כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
נגיד במשחקים כמו FAR CRY או DOOM 3 יש את אופציית ה-ANISTROPIC ואפשר ךשים שם 1 או 2 או 4 וכו'.. או שאת ANTI ALIASING שאני לא יודע בכלל מה זה ואיך להגדיר הכל נכון.וגם את VERTICAL SYNC שאני לא יודע מה אלו בכלל.פשוט לפעמים אני מגדיר והמשחקים עובדים יפה ולפעמים יש כמה באגים מעצבנים וזה וגם קראשים. יש לי כרטיס X800 PRO של POWERCOLOR
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איך אני מפעיל פילטרים בכרטיס? לעשות על custom setting? במה להשתמש? ב DIRECT3D או OPENGL? להשאיר את ההגדרות על BALANCED? מזה ה FAST WIRE הזה? לכבות אותו? אני צריך לסדר את ההגדות פשוט... ואני לא יודע אם בהגדרות הרגילות הפילטרים עובדים, ואם כן אז בקאסטיום מה לסמן שם וכל זה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה מסוימת !... אז ככה... אני מתלבט מה עלי לקנות האם ASUS ATI RADEON X600 XT Video Card, או את ה ATI 9800XT 256MB הסיבה שאני מתלבט היא שקראתי שהכרטיס של ASUS יותר מהיר גם מבחינת Chipset/Core Speed וגם Memory/Effective Speed. הביצועים שלו הם Chipset/Core Speed: ATI Radeon X600XT/503MHz ו Memory/Effective Speed: 128MB DDR/736MHz האומנם יש לו זיכרון נמוך יותר אבל למה יש יותר משמעות.? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני קונה את המחשב החדש שלי וכנראה אני קונה 6800 של Leadtec משום שאמרו לי שהרבה מהכרטיסים של MSI עם פגם.. ועכשיו גם חסר במלאי כמעט בכל הארץ.. אז רציתי להיות בטוח שהכרטיס מסך הזה יחד עם מערכת: 64 3200+ 8kda3j 512 x 2 corsair 2.5cl יריץ חלק משחקים על HIGH או משהו שקרוב לזה אני מדבר על משחקים כמו במפי, דייב, פאקמן וכל אלה.. סתם סתם אני מדבר על HL2 , DOOM3 וכל המשחקים של הדור הבא כמו שנקרא.. תודה מראש לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברי פורום גרפיקה. פתחתי את הדיון הזה עקב המקרה שהיה לי לא ניקיתי את המחשב לעיתים קרובות והמאורר של הכרטיס מסך היה סתום והוא נשרף לי. gainward GF4 TI 4200 128 mb vivo אז אנשים נקו את מחשבכם לעיתים קרובות שלא יקרה לכם מקרה כזה מצער...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אין לי כוח לפרט הכל בטופיק חדש אז תנסו בבקשה להבין בטופיק מפורום אחר... http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=22430 תודה
-
- 16 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ז"א שאני יוכל להציג משהו על מסך אחד ומשהו על אחר + 2 המסכים יוכלו לפעול במקביל... תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
ה- Mitsubishi 930SB או - Samsung 959NF או - Philips 109P לא צריך להתחשב במחיר זה לא כל כך משנה ואני צריך תמסך למשחקים וסרטים לא דברים אחרים אם זה משנה בכלל תודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיצטער שפתחתי נושא חדש פשוט לא עונים לי אז רציתי לישאול אולי אתם מציעים לי כרטיס אחר ולא GeForce 6800 GT אם כן אז איזה (יותר טוב מהחנות www.com4u.co.il)
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כרטיס מסך מדגם Geforce FX6800 256mb RETAIL מבית LEADTEK http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=A400GT-TDH&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=46 או כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=6800GT&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=122 מה יותר טוב ואם יש ביכלל הבדל אז במה??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ברשותי radeon 9600 xt 128mb vivo של asus לאחרונה הורדתי את הנדריברים שמציעים שיפורים למשחק דום ובוא בעת זה שניה לי את התפריטים של התצוגה בwindows וכעת אני לא מצליח לעצות capture מהטלוויזיה למחשב. בנוסף כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בטלוויזיה רואים ממש גרוע בטלוויזיה. תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מפנדס כרטיס GF6800 של MSI אך הכרטיס חסר במלאי האם שווה לחקות או לקחת כרטיס אחר
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש כול כך הרבה מאמרים ו כתבות על שתי הכרטיסים וכול אתר אומר משהו אחר....... הרוב לפי דעתי יודע ש ה 6800 ULTRA עדיף על ה X800 XTPE מהרבה סיבות http://www.pcper.com/article.php?aid=38&type=expert&pid=1 הנה תתקראו פה .... עכשיו נרגענו קצת ? והמבחן הזה נעשה לא עם הדריברים הכי עדכניים של NVIDIA וגם לא נראה לי של ATI והם לא השתמשו ב DIRECTX 9.0C מה ש ה 6800 תומך ו ה ATI למינהם תומכים רק עד 9.0B ויש עוד הרבה מאוד דברים שאפשר להגיד ..... ואפילו יש פה מבחנים מפתיעים ש ה GT לקח על כול הכרטיסים אפילו על האלוטרה ואני לא מבין איך?!?!?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
סוף-סוף, חודש וחצי אחרי שהזמנתי אותו מהדובים הגיע לידי ה-Geforce 6800GT של לידטק שקניתי במיטב כספי. הסרתי את הדרייברים הישנים, הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שהגיעו איתו ויצאתי לדרך. התחנה הראשונה הייתה 3dMark03 שבישר על תוצאה מצוינת של 10,026 נקודות. עם זאת, שמתי לב שמדי פעם יש "קפיצות" קטנות בתמונה וחשדות התחילו להתעורר. הפעלתי את Fraps ובדקתי את הכרטיס על מיטב המשחקים שלי: BF1942, Splinter Cell ו-Call Of Duty על פירוט גבוה. קצב הפריימים לא ירד מתחת ל-60 אפילו לרגע, רוב הזמן היה מעל ל-100, ועדיין ראיתי קפיצות קטנות ומרגיזות מדי 20-30 שניות. אין לי שום מושג למה זה קורה, אנא עזרו לי. המערכת שלי: ECS 661fx Intel Pentium 4 Northwood 3.0 Ghz (Winfast A400 GT T…
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב כרטיס מסך-9600pro מNewegg ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-119-125&depa=1 בבקשה תגיבו אני חייב להיות בטוח בקנייה שלי. תודה למי שיעזור.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא הולך לשחק במחשב הזה. המחיר - 570 שקל.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ואני שוקל האם להחליף גם את כרטיס המסך. כרגע יש לי RADEON 7000 בן 3 שנים. אני לא משחק במשחקים, ואם כן אז בד"כ במשחקי FLASH. לעיתים רחוקות אני משחק משחקים כמו Syberia (ועכשיו אני רוצה להתחיל את Syberia 2). אני לא משחק DOOM או דברים כאלה שצורכים יכולות 3D חזקות... - האם כדאי להחליף ל-9200? - האם יש הבדל ביצועי 2D בין הכרטיס שלי ל-9200 או 9600? - האם אני ארוויח משהו לגבי משחקים כמו Syberia או פלטפורמה פשוטים? תודה מראש! מוטי
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
מה הדרך ה-כ-י טובה לחבר ממיר יס לכ. TV ? שתהיה האיכות הכי טובה... ומה הכי מתאים? הממיר מהדור הקודם או החדשים הסקסיים ? צודההה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה. השאלה היא האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין החברות השונות. ראיתי שXFX יעלה לי יותר זול מהחברות המובילות. אני לא עושה אוברקלוק, מעניינים אותי הביצועים של הכרטיס במצב רגיל.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי את הדריבר החדש ואכן יש שיפור במשחקים בקצב פריימים בקשר לאיכות תמונה אני לא בטוח אבל האיכות בטוח שלא ירדה, מהבחינה של ביצועים ATI לא איכזבו ובאמת שיפרו. אבל שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בשביל לראות סרט (מה שאני עושה מאז שהיה לי 9500 ועד ה9800) יש קפיצות בלתי פוסקות של התמונה בגוונים אפורים ושחורים, נסיתי לשחק עם האזורים של הכרטיס והטלוויזיה (pal\b\d\h וכו ו-ntsc) ועדיין הקפיצות. אז מי שיודע איך לסדר את זה או שיש לו את הדריבר ויכול לבדוק עם גם אצלו זה קורה, זה יעזור מאוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם קיים חומר מסוים אשר מוריד/מנקה את המסך מפני שריטות ושאר הדברים אם כן איך הוא נקרא ואיפה אפשר להשיגו? *לא ידעתי האם לרשום פה או בכללי אם יש צורך תעבירו
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, יש לי לקוח שמתלבט בין כמה סוגים של מסכים ורוצה לקבל הצעת מחיר לגבי כל מסך ואז להחליט.. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים מהסוגים הנ"ל: - 17" רגיל (שטוח) - 17" LCD - 15" LCD המסכים הם לילד בכיתה ו' שמשתמש במחשב בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולכן המסכים צריכים להיות פשוטים אבל אמינים. בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT ויש כל פעם בכניסה של הווינדוס השהיה כזאת שהמסך נכבה ונידלק שוב אחרי כמה שניות היסתכלתי באתר של אסוס ורשום שעדכון ביוס פותר את הבעיה... אבל שאני מנסה לעדכן את הביוס הוא רושם לי שאין לי כרטיס של אסוס ??? מה יכול להיות הבעיה ??? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס של כרטיס מסך ?? כל דבר שהוא ( אין לי חשק לקנות חדש עדיין :'( ) :