כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין קצב ריענון של 65MHz ל 85MHz וכו'? מה קצב ריענון בעצמם אומר ועל מה זה משפיע? - תודה.
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת רק לידע כללי. אפשר גם נגיד 4850 ו 4870?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אחרי 4 \ 5 שנים ולא מעט רגעי הנאה במשחקים על ההגדרות הכי טובות, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz Wolfdale 45nm Technology - CPU 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18) - RAM enermax modu 82+ (525W) -power supply ASUS. P5Q PRO TURBO (LGA 775) - Motherboard ATI Radeon HD 4870 X2 (ATI) - Graphics Hard Drives - 125GB Samsung SSD 840 PRO Series ATA Device (IDE) 977GB Seagate ST31000528AS 488GB Western Digital WDC WD5000AAKX-00ERMA0 תקציב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא כל כך מתמצא יותר אבל בדקתי קצת ושני אלה עלו: x800xl x1650pro תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
יש לי מסך דק ואני לא יודע איך לבדוק פיקסלים מתים - האם יש איזו תוכנה לעשות זאת?
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
דיברו על זה ש DX10 לא יתמך ב XP....מה כן אפשר יהיה לעשות עם כרטיס כזה בXP? הוא ידע לעבוד מול DX9? או בתרגום לעברית אם אני קונה כרטיס DX10 מה הוא שווה בXP?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם 8800GT של BFG (אם זה משנה אז עם Q6600 ו GB P35 DS3L י) *ועל המחשב מותקנת זמנות ויסטה 32ביט (בקרוב אפרמט והתקין 64) התקנתי את הדרייבר169.25 בעברית והכל הלך חלק אבל כשאני נכנס אליו (לחצן ימני בעכבר כשאני בWIN -> לוח הבקרה של NVIDIA י) הכל נראה ממש ממש פשוט בדרייבר, יש את ההגדרות הבסיסיות ביותר כמו: איכות צבע,ניגודיות,סיבוב מסך וכאלה ואין שם שום דבר בנוגע למהירות (MHZ) הכרטיס והטמפ' שלו [דרך אגב, הכותרות נושאים בדרייבר, כמו "נהל הגדרות תלת מימד", "כוונן הגדרות תמונה עם תצוגה מקדימה" באותיות בסדר הפוך...] אני ממש צריך לראות מה הטמפ' שלו ואני לא מוצא את האפשרות בדרייבר, גם כשאני מנסה בRivaTuner אני לא מצליח למצוא את האפשרות לראות מה טמפ' ה…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מסדרת 9800gtx , תקציב של אלף שקל פחות או יותר. העניין הוא שאני צריך כרטיס שמגיע עם מאוורר שקט. אני לא מצפה לאפס רעש, אלא לרעש "סטנדרטי", כמו של מאוורר רגיל של מעבד, למשל. היום יש לי 7600GT של לידטק(אמנם מדובר בכרטיס חלש הרבה יותר) והמאוורר שקט.
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
יש לי 800XL של PC, ובכל פעם שאני מתקין את הדרייברים של ATI מהאתר שלהם, אין לי את אופציית הOD..!!!.. למה זה?!?... זה לא אמור לבוא בילט אין?!...(גירסאות הCCC).. האם הכרטיס שלי לא תומך בזה או מה?!?.. מאיפה אני יכול להוריד את זה?!..
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רואה ש את SHDOW MASK יש במסכים כמו וויסוניק וסאמסונג. ו APERTE GRILL יש ל סוני ולעוד כמה. אבל איזה מהם יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בטלויזיה למשל של סרט DVD היא גרועה ובלתי אפשרית מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב PCI-E לא יקר במיוחד ורצוי שקט שיאפשר צפיה בסרטים באיכות טובה בטלויזיה + עבודה (במקביל- ברזולוציה שונה) על גבי צג המחשב. אשמח לקבל המלצות, העדפה שלי ATI בגלל הממשק. ל=אציין שאיני משחק בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
תגידו מי יביא לי ביצועים יותר טובים ברוב המשחקים ?? זה PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe או זה BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe (לשניהם מחיר דומה מאוד, הבדל של כמה שקלים) תודה 8)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להורים שלי יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מבוסס על nvidia. אחרי התקנת הדרייבר כשאני עומד על אייקון של הכרטיס כל התפריטים מופיעים עם סימני שאלה... האם למישהו יש הסבר למה ואיך פותרים את הבעיה? התקנה של הדרייבר הייתה באנגלית ולא בעברית. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות UPGRADE לכרטיס מסך שלי לכרטיס שתומך ב PUREVIDEO לצורך ניגון X264, אבל הבורד שלי תומך עד AGP 4X האם כרטיס AGP 8X יעבוד? או שזה יגרום בעיות (מתח שונה? חיבור לא מתאים וכו') [חשבתי על GF 6600] * לא משנה לי אם תהייה האטה קלה בביצועים, זה לא מיועד למשחקים *
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך כי כבר יצאתי מטורף מהמבחר שיש, אני יכול להשקיע בסביבות ה 1000 ש"ח אך אני חוזר ושואל את עצמי האם כדאי להשקיע סכום כזה עבור כרטיס מסך או ניתן להשקיע במשהו קצת פחות יקר ועדיין להנות מחויית המשחק? אני לא גיימר אבל בפעמים שאני משחק אני רוצה להנות ממשחק חלק ורזולוציה יפה,כמו כן אני חושב גם קצת קדימה ובמידה ובשנה, שנה וחצי הבאות ארצה להחליפו ארצה לקנות כרטיס שאוכל למכורו בלי בעיות מיוחדות. כמובן שהכרטיס אמור לתמוך ב DX10 ו להיות PCI-E
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע, אבל קודם כל המערכת. QUAD Q8400 Gigabyte GA-EG41MF-US2H 4GB DDR2 SEASONIC 620W GIGABYTE 8500GT 512MB DDR2 LCD 22" LCD 37" אני רוצה לשדרג כרטיס מסך לטובת גיימינג בינוני עד כבד בסכום של עד 550 ש"ח. OC לא חשוב לי. 37" יחובר ב HDMI ו 22" ב DVI. האם צריך 1GB בשביל תצוגה כזאת (37") כדי לראות ב720p בצורה טובה(בלשון המעטה)? ההתלבטות היא בין Sapphire ו GIGABYTE. 4670 GT240 וכו'. הייתי שמח לקבל המלצות גם לכרטיסים אחרים, עם הסברים הגיוניים. תודה לעונים ושבוע טוב. שחר
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בבעיה. מבחינת תקציב למחשב שאני מתכננת לקנות, אני יכולה כרטיס מסך רק ב- 1200-1300 . לכן אני לא יכולה את ה- GTX970 או 980 שהם הכי טובים. אני מעוניינת רק - NVIDIA חדשששששששש ולא יד שנייה או משומש ( כי על פי הבנתי NVIDIA הם יותר טובים לגרפיקה בתוכנות מסוימות מ- ADM ) 1. האם Gigabyte GTX770 ( ידוע לי ש780 טוב יותר אך לצערי גם לא בתקציב) , יותר טוב מ- GTX960 ??? ואם כן פי כמה באחוזים בערך ??? מבחינת של מחיר- תועלת , שווה לי יותר לקחת את - GTX 770 יותר מ- 960 , כי יש ב- START PC את ה- 770 במחיר מבצע של 1240 , וה-960 עולה כמעט 1200 . אז אלה אותם מחירים. את המחשב אני יכולה ומעוניינת לקנות רק מ- KSP, כי זה קרוב למקום מגוריי , ואת הכרטיס מסך אצטרך להזמין עם שליח מ- STA…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-