כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום! לאחר קריאת הכתבה פה באתר על המעבדים עם ה3 ליבות והליבה הסגורה, בסוף היה כתוב שאפשר לפתוח צינורות ב6800GS ולהפוך אותו ל6800ULTRA רציתי לשאול איך עושים את זה? ואם יש מדריך(עדיף בעברית) זה יהיה מעולה! הכרטיס נמצא בOC אם זה משנה. מפרט מלא בצד. תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להחליט (ומהר) איזה כרטיס לקחת: Albatron geforce 6600GT DDRIII AGP Leadtek Winfast 6600GT AGP Retial MSI NX6600GT AGP Point Of View 6600GT AGP ProLink PixelView 6600GT AGP אני גם מתכנן אוברקלוק. תודה על העזרה, נעם.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אחרי הרבה התייעצויות ובדיקות (במיוחד של התקציב) החלטתי לקנות כרטיס מסך: Radeon 9600Pro עכשיו כשאני מסתכל על הכרטיסים אני רואה שיש כמה חברות שמייצרות את הכרטיס ולכל חברה מחיר שונה... אז מאיזה חברה עדיף לקנות ומה ההבדל הגדול?? חלק מהחברות: ATI ASUS GECUBE GigaByte ATI Sapphire
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס טלוזיה טוב במחיר של כ400 שקל..יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק לחבר שקונה מארה"ב התקציב בלתי מוגבל(אבל בכול זאת על תגזימו הוא סתם עשיר דפוק) שיהיה לפחות 17 אינצ'
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ובכן... בהתחלה חשבתי לבנות מחשב רק ליישומים המקצועיים שלי, אלא שמשחקים העתידים לצאת בקרוב ל-PC שכנעו אותי אולי לשדרג את המערכת שתאפשר לי גם לשחק משחקים בביצועים סבירים עד מעולים. אני לא רוצה להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך אבל יש לי כסף להשקיע, עד 1,500 ש"ח. אני לא בקיא כרגע בהיצע והשאלה היא איזו אופציה הכי משתלמת עבורי לתקופה של השנה הקרובה. האם לקנות שני כרטיסי VALUE ולשלב אותם במערך SLI\CROSS או לקנות כרטיס אחד מעולה? איזה כרטיס הכי משתלם ומה אפשרויות השילוב של כרטיסים במערך. אודה לכם על כל מידע שתתרמו למטרה. (אגב - הכל למען BIOSHOCK, למי ששמע)
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה, הכול מתחיל לפני כארבעה חודשים שנישרף לי הכ.מסך הישן שלי 9800pro (בגלל oc טיפשי שעשיתי לו). חיפשתי כרטיס חדש, מצאתי אחד לא יקר מידי פה באתר בהמלצות Radeon HD 3650. קניתי אותו ופירמטתי את המחשב. התקנתי את כול הדריברים הדרושים. התקנתי כמה משחקים די פשוטים שעבדו לי גם עם ה 9800PRO כגון Call Of Duty 2. עובד ממש על הפנים הדבר הראשון שראיתי יש מלא עיוותים וצבעים מוזרים כאילו הכרטיס בכול רגע קורס. עכשיו זה קורא רק במישחקים ובכול המישחקים, גם על דרישות נמוכות (אומנם פחות) אבל גם בנמוכות. דבר אחרון שרק רציתי לציין, המחשב עצמו כלל לא חדש. מקווה לפיתרון תודה לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לנגן סרט על מחשב נייד ישן יחסית ולראות את זה בטלויזיה דרך כבל, הבעיה היא שבגלל שהמחשב די ישן אין לו איזה VIDEO-OUT... אני יודע שפעם ראיתי מתאם מ-VGA לחיבורי RCA סטנרטיים אבל אני לא מצליח למצוא אחד כזה כיום. אם מישהו מכיר מתאם כזה, ל-RCA או S-VIDEO זה יעזור מאוד, אפילו מתאם ל-SCART יהיה טוב (למרות שאני בספק אם זה קיים, חיבור די גדול).
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אתמול המליצו לי פה בפורום על כרטיס מסך 1950XT בשביל התוכנות שאני עובד איתן שהן תוכנות תלת מימד ובשל מסגרת התקציב שלי אני רק רוצה לדעת האם ההבדל בין ה 1950XT ל1950PRO יהיה משמועתי בשבילי והאם החברה POWERCOLOR היא באמת חברה של כרטיסים טובים?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2007 בשעה 19:25:28 ??
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה שיותר מידע וכמה שיותר מהר על שני הדברים האלו: Dazzle DVC-80 או שאת: Dazzle DVC-90 אני רוצה שיקליט לי ברמה שקרובה ל-DVD כדי שאני אצרוב ל-DVD. אני לא יודע מה יותר שווה לקנות. אני צריך להביא תשובה לחבר שלי שטס לחו"ל שיביא משם. איזה יותר ממולץ להקליט ל-DVD?? אם אתם לא חושבים שהם ממש טובים אז תביאו לי משהו שיהיה טוב עם המחיר שלו אבל שלא ירקיע שחקים!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שמעו לפני ארבע חודשים קניתי מחשב.. אז יש לי hd6870 amd athlon x4 לא זוכר מספר מדוייק .. 4 GB RAM עכשיו השאלה יש לי צוואר בקבוק ? אם כן כמה אחוז בערך ? ד"א יש הבדל כזה גדול בין ATHLON X4 ל PHENOM X4 והאם זה משנה משהו?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
זה יישמש כטלויזיה אבל לפעמים לצפייה בסרטים ומשחקים (כתבתי את זה כדי לחסוך פה ויכוחים איתי למה כן ולמה לא ) אני אהיה מעוניין לחבר אותה לכרטס מסך . יש לי x1600XT ואני רואה שיש לי חיבור לטלויזיה .. (אני חושב שזה זה .. -- חיבור עגול שחור ) בכל מקרה מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה את טלוויזיה ? היום בכל טלויזיה יש יציאות לכרטיסי מסך ? (יש לי כבלים והכל .. )
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה כרטיס חלש, אבל איתו אני משתמש בין לבין במשחקים לפעמים כשאני משועמם. אני מנסה להשתמש ב Rivatuner, אבל אז הוא אומר לי שהדרייבר נכשל בלעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, גם כן כשאני עושה דרך התצוגה הראשית של אנוידיאה אז הוא לא נותן לי בכלל להעלות אפילו מגה הרץ אחד, הכרטיס הוא של אינוויז'ן. יכול להגיד משהו? גם כן לפני השתמש ב GTU, וגם שם כשאיפשרתי את האוברקלוק הוא לא נתן לי להעלות כלום. תודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD6870 של ספיר והגדרתי בקטליסט קונטרול סנטר בתוך הגדרות צבע שב3D יהיה יותר בהיר הצבע ובשולחן עבודה יהיה קצת כהה עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אני יוצא ממנו ואז השולחן עבודה ניהיה לי בהיר מאוד ואז אני צריךל להכנס לקטליסט קונטרול סנטר וולחוץ REACTIVE ATI COLOR CONTROL וזה חוזר לעצנו מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות בנוגע לזה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך קצת מידה עליו (בעברית עם אפשר).
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם כדאי להחליף לגיפורס 4 ובכך התמונה בטלויזה תהיה יותר טובה או שאין כל קשר?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים ובטלוויזיה דרך מקרן או מסך גדול. האם אני ארגיש הבדל גדול אם אני אקנה לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (ערכת שבבים intel G965) לעומת כרטיס מסך ממוצע נפרד? תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך הוא: NVIDIA GEF ORCE FX 5200
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי(מפרט מדויק בצד) עד תקציב של 700. תודה ענקית לעוזרים. בברכה עידו.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ל 6600GT יש צינורות נעולים חוץ מה 8 שיש לו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני נותן את תודתי מראש לכל העוזרים בנושא יש לי מחשב PENTIUM 3 מהירות 800 MHZ זכרון 320 MB סטיק אחד של 256 MB במהירות 133 MHZ וסטיק אחד של 128 MB גם במהירות 133 MHZ שני הסטיקים של חברת KINGSTONE הכרטיס מסך הקיים של המחשב הוא 2 RIVA TNT עם 32MB הבעייה היא שלא ניתן להריץ משחקים בתצורת החומרה הקיימת בגלל הכרטיס מסך שהוא ישן ואיטי מבחינת מחשקים שאני מעוניין לשחק זה כל המשחקים החדשים שיוצאים כל הזמן על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? אין לי צורך ביציאת DVI או תמיכה ב AGP במהירות X8 כי הלוח אם שלי תומך מקסימום במהירות X4 ואין לי צורך ביציאת TV OUT כי אני לא מתכוון לחבר אותו ל TV חוץ מזה למישהו יש ניסיון בחיבור כרטיס מסך מתקדם למחשב PENTIUM 3 מהירות 800 MHZ ? האם יהיה לי שינ…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מהו הכרטיס הכי משתלם בתחום ה1000שח. של אנוידיה זה GTX 260 SP216 האגדי (כ950שח) לאייטיאיי יש שניים את ה 4870 1GIG(כ1000שח) ואת ה 4890 1GIG החדש(כ1050שח) ואני לא מדבר על 275GTX שעובר את ה1100. אשמח לשמוע לשמוע את הדעות שלכם. בקרוב מחשב חדש. E8400
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-