כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי, תגידו איזה טמפ' מומלצת לעבודה עם HD 4850 אם אני עושה פרופיל ידני ב CATALYST, ז"א על כמה אחוזים מומלץ לשים את המאורר , אני לא רוצה לשחק עם הפרופילים ולשנות כשאני מתחיל לשחק ואח"כ לשנות שוב כמו שראיתי שחלק מהאנשים כאן עושים, לכן אני שואל על איזה מהירות קבועה מומלץ לקבוע ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ואם כן איך בוחרים אם זה יהיה יציאה או כניסה של וידאו? המפרט המלא בצד
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי(מפרט מדויק בצד) עד תקציב של 700. תודה ענקית לעוזרים. בברכה עידו.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ל 6600GT יש צינורות נעולים חוץ מה 8 שיש לו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! המערכת שלי היא: p4 2.6 2*512 ddr 3200 asus p4p800 deluxe maxtor 80 gb 7200rpm sata gf 4 ti 4200 (asus v8420) וקיבלתי ביצועים נמוכים יותר באופן משמעותי מהמערכת הבאה במשחק פלייט סימולטור 2004, כאשר ההגדרות היו זהות וגם הפילטרים של הכ. מסך. AMD2600+ Barton Core MSI K7N2 ILSR MotherBoard Samsung 512MB DDR400/3200 GeForce 4 MX 440 WD 80GB 7200RPM 8MB Buffer ניסיתי גם גרסאות ישנות של דרייברים ולא עזר. האם הכ. מסך התקלקל ??? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום,לדוד שלי יש את המחשב הבא: AMD Athlon FX-57 939 DFI LanParty UT RDX200 CF-DR Sapphire Radeon X1900XTX CF Edition X2 Maxtor 300GB S-ata 16MB OCZ EL Gold GX XTC 2048MBX2 500MHZ=4Giga Sunbeam Transformer BLACK OCZ PS 520W Modsream והוא רוצה להשלים את המערכת עם איזה מסך 40'' אינץ' למחשב. התקציב שלו הוא 12,000 ש''ח. הוא רוצה שהוא יהיה כסוף. יש העדפה לחברות הבאות: SONY LG Samsung NEC Sharp
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האים כרטיס מסך של ATI יתאים (לא משנה איזה דגם) יתאים לצ'יפסט של-NVIDIA 405
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי!!! אני חדש!!! רציתי לשאול דבר אחד! הכרטיס מסך שלי עושה בעיות ואני רוצה להחליף אותו לא משהו יקר מדי ולא משהו זול מדי! איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. הרבה זמן לא הייתי פה ואני כבר לא מתמצא במה כדיי ומה לא קיצר אני שוקל להחליף ל7900GT השאלה אם זה הכרטיס שמומלץ לי נכון לעכשיו או שבכלל כדיי לי לחכות אם כל DX10 שעומד לצאת קיצר אין לי מושג התקציב שלי זה בערך 1700 שקל ראיתי ש 7900 GT נכנס לי אולי שווה משהו מבית ATI שאני קניתי את הXL הוא היה הכרטיס הכי מומלץ אחריו בא ה7800GT קיצר מה הכרטיס הכי משתלם היום
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני צריך מסך חדש אין לי הרבה כסף להשקיע האם כדאי ללכת לבדוק את המסך הנ"ל? יש אותו למישהו שהוא יכול להגיד את דעתו על המסך? ואם אין אותו איזה פאקים אני צריך לחפש במסך יד 2 (בן שנה וחצי על פי המוכר) מלבד שריטות צריבה ועוצמת הארה חלשה. האם יש עיוותים גיאומטריים שצריך לראות ואיך אני בודק (תעזרו לי פליז כי מחר אני קופץ אל הבחור.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם אפשר להגדיל את כמות הביטים ע"י צריבת ביוס?(בכרטיס מסך)
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
:'( שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא. ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד. אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה? הכרטיס מסך שלי: NVIDIA GeForce4 MX 440 תודה...
