כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אחי הגדול נמצא כעת בניו יורק, לכן חשבתי על לקנות Radeon 9800Pro שם. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות: - אח שלי אמר לי כי הוא מתגורר קרוב לחנות המחשבים CompUSA, נכנסתי לאתר שלה והוא לא מעודכן לגבי מחירים של מוצרים ישנים יותר, ואין מבחר גדול במיוחד של מוצרים. מישהו מכיר את החנות (היה בה או אפילו קנה בה)? מכירים חנויות אחרות בניו יורק של מחשבים? - ברשותי המחשב הבא: ברור לי שהמחשב לא ינצל את כוחו הכרטיס כלל וכלל ויהווה צוואר בקבוק, אבל האם הכרטיס בכלל יתאים למחשב? יהיה אפשר לחבר אותו ל AGP שברשותי? - הבנתי כי MSI מייצרים כרטיס בעל ליבת R360. האם כל כרטיס שלהם הנמכר כיום הוא בעל ליבה כזאת? נ.ב: חשבתי לשאול את זה בכל זאת כאן, ולחסוך נושא בפורום העוסק ב OC. …
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קניתית מחשב חדש R9800P INTEL P4 2.8C אני יודע שAMD הרבה יותר טובים.. SAMSUNG 512 ... אני משחק בWolfenstein - Enemy Territory שזה משחק ישן... עשיתי MX FPS 100 אז תמיד אני רואה 59/60 FPS לא יותר! למה אין לי איזה 200-300 FPS? עם GF2 הייה לי 30-0 FPS ואותו גרפיקה :'( למה??? :'( הכרטיס עלה לי 1500 שקל!!!!!!!! :'( היתקנתי DIRX 9C מה עוד?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום קוראים לי דניאל ואני חדש בפורום. יש לי מחשב ישן יחסית (AMD AXP 1500+) וכרטיס מסך G4 MX440 אין לי כוונה לשדרג כרגע את המחשב בצורה משמעותית מפני שבעוד פחות משנה אני מתגייס ואני רוצה לעשות שדרוג אחרי שאשתחרר. אני כן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שאני לפחות אוכל לשחק במשחקים החדשים במשך השנה הזאת. קראתי בכל מיני פורומים ושאלתי חברים והגעתי למסקנה ש GEFORCE4 TI הוא כרטיס מסך טוב ואפילו יותר טוב מ FX5200 לכן אני מחפש איפה ניתן לקנות אותו (חדש או יד שנייה אולי מישהו מוכר) .
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
טוב, ראיתי שהרבה אנשים כאן עדיין לא הבינו שה-GEFORCE FX 6800 בהרבה יותר טוב מגרסאות ה-X800 ואפילו בחלק מן המקרים ה-X800 XT PLATINUM פחות טוב מה-6800 הרגיל... אז בבקשה תקראו את הקטע הזה מהאתר של NVIDIA שמרוכזים באאנצמרים מכל מיני אתרים על המשחק DOOM 3: http://www.nzone.com/object/nzone_doom3_benchmarks.html
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל הזמן נתקל בכמה מונחים ואני לא מבין את הפירוש שלהם, מישהו יכול לעזור? הנה הם: 4xAA 8xAF זה הראשון AA 8xAF זה השני ועוד אחד אחרון: שיידר פיקסל 3 בקשה תפרשו לי מה כל אחד אומר..
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=25 http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=129&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=212&V_ID=512 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_662&products_id=2832&advertisor=zap לא משנה לי כל כך העניין של הכסף אני רוצה לדעת מי מבין אלה הכי טוב אני צריך אותו למשחקים (כבדים) וסרטים לא גרפיקה כל כך ודברים כאלה אז מי שמבין אני ישמח שיענה לי!!! תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קניתי GeForce 6800 gt 256 רציתי לדעת אם יש זמן משוער כמה הכרטיס הזה יחזיק עם מעבד ATLON 64 ולוח אם של EPOX
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
או לחקות ל-6600 GT (שזה יכול להיות הרבה זמן )?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני הזמנתי ת XFX ULTRA אבל ב PANDAS אמרו לי שעם יגיע אליהם אולטרה אחר לפני שיגיע להם ה XFX אז הם ייתקשרו ויודיעו לי עם אני רוצה להחליף אז האם כדאי לי להחליף למשהו אחר חוץ מ ה לדקט ? ל MSI אולי או ל ASUS או ל BFG תודה.. מראש..
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הזמנתי תכרטיס מסך XFX 6800 ULTRA 450/1200 יש לי פנטיום 4 3.0c 512DDR ספק 480W H.E.C MOTHERBOARD ASUS P4P800 הבעיה שלי שיש לי זיכרון דיי חרא של יונדאי DDR400 PC3200 3-3-3-8 הבעיה שלי זה הזיכרון שאני יודע שהוא דיי חרא ואני לא יודע איך קניתי אותו חחח... בקיצור השאלה שלי עם יש לזה השפעה גדולה על קצב הרצת המשחקים כאשר אני ישתמש בכרטיס המסך החדש???? ובכלל על קצב הרצת המחשב? בבקשה תענו לי מהר...... אה ויש לי 2 מאוורים אחד 120 ENEMERX ואחד 80MM 70061678 עם יש לכם אי סי קיו זה יהיה פצצות... תודה בכול מקרה בייי
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי lg flatron 700 p ואני מנסה לשנות ל1152 על 864 על 100 hz ומשום מה פתאום הוא לא עושה את זה הוא כתוב שעושים advenst monitor שזה על 100 אבל שאני לוחץ על כפתור הmenu של המסך הוא כותב שזה על 85 בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כמו שבוודאי הבנתם, אני צריך המלצה למסך LCD, בסכום של 6K (אבל אם יש משהו באמת טוב שעולה קצת יותר, מילא). השימוש יהיה תכנות בלבד - טקסט. אולי גם קצת בשביל לראות עליו טלוויזיה, אבל זה זניח. בשביל המשחקים אני שומר את האיזו T761 הנאמן שלי בצד. איך הסמסונג 193T? הוא לא הוחלף ב910T? מה לגבי מסכים של איזו? (נערך בשביל לומר שהאיזו L885 כבר לא מעניין אותי..)
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
למכירה ציוד לסטודיו לגרפיקה, עם חיבורי סקאזי, כולל: * 2 מחשבים מקינטוש QUADRA 650 * 1 מחשב מקינטוש QUADRA 850 * 2 מסכים של אפל 16 אינטש MACINTOSH * 2 כוננים חיצוניים של מאג 2 ג'יגה כ"א * דיסק חיצוני E 525 DCDM24 * סורק UMAX UC 840 * מדפסת שחור לבן LASER WRITER PRO 600 * תוכנת פריהנד 3 + תוכנת פריהנד 4 (כולל רישיונות) * עשרות דיסקטים אופטים 128 מגה + 3 כוננים * כל המערכות פועלות, ומושמשות לעבודה יומיומית * מתאים לבתי דפוס, לשכות שירות, אולפני מוסיקה וגרפיקאים או לאספנים... למכירה בהזדמנות כחלקים או כמערכת מושלמת! 03-7318111 או 050-6509333
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום. החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800.(הרגיל-לא ULTRA או GT) מספר שאלות: 1)על איזו חברה אתם ממליצים? 2)יש חנות באזור ת"א שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? תודה שי
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אחים אני צריך עזרה בקניית מסך חדש בתקציב 800 עד 1000 שקל בדקתי בחנויות ומצאתי MAG 786 PF 1600x1200 160 hz 0.25 mm או SUMSONG or PHILIPS or LG 1280x1020 85hz 0.24 mm והם כולם אותו מחיר. בסביבות ה800 ש"ח אני יכול גם ב1200 ש"ח לקנות MAG 796FD2 השאלה שלי היא מה עדיף בדיוק?? ??? ועוד שאלה: למה המאג שהתכונות שלו הרבה יותר טובות משל האחרים עולה בדיוק כמותם?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1740&catcode=76 ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF4MX וכשאני מנסה להתקין דרייבר מעודכן מהאתר של נבידיה, בזמן ההתקנה אני מקבל הועדת הזהרה שהדרייבר לא עבר בדיקות תאימות עם ווינדוס אקס פי ויכול לגרום לאי יציבות של המערכת או משהו בסגנון........ מה זה לעזאזל השטויות האלה, ומה אני אמור לעשות כדי להתקין דרייבר כמה שיותר מעודכן?(חוץ מלקנות כרטיס אחר כמובן)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש והתברר לי שהכרטיס מסך שלי לא תואם אליו (למרות שרשום שהוא כן). עכשיו אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים אליו (AGP 8X) המחיר הוא עד 750 ש"ח, ואני מעדיף נראה לי את ה9600. תראו לי חנויות שאפשר וגם איזה חברה הכי טובה לקנות. בלמיר, שזה קרוב לבית, יש כמה אופציות - הראשונה Sapphire Radeon 9600 256MB CRT + DVI LITE - RETAIL. המחיר הוא 713 ש"ח. השניה Club3D Radeon 9600 256MB 128bit TV/DVI Video Card. המחיר הוא ב750 ש"ח. איזה כרטיס יותר טוב? אני אישית נוטה ללכת על הclub3d בגלל שבספיר רשום שזה גירסא לייט. בקיצר בבקשה תעזרו לי דחוף כי יש לי רכישים חדשים למחשב (לוח אם, מעבד AMD 2800 וזיכרון 512) שלא מנוצלים. היום אני אלך ללמיר ואנסה לסדר שהכרטיס שיש לי עכשיו (geforce 3 ti …
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אחרי הסתכלות רבה בפורום הזה שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים 6800 U על x800 XT-PE אני לא מבין למה? הוכיחו כבר באינספור מבחנים(תשכחו מדום 3 עוד מעט ATI תשיב מלחמה) שXTPE הרבה יותר חזק. מספיק להתלהב מps3.0 הוא ממש לא פונקצייה 2.0b הוכיח את עצמו כחזק יותר ואני די בטוח שהגרסאות לא ימשיכו לעלות בעוד שנה חצי שנה אלא פשוט יצאו טכנולוגיות חדשות מה גם שnvidia לא דאגה לתמיכה כל כך חזקה בו... המהירוית של xtpe גבוההות בהרבה משל"מתחרו"... כמו כן הXTPE תומך בטכנולוגיות חדשות כמו video shader\smartshader HD ו3Dc ומספק איכות תמונה פי כמה מעל "מתחרו" (אני לא הולך להגיד כאן את כולן...),מלבד זאת הוא לא צורך כל כך הרבה כוח לא מכוער ולא תופס 2 סלוטים עקב גוף קירור לא יעיל וגדול כמו מקרר... אני הזמ…
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך שני הדגמים האלה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19266&gsid=10-4 מי יותר טוב מבניהם?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מי שיכול להשיג חח המחיר זול במיוחד 333 דולר לפרו ו-416 דולר ל-XTPE!! מי שרוצה שיקנה ב-545 דולר!! לנעול!!! :
-
- 16 תגובות
- 994 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להרגע, בראש שקט לאחר קניית כרטיס X800XTPE של חברת Club3D. לא מתכנן OC בזמן הקרוב, וגם אם אני אעשה OC אני אחליף את הקירור שמגיע איתו. אז לא להתייחס לזה בתור בעיה.
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה600 ש"ח לקניית כרטיס טלוויזיה. אני לא מבין כל כך בנושא. התסכלתי על ביקורות של כרטיסי טלוויזיה של חברת Leadtek ונראה לי שאיכות התמונה לא משהו חיפשתי ביקורות על הכרטיסי Asus TV FM ולא מצאתי 1. יכול להיות שטעיתי? איך האיכות של הLeadtek באמת?? ואיך איכות ההקלטה? 2. הכרטיס של ASUS טוב? 3. אני צריך לחבר את הכרטיס לאנשהו בשביל ראות טלוויזיה במחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך שטוח 19 אינצ' הכי טוב שיש מי שמבין שבבקשה יעזור לי לבחור ויביא ושיראה לי איזה מסך אמרו לי שהכי חשוב זה גודל נקודה קטן אבל אני בטוח שיש עוד דברים שמשפיעים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם! אי רוצה לדעת אם אפשר להכניס למחשב איטי כרטיס מסך טוב למשל GeForce 6800GT על מחשב פנטיום 4 2.4, 768 מגה, לוח אם חדש. רעיון לשאלה זה אם אני מכניס את הכרטיס הזה אז לא יווצר לחץ על הכרטיס וזה יפגע באיכות גרפית או שיהרוס את הכרטיס או לדעתי הכי גרוע, לא יהנה מביצועים מקסימלים של הכרטיס הטוב הזה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-