עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Adirz0,

רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב, הכרטיס מסך הוא X1800XT החיבור בטלויזיה הוא RCA כנראה, אז השגתי מתאם כלשהו (חבר שלי אמר שזה לא S-Video אלא חיבור HDTV). בכל מקרה, חיברתי הכל ושיחקתי עם ההגדרות ב- catalyst ממש הרבה זמן כדי לתפוס תמונה כי בהתחלה הצלחתי לראות שולחן עבודה בצבע שחור-לבן והוא קופץ. בקיצור בסוף תפסתי תמונה, רואים די מטושטש אבל סרטים רואים מצויין. הבעיה היא שקשה מאוד לעבוד ככה מטושטש, אז רציתי לשאול איך אפשר לעשות שיראו את התמונה בשתי המסכים (בטלויזיה ובמסך של המחשב) כי פשוט אפשר לראות רק באחד מהם כרגע... ניסיתי כל מיני אפשרויות וחיפשתי מדריכים אבל כלום לא עזר. הרבה מדריכים מדברים על CLONE באפשרות display ב-display settings, הקטע שלי אין תאפשרות הזאת משום מה... ב- Di…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. תודה מראש על העזרה...

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by Royz,

חבר שלי קונה sapphire ati radeon x800xl 256mb במקום club3d ati radeon x800xl 256mb הוא רוצה לדעת אם יש הבדל בין שני החברות האלה ואם הן טובות. הוא רוצה לדעת גם האם הם יתנו לו את האיכות הכי טובה של הכרטיס הזה עם לוח האם asus p4s800d-x motherboard למשחקים וסרטים.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. להסכים להצעה? (ללא תוספת תשלום כמובן) אני פשוט לא יודע מה ההבדל המהותי בין sapphire ל- powercolor

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום , הכרטיס מסך שלי נדפק ואני צריך לקנות משו חדש ואין לי כל כך תקציב גבוה , אני צריך כרטיס מסך לא משהו להיט , העיקר שיריץ משחקים יפה כמו מוסט וונדט , פיפא 08...בגרפיקה יפה...כי אני שם גם עוד 1GB זיכרון ככה שיהיה לי 2GB זיכרון כי גם שאני רואה סרטונים ברשת למשל קטעי וידאו באתר ספורט 5 הוידאו נתקע לי תמיד אז סביר להניח שזה מהכרטיס מסך ... חשבתי על משהו בכיוון הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 אז אם אפשר המלצות תודה רבה, אור פרג'

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. תמיד עבדתי על 1024*768 והכל הייה סבבה פתאום אני נכנס ל TV והכל נראה גדול כזה, בדקתי ואני מגלה השהרזלוציה של הTV נהפכלה ל 720*480. אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום. ניתקתי את הכבל מה TV אבל זה עדין לא משנה את הרזלוציה של ה TV למה שהיה קודם. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by Idan-h,

דף המוצר: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28 נתונים: Size : 17" Resolution : 1280 x 1024 Pixel Pitch : 0.264(H) × 0.264(V) mm Brightness : 250 cd/m2 Contrast Ratio : 550:1 Viewing Angle : 160/140 (H/V) Response Time : 12 ms Display Colors : 16.2M תראו חוץ מזה שאין לו DVI הוא נראה לי מסך מעולה, ז"א כל הנתונים שלו טובים יותר מהדגם הקודם של LG ה1710S, וגם ה1710B, זה עם הDVI. כנראה הירידת מחירים של הLCD באמת מתחילה להגיע כי המחיר שלו ממש טוב, בנועה אפשר להש…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי (פנטיום 3 - 1 ג'יגה הרץ, זכרון פנימי של 512 מגהבייט). התקציב העומד לרשותי הינו כ 400 שקל ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר זה שיתאים לי: הצורך שלי בכרטיס מסך הינו לטובת צפייה בסרטים במחשב בעיקר, ולטובת משחקים מהדור הישן יותר. כמו כן, אני מעוניין שלכרטיס מסך יהיו מספר יציאות בדגש על דיויאיי.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. זה לא אמור להיות ככה נכון? =S 76 מעלות במנוחה 87 במאמץ..

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  10. אני לא גיימר ולא משתמש כבד בסך הכל רוצה לערוך כמה סרטי וידאו שיש לי וקצת עריכת מוזיקה רציתי שתציעו לי איזה חברה עדיפה בנושא הזכרונות וכרטיסי הטלויזיה.(מבלי להכנס לעומק השבבים) כרטיסי טלויזיה : LEADTEC , FLYVIDEO, PINNACLE,AVER (אני קונה את הדגםפ הטוב ביותר של החברה) זכרון : SAMSUNG , ADATA, CORSAIR , KINGSTON : DDR2 256MB 500MHZ

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by 7omaHawk,

לא ידעתי לאן להכניס את זה אז שיהיה.... יש לי סרט בפורמט SVCD. אני לא מצליח לראות אותו על המחשב ... למה ? רק DVD יכול לקרוא אותו ? יש דרך להפוך SVCD ל-AVI או כל פורמט אחר שאפשר לפתוח בעזרת מדיה פלייר ? ואם כבר אז: יש סידי בגודל 800 מגה ? אפשר לצרוב עליו עם כל צורב ? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Baba_Haze,

טוב יש לי 2 שאלות 1.אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב וראיתי את ה5700 של INNOVISION במחיר של 450 ש"ח בזאפ. זה נראה לי קצת מוזר שאותו כרטיס של NNOVISION עולה קצת כשחברות אחרות מוכרות בהרבה יותר. אז השאלה היא האם יש משהו בכרטיס זה שמצדיק את המחיר הזול ואם כדאי לקנות אותו. או שעדיף לי כבר לחפש TI4200 משומש ב-300 ש"ח 2.יש לי מחשב P4 1.4 256RAM ולוח אם INTEL D850GB שתומך עד AGP4X. הכרטיס תומך בAGP8X האם זה יפחית את הביצועים מבחינה משמעותית? תודה.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  14. הדור החדש שלה מתקרב במהירות, וכמו במקרה של המעבדים גם כרטיסי המסך הקיימים של מפתחת השבבים האדומה צריכים להיעלם מהמדפים במהירות על מנת לחסוך לה בעיות וכאבי ראשלכתבה

15. שלום לכולם, אני משדרג את המחשב של אח שלי, והוא לא שחקן ממש אבל זה רק למשחקים, הוא משחק לרוב במשחקי רשת, לי יש מחשב חזק למשחקים חדשים, אבל הוא צריך למשחקים לא חזקים אבל סבירים, יש גם הגבלה מצד ההורים. לכן אנ זקוק לרעיון של כרטיס מסך בסביבות ב300-500 שמומלץ וטוב גם לכמה זמן קרוב, כרטיס חזק במחיר זה שיתאים, בלי חריגה גדולה. שיחזיק לו תמשחקים שיריץ אותם. כמו Guild Wars, Hellgate, ומשחקים דומים, העיקר שיעבוד ללא בעיות. חריץ כניסה PCI EXPRESS מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור אקטיבי ולא פאסיבי אלא אם כן יש לכם מחלוקות. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by 1immortal,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html תהנו , דווחו על תופעות טבע חדשות ועל שיפורים בביצועים .

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך מחול אבל אני לא יודע אם יש אחריות על חלקים כאלה אצל יבואנים בארץ, מישהו מכיר?? אני יודע שקניתי מצלמה של CANON בארה"ב והרדיסק WD ולשניהם היצרן סיפק לי אחריות מלאה... האם ישנו כרטיס מסך הנותן את אותו השירות?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. השאלה היא האם בגלל שהמתח שונה בארה"ב לא ניתן לעבוד עם כרטיס מסך מארה"ב או שהמתח לא משפיע על כרטיס המסך????????????? מדובר בכרטיסי מסך הבאים: NVUDUA QUARDO FX 1400

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by ori83,

אני צריך המלצה למסך דק בפחות מ2000 ש"ח לצרכים משרדיים. המחיר יכול להיות גם מחיר מוערך במכירה פומבית. יש הבדל גדול בין 12 ל16 ms?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by PuMbA,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by superblader,

ישנו סוויטצ' קטן בתחתית של הכרטיס מסך שמכוסה בניילון כזה, מישהו יודע מה המתג הזה עושה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. 17 אינץ, רגיל. לא אכפת לי מאיפה, מכירה קבוצתית או מכירה רגילה, תשלומים. מחפש מסך טוב למשחקים ולשהות ארוכה מולו. תודה, דן.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by idooo,

חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב הישן שלו, יש לו Amd 64 processor 3700+ ו896 RAM ,מחשב ישן... איזה כרטיס מסך יתאים לו בצורה הטובה ביותר?בכל תקציב תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by zgd,

את השאלה הזו אני שואל בשביל חבר שלי, שאין לו פה חשבון משתמש:

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים