עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתלבט בין שני מסכים של 17אינ'צ אחד הוא LG FLATRON מדגם F700P לינק - http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF17&globalCode=FB790G&globalSuffix=000000&unit=17inch&model=14 ואחד הוא של VIEWSONIC מדגם G75F פלוס לינק - http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g75fplus בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מביניהם הוא יותר טוב תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by מתן דידרניק,

קניתי לפני יומים כרטיס מסך מדגם asus gtx560 ti 1gb במחיר של 1100 שקל רציתי לדעת: א. אם הוא טוב ב. אם הוא שווה תמחיר תודה מראש לעוזרים =] ;D

3. Started by Mr Gadget,

האם למישהו יש את הכרטיס של החברה הנ"ל? במיוחד ה 7800GT עם קירור של זלמן אני מתכנן לעשות OC לכרטיס הזה ורוצה לדעת האם הוא יספק את הדרישות הגבוהות כמובן עם קירור לזיכרונות...

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני הולך לקנות לאחותי הקטנה מחשב ואחד הדברים שהיא אוהבת זה כמובן לשחק,חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9200 או FX 5200 איזה עדיף?

5. שלום לכם צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by tomer12345,

אני בונה מחשב שהכרטיס מסך הוא320mb 8800GTS אמרו ל שבעוד חודש יוצא כרטיס חדש 9800 שבעיקבותיו ירדו המחירים של הכרטיסים הישנים יותר.. האם כדאי לקנות עכשיו את320mb 8800GTS או לחכות לעוד חודש שהמחיר של ה8800GTS 640mb ירד..

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by X_Dror,

אני בקרוב קונה את ה- Geforce 6800 Ultra ובנתיים אני מתלבט בין שתי חברות - או של LeadTek או של Pixel View Prolink. (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=6954) אני לא מכיר כל כך את ה- Pixel view אבל לפי מה שאשפר לראות מקבלים גם שלט וכל מני דברים מגניבים, השאלה של אם אני אקבל את זה גם בארץ... אבל מצד שני הקירור של Leadtek נראה ממש טוב אבל אני לא יודע גם אם הוא מרעיש או לא. או את זה של XFX. המחיר לא כל כך משנה... תודה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  8. כמובן שהמסך צריך להיות האיכותי והטוב ביותר בסכום הזה. מטרת המסך - עבודה רגילה (לא תהיה בו תצוגה של משחקים כבדים או סרטים ככול הנראה). תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. האם AA משפיע שם? אפילו AAX2? או שלא צריך בגלל שיש מלא פיקסלים AF8 תמיד משפיע אני יודע כי זה נותן לי לראות יותר טוב למרחוק אבל האם יש הבדל בין AF 8 לAF 16?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  10. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by Xer,

אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב (רזולוציה 1280X800 לפחות) ושלא יעלה יותר מ1600 וכמובן לפחות 16MS. על איזה מסך יש לכם להמליץ לי? ואם אפשר גם את דף הדגם באתר היצרן, תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by madror,

הייתי מעוניין לדעת על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים ברמת הכניסה , עד 400-450 שקל ? GeForce 8500GT 512MB VS Radeon HD3650 . הראדון חדש יותר לעומת ה גיפורס שותיק ובעל קבלות. מתכנן על משחקים ברמת רזולציה בסיסית , מחשב AMD 4200 . אשמח להמצלה לכאן או לכאן , או כל דבר אחר. תודה מראש, דרור.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. Started by MeMaster,

עזרו לי להחליט מה לקנות אני צריך AGP

14. עם קשר ישיר לכניסתה המתקרבת של אינטל אל התחום או שלא - עולם כרטיסי המסך המוזלים אמור לזכות לכמה השקות מעניינות בתקופה הקרובה, גם מצד NVIDIA וגם מצד AMDלכתבה

15. Started by N.Strike,

איפה להוריד 3dmark איזה אתר או שתביאו לי קישור

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. כרטיס 8800GTS 512 G92 של EVGA יש ביוס מעודכן מוכן מהחברה שלהם אבל קצת קשה להשיג אותו כרגע כי הם מחקו אותו מהאתר שלהם (אם אני לא טועה), אני חושב שאפשר לבצע עדכון ביוס לכרטיס גם דרך ביוסים מעודכנים של "מותגים" אחרים, השאלה אם כן ואיך אני מתחיל?, הכרטיס שלי בסטוק מבחינת מאוורר, גם אין OC. אני רוצה לעשות עדכון כי שמעתי ואני גם מרגיש שיש המון בעיות תאימות עם הכרטיס, תודה מראש!.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by Mactural,

בעקרון אני עומד לקנות מחשב חדש מבוסס E6600. כ. המסך יהיה 7900GT או X1800XT 512MB. אני מבין שהם פחות או יותר זהים, יתרון קל ל X1800XT. בכל מקרה, המערכת אמורה להיות די שקטה, ומושקע בשקט כסף (ספק, מארז..). השאלה היא עד כמה הקירור של הכרטיסים הנ"ל (וממה שראיתי באינטרנט כולם כמעט מצויידים בקירור הסטנדרטי) שקט? ראיתי בכמה מקומות שהקירור הוא יחסית רועש. השאלה עד כמה, האם הוא ישפיע על רמת רעש של מערכת שקטה, ואיזה מבין הקירורים של הכרטיסים רועש פחות? בטופיק ציינתי גם את האפשרות לאלטרנטיבות - במידה והם באמת רועשים במידה מורגשת, אילו אלטרנטיבות כדאיות קיימות בשוק?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר כשאומרים שמפעילים פילטרים ואיך ניתן לעשות זאות כדי להעלות את איכות הגראפיקה של המחשק? הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT XFX

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  19. זה לא זול מידי? club3d 9600XT 256M משהו בסגנון הזה 'http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=703

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. שלום, רכשתי את כרטיס המסך שבנדון. לצד יציאות ה- DVI יש לו יציאה/כניסה נוספת הדומה ל- svideo. זה לא svideo, ליציאה יש 3 חורים לפינים בצורת משולש (מבנה דומה לשקע החשמל הביתי, אבל בתצורה כללית של svideo) לכבל קוראים ככל הנראה stereo 3d port ויש לי מספר שאלות שאני מבקש לשאול את מי שמבין בזה בבקשה: מה משמשת הכניסה/יציאה הזו? האם אפשר להוציא ממנה tv out? בנוסף לשתי יציאות dvi שעובדות במקביל מול שני מסכים. היכן ניתן להשיג את הכבל הזה? אני שואל לאחר שערכתי חיפוש מקיף ברשת ולא מצאתי תוצאות מספקות. הכרטיס מקצועי אבל לא חדש, אולי זו הסיבה. תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. היי אני מעוניין למכור כרטיס מסך ישן שלי, Radeon 9800Pro של MSI עם 128 מגה זכרון (אפילו יש לי את הקופסא שלו עדיין איפשהו) יש עליו קירור Zalman די עצבני שעלה לי לא כל כך מזמן משהו כמו 160 שקל. (לא עבר אוברקלוק, פשוט המאוורר המקורי הפסיק לעבוד)

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by roman85,

שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך AGPx8 Radeon X800GTO כיצד אני יודע שהזיכרון הוא אכן DDR3? תודה.

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  23. *הבעיה נפתרה תודה!!*

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by paveltj,

איך מחברים את ה4870 לספק כוח כי יש שם חיבור של 8 ו6 פינים

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by BUNG,

השאלה בכותרת, והיא מציקה לי המון זמן... תודה למגיבים

• 2 תגובות