כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT, ואני רוצה לעדכן אותו, משהואי כול להביא לי לינק מהאתר של nVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי HTPC שמחובר לLCD 42 אני אתן דוג', כל פעם שאני מעלה משחק (NFS PRO STREET לצורך העניין), המשחק עולה על רזולוציה מינימלית, ואני רואה רק "ריבוע" קטן על המסך הענק.. יש דרך לסדר את זה אחת ולתמיד? (או שמא זה המשחק עצמו ?) אני עובד עם CCC 8.11.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
בבאנדל של הכרטיס מסך בד"כ אמור להגיע מתאם 6 פינים מ-4 פינים???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 8800gt של לידטק. משום מה מאתמול אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך הדרייבר, לא משנה איזה הגדרות אני שם זה לא משפיע על שום משחק. הפילטרים עובדים רק דרך המשחקים... ועוד משהו מוזר זה שה-af לא עובד כלל גם כשאני מפעיל אותו דרך משחקים. ניסיתי להתקין גירסה קודמת של הדרייבר ולא עזר. מה עושים? :s05:
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי שאלה התחדשתי בכרטיס מסך חדש לאור התיעצויות שהיו לי כאן בפורום , החלטתי לקחת את ה LEADTEK 9600 geforce gso extreme 384mb לאחר שהרכבתי אתו די בקלות והכל היה תקין בהחלט הכנסתי את הדיסק והתקנתי בו את הדרייברים שהיו בו כולל הגרסא הנחמדה של WIN FOX II שעדיין אני מנסה ללמוד אותה. האובר קלוקינג מפחיד אותי האמת אני גם לא צריך נכנסתי לאתר של NVIDIDA הורדתי את הגרסא החדשה ביותר של החברה אבל יש לי עדיין שאלה בעצם שתיים. מדוע אני לא רואה שינוי מהותי ברזולוציה בדסק טופ ? הכל גדל למקסימום ויש לי כולה מסך 17 אינץ' של LG FLATRON L1752TQ צריך לשנות עוד משהו או להתקין משהו מאיזה אתר ? בסה"כ יש שינוי ע-נ-ק במשחק החדש של MOTOGP 08 , ואי איזה שינוי ממש כמו פלייסטייש…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,חבר שלי קנה את הPowerColor X800GT 256MB 256BIT (ד''א הוא כרטיס סבבה) ושמתי לב שהוא מקבל בתוכנה 3DMARK05 4,500 נקודות ואילו הX800GTO2 מקבל רק 4,356 ואילו הX800GT מקבל יותר בסטוק (מה שלא הגיוני),לכן,אני מחכה שהכרטיס קצת יקרטע ואז עשה אוברקלוק+צינורות עיבוד לרמה של X850XTPE וזה לפחות יקח שנה עד שהוא יתחיל לקרטע. בקיצור האם שווה לקחת X800GT (שהX800GTO2 אמור להיות חזק ממנו בסטוק,אבל הוא לא) של PowerColor?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
החלטתי לקנות כרטיס מסך מסדרת ה-6600 GT...לאחר חיפוש בפורום הבנתי שהרוחות נושבות לכיוון האלבטרון או הלידטק.. ההבדל במחירים הוא לא כזה גדול כ-90 ש"ח לטובת האלבטרון (בפנדה מחשבים)..אבל כנראה שאני אלך על הלידטק..קראתי את הביקורות על ה-6600GT באתר של אנאנד טק , ובמקום הראשון זכה הלידטק ..אבל לא הבנתי משהו -בביקורת שם הם מהללים את הדגם Winfast PX6600 GT עכשיו אני רוצה לדעת אם הקידומת PX של הדגם הזה מעידה על כך שהחיבור הוא PCI אקספרס?.. מפני שלי יש חיבור AGP , ובפנדה לדגם של ה-AGP יש קידומת של AA ..אז האם יש הבדל בין השניים חוץ מההנחה שלי לגבי צורת החיבור?..מפני שאני רוצה להיות שקט לפני שאני קונה. תודה רבה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ונותנים לי שם את x300 של ati הבנתי שהוא חלש מאוד ולא מיועד לגימריים יש לי אופציה לבטל אותו ולקנות כרטיס מסך יד שניה באותו מחיר שניראה לי יותר מתקדם האים זה משתלם אפילו שאני לא מקוון לשחק כרגע במחשב בכללי האם זה משתלם לקנות כרטיס מסך יד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
LG T710BH MAG 786PF Samsung 793DF כולם פלוס מינוס אותו המחיר, אבל מה עדיף? נתונים יבשים אינם רלוונטים כי כולם בערך עם אותם נתונים, אבל איך הם באמת ברזולוציה נורמלית? אחריות, תמונה, בהירות ובעיות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 19lcd בתקציב נמוך של 2500 שח ראיתי את ה913N אצל הדובים במחיר של 2490 רציתי לדעת אם זה המסך הכי טוב מבחינת מפרט שאני יכול להביא במחיר הזה.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך LCD 17 בתקציב של עד 1800 ש"ח על איזה תכונות לשים לב לא חשוב לי רמקולים מובנים מה הקטע עם פיקסלים מתים ? האם יש יצרן שאצלו זה לא קורה ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לגיפורס fx5200128 ............. האם בכל הדיסקים שמקבלים עם הכרטיס מסך של חברות שונות זה אותו דרייבר........?
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום , אני מעונין לצפות ב8 מסכים שונים בו זמנית הייתי מעונין לקבל מידע על קונפיגורציה נדרשת של כרטיסי מסך כמה מחשבים נדרשים?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אתם יכולים להמליץ לי על משהו שעבר Tweak. הייתי מרוצה מהאומגה, אבל הם עושים לי בעיות ה- Windows לא אוהב אותם, ובגלל זה הוא לא נותן לי איתם Refresh Rates מלאים. אני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המקורי של Nvidia.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה הם היתרונות שלו לעומת מסך שאין בו חיבור dvi והאם שווה להשקיע במסך עם חיבור שכזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני צריך כרטיס מסך למחשב הישן שלי שיש לו מעבד אינטל 1800, ואני מחפש כרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים (לא חזקים במיוחד כי בכל זאת זה רק 400 ש"ח.....) יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחפש אל.סי.די למשחקים בעיקר עד 2000 ש"ח חשבתי על ?Philips 190S5FS?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64. אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ? שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ... תודה, עדיאל.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זה תהליך פיזי של מגע בכרטיס או משהו בהגדרות ? למה זה בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תודה רבה לכם על כל העצות הטובות. בסוף הלכתי עד לזיגזג וקניתי את ה R9800 פרו 256 BIT. עכשיו חזרתי מפירמוט וכרגע הכל נראה מדהים. יש לי הרגשה שכל איכות התמונה השתפרה חבלז. ***עריכה**** בדקתי את הנתונים ב EVEREST ונראה לי שהם לא נכונים. ב FAQ של הפורום רשום רק מס' צינורות עיבוד וזהו. הנה תמונה: מה דעתכם ?? לא צריך להיות לו יותר PIXEL SHADERS ??? . למרות שאני חייב להגיד שהכרטיס הזה הוא מדהים!!!! כל משחק שהפעלתי עד עכשיו שמתי בהגדרות הכי גבוהות והוא לא ירד מ 60 !
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-