עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aviv1290,

איזה עדיף?? ati radeon x1600pro 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express או nvidia geforce fx7600gs 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express והאם הביצועים שלהם טובים??

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by sofix4,

^^^

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני הולך לקנות לאחותי הקטנה מחשב ואחד הדברים שהיא אוהבת זה כמובן לשחק,חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9200 או FX 5200 איזה עדיף?

4. שלום אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך טוב לאי גי פי כפול 8 אפילו באיי בי הגעתי ל 850 שח במשומש ופתאום אני רואה ב חנות pc now 6800 gt דגש של ה gt ב950 שח...... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124 לינק... שאלתי היא האם החברה שלל inn3d היא טובה? למשל ביחס לגיגה בייט או pny////// והאם אין פה קאטש...... כלומר האם הכרטיס בעל ביצועים דומים לכל כרטיס 6800 גי טי אחר...... ממה שהבנתי זה כך... תקנו אותי אםן אני טועה? אשמח לתגובות ותוה לכם מראש

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by ארקדי גאיידמק,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 יש לי כרגע FX5200 כשיו הבעיה היא בספק שהוא חלש ואני מחפש כרטיס הכי חזק שהספק יריץ (240וואט) וראיתי שהכרטיס הזה יעבוד טוב עם הספק שלי יש משהו יותר טוב מהכרטיס הזה? אין בעיית תקציב.. הבעייה העיקרית היא הספק ואין לי כסף לקנות ספק+מארז חדש אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שלא צורך הרבה חשמל..

6. זה תהליך פיזי של מגע בכרטיס או משהו בהגדרות ? למה זה בכלל ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. מעבד עם שמונה ליבות וכרטיס המסך הכי מתקדם בגזרה הניידת, יחד בתוך מחשב 14 אינץ' ששוקל פחות מ-1.9 קילוגרם? חברת הגיימינג מגיעה על מנת להוכיח לנו שזה אפשרי ואפילו כדאילכתבה

8. Started by padirn,

לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by devek,

יש לי כרטיס מסך RADEON X1950 PRO אני לא יכול להצביע על שום שינוי שאני מודע אליו שהתרחש בתקופה האחרונה אבל מה שקורה זה ככה: ברגע שאני מתקין דריבר כלשהו לא משנה אם גרסה חדשה או ישנה המחשב עולה ומתחיל לעשות ריסטרטים עקב הכרטיס מסך , לפעמים כתוב לי שגיאה על הכרטיס במסך כחול כזה של וינדוס לפעמים מתכבה ישר בכלל בלי מסך. ברגע שאני מסיר את ההתקן המחשב פועל טוב לא נתקע ולא שום דבר השאלה הנשאלת היא מה קרה הרי לא הגיוני שהכרטיס לא טוב אחרת לא הייתי יכול לראות כלום גם ללא הדריבר אז מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. שמעתי שלא ממש משתלם לקנות כרגע מחשב לפני יציאת DX10, בגלל שעוד מעט יצא DX10 וכרטיסים תומכים. אז השאלה היא.. עד כמה לא משתלם לקנות מחשב חדש כרגע? אפשר להסתדר ללא DX10 שנתיים-שלוש?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by gal1304,

שלום לכולם בראשותי כרטיס מסך HD2400 PRO AGP SLOT לאחר תקופה אחרונה עם הרבה בעיות היצרן (power color) הוציא דרייבר חדש אשר פתר מספר בעיות,אך מאז עדכון הדריבר החדש הרזולוציה שהשתמשתי לLCD 768*1360 לא נמצאת ברזולוציה לבחירה הרזולוציה הכי קרובה 1280*768 (שמשאירה פסים שחורים במקום מסך מלא) האם משהו מכיר ויודע אך לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by rtr,

זה עוזר לכל הכרטיסים או רק לסידרת ה X ? כי קראתי כמה ביקורות שבהם זה נוסה רק על ה X800 ו X700 תווודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. מה הכי כדאי? עד 200 שקל דרישות הכרטיס: איכות TV-OUT טובה PCI-E X16 חיבור DVI לא למשחקים כלל!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by Stoichkov,

אוקיי נכון הכרטיס כבר לא כ"כ באופנה יש לי אותו כבר חצי שנה אבל בכל זאת החלטתי לעשות סקירה קטנה ולראות את הביצועים שלו על גבי call of duty 4 המערכת היא: AMD 5200(2700Mhz) HD3850 256Mb GeCube GPU:669 ,Memory Clock: 829 OCZ 2*1024Mb 800Mhz בהתחלה התוצאות הן על המשחק עצמו ללא כל בoc התוצאה השניה היא כולל oc לכרטיס מסך והתוצאה השלישית היא הoc כולל oc למעבד . מחכה לתגובות..

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by xena,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 (אני נותן אותו, ומעוניין בחדש). מה שווה לו ברמה היום, או אפילו מעט טוב יותר, כדי שיהיה קצת שדרוג...? אני עובד עם מסך 24" ברזולוציה של 1920X1200 ולא משחק משחקים כבדים מידי.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. הכרטיס מסך שלי רדאון 9600 xt 2.4 512 בקיצור באמצע משחק כמו סוואט 4 או משחק אחר שיש אפשקטים וכל זה נתקע המשחק ואין לי אפשרות לצאת ממנו רק כיבוי מחשב זה מאה אחוז בכרטיס מסך שלי כי אין בכלל בעיות במעבד או בזיכרון כי לפני כן היה לי כרטיס מסך אחר ולא נתקע לי בכלל עבד די טוב וגם הכרטיס מסך עושה עוד כמה בעיות עם דרייבירם וכל זה... יש לי עכשיו תדרייבר הכי חדש של ati קונטרול פאנל הזה ... לי נראה שהכרטיס מסך פגום.....כי מאז שקניתי אותו לפני 5 חודשים ככה הוא לא הפסיק לעשות לי בעיות אתם ממליצים דרייבר אחר כמו אומדה? תביאו קישור של הכי חדש באומגה היסטוריה היסטורית הנאחס 1. שקניתי תמחשב לפני שנתיים וחצי הטכנאי הביא לי כרטיס מסך עם 64 מגה(חשב שלא ראיתי) ואז אמרתי לו את זה והוא אמר …

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  18. חוץ מבhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 אני לא מוצא כלום על הכרטיס כולל באתר של Twintech :s05:

19. Started by etayone,

ברשותי מחשב נייד לנובו g550 מערכת הפעלה ווינדוס 7 home premium ו 64 ביט כרטיס המסך שלי הינו lp156wh2-tlaa כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה האיכות יורדת פלאים שאלתי היא האם ישנה אפשרות להחליף כרטיס והאם זה יעזור בכלל,האם לאיכות הכבל שמחבר את המחשב לטלויזיה ישנה משמעות ואולי הוא הגורם הבעייתי,או שיש רעיון אחר,כל תשובה תתקבל בחיבוק... תודה מראש איתי שנהר

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by NI4NI,

אני מחפש מחשב נייד ומעבר לכל התכונות, הייתי רוצה שתהיה לו יכולת מסויימת להריץ משחקים (כמובן לא ברמה של מחשב שולחני - אבל בכל זאת משהו). יש כמה מחשבים עם RADEON 9600/9700 אבל הם יקרים וכבדים. מנגד יש כאלו שמתאימים לי יותר אבל יש בהם כרטיס intel extreme graphics 2 עם זכרון shared. השאלה היא אם מישהו מכיר את הכרטיס של אינטל והאם יש לו ביצועי 3D כלשהם ? האם הוא יוכל להריץ משחקים (אפילו לא הכי חדשים וכבדים) ? תודה

21. Started by TapUdi,

שלום רציתי לדעת האם כדאי בתקציב כזה לקנות מסך LCD ואיזה דגם? השאלה היא במחירים האלה האיכות תמונה היא טובה ולא עדיף לקנות מסך CRT אחר... תודה מראש

22. מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. החלטתי שאני לא רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אלא רק קצת להשתדרג. במקרה גם מצאתי מישהו שמוכר Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4600 TI ב-500 ש"ח, הבנתי שזה הכרטיס החזק ביותר בסדרה. אין לי בעיה לקנות את הכרטיס, אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל ביצועים טובים יותר במשחקים? כרגע יש לי TNT2 וכשניסיתי להריץ NFS:U1, המשחק לא זז בכלל (פחות מ-2FPS כנראה) וכם היו רק 3 צבעים (ירוק, לבן ושחור) - כלומר, אי אפשר לשחק. האם הכרטיס החדש יתן לי ביצועים טובים יותר? האם אוכל להריץ משחקים חזקים כמו NFS:MW? אשמח לקבל תשובה, המפרט למטה בחתימה.

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לסטודנטית למדיה דיגיטלית באקדמיה לאומנות. כלומר צריכים כרטיס באמת חזק. אני חושב לכיוון ה-8600GT של gigabyte (זכרון 256 DDR3) האם הכרטיס הזה מספיק חזק למטרה זו? למישהו יש המלצות נוספות?? תודה רבה!! עריכה: תוכנות: פוטושופ, פלאש, פרמייר, אולי (ובטוח) דברים נוספים. אולי maya בעתיד. מפרט המחשב במדובר: לוח: Gigabyte P35DS3L מעבד: 6750 זכרון: 2GB קורסייר CL4 (הסדרה הרגילה) דיסק: 400 WD ספק 400W (אמיתיים)

• 9 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים