כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קניתי 9600GT (כל המפרט בצד) אך הוא מוציא בסביבות ה7000-8000 ב3DMark 06 במקום 10000+. אינ לא יודע למה, יכול להיות שיש צוואר בקבוק בגלל ה E6300? ניסיתי לעשות לו OC (למעבד, בתקווה שזה יפתח את צוואר הבקבוק) אבל לא ממש הצלחתי... אולי בגלל הספק? אני אשמח למעט עזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. אבא שלי יכול להדפיס לי בעבודה שלו פוסטר גדול, הוא עובד בבית דפוס ואני רוצה שהוא ידפיס לי פוסטר בגודל של קיר שלם! משהו בסביבות 3X5 מטר. עכשיו אני מחפש איפה שהוא תמונות, גרפיקות, ובכלל קבצים של גרפיקה כל שהיא באיכות מאד גבוהה. איפה אני יכול למצוא דבר כזה? אני לא סגור לגמרי על האיכות, כאשר הרעיון הוא שכמה שיותר הרי זה משובח! הכוונה היא לתמונות נוף למיניהן, פרסומות, כרזות כל דבר תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס מסך SAPPHIRE דגם RADEON X1950PRO עם זיכרון 256 מגה DDR3 בממשק PCI-E 675 ש"ח. לבין GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL 818 ש"ח. לבין BFG NVIDIA GEFORCE 8600 GTS OC2 256MB PCIE WITH THERMOINTELLIGENCE 600 ש"ח. אני מוכן לחרוג קצת מה700 שח תקציב בהנחה שאכן אני לא צריך ספק חדש. יש לי אסוס M2A-VM HDMI עם AMD 5200 הנמצאים במדיה סנטר שמחובר לסמסונג LA32R81B, ואני מעוניין לשחק במשחקים מPES08 ועד לAC וCOD4. זה הספק שיש לי http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=83&artikel=355&detail= אבל גם יש לי את הספק הזה על מחשב קודם http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/…
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש הבדל בין Asus ל- Gigabyte האם מישהי מספקת תוכנות עזר יותר טוב עם בכרטיס האם יש משו שכדאי ביגללו ליבחור באחד מהם . אני צריך תשובה בהקדם האפשרי . תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon X1800GTO PCIe 256MB VS EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card מה יותר חזק מבחינת משחקים? מה כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב תראו, נכון יש במסך את הכוונון תמונה ביחס למסך? אז כאשר אני מכוון, זה נשאר לכמה זמן ולאחר מכן משתנה, זאת אומרת פתאום יש פסים שחורים למטה ולמעלה, או התמונה בצדדים עוברת את גבולות המסך... אז ניסיתי לכוון את זה דרך הדרייבר ודרך המסך, וזה תמיד חוזר... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו או לחכות ל7600GT לAGP?? בכל מקרה זה 800 שקל ,שנתיים אחריות ,והוא חדש אחרי החלפה...
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות הוא: NVIDIA GeForce 8600 עכשיו התכוונתי לקנות את הGT וראיתי באתר הזה: http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=9&ParentID=0 שיש את GTS עם 256 מגה וOC2 במחיר יותר קטן מהGT. דבר ראשון:איך זה אפשרי 2. מזתומרת OC2? 3. האם שווה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כמה לדעתכם (אולי אתם בכלל יודעים) עולה Ge-Force 6600GT AGP באוסטרליה? האם המחירים שם זולים?, וגם בכלל רוב הכריבים של המחשבים שם זולים?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ישירות מהקיר לכרטיס כדי לצפות טי וי או שאני צרי ךלחבר ממיר? בארץ יש לנו Pal או Ntsc? אני יודע שאירופה זה פאל, ואיך האיכות של הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי . הבעיה במיוחד במשחקי אסטרטגיה כאשר מזזים את התמונה לצדדים , התמונה לא עוברת חלק אלה בריצודים. הבעיה היא גם במשחקים ישנים יותר אז אני מניח שזאת בעיה נקודתית בכרטיס. אני עובד עם ווינדוס SP1 ויסטה CPU 9300Q, זכרון4G מסך 19LCD הבעיה לא היתה לי עם מחשב וכרטיס מסך ישנים יותר. יש בפורום משהוא שמזכיר ( מצורף קישור ) את הבעיה הזאת, עשיתי את הכל עלפי ההסברים אבל עדיין זה מרצד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 אשמח לתשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואין לי הרבה כסף ואני ג מוגבל מבחינת הלוח אין לי pci-e אז אין לי הרבה אופציות בקיצור רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם הוא שווה או שיש כרטיסים אחרים במחירי יד שניה נוחים יותר..?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מתכנן שדרוג למחשב שלי שכולל זכרונות RAM חדשים וכרטיס מסך חדש. המפרט כרגע: P4 2.4Ghrz 2*256 MB RAM ג'נריים Inno3D GeForce 5700LE - זוועתי, אני יודע. בכל מקרה, אני מתלבט ה-6600GT, 6800 וה-X800GTO. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 1000 ש"ח כי אני רוצה גם לקנות 512*2 של זכרונות. אני רוצה את התמורה הטובה ביותר למחיר בהרצת משחקים וכן באוברקלוק איכותי עם קירור סטוק. תודה
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך לטובת משחקים ברמה הבינונית( NFS) +צפייה בסרטי HD אני רוצה כרטיס שאוכל להביא לידי יכולת מקסימלית של לוח האם שלי -ASUS SABERTHOOTH X58 תקציב של 400-800 יש לי ספק כוח חזק (800) יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך זה עובד? זה כאילו לשניהם יש זכרון כמו לנמוך יותר? או שיש מה להרוויח מזה? אני מדבר על זוג 9800GTX+, אחד עם 512 מ"ב ואחד עם גיגה, אם זה משנה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX260 או ל GTS250 אבל אני לא יודע אם הספק שלי מספיק חזק בשביל זה.... זה המפרט שלי: הספק הוא 500W מעבד E6300 4GB RAM DDR2 667Mhz 250GB ROM לוח אם ABIT AW9D-MAX
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כתבו כאן לפני ש-ATI יכולים להיות בעייתיים .... אז יש לי שתי שאלות : הראשונה היא מה שרשום בכותרת -אני חיפשתי בזאפ ולא ראיתי שקיים כרטיס כזה .בחיפוש שערכתי בפורום מצאתי את הלינק הבא שבו מפורטים 6600GT וגם GAINWARD 6800GT כבעלי dual dvi . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותם?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כלשהו באתר YouTube.com מופיעה לי שגיאה: http://img280.imageshack.us/img280/8377/flash0po.png מותקנת אצלי הגירסא הכי עדכנית של Flash ואפילו ShockWave. לגבי JavaScript אני לא בטוח, ב-IE שלי קמת האבטחה על Medium וזה אמור לאפשר דברים כאלה, אם הכוונה ל-Java (ולא לשפת תכנות) אז גם התקנתי את הגירסא הכי עדכנית של Sun Java. אנא עזרו לי - תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכרטיס שלי ? 8800GT מדבר פחות על מאמץ וכו', מה שחשוב לי זה לבדוק אם הרכיב תקין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
דוד שלי שטס מחר לאמריקה שאל אותי מה אני רוצה שהוא יביא לי משם, כמובן שעניתי לו כרטיס מסך חדש :] עכשיו אני משער שהמחירים בארה"ב נמוכים מהמחירים בארץ אז חשבתי על תקציב בכיוון של 700-600 שקל ובגלל שאני לא מבין כלום בהארד , הייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי לבחור כרטיס שיתאים לי המחשב הוא לעבודות הגרפיות שלי ולמוזיקה אבל בעיקר אני קונה כרטיס חדש בגלל משחקים אין לי מושג אם יש צורך במפרט לדבר כזה אבל הנה: Motherboard: ABIT AS8-V CPU:INTEL 3.0GHz 1M 800FSB VID card:SAPPHIRE radeon 9250 Ram: TWINMOS 256 mb 400mh X 4 (1024ms in total) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4890 ושאני מרייץ מישחקים ישנים תקעות מציקות קראתי טיפה והבנתי שזה יוכל להיות משלושה גורמים מרכזים תוכנה (המישחק מערכת העפלה ) RAM כ. מסך RAM בדקתי אותו בתוכנה ואמרו לי שהכול בסדר! איך אני יכול לבדות שזה לא הכ.מסך ? תודה לכולם ואם זה לא המקום איםו לרשום זות? בתמיכה תכנית חומרה או תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני תקוע בדילמא בזמן האחרון יצאטו מלא כרטיסים חדשים אבל אין לי מושג איזה לקחת פשוט נאבדתי מתחת לכל הכרטיסים אם אפשר המלצה .המסך שלי הוא 2333SW של SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וראיתי את המממיר קלטות האדום של חברת DAZZLE... הוא עולה 300 ש"ח... יש אולי ממיר קלטות שיש לו גם כ.טלוויזיה שהוא עולה עד 400 ש"ח בערך?? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-