כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס טלוזיה טוב במחיר של כ400 שקל..יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd של סמסונג דגם 960bf למי שמכיר ורשום בתכונות שלו שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 זה אומר שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך מסדרה זאת ???!!! ):
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמה הוא יעלה בשבועות הקרובים שהוא יגיע לארץ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה זה קורה רק במשחקים מסוימים שמעו יש לי 6800 gt של giga byte אחלה כרטיס אבל יש משחקים משוימים שאני מפעיל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש אין לי שמץ אם זה מהכרטיס כמעט כל המשחקים האחרים עובדים חוץ מאיזה 3 שלא עובדים לי כחו דוגמה doom תודה לעוזרים המיפרט שלי הוא:p4 2800 ht גיגה זיכרונות 120 גיגה hard disk . בבקשה תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לשחק איתו משחקים - רק לצפות בו בטלביזיה שיש בה רק כניסת RCA COMPOSITE - הכבל הצהוב... צריך להיות שקט מאוד לכן אני מחפש קרור פסיבי ללא מאוורר. יש המלצות? תודה רענן
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה שיותר מידע וכמה שיותר מהר על שני הדברים האלו: Dazzle DVC-80 או שאת: Dazzle DVC-90 אני רוצה שיקליט לי ברמה שקרובה ל-DVD כדי שאני אצרוב ל-DVD. אני לא יודע מה יותר שווה לקנות. אני צריך להביא תשובה לחבר שלי שטס לחו"ל שיביא משם. איזה יותר ממולץ להקליט ל-DVD?? אם אתם לא חושבים שהם ממש טובים אז תביאו לי משהו שיהיה טוב עם המחיר שלו אבל שלא ירקיע שחקים!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה כרטיס חלש, אבל איתו אני משתמש בין לבין במשחקים לפעמים כשאני משועמם. אני מנסה להשתמש ב Rivatuner, אבל אז הוא אומר לי שהדרייבר נכשל בלעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, גם כן כשאני עושה דרך התצוגה הראשית של אנוידיאה אז הוא לא נותן לי בכלל להעלות אפילו מגה הרץ אחד, הכרטיס הוא של אינוויז'ן. יכול להגיד משהו? גם כן לפני השתמש ב GTU, וגם שם כשאיפשרתי את האוברקלוק הוא לא נתן לי להעלות כלום. תודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כתבתם על זה בשירשור הארוך בהמשך אבל לא הצלחתי להבין... (אני עדיין מתלבט בין 9600 ל 8800 gt , הבנתי שה8800 מעט חזק יותר אבל זה די זניח) תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני הולך להזמין היום מחשב מFOXPC ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים עדיף? 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 או 2) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 ואם אפשר קישור או משהו כדי לדעת מה מקבלים איתם...
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
אהלן, אני עומד לקנות מחשב ומתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים : LEADTEK WinFast PX8500 GT TDH 256MB PCI-E GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe שניהם עולים בסביבות 500 ש"ח שזה התקציב שנתתי לכרטיס מסך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט,הורדות,וסרטים. אשמח לקבל הצעה לכרטיס טוב יותר בתקציב הנ"ל . תודה לכל המשיבים.
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD6870 של ספיר והגדרתי בקטליסט קונטרול סנטר בתוך הגדרות צבע שב3D יהיה יותר בהיר הצבע ובשולחן עבודה יהיה קצת כהה עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אני יוצא ממנו ואז השולחן עבודה ניהיה לי בהיר מאוד ואז אני צריךל להכנס לקטליסט קונטרול סנטר וולחוץ REACTIVE ATI COLOR CONTROL וזה חוזר לעצנו מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות בנוגע לזה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שאני קונה כרטיס מסך בניפרד אני צריך להגיד למוכר איזה PCIE יש לי? *2 או *4 וכו'? יעני כל מהירות הגודל שונה אז יש כרטיס לכפול 4 וכרטיס לכפול 8? וכו'?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקר לצפיה בסרטים ושימוש ביתי (גלישה, שימושי office,תמונות וכיו"ב) מה דעתכם על המסך יחסית למחיר ולשימושים?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש כרטיס מסך לה AGP וביקש ממני לעזור לו עז להחרונה שמתי עין על ה RADEON HD2600PRO של PALIT באתר SKYPC אך אני לא מבין כל כך בRADEONנים עז מישהו יכול להמליץ לי על משהו?????
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ואם כן איך בוחרים אם זה יהיה יציאה או כניסה של וידאו? המפרט המלא בצד
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כרטיס מסך הוא: NVIDIA GEF ORCE FX 5200
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כל הצבעים נמרחים לי ... . על המסך במשחקי ם ... בwindwos זה עוד בסדר .. אני דיי בפניקה שלא נדבר על משחקים אי אפשר להפעיל בכלל בכלל ! הכל צבע בתוך צבע כמאט ולא רואים מסך או שיש פסים כחולים לכל עובר המסך ... גם בתוכנה ati tool שמפעילים את הקוייה כל המסך מתחרפן לגמריייי ולא עשיתי אוברקלוק.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים של 17אינ'צ אחד הוא LG FLATRON מדגם F700P לינק - http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF17&globalCode=FB790G&globalSuffix=000000&unit=17inch&model=14 ואחד הוא של VIEWSONIC מדגם G75F פלוס לינק - http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g75fplus בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מביניהם הוא יותר טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך טוב לאי גי פי כפול 8 אפילו באיי בי הגעתי ל 850 שח במשומש ופתאום אני רואה ב חנות pc now 6800 gt דגש של ה gt ב950 שח...... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124 לינק... שאלתי היא האם החברה שלל inn3d היא טובה? למשל ביחס לגיגה בייט או pny////// והאם אין פה קאטש...... כלומר האם הכרטיס בעל ביצועים דומים לכל כרטיס 6800 גי טי אחר...... ממה שהבנתי זה כך... תקנו אותי אםן אני טועה? אשמח לתגובות ותוה לכם מראש
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כותרת^^ Geforce 9600 GT 1GB או Geforce 8800 GT 512MB תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני החלטתי לקנות מחשב מKSP ובחרתי למפרט שלי את כרטיס ההמסך 7600GS אבל אני לא יודע מאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס מevga או gigabyte אני בכלל לא מבין מה שונה בין שני הכרטיסים אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין הכרטיסים. ואיזה חברה הכי טובה והכי אמינה ובקיצור מאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס אני ממש יודה לו !
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ובעבודה רגילה? יש מריחות כשגוררים חלון או משהו?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
זה תהליך פיזי של מגע בכרטיס או משהו בהגדרות ? למה זה בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-