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים ממש גרוע?יש לי כרטיס מסך גיפרורס 6600 האם מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי טלויזיה אז: איזה כרטיס טלויזיה עדיף: 1. ASUS TVFM http://usa.asus.com/products/vga/tvfm/overview.htm 2. Leadtek WinFast2000 DV http://www.leadtek.com.tw/multimedia/winfast_dv2000_1.shtml ויש לי עוד שאלה אני יכול לחבר לכרטיס טלויזיה ממיר של HOT או של YES? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. ישנה חברה לכרטיסי מסך בשם HIS. משום מה הכרטיסים שלה זולים בצורה מיוחדת ביותר. משהו שמע עליה? האם היא חברה טובה? בעיקרון יש עליה 2 שנים אחריות. תודה, להתראות.[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 11:03:24 הכרטיס הזה:http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10202 הוא לא טיפה זול מידי? האם יש פה משהו לא תקין? או שזה באמת XTX מלא?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש לחדר, ואני מעוניין שהמסך ישמש אותי גם כטלוויזיה, אבל אני לא מבין מספיק בכרטיסי טלוויזיה, או יותר נכון, לא מעודכן (יש לי אחד ישן יחסית). המטרה היא לקחת שידור מממיר של yes ולחבר אותו למחשב (מסך 22.1" רחב ! )ולצפות ככה, מבלי לאבד את האיכות שידור האיכותית שאני מקבל מהלוויין . אז תודה מראש, .MORIEL
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך הכרטיס החדש שקניתי: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX1300PRO-TD256E&class=vga
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
האם זה הכרטיס שהוצע? הכרטיס http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=121654&Cat2Cat1ID=2857&Cat2ID=3695 הצעה של הפורום כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=17
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות Radeon 9800pro ואני מתלבט האם לקנות פה בישראל או לקנות בחו"ל, בnewegg מוכרים את אותו הכרטיס במחיר של 950ש"ח בערך וזה עוד כולל איזהשהוא משלוח בחינם כמובן שזה ללא מע"ם והכרטיס בלי אחריות אבל לא נראה לי שאצטרך את האחריות הזאת (אחריות של שנה במידה ואני קונה מפה) ובכלל זה נראה לי כמו חיסכון גדול מאוד אם אני קונה מחו"ל, לפחות 400ש"ח פחות, 400שקלים שאין לי כרגע. אני ממש בהתלבטות, מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לשכן שלי יש מחשב קטן HTPC MICRO ATX שמחברים לקולנוע ביתי וכו' הוא קנה מותר ACER ושם רשמו " מיוחד למשחקים " עם מעבד Q8200 או ו G210 השאלה היא כזאת , הוא קנה לבן שלו משחק התקין GTA חדש והמחשב לא זז פשוט היה תקוע ברמות שקשה לתאר זז ממש לאט נכנסתי להגדרות של המשחק וראיתי שהוא על רזולוציה מטורפת והורדתי אותו ל 800X600 והפלא ופלא המשחק עבר מהר השאלה שלי כזאת א. למה צריך לעבוד ברזולוציה גבוהה ? ב. למה צריך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם אפשר לעבוד בהגדרות נמוכות ? ג. שהוא עבד בהגדרות גבוהות לא ראיתי הבדל בתמונה למה ?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן פה בפורומים, ושרב האנשים כבר לא עונים על שאלות כאלה, ואפילו עשיתי חיפוש וגם מצאתי המון ת'רדים בנושא אבל שום הצעה שם לא עזרה לי. הבעיה, היא, שאני רואה שחור לבן עם יציאת S-VIDEO. אני מחבר כבל SVIDEO ל-RCA, מחבר לטלוויזיה, ו, שחור לבן. ניסיתי החלפת כבל, לא עזר. החלפת שיטת שידור מ-NTSC ל-PAL A B C D E גם לא עזר, עדיין שחור לבן. כרטיס במסך הוא של אינטל (מדובר במחשב נישא של LG). כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהמחשב מאפשר לי רק 8 סיביות צבע, וכשאני מנסה לשנות ל-32 BIT זה לא אפשרי. מישהו יכול לנסות לעזור? תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר כשאומרים שמפעילים פילטרים ואיך ניתן לעשות זאות כדי להעלות את איכות הגראפיקה של המחשק? הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT XFX
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-