כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כמה אמור לעלות + - אני יודע שהוא ישן ולפני 3 - 4 שנים עלה באיזור האלפייה, מהו לדעתכם מחיר ריאלי לשלם עבורו ? נכון להיום אני משתמש ב Riva TNT עם 32M אז התייחסותכם בהתאם, תודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אחרי הרבה התייעצויות ובדיקות (במיוחד של התקציב) החלטתי לקנות כרטיס מסך: Radeon 9600Pro עכשיו כשאני מסתכל על הכרטיסים אני רואה שיש כמה חברות שמייצרות את הכרטיס ולכל חברה מחיר שונה... אז מאיזה חברה עדיף לקנות ומה ההבדל הגדול?? חלק מהחברות: ATI ASUS GECUBE GigaByte ATI Sapphire
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חברה מוציאה את הדגם של כרטיס המסך 7600 GT לAGP ושיהיה למסך CRT
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס X1900GT של shpphire וראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI, לצערי כרגע אני עדיין עם מסך CRT 17 . האם אני צריך לרכוש מתאם DVI TO VGA או שזה בא בערכה של הכרטיס? אם כן מה העלות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אי זוכר הייתה פה רשימה של כל הדריוורים של NV+הורדה שלהם!!! יש למישהו לינק לדף הזה? תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
פירוט על הגירסא החדשה: להורדה מפה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 לכל אלה שכבר הספיקו לקנות 8800GTS/GTX אפשר אולי תוצאות אוברלקוק?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק לחבר שקונה מארה"ב התקציב בלתי מוגבל(אבל בכול זאת על תגזימו הוא סתם עשיר דפוק) שיהיה לפחות 17 אינצ'
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
"8.3 האם יש סיכון בהתקנת הדרייברים הללו? הדרייברים הללו מפותחים כבר הרבה זמן והם אמינים. אבל חשוב מאוד לזכור כי הדרייברים האלה אינם נתמכים ומאושרים לא ע"י מייקרוסופט ולא ע"י חברות כרטיסי המסך. כאשר מתקינים את הדרייבר ומשהו כן יקרה, לא תוכלו לממש את האחריות להם אתם זכאים." איך הם יכולים לגלות את זה ? ואם מדובר בבעיית חומרה אם לא אמורים ליכנס למחשב שלי הכי הרבה מכליפים כרטיס ובמיקרה אם זה בעייה במרכת אני יוכל לפושט לימחק את הדריבירים נכון?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב amd athlon 2000+ ddr pc2100 512mb, 266mhz כרגע יש לי geforce4 mx440 ויש לי התלבטות אם לשהקיע בכרטיס מסך כמו gf 6600gt 256mb או ללכת על משהו פשוט יותר כמו fx5600 השאלה היא האם המחשב יוכל לנצל את ה 6600gt במלואו במשחקים ואם בכלל כדאי להשקיע בו ? או ללכת על כרטיס מסך אפילו פשוט יותר כמו ה fx5500 או אפילו fx5200 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 512M ואני רוצה לקנות טלויזיה 27 אינץ'..וגם יהיה בא כבל DVI .. הכרטיס מסך יתמוך בכזאת רזולוציה ?? או ש- 512M זה עד 24 אינץ'? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קצת לא ברור לי מדוע נוצר צוואר בקבוק במערכות ישנות או מערכות ביניים מבוססות מעבדי פנטיום 4 דור ראשון לא כפול ליבה כפול ליבה ראשון 775 (לא קור טו דו) ומעבדי AMD 939 כפולי ליבה 4400 4200.מדוע ישנה בעיה אם רוכשים כרטיס כמו 9800 או 4870 או כרטיסי ביניים כמו 9800GT או 4850 ברור שיש צורך בזיכרון ומעבד סביר אבל שוב את מרבית החישוב עושה היום הכרטיס מסך ולא המעבד הראשי.לכן אשמח להסבר מדוע ככל שעולה רף הכרטיס נדרש מעבד יותר חזק זה לא נישמע לי הגיוני.הנה דוגמא 4870 מחייב מינימום 4200 או מעבד אינטל מקביל ואינו יכול לעבוד על מעבדים חלשים יותר - הכרטיס עצמו הוא מעבד והוא חזק מספיק.למה הוא צריך מעבד ראשי חזק??.האם הוא אינו יכול לחפות על 3800 או על 3200 חלשים בכוח העבודה שלו? כבר ד…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
תמיד עבדתי על 1024*768 והכל הייה סבבה פתאום אני נכנס ל TV והכל נראה גדול כזה, בדקתי ואני מגלה השהרזלוציה של הTV נהפכלה ל 720*480. אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום. ניתקתי את הכבל מה TV אבל זה עדין לא משנה את הרזלוציה של ה TV למה שהיה קודם. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי יש לי 5850 SAPHIRRE אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה של MSI AFTERBURNER האם אני צריך לצרוב ביוס של MSI??
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכם, היום הפעלתי את המחשב ואחרי מס' דקות התחלתי לשמוע רעשים של טרקטור מתוך המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שהרעש נובע מהמאוורר של הכ.מסך, לאחר כמה דקות המאוורר פשוט הפסיק לעבוד. ניקיתי את המאוורר (חיצוני, לא פרקתי וכ'ו..) וכלום, נתתי למאוור פוש קטן עם היד והוא התחיל לעבוד בצורה איטית מאוד. הכ.מסך במנוחה על 47-50 מעלות ככה שבנתיים לא נראה לי שיש סכנה כלשהי שהכ.מסך ישרף. ועכשיו לעניין המרכזי, הכ.מסך נקנה מ-FOXPC לפני שהתאחדו עם TMS, יש לי על הכ.מסך אחריות וכרגע אין עם מי לדבר, שלחתי מיילים, נאדה. מה אני יכול כרגע לעשות שעוד לא עשיתי? אל תציעו לי לפרק וכ'ו.. אני לא רוצה להתעסק בזה ואני מעדיף שאנשים שיש להם קצת יותר ניסיון ממני יתעסקו בזה. כמה יכול לעלות לי תיקון של תקלה כז…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי geforce 7600gs של אסוס, בגרסת ה- 512 MB. כשאני נכנס לסנדרה הוא רושם לי בחלק של המאיצים הגרפים רשום לי: SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA GeForce 7600 GS Chipset : GeForce 7600 GS RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 5.73.22.20.00 VGA Compatible : No Total Memory : 512MB (506MB Video) (248MB System) Texture Memory : 754MB Supports DIME Texturing : Yes למה הוא רושם בסוגריים 248 סיסטם? הרי הכרטיס מסך צריך להיות 512 על הכרטיס, או שאולי אני פשוט לא מבין נכון... תודה על ההסבר
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי (פנטיום 3 - 1 ג'יגה הרץ, זכרון פנימי של 512 מגהבייט). התקציב העומד לרשותי הינו כ 400 שקל ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר זה שיתאים לי: הצורך שלי בכרטיס מסך הינו לטובת צפייה בסרטים במחשב בעיקר, ולטובת משחקים מהדור הישן יותר. כמו כן, אני מעוניין שלכרטיס מסך יהיו מספר יציאות בדגש על דיויאיי.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הוא יריץ משחקים על רזולוציה טובה וHIGH בשנתיים הקרובות?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חומרים על כרטיסי מסך (איך הם בנויים, מה המרכיבים שלהם, מה היא שרשרת העברת הסיגנל בתוחם ועוד). אם אפשר בעיברית. בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
HD4890 מול GTX275 === HD4890 toxic-oc version מול GTX275 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ל 6600GT יש צינורות נעולים חוץ מה 8 שיש לו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-