עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, שתי שאלות לגבי חוסר התאמה בין הכרטיסים: 1. במקרה ומדובר באותו כרטיס רק יצרניות שונות, עד כמה יש סיכוי לבעיות? 2. אם מדובר גם על יצרניות שונות וגם הזכרון לא שווה בין הכרטיסים?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

היי, כל פעם שיוצא קאטאליסט חדש אני לא מצליח להתקין אותו מאחר שיש לי SP2, ההתקנה עצמה מצליחה, אבל כשהוא מגיע לחלק של הWDM, הוא נתקע ואומר: REMOTRE PRECUDURE FAILED TO CALL, שזה בידיוק מה שSP2 מבטל בגלל בלאסטר, ניסיתי להפעיל אותו וזה לא עובד, בRELEASE NOTES לא מצאתי תיעוד לבעיה הזו, מה עושים? תודה רבה!!!!!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by m0sh,

טוב אני לא בעיניינים בחודשים האחרונים וראיתי שיצא מלא כרטיסים חדשים לשוק עכשיו חבר שלי ביקש ממני המלצה לכרטיס גרפי חזק והתקציב שלו הוא 1200-1400 שקל...שמעתי על ה x8000gt שהוא יותר טוב מה6600GT וזה הטווח מחיר...אז האם זה באמת הבחירה הכי טובה? תודה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  4. הכרטיס שכרגע יש לי הוא X800GTO2 שלא הומהר, חדש! אבל לא תומך SM3, ורוב המשחקים החדשים דורשים SM3. קרוב משפחה טס לארה''ב, איך זה הולך, אם אני מזמין מNewegg זה מגיע אליו שם? איך זה הולך. אז איזה כרטיס מסך כדאי לי, לא יקר מאוד! שיהיה כרטיס טוב למשחקים חדשים. אפשרות שנייה, מעבד או כרטיס RAM נוסף, אז מה כדאי!? או שבכלל מסך? המפרט שלי נמצא בצד. תודה רבה, זה די דחוף.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.newgenerationorder.org/rad_w2kxp_omega_2551.cab אני מוריד עכשיו נראה אם הוא יותר טוב מהקודם

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by yogevmalachy,

שלום, אני חייב עזרה דחופה. מצטער שאני שואל את השאלה שברור לי שכבר מישהו שאל אבל אין לי זמן לחפש אני חייב לסגור עסקה. איזה כרטיס יותר טוב שהשימוש העיקרי הוא משחקים? twintech nvidia gforce 98000GTX 512mb ------->1285 Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail----------->1064 תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by Tomerm,

היי לכולם. יש לי ATI HD4850 מזה כשנתיים והחודשיים האחרונים התחילו לי שתי בעיות. 1. התקנתי את הדרייברים האחרונים, וכאשר אני מנסה לעלות את ה CCC המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אין לי גישה ל CCC בכלל לצערי. 2. המחשב קופא לאחר פעולה רצופה (משתנה , לפעמים קופא אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי 3 שעות). ניסיתי לפרמט מחדש את המחשב מספר פעמים, הבעיות חוזרות על עצמן. אני לא חושב שיש בעית קירור במחשב ואני לא עושה OC. הצעות יתקבלו בברכה. תומר.

8. Started by Triple-z,

אני משתמש ב- 2 מחשבים שהראשי עם ה- DVI והשני עם ANALOG 1 עכשיו כדי לעבור מהראשי לשני זה רק לחיצה על כפתור 2 שרוצים לעבור חזרה ולוחצים על 2 זה עובר קודם ל- ANALOG 2 וזה קצת מציק צריך לעבור דרך התפריטים כדי לדלג על אנלוג 2 יש אפשרות לעשות DISABLE לאנלוג 2 כדי שאני יעבור בין המסכים בלחיצה ובלי להיכנס לאנלוג 2?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by kub,

כי כולם בינתיים DDR2 כולל הגרסא של גייוורד שמופיעה בפלונטר, אם תכנסו ללינק המוצר תראו שזה DDR2. לפי דעתי הגרסא של אינו3D שהייתה פה באתר הוא הכרטיס הכי משלם עד 550 שקל. אבל אני לא רואה אותה בחנויות. מישהו יודע מתי היא תוצע למכירה? כמו כן האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך אחר סביבות המחיר הזה, למשחקים כגון AOE3, FIFA2006, UT99 וכדומה לא משחקים כבדים מאוד יורכב על מחשב חזק 930D עם 2GB זכרון. תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. שלום אנשים, אני מתכוון לקנות מחשב ומסך חדשים. השימושים שלי במחשב הם לסרטים ולתכנות. ( ושאר שימושים ביתים נוספים ). יש לי התלבטות בין מסך 24 לשני מסכים 20. אני רוצה את היכולת לעבוד על שני מסכים במקביל (נח לתכנות), אבל מעדיף שיהיה מסך אחד גדול במקום ( טוב לסרטים 24 ). השאלה האם כרטיסי מסך תומכים באפשרות להתייחס למסך אחד גדול כמו שני מסכים? הכוונה האם אפשר להגדיר שחלון מסוים בווינדוס יתפרס במקסימום על חצי מסך וככה אפשר לעבוד על שני חלונות במקביל? אני לא בטוח אם זה קשור להגדרות בווינדוס או בכרטיס מסך, כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. אני מתכנן שדרוג למחשב שלי שכולל זכרונות RAM חדשים וכרטיס מסך חדש. המפרט כרגע: P4 2.4Ghrz 2*256 MB RAM ג'נריים Inno3D GeForce 5700LE - זוועתי, אני יודע. בכל מקרה, אני מתלבט ה-6600GT, 6800 וה-X800GTO. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 1000 ש"ח כי אני רוצה גם לקנות 512*2 של זכרונות. אני רוצה את התמורה הטובה ביותר למחיר בהרצת משחקים וכן באוברקלוק איכותי עם קירור סטוק. תודה

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

עד היום לא שמעתי את המאוורר כמעט , במהירות סטוק ובלי לשחק וכו פתאום התחיל להרעיש כמו לא יודע מה.. וזה במהירות מאוורר של 26-28 .. כלום ממש אני כבר מימשתי פעם אחריות בקשר לבעיה הזו והנה עוד הפעם זה קורה. מוזר מאוד ( אולי בכלל עדיף לי להחליף לאיזה מערכת אוורור יותר טובה? Accelero twin turbo pro כמו זאת למשל ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by yossi555555,

חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. אז ככה, לאחרונה שמתי לב שלאסוס יש ארבעה סוגים של כרטיסי nvidia מסידרה 6800. 0_ס יש את ה6800 הרגיל, 6800 GT מעליו יש את הכרטיס 6800 GE (הבנתי שזה gamer edition) ולבסוף האלוטרה. הנה קישור למוצר באתר היצרן: http://www.asus.com/products/vga/v9999ge/overview.htm# עכשיו השאלה שלי, איפה ביחס לכל הסידרה הוא עומד? האם הוא שווה קניה? (בסכום של 2700 שקל) כל אינפורמציה אחרת בנושא תעזור. תודה רבה :0 -=עריכה=- מצאתי כמה סיקורים, אבל אין לי מושג איפה הוא ביחס לשאר הסידרה. עוד יותר מעניין מתי הוא הושק? ומי המקביל שלו בסידרת ה x800? עידכון אחרון, הוא חלש יותר מה GT \: התאכזבתי.

15. שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  16. אותו דבר כמו בכותרת שווה לקנות אותו? :s05: Chipset NVIDIA GeForce 6600 GT Memory 128MB DDR3 SDRAM General features 0.11u process technology 128-bit advanced memory interface 256-bit graphics architecture 500 MHz engine clock 1000/1200 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 375 Million vertices/ sec 4.0 Billion texels/ sec fill rate 16.0/19.2 GB sec memory bandwidth Full-speed 32-bit color precision 64-bit floating point texture filtering and blending NVIDIA SLI multi-GPU ready 8 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 NVIDIA CineFX 3.0 Engine High dynamic-range (HDR) …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. זה ל AGP X8 תקציב עד 1000 שקל אני יודע שכולם טובים אבל לא נראה לי שהאחרון ( 6600GT) הוא משתווה לאלה שלמעלה וגם האם המחיר טוב בשביל הכרטיסים האלה? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5550#detailed http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5819 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9023

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. סוף סוף מצאתי כרטיס שאני רוצה. אולי תוכלו להביע חוות דעת עליו? אני חושב על לקנות את כרטיס הטלויזיה הזה: leadtek WinFast TV USB II Deluxe. מה אתם אומרים עליו? איכותי? דרך אגב, 454 ש"ח זה מכיר סביר? יש מקומות יותר זולים שמהם אפשר להשיג אותו? (אין לי בעיה עם קניה מאתרים בחו"ל). אני יודע שיש לו אפשרות ל-Timeshifting. יש לי שאלה בנושא. יש אפשרות לחבר את הממיר (הוט) לכרטיס ומהכרטיס לטלויזה ואז לעשות Timeshiting? (זאת אומרת, לעשות פאוז, להריץ, וכו'..?) או שאין חיה כזאת? אני מדגיש, לחבר את הממיר לכרטיס ואת הכרטיס לטלויזיה. בלי מחשב בכלל. צריך את המפרט שלי? AMD sempron 3300+. 1GB +256MB ram. Ati xpress 200m (128MB(. HD 80GB אבל אני קונה חיצוני בכל מקרה... וזהו אני חושב. אשמח לדעות…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. שלום! כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כלשהו באתר YouTube.com מופיעה לי שגיאה: http://img280.imageshack.us/img280/8377/flash0po.png מותקנת אצלי הגירסא הכי עדכנית של Flash ואפילו ShockWave. לגבי JavaScript אני לא בטוח, ב-IE שלי קמת האבטחה על Medium וזה אמור לאפשר דברים כאלה, אם הכוונה ל-Java (ולא לשפת תכנות) אז גם התקנתי את הגירסא הכי עדכנית של Sun Java. אנא עזרו לי - תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by MasterGal,

אלהן פורום נכבד נגיד וקניתי היום כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה - מה לעזאזל זה אומר, שאני אוכל לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב ואז יחסוך במסך מחשב או שחייב מסך בשביל זה, מה החסרון בלחבר את המחשב לטלוויזיה (רזולוציה, משחקים וכו...) ועם כבר גסרתי על כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב היום בשוק במחיר של עד 1400 שח"??? תודה חבר'ה...

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Doctor Robert,

ניסיתי להעביר סרט לטלויזיה בעזרת יציאת ה-tv-out, הבעיה היא שכל התמונה מלאה בהפרעות, מן "גלים" כאלו בתמונה. בלתי אפשרי לצפות ככה. בעבר הייתי מקבל תמונה עם פחות הפרעות, אין לי מושג למה זה נהיה ככה פתאום. ניסיתי לשחק בתדר דרך ההגדרות של הדרייבר. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של דרייבר. אך כל אלו לא פתרו את הבעיה... help! תודה.

22. שלום אנשים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחשב לי פיזיקה ברמה טובה\גבוהה , בנוסף לכרטיס מסך שברשותי HD5850 ... התקציב שלי הוא בסביבות ה200-400 שקל...מצאתי GEFORCE 9800 GT 512 בחנות RSM ב360 שקל חדש מה אתם אומרים יהיה מספיק טוב לחישוב פיזיקה ברמה טובה? או שצריך משהו יותר טוב? ההתלבטות שלי היא בעיקר בין כרטיסים הנ"ל: Geforce 8800 Geforce 9800 Geforce 250\240 ועוד שאלה אחרונה, איזה כרטיס יותר חזק ה GEFORCE 240 או ה- GEFORCE8800\9800 ? תודה רבה לכל העוזרים !

23. אני מקווה שזה הפורום הנכון ??? מה הdriver שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 700-850 שקל גג ב-AGP בלבד! ראיתי כבר המון כרטיסי מסך אבל אני לא יודע מה הכי טוב, במחיר נורמלי בתקציב הכרטיסים שראיתי: Radeon X1600PRO 512mb Sapphire nVIDIA GeForce FX6600GT 128mb nVIDIA GeForce FX6800 128mb x800 לא נראה שהוא נכנס בתקציב בבקשה תעזרו לי לבחור מה הכי כדאי, ואם יש כרטיסים שהם טובים שהם לא ברשימה אז תרשמו תודה!

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by Fhilin,

דוד שלי שטס מחר לאמריקה שאל אותי מה אני רוצה שהוא יביא לי משם, כמובן שעניתי לו כרטיס מסך חדש :] עכשיו אני משער שהמחירים בארה"ב נמוכים מהמחירים בארץ אז חשבתי על תקציב בכיוון של 700-600 שקל ובגלל שאני לא מבין כלום בהארד , הייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי לבחור כרטיס שיתאים לי המחשב הוא לעבודות הגרפיות שלי ולמוזיקה אבל בעיקר אני קונה כרטיס חדש בגלל משחקים אין לי מושג אם יש צורך במפרט לדבר כזה אבל הנה: Motherboard: ABIT AS8-V CPU:INTEL 3.0GHz 1M 800FSB VID card:SAPPHIRE radeon 9250 Ram: TWINMOS 256 mb 400mh X 4 (1024ms in total) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים