כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:מה זה OPEN GL?,ומהו ההבדל בין גירסאת 4.0 ל4.1? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
geforce 8800 640mb או 320 מגה? אני משחק במשחקים כמו נייד פור ספייד קאנטר ומשחקים חדשים שיוצאים שיצא נגיד GTA חדש או נייד פור ספייד חדש גם command and conquer 3 sims 2 rollercoaster tycoon 3 משחקים כאלה בערך... אני אוהב לשחק על הגדרות טובות מאוד שרואים ממש טוב יש לי מסך 19 LCD מה יותר עדיף בשבילי? קונה מחשב ב5500 עדיף 5200 עדיף כמה שפחות... אני סגור על מעבד AMD [כניראה 5600] עם לוח m2n-e תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכל חברי הפורום :-* -= Sapphire ATI RADEON X1600PRO AGP =- סוף סוף הגיע לארצנו הקדושה, חיכיתם לו :s05: אז הוא כבר פה !!! הכרטיס מגיע ב-2 גירסאות שונות האחת עם 256MB והשניה (בתור גימיק רציני) עם 512MB !!! המחיר ינוע בין 950-1100 ש"ח לגירסה של 256MB ולגירסת ה 512MB המחיר ינוע בין 1050-1200 ש"ח, שצריך להיות שפוי לקחת 512MB... והנה פרטים על הכרטיס : וסקירה קטנה (למרות שהיא ל PCIE) נגד 6600GT ועוד כמה חברים ... http://www.vr-zone.com/index.php?i=3092&s=1 http://www.pcpop.com/doc/0/124/124198_2.shtml והנה כל מיני פרטים אחרים ותמונות על הכרטיס ... http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/29_reg1.doc - מידע מחברת Sapphire http://vga.zol.com.cn/25/253…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין מסכים כאילו איך אני ידע מה יותר טוב במסכים על פי מה? אני רוצה לדעת מה זה ניגדויות,בהירות מה זה נגדיות 500:1 600:1 יותר טוב? בקשר לבהירות מה טוב לו? נקודה .. אולי תעשו משהו בדביק על זה ?זה חסר מאוד ..
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקחת הכי חשוב שיהיה חיבור לטלויזיה אני לא גיימר אני לא צריך כרטיס מסך ב1000 ש"ח אלא בסביבות ה 400 ש"ח הציעו לי לקחת את ה HD2400XT בסקייפיסי שעולה 430 מה אתם אומרים? בקשר לכרטיס טלויזיה אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט ערוצים באיכות טובה המליצו לי על hauppauge win-tv-pvr 150 mce בסקייפיסי שעולה 384 מה אתם אומרים עליו? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה קורה חברים יש לי תקציב של 1500 שקל . תנו לי את הכרטיס הכי טוב לביצועים ושיהיה לAGP במחיר הזה תודה. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאד מוזרה =\ אני עם Vista 64Bit ו-4870 וה-Catalyst 8.8 ואני לא מצליח למצוא את הפרופילים. אני פתחתי את המנעול, סימנתי ב-V, יצרתי 2 פרופילים ושמרתי אותם אבל אני לא מוצא אותם. אני מנסה להכנס ל-C:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML אבל, AppData והלאה פשוט לא קיימים אצלי. תודה לעוזרים, אלן.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך שני דריברים, אחד לכרטיס קול והשני לכרטיס מסך. אני צריך את הדריבר החדש ביותר לכרטיס מסך - GeForce FX 5200 ואת הדריבר החדש ביותר לכרטיס קול - Game Port for Creative בבקשה תביאו לי אני חייב את זה...תודה רבה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך שרשום בחתימה מצד ימין, לא ממש הבנתי איך אני מעלה את המחזיק של המסך כלפי מעלה או מוריד כלפי מטה. ניסיתי אבל זה נראה כאילו זה ישבר או משו כזה אז העדפתי לשאול. בלי תגובות מפגרות בבקשה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הגרסה הזאת של הGT עם קירור זלמן היא הכי טובה מבין כרטיסי ה8800GT או שיש יותר טובים ומומלצים.. וגם רציתי לדעת מדוע כרטיס GT רגיל ללא זלמן נראה רציני ויש עליו כיסוי פלסטיק והכול כמו שצריך ובגרסה של זלמן זה נראה די עלוב.. תודה כדי שתבינו למה אני מתכוון הנה דוגמא של GT רגיל ושל GT עם זלמן: http://tms.co.il/product/5033 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=841 דרך אגב המסך שאני קונה זה Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel.. אז אני מקווה שהכרטיס מסך יתאים לו..וגם אני צריך שיהיה יצאית טלוויזיה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בצורה בלתי מוסברת בשבועיים האחרונים מתו להם 4 כרטיסי מסך :'( (אחד שלי שלושה של חברים שלי) כולם אגב GF2MX יצרן שונה .... אם למישהו יש איזה כרטיס מסך ישן שהוא לא צריך אשמח אם הוא יצור איתי קשר תודה מראש ...
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קונה מחשב חדש. הוא מתעסק בעיקר עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ וכו'. הוא לא מתעסק במשחקים אבל כן רוצה כרטיס מסך סביר בסביבות 80-100$ הציעו לו את : ATI SAPPHIRE PCI-E X600PRO 256MB DVI 128BIT OEM 85$ ATI SAPPHIRE PCI-E X550 256MB VIVO+DVI 128BIT 95$ האם כדאי לקחת את אחד מהם? ואם כן איזה יותר טוב? אם לא אחד מהם, אז איזה כן כדאי? באיזה מחיר? ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת מאוד. אני נכון לעכשיו משתמש בדרייברים 71.89 הבעייה בדרייברים האלה היא שבעת צפיית סרט התצוגה או בהירה מידי או כהה מידי. אז החלפתי לכמה סטים של דרייברים 77.77/ 78.01/81.26 והם אכן סדרו את בעיית הצבע אך הסרטים לא רצו חלק אלא מקוטעים בצורה מעצבנת שכזו. קראתי איפשהו שאפשר לסדר את בעיית הצבע ללא התקנה של דרייברים חדשים. כל המשחקים בצבע ובבהירות לא עזרו עם הדרייברים הנוכחיים משום שהתמונה תמיד או כהה מידי או בהירה מידי. אני משתמש בתוכנה פאוורדיוידי 6. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני שוקל האם לקחת הספרקל קאליבר או את הBFG OC2. שניהם מגיעים עם אותם תדרים, הBFG זול יותר, השאלה שלי מי מהם יותר טוב לOC משלי?
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לשאול למי שיש את 9800PRO של ג'יגה.... מה הכח ליבה, מה הכח של הזכרון.....ואם הכרטיס טוב..ואם הוא מגיב טוב לאוברקלוק??
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
חבר שלי (טיפש) אומר שגיפורס יו8תר טוב למשחקים ולא מביןשאין הבדל בין החברות אלה רק בין הסוגים.... אז מישהו יכול לענות לו איזה חברה יותר טובה למשחקים??? הוא מבקש סוגי כרטיסים באותו תחום מחירים והשוואה ביניהם....
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מכיוון שאני לפני קניה של מחשב לצורכי תלת מימד בעיקר אני שואל האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיסי קואדרו חדשים מבוססי 8800 ,כרגע יצאו רק כרטיסים מאד יקרים ,האם משהוא יודע מתי יצאו הסדרות הזולות יותר
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה יותר חזק? אחד יותר מהיר אבל 64 ביט,והשני 128,ויותר איטי. מה לבחור? או שיש לכם המלצה על כררטיס במחיר דומה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מפרט: Q9550 4G RAM 3-4-4-15 OCZ HDD ב RAID0 לוח X38 של ג'יגה בייט כרגע כרטיס ASUS 8800 GTS 640 MB (80) מסך HANSG 28" . למשחקים סרטים ובכלל. שוקל 4870 או GTX280 או צמד CF לא סגור איזה כדאי. הכרטיס יקנה בארה"ב (אם יש המלצות היכן ?),האם יש עוד משהו להביא איתי??? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2922 ואני לא מבין בזה... אז אם אני קונה ומחבר למחשב אני צריך גם להביא ממיר ונקודת טלוויזיה בשביל שיהיה אפשר לראות ואיך זה הולך למשל יש לי YES אז אני רואה את זה כמו שרואים בטלוויזיה בדיוק נגיד לראות תקציר או משהו?? האם מישהו יכול לפרט לי פחות או יותר ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב? ATI Radeon x1300 512MB PCI Express 16x dual head, tv out או GeForce 7300GS 256Mb PCI EXpress 16X dual head, tv out על הATI אני צריך להוסיף עוד 40$ שזה לא כזה הבדל משמעותי מה שמשך לי את העין זה ה512MB של הATI אבל ה-X1300 זה לא הכי טוב, לא? קיצר אני לא מבין בזה כלום אז תעזרו לי להחליט...
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
נאי מחפש כבר הברבה חנויות אבל אין את הדגם.... אני לא רוצה חנות וירטואלית.....ובבקשה מחיר זול...
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-