כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/pro_list.asp#2 http://www.albatron.com.tw/images/product/it/vga/picture/big/6600gt.jpg
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז זה הספק שיש לי http://img402.imageshack.us/my.php?image=picture001eg7.jpg עכשיו איזה כרטיס כדי לי מי הX1950 מבין כולם יש אבדל ממש ענק? יש לי מעבד 939 3000+
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תראו אני כנראה קונה מחשב ב-foxpc עכשיו אני חשבתי ללכת על 8800gt xfx שהוא ממש חייתי אבל קצת יקר יותר מהרגילים...ובמפרטים כולם ממליצים לי ללכת על אסוס אבל יש 2 בעיות : ראיתי באתר הזה http://www.tweaktown.com/reviews/1255/palit_geforce_8800gt_sonic_graphics_card/index.html שהכרטיס palit יותר חזק במחשקים מביא ביצועים יותר טובים איך זה??..וב-foxpc אין לא palit ולא asus יש רק twintech ואישית אני לא מכיר את החברה ואני לא חושב לקנות אותם..יש גם bfg אבל הוא עולה 1500 שזה לא בין הזולים..אני ממש תקוע עכשיו כי אני לא רוצה ללכת על בחרה שאני לא מכיר אבל פה לא ממליצים לי על ה-xfx שאני ממש נדלקתי עליו...יש מצב קטן שאני קונה ב-tms אבל לא חושב מה אתם אומרים? ועוד משו כולם ממליצים על ה-asus…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3705
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מתכנן שדרוג למחשב שלי שכולל זכרונות RAM חדשים וכרטיס מסך חדש. המפרט כרגע: P4 2.4Ghrz 2*256 MB RAM ג'נריים Inno3D GeForce 5700LE - זוועתי, אני יודע. בכל מקרה, אני מתלבט ה-6600GT, 6800 וה-X800GTO. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 1000 ש"ח כי אני רוצה גם לקנות 512*2 של זכרונות. אני רוצה את התמורה הטובה ביותר למחיר בהרצת משחקים וכן באוברקלוק איכותי עם קירור סטוק. תודה
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מרגיש כמו אידיוט, אבל אני פשוט לא מוצא קישור באף אחד מהדיונים. מנהלים: אם אתם מוחקים את הדיון לפני שאני קורא ומודה למישהו שמספק לי את הקישור, לפחות שילחו לי אותו בהודעה פרטית או דוא"ל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי amd 2700+ 2.2 Ghz 512 mb ram ASUS A7n8x deluxe geforece 5200fx אני משחק CSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW ויש לי 35 FPS כשאני רואה אובייקטים אחרי הFPS יורד עכשיו חשבתי איזה כרטיס מסך AGP אני יכול לקנות משהו כמו עד 600 שח שיתאים למעבד שלי ושישפר את הFPS למקסימום שאפשר יהי לשחק לפחות ב 1280 780 וגם אם יש לכם חנויות טובות בפ"ת שאפשר לקנות בהם בזול כרטיס מסך . חשבתי על משהו בכיוון http://www.skypc.co.il/pl_product~27383~8~0.htm תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לקנות ב 1400 שח? כרגע אני חושב על 7600GT
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב אז ה 8400GS המעפן שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך... אני צריך כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 330 ש"ח שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, שיחזיק מעמד להרבה זמן ויריץ משחקים כמו Counter Strike ודברים בסגנון על 100FPS כמעט קבוע. מפרט: זיכרון 2GB DDR-2 667MHZ מעבד E2160 D.CORE לוח אם MSI P4M900M-L DDR2 VGA ספק ג'נרי לא יודע איזה תודה מראש, רועי נ.ב: אני גר ברעננה אז אני צריך חנות שקרובה אליי כי אני לא יודע איך לשים את הכרטיס מסך בתוך המחשב אז אני צריך שמישהו יעשה את זה בשבילי בחנות..
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם 8800GT של BFG (אם זה משנה אז עם Q6600 ו GB P35 DS3L י) *ועל המחשב מותקנת זמנות ויסטה 32ביט (בקרוב אפרמט והתקין 64) התקנתי את הדרייבר169.25 בעברית והכל הלך חלק אבל כשאני נכנס אליו (לחצן ימני בעכבר כשאני בWIN -> לוח הבקרה של NVIDIA י) הכל נראה ממש ממש פשוט בדרייבר, יש את ההגדרות הבסיסיות ביותר כמו: איכות צבע,ניגודיות,סיבוב מסך וכאלה ואין שם שום דבר בנוגע למהירות (MHZ) הכרטיס והטמפ' שלו [דרך אגב, הכותרות נושאים בדרייבר, כמו "נהל הגדרות תלת מימד", "כוונן הגדרות תמונה עם תצוגה מקדימה" באותיות בסדר הפוך...] אני ממש צריך לראות מה הטמפ' שלו ואני לא מוצא את האפשרות בדרייבר, גם כשאני מנסה בRivaTuner אני לא מצליח למצוא את האפשרות לראות מה טמפ' ה…
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי לפני מספר חודשים מסך 19" של DAEWOO באופיס דיפו מדגם L950D. יש לי בעיה מוזרה במסך, רואים פסים כאלה בחלק מהמסך, מבחינים בזה בעיקר כשהרקע אפור אבל גם ברקע של שולחן העבודה רואים את זה. בזמנו אופיס דיפו נתנו לי דף עם הטלפון של היבואן, הם כתבו שהיבואן הוא רונלייט מערכות. האם זה אכן היבואן? לא ראיתי שום אזכור ל-DAEWOO באתר שלהם. אם זה לא היבואן, מי היבואן? אודה לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך AGP עם אפשרות לשחק במשחקים מתקדמים ובנוסף לא פחות חשוב לחבר את המסך LCD שלי בחיבור HDMI או לחילופין חיבור DVI HDMI יש לי כרגע X1600 PRO וזה לא עובד לי ....
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 700-850 שקל גג ב-AGP בלבד! ראיתי כבר המון כרטיסי מסך אבל אני לא יודע מה הכי טוב, במחיר נורמלי בתקציב הכרטיסים שראיתי: Radeon X1600PRO 512mb Sapphire nVIDIA GeForce FX6600GT 128mb nVIDIA GeForce FX6800 128mb x800 לא נראה שהוא נכנס בתקציב בבקשה תעזרו לי לבחור מה הכי כדאי, ואם יש כרטיסים שהם טובים שהם לא ברשימה אז תרשמו תודה!
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אילו כרטיסים יתנו את התמורה הכי טובה בסביבות המחיר הזה(בלי אוברקלוק!)
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אחרי הרבה התייעצויות ובדיקות (במיוחד של התקציב) החלטתי לקנות כרטיס מסך: Radeon 9600Pro עכשיו כשאני מסתכל על הכרטיסים אני רואה שיש כמה חברות שמייצרות את הכרטיס ולכל חברה מחיר שונה... אז מאיזה חברה עדיף לקנות ומה ההבדל הגדול?? חלק מהחברות: ATI ASUS GECUBE GigaByte ATI Sapphire
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מזה כל מושג ומה הוא עושה, ואם יש עוד כמה ואני בטוח שיש שלא ציינתי אשמח אם תגידו לי מה פלוס הסבר. Vsnyc? AA? Triliner\Bliner או משהו כזה ויש עוד אחד לא זוכר איך מבטאים תשם שלו. בעיקרון אני רוצה לדעת מזה כל מושג שמוצאים אותו בהגדרות של הגרפיקה במשחקים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא מצליח להשתלט על המאוורר של ה-8800GT שלי עם RIVA TUNER. הוא כל הזמן עובד ב-100%. מצד שני כל הקריאות האחרות של ה-RIVATUNER עובדות. המאוורר מחובר לסוקט שנמצא על כרטיסה מסךו (אולי בגלל זה אי אפשר לשנות את המהירות?). התקנתי את הדריברים הכי חדשים מהאתר של nVidia. ניסיתי גם ATITOOL וגם nTune (שם אין לי בכלל את אפשרות שינוי מהירות המאוורר למרות שאמורה להיות).
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה אוקיי השאלה שלי היא ככה בנוייה מכמה שאלות קטנות : 1 מה עדיף radeon 9600xt 256mb או ש geforce 6600 gt 128 mb 2 האם יש geforce 6600 gt 256mbל AGP? 3 בכמה עולה יותר בערך לוח אם אם PCI-E בשביל AMD 64 bit 939?אם יש כאלה בבקשה זה חשוב =]
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הכון אם לא אז תעבירו. אני רוצה להקליט סרטים וסדרות מהטלוויזיה למחשב. האם אני צריך בשביל זה כרטיס טלוויזיה? ואם כן על איזה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה משתלם יותר לPCI-E?? הכרטיס 7600gt או הכרטיס 6800gs
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה שיותר מידע וכמה שיותר מהר על שני הדברים האלו: Dazzle DVC-80 או שאת: Dazzle DVC-90 אני רוצה שיקליט לי ברמה שקרובה ל-DVD כדי שאני אצרוב ל-DVD. אני לא יודע מה יותר שווה לקנות. אני צריך להביא תשובה לחבר שלי שטס לחו"ל שיביא משם. איזה יותר ממולץ להקליט ל-DVD?? אם אתם לא חושבים שהם ממש טובים אז תביאו לי משהו שיהיה טוב עם המחיר שלו אבל שלא ירקיע שחקים!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כתבתם על זה בשירשור הארוך בהמשך אבל לא הצלחתי להבין... (אני עדיין מתלבט בין 9600 ל 8800 gt , הבנתי שה8800 מעט חזק יותר אבל זה די זניח) תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-