עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש כרטיס מסך שינצל לי את המערכת עד הסוף, המפרט רשום בצד. תודה! [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2008, 09:57:05 נאלץ להקפיץ לצערי :-[האפיק הוא PCI-E

2. יצרתי פרופייל (8.7 CCC) ושיניתי פה C:\Documents and Settings\yy.YY\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles את הפרופייל שיצרתי : YYYY.XML ככה : <Feature name="FanSpeedProtocol_0"> <Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0"> <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0"> <Property name="Want" value="0" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> <Property name="Want" value="40" /> זה אומר שכרגע הוא על 40 , מה שלא מרעיש לי ....אב…

3. Started by liortaib,

תגידו איך אני בודק את ה fps שלי במשחק מסויים כמו cod 4 crysis בודקים בתוך המישחק או שצריך להפעיל את המישחק עם תוכנה או משהוא?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. Started by PoHuisT,

איזה כרטיס מסך כדי לקנות ב 1400 שח? כרגע אני חושב על 7600GT

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by EAD,

מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. שלום! כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כלשהו באתר YouTube.com מופיעה לי שגיאה: http://img280.imageshack.us/img280/8377/flash0po.png מותקנת אצלי הגירסא הכי עדכנית של Flash ואפילו ShockWave. לגבי JavaScript אני לא בטוח, ב-IE שלי קמת האבטחה על Medium וזה אמור לאפשר דברים כאלה, אם הכוונה ל-Java (ולא לשפת תכנות) אז גם התקנתי את הגירסא הכי עדכנית של Sun Java. אנא עזרו לי - תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by silof,

תקציב: כ-1500 ש"ח, אין לי התנגדות עקרונית להזמין מחו"ל. המחשב נקנה לפני 3.5 שנים ולא עבר שדרוג מאז. מפרט: כרטיס מסך קיים: ZoTac GTX 260 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD4P מעבד: i7 920 ספק כוח: ThermalTake PurePower 600W ultra Silent PSU 24pin W0121RU מערכת הפעלה: win7 enterprise זכרון: OCZ Platinum XTC Triple Channel 3x1GB DDR3 1333MHz PC3-10666 OCZ3P1333LV3GK - יעבור שדרוג גם (כנראה ל-4x4=16GB). הצרכים שלי: משחקים (כמה שיותר יפה ומהר כמובן) וצפייה בסרטים/סדרות. חשבתי בכיוון של gtx660ti או hd7850 אבל אני לגמרי פתוח להצעות. אשמח כמובן להמלצה על יצרן ספציפי (gigabyte/asus וכו'). תודה רבה! silof

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by athi,

איזה דריברים כדאי לי להוריד לgeforce 7950gt ?

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by EagleX2,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר בסכום של 2000 שקל. הכרטיס צריך להיות בAGP ולא בpci-express כיום יש לו Nvdia fx5900xtv. בכמה כסף הוא יכול למכור את הכרטיס הזה בתודה מראש NOMIC

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. Started by nadav275,

שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVOעם 16 צינורות עיבוד עובדים. צרבתי לו ביוס של x800xt pe VIVO ואני צריך לעשות underclock כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך. מחפש את הביוס הטוב ביותר לכרטיס שיתמוך בVIVO - אםשר x800xt pe או x800xt.... על הכרטיס זיכרונות samsung 1.6+קירור ATI SILENCER/ תודות לעוזרים נדב

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by The-Gamer,

שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by sxs,

מחפש מסך 17 איכותי, שנמכר בארץ... חשוב לי במיוחד חדות, בהירות ותדרי רענון גבוהים. תודה.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by MagnuM_47,

אני מקווה שזה הפורום הכון אם לא אז תעבירו. אני רוצה להקליט סרטים וסדרות מהטלוויזיה למחשב. האם אני צריך בשביל זה כרטיס טלוויזיה? ואם כן על איזה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by Aeternus,

שלום, יש לי מסך Proview 786N ולצערי הכלבה הנחמדה שלי החליטה לאכול את הראש של הכבל מסך שלו... האם יש דרך להחליף את הכבל בבית? תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by raficomp,

אהלן, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, לפחות ככה אני חושב.. השארתי את המחשב דולק עם משחק, בבוקר ראיתי שהמסך נכבה ולא היה ניתן לעשות דבר כדי להדליק אותו ונאלצתי לעשות restart. מאותו יום כל פעם שאני משחק כשעה - שעה וחצי המסך נכבה ככל הנראה שהכרטיס מסך התקלקל :-\ מדובר ב8800 GTS ויש לי אותו כ3-4 שנים ורציתי לדעת אם צריך לקנות חדש תודה לעוזרים

16. Started by משיקומי,

מה משתלם יותר לPCI-E?? הכרטיס 7600gt או הכרטיס 6800gs

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  17. יש לי 1300 שח ולא יודע אזיה כרטיס יותר טוב : 1. Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express 2. XFX GeForce 6800XT 256mb DDR3 256bit, SLI PCI Express Retail PV-T42E-UDD3 אני הולך על השני אבל הוא לא 256 BIT הוא 128 BIT הראשון 256 BIT ... מי מהם כדאי יותר ... ומה הכרטיס הראשון יעשה עם ה 265BIT שלו יותר טוב מאשר הכטיס השני.. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by ofekd23,

"8.3 האם יש סיכון בהתקנת הדרייברים הללו? הדרייברים הללו מפותחים כבר הרבה זמן והם אמינים. אבל חשוב מאוד לזכור כי הדרייברים האלה אינם נתמכים ומאושרים לא ע"י מייקרוסופט ולא ע"י חברות כרטיסי המסך. כאשר מתקינים את הדרייבר ומשהו כן יקרה, לא תוכלו לממש את האחריות להם אתם זכאים." איך הם יכולים לגלות את זה ? ואם מדובר בבעיית חומרה אם לא אמורים ליכנס למחשב שלי הכי הרבה מכליפים כרטיס ובמיקרה אם זה בעייה במרכת אני יוכל לפושט לימחק את הדריבירים נכון?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מומלץ לדגם של DELL 2408wfp כרגע יש לי 9800gt תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. Started by saar3,

שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by Holy,

יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  22. כתבתם על זה בשירשור הארוך בהמשך אבל לא הצלחתי להבין... (אני עדיין מתלבט בין 9600 ל 8800 gt , הבנתי שה8800 מעט חזק יותר אבל זה די זניח) תודה ערן

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  23. אלו שהזמינו את הגרסה המיוחדת זוכים לשחק כבר עכשיו, ואחרים יוכלו החל מבעוד כמה ימים. הלהיט הגדול של בליזארד יוצא לעולם ואנחנו הצבנו מולו מספר כרטיסי מסך במערכת בחינה בשביל לראות כיצד הוא רץלכתבה

24. Started by יניב קופר,

7600 agp האם הכרטיס צריך חיבור חשמל בניפרד

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים