כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הקישור הוא לאתר של שמוליק תייר : http://www.tayar.co.il/online/news/4267.html איך אני מוריד את הסרטון הזה? צריך תוכנה מיוחדת שתאימה כאן מישהו יכול לתת קישור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
לצערי אין לי שום ידע בנושא. אני הייתי שמח לקבל המלצה למכשיר שתומך DIVX6 וXVID עם תמיכה לתרגום כמובן. אני יודע שיש הרבה פורמטים של תרגום, אז אני מחפש מכשיר שיתמוך בהם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
זה הכבלים האלו קיבלתי.. http://www.bit-tech.net/content_images/sapphire_radeon_x1950_pro/cabless.jpg אני לא מבין בדיוק מה אני צריך לחבר כדי להשתמש בVIVO... אני רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי שזה אומר SVIDEO.. תודה מראש לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב לדעת איפה אני מכוון פוקוס. במסך MAG FD2 . אני עכשיו עם המסך פתוח ואני רואה מלא חלקים ואני לא יודע במה לגעת תעזרו לי אני לא יודע איפה ה בורג של הפוקוס אני מפחד להרוס משהו.. רק תגידו לי אם זה בדרך-כלל הכיוון הבורג של הפוקוס נמצא איפה שהחיבור שמחברים את המסך? כי אני רואה ש ב 786FD זה מאחורה. אבל לי יש FD2 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים הבאים כדאי לקחת: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL או XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL לפי מה שראיתי הXFX יותר זול ומהירות הזיכרון שלו יותר גבוהה, אך איזו חברה יותר טובה מבין השתיים ואיזה כרטיס יותר כדאי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
א. האם מערך של 7600GT SLI יעיל יותר לדוגמא מכרטיס X1950PRO/X1950XT. ב. מהי יעילות הSLI,Crossfire והאם זה משמעותי ג. האם הHis X1950PRO ניתן לרכישה בארץ. בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי HD4550 לאחר שהGeforce 8500 הישן נשרף. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 3GHz מסך 22 KDF ספק אין לי מושג. לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 אם יש צוור בקבוק OC למעבד יעזור?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא הזה בלי סוף אבל יש לי שיקולים אחרים בגלל זה קשה לי להחליט. אני יתחיל בזה שאני הולך לשחק על מסך 19. אז ככה, אני יודע שה9800GTX+ OC נותן ביצועים טובים יותר מה4850 אבל מצד שני ל4850 היתרון טכנולוגי. עכשיו אני יודע שהDX 10.1 ושדר מודל 4.1 לא היתנו לי שום דבר יותר מ9800GTX, אבל אני מחליף מחשב כל 5 שנים +- בזמנו קניתי מחשב ג'יפורס MX 4 ולאחר 2-3 שנים הוא כבר הפסיק להריץ משחקים לעומת הFX5200 שעוד החזיק בגלל ההיתרון הטכנולוגי שלו, הייתי משהו כמו שנתיים עם מחשב שלא מריץ אף משחק - מאוד מתסכל עכשיו אני לא רוצה שדבר כזה יחזור שוב, בגלל זה יש לי העדפה לHD4850. מצב שני ה9800GTX+ נותן ביצועים עדיפים קצת וזה יהיה דיי מבאס לקנות כרטיס קצת פחות טוב באותו מחיר. ועכשי…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה - האם יש יתרון משמעותי בלקנות כ.מסך של חברה טובה יותר לדוגמא ASUS או לשלם פחות ןלקנות כרטיס של חברה לא מוכרת כל כך? אני רוצה לקנות GEFORCE 7600GT וראיתי שיש הפרשים די גדולים בין חברות היצור... האם משמעותי לקנות מחברה טובה? או שיש המלצות על חברות זולות?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב ב 1500 שקל לעוד 4 חוחדשים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
החלטתי שאני לא רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אלא רק קצת להשתדרג. במקרה גם מצאתי מישהו שמוכר Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4600 TI ב-500 ש"ח, הבנתי שזה הכרטיס החזק ביותר בסדרה. אין לי בעיה לקנות את הכרטיס, אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל ביצועים טובים יותר במשחקים? כרגע יש לי TNT2 וכשניסיתי להריץ NFS:U1, המשחק לא זז בכלל (פחות מ-2FPS כנראה) וכם היו רק 3 צבעים (ירוק, לבן ושחור) - כלומר, אי אפשר לשחק. האם הכרטיס החדש יתן לי ביצועים טובים יותר? האם אוכל להריץ משחקים חזקים כמו NFS:MW? אשמח לקבל תשובה, המפרט למטה בחתימה.
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הנה תמונתו: http://pink.serv.co.il/~dev/vc.jpg אם אפשר את הפרטים הבאים: כמה מגה מהראם הוא לוקח, מהו שמו, אני מתכון וודו אולי וכו'. פרטים אלו יכולים לעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) AGP -מעבד P4 1.7 (אני בדיוק מחליף גם אותו ליותר טוב..) -זיכרון 1GB -ספק HEC 300W תודה מראש. השימושים הם למשחקים קלים יחסית.. (פיפא, סימס וכו')
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין מסכים כאילו איך אני ידע מה יותר טוב במסכים על פי מה? אני רוצה לדעת מה זה ניגדויות,בהירות מה זה נגדיות 500:1 600:1 יותר טוב? בקשר לבהירות מה טוב לו? נקודה .. אולי תעשו משהו בדביק על זה ?זה חסר מאוד ..
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כי לא ראיתי במפרט שלהם.... ראיתי רק בתוך חלון. הם מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRA, כאשר אני מעביר את הסרט לטלוויזיה הוא מעביר לי גם את האודיו. איך אני יכול לבטל את העברת האודיו - אני רוצה שהקול ישמע לי דרך הרמקולים של המחשב... תודה מראש, ליאור
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כי הזמנתי באינתרנט כרטיס של sapphire ןקבלתי של connect 3D אז חשוב לי לדעת מה ההבדל ואם לפוצץ לחברה שמכרה לי אותו את הצורה..
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לפני כשבועיים בערך קנו לי מחשב אם הכרטיס מסך GeForce 7600GS הטמפרטורה שלו במצב מנוחה 60 ובמשחקים 65 זה גבוהה?, אם כן מה הפתרון? בתודה!
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם הכרטיס fx 7300 512 mb tc עונה על הצריכם של גיימר מתחיל (בלי שאיפות...) והאם הוא שווה 350 שקל??
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הנני פונה אליכם בבקשה למצוא לי כרטיס מסך - לגיימינג(משחקים כבדים) + ספק כוח במחיר כולל של עד 1000 ש''ח חנויות : אזור גבעתיים-רמת גן-ת''א חריגה : עד 100 שקל מערכת : Q6600 4gbזיכרון לוח אם G35 מעדיף nvidia בגלל חוסר ניסיון עם ATI ..
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי לכולם זקוק להמלצה לכרטיס מסך לשימוש משרדי באפיק AGP ,במחיר זול. רק לצורך שימוש משרדי. בתודה מראש שי תקציב עד 200 ש"ח ועדיף פחות.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הבנתי שכדי לשמוע סאונד דרך כרטיסי המסך של NVIDIA צריך לחבר את הכרטיס לSPDIF שעל הלוח. יש לי כרטיס של Twintech 9800gtx+ לוח Gigabyte ga-p35-ds3l , איזה כבל אני צריך ואיפה אני מחבר אותו על הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-