כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כלומר יש לי לוח שתומך ב AGP X4 בלבד. וראיתי שכל הכרטיסים תומכים AGP X8. אני שואל לווא דווקא לכרטיס הזה... האם זה יעבוד אצלי? האם יש לו תמיכה אחורנית..? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלו הוא כזה גדול, ושווה לשלם 160 יותר? ועוד שאלה: האם שני הכרטיסים תואמים ללוח האם הזה ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II??
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז השאלה היא כזאת: האם כרטיס מסך יכול לגרום למסכים כחולים וריסטרת למחשב באמצע משחק? כי לפעמים בערך כל יום בשעות שונות שאני משחק בCS 1.6 או NFS:MW או כל משחק אחר זה עושה לי מסך כחול באמצע המשחק עדכנתי את הוינדאוס ואת כל הדרייברים של הכרטיס מסך והCHIPSET של הלוח אבל זה עדיין ממשיך גם שהשארתי את המחשב דולק הוא עשה מסך כחול הכרטיס או המחשב לא נמצאים בOC וזה מחשב חדש בן שבועיים וחצי מה יכולה להיות הבעייה? יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך עצמו?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ???? טוב, מחוסר ענין לציבור העברתי את ההודעה לפורום תוכנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189625.msg1648344#msg1648344
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
גיליתי שאין לי תקציב ל-7600gt. אני יודע שיש פה סיכום של אחראי הפורום אבל אני רוצה לשמוע דעות מעודכנות יותר של אנשים אחרים. מ-ksp או נועה בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי את ה X800GTO2 ורציתי לדעת האם אוכל להעלות לו את המתח באמצעות הדרייבר של ATI או תוכנה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ראיתי בהסבר של לוחות אם שחריץ agp 1.5 volt בלבד מה המשמעות ואיך אפשר לדעת לפני שקונים כרטיס אם הוא 1.5 וולט או לא ? וגם מה המשמעות של שינוי המגרעת בחריץ יש 1 ויש 2 ויש 1 בצד שונה ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מפרט כרגע, תחילה היה כלול בו 7600GT אך אמרתי שבגלל ה DX10 אולי אולי כדאי להשקיע קצת פחות ואז לשדרג, אז הכיוון עכשיו הוא יותר האח הקטן שלו. ממה שאני ראיתי, יש יותר מ20 גירסאות של הכרטיס הזה (טוב הגזמתי...אבל זה +-)... ראיתי ביקורות מאנשים בפורום שגירסת האקסטרים של לידטק טובה מאוד.. אז השאלה שלי מה היא הגירסה הטובה ביותר לכרטיס הזה כרגע? ואם אפשר לציין באיזו חנות. ואם היא עולה 850-900 אני כבר אלך על GT כי אין הבדל ממש במחירים כבר..:\ תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. יש לי תקציב של 1200 ש"ח איזה כרטיס הכי משתלם ומאיזה חנות? לא משנה החברה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מאושר והכל בדף הדריברים מישהו ניסה? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרטיס על לוח האם אבל אני לא משתמש בו האים עדיין משתמש בזיכרון הראשי של המחשב? ואם כן האים ניתן למנוע זאת?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 700 שקל גג ומחשב טיפה ישן עם יציאת AGP איזה כרטיס מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אז כך יש לי בארון , NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV,חדש שנקנה בארץבגלל שדודה שלי החכמה נזכרה רק עכשיו שהיא מביא מחו"ל 6800gs,חחחחח קראתי מלא סקירות,והרבה הודעות של משתמשים בפורומים בחו"ל לגבי הכרטיס, אבל אמרתי שזה יכול להיות נחמד לשמוע גם את דעותם של בעלי הכרטיס הזה גם בארץ (6800gs). נ.ב אני מוכרת את ה 6600gt ב900 ש"ח-כרטיס חדש (3 שנים אחריות). תודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כניסת VGA (כמו החיבור למסך מחשב) בטלוויזה בסלון מה שאני רוצה לדעת זה עם אני מחבר דרך VGA זה תמיד יהיה יותר איכותי מ TVOUT או שלא בהכרח? גם אם מדובר בכרטיס מאוד ישן?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר ממיר של יס למחשב. אני צריך בשביל זה כרטיס טלויזיה? אם כן, הבחנתי בכך שיש כרטיסים במחיר של 400 ש"ח וכרטיים ב- 1200 ש"ח אבל לא הצלחתי לראות הבדל ביניהם. תודה מראש. ד"א, הכרטיס מסך שלי הוא NX6600GT-TD128E וכתוב שהוא תומך ב-HD, אני עדיין צריך כרטיס טלויזיה נכון?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.הפורום מאד תוסס ומעניין.אשמח לקבל עזרה בכרטיס לכידה שאני מתלבט בינו לבין כרטיס TV האם אפשר בכרטיס לכידה מהדגם שציינתי לראות סמך מלא או רק בחלון??? היה לי כרטיס מסך של ATI עם לכידה משולבת והאפשרות היתה קיימת.אבל פה מדובר על לוכד חצי מקצועי.אז לפני הרכישה אני רוצה לדעת אם הוא יכול להיות גם מקודד סרטים (ככה כתוב באתר שלו..) וגם לצפייה מהממיר במסך מלא. הדגם שלו זה PINNACLE 500 PCI תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את WINDOWS עם כבל SVIDEO המחובר לטלויזיה שלי, אני יכול לאפשר תצוגה משנית ואז לראות בטלויזיה את תוכן המחשב. אך, כאשר אני מעלה WINDOWS כשהכבל לא מחובר לכרטיס מסך, אז הדרייבר לא מזהה את הטלויזיה ולא נותן לי אופציה לאיפשור תצוגה משנית. גם לאחר חיבור הכבל, אין אפשרות לאיפשור. רק לאחר RESET חוזרת האפשרות. לכן, האם ישנה דרך לעלות את הדרייבר שוב, מבלי לעשות RESET? כך אוכל לחבר את הכבל גם לאחר שה WINDOWS עלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמאפשר לצפות בטלויזיה בכלל וערוץ 2 בפרט דרך המחשב.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קיבלתי כאן הרבה המלצות על NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB עבור מחשב חזק שנועד למשחקים. האם תוכלו להשוות אותו לכרטיס הבא: ASUS ATI RADEON AX300-SE 128Mb PCI - EXPRESS יותר טוב? פחות טוב? וככלל, מה המקבילה של ה-6600GT אצל ATI ? אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך 6600 עם 256 או 6600GT עם 128.. הרי כל המשחקים החדשים אומרים בדרישות כרטיס מסך עם 128.. תסבירו לי על זה בבקשה
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/pro_list.asp#2 http://www.albatron.com.tw/images/product/it/vga/picture/big/6600gt.jpg
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה שמתי לב שלאסוס יש ארבעה סוגים של כרטיסי nvidia מסידרה 6800. 0_ס יש את ה6800 הרגיל, 6800 GT מעליו יש את הכרטיס 6800 GE (הבנתי שזה gamer edition) ולבסוף האלוטרה. הנה קישור למוצר באתר היצרן: http://www.asus.com/products/vga/v9999ge/overview.htm# עכשיו השאלה שלי, איפה ביחס לכל הסידרה הוא עומד? האם הוא שווה קניה? (בסכום של 2700 שקל) כל אינפורמציה אחרת בנושא תעזור. תודה רבה :0 -=עריכה=- מצאתי כמה סיקורים, אבל אין לי מושג איפה הוא ביחס לשאר הסידרה. עוד יותר מעניין מתי הוא הושק? ומי המקביל שלו בסידרת ה x800? עידכון אחרון, הוא חלש יותר מה GT \: התאכזבתי.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
זה עוזר לכל הכרטיסים או רק לסידרת ה X ? כי קראתי כמה ביקורות שבהם זה נוסה רק על ה X800 ו X700 תווודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני משתמש ממוצע במשחקים ממש לא כבד אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס עדיף RADEON 9600SE ? או RADEON 9550 128 BIT ה9550 זול יותר והבנתי שה9600 se ממש לא מומלץ אז מה דעתכם? נ.ב האם השנים נחשבים חזקים מהGEFORCE 5300 PCI-E ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-