כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
אז תקשיבו, זה מדהים, אבל יש 2 דגמים שמסומנים 786FD. אחד מהם בא עם מכסה אפור על גב המסך עד לתחתיתוו, ואחד לא דומה לו אפילו. שלי הוא השני. בכל אופן, לא אוכל לתת יותר מדי מידע עליו, אבל מי שמכיר את המסך, ויודע על מה אני מדבר... חושבים שהוא מסך איכותי? יתאים למשחקים? תודה. נדב.
-
צ'יפ טוב או זיכרון? אני מחפש כרטיס מסך טוב אבל לא יקר בטירוף בעיקר ליישומי 2D עם קצת משחקים אבל ממש לא באופן כבד האם עדיף כרטיס כמו RADEON 9600 עם 256MB או אולי 9600XT עם 128MB? האם PRO 9800 עם 128MB משמעותי ביישומי 2D? מה יותר חשוב ליישומי 2D? אני חושב גם קצת קדימה ל- LONGHORN תודה
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך רק בAGPX4. האם ההבדלים בין כרטיס מסך שעובד בAGPX4 לכרטיס מסך שעובד AGPX8 הם גדולים? האם כדאי לי להחליף ללוח אם מתאים?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת,מה הדרייבר הכי טוב והכי עדכני לכרטיס MSI RADEON 9800 PRO ? ואם אפשר לינק להורדה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 6800 רגיל. ראיתי שהכרטיסים של ג'יגה בייט באים עם קירור פאסיבי..... האם הקירור הזה משתווה לרמת הקירור של הכרטיסים הרגילים מאותה סדרה של חברות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הכרטיס מסך הזה וראיתי באתרים שהוא מקבל ביצועים טובים יותר ב SM3... מה זה הדבר הזה ומאיפה אני מוריד את זה ?? הבנתי שזה PATCH כזה אבל אני לא מוצא את זה... :-[
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה , כחלק מהמפרט שאני עושה עכשיו לאבא שלי אני רוצה להכליל כרטיס מסך מקצועי , ובמקום לשלם 5אלף שקלים על כרטיס מקצועי מתכוון לקנות רדאון ולצרוב אותו לכרטיס FIREGL השאלה היא איזה כרטיס ... לפי מה שהבנתי בעזרת ה9800 פרו 128מגה בעל הליבה R350 לא יהיו בעיות .. אבל יש פה שני בעיות .. אחד: אני מעדיף 256 מגה , והשני: כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 ... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בחיפושי אחר כרטיס DVI , אני מגיע להרבה כרטיסים שבאינפורמציה שלהם מופיע הנתון DVI אבל בתמונה אין להם יציאה כזאת. אני מחפש כרטיס גרפי במחיר בזול ביותר שתומך ב DVI
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי רדאון 9800 שהעליתי לו ביוס של 9800 XT לייט (הכוונה שרק הליבה באוברקלוק - לא הזכרונות..) הוא פועל כבר חצי שנה מצויין..אחלה בנצ'מרקים ..והוא גם לא חם מדיי - יש עליו Vga Silencer Rev 3 המחשב גם מקורר סבבה (35 מעלות על הלוח..) בכל מקרה - מאז הפסקת החשמל..אני מעלה את המחשב...ובוום - על המסך רואים רק ג'יבריש - טקסטרות מוזרות - עוד לפניי שעולה ה WINDOWS והעניין הוא שה WINDOWS עולה - המחשב לא מדווח על שום שגיאה - רק שאי אפשר להבין כלום ממה שקורה במסך. יש הצעות מישהו? משהו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
איזה דרייבר הכי יציב והכי מומלץ (הדרייבר האחרון של ניוודיה עושה לי בעיות עם הזיהוי של הכרטיס מסך) שמתאים לכרטיס FX5900XT של אלבטרון. תודה, ולילה טוב.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
http://techreport.com/reviews/2004q3/geforce-6600gt/index.x?pg=1
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ראיתי בחדשות פה באתר שיצא ג'י פורס 5900 חדש. מתי הוא יגיע לארץ? האם הוא יהייה יותר טוב מה 9800 פרו? תודה
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם כרטיס AGP 8x עובד על לוח אם שיש בו רק AGP 4x? ??? :
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני צריך למצוא תכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג חדש עד 600 ש"ח. נראה לי ש-TI4200 128MB 8x שעולה 499 חזק לעומת מתחריו החדשים אבל הוא יותר ישן גם יותר... אז אם למישהו יש הצעות? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-