כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני יומים קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך הזה geforce gv-n450 משום מה שאני פותח סרט בלוריי מלא הוא מראה לי חלקים מהסרט סבבה חלקים יש תקיעות כאלה ויש מצבים וזה קורה הרבה שהוא מראה לי מריחה של פיקסלים כאלה כאילו קשה לו להפעיל את הסרט השאלה שלי אם זה הגיוני? התקנתי את הכרטיס מסך כמו שצריך הורדתי גם את העדכון הכי חדש מה לעשות?600 שקל כרטיס מסך וזה לא מריץ לי סרט =\
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך שני דריברים, אחד לכרטיס קול והשני לכרטיס מסך. אני צריך את הדריבר החדש ביותר לכרטיס מסך - GeForce FX 5200 ואת הדריבר החדש ביותר לכרטיס קול - Game Port for Creative בבקשה תביאו לי אני חייב את זה...תודה רבה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני הולך לקנות AMD תוכלו למצוא את המפרט פה באתר במפרטי מחשב ואני לא יודע איזה גם איזה כרטיס מסך עדיף לקנות 9800 PRO או 6600gt או 6800le כמו שהמליצו לי חלק אבל אני מבקש גם סיבה למה זה או זה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קונה מחשב חדש. הוא מתעסק בעיקר עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ וכו'. הוא לא מתעסק במשחקים אבל כן רוצה כרטיס מסך סביר בסביבות 80-100$ הציעו לו את : ATI SAPPHIRE PCI-E X600PRO 256MB DVI 128BIT OEM 85$ ATI SAPPHIRE PCI-E X550 256MB VIVO+DVI 128BIT 95$ האם כדאי לקחת את אחד מהם? ואם כן איזה יותר טוב? אם לא אחד מהם, אז איזה כן כדאי? באיזה מחיר? ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם... היום כשחיברתי את הכרטיס מסך התחלתי לראות מלא אותיות על המסך(באתחול המחשב,שלב הביוס) ומה שמוזר שהENERGY בצהוב כן נראה... הכרטיס מסך היה עד עכשיו עם סיילנסר ועבד טוב.לא עבר שום OC בתקופה האחרונה...עם כרטיס מסך אחר הכל קץ כמו שצריך... האם הלך הכרטיס מסך(6800LE)? האם יש דרך להציל אותו? ואם לא האם משתלם לקנות 5200 FX מיד 2 ב100 ש"ח? לא בשביל משחקים אלא רק לעבודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
זה לצורך בדיקה בלבד. אני צריך תשובה מהירה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חבר'ה הזמנתי לפני שבועיים כמעט מחשב, והוא עוד לא הגיע בגלל שיש בעיה עם הכרטיס מסך הזמנתי את הRADEON 9800 pro ומסתבר שהוא כבר ירד מפס הייצור ואיפשר להשיג אוות. (רק של ספיר, והבנתי שלא כדאי להתעסק) גם השגתי אותו באחלה מחיר 1100 שקל, והתלהבתי, אבל עכשיו התקשר אלי המוכר בחנות ואמר לי סופית שאיפשר להשיג אותו. לכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. חשבתי על ה6800 הרגיל, אבל זה עדיין תוספת משמעותית במחיר ואני לא רוצה להתפשר על רדאון 9600 ולהתבאס אחרי חודשיים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה רכשתי כרטיס מסך הבא: GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E ןהשאלה שלי האיפה הכרטיס מקבל חשמל/כוח לעבוד, האם זה ישירות מהלוח? או ישירות מהספק? או מאיזשהו מקור אחר? ושאלה נוספת היא האם בכלל יש לכרטיס זה חיבור ישיר בין הספק והכרטיס כלומר האם יש בכרטיס מקום/חיבור לחוטי חשמל שבאים ישירות המספק? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אפשר בבקשה באנצ'ים\תמונות ? אני פשוט כבר לא מאמין לכל האתרים שכל אחד מציג משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
9800GTX של TwinTech יכנס לפה? http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1171 תודה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תודה מראש ועוד דבר ממתי מחושבת האחריות מתאריך ההזמנה המשלוח הקבלה?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התוצאת שלי היית 1500 נקודות... איך זה? האם יש דרך להשיג serial טוב כי זה לא נותן לי לפעול באינטרנט!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מכיוון שאני לפני קניה של מחשב לצורכי תלת מימד בעיקר אני שואל האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיסי קואדרו חדשים מבוססי 8800 ,כרגע יצאו רק כרטיסים מאד יקרים ,האם משהוא יודע מתי יצאו הסדרות הזולות יותר
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי לוח אם אינטל מסוג 815EEA בעל תושבת AGP2.0 X2 X4 האם מישהו הצליח לנתקין על לוח אם זה, או אחר עם צי'פ דומה כרטיס מסך מסוג Nvidia fx6200 128MB או Ati 9600xt 256MB והכרטיס עובד לו תדוה מראש לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת ב GEforce כמה צימורות פתוחים??
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Geforce FX 6800 של gigabyte - 128mb ... היו לי בעיות עם הטמפ' שלו..(יש לו קירור פסיבי) במזג אוויר של היום בלי מאמץ הוא היה על בערך 74 מעלות.. קניתי קירור והיום הוא עומד במנוחה על 60 מעלות +- האם הטמפ' האלה טובות? או שיש לי מה לדאוג? תודה לעוזרים(:
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס הנפלא הנראה בכותרת. נכנסתי למדור "הורדות" לפני זמן קצר והורדתי שתי תוכנות לשיפור ביצועים וביצוע OC לכרטיס. אין לי שום ידע בתחום ולא ביצעתי OC מעולם. התוכנות הן: CoolBits ו GeForce Tweak Utility. ברצוני לבקש מכם הסבר על התוכנות הנ"ל, טיפים בהקשר וכדומה. נ.ב: הציוד שברשותי הוא מיושן (בן ארבע שנים), לכן אין אני יודע אם באפשרותי לעשות בכלל OC. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רשום שיש לו זכרון DDR3 512MB... האם אני יכול להפעיל אותו על לוח אם שתומך רק ב DDR2 ???
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת. האם אשים כרטיס מסך לדוגמא של ATI על לוח עם צ'יפסט של Nvidia זה יעבוד בלי בעיות? אני לא מדבר על ריבוי כרטיסי מסך. אלא על הפעלה של כרטיס מסך בודד. וכנ"ל גם לחברה כרטיסי מסך של חברת Nvidia האם אני יכול לשים כרטיס מסך כזה בצ'יפסט של ATI?? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות הוא: NVIDIA GeForce 8600 עכשיו התכוונתי לקנות את הGT וראיתי באתר הזה: http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=9&ParentID=0 שיש את GTS עם 256 מגה וOC2 במחיר יותר קטן מהGT. דבר ראשון:איך זה אפשרי 2. מזתומרת OC2? 3. האם שווה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://www.newgenerationorder.org/rad_w2kxp_omega_2551.cab אני מוריד עכשיו נראה אם הוא יותר טוב מהקודם
-
יש לי את הכרטיס HD4870X2 ובתוכנה GPU-Z הוא מראה לי שיש לי 1GB זיכרון ו 115GB/S bandwidth ולמעטה מסומן שיש לי בCF: enable 2gpus וכתוב לי גם SIDEPORT OFF רציתי לברר 2 דברים : 1) מה זה SIDEPORT? 2)למה הוא מראה לי הכל בחצי (הכוונה ל1GB וBANDWIDTH 115GB/S ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-