עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pav3l,

מה עדיף? שניהם בערך אותו המחיר...

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by emro87,

שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by TARON,

http://service.futuremark.com/orb/index.jsp

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by ranyr,

ברזולוציה 1152X864 הוא עובד ב100 FPS??

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by asher_pa,

רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi אודה לתשובה מהירה.. למרות שזה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 )

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Armageddon1,

עד היום לא שמעתי את המאוורר כמעט , במהירות סטוק ובלי לשחק וכו פתאום התחיל להרעיש כמו לא יודע מה.. וזה במהירות מאוורר של 26-28 .. כלום ממש אני כבר מימשתי פעם אחריות בקשר לבעיה הזו והנה עוד הפעם זה קורה. מוזר מאוד ( אולי בכלל עדיף לי להחליף לאיזה מערכת אוורור יותר טובה? Accelero twin turbo pro כמו זאת למשל ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by DXT,

שלום רב. אני מחפש מסך "19 שטוח שיתאים לצרכי (1280x1024@85Hz אני חושב שיספיק). התקציב שלי לא מי יודע מה לכן מסכים בשווי 1700 ויותר לא באים בחשבון. נקלתי במסך הזה: LG 19 FLATRON T910BU. הנה ה- Spec Sheet שלו: לחץ כאן. כפי שאתם רואים הוא תומך ב- 1280x1024@85Hz. בנתונים הטכניים שלו אני פחות מבין ולכן עצתכם נדרשת. באופן כללי, מה ההבדל בינו לבין ה F900B וה- F900P לדוגמא? במה מסכים אלה יותר טובים ממנו? אני מניח שלא סתם הם עולים כמה מאות שקלים יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by zuk666,

היי, הכרטיס הוא 128MB/128bit והוא דיי חזק. הבעיה היא שאף משחק לא מזהה את הכרטיס הזה... ב BF2 למשל כתוב device unknown .. ב CRYSIS כתוב UNSUPPORTED ניסיתי כלמיני דרייברים ישנים וחדשים וכלום.. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?? תודה.

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by idan182,

איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ומה עדיף ati או geforce מבחינת משחקים של directx9

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by slim_shady,

זה לא קורה בווינדוס, רק במשחקים. איך שאני נכנס למשחק המסך מתחיל להשתגע ולהראות את המשחק\תפריט משחק בצבעים מוזרים (בעיקר אדום) וגם מטושטש...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by Ronll,

כמה ירדו הביצועים ביו PCIE1 או 2

12. Started by Home Boy,

רציתי להמליץ לאלו שמתלבטים איזה מסך לקנות על מסך דק של PROVIEW דגם HD872... רכשתי לאחרונה את המסך ואני מאוד מרוצה...18 אינץ' כסוף ומרשים ביותר....צבעים מרהיבים ותמונה חדה...רזולוציה גבוה ורמקולים מובנים שאני לא משתמש בהם כי האיכות לא שווה הרבה אבל קניתי את המסך בשביל המסך ולא בשביל הרמקולים.... הנה לינק לאתר החברה (למי שלא יודע mag ו-proview מאוחדים): http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-hd-872.htm בקיצור המסך שווה את הכסף....

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by ranran,

שלום אני מרכיב מחשב פשוט לגלישה סרטים וגם קצת משחקים קלים (רמת הגרפיקה שלהם לא ממש חשובה יותר חשוב שירוצו) לכן אני מחפש את הכרטיס הטוב ביותר שניתן בכ300 שקלים לקנות (ניתן להוסיף קצת אם צריך) תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? הלוח מבוסס via apollo pro 133A chipset ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הכרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by EAD,

מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.

17. Started by avivlevy,

האם יש לה יצאה מיוחדת? אם יש לי מסך LCD אני צריך מתאת או משהו מיוחד הוא שזה ישר מתחבר /מתאים?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by b127,

בעיקר בשביל פוטושופ בלי משחקים בכלל המליצו לי על 300SE או X1300 או 7300GS אם אני לא טועה אבל תעזרו לי עם דגם ומחיר אוקיי?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by DeathBlooms1,

אז ככה, יש לי לבסוף את הכרטיס, מותקן ומעודכן. כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ובודק איזשהו משחק, הוא אומר לי שהכרטיס מסך מעולה והכל, אבל אני צריך לעדכן את הדיירקס שלו. מאיפה להוריד? כי לא הבנתי את זה ממש ._.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  20. יש לי 4870 של ג'יגהבייט 512MB. לכרטיס 2 יציאות HDMI ויצאת וידאו נוספת (לא יודע איך קוראים לה). יציאת HDMI אחת מחוברת למסך Samsung 2253 "22 ברזולוציה של 1680X1050. אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך ולכן חיברתי ליציאת וידאו הנוספת את הכבל שמגיע עם הכרטיס ומוציא Component (שלוש חוטים). הבעיה היא שמשום מה אני רואה שהכרטיס לא מסוגל להוציא 2 רזולוציות שונות במקביל. אני רוצה שהמסך מחשב ישאר על 1680X1050 אבל כאשר אני עושה clone לטלויזיה, זה מוריד לי אוטומטית את הרזולוציה של המסך מחשב ל-1024. בכרטיס הישן שלי (מאוד ישן) NVidia 4200TI עשיתי בדיוק את זה והוא תמך ביציאה של 2 רזולוציות בו זמנית. איך ייתכן שלכרטיס כזה חדש (4870) אין תמיכה כזו ??

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  21. שלום, אני כרגע עם 9600GT והוא כבר לא מצליח להריץ משחקים כגון COD5, ו- Dawn of War על המסך שלי ברזולוציה מקסימלית (20" - 1680X1050) התקציב - 900 עם אפשרות לחריגה עד