עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by David_Beckham,

עכשיו יש לי 6600GT .. ואני רוצה לשדרג ל7900GTבהתחלה רציתי ל8800GTS אבל ראית כמה דיונים שכנראה לא משתלם לקנןות אותו עכשיו כי מילא אין לו תמיכה עכשיו אז ככול הנראה אני ייקנה את ה7900GT מה אתם אומרים..

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. Started by Slavadir,

על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הבא: E6300 זכרון 1GB (DDR2 667MHz) הספק 400W לא ג'נרי שהצוואר בקבוק יהיה כמה שיותר קטן, כי אני לא עושה OC התקציב 1000+-, עדיף - עריכה: אם זה עוזר במשהו הלוח אם הוא DG965WH

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם האם הוספה של כרטיס מסך למפרט שלי תתן ביצועים טובים למשחקים? (כרטיס בסביבות ה1000 שח) תהיה בעיה מבחינת צריכת החשמל והספק כח? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 667 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 FSP 60GLN 350W תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. אני מתכנן שדרוג למחשב שלי שכולל זכרונות RAM חדשים וכרטיס מסך חדש. המפרט כרגע: P4 2.4Ghrz 2*256 MB RAM ג'נריים Inno3D GeForce 5700LE - זוועתי, אני יודע. בכל מקרה, אני מתלבט ה-6600GT, 6800 וה-X800GTO. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 1000 ש"ח כי אני רוצה גם לקנות 512*2 של זכרונות. אני רוצה את התמורה הטובה ביותר למחיר בהרצת משחקים וכן באוברקלוק איכותי עם קירור סטוק. תודה

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by ranyr,

ברזולוציה 1152X864 הוא עובד ב100 FPS??

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by idan_20,

אני מצאתי רק של LEADTEK GIGABYTE ו GAINWARD מישהו יכול לתת המלצה??

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by Domestic,

היי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה, כי אני צופה בהרבה סרטים, ויותר נוח לי בטלויזיה לראות מאשר מול המסך של המחשב. עכשיו , העניין הוא שיש לי כרטיס מסך GT7600 של ליטידיק, שיש לו שתי כניסות של 21 פין של מסכים, ועוד כניסה אחד של S-VIDEO של 5 פין. עכשיו, העניין הוא שבטלויזיה אין לי כניסה של 5 פין. יש רק כניסה של 21 פין כמו שמחברים סוני פלייסטיישן(לפחות בסוני 1 אני יודע שזה ככה). האם קיים מפצל/מתאם כלשהו שנכנס לS-VIDEO ה5 פין של הכרטיס מסך, ויוצא לכיוון הטלויזייה עצמה ונכנס בעצם ל21 פין שדיברתי עליו? ואם כן, איך קוראים לו? איפה אני יכול לרכוש אחד כזה? ולא יהיו בעיות? כלומר אני אחבר את זה, תוך כדי שהLCD שלי מחובר ב21 פין, אוכל לראות בשניהם בו-זמנית? או שאני אצטרך להגדיר כל מיני דב…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by jambo7,

שלום עדיין לא החלטתי איזה כרטיס לקנות אבל בהנחה שאני אלך על 1950x pro אני רוצה לדעת אם שי עוד דברים שאני צריך לחליף במחשב בשביל לנצל את הכרטיס. לדוגמה מאוורר , ספק כוח , זכרונות וכד'

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by rhin0,

כנראה שעוד מספר ימים אני מזמין את המחשב שלי מחול והיתלבטתי כרטיס מסך של איזה חברה לקחת הכרטיס שאני אקח יהיה 7800GTX (אלא מה?) ההעדפה הראשונה של אבא שלי היתה אסוס כנראה בגלל המוניטין וגם ראיתי שיש להם באנדל עשיר מאוד בבקשה המלצות רק לכרטיסים שנמצאים ב NEWEGG

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. ה-6600 GT או X700 ה-6800GT או X800 זה לא חייב להיות אחד מאלה , (שאלה כללית ) ראיתי למשל ש-X800 PRO עולה יותר מ-6800GT !!!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  11. שלום! כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כלשהו באתר YouTube.com מופיעה לי שגיאה: http://img280.imageshack.us/img280/8377/flash0po.png מותקנת אצלי הגירסא הכי עדכנית של Flash ואפילו ShockWave. לגבי JavaScript אני לא בטוח, ב-IE שלי קמת האבטחה על Medium וזה אמור לאפשר דברים כאלה, אם הכוונה ל-Java (ולא לשפת תכנות) אז גם התקנתי את הגירסא הכי עדכנית של Sun Java. אנא עזרו לי - תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. יש לי מחשב ישן עם לוח של MSI דגם: MS-6147. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111656.0 המחשב עובד אבל לא רואים כלום על המסך. אני מניח שהבעיה נובעת מהכ.מסך המובנה שנדפק כנראה. (חשוב לציין שאני מעולם לא השתמשתי במחשב כשהוא עבד - תקראו את הנושא שקישרתי אליו ותבינו). הכרטיס המובנה: (מדף של הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 ) מכיוון שללוח הזה אין חריץ AGP אני קונה כרטיס המתחבר ל PCI. השאלה שלי היא בעצם איזה מבין הכרטיסים הבאים מתאים, ואיזה כדאי לי לקחת? : (1) ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI (2) ATI RAGE PRO 32MB PCI (3) SIS 6326 4MB PCI במחשב לא ירוצו משחקים בכלל. אלא רק שימוש בסיסי כך שאני לא חושב שיש …

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. נהרס לי הכרטיס מסך ,Radeon 9800Pro, ואני מחפש המלצה לכרטיס טוב לא פחות עד 1000 שקל מקסימום, אם אפשר אז פחות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  14. שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by ciauai,

מה יותר חזק הX1800XT או הX1900GT לא הבנתי! אני כל הזמן רואה השוואות בינהם ולא הבנתי כלום! בקיצור מה יותר חזק?! במשחקים הכוונה!

• 11 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by japaN,

כותרת אני קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט בין XT לXTX אז בכמה אחוזים הוא יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של הXTX

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by DeathBlooms1,

אז ככה, יש לי לבסוף את הכרטיס, מותקן ומעודכן. כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ובודק איזשהו משחק, הוא אומר לי שהכרטיס מסך מעולה והכל, אבל אני צריך לעדכן את הדיירקס שלו. מאיפה להוריד? כי לא הבנתי את זה ממש ._.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by jtannous,

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1228274 אני יודע שהכרטיס קצת ישן, אבל בכל זאת....

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. Started by FFOP,

SAMSUNG 17' 757NF עכשיו בחנות אמרו לי שיש למסך הזה מחליף מה השם של המחליף הזה? אמרו לי עכשיו שהמחליף של המסך 757MB 757MB זה מסך יותר טוב מי 757NF?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by Eran-s,

אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים עד הסכום 1500... תודה...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

יש לי athlon 64 3000+ gigabyte k8npro s-754 A-DATA 400 521MB ותתכוננו לזה גיפה 4 MX 440:X חחח אתם בטח מתפקעים מצוק כן כן תצחקו עוד מעט חוזר הראדון 9800 פרו מתיקון ;D(כן סנייק כבר הרסתי אותו..) כמה FPS אני מקבל בבאטל פילד ויאטנם? בלי השייד וכול החרא הזה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני כבר לא מבין כלום... אני רוצה לקנות כ.מסך 8800GTS 640MB של Nvidia ואני רואה שיש Leadtech ויש SPARKLE ויש כל מיני חברות שונות וכולם זה Nvidia 8800gts!! מה ההבדל??? למה יש כ"כ הרבה חברות ומה המשמעות שלהן??

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by musari,

:s05: באיזה תאריך הוא אמור לצאת לחניות ולארץ מתי יגיע בערך?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. אז השאלה היא כזאת: האם כרטיס מסך יכול לגרום למסכים כחולים וריסטרת למחשב באמצע משחק? כי לפעמים בערך כל יום בשעות שונות שאני משחק בCS 1.6 או NFS:MW או כל משחק אחר זה עושה לי מסך כחול באמצע המשחק עדכנתי את הוינדאוס ואת כל הדרייברים של הכרטיס מסך והCHIPSET של הלוח אבל זה עדיין ממשיך גם שהשארתי את המחשב דולק הוא עשה מסך כחול הכרטיס או המחשב לא נמצאים בOC וזה מחשב חדש בן שבועיים וחצי מה יכולה להיות הבעייה? יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך עצמו?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים