כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מעבד E2180 תחת OC מ800 מגהרץ ל1066... כרטיס 8800gts 640mb 320bit צוואר בקבוק?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי כרגע במחשב כרטיס מסך GeForce8400 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר חשבתי בהתחלה על GeForce 9800 GT מומלץ לי לקנות אותו??? משחקים יעבדו לי יותר חלק ובאיכות יותר טובה איתו????
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני תקוע בדילמא בזמן האחרון יצאטו מלא כרטיסים חדשים אבל אין לי מושג איזה לקחת פשוט נאבדתי מתחת לכל הכרטיסים אם אפשר המלצה .המסך שלי הוא 2333SW של SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב ויש לי מסך 17 אינץ' אז עם אני יקנה 4870 למסך 17 זה יהיה בזבוז? או ש 4850 מספיק? מחשב למשחקים
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
הזמנתי מחברה מחשב מותג DELL optiplex gx745, ורציתי לשדרג את כרטיס המסך המובנה לכרטיס 1950gt super. לאחר שקיבלו את החלקים והחלו להרכיב לי את המערכת, קיבלתי טלפון שכרטיס המסך לא נכנס לי במארז, רק בלי התופסנים שלו, דבר אשר עלול לגרום לקצר. המארז הוא מסוג mini tower (מסתבר), והנה שני לינקים לתמונות שלו שמצאתי בגוגל.. http://www.uhasselt.be/cid/aankoop-pc/gx_mt_front_314x314.jpg (תמונה יותר טובה) http://www.colindiponio.com/images_wp/gx1024x768.JPG השורה התחתונה היא: איזה כרטיס, עד 1000 שקל ככה, אתם ממליצים לי לקנות שבטוח ייכנס לי למארז? או שאין סיכוי ובכלל כדאי את המארז להחליף..? תודה מראש עריכה: מצאתי שגודל המארז באינצ'ים הוא: H: 16.20" W: 7.40" D: 17.00"
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למען הפשטות, נטשתי את רעיון חיבור הלפטופ, חיברתי את המחשב הנייח שלי ל LCD, בעזרת כבל SVIDEO רגיל, ללא מתאמים. הגדרתי את הדרוש (למיטב ידיעתי), העברתי ב LCD ל SVIDEO - אבל לא רואים את שולחן העבודה. להלן 3 תמונות המסכמות את כל המידע וההגדרות שבמחשב, מישהו יודע במה חטאתי ? :-) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
באתר של ATI הגירסא הכי עדכנית היא 6.6. לי יש את הדרייבר של 6.4 מהדיסק שקיבלתי עם ה1900XT שלי. האם זו הגירסא הכי מומלצת כרגע (6.4) ? תודה רבה נ.ב: האם מישהו יוכל לומר לי איזה הגדרות של 3D מומלצות לכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום 9600פרו משומש , בינתיים , הליבה על 500 והכל יציב והוא מקבל 3700נקודות ב3dmark03 , שזאת תוצאה בסדר גמור(בערך כמו 9600XT) , עכשיו , שאני מעלה את הזיכרונות ל330MHZ מ300MHZ בסטוק , הכל עובד חלק יפה ואפילו יותר חלק מאשר רק הליבה , אבל באיזהשהוא שלב במבחן , המסך נכבה ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק(לא לעשות ריסט , זה לא עוזר) , אני לא יודע מה הבעיה? מכיוון שלפני שהוא מכבה את המסך הכל פועל חלק וללא ארטיפקטים בכלל , צריך את עזרתכם , דריברים גירסא 4.3
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
8800GTS 640 6600E 2GB 800MHZ P5B DLX
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך "17 LCD לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) עד מחיר של 2300 ש"ח. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ATITOOLS והיא לא שומרת את ה OC שאני עושה! זה כל פעם חוזר אחורה! האם יש תוכנה נורמלית שמשאיר את ה OC גם אחרי שסוגרים את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי תקציב עד 1000 שח ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסכום הזה ואני לא צריך לעריכה וכאלה רק למשחקים כבדים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
משום מה כשלוחצים על ALT + F5 הרזולוציה של המסך שלי קופצת ל 1280x1024 הצירוף מקשים הזה דרוש לי לתוכנה שאני עובד אתה , מישהו יודע איך מבטלים את האופציה הזו של המעבר רזולוציות ? ??? כרטיס מסך radeon X600pro מסך CRT רגיל ..
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GE FORCE MX 400
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כפי שידוע לנו בחופש ATI ישחררו את הציפים הראשונים על 80NM RV560, RV570, RV516 RV505 . וכבר שנה הבאה ATI מתכוונת לעבור ל 65NM. וATI מתכוונת לשחרר גם RV505CE שהוא יהיה 64 ביט שיתמודד עם ה G73 של NV. ולפני ה R600 ישחורר ה R580+. http://www.digitimes.com/mobos/a20060616A5021.html יהיה לנו שנה מעניינית. (קונרו,R600... )
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נתחיל מהתחלה.. שהיה לי xp הכל היה בסדר.. במשחקים המשחק היה על מסך מלא נימתח לרוחב המסך.. לאחר מעבר לויסטה שניכנסים למשחק לדוגמה nfsu2.. המשחק ניראה כיאלו הוא במסך מרובע ויש שתי פסים שחורים בצד.. למישהו יש פיתרון לזה שגם בויסטה המשחקים יעבודו על מסך מתוך..?? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כמעט בכל משחק כבד שאני משחק אחרי 10-40 דק' הוא נתקע לי ורואים תמונה ויש צפצופים כאלה מהרמקולים. אני לוחץ ctrl+alt+delete אבל המחשב לא מגיב וזה מוביל אותי לבררה יחידה של לעשות ריסט. המשחק העיקרי שבוא הבעיה נוצרת הוא באטלפילד 2. ההגדרות שאני משחק איתן הם: 800x600 והכל על מדיום. יש לי 1024 מגה זכרון ומעבד 2.8 של אינטל פרסקוט. מבחינת הסחיבה של הכרטיס עם במשחק עד לקטע שהמשחק נתקע המשחק עובד מעולה בלי תקיעה אחד כאילו חלק לחלוטין וגם על 1024X768 והכל על מדיום. ופשוט בלי קשר באיזה קטע מחליט להיתקע. מישהו יודע אולי מה אני צריך לעשות ומה הבעיה? ד"א בד"כ שהוא נתקע לי זה לא באיזה עומס או משהו אלה סתם שאני הולך\רץ יורה וכו'..
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-