עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jenia11,

שלום רב.אתמול קניתי מסך חדש וניסיתי לחבר אותו דרך חיבור DVI ולא הצלחתי.המחשב מזהה את המסך רק דרך חיבור אנלוגי.האם מישהו נתקל עם הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. קניתי את הכרטיס מסך שלי לפני חצי שנה. ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך טוב יותר מאותה חנות. הבעיה שהכרטיס שלי פועל בסדר ואין לו בעיות מיוחדות. רציתי לדעת אם אני יכול להחזיר אותו סתם ככה ופשוט מהסכום שעלה הכרטיס מסך יירד הסכום של הכרטיס המסך שאני רוצה לקנות? למשל הכרטיס שלי עלה 1500 והכרטיס שאני רוצה לקנות עולה 2000 אז אני יוכל לקנות את הכרטיס החדש ב-500 שקל? והאם אני יכול "לקלקל" את הכרטיס ולהגיד שהוא סתם ככה התקלקל ואז אני לקנות את הכרטיס המסך החדש ב-500 שקל? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by Master Boo,

בהמשך להודעה לגבי המחירים הזולים של כרטיסי המסך- הזול ביותר שראיתי הוא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214. א. הבנתי שiqpc היא חנות מוכרת כבר ואין איתה בעיות, נכון? ב. מה לגבי Albatron- חברה מוכרת? היא בסדר? תודה!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by BoRiS.K,

יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by Swed,

תשמעו יש לי פלזמה LG HDR. ביום שקניתי תכרטיס מסך 9800GTX שאלתי מזה הדבר הזה SPDIF! אמרו לי ברגע שתצטרך לחבר את המחשב לטלויזיה אתה תצטרך לחבר את הכבל הזה מהכרטיס ללוח אם כדי שהכרטיס מסך ידע להעביר סאונד לטלויזיה דרך HDMI. עכשיו אני יודע איפה לחבר בכרטיס לא יודע לאן לחבר בלוח אם... זה מתפצל ל2 על אחד רשום SPDIF ועל השני Ground איך לחבר ולאן לחבר אני לא יודע אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר... וברגע שאני משתמש במתאם DVI לHDMI האיכות תרד ברמה גבוהה ? תודה חן !

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!

8. Started by A1eX,

העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by omer_hatchek,

כותרת

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by zBuv,

הי לכולם, אולי תוכלו לעזור או אפילו ליעץ. אני מחפש כרטיס דגימה לוידאו אנלוגי - לא משהו סופר יקר אבל.... משהו שיתן תוצאה מקצועית. את MATROX למדתי לשנוא אחרי ה RT2500. דרייברים מעפנים, פשוט סיוט. עד כמה שקראתי כל כרטיסי ATI וכדומה לא מספקים את הסחורה. לא מחפש כרטיס שידגום ללא דחיסה או כרטיס שידחוס רע. מחפש פתרון לדחיסה ב Realtime ל MPEG1 ו MPEG2 באיכות. די התקבעתי על שני דגמים. Dazzle digital video creator 150. ו Plextor ConvertX. היתרון שאני רואה בפלקסטור זה הדחיסה ל MPEG4. מה שאני מבקש ממכם זה : א. בעד ונגד כל כרטיס. ב. אם מישהו עבד / עובד עם אחד מהם (או אפילו שניהם) - אשמח לקרוא ביקורת. ג. אם למישהו יש הצעה לכרטיס אחר - אשמח לקרא (נא לנמק).

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום יש לי את הכרטיס הזה ויש לא שתי שאלות 1 זה האם אני צריך את הדריורים של asus? ושנית איזה תוכנה טוב כדי לי להשתמש ואם למישהוא יש אותו כרטיס ולוכד וידאיו שגדי לי את הצעדים ללכידת וידיאו תודה

12. התוכנות שאני צריך שיעבדו על המחשב הן : illustrator flash indesign freehand אין לי מושג איזה כרטיס לקחת. 500 שקל זה מעט מדי ? תודה מראש למגיבים!

13. שלום, מישהו מכיר כרטיס טלויזיה איכותי וטוב שיתאים לויסטה?, אני מחפש כרטיס שתיהיה בו אפשרות הקלטה, רדיו וכו' תקציב: עד 400 ש''ח. בתודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by idoleff,

דגם: XFX PV-T43A-NDVideo Card, GeForce 6600GT, 128MB DDR3, Dual DVI, AGP קישור לאתר: http://www.directron.com/pvt43and.html

15. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את כל המשחקים המודרניים כרגע + עם קצת פרספקטיבה לעתיד, סביבות ה1500 ש"ח עם סטיות לפה ושם. האם הדרישה מוגזמת מדי? ומה עומד פחות או יותר בדרישות? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by roma4k,

חג שמח, לאחרונה קניתי מחשב חדש, ויש לי שאלה לגבי דבר מוזר שקורה. קשה לתאר את התופעה אבל אני אנסה לעשות זאת מדויק ככל האפשר. בעת שאני משחק לדוגמא HL 2 הכל עובד בסדר וטוב. נגיד ואני מתבונן באיזה קיר למשל, ואז אני זז ימין ושמאל ימין ושמאל כשהמבט על אותה נקודה. במצב הזה אני רואה שפינת הקיר או שתעלה שיש עליו כאילו מתעוותות. חלקים שונים של התעלה לאורך הקיר מתחילים ל"צאת ממקומם" ונוצר מצב שנוצרים מן זיגזגים כאלה בתעלה. דבר דומה קורה בוינדוס. לדוגמא אם אני לוקח את חלון האינטרנט ומקטין אותו ואז לוקח ומזיז אותו במהירות, נוצר מצב שהחלון עושה גם זיגזגים. חלק אחד זז ימיני אחר שמאלה... זה מאוד מוזר ואני לא מבין אם זאת בעיה או שזה פשוט ככה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by ranyr,

המסך בן 8 חודשים וכבר התחיל לרצד... יש מצב שזה מכוסה באחריות???

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שלום! יש לי כרטיס מסך Gainward powerPack Ultra/1460pcx, GeForce 6200 , TurboCache DDR2 ,128MB Supporting 256MB ובמשחקים אחרי בערך רבע שעה שאני משחק מתחיל לעשות קווים מוזריםם וכל המסך משתוללל... ולקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא תקין לגמרי והכל בסדר גמור והם לא יודעים בכלל מה אני רוצה אתם מבינים?!?!? אז תעזרו לי פה בבקשה בעניין הזה ואיזה כרטיס מסך נורמליי ועם הגדרות סבבה הגדרות ממוצעות למשחקים שהם די רמה... תודהה לכם מקווה שתוכלו לעזור לי!!

• 10 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by bazz,

היי, ראיתי ששני הכרטיסים בכותרת מתומחרים די דומה, אם כי הDDR3 קצת יותר יקר. הצרכים שלי די מגוונים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, עריכת וידאו וקצת משחקים. אני הולך לשלב את אחד הכרטיסים במחשב עם מעבד E6750 או Q6600, זכרון 2G, לוח אם P35 של אינטל או ג'יגבייט, ספק שבא עם המארז (500W), ומסך VP930 או 200W6CS (יש עוד רכיב שיכול להיות רלוונטי לכ. מסך?) אז רציתי לשאול כמה דברים: 1. מי מהם יותר טוב? אם תלוי למה, אז למה כל אחד מהם יותר טוב? 2. DDR3 נשמע לי מו משהו שלא מנוצל טוב אם שאר רכיבי המחשב לא תומכים בDDR3. אני צודק? 3. ראיתי כמה חברות שיש להן גם 512MB DDR3. עד כמה זה יותר טוב מהקודמים? (אם התשובה לא כבר חלק מהתשובה לשאלות הקודמות) 4. עבור הכרטיסים האלה, מישהו יודע לומר …

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by Psycomicro,

דאבל ,טעות

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. מה דעתכם על הכרטיסים האלה ומה ההבדלים ביניהם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3092 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  22. אני קונה אותו וקראתי מס' תגובו שאמרו שזה די בסדר אך למען האמת,אם אני קונה כ. מסך אני מעוניין שהוא יחיה לאורך זמן. אני לא רוצה להתעסק עם החלפת משחה תרמית. האם יש צורך בהוספתת קרור? אם כן, איזה קרור ירעיש בצורה סבירה ולא יפריע בחדר שהוא גם חדר שינה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. בהנחה שהמחיר של 9800פרו עולה בערך אותו מחיר כרטיס בינוני של PCI EX . מי מהם ייתן ביצועים טובים יותר ויותר שווה לקנות, תכלס במשחקים וכו'.. אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות כ. מסך ואני יכול להשיג 9800פרו במחיר של כרטיס בינוני מהדור החדש

24. שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן....מישהו יכול להסביר לי? ומה יותר טוב?...האם הבדל המחירים מצדיק את אחת מהטכנולוגיות האלה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  25. אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים