עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nitro,

אז תקשיבו, זה מדהים, אבל יש 2 דגמים שמסומנים 786FD. אחד מהם בא עם מכסה אפור על גב המסך עד לתחתיתוו, ואחד לא דומה לו אפילו. שלי הוא השני. בכל אופן, לא אוכל לתת יותר מדי מידע עליו, אבל מי שמכיר את המסך, ויודע על מה אני מדבר... חושבים שהוא מסך איכותי? יתאים למשחקים? תודה. נדב.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  2. צ'יפ טוב או זיכרון? אני מחפש כרטיס מסך טוב אבל לא יקר בטירוף בעיקר ליישומי 2D עם קצת משחקים אבל ממש לא באופן כבד האם עדיף כרטיס כמו RADEON 9600 עם 256MB או אולי 9600XT עם 128MB? האם PRO 9800 עם 128MB משמעותי ביישומי 2D? מה יותר חשוב ליישומי 2D? אני חושב גם קצת קדימה ל- LONGHORN תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by asafgolan,

הלוח אם שלי תומך רק בAGPX4. האם ההבדלים בין כרטיס מסך שעובד בAGPX4 לכרטיס מסך שעובד AGPX8 הם גדולים? האם כדאי לי להחליף ללוח אם מתאים?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

כאילו מה הם עושים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Lancer,

כמו שהכותרת אומרת,מה הדרייבר הכי טוב והכי עדכני לכרטיס MSI RADEON 9800 PRO ? ואם אפשר לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. Started by DxCx,

חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by nesber,

אני רוצה לקנות 6800 רגיל. ראיתי שהכרטיסים של ג'יגה בייט באים עם קירור פאסיבי..... האם הקירור הזה משתווה לרמת הקירור של הכרטיסים הרגילים מאותה סדרה של חברות אחרות?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי את הכרטיס מסך הזה וראיתי באתרים שהוא מקבל ביצועים טובים יותר ב SM3... מה זה הדבר הזה ומאיפה אני מוריד את זה ?? הבנתי שזה PATCH כזה אבל אני לא מוצא את זה... :-[

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by TimoTy,

האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by nas,

אז ככה , כחלק מהמפרט שאני עושה עכשיו לאבא שלי אני רוצה להכליל כרטיס מסך מקצועי , ובמקום לשלם 5אלף שקלים על כרטיס מקצועי מתכוון לקנות רדאון ולצרוב אותו לכרטיס FIREGL השאלה היא איזה כרטיס ... לפי מה שהבנתי בעזרת ה9800 פרו 128מגה בעל הליבה R350 לא יהיו בעיות .. אבל יש פה שני בעיות .. אחד: אני מעדיף 256 מגה , והשני: כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 ... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  11. בחיפושי אחר כרטיס DVI , אני מגיע להרבה כרטיסים שבאינפורמציה שלהם מופיע הנתון DVI אבל בתמונה אין להם יציאה כזאת. אני מחפש כרטיס גרפי במחיר בזול ביותר שתומך ב DVI

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 1_Nike_1,

?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by m0tek,

יש לי רדאון 9800 שהעליתי לו ביוס של 9800 XT לייט (הכוונה שרק הליבה באוברקלוק - לא הזכרונות..) הוא פועל כבר חצי שנה מצויין..אחלה בנצ'מרקים ..והוא גם לא חם מדיי - יש עליו Vga Silencer Rev 3 המחשב גם מקורר סבבה (35 מעלות על הלוח..) בכל מקרה - מאז הפסקת החשמל..אני מעלה את המחשב...ובוום - על המסך רואים רק ג'יבריש - טקסטרות מוזרות - עוד לפניי שעולה ה WINDOWS והעניין הוא שה WINDOWS עולה - המחשב לא מדווח על שום שגיאה - רק שאי אפשר להבין כלום ממה שקורה במסך. יש הצעות מישהו? משהו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  15. Started by amirfefer,

מעבד: AXP 2500+ Barton GPU: FX5900XT תוצאות באקוואמארק: 33800 (ממוצע) 3Dmark03: 4680 איך התוצאות? (אני ללא שום OC)

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Lanzar,

שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?

17. Started by amirfefer,

AA\AF

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by amirfefer,

איזה דרייבר הכי יציב והכי מומלץ (הדרייבר האחרון של ניוודיה עושה לי בעיות עם הזיהוי של הכרטיס מסך) שמתאים לכרטיס FX5900XT של אלבטרון. תודה, ולילה טוב.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by shoeyal,

עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by roeiw,

קיימים שני סוגים של FX5200 גם של 64 וגם של 128 ביט??

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by tomz,

איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  22. Started by lipa,

http://techreport.com/reviews/2004q3/geforce-6600gt/index.x?pg=1

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. ראיתי בחדשות פה באתר שיצא ג'י פורס 5900 חדש. מתי הוא יגיע לארץ? האם הוא יהייה יותר טוב מה 9800 פרו? תודה

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. האם כרטיס AGP 8x עובד על לוח אם שיש בו רק AGP 4x? ??? :

25. Started by shloosh,

אני צריך למצוא תכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג חדש עד 600 ש"ח. נראה לי ש-TI4200 128MB 8x שעולה 499 חזק לעומת מתחריו החדשים אבל הוא יותר ישן גם יותר... אז אם למישהו יש הצעות? תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.