עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kupervas,

אני מעוניין לרכוש מסך של יונדאי 17Q, קראתי עליו ביקורות מצוינות, אך הבנתי שלאחרונה חל בו שינוי כל שהוא. קיימת דיסאינפורמציה רבה בשוק בכל הנוגע למסך זה ולשינוי, שכביכול התרחש ברכיביו (שינוי בשפורפרת מ HYDIS ל SAMSUNG, שינוי פאנל שלא משפיע לטובה וכד' ) דיברתי עם אחד האתרים שמוכר את המסך, והוא אמר שישנם בשוק מספר גירסאות של המסך, חלקן עם הרכיבים הטובים יותר וחלקן עם רכיבים טובים פחות. לדבריו, לא ניתן להזמין גירסה ספציפית (לפי הרכיבים). מספר שאלות בנושא: 1. האם המסך עדין נחשב מומלץ ? אילו אלטרנטיבות באיכות קימות בסדר גודל של מחיר זה (2,600 ש"ח) 2. האם הוחלפו רכיבים המשפיעים לרעה על ביצועי המסך ? 3. האם אכן קיימות בשוק מספר גירסאות למסך כאשר כל גירסה עם מפרט שונה ? מה ההמלצה ש…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. מישהו בבקשה יכול לתת לי את הטמפ' של http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 ומידת הרעש שהוא מפיק? (פתחתי פה אשכול כי לא מצאתי לבד) תודה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by y6053287,

אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by shloosh,

תסתכלו במפרט שלי.... 3DMARK 2001 SE 330 14852 pts aquamark3 38,000 עכשיו ב-aquamark 3 לשים fsaa 4x כשאני עושה בדיקה? ????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kobi kremer,

היי רכשתי מחשב חדש, וממה שהתרשמתי (אולי בטעות) הוא אמור להספיק להגדרות בינוניות. ניסיתי כרגע להריץ far cry 3, דרישות נמוכות יחסיות להבנתי, ולא רץ חלק לחלוטין (לא הגדרות גבוהות) אני משער שמשחקים עדכניים כנראה אתקל יותר בקשיים. הכרטיס אולי לא מתאים לרוזולציה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by faza,

אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by galedri,

אני צריך שתציעו לי מסכים טובים למחשבים מ-20 אינץ' ומעלה ב-1700-1800 ש"ח

8. Started by Morfium,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 570 Superclocked, השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס מסך אבל מדגם אחר והאם הם יעבדו בהרמוניה (כמה שניתן מבחינת הדרייברים) ולא יהיו בעיות מיוחדות בגלל שהדגם לא זהה. לדוגמא GTX570 ו GTX660. הלוח אם שלי : Gigabyte z77x-ud3h ספק כח : Tagan 700W

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by CPU man,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה, ניסיתי להתקין call of duty 2 (מקורי) ומופיעה לי שגיאה שה directx לא מגיב או משהו, קיוונתי את הזיכרון של הכרטיס מסך ל 128mb (מקס') ובכל זאת המשחק לא עובד למרות שהדרישותץ המומלצות הם 64mb על הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור בבקשה? (דרך אגב המחשב חדש עם מעעבד core 2 duo וזיכרון 1gb אז הבעיה לא במפרט! תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shai769,

אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק מאוד ואני שואל אם הgeforce 1080 ti extreme מתאים לאנימציה תלת מימדית?

11. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול, איזה כרטיס מסך, יריץ היום את המשחקים הכי כבדים, עם הגדרות הכי גבוהות על מסך 22' האם 4870 יכול להספיק? או CF של 4850? תודה

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  12. ותהו איך נוצר מצב שבו האסוס זול מconnect3d, בדקתי ומסתבר שהכרטיס מוחלש ב19mhz בליבה. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 - אסוס, 581mhz לליבה. http://www.connect3d.com/products/pcie_x1950pro.htm - connect3d - 600mhz לליבה.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by ben060,

חיברתי אותו לסלוט שלו ואחרי שאני מדליק את המחשב אני לא רואה כלום במסך האם אני צריך לחבר קבל מטח לכרטיס? ואיפה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מעבדים שולחניים חדשים בתהליך ייצור חדש ינסו להמשיך ואפילו להגדיל את ההצלחה של AMD משנה שעברה - ויש עוד מפות דרכים מפורטות לשנים הקרובות לכתבה

15. שמעו יש לי g-force fx 5200 ופנטיום 4 2600 ו512 זיכרון.. אז בזמן האחרון היתקנתי איטמן הלו ופרי קראי ובטלפיילד .. והמשחקים לא זזים.. הוא זז לאט עם תקיאות .. מה עושים אחים.. תודה ..

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by THE FOX,

לכרטיס 6800GS איזה דרייברים הכי מומלצים? יש המון סוגי דרייברים לכרטיסים האלו.... [חוץ מהרישמיים]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by TULTAL4,

שלום!!! יש לי כרטיס מסך: geforce_6600, ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך: geforce7300, ורציתי לדעת למי יש כרטיס מסך יותר טוב סתם בשביל לדעת אם המשחקים שפועלים אצלי יפעלו אצלו תודה לכל העונים :-\

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כן כן עכשיו לפי האתר זה אפשר בהחלט וחוסך את המאמץ והפחד למות הכרטיס אם זה לא יוצא נכון ב-hardmod הינה האתר המקורי שזה אתר צרפתי אז הכל בצרפתית http://www.3dchips-fr.com/forum/showthread.php?threadid=69771 הינה התירגום של גוגל http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.3dchips-fr.com%2Fforum%2Fshowthread.php%3Fthreadid%3D69771&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by ag80,

שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כזה: מארז NZXT Tempest לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : GEIL 2GB *2 DDR2 CL4 ULTRA 800MHZ מעבד:6400 AMD Athlon X2 Dual-Core כרטיס מסך:9800GTX CLUB 3D 512MB מסך:LG 23" ספק: 550W CORSAIR SLI הרדיסק:320 GB WD SATA DVDRWLG*16 לאחר קריאת הכתבה בעיון על ביקורת GTS250 ,הבנתי שGTS250 הוא למעשה 9800GTX+ רק עם צריכת חשמל נמוכה יותר. כמו כן ברצוני לשאול כמה דברים: 1.האם כדאי לי בתג מחיר של 700 שח לצרך 512MB GTS250 במערך SLI ל 9800GTX 512 MB+ שלי ,ע"מ לקבל ביצועים קרובים ל GTX285 או אפילו יותר טובים.(GTX 285 עולה 2000 שח) 2. במידה ואצרף GTS250 1024MB ל9800GTX+ 512MB בSLI האם זה עדיף מבחינת ביצועים ,כמובן בתג מחיר של 740 שח לא תוספת רצינית בהשוואה ל 512MB…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by madcatz,

למרות שכבר ראיתי מודעות כאלה פה ושם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח עם חריגה אפשרית רציתי לדעת אם אפשר גם היכן אני צריך להשתדרג כדי שהכרטיס מסך המומלץ יעבוד על המקסימום במפרט הבא: Mainboard : Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL Chipset : nVidia nForce4 SLI X16 Intel Edition Processor : Intel Pentium D 940 @ 3200 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 7600 GT תודה!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by --Shadow--,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317014

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by 1337Din,

מאז שהתקנתי את 9.8 המשחקים נראים בצורה פשוט מוזרה. הכול מרגיש מפוקסל ובלי AA למרות שאני מפעיל את הכול על הגדרות מקסימליות והמשחקים נראו הרבה יותר טוב בעבר. ניסיתי למחוק את 9.8 ולהתקין גרסאות קודמות אך הבעיה נשארה. המפרט הוא - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש

24. Started by krembo0o,

איך אני מבטל REFRESH LOCK??? יש לי RADEON 9600 PRO והדרייבר CATALIYST 5.10

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by deadawake,

יש לי כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ואני נתקל בהודעת שגיאה של VPU Recover כאשר אני משחק משחק 3D , מה זה VPU Recover?,מה תפקידו? תודה לכל העונים!!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.