עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי מספר כרטיסים. באפשרותי לקנות כרטיס מסוג: GYGABITE GV-RX387512HB ATI RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL האם מדובר בכרטיס טוב? האם צריך לוח אם מתאים בשבילו שיתמוך במשהו ספציפי? השימושים שלי הם משחקים NBALIVE , NFS ואולי גם Gears of WAR , אני רוצה לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר במשחקים האלו. אפשר אולי להמליץ על כרטיס מסך שיעשה את העבודה בעלות יותר נמוכה מהכרטיס הנ"ל (עלותו 1200) ? תודה !

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש את המסך ה LCD הכי זול שיש כיום בשוק אבל שעדיין בגדר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. שלום אני בונה מפרט לחבר למשחקים , רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 1600 ש"ח . שאר החלקים הם: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Gold 4GB 5-5-5-18 OCZ2G8004GK תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל מתכוון להשאר עם המסך שלי לפחות לשנה הקרובה. רציתי לדעת האם המסך מדגם DELL 2007WFP שיש לי מתאים ויעבוד עם הכרטיס של GIGABYTE מדגם: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  5. Started by nesber,

קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. שיחקתי עליו בשני משחקים בנתיים, ובשניהם יש בעיה מוזרה מאד שלא קיימת עם הכרטיס הישן שלי. ג'נרלס: בחלק מהשלבים, אחרי ביצוע פעולה מסוימת, כל המשחק מתחיל להיות פתאום איטי מאד(יותר מאשר בכרטיס הישן) והכל נראה פתאום די תקוע. בשלב השלישי עם הסינים, למשל, אחרי הטלת מוקשים ממטוס פתאום הכל נהפך לאיטי כמו צב. GTA3: הורדתי את הTRAILS בOPTIONS, ואחרי שהחזרתי אותן, פתאום הכל זז כמו עגלה. התופעות המוזרות האלה לא קורות עם GEFORCE 2 GTS הישן שיש לי. ויש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. מה זה??

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by b127,

הבעיה די מוכרת, כשהכבל נפגם, ולא מעביר את כל הצבעים, במקרה שלי את הכחול, ורציתי להחליף את הכבל, יש לי בבית כמה מסכים ישנים הבעיה שהחיבור בצד הפנימי החיבור של כל אחד שונה, איך מתגברים על זה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. לא מתוכנן OC כרטיס מסך שיהיה כי כדאי לקנייה בתקופה הזאת והכי טוב כרגע. אין צורך בצורב DVD ( כבר יש ) אין צורך במסך מעוניין בכרטיס קול טוב עם רמקולים ( העדפה ל5.1 ) עכבר Logitch mx518 ( אני יקנה 130 שקל מנועהקומפ) תודה לכם עריכה : אנשים בטעות פתחתי פה , תעבירו בבקשה לפורום מפרטים... תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. כרטיס ראשון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 כרטיס שני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=11169 עוד שאלה לא ממש קשורה, איבדתי את הסיסמא למחשב שלי, עכשיו אני באדמין,הראו לי אפשרות לשנות סיסמת אדמין מתוך הוינדוס (אם מישהו מכיר) אבל הוא אומר לי שימחק מידע, אני מה זה מתעצל לעשות את כל הקטע עם הדיסקט וגם אין לי דיסקים רקים

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by Keman,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 המחיר לאט לאט יורד לזנות !!! אךךך יצאו הHD2900 וזה ירד עוד יותר, אולי אקנה...

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by gania23,

זאת תוצאה טובה בהתחשב שהרזולוציה היא 1024ס768 ? http://img165.imageshack.us/my.php?image=3dmark06vu9.jpg הכרטיס הוא x1900xt 256 mb

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by lol2k,

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce PX6600TD. הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שאני יראה את המחשב בטלוויזיה אבל אני לא מצליח לראות טלווזיה במחשב. (כמובן יש לי יציאת HDTV) לתמונה תודה רבה רבה לכל העוזרים - זה מאוד דחוף בתודה רועי...

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  12. אהלן חבר'ה, קניתי מחשב חדש לפני כשבוע וחצי והתקנתי עליו כל מיני משחקים חדשים. המחשב יחסית טוב ואין לו בעיה לסחוב משחקים על איכות מאוד גבוהה באופן חלק. מה שכן .. בכל משחק שאני משחק מספר דקות, המשחק נתקע ואז אני עובר לוינדוס אני מקבל הודעה: "VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands" הורדתי את הדרייורים הכי חדשים לכרטיס מסך, יש לי palit radon hd 4850 והורדתי דרייורים ל hd 4800 series. עכשיו זה קורה לי בכל משחק, המשחק נתקע יוצאת ההודעה ואז אני חוזר למשחק וכעבור זמן מה זה קורה שוב. איך אני מסדר את זה? תודה מראש ויום טוב

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Chaos,

שלום, ברשותי הכרטיס הנפלא הנראה בכותרת. נכנסתי למדור "הורדות" לפני זמן קצר והורדתי שתי תוכנות לשיפור ביצועים וביצוע OC לכרטיס. אין לי שום ידע בתחום ולא ביצעתי OC מעולם. התוכנות הן: CoolBits ו GeForce Tweak Utility. ברצוני לבקש מכם הסבר על התוכנות הנ"ל, טיפים בהקשר וכדומה. נ.ב: הציוד שברשותי הוא מיושן (בן ארבע שנים), לכן אין אני יודע אם באפשרותי לעשות בכלל OC. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by JeW BoY,

הכרטיס בן שנה. ללא OC. לא עבר שימוש כבד. בחודש האחרון חיברתי אליו חוץ מהממסך מחשב גם טלוויזה (גם DUEL VIEW) מאז, כשאני מנסה משחק, אחרי כמה זמן מופיעים מלא מלא פסים קטנים אופקיים וצבעוניים על המסך, הכרטיס עולה לכ 66 מעלות (מ 60). עכישו אני מנסה את הדרייברים האחרונים ניסיתי לנקות, חשבתי זה נעלם, עבר כמה ימים וזה חזר מה עוד יכול ליצור את התקלה תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. אבא שלי יכול להדפיס לי בעבודה שלו פוסטר גדול, הוא עובד בבית דפוס ואני רוצה שהוא ידפיס לי פוסטר בגודל של קיר שלם! משהו בסביבות 3X5 מטר. עכשיו אני מחפש איפה שהוא תמונות, גרפיקות, ובכלל קבצים של גרפיקה כל שהיא באיכות מאד גבוהה. איפה אני יכול למצוא דבר כזה? אני לא סגור לגמרי על האיכות, כאשר הרעיון הוא שכמה שיותר הרי זה משובח! הכוונה היא לתמונות נוף למיניהן, פרסומות, כרזות כל דבר תודה ניר

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. כרטיס מסך 6600gt עם לוח אם sli (אפשרות שידרוג בעתיד) או באותו תקציב בערך: כרטיס ati x800 128mb בצירוף לוח אם nv4 ultra ללא sli מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by lmlm,

1800GTO נשלח על היום הראשון של CEBIT ויהיה זמין עוד שבועיים. 500MHZ/1000MHZ ו 256 BIT ויהיה מבוסס על ליבת 520 ויהיה כנראה נגד ..7600GT ויהיה בין המחירים 200-250$ http://www.theinquirer.net/?article=30138 הפתעה מATI?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. אהלן! מה שלומכם אני מחפש סקירות טכנולוגיות של כרטיסי מסך...כמו שיש פה באתר, אבל אחרות ומעמיקות יותר... על הכל שקשור לכרטיסיי מסך ו 3D... אבל לא באנגלית בבקשה...או בעיברית או ברוסית... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. Started by Bakshi1,

היי, לאחרונה התקנתי את דריוור 8.10, הכול טוב ויפה חוץ מהעובדה שהוא גורם לבעיות מעצבנות (ניתן להסתדר איתן אבל עדיין לא ברור לי למה). אני רוצה לשים לטמטום הזה סוף ולדדעת אחת ולתמיד, יש הבדל בכלל בדרייורים ששוה להוריד ולהתקינם במחשב? איזה דרייור הכי מומלץ ובמיוחד לכרטיס שלי x1950pro של gigabyte . תודה.

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, וגילית שחלק גדול מהכרטיסים החדשים מגיע עם שני חיבורי DVI. במידה ואני מעוניין להישאר עם המסך הישן, שאין לו חיבור DVI האם קיים מפצל כלשהו מ-DVI לחיבור של מסך CRT רגיל?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. Started by nivezrati,

אחים שלי תעזרו לי שוב! חיברתי לחבר שלי את המחשב לטלויזיה עם חיבור הTV OUT בכרטיס מסך שלו (geforce mx 440 64MB של INN0) הקיצר התפעלתי הכל כולל את התוכנה TVTOOL וסידרתי את ההגדרות ובכל זאת רואים ממש לא יפה בטלויזיה והרזולוציה והצבעים ממש לא משהו ואני לא יודע ממש לסדר את זה ולהתעסק עם התוכנה. אם מישהו יודע איך לשים הגדרות אופציונאליות ואיכות תמונה טובה שיעזור לי מהר תודה

22. Started by israel_0,

אני דחוף כבל לג'ויסטיק « בתאריך: היום בשעה 15:46:22 » -------------------------------------------------------------------------------- אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור???

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by David_Beckham,

עכשיו יש לי 6600GT .. ואני רוצה לשדרג ל7900GTבהתחלה רציתי ל8800GTS אבל ראית כמה דיונים שכנראה לא משתלם לקנןות אותו עכשיו כי מילא אין לו תמיכה עכשיו אז ככול הנראה אני ייקנה את ה7900GT מה אתם אומרים..

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. Started by PsyDream,

תראו אני כנראה קונה מחשב ב-foxpc עכשיו אני חשבתי ללכת על 8800gt xfx שהוא ממש חייתי אבל קצת יקר יותר מהרגילים...ובמפרטים כולם ממליצים לי ללכת על אסוס אבל יש 2 בעיות : ראיתי באתר הזה http://www.tweaktown.com/reviews/1255/palit_geforce_8800gt_sonic_graphics_card/index.html שהכרטיס palit יותר חזק במחשקים מביא ביצועים יותר טובים איך זה??..וב-foxpc אין לא palit ולא asus יש רק twintech ואישית אני לא מכיר את החברה ואני לא חושב לקנות אותם..יש גם bfg אבל הוא עולה 1500 שזה לא בין הזולים..אני ממש תקוע עכשיו כי אני לא רוצה ללכת על בחרה שאני לא מכיר אבל פה לא ממליצים לי על ה-xfx שאני ממש נדלקתי עליו...יש מצב קטן שאני קונה ב-tms אבל לא חושב מה אתם אומרים? ועוד משו כולם ממליצים על ה-asus…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. ???????????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים