עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by deso,

1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  3. אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. ועוד משהו. יש לי X1800GTO ואיך שאני מעלה את הווינדוס (XP PRO) אני מקבל הודעת שגיאה וה-CONTROL CENTER,זה שיושב בצד ימין למטה נסגר לי וזה קורה כל הזמן. המחשב לאחר פירמוט והתקנתי את הדרייבר שוב וזה לא עוזר. מה אני יכול לעשות ?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by Salwaby,

שתיהם באים ב GDDR3 256mb , 256bit לממשק AGP מי יותר חזק? (עזבו אותכם SM3 ו HDR, פיזית מי יותר חזק)

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  6. Started by raYo,

שלום. כרגע אני עובד עם ג'יפורס 5700 של אסוס והייתי מעוניין להחליף אותו. כרגע התקציב שלי לא משהו והוא נע סביב ה - 300-350 שקל. חשבתי על הכרטיס A6200 של Point of View עם 256MB, אני יכול להשיג אותו ב - 280 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים בין ה - 5700 לבין ה - 6200 הזה. אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד אבל הייתי מעוניין לדעת אם הוא יעשה את העבודה יותר טוב מה - 5700. ניתן לעשות עם הכרטיס הזה אוברקלוק מסויים? המפרט שלו הוא: Engine:? ?NVIDIA 6200A GPU ? ? Video Memory:? ?256 MB ? ? Core Clock:? ?300 Mhz ? ? Memory Clock:? ?400 Mhz ? ? Memory Speed:? ?DDR 2 ? ? Memory Bus:? ?64 bit ? ? Interface:? ?AGP 8x ? ? RAMDAC:? ?Dual 400 Mhz ? ? D-Sub:? ?Yes ? ? DVI-I:? ?Yes…

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by lmlm,

HKEPC מדווח שהציפ הראשון 80 ננומטר מנוידיה יבוא באמצע ספטמבר. הקוד שלו: G73-B1 והוא יהיה מקביל ל X1650 של ATI לציפ יהיו שני גירסאות: G73-N-B1 and G73-H-B1 G73-N-B1 - לא יהיו לא הרבה שינויים מגירסת 90NM. G73-H-B1 -ומעוצב לשוק "התאטרוני" תומך ב .HDMI,HDCP G73-B1 יהיה דומה ל 7900GS, חברות עסקיות ימכרו אותו (כמו דל וזה) נוידיה עדיין לא החליטו מתי לשווק אותו לשוק הבייתי ושמו יהיה 7650 ;D תמונה: מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=655680&starttime=0&endtime=0 מעניין איך הוא יהיה ומה יהיה מחירו 8)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. שלום לכל העוזרים והעוזרות, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש לחדר, ואני מעוניין שהמסך ישמש אותי גם כטלוויזיה, אבל אני לא מבין מספיק בכרטיסי טלוויזיה, או יותר נכון, לא מעודכן (יש לי אחד ישן יחסית). המטרה היא לקחת שידור מממיר של yes ולחבר אותו למחשב (מסך 22.1" רחב ! )ולצפות ככה, מבלי לאבד את האיכות שידור האיכותית שאני מקבל מהלוויין . אז תודה מראש, .MORIEL

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by rafi100,

לאחר פירמוט המחשב אני צריך להתקין את הדריוור של כרטיס המסך אני לא יודע איך ??? הצילו בתודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by aquarius,

האם יש כאלה בארץ???

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by klayman,

שבת שלום ! יש לי בעייה בתצוגה של וידאו על הטלויזיה. אני משתמש בדרייברים האחרונים של NVIDIA 81.95, ומשום מה שאני רוצה לראות סרט במסך מלא על הטלויזה, הוא חושב שהמסך של המחשב זה הטלויזה, ומראה את הסרט במסך מלא על הצג ובטלויזיה יש לי את המכתבה של המחשב. בפונקציה של ה full screen video נסיתי גם בתצוגה ראשית , מה שאמור להראות כמו שצריך, וגם בתצוגה משנית, מה שעשה עוד יותר באלאגן. כיצד אפשר לסדר את התקלה ? אגב בדרייברים דיי ישנים לא היו לי בעיות כאלה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. יש לי שני מחשבים וומסך אחד ונמאס לי כל פעם לחבר את הכבל מהמחשב ה1 למסך ושאני רוצה ישר להחליף למחשב השני אז להחליף ולחבר את הכבל של המשחב 2 למסך האם יש סויץ' שיעשה את זה?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by rikus,

בטח שאי אפשר, אבל בכל זאת אני שואל להיות בטוח כי שמעתי שהוא כרטיס PCI-E במקור. אני שואל פשוט כי יש לי מחשב די מעפן עם מעבד יחסית ישן שלא תומך בכרטיסי המסך של PCI-E ואני מנסה לקצץ בהוצאות.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  14. היה לי כרטיס RX600XT של RADEON איתו לא היתה לי בעיה ושידרתי לטלוויזיה והכל היה בסדר. אתמול התקנתי את הכרטיס החדש ואת הדריוורים, בהתחלה בכלל הוא לא זיהה שהוא מחובר לטלוויזיה. אחרי שהכרחתי אותו לזהות אותה, אני לוחץ על כפתור ה-ON שאמור להתחיל לשדר לטלוויזיה, אבל כלום לא קורה. מבחינת חיבורים לא שיניתי כלום וכפי שכבר אמרתי ראיתי עם הכרטיס הקודם בסדר. אודה אם תוכלו לעזור לי, ובנוסף אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס שקניתי נחשב לטוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by musari,

אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. Started by Genom_g,

כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  17. גם ATI וגם NVIDIA הוציאו כרטיסים כאלה.... זה כאילו שני כרטיסים על חיבור PCI-EXPRESS נכון? אז האם צריך גם לוח שתומך במשהו כזה? (SLI/CF) לינק לכרטיסים הנ"ל: (תקנו אותי אם אני טועה-אם זה אכן כרטיסים "כפולי ליבה") X1900XT http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=1026&modelmenu=1 X1900XTX http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=1025&modelmenu=1 7800GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4593 נדמה לי שאני מתבלבל... מה זה 2HDTV? (זה אומר כפולי ליבה?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by MOFRA,

האם זה נורמאלי שהוא עומד על 50 מעלות במנוחה בלי אוברקלוק( שלי) יש לי כרטיס מסך של BFGTECH ל AGP

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  19. הריצו מחדש את תוכנת הכיול שלכם זו הודעה שאני מקבל מהפוטושופ, איך אפשר לתקן את הפרופיל? ורק תוכנת פוטושופ מספקת את ההודעה הזו

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לדעת אם אני מחבר את הטלויזיה למחשב איך זה עובד.......האם זה עובד יחד אם המסך הקיים ,ואם משתמשים בטלויזיה במקום מסך איך זה יעבוד התצוגה תעבוד על כל המסך זה במחשב שיש בו יציאת S-VIDEO . מה כשיש רק יציאת VGA שאלה נוספת,יש לי כרטיס GF-6600 PCI-EX נכון לעכשיו מחובר מסך רגיל , אם אני מחבר מסך LCD עם DVI איך עושים הגדרה ל DVI ראיתי בהגדרות שאין בחירה כזאת אולי רק בזיהוי הצג יקבל אפשרות כזאת לאישור ?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by lmlm,

1800GTO נשלח על היום הראשון של CEBIT ויהיה זמין עוד שבועיים. 500MHZ/1000MHZ ו 256 BIT ויהיה מבוסס על ליבת 520 ויהיה כנראה נגד ..7600GT ויהיה בין המחירים 200-250$ http://www.theinquirer.net/?article=30138 הפתעה מATI?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by KiDi,

יש לי לוח אם ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0 במפרט שלו באתר של החברה כתוב שיש לו סלוט PCIE אבל מודגש @ x4. איזה כרטיסי מסך מתאימים ללוח אם הזה? אם אני קונה כרטיס PCIE x16 האם הוא יעבוד? יעבוד פחות טוב? לא יעבוד בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by dodoboy,

מישהו מכיר??? יש לי במחשב FX5200 כדאי לי להחליף ביינהם..??? מה יותר טוב???

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by mc_elad,

איזה מכרטיסי המסך יתאים למסך שלי(22 אינץ')?? רצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן... ועוד שאלה...האם המשוואה נכונה? -- כ.מסך חזק יותר=יותר זמן יעבוד בכבוד(ולא יתפגר בהגדרות MED-)

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  25. אני קונה השבוע מחשב פשוט עד 1500 שח אני מעונין להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני HDMI כדי לחבר את המחשב לLCD שיש לי בחדר על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

דיונים חדשים בפורומים