כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
GeCube ATI Radeon X1900GTD 256MB DDR3 256-bit, Vivo-Avivo, GC-X1900GTD-VID3 PCI-Express עולה 1750.. השאלה שלי אם הוא שווה את הכסף או שיש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תןדה מראש! לינק: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3473
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן את הdriver, אני מאתחל את המחשב והוא עולה עד לפס הירוק הזה של הloading של vista ואז המסך נהיה שחור ונכנס לpower saving mode. כלומר הוא לא מקבל input. אז אני צריך להיכנס ל windows safe mode ולעשות system restore. ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם יש את אותה הבעיה. למה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON 9700 של POWERCOLOR עם הדרייבר CATALYST האחרון 3.7 וכשאני משתמש ב TVOUT הכל עובד מצויין למשך זמן מסויים אבל אחרי שעה לפעמים שעתיים-שלוש מופיע בעיה מוזרה ישנם תקיעות בסרט ובקול ואני חייב לכבות את ה TVOUT ולהפעילו שוב כדי שהבעיה תעלם. מה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משהו חדש כדי לדחות את הקץ על המחשב העגלה שלי. צריך כרטיס מסך לAGP עד 700 שקל
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן אני שואל את עצמי שאלות לגבי כרטיסי מסך... אני גיימר חובב. משחק משחקים כמו COD, BF3, Crysis ובעיקר משחקי FPS... אני משתמש כבר 3 שנים ב-GTX260 הוא די עושה את העבודה מבחינתי, ברור שיש מקום גדול לשיפור. העניין הוא שאני לא מבין למה נועדו הכרטיסים במחירים הגבוהים מאוד (3000 ומעלה). האם זה קשור לריבוי מסכים? האם זה קשור לרזולוציה גבוהה של מסכי מחשב בגודל 30 אינץ'? איך אני יודע איזה כרטיס להתאים לכל צורך? מאיפה מתחילים? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של dell Latitude d820 הוא בא עם שני כרטיסי מסך עיקריים: NVIDIA® Quadro® FX 350M graphics card 256MB עם הכרטיס הזה - המחשב מגיע עם 2GB RAM NVIDIA® Quadro NVS 120M 512MB DDR - ועם הכרטיס הזה המחשב מגיע עם 1GB RAM ההבדל בין המחירים בין הראשון לשני עם ההבגדלים בזיכרון הוא 100 ש"ח - הבדל לא משמעותי. השאלה היא מה ההבדל בין הכרטיסים ומי עדיף? וכמובן שאלת השאלות איך ירוצו במחשב הזה VISTA עם AERO ועם משחקים חדשים שיצאו/ייצאו תודה! אבירם
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום, אני בהתלבטות קשה בין LG F900P לבין LG F900B לבין Philips 109B6. השימושים העיקריים: הילדות (קטנטנות) רואות בזה את הסרטים שלהן שעה (מקסימום) ביום ואנוכי גולש באינטרנט+קצת משחקים - שעה~שעתיים ביום וקצת יותר בסופי שבוע. שיקולים בעד ונגד: פיליפס: הפיליפס מעט קטן יותר (הכוונה היא למידות חיצוניות) מה-LG, צורך פחות חשמל (משמע פחות מחמם), האמינות הידועה של פיליפס(?) ומפרט טכני טוב במעט מה-LG. מאידך - הספק חומרה שלי לא ממש בקשרים עם היבואן ונותן השירות של פיליפס (מה שאומר שהשירות, במידה ואזדקק לו, יהיה בהתאם...) ואין לו נסיון עם מסכים חדשים (מ-3 השנים האחרונות) של פיליפס. LG: יקרים במעט (150 ש"ח) מהפיליפס, ב-ZAP יש הרבה תלונות על עיוותים בתצוגה שלא ניתן לתקן (מאידך-ה…
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הבנתי ש HD4980 הוא כמעט באותו כוח של GTS 460 ויש לי אפשרות לקנות את ה HD4890 ב 650 שקל יד שניה אם עוד שנתיים אחריות או לקנות GTS 460 חדש ב 950 שקל בערך [728MB] מה הייתם עושים? הה GTS 460 שווה את האפרש?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=25&catcode=5
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום , מה הוא הטמפ' של כרטיס המסך GTX 660 TI במאמץ (מכיוון שבמאמץ הכרטיס מסך שלי +המעבד כשאני משחק BF3 הם על 70~80 מעלות )
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש כ.מסך עם יציאת dvi הלוח שלי תומך AGP גרסה 2 כלומר *2 *4 האם אני יכול להתקין כ.מסך שתומך רק ב- agp*8 ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בן דוד שלי מגיע לארץ בסוף החודש ואני מעוניין שיביא איתו כרטיס מסך,איזה חברה נותנת אחריות בינלאומית למקרה שיהיה תקול חלילה ,שמתי עין על האסוס החדש,מה אתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חדש. קודם כל, אני רוצה לומר שאני ממש לא מבין בהם כמעט כלום. (אז אשמח לעזרה בבקשה...). אני לא יודע כמה עולה כרטיס טוב וזה, אבל התקציב הוא עד 600 שקל. אשמח לקבל המלצה על כרטיס טוב בתקציב הזה, אבל לפי מה שאני יודע עליהם, שיהיה עם רזולוציה טובה (כולל מסך מלא וזה (שיתאים לרזולוציה של הLCD שלי - 1280X1024) ), עם אפשרות לעשות הפסקה באמצע ולהמשיך לצפות מאיפה שהופסק, לעשות הקלטה למחשב (ובאיכות טובה כמה שאפשר), שישמעו טוב, יראו טוב, הקלטה טובה, והשאר אני לא מבין בכרטיס, אז שוב, אשמח לקבל עזרה. (אני מתכוון, איך זה פועל, וכל זה, מה היכולות של כרטיס טלוויזיה וזה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, גרסה 0.26 מראה לי רק אפסים על ויסטה. על XP רץ טוב. מה עושים? אופיר
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי GIGABYTE GT430.. הבנתי שהוא לא טוב ל-OC.. אך ה-OC המקסימלי שביצעתי איתו הגיע ל-12.5% שיפור.. זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי עכשיו: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz ספק: SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 8GB RAM לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3V כרגע עם ווינדוס 8.1, מתכנן אחרי הקניה לפרמט ולהעביר לווינדוס 10 מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה אתם אומרים יותר כדי לי ללכת? לצורכי גיימינג תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מערכת מחשב, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. ההבדל בין הכרטיסי מסך בכותרת מבחינת מחיר הוא בערך 70 שקל.(GTS יותר יקר) אבל! -> את ה8800gts אפשר להשיג במחיר הזה רק באייבורי או בגיבור מחשבים, ששמעתי עליהם דברים לא משהו... האם כדאי לבצע את השדרוג?? ה- 8800GT הוא של ZOTAC וה- 8800GTS הוא של GIGABYTE תודה אורי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס מסך הכי מומלץ במחירים האלו מבחינת חוזק (הוא לא עושה אוברקלוק הוא רק גיימר) תודה על העזרה !
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עשיתי שידרוג קטן למחשב שכולל: Intel i3 6100 Asus H110 8GB DDR4 2133MHz AMD RX 470 4GB בתכלס זה פשוט מחשב חדש... אבל בכל אופן הרצתי את הבנצ'מרק של Rise of The Tomb Raider על Very High והתוצאה הסופית שקיבלתי היא 37 FPS. כפי שניתן לראות בוידאו הזה - עם אותה חומרה כמו שלי התוצאה שלו הייתה 84 FPS. למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם המעבד שלי יהיה צוור בקבוק לכרטיס מסך שאני הולך לקנות וכמה זה יפגע בביצועים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אתמול שידרגתיאת מערכת הההפעלה לווינדאוס 8 וגילית כי ATI לא תומכים בכרטיס יותר - לא ניתן להפעיל את ה catalyst control center המחשב מחובר ל lcd philips 42PLF5604 ובכדי לקבל תמונה מלאה על כל המסך השתמשתי באופציית ה SCALING של ה control center אשמח לקבל רעיונות לפתרון הבעייה או לחלופין הצעות לכרטיס מסך חדש הדרישות שלי הן בעיקר צפייה בתכני HD, תקציב של עד 500 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-