כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הפורום,חבר שלי קנה את הPowerColor X800GT 256MB 256BIT (ד''א הוא כרטיס סבבה) ושמתי לב שהוא מקבל בתוכנה 3DMARK05 4,500 נקודות ואילו הX800GTO2 מקבל רק 4,356 ואילו הX800GT מקבל יותר בסטוק (מה שלא הגיוני),לכן,אני מחכה שהכרטיס קצת יקרטע ואז עשה אוברקלוק+צינורות עיבוד לרמה של X850XTPE וזה לפחות יקח שנה עד שהוא יתחיל לקרטע. בקיצור האם שווה לקחת X800GT (שהX800GTO2 אמור להיות חזק ממנו בסטוק,אבל הוא לא) של PowerColor?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לא מימזמן ואני משחק ב oblivion על גרפיקה מקסימלית ...רוב המשחק הולך חלק אבל לפעמים יש קתיעות..מה שמוזר..כשאני משחק stalker על גרפיקה מקסימלית כשהמשחק מתבצע בשטח פתוח הוא רץ חלק..אבל כאשר המשחק בתוך מבנה וכו הוא הולך לעט..האם זה בגלל הכרטיס מסך..או שהמעבד מגביל את הביצועים??(כאשר הורדתי ל medium בהגדרות עדיין לא היה חלק)...
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה אתם בכלל חושבים על הכרטיסים של GECUBE ובפרט הכרטיס הזה: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=214&prod_id=69097 או שאתם יכולים להמליץ לי על כרטיס אחר על בסיס 3870 ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלו הוא כזה גדול, ושווה לשלם 160 יותר? ועוד שאלה: האם שני הכרטיסים תואמים ללוח האם הזה ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II??
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/pro_list.asp#2 http://www.albatron.com.tw/images/product/it/vga/picture/big/6600gt.jpg
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הכרטיס מזהה את הטלוויזיה אבל כשאני אומר לו להציג על הטלויזייה יש תמונה לשניה ואז הכרטיס לא מזהה יותר את הטלויזייה רק אחרי ריסטארט הוא שוב מזהה אותה. (יש לציין שהטלויזיה והכבלים נבדקו על מחשב אחר ושהמחשב עבר כמה וכמה פירמוטים )
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שאלה מה עדיף? כל הכרטיסים עולים לי אותו הדבר... GECUBE RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 GECUBE HD2600XT DDR3 256MB PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 384MB DDR3 והאם זה משנה אם הספק כוח שלי ENERMAX 525W CROSSFIRE READY האם הוא יכול להספק כוח גם לכרטיס מסך NVIDIA או רק ל - ATI? ? תודה מראש יבגני
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא- אני יכול לשים hd 4890 וhd5770 במערךCrossFire? ואם כן, אני יוכל להנות מdirectx 11??? האם זה משתלם? אני יקבל תוספת ביצועים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם. בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC. יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
דגם דגל חדש יוכל להביא חומרה דומה לזו של ה-RTX 3080 השולחני אל המחשבים הניידים של השנה הבאהלכתבה
-
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
- 2 followers
-
-
8800GT של ZOTAC שווה את הביצועים או שכדאי לחכות לגירסאות של LEADTEK ושאר החברות? יש לי תקציב של 1600 לכרטיס מסך. הכל מתאים כגון חיבור, ספק והכל. עכשיו אני צריך שתענו לי על השאלה בבקשה. עוד משו, 8800GT יעשה צוואר בקבוק ל - AMD 3800X2 DUAL CORE ?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
???????????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לקנות ב 1400 שח? כרגע אני חושב על 7600GT
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! המסך הוא לא בשבילי, אבל הוא ישומש לעיצוב, ציור ובעיקר פוטושופ. איך הוא לשימושים האלו? ומה מבחינת ביצועים? הוא גם מתאים בול מבחינת מראה גודל ומחיר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כנראה שעוד מספר ימים אני מזמין את המחשב שלי מחול והיתלבטתי כרטיס מסך של איזה חברה לקחת הכרטיס שאני אקח יהיה 7800GTX (אלא מה?) ההעדפה הראשונה של אבא שלי היתה אסוס כנראה בגלל המוניטין וגם ראיתי שיש להם באנדל עשיר מאוד בבקשה המלצות רק לכרטיסים שנמצאים ב NEWEGG
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני חושב שזה חשוב כי כולנו רוצים וכולנו להוטים כל אחד רוצה חברה מסויימת אבל לכל חנות יש טיפות ראשונות מכל יצרן מסוים לדעתי צריך להתאחד ולעשות משהו כי אם נעשה משהו ביחד יכול להיות שכל אחד ישיג את מה שהוא רוצה. אני התקשרתי לפנדה לנועה ול IQPC ושאלתי על הגיגבייט (חלילה לחשוב שאני בא להשמיץ אני רק מוסר מידע) וכרגע הוא אינו זמין. בפנדה הוא אינו זמין בנועה הוא רק בהזמנה בIQPC תשובה תתקבל לפי המשלוח הבא.אגב בIQ יש את המחיר הכי טוב שראיתי אבל אי אפשר לדעת אם הוא ישאר. למה המצב ככה ? איך זה שיש מלאי כל כך מצומצם בחנויות הכי "מועדפות" אם אפשר לומר.וחלק מהחנויות בכלל לא מעודכן על ה GT ועדיין מוכר את ה 8800 הישנים במחיר מלא :P
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך זה ש כל הכרטיסים המובנים הם חלשים גם בקונסולות יש כרטיסים מובנים אז איך זה שהם חזקים יותר?
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה קיבלתי את ה GIGABYTE 9550 שהזמנתי השאלה שלי האם כדאי להתקין את הדרייבר המצורף בדיסק או להוריד משהו מהאתר של ATI תודה
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב הישן לLCD. אחרי שראיתי סרט HD בקובץ MKV, כנראה הכ.מסך-GEFORCE 6600GT נשרף. אני צריך המלצה לכ.מסך הכי זול שאפשר שלא יקרוס שאני רוצה סרטי HD. זה המפרט AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ ספק 400W
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי את המחשב הנ"ל לפי המלצתכם (המלצת הפורום) כיום אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשחק ברזולוציות גבוהות יותר (לדוגמא במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 אני משחק ברזולוציה בינונית ואני רוצה לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר). מפרט המחשב שלי הינו: מעבד: intel pentium D 805 dual core 2.66GHZ 533MHZ 2X1MB LGA775 לוח אם: ASROCK ConeRoeXFire-eSATA2 (775, 945P, DDR2 667, 2XPCI-E CROSSFIRE, HDAudio SATA2,1394, GBL) זכרון: TWINMOS DDR2 533 MHZ 512 MB X2 כרטיס מסך: Asus EN7600GT 256MB HDTV DVI PCI-E retail והשאר - זה השאר. בכל אופן כרטיס המסך עלה בזמנו 1030 ש"ח (בKSP), ואני מחפש משהו טוב בהרבה בתקציב דומה (אם אפשר בפחות אז מה טוב), אני מחפש משהו שא…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVOעם 16 צינורות עיבוד עובדים. צרבתי לו ביוס של x800xt pe VIVO ואני צריך לעשות underclock כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך. מחפש את הביוס הטוב ביותר לכרטיס שיתמוך בVIVO - אםשר x800xt pe או x800xt.... על הכרטיס זיכרונות samsung 1.6+קירור ATI SILENCER/ תודות לעוזרים נדב
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי athlon 64 3000+ gigabyte k8npro s-754 A-DATA 400 521MB ותתכוננו לזה גיפה 4 MX 440:X חחח אתם בטח מתפקעים מצוק כן כן תצחקו עוד מעט חוזר הראדון 9800 פרו מתיקון ;D(כן סנייק כבר הרסתי אותו..) כמה FPS אני מקבל בבאטל פילד ויאטנם? בלי השייד וכול החרא הזה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
פירסמו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות של AMD וNVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך 700-800 ש"ח שיהיה מתאים לגרפיקה (לא חשוב למשחקים)
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם העניין הזה... אף פעם לא הבנתי את העניין הזה, לדוגמא: אם יש לי כרטיס gefrorce 6600gt של msi אני צריך להוריד את הדרייברים שלהם או את הרגיל warefroce אן משהו כזה שמוצג גם כאן באתר? תדוה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-