עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תמיד היה לי את ה RR FIX ל ATI בשביל XP, היה לי דרייבר דיי ישן וכרגע עדכנתי, אני כבר יותר משעה מנסה לסדר את התוכנה המעצבנת הזאת שתחזיק את הRR יציב אבל זה לא עובד ! Radeon 9000Pro Windows XP Pro SP1 MAG 786FD CATALYST 4.5... מה אני עושה ? אני ממש לא הולך לשחק ב1024x768 על 60HZ, רק על 100 ! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by witherwings,

היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש מאחר והנוכחי די הרוס... החומרה של המחשב שלי היא בערך מלפני 4 שנים. ככה שאני מחפש משהו זול שיתאים לחומרה. המעבד שלי הוא AMD Athlon64 X2 dual Core Processor 3800+ 2.01GHz יש לי 1GB ram והלוח אם שלי לא טוב במיוחד.. אני מחפש משהו בסביבות ה 300 שקל.. מאחר ואני לא גיימר מטורף ואני לא באמת משחק במשהו... תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by tamiravigan,

כותרת... יש לי לוח G965 והוא כולל כ.מסך X3000 אני רוצה להפעיל משחקים עם T&L ואי אפשר... קראתי איפשהו שיש דריבר שתומך. אני רץ על ויסטה אולטימט 64... מאיפה מורידים את הדריבר הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8400GS M איך אני מגדיר את ההגדרות כדי לקבל חווית צפיה מרבית בHD? והאם בכלל זה משנה..?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by the kon,

שולם מה מצב?? טוב אז ככה אני שומע ורואה כתבות דיונים וכו' על מבחנים לכרטיסי מסך בשם 3Dmark ועוד ובנצ'רקים או משהו כזה וניקוד 7XXX אז רציתי לדעת מזה תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. כי יש אותו לסבא שלי במחשב ואני רוצה למכור לו את הכרטיס שיש לי ,לכן אני רוצה לדעת האם הכרטיס שיש לי עכשיו יעבוד אצלו!?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  7. אני רוצה מסך CRT 17 או 19 אינטצ' של LG למשחקים המסך הכי טוב שיש מהו?

8. Started by vizido,

שלום, אני מעונין לקנות מסך 15 LCD. מסך שמיועד אך ורק לגלישה באינטרנט (לא למשחקים) במחיד סביר. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים?

9. איזה מסך בידיוק יש לניידים של IBM ? הייתי אצל חבר שלי וראיתי את המחשב הנייד החדש שלו ושיחקתי עליו WARCRAFT3 ופשוט המסך לא סינוור אותי בכלל ונתן תמונה מצויינת, נכון שהייתה טיפה מריחה אבל לא אכפת לי נהנתי מכל רגע. איך אני אדע איזה מסך היה שם אם הפרט היחידי שכתוב על המסכים הללו שהם 1024X768 והם 15 אינ'ץ . יופי באמת !!!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. חיברתי בין המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור הVIVO שקיבלתי עם כרטיס המסך 7800 והתקנתי את הדרייברים המיועדים לVIVO מ nvidia.com בחרתי באפשרות ה"clone" והכל עובד בסדר גמור. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות וידאו. כל קטע וידאו שאני מפעיל על המחשב עם windows media player מוצג על מסך הטלוויזיה ללא כל בעיה, אך כאשר אני מנסה לראות את אותו קטע הוידאו דרך bsplayer על מסך הטלוויזיה נראה רק ריבוע שחור איפה שהוידאו נמצא, בדיוק כפי שקורה כאשר אתה מנסה ללכוד תמונה מוידאו עם המקש print screen. אני חייב להשתמש בBsplayer כי הוא תומך במגוון פורמטים וקידודים לעומת WMP. מה אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by shaiasor,

יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by torrentspy,

יש לי מסך סמסונג 730B פנטיום 4, 3 ג"יגה הרץ ג"יגה זיכרון פנימי (512*2)DDR2 אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חדשים בצורה חזקה סגנון ג"יפורס GTX+ בבקשה תמליצו לי על כרטיס שירוץ אצלי חזק. יש לי היום ג"יפורס 7300GT תקציב 500-800 ש"ח. אני מודה לכם.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by tovtov,

שלום, ברשותי מחשב (נא לא לצחוק!) סלרון 400 עם כרטיס מסך RIVA TNT 2 אתמול השתמשתי בפעם הראשונה ב 3D MARK 2001 ויצא לי תוצאה של 380. זה לא נמוך מאוד?? משום מה הוא עשה את הבדיקה ב software ולא hardware. הוא רשם 1024X768 32 BIT, Software האם זה בסדר?? אולי לא עשיתי את הבדיקה כמו שצריך?? תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by noambaum,

אני חייב לדעת כי אני לפני קנייה בחו"ל..... תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שלום לכולם, ראיתי שיש את ה LEADTECH 8800GTS 640MB ב 2020 ש"ח... וה 640MB של SPARKLE עולה 1950. מה ההבדל בין הכרטיסים שהמחירים שלהם שונים?? ולמה האסוס יקר מכולם ב 500 ש"ח???

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. אני מנסה להפעיל ווידאו על שני המסכים בHorizontal span, וזה לא עובד. המסך שבו נמצא רוב החלון הוא המסך שבוא הסרט עובד (אם אני עושה Full screen אני פשוט רואה חצי מהווידאו...). זה לא קשור לנגן, ניסיתי איזה חמישה. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by japaN,

תביאו לי לינק לחנות שמוחרת radeon9800pro 256mb במחיר זול (כמה שיותר זול) תודה לכם

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  18. שלום לכולם, שתי שאלות לגבי חוסר התאמה בין הכרטיסים: 1. במקרה ומדובר באותו כרטיס רק יצרניות שונות, עד כמה יש סיכוי לבעיות? 2. אם מדובר גם על יצרניות שונות וגם הזכרון לא שווה בין הכרטיסים?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  19. שלום, מפרט TDG1001 AMD Value Game PC 5000: * CPU (מעבד): Athlon X2 5000 * Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI * Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB * Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB * Graphics (כרטיס.מסך): ATI ASUS HD3200 + ASUS HD3450 256MB * Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW * Case (מארז): Recom Blackdraft ATX * Power Supply (ספק כוח): Recom 450W * OS + Software (מערכת הפעלה ותוכנה): Vista Premium 32bit + Norton Nis2008 * מחיר סופי כולל מע"מ: 2,499 ש"ח מפרט כזה (בדגש במיוחד על הכרטיס מסך), יסחוב משחקים קלים ופופולאריים? (fifa, sims וכו') אני מתכוון לעוד שנה שנתיים (sims3, fif…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. שווה לקנות אותו או לחכות ל7600GT לAGP?? בכל מקרה זה 800 שקל ,שנתיים אחריות ,והוא חדש אחרי החלפה...

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by BIGWOLF,

האם נכון להגיד ש: ATI RADEON 9600PRO ו ATI RADEON X600PRO זה כרטיס זהה, רק אחד AGP והשני PCIE או דוגמה דומה בניידים של GIGABYTE . יש להם ניידים עם כרטיס ATI 9700 ויש ניידים עם X700 - זה אותו הדבר או לא ?! תודה

22. )איזה רדאונים קיימים בארץ? 2)איזה כדאיים מבחינת ביצועים? 3)איזה כדאיים מבחינת מחיר? 4)אם עדיף את הדגמים החלשים יותר כמו 9500, 9600 ומה ההבדל ביניהם? אני מעוניין לקנות מחשב ויש לי כמה שאלות תודה רבה!! עריכה: כרטיסי זיכרון: 1.)יש הרבה הבדל בביצועים בין הכרטיסים של חברות כמו גייל לחברות כמו קינגסטון? 2.)כמה יש הבדל באורך חיים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. יש לי רדיאון 9800 פרו , איך אני מחבר לטלוויזיה?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by MATANEL,

האם ה 3850 מצריך חיבור מספק הכח??

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by wwll soldier,

היי, המפרט שלי הוא amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 1gb ram a-data cl 2.5 6800gt gigabyte hec 400trt עכשיו השאלה שלי היא: האם כדאי לי למכור את הכרטיס מסך שלי(חדש מאוד ללא אוברקלוק, האם יקנו אותו ב-2000-1900?) ולקנות את ה7800gtx מחו"ל??? האם יש מקום אמין וזול לקנייה מחו"ל? האם זה מתבצע עם כרטיס אשראי? אם כן צריך עולמי? והאם המחשב שלי לא יהיה צוואר בקבוק ל7800 :s05: בבקשה תענו לי

• 7 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים