כרגע עם שני מסכים(CRT) במוד של extended desktop. הבעיה היא שאת ה-TaskBar אני רואה רק במסך השמאלי ואני רוצה שהוא ישתרע גם על המסך הימיני יש לי Radeon 9600Pro עם הדרייברים האחרונים כולל CCC. מה אני צריך לעשות כדי ששורת המשימות תשתרע לי על שני המסכים? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by KYSG,

אי זוכר הייתה פה רשימה של כל הדריוורים של NV+הורדה שלהם!!! יש למישהו לינק לדף הזה? תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים