עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dmoney,

יש לי WinXP Pro וחיברתי אליו כרטיס טלויזיה. עם הכרטיס קיבלתי את התוכנה Studio PCTV Rave של Pinnacle. התקנתי את התוכנה והכל עובד חוץ מ2 בעיות: 1) השלט לא עובד (העין של השלט מתחברת למחשב ביציאת COM...אל תשאלו אותי למה ???). 2) כשאני מנסה למזער את החלון של הטלויזיה המחשב מייד מבצע Reset :-\ מי שיודע מה הבעיה....ואולי אפילו מה לעשות, בבקשה שירשום 10x

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by WhiteLen,

היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by orental5,

שלום, צריך המלצה לכרטיס מסך עבור מערכת HTPC שאני מנסה לבנות תודה,

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. Started by Alonzz,

אז ככה התקציב שלי הוא 700 בלי אפשרות חריגה. הכרטיס מסך הוא להרצת משחקים לא כבדים מאוד! אבל אולי מדי פעם הוא יהיה למשחקים כבדים. כעיקר יותר למשחקים קלים כאלה כמו ET FIFA NBA וכ''א. הציעו לי כרטיסי מסך תגידו לי מה עדיף או אם יש לכם אופציה טובה יותר. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=921 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2383 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1483 http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123 אלה 4 כרטיסי מסך שהציעו לי מה דעתכם? ועוד שאלה, מה ההבדל בן NIVIDA ל ATI? כאילו יש הגדרות שונות או משהו כזה? ואני לא יודע לעשות OC אז הכרטיס לא יהיה כנראה ל OC.

• 12 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by 8-Ball,

שלום יש לי את הכרטיס מסך שבכותרת, ויש לי איתו בעיה, אני מנסה לפצל את ה DESKTOP ל2 מסכים שיש לי ככה שאני אוכל לשים אותם אחד ליד השני ולראות חצי מסך על כל אחד מהם. התקנתי CATALYST אחרון, וה הATI Catalyst Control Center לא עולה, אי אפשר להיכנס אליו, כשאני מנסה להיכנס ל WIZARD הוא גם רושם לי שהוא נכשל. מה אני עושה? ניסיתי גרסאות יותר ישנות של ה CATALYST אבל שם אין תמיכה באפשרות עם ה2 מסכים כמו שהסברתי.. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by zachbachar,

אז ככה... אני משתמש קבוע בשני מסכים(מה אני אעשה..התרגלתי ) ולא מזמן קניתי מסך LCD 37" HDR שאני מחבר בHDMI-DVI. רציתי לדעת אם יש פתרון נורמלי לחיבור כל שלושת המסכים בלי כל פעם להתכופף ולחבר מחדש את המסך השני\הLCD.... ראיתי של4850X2 יש 4 יציאות DVI,זה יפתור לי את הבעיה? אני רוצה המלצה לכ.מסך שיפתור לי את הבעיה,וכמובן שיהיה חזק...אני גיימר ;D עד 1500+- אם זה הכרחי ניתן לחרוג... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by mhnuemhnue,

איזה כרטיס גרפי יותר טוב? Sparkle nVidia GeForce 8800GTS 320MB או Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail ומה זה הHD2900XT , אני רוצה את זה D: וגם : האם יש הבדל משמעותי ביניהם? והאם הכרטיס הטוב יותר באמת שווה את המחיר שלו? יש עוד המלצות? תקציב של 2300 ומטה לכרטיס.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by PCguy,

אני משתמש ממוצע במשחקים ממש לא כבד אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס עדיף RADEON 9600SE ? או RADEON 9550 128 BIT ה9550 זול יותר והבנתי שה9600 se ממש לא מומלץ אז מה דעתכם? נ.ב האם השנים נחשבים חזקים מהGEFORCE 5300 PCI-E ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by danielhasan,

שלום, רציתי לדעת אם יש הבדל בין Asus ל- Gigabyte האם מישהי מספקת תוכנות עזר יותר טוב עם בכרטיס האם יש משו שכדאי ביגללו ליבחור באחד מהם . אני צריך תשובה בהקדם האפשרי . תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by puki,

יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא : ADM64 +3000 MSI K8N NEO PLATINUM 512MB CAS2 120GB SATA בקשר לכרטיס מסך הייתה לי התלבטות - קניתי את המחשב מנעה, לא היה במלאי את ה-9800PRO שעולה 1500 עקרונית. היו 2 אפשרויות: 9700PRO ב-900 ש"ח, או 9800SE של POWERCOLOR, עם התקנה של אומגה ובדיקה שהצינורות תקינים ב-1350. ל-SE יש יתרון נוסף שהוא AIW- יש לו טיונר וכניסת וידאו ושלט רחוק - מעולה לצפיה בסרטים על הטלויזיה. לקחתי את ה-SE. ב-3DMARK03 עם 1024X1280 לא שיניתי שום הגדרות ושום OC, קיבלתי 5600 בערך. האם זה נחשב טוב ? מקביל ל-9800PRO ? למישהו יש מפרט דומה עם 9800PRO ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by rollita,

אני מתעתד לקנות מחשב עם הלוח הבא: ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard האם יש בו יציאת DVI? במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. מחפש ביוס ל X1800XT 256 של CONNECT 3D תודה ואיך אני מתקין אותו? יש סיכון כלשהו? :-X

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by R007,

כותרת עדיף פחות כסף, שיריץ סרטים של 1080p בקלות בלי תקיעות... תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. אם יש לי לוח של MSI, כרטיס מסך של MSI יעבוד טוב יותר עם המערכת?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by wwll soldier,

היי, המפרט שלי הוא amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 1gb ram a-data cl 2.5 6800gt gigabyte hec 400trt עכשיו השאלה שלי היא: האם כדאי לי למכור את הכרטיס מסך שלי(חדש מאוד ללא אוברקלוק, האם יקנו אותו ב-2000-1900?) ולקנות את ה7800gtx מחו"ל??? האם יש מקום אמין וזול לקנייה מחו"ל? האם זה מתבצע עם כרטיס אשראי? אם כן צריך עולמי? והאם המחשב שלי לא יהיה צוואר בקבוק ל7800 :s05: בבקשה תענו לי

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  16. היי . הבעיה במיוחד במשחקי אסטרטגיה כאשר מזזים את התמונה לצדדים , התמונה לא עוברת חלק אלה בריצודים. הבעיה היא גם במשחקים ישנים יותר אז אני מניח שזאת בעיה נקודתית בכרטיס. אני עובד עם ווינדוס SP1 ויסטה CPU 9300Q, זכרון4G מסך 19LCD הבעיה לא היתה לי עם מחשב וכרטיס מסך ישנים יותר. יש בפורום משהוא שמזכיר ( מצורף קישור ) את הבעיה הזאת, עשיתי את הכל עלפי ההסברים אבל עדיין זה מרצד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 אשמח לתשובה תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. אני מנסה להתקין את המשחק top spin 1. יש לי מחשב פנטיום 4, עם 512 זיכרון וכרטיס מסך SIS מובנה של 128 מגה. לוח של אפוקס דגם 4sgm8i אחרי ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה השגיאה הבאה: the video card doesnt support a reqired feature for top spin. you should update the driver of this video card doesnt support vertex or pixel shaders version 1.1 מה אתם ממליצים לעשות? באתר של אפוקס אין דרייבר חדש בשבילי. אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש פתרון יצירתי לבעייה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by ilay22,

לא ממש הבנתי את ענין הכרטיס קול המשולב, כי בכרטיס עצמו יש רק יציאות וידאו זה אומר שהוא משולב ביציאות DVI? יש דרך לחבר אותו לרמקולים רגילים? עוד דבר זה שהכרטיס קול של הלוח אם לא עובד, האם זה בגלל ה HD או שיכול להיות שהוא מקולקל בלי קשר?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואין לי הרבה כסף ואני ג מוגבל מבחינת הלוח אין לי pci-e אז אין לי הרבה אופציות בקיצור רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם הוא שווה או שיש כרטיסים אחרים במחירי יד שניה נוחים יותר..?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by vitebski92,

מה אתם בכלל חושבים על הכרטיסים של GECUBE ובפרט הכרטיס הזה: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=214&prod_id=69097 או שאתם יכולים להמליץ לי על כרטיס אחר על בסיס 3870 ;D ;D

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by LeftRight,

מה יותר טוב? ati radeon x600pro 128mb pcie או ati raedon 9600pro 256mb agp מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Raul,

אודות ל Guarding angel שלקח יוזמה והשקיע רבות, הועלה מדריך מפורט אודות פתיחת חיישן הטמפרטורה של ה 6600. את המדריך תוכלו למצוא ב FAQ הרשמי של הפורום. >>המדריך<< נ.ב. כל מי שמעוניין לבנות מדריך בתחום הגראפיקה ולקחת יוזמה, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. Started by EzX1,

הריוה טיונר מציג שיש צינורות לפתיחה האם זה באמת נכון????? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by jazzman,

Gigabyte GT-PTV-AF-RG או Leadtek Winfast TV2000XP GLOBAL או כרטיס חיצוני ב430 שקל (200 שקל יותר מהקודמים) כמה ההבדל רציני? (חשיבות ראשונה לאיכות צפייה בסרטים ונוחות, חשיבות שנייה להקלטה)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. שלום חבר'ה אני מעוניין בקניית מסך חדש בסביבות ה 900 שקלים. עכשיו שמתי עין כבר על המסכים של LG, סדרת FLASTRON (מי שמבין, בסדרת Flatron, יש "שטוח לחלוטין", ויש ez שזה "שטוח") Lg Flatron ez t710BH : http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=12&actType=&modelName=&globalCode=T710B&modelPrefix=40IE17&globalSuffix=000000&currentPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000497# המחיר שלו הוא 830 ב PCH. מצד שני דגם F700B שמוגדר כ"שטוח לחלוטין": http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=4&actType=&modelName=&globalCode=FB770H&modelPrefix=40IF17&globalSuffix=000000&currentPage…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים