עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by babu,

9800 GX2 SLI איזה ספק יחזיק? וגם ה 9800 GX2 תומך ב TRI SLI ? יענו אפשר לשים 3 כאלה על לוח אם 3 יציאות PCI ?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by honda71,

מה הן יכולות הכרטיס הזה ? מלבד מחירו המצויין. 9600 GSO של חברת INNOVISIO 384 מגה זיכרון DDR3 DUAL DVI HDTV

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by pontius,

עשיתי שטות וקניתי כרטיס מסך לפני שנכנסתי לפורום פה. השאלה שלי היא כזו: האם יכול להיות שהביצועים של כרטיס 8500GT עם 256 מגה זכרון DDR3 יהיו יותר טובים משל כרטיס 9500GT עם 1 ג'יגה זכרון DDR2, או שפשוט מדובר בכרטיס תקול?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  4. שלום לכולם אני חדש פה אז אם יש בעיה אישפהו באשכול שפתחתי אנא סליחה (למפרט המלא) אחרי התמונה רשמתי טופס (בבקשה תיהיו רציניים בנושא זה חשוב לי מאוד תודה ) פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 200 תאריך מתוכנן לקניה: 24/03/16 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?: גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX (הייתי רוצה לדעת מה זה CrossFireX) באילו משחקים תשחק? Rocket League, GTA V, Fallout 4, Carmageddon: Reincarnation, X-Com 2 מעוניין לבצע OC לכרטיס המסך? כן אבל שזה יהיה מכוון איך שהמפעל כיוון אותו לא ממש רוצה לשחק בזה ואם אני כן צריך אני צריך עזרה חנות: (Ivory, KSP). החנויות האלו הכי קרו…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. הי קיבלתי הצעה ב KSP למחשב שכולל כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E בפורום מפרטים הציעו לי להחליפו ב Quadro FX570 של Nvidia או לחילופין ה-FireGL V3600 של ATI. התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר אשמח לקבל התיחסות לכרטיס המתאים לי ביותר בסביבות תקציב של 1000 ש"ח. אם הכרטיס הזה מחייב רכיבים אחרים (מעבד, לוח אם וכד') מסוג מסוים אשמח לדעת על כך שכן אין לי מושג ירוק בחומרה... תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by nim901,

רציתי לדעת אם אפשר בדרך כל שהיא להפוך את ה TV שלי שמתחברת כ TV OUT לעוד מסך וכך כשאני אראה סרט אני אוכל להמשיך להשתמש במחשב? למי שלא הבין, אני רוצה כאילו לעשות 2 מסכים שבכל מסך מוצג משהו אחר

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  7. אז ככה.. יש לי מערכת טובה עם HD4870 עכשיו חיברתי אותה לטלויזיה lcd 32 hd ready עם כבל HDMI עכשיו רואים מצויין והכל סבבה.. הבעיה היא שהכרטיס מסך מחובר בכבל DVI למסך t220p של סמסונג FullHD 1920X1200 .. עכשיו הבעיה היא כזאת- אני לא מצליך להגדיר בcatalyst control center שהרזולוציה במסך לא בטלויזיה תיהיה 1920x1200 זה פשוט לא נותן לי האופציה היחידה היא 1080I משמע 1920x1080 .. אז איך אני מגדיר שהמסך יהיה 1080p והטלויזיה תתן 720p?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by matanyaniv,

יש לי מסך LG Flatron 775FT 17 אינץ' כרגע אני מרוצה ממנו מאוד. רציתי לשאול אם המסך הזה נחשב עדיין למסך טוב או שכדאי לי לקנות מסך חדש שיתן ביצועים טובים יותר (פשוט רוב המסכים שראיתי עד היום היו הLG FLATRON) או: האם כדאי לקנות מסך 15 LCD במקומו?(שימוש בעיקר למשחקים ובעתיד לצפייה בDVD)

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  9. רציתי לישאול עד כמה ההבדל בין 8800GT לבין 9600GT מורגש בקריסיס ובכל שער המישחקים קיום כי אמרו לי שלא שווה לי ליקנות 8800GT אלא 9600GT מה אתם אומרים פורום יקר ועוד שאלה העם שווה לי לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA והעם המחירים יהיו טובים? תודה מראש :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. כמו 4870 + 2 , 295 gtx וכדומה , או יתקרב לה 280 gtx ?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by Guns AND Moses,

לא הבנתי בדיוק מה משמעות הדבר שה-TVOUT הוא HDTV...זה אומר שאפשר לחבר את זה לטלויזיה שתומכת בזה וזה ישדר לה באיכות הזאת או שזה סתם מתאם שמאפשר לחבר לטלויזיה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. אני מריץ שני כרטיסים AMD R9 290 Gigabyte OC Edition בקירור מים. אני גם מריץ שלושה מסכים אבל לא כל המשחקים אני מריץ על שלושה מסכים. למשל BF4 אני מריץ על שלושה מסכים בהגדרות הכי גבוהות (למעט AA) ללא בעיה. האם יש טעם לשדרג כרגע? האם הזוג כרטיסים האלה מסוגלים להריץ VR ללא קושי או משחק על 4K אם אני מחליף את המסכים למסך אחד?

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. Started by ToyMan,

*כותרת* יש הבדלים ממש גדולים ומשמעותיים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by SilentBob,

עמדה חיצונית נוספת לכרטיסי מסך בהתבסס על Thunderbolt 3, הפעם מחברת Powercolor, עם ספק כח מובנה של 500 וואט, ש-375 מתוכם מוקדשים לכרטיס המסך - והבטחה למחיר רשמי שיהיה נמוך יותר מזה של ה-Razer Core, כלומר פחות מ-500 דולר, לא כולל כרטיס המסך עצמו שאותו תצטרכו לרכוש בנפרד כמובן. https://goo.gl/3zYne2

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Jesper,

כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו , והוא: ...... כרטיס המסך! כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי: אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש …

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  16. בהגדרות מקסימליות בצורה חלקה הדרישות המומלצות שלהם הן 32 MB 3D video card . התקציב מינימלי עם עדיפות לפסיבים עם TV out. מעבר ל WC המחשב [מפרט] עושה עבודה משרדית לחלוטין

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  17. קניתי היום את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11308 כדי שאני יוכל להרציץ את הפרו על הרזולוציות הטובות ביותר.. עכשיו שאני משחק המשחק עדיין מגמגם טיפה ולא זז חלק חלק ולא מרגיש ממש שינוי.. היה לי את הכרטיס מסך 220 GT מה דעתכם בנושא?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. קניתי את ה6200 של לידטק אז הנה ביקורת קטנה עליו קודם כול חיב לומר שזה כרטיס יפיפה עם אחלה קירור וניראה מאוד דומה ל6600GT בעיצוב שלו אז ככה קודם כול עשיתי לו את המוד הזה שפותח עוד 4 צינרות עיבוד אז שעכשיו יש לו 8 !! וגם לכרטיס יש יכולות OC מדהימות הגעתי מ 300/550 ל 460/700 פשוט מדהים!! וראיתי אנשים שהגיעו גם ליותר וזה עוד עם קירור רגיל זה פשוט בן הכרטיסים הכי טובים לOC שראיתי ועוד אפשר להגיע ליותר עם הVOLT MOD שאפשר לעשות לו אז עכשיו הנה בנצמאר'קים קודם כול המפרט AMD 1800@\2100MHZ 512 זיכרון DDR400 MSI K7N2 DALTE L 6200 LIDITEK 3DMARK03 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c1969f8163c.jpg 3DMARK05 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c436ab2ba6f.jpg סתם ככה לשם השוו…

• 74 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by asafmor,

דוד שלי שם ואני צריך כרטיס מסך כי ה BATTLEFIELD 2 שלי לא עובד על ה TI4200 128MB שלי ראיתי את ה Gigabyte GEFORCE 6800 GT 256MB ב 350 דולר שזה 1600 שקל נראה טוב. או שעדיף בכלל READON אם תוכלו לעזור , תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה הפרש המחירים בין שלושלת הכרטיסים הללו: Geforce 6600 Geforce 6600GT Geroce 6800 של חברת Leadtek? מישהו אולי יודע?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by asichen,

היי אחים שלי !!! לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם gforce v4 440mx 128mb וחשבתי שזה כרטיס טוב........(אני טיפש...) אני רוצה לקנות כרטיס חדש בקרוב בתקציב של עד 1600 ש"ח... אני רוצה שהכרטיס יתמוך לי מצויין במישחקים ליותר זמן ממה שמה שיש לי עכשיו תמך... עזרו לי בקשה.... תמליצו לי על כרטיס

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שתי אלה, אני צריך את הכרטיס מסך למטרת משחקים בלבד ולא מעבר לזה ATI Radon 9200 128MB DDR + TvOut GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

הגעתי ל4028 עם readon 9600 tx ;D עם OC ל core 540 וmemory 702 נראה אולי אני יצליח למתוח עוד קצת את הכרטיס שלי (הוא של SAPPHIRE עם קירור לא משהו) בכל מקרה זה גם מעוד טוב ;D ;D ;D

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by כריש 3,

גדולים?..הבנתי שיש הבדל בכמה אחוזים בודדים האם זה נכון?...

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by Avi952,

על פי הפרטים בוויקיפדיה האנגלית: 1) יתבסס על ליבת RV770XTX 2) מיוצר בתהליך של 55 ננומטר 3) יגיע בגרסאות זיכרון של 512 מגה בייט וג'יגה 4) תדרי הזיכרון והליבה טרם נחשפו עוד מישהו שמע על זה? עוד פרטים כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_graphics_processing_units#Radeon_R700_.28HD_4xxx.29_series

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.