עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pk1,

מה ההבדל בין AGP לPCI? איך אני יכול לדעת איזה AGP יש לי: 2X, 4X והאם בכלל יש הבדל ואם כן איך זה משפיע על ביצועי הכרטיס מסך? אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1300 שח מה הכי כדאי לי ואיך אני ידע שהכרטיס יעבוד אצלי טוב? המערכת שלי כזאת: p4 2.4 256 RAM geforce4 mx 440

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  2. אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.

3. Started by Dano,

שאלה...יכולה להיות איזשהי בעיה לחבר את הכרטיס Geforce 6600GT AGP למסך ViewSonic VE710S שלי?

4. Started by beelzeboss,

כרטיס ממש חזק שלהם ל CROSSFIRE בעתיד הקרוב

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  5. עידן כרטיסי המסך של אינטל יוצא לדרך ומביא איתו פרצופים חדשים - יצרנית החומרה והציוד ההיקפי מטאיוואן מצטרפת אל שורות ספקי כרטיסי המסך החדשים מדגמי ARC לכתבה

6. אני יכול לנצל את ההזדמנות שיש לי משהו בחו"ל... ואני משנה את הדעה שלי כל 4 דק' בערך.. התקציב שלי הוא 1500 בעקרון.. אבל לא אכפת לי לחרוג ב 100 150 שקל אם קיים כזה כרטיס...

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by benibenny,

שלום. אני מחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח לוח אם - biostar 94gc micro 775 ספק - p 4 500 w atx 12v (dr- b- 500e) מעבד - (איך אני יודע איזה מעבד יש לי?) ועוד לאלה קטנה איך אני יודע איך להתאים את הכרטיס מסך מחשב שלי. תודה מראש. (עכשיו יש לי גיפורס 7300)

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by neshro,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא: Intel I3 2120 Gigabyte GA-H61M-S2-B3. ספק כוח SeaSonic 500W : SS-500ET 4 גיגה זכרון פנימי חשבתי על Sapphire HD 6850, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. לחבר שלי יש מסך סינק מאסטר 1200 NF של סאמסונג כמה לימכור יד שניה?

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by שלמה הדג,

מה ההבדל בין קצב ריענון של 65MHz ל 85MHz וכו'? מה קצב ריענון בעצמם אומר ועל מה זה משפיע? - תודה.

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by SuperStyle,

אני צריך לדעת רק לידע כללי. אפשר גם נגיד 4850 ו 4870?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  12. שלום וחג שמח, אחרי 4 \ 5 שנים ולא מעט רגעי הנאה במשחקים על ההגדרות הכי טובות, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz Wolfdale 45nm Technology - CPU 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18) - RAM enermax modu 82+ (525W) -power supply ASUS. P5Q PRO TURBO (LGA 775) - Motherboard ATI Radeon HD 4870 X2 (ATI) - Graphics Hard Drives - 125GB Samsung SSD 840 PRO Series ATA Device (IDE) 977GB Seagate ST31000528AS 488GB Western Digital WDC WD5000AAKX-00ERMA0 תקציב…

13. אני לא כל כך מתמצא יותר אבל בדקתי קצת ושני אלה עלו: x800xl x1650pro תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by kilom,

כיצד אפשר לזהות את כרטיס המסך?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. Started by sagim194,

צריך לחבר דיי מהר

16. Started by amitey,

יש לי מסך דק ואני לא יודע איך לבדוק פיקסלים מתים - האם יש איזו תוכנה לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by doryeshua,

זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by HFDO5,

יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by sirsnir,

דיברו על זה ש DX10 לא יתמך ב XP....מה כן אפשר יהיה לעשות עם כרטיס כזה בXP? הוא ידע לעבוד מול DX9? או בתרגום לעברית אם אני קונה כרטיס DX10 מה הוא שווה בXP?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by naknir,

אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. שלום, קניתי מחשב חדש עם 8800GT של BFG (אם זה משנה אז עם Q6600 ו GB P35 DS3L י) *ועל המחשב מותקנת זמנות ויסטה 32ביט (בקרוב אפרמט והתקין 64) התקנתי את הדרייבר169.25 בעברית והכל הלך חלק אבל כשאני נכנס אליו (לחצן ימני בעכבר כשאני בWIN -> לוח הבקרה של NVIDIA י) הכל נראה ממש ממש פשוט בדרייבר, יש את ההגדרות הבסיסיות ביותר כמו: איכות צבע,ניגודיות,סיבוב מסך וכאלה ואין שם שום דבר בנוגע למהירות (MHZ) הכרטיס והטמפ' שלו [דרך אגב, הכותרות נושאים בדרייבר, כמו "נהל הגדרות תלת מימד", "כוונן הגדרות תמונה עם תצוגה מקדימה" באותיות בסדר הפוך...] אני ממש צריך לראות מה הטמפ' שלו ואני לא מוצא את האפשרות בדרייבר, גם כשאני מנסה בRivaTuner אני לא מצליח למצוא את האפשרות לראות מה טמפ' ה…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מסדרת 9800gtx , תקציב של אלף שקל פחות או יותר. העניין הוא שאני צריך כרטיס שמגיע עם מאוורר שקט. אני לא מצפה לאפס רעש, אלא לרעש "סטנדרטי", כמו של מאוורר רגיל של מעבד, למשל. היום יש לי 7600GT של לידטק(אמנם מדובר בכרטיס חלש הרבה יותר) והמאוורר שקט.

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by cooper,

כותרת

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. Started by NeptuneMB,

יש לי 800XL של PC, ובכל פעם שאני מתקין את הדרייברים של ATI מהאתר שלהם, אין לי את אופציית הOD..!!!.. למה זה?!?... זה לא אמור לבוא בילט אין?!...(גירסאות הCCC).. האם הכרטיס שלי לא תומך בזה או מה?!?.. מאיפה אני יכול להוריד את זה?!..

• 5 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.