עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aviad1989,

היי!!! אני חדש!!! רציתי לשאול דבר אחד! הכרטיס מסך שלי עושה בעיות ואני רוצה להחליף אותו לא משהו יקר מדי ולא משהו זול מדי! איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. קניתי את הכרטיס מסך שלי לפני חצי שנה. ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך טוב יותר מאותה חנות. הבעיה שהכרטיס שלי פועל בסדר ואין לו בעיות מיוחדות. רציתי לדעת אם אני יכול להחזיר אותו סתם ככה ופשוט מהסכום שעלה הכרטיס מסך יירד הסכום של הכרטיס המסך שאני רוצה לקנות? למשל הכרטיס שלי עלה 1500 והכרטיס שאני רוצה לקנות עולה 2000 אז אני יוכל לקנות את הכרטיס החדש ב-500 שקל? והאם אני יכול "לקלקל" את הכרטיס ולהגיד שהוא סתם ככה התקלקל ואז אני לקנות את הכרטיס המסך החדש ב-500 שקל? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. היי יש לי התלבטות לגביי לוח G31 או P43 בחיבור שלPCI E , האם בכרטיס הספציפי הזה יש תמיכה מלאה בחיבור המהיר של PCI E -2 אני אקבל יותר ביצועים מאשר כרטיס עם חיבור PCI E -1 ? רוני

4. Started by borg,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk. חשבתי אולי לקנות במקומו GeForce 6800GT. איזו חברה מומלצת, ובאיזה מחיר (אשמח לקבל קישורים רלוונטיים)? לא מצאתי 6800GT עם VIVO. יש חיה כזו? איזה שימוש יכול להיות ל-VIVO בכרטיס מסך אם במחשב מותקן כרטיס PVR?

5. בניתי אתר באיימייג' רדי ויש לשוניות למעלה שאין בעיה איתם אני מקשר את הלשוניות לדפים למשל לשונית "מסזיקה" לדף "מוזיקה". עכשיו בתוך הדף מוזיקה יש עוד לשוניות כמו "מזרחית" וכמו "לועזי" עכשיו כשאני עושה סלייסים על הלשוניות שבתוך הדף "מוזיקה" (שהוא אחד מהלשוניות הראשיים) אז הסלייסים הראשיים מתחילים להידפק לי לא פועלים יותר... אני נואש אני מחפש משהו שיעזור לי להבין יותר לומר איך זה עובד ד"א אני משתמש בImageReade cs אז אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור לי שידבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר... ICQ:800097 Mess:kobitomi20@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!

7. Started by sella,

יש לי 2 כרטיסי מסך 1. inno3d mx 200 64 mb agp 2. geforce mx 440 64mb agp של palit מה יותר עדיף לי להרכיב למחשב ?????

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by devek,

יש לי כרטיס מסך RADEON X1950 PRO אני לא יכול להצביע על שום שינוי שאני מודע אליו שהתרחש בתקופה האחרונה אבל מה שקורה זה ככה: ברגע שאני מתקין דריבר כלשהו לא משנה אם גרסה חדשה או ישנה המחשב עולה ומתחיל לעשות ריסטרטים עקב הכרטיס מסך , לפעמים כתוב לי שגיאה על הכרטיס במסך כחול כזה של וינדוס לפעמים מתכבה ישר בכלל בלי מסך. ברגע שאני מסיר את ההתקן המחשב פועל טוב לא נתקע ולא שום דבר השאלה הנשאלת היא מה קרה הרי לא הגיוני שהכרטיס לא טוב אחרת לא הייתי יכול לראות כלום גם ללא הדריבר אז מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. אז ככה היה לי GF9600GT שכימעט ולא עשה לי בעיות רק בהעלאת ההגדרות במשחקים לכן רכשתי תHD4850,ועכשיו הוא עושה לי קצת בעיות כאילו בעיות דומות ורציתי לדעת עם אני רוכש כרטיס נוסף לביצוע CROSSFIRE מה אני מקבל ? כאילו למה אפשר להשוות 2 כאלו ? ואם זה שווה לי כי אני יכול לימכור את שלי להוסיף כסף וליקנות למשל תGTX260 האם זה יצא לי מישתלם יותר ? כרגע אני משתמש ב WIN7 נכון שהוא מהיר והכל אבל במשחקים הHD4850 שלי עושה בעיות לכן אני צריך פיתרון מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by PeaS,

צריך שיהיה מסך Value כזה, בסביבות ה-1500 אני מניח, אם אפשרות לחרוג קצת. רצוי שלא יהיה של LG ודומיה, סולד מהן :\ איך ה-ViewSonic VA712? אני מתקשה למצוא עליו ביקורות, אבל הוא נראה לי בסדר גמר. הייתי הולך על סמסונג, אבל הוא עולה יותר מהסוניק והוא עם זמן תגובה גבוה ממנו. האיכותיים יותר של סמסונג בכלל יקרים המסך הוא לעבודה משרדית ד"א, ככה שבעצם הזמן תגובה לא חשוב יותר מדי

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. Started by lipa,

או לחקות ל-6600 GT (שזה יכול להיות הרבה זמן )?

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by lironz1,

לפני יומיים קניתי את הכרטיס והמאוורר עובד בצורה מטורפת גם במצב מנוחה (עד כדי שאני יושב בסלון והמחשב בקומה שנייה ואני שומע אותו), האם ישנה איזו דרך לתקן זאת מבלי חשש לפגיעה בכרטיס? תודה לעונים... לירון.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. שלום, מישהו מכיר כרטיס טלויזיה איכותי וטוב שיתאים לויסטה?, אני מחפש כרטיס שתיהיה בו אפשרות הקלטה, רדיו וכו' תקציב: עד 400 ש''ח. בתודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. יש לי כרטיס טלוויזיה lifeview flytv prime 30 ולוח אם GIGABYTE GA-8I945PG ואין לי כרטיס קול. איך אני מחבר ממיר של יס למחשב? הצלחתי לחבר את הוידאו אבל האאודיו לא מצליח (במחשב הקודם היה לי כרטיס קול וזה עבד מצויין....)

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by michmoch,

שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט, האם לקחת עכשיו 4850 ובעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF, אם יהיה צורך. ( בלוח התומך ב-CF X8 ) או מראש לקחת 4870 בהנחה שזה יספק ולא אצטרך CF . אני משחק מעט במחשב אך רוצה להנות לגמרי וללא הנחות. המסך שירכש יהיה בגודל "20. איך ההבדלים מורגשים למשתמש הממוצע? תודה. ???

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. האם זה הכרטיס שהוצע? הכרטיס http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=121654&Cat2Cat1ID=2857&Cat2ID=3695 הצעה של הפורום כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=17

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  17. -------------------------------------------------------------------------------- אני צריך כרטיס מסך למחשב הישן שלי שיש לו מעבד אינטל 1800, ואני מחפש כרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים (לא חזקים במיוחד כי בכל זאת זה רק 400 ש"ח.....) יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by ranyr,

המסך בן 8 חודשים וכבר התחיל לרצד... יש מצב שזה מכוסה באחריות???

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by lolo,

יש לי מצלמת וידאו (לא דיגיטלית!!) של חברת סוני וכרטיס מסך ג'יפורס 4 יש לי במצלמה חיבור של s-video כמו בכרטיס מסך ורציתי לדעת אם אני אוכל לראות את מה שמצולם במחשב או להיפך....????

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by Infin1ty,

אני מנססה לחפש כרטיס מסך למחשב מסוג Shuttle (יחסית ישן) שיש עליו ספק כוח של 250WATT על אותו דגם של מחשב הצלחתי להריץ Geforce 6800GT של NVIDIA ולאחר המון כאב ראש של שינויים בביוס הכרטיס רץ בצורה מעולה עם הדריברים החדשים וללא שום בעיות. (גם לאחר ביטול דברים שמבזבזים חשמל ואין בהם שימוש). עכשיו אני מחפש לאותו מחשב כרטיס אחר, אני מתלבט בין NVIDIA ל ATI כי עם ATI הניסיון היחידי שיש לי זה במחשב הנייד והוא רע (כי אני עובד עם לינוקס והדריברים שלהם הם לא מי יודע מה.. אז אין לי מושג מה המצב בווינדוס). כמובן הדבר הכי חשוב, מדובר על יציאת PCI-E X16 ולמען האמת, לאחר צימצום אפשרויות הגעתי רק לאופציה אחת ה Geforce 8500GT השאלה אם אולי אני מפספס משהו? אולי ל ATI יש כרטיס חזק יותר שיתאים…

21. Started by Black_Devil,

שלום לכולם. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש. יש לי עד 700 שקל להשקיע. אני לא משחק במשחקים עם גראפיקה מטורפת אז אני לא צריך כרטיס שיכול להחזיק משחקים כאלה. אני צריך כרטיס טוב, מהיר, עם VIVO/S-Video או כל דבר אחר שיכול להוציא וידאו מהמחשב לטלויזיה... אני צריך שיהיה בו גם DVI וגם חיבור רגיל למסך(הכחול הקטן הזה) תודה למי שיכול לעזור. גיא.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  22. היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:מה זה OPEN GL?,ומהו ההבדל בין גירסאת 4.0 ל4.1? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני רואה סרטים...הרבה.... ומשחק פחות...(משחקים: NFSU-2, LOTER-BFME, GTA VC, GENERALS) אז מה כדאי לי לקחת??..תזכרו שיש לי כרטיס מסך GF4 שלא מריץ רזולוציות גבוהות... ובקיץ אני קונה מחשב חדש עם 6800GT ככל הנראה נכון לעכשיו...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום. קודם כל הייתי מעוניין לדעת מהו המסך עם קצב הרענון (ms) הטוב ביותר שקיים כיום בשוק. שנית, רציתי לדעת מה בדיוק נותנת לי הטכנולגיה החדשה של NVIDIA ששמה SLI. ידוע לי שניתן לחבר שני כרטיסי מסך ביחד ובעתיד אפילו יותר (עד 4) אבל השאלה שלי היא: מה בעצם יתנו לי שני כרטיסי מסך ביחד על אותו לוח אם? תשובות יתקבלו בשמחה. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים