עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Life_SyStem,

מאז שהפעלתי פיפא אני לא מצליח לעלות את הMHZ של המסך ליותר מ60 המסך הוא בן 7-8 שנים יש מצב שהוא הלך לעולמו? או שמא יש איזה פתרון מבריק בתודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by rolerfix,

אני קונה את הכרטיס מסך גי פורס 6600gt זיכרון 1024 ומעבד ghz3.0 האם משחקים כמו gta sa ו-hl2 יעבדו כמו שצריך(אני רוצה שהמשחק יעבוד ברזולוציה הכי גבוהה... ובקיצור, הכי טוב..)? או שכדאי להחליף את הכטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  3. חברה חשבתי האם אפשר להגדיל את כמות הביטים ע"י צריבת ביוס?(בכרטיס מסך)

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

רואים בו טוב??..הוא איכותי??

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. חברה אני מחפש ביוס של BFGTech שנותן 1.6 מתח לליבה של הכרטיס ואני לא מוצא כול הביוסים שמצאתי נותנים 1.5 גג מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. אילו כרטיסים יתנו את התמורה הכי טובה בסביבות המחיר הזה(בלי אוברקלוק!)

7. Started by Tal14,

מה הכי טוב מבין כל אלה: PROVIEW "17 777K 0.25 SyncMaster 793S - "17 17" FLAT 0.25 1280x1024 (1024x768@87HZ) MPR II שחור כסוף מה לקנות?המחשב בעיקר למשחקים! כרטיס מסך:x800gt 256mb מעבד: amd 3000-64 תודה מראש!!! עכשיו לשאלה: יהיו לי 2 מחשבים בבית כשאני אקנה את החדש יש אפשרות שהמחשבים ישתמשו באותו אינטרנט???בלי חוטים? האם שמחשב אחד יתנתק זה גם יתנתק?? כמה עולה לעשות דבר כזה והאם זה מסובך? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,חבר שלי קנה את הPowerColor X800GT 256MB 256BIT (ד''א הוא כרטיס סבבה) ושמתי לב שהוא מקבל בתוכנה 3DMARK05 4,500 נקודות ואילו הX800GTO2 מקבל רק 4,356 ואילו הX800GT מקבל יותר בסטוק (מה שלא הגיוני),לכן,אני מחכה שהכרטיס קצת יקרטע ואז עשה אוברקלוק+צינורות עיבוד לרמה של X850XTPE וזה לפחות יקח שנה עד שהוא יתחיל לקרטע. בקיצור האם שווה לקחת X800GT (שהX800GTO2 אמור להיות חזק ממנו בסטוק,אבל הוא לא) של PowerColor?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by Holy,

יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. החלטתי לקנות כרטיס מסך מסדרת ה-6600 GT...לאחר חיפוש בפורום הבנתי שהרוחות נושבות לכיוון האלבטרון או הלידטק.. ההבדל במחירים הוא לא כזה גדול כ-90 ש"ח לטובת האלבטרון (בפנדה מחשבים)..אבל כנראה שאני אלך על הלידטק..קראתי את הביקורות על ה-6600GT באתר של אנאנד טק , ובמקום הראשון זכה הלידטק ..אבל לא הבנתי משהו -בביקורת שם הם מהללים את הדגם Winfast PX6600 GT עכשיו אני רוצה לדעת אם הקידומת PX של הדגם הזה מעידה על כך שהחיבור הוא PCI אקספרס?.. מפני שלי יש חיבור AGP , ובפנדה לדגם של ה-AGP יש קידומת של AA ..אז האם יש הבדל בין השניים חוץ מההנחה שלי לגבי צורת החיבור?..מפני שאני רוצה להיות שקט לפני שאני קונה. תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by smulikon,

יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by K_D,

איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by factor,

מי יכול לעזור :s05:

14. LG T710BH MAG 786PF Samsung 793DF כולם פלוס מינוס אותו המחיר, אבל מה עדיף? נתונים יבשים אינם רלוונטים כי כולם בערך עם אותם נתונים, אבל איך הם באמת ברזולוציה נורמלית? אחריות, תמונה, בהירות ובעיות אחרות?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  15. מעוניין לקנות מסך 19lcd בתקציב נמוך של 2500 שח ראיתי את ה913N אצל הדובים במחיר של 2490 רציתי לדעת אם זה המסך הכי טוב מבחינת מפרט שאני יכול להביא במחיר הזה.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by NJorl,

מחפש המלצות למסך LCD 17 בתקציב של עד 1800 ש"ח על איזה תכונות לשים לב לא חשוב לי רמקולים מובנים מה הקטע עם פיקסלים מתים ? האם יש יצרן שאצלו זה לא קורה ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. שלום , אני מעונין לצפות ב8 מסכים שונים בו זמנית הייתי מעונין לקבל מידע על קונפיגורציה נדרשת של כרטיסי מסך כמה מחשבים נדרשים?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by TapUdi,

שלום רציתי לדעת האם כדאי בתקציב כזה לקנות מסך LCD ואיזה דגם? השאלה היא במחירים האלה האיכות תמונה היא טובה ולא עדיף לקנות מסך CRT אחר... תודה מראש

19. Started by -ox-,

השאלה בכותרת , אני חייב תושבה דחוף

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by crazy man,

היי , יש לי מסך CRT רגיל .. של LG .. עכשיו , אני רוצה לנקות אותו אבל אני פוחד לדפוק משהו יש למישהו רעיונות איך אני יכול לנקות נכון את המסך שלי מבלי לפגוע בו ? תודה לעוזר :-*

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  21. אותו דבר כמו בכותרת איזה כרטיס כדי לי לקנות מי מהם יותר חזק ובכמה אחוזים יותר?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by weamir,

ועל מנת לפרט יותר LEADTEK A400 TD/FX6800 128MB DDR3/TV/DVI מישהו ממליץ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by NI4NI,

אני מחפש מחשב נייד ומעבר לכל התכונות, הייתי רוצה שתהיה לו יכולת מסויימת להריץ משחקים (כמובן לא ברמה של מחשב שולחני - אבל בכל זאת משהו). יש כמה מחשבים עם RADEON 9600/9700 אבל הם יקרים וכבדים. מנגד יש כאלו שמתאימים לי יותר אבל יש בהם כרטיס intel extreme graphics 2 עם זכרון shared. השאלה היא אם מישהו מכיר את הכרטיס של אינטל והאם יש לו ביצועי 3D כלשהם ? האם הוא יוכל להריץ משחקים (אפילו לא הכי חדשים וכבדים) ? תודה

24. Started by Armageddon1,

זהו הג'פה MX שלי שיגע אותי.... אני צריך דחוף לקנות כרטיס חדש או שהמחשב יתפוצץ (אני יפוצץ אותו)

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. Started by PCguy,

מה אתם ממליצים ---למשחקים כמו פיפא וכו... משהו טוב ולא יקר

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים