כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ונותנים לי שם את x300 של ati הבנתי שהוא חלש מאוד ולא מיועד לגימריים יש לי אופציה לבטל אותו ולקנות כרטיס מסך יד שניה באותו מחיר שניראה לי יותר מתקדם האים זה משתלם אפילו שאני לא מקוון לשחק כרגע במחשב בכללי האם זה משתלם לקנות כרטיס מסך יד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עדיפות לATI מיועד למשחקים בשביל חבר תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם... היום כשחיברתי את הכרטיס מסך התחלתי לראות מלא אותיות על המסך(באתחול המחשב,שלב הביוס) ומה שמוזר שהENERGY בצהוב כן נראה... הכרטיס מסך היה עד עכשיו עם סיילנסר ועבד טוב.לא עבר שום OC בתקופה האחרונה...עם כרטיס מסך אחר הכל קץ כמו שצריך... האם הלך הכרטיס מסך(6800LE)? האם יש דרך להציל אותו? ואם לא האם משתלם לקנות 5200 FX מיד 2 ב100 ש"ח? לא בשביל משחקים אלא רק לעבודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
חדש בתחום... בואו נגיד שהבנתי שהסדרה לא תמיד קובעת (לדוגמא 6600GT יותר טוב מ6800SE - אם יש כאלו דברים) אבל התבלבלתי כשATI התחילו עם כל הXים שלהם... אז איך ה9800PRO ביחס לX1300? (במחשב נייד יש לי X1150 זיכרון משותף שהבנתי שזה ממש לא משהו) או, איפה נכנסים הכרטיסים החדשים ביחס לישנים (אני מנחש שככל שאשלם יותר, אקבל ביצועים טובים יותר / פיצ'רים שאני לא זקוק להם)?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
פרסמתי כבר בלוח יד2 שבאתר פה אבל לא תגובות ולא נעליים חשבתי אולי מישהו פה יהיה מוכן להחליף איתי כרטיס חדש נקנה לפני חודש בTMS מגיע עם כל הכבלים, דרייברים, חוברת הכל. מעוניין להחליף את שלי בHD3650 DDR3 512/256MB אם למישהו/י יש מה שאני מחפש נא לפנות אליי, פה או בפרטי תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, גיל
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכום, ברשותי כרטיס מסך (Geforce 4) - במחשב הישן, סמתי לו גופיי קירור על הזיכרונות והחלפתי לו את הקירור של הצ'יפ. וכרגע אני רוצה לעשות לו OC - (נראה לי רציני) ואני לא יודע מאיפה להשיג בשבילו תוכנה שתאפשר לי לעשות לו,כי בדרייברים של Nvidia יש רק בגיסאות של Geforce 7 ומעלה. אודה למי שייתן לי שם של תוכנה שאוכל לעשות איתה OC לכרטיס. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מבחינת קירור וביצועים?!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לשאול למי שיש את 9800PRO של ג'יגה.... מה הכח ליבה, מה הכח של הזכרון.....ואם הכרטיס טוב..ואם הוא מגיב טוב לאוברקלוק??
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 19lcd בתקציב נמוך של 2500 שח ראיתי את ה913N אצל הדובים במחיר של 2490 רציתי לדעת אם זה המסך הכי טוב מבחינת מפרט שאני יכול להביא במחיר הזה.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
תודה רבה לכם על כל העצות הטובות. בסוף הלכתי עד לזיגזג וקניתי את ה R9800 פרו 256 BIT. עכשיו חזרתי מפירמוט וכרגע הכל נראה מדהים. יש לי הרגשה שכל איכות התמונה השתפרה חבלז. ***עריכה**** בדקתי את הנתונים ב EVEREST ונראה לי שהם לא נכונים. ב FAQ של הפורום רשום רק מס' צינורות עיבוד וזהו. הנה תמונה: מה דעתכם ?? לא צריך להיות לו יותר PIXEL SHADERS ??? . למרות שאני חייב להגיד שהכרטיס הזה הוא מדהים!!!! כל משחק שהפעלתי עד עכשיו שמתי בהגדרות הכי גבוהות והוא לא ירד מ 60 !
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה רכשתי כרטיס מסך הבא: GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E ןהשאלה שלי האיפה הכרטיס מקבל חשמל/כוח לעבוד, האם זה ישירות מהלוח? או ישירות מהספק? או מאיזשהו מקור אחר? ושאלה נוספת היא האם בכלל יש לכרטיס זה חיבור ישיר בין הספק והכרטיס כלומר האם יש בכרטיס מקום/חיבור לחוטי חשמל שבאים ישירות המספק? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בשביל מחשב שיהיה קצת למשחקים ובמיוחד לאינטרנט חריץ AGP *הכי חשוב שלא יעבור את ה500 שקל
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
התוצאת שלי היית 1500 נקודות... איך זה? האם יש דרך להשיג serial טוב כי זה לא נותן לי לפעול באינטרנט!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כרטיס ראשון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 כרטיס שני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=11169 עוד שאלה לא ממש קשורה, איבדתי את הסיסמא למחשב שלי, עכשיו אני באדמין,הראו לי אפשרות לשנות סיסמת אדמין מתוך הוינדוס (אם מישהו מכיר) אבל הוא אומר לי שימחק מידע, אני מה זה מתעצל לעשות את כל הקטע עם הדיסקט וגם אין לי דיסקים רקים
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
טוב, אז הכותרת אומרת הכל.... (-: תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Geforce FX 6800 של gigabyte - 128mb ... היו לי בעיות עם הטמפ' שלו..(יש לו קירור פסיבי) במזג אוויר של היום בלי מאמץ הוא היה על בערך 74 מעלות.. קניתי קירור והיום הוא עומד במנוחה על 60 מעלות +- האם הטמפ' האלה טובות? או שיש לי מה לדאוג? תודה לעוזרים(:
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ל 4850HD ביחד עם זה לקנות גם ספק חדש כי שלי לא יכול להחזיק את הכרטיס,לקנות RAM שיהיה 4GB ולקנות קירור למעבד בשביל OC תציאו לי את כל אלה ואני יגיד עם זה בהתאם לתקציב שלי כי אני לא יודע כמה אני רוצה להוציא על כל זה עדיף שתציאו כמה שיותר זול בנתיים חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP ב 630
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה במחשב (זה תומך בכבלים- HOT , נכון?) שיהיה טוב וזול, אני לא מתכוון להקליט הרבה (פעם ב...) אז אני לא צריך משהו יקר, יש משהו שעונה על הדרישות שלי? ועוד שאלה, איזה חיבור יש לכרטיס USB או PCI? (עדיפות לPCI) ד"א תקציב בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים. מה דעתכם על הכרטיס הזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה עדיף.. זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR4 PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18130 או זה: Sapphire ATI RADEON HD 2600PRO 512MB PCI-E http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2489&products_id=18129 מצד אחד 512 עם שאר הנתוניפ ]פחות טובים ומצד שני 256 עם נתונים אחרים יותר טובים..מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה... אני משתמש קבוע בשני מסכים(מה אני אעשה..התרגלתי ) ולא מזמן קניתי מסך LCD 37" HDR שאני מחבר בHDMI-DVI. רציתי לדעת אם יש פתרון נורמלי לחיבור כל שלושת המסכים בלי כל פעם להתכופף ולחבר מחדש את המסך השני\הLCD.... ראיתי של4850X2 יש 4 יציאות DVI,זה יפתור לי את הבעיה? אני רוצה המלצה לכ.מסך שיפתור לי את הבעיה,וכמובן שיהיה חזק...אני גיימר ;D עד 1500+- אם זה הכרחי ניתן לחרוג... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב עם הלוח הבא: ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard האם יש בו יציאת DVI? במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
טוב אני לא בעיניינים בחודשים האחרונים וראיתי שיצא מלא כרטיסים חדשים לשוק עכשיו חבר שלי ביקש ממני המלצה לכרטיס גרפי חזק והתקציב שלו הוא 1200-1400 שקל...שמעתי על ה x8000gt שהוא יותר טוב מה6600GT וזה הטווח מחיר...אז האם זה באמת הבחירה הכי טובה? תודה
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.newgenerationorder.org/rad_w2kxp_omega_2551.cab אני מוריד עכשיו נראה אם הוא יותר טוב מהקודם