עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למחוק.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. היה לי כרטיס 9600SE המוחלש ביותר בסדרת ה 9600, אז אמרתי נשדרג ל 9600XT ביד שניה, אבל מאז ששידרגתי הרעש שהוא מפיק בלתי נסבל! האם זה נורמלי, האם אפשר להפחית קצת את הרעש? על ה SE לא היה מאוורר. ועל ה XT יש. גם הבנתי שהXT מומלץ OC. יש לי מחשב ישן יחסית: פנטיום 4 1600 512 זיכרון DDR במהירות של 266 והכרטיס 9600XT האם שווה לי לעשות OC כלשהו?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by Xane,

שיהיה מסך איכותי, שמגיע לרזולוציה מקסימלית של 2048x1536, והכי חשוב שיהיה שטוח ועם כמה שפחות ms, למרות שאני לא בטוח שיש ms במסכי CRT כמו ב-LCD. תביאו אותה בהצעות.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by ebrami,

אהלן יש לי מעבד 2.4, 1024 DDRM ולוח אם של אסוס CUV4X עם סלוט AGP X4 אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 600-700 שקל, מה יהיה הכי משתלם ויעיל מבחינתי? האם NVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP Asus יתאים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Xer,

אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב (רזולוציה 1280X800 לפחות) ושלא יעלה יותר מ1600 וכמובן לפחות 16MS. על איזה מסך יש לכם להמליץ לי? ואם אפשר גם את דף הדגם באתר היצרן, תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. אז ככה היה לי GF9600GT שכימעט ולא עשה לי בעיות רק בהעלאת ההגדרות במשחקים לכן רכשתי תHD4850,ועכשיו הוא עושה לי קצת בעיות כאילו בעיות דומות ורציתי לדעת עם אני רוכש כרטיס נוסף לביצוע CROSSFIRE מה אני מקבל ? כאילו למה אפשר להשוות 2 כאלו ? ואם זה שווה לי כי אני יכול לימכור את שלי להוסיף כסף וליקנות למשל תGTX260 האם זה יצא לי מישתלם יותר ? כרגע אני משתמש ב WIN7 נכון שהוא מהיר והכל אבל במשחקים הHD4850 שלי עושה בעיות לכן אני צריך פיתרון מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. שלום לכולם, התקציב הוא עד 600 שקל(!) ראיתי את הכרטיס הנ"ל בחנות SKYPC שקרובה מאוד לביתי. השימושים הם משחקים דיי ישנים כגון Q3, CS1.6 וגם חדשים כגון Q4, אולי UT04 קצת AOE3 ומדי פעם גם NFS MW. רציתי לדעת אם הכרטיס הנ"ל יספיק לי לשימושים אלה, ובמיוחד רציתי לדעת על הכרסא הזאת של פליט האם היא שווה לקניה כי הבנתי מהפורום שהכרטיסים של פליט הם ככה ככה ויכולים להשרף ביום בהיר אחד.. תודה רבה קובי

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by avihy_1989,

לאחר דיון בעזרה לבחור בהרכבת מחשב היה התלבטות בין 660TI לבין gtx570 לפי האתר הזה http://www.hwcompare.com/13162/geforce-gtx-570-vs-geforce-gtx-660-ti/ יש מצבים בהם ה 660 יותר טוב ויש מצבים בהם ה 570 יותר טוב 660 יותר טוב בצריכת חשמל ו Texel Rate לעומת זאת ה570 יותר טוב ברוחב פס זיכרון ו Pixel Rate רציתי לדעת באיזה שימושים(כגון תוכנות גרפיקה,עריכה וידאו,משחקים)/ביצועים בזמן המשחק(פילטרים,טקסטרות,פיזיקס,וכל שאר מרכיבי המשחק) באיזה תפקוד כל חלק נוטל את חלקו ובכך משפר את הביצועים. אשמח לדעת ולהחכים -pixel rate -memory bandwidth ( גם סקרן אותי שבתחום הזה 7970 לוקח את 680 מעניין אותי לדעת למה ואיך זה משפיע) -teture rate

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. אז ככה, בהתחלה רציתי ללכת על הBFG OC 2 ואז ראיתי שדווקא הULTRA של LEADTEK לא הלויתן כמובן,עולה 100 שקל יותר. אז בשורה התחתונה, האם כדאי ? האם הוא באמת יותר טוב בתור אולטרה ? והאם למישהו יש המלצה אחרת בכלל ? תודה לכולם =]

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by adidasnizgoda,

אני מתבלט בקשר לכרטיס מסך טוב. אני רוצה כרטיס מסך חזק שגם יחזיק זמן עם המשחקים החדשים שיוצאים ויבצע את העבודה הטובה ביותר. אני מתלבט בין הרדאון 3870HD DDR4 512 MB, או בין הג'יפורס 8800GT 512 MB או ה-GTS....את מה הייתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  11. הכתבה עושה סדר בכל הקשור לתוספות של שמות הכרטיסים (SE,XT וכו') וגם מספקת דירוג. http://www.nordichardware.com/article/2003/Names/ אני מקווה שזה יעזור....

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. האם זה הכרטיס שהוצע? הכרטיס http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=121654&Cat2Cat1ID=2857&Cat2ID=3695 הצעה של הפורום כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=17

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by yos11,

איזה יותר טוב? MSI READON X600 או MSI 6600GT שניהם PCI EXPRESS

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by lolo,

יש לי מצלמת וידאו (לא דיגיטלית!!) של חברת סוני וכרטיס מסך ג'יפורס 4 יש לי במצלמה חיבור של s-video כמו בכרטיס מסך ורציתי לדעת אם אני אוכל לראות את מה שמצולם במחשב או להיפך....????

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. קיצור tms לא היה להם את ה-TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail. והם אמרו לי שהם יביאו לי כפיצוי את ה-XFX 8800GT Alpha Dog XXX 512MB . השאלה שלי אם זה כרטיס מסך טוב כמו מה שביקשתי מההתחלה? לפי המחיר הוא יותר יקר בקצט.. סליחה שפתחתי נושא שני כי זה לא אותו הדגם שרשמתי בהתחלה.. ועוד שאלה האם יש כרטיס מסך באתר של t.m.s בסביבות ה1000 ש"ח שהוא יותר שווה מה xfx? תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר כשאומרים שמפעילים פילטרים ואיך ניתן לעשות זאות כדי להעלות את איכות הגראפיקה של המחשק? הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT XFX

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by Psycomicro,

דאבל ,טעות

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by Black_Devil,

שלום לכולם. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש. יש לי עד 700 שקל להשקיע. אני לא משחק במשחקים עם גראפיקה מטורפת אז אני לא צריך כרטיס שיכול להחזיק משחקים כאלה. אני צריך כרטיס טוב, מהיר, עם VIVO/S-Video או כל דבר אחר שיכול להוציא וידאו מהמחשב לטלויזיה... אני צריך שיהיה בו גם DVI וגם חיבור רגיל למסך(הכחול הקטן הזה) תודה למי שיכול לעזור. גיא.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום. קודם כל הייתי מעוניין לדעת מהו המסך עם קצב הרענון (ms) הטוב ביותר שקיים כיום בשוק. שנית, רציתי לדעת מה בדיוק נותנת לי הטכנולגיה החדשה של NVIDIA ששמה SLI. ידוע לי שניתן לחבר שני כרטיסי מסך ביחד ובעתיד אפילו יותר (עד 4) אבל השאלה שלי היא: מה בעצם יתנו לי שני כרטיסי מסך ביחד על אותו לוח אם? תשובות יתקבלו בשמחה. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. שלום לכם. אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקחת הכי חשוב שיהיה חיבור לטלויזיה אני לא גיימר אני לא צריך כרטיס מסך ב1000 ש"ח אלא בסביבות ה 400 ש"ח הציעו לי לקחת את ה HD2400XT בסקייפיסי שעולה 430 מה אתם אומרים? בקשר לכרטיס טלויזיה אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט ערוצים באיכות טובה המליצו לי על hauppauge win-tv-pvr 150 mce בסקייפיסי שעולה 384 מה אתם אומרים עליו? תודה רבה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by shimon956,

מה קורה חברים יש לי תקציב של 1500 שקל . תנו לי את הכרטיס הכי טוב לביצועים ושיהיה לAGP במחיר הזה תודה. :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by Boomerang,

קניתי לא מזמן מחשב חדש (Athlon64 3500 עם 1GB RAM ו- X700Pro עם 128MB של gigabyte. כרגע, עם ה- Catalist החדש ובלי overclocking בכלל הוא נותן באיזור ה- 2300-2400 ב- 3DMark 2005. זה נשמע נורמלי? יש לי על הכרטיס מאוורר של זלמן, אבל לא נראה לי שיש שם חיישן טמפרטורה (או לפחות אין לי שום דבר שמציג את זה). יש דרך "בטוחה" לעשות overclocking לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by tomystein,

חובה שיהיה שטוח כמובן בבקשה תביאו את הדגם של המסך + האתר ממנו נלקח המחיר ותפרטו אם אתם יכולים.. בעקרון אני רוצה מסך 19 שטוח לא דק אבל אולי אתם תעוררו את מחשבתי למסכי LCD 17 למרות שאני לא חושב שאפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.