עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Enable,

הבנתי ש HD4980 הוא כמעט באותו כוח של GTS 460 ויש לי אפשרות לקנות את ה HD4890 ב 650 שקל יד שניה אם עוד שנתיים אחריות או לקנות GTS 460 חדש ב 950 שקל בערך [728MB] מה הייתם עושים? הה GTS 460 שווה את האפרש?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by אוריפ,

מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=25&catcode=5

3. Started by Shay154,

שלום , מה הוא הטמפ' של כרטיס המסך GTX 660 TI במאמץ (מכיוון שבמאמץ הכרטיס מסך שלי +המעבד כשאני משחק BF3 הם על 70~80 מעלות )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by royban,

היי אני מעוניין לרכוש כ.מסך עם יציאת dvi הלוח שלי תומך AGP גרסה 2 כלומר *2 *4 האם אני יכול להתקין כ.מסך שתומך רק ב- agp*8 ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בן דוד שלי מגיע לארץ בסוף החודש ואני מעוניין שיביא איתו כרטיס מסך,איזה חברה נותנת אחריות בינלאומית למקרה שיהיה תקול חלילה ,שמתי עין על האסוס החדש,מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חדש. קודם כל, אני רוצה לומר שאני ממש לא מבין בהם כמעט כלום. (אז אשמח לעזרה בבקשה...). אני לא יודע כמה עולה כרטיס טוב וזה, אבל התקציב הוא עד 600 שקל. אשמח לקבל המלצה על כרטיס טוב בתקציב הזה, אבל לפי מה שאני יודע עליהם, שיהיה עם רזולוציה טובה (כולל מסך מלא וזה (שיתאים לרזולוציה של הLCD שלי - 1280X1024) ), עם אפשרות לעשות הפסקה באמצע ולהמשיך לצפות מאיפה שהופסק, לעשות הקלטה למחשב (ובאיכות טובה כמה שאפשר), שישמעו טוב, יראו טוב, הקלטה טובה, והשאר אני לא מבין בכרטיס, אז שוב, אשמח לקבל עזרה. (אני מתכוון, איך זה פועל, וכל זה, מה היכולות של כרטיס טלוויזיה וזה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by ofirrjd,

היי, גרסה 0.26 מראה לי רק אפסים על ויסטה. על XP רץ טוב. מה עושים? אופיר

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by saarxee,

יש ברשותי GIGABYTE GT430.. הבנתי שהוא לא טוב ל-OC.. אך ה-OC המקסימלי שביצעתי איתו הגיע ל-12.5% שיפור.. זה טוב?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  10. אהלן המחשב שלי עכשיו: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz ספק: SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 8GB RAM לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3V כרגע עם ווינדוס 8.1, מתכנן אחרי הקניה לפרמט ולהעביר לווינדוס 10 מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה אתם אומרים יותר כדי לי ללכת? לצורכי גיימינג תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  11. זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by PrefaceAlumni,

שלום! אני מתכוון לקנות מערכת מחשב, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. ההבדל בין הכרטיסי מסך בכותרת מבחינת מחיר הוא בערך 70 שקל.(GTS יותר יקר) אבל! -> את ה8800gts אפשר להשיג במחיר הזה רק באייבורי או בגיבור מחשבים, ששמעתי עליהם דברים לא משהו... האם כדאי לבצע את השדרוג?? ה- 8800GT הוא של ZOTAC וה- 8800GTS הוא של GIGABYTE תודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש את הכרטיס מסך הכי מומלץ במחירים האלו מבחינת חוזק (הוא לא עושה אוברקלוק הוא רק גיימר) תודה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  14. עשיתי שידרוג קטן למחשב שכולל: Intel i3 6100 Asus H110 8GB DDR4 2133MHz AMD RX 470 4GB בתכלס זה פשוט מחשב חדש... אבל בכל אופן הרצתי את הבנצ'מרק של Rise of The Tomb Raider על Very High והתוצאה הסופית שקיבלתי היא 37 FPS. כפי שניתן לראות בוידאו הזה - עם אותה חומרה כמו שלי התוצאה שלו הייתה 84 FPS. למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Nitrous90,

שלום. רציתי לדעת האם המעבד שלי יהיה צוור בקבוק לכרטיס מסך שאני הולך לקנות וכמה זה יפגע בביצועים. תודה.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by eeko,

שלום אתמול שידרגתיאת מערכת הההפעלה לווינדאוס 8 וגילית כי ATI לא תומכים בכרטיס יותר - לא ניתן להפעיל את ה catalyst control center המחשב מחובר ל lcd philips 42PLF5604 ובכדי לקבל תמונה מלאה על כל המסך השתמשתי באופציית ה SCALING של ה control center אשמח לקבל רעיונות לפתרון הבעייה או לחלופין הצעות לכרטיס מסך חדש הדרישות שלי הן בעיקר צפייה בתכני HD, תקציב של עד 500 ש"ח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by Xen1984,

ערב טוב, הגיע אליי מחשב של דוד שלי שנפטר עם הכרטיס מסך NVIDIA QUADRO FX 4500 רציתי לדעת למה הכרטיס המסך מסוג זה משמש והאם יש אפשרות בכלל למכור אותו כיום כי אין לי שימוש במחשב הזה תודה רבה מראש על העזרה.

18. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, למי שלא יודע, קניתי לא מזמן מחשב חדש וחלק מהמפרט זה X1900XT [עם ביוס פלאש לXTX אז אפשר להגיד שזה XTX חחח], השאלות שלי הן כאלו: 1. מה הנקודות החזקות של X1900XTX? וכמובן מה הנקודות החלשות שלו. 2. אני עכשיו על ספק כוח ממש חלש [ג'נריק 400W, מחר מגיע הספק החדש שלי TOPOWER P5 550], האם זה יכול להשפיע רצינית על הביצועים של הכרטיס מסך עד כדי כך שאני אאבד נגיד 3000+ נקודות ב3D MARK ויהיה לי קפיצות בFPS בFEAR אפילו ברזולוציה 1028 על 768 [בהגדרות גבוהות + MAX AA וAF]? או שפשוט זה בגלל שהמשחק כל כך כבד שאפילו X1900XT מקבל קפיצות בFPS בהגדרות הכי גבוהות? 3. האם הספק כוח זה הסיבה שX1900GT עבר אותי בניקוד ב3DMark ב2000 נקודות? [כל שאר המפרט שלו היה חלש יותר משלי או דומה לשלי.…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by kikkler,

www.ati.com

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by roma,

שלום רב! רציתי לדעת: האם התוצאה 13770 ב3DMARK01 למפרט שלי טובה (המעבד הומהר ל3200+ והכרטיס: 550 ליבה, 700 זכרונות) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by shahar91,

התחילו לי בעיות במשחקים במחשב לפני איזה שבועים ואין לי מושג למה זה התחיל עם COD4 כשאני משחק במולטיפלייר ואז המשיך גם כשהתקנתי משחקים נוספים. היו לי בעיות עם חלק מהמשחקים במחשב לפני זה אבל אחרי שפירמטי את המחשב הכול הסתדר לפני הפירמוט COD4 עשה לי בעיות במשך יומים ואז עבר עכשיו אחרי הפירמוט זה לא עובר ואפילו יותר גרוע. ניסיתי ניקויים למחשב, הציעו לי להשתמש בRegistryBooster 2 שמסדר בעיות/תקלות במחשב והוא לא מסדר לי שום דבר שקשור למשחקים יכול להיות שהתחילן לי בעיות בכרטיס מסך ?? מה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by alons,

אני משחק באובליביון עם 7900GT ובעיית הHDR והAA די מעצבנת. יש לזה פתרון אופטימלי עם הכרטיס הזה?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. שלום ראיתי שבתוכנה שלי שמלווה עם הכרטיס מסך ישנה תוכנה שנקראת פלאס ביוס אבל אני לא יודע היכן אפשר למצוא עידכון לביוס של הכרטיס מסך ובמה זה תורם? האם אפשרי להוריד מהאתר ? נכנסתי לאתר ולא מצאתי כלום בנושא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by haviv1,

שלום, האם ניתן להחליף כרטיס מסך למחשב נייד מסוג Lenovo Y40? לפי מה שהבנתי יש מחשבים בהם כרטיס המסך מובנה ואין שום אפשרות לשדרג ויש כאלה שניתן להחליף במעבדות מחשבים ניידים תקציב: אין מגבלה, מבחינתי לקנות את כרטיס המסך החזק ביותר שמוצע למחשבים ניידים משחקים נתמכים: FIFA 17, FOOTBALL MANAGER 17 מפרט המחשב: Processor Up to 5th Generation Intel Core i7 Processor Operating System Windows 8.1 64 Graphics AMD Radeon R9 M275 2GB Memory 8.0GB PC3L-12800 DDR3L Display 14" FHD (1920 x 1080)…

25. Started by tibia,

אני לא יודע מה לבחור או 6600gt או את הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7078 בבקשה תענו כי זה די דחוף... אני צריך להחזיר תשובה לחנות.. ואנא תסבירו לי אם יש ו איזה פאק כי המחיר מוזר.. נגיד כמו שיש לי TC ב6200 או 5700LE בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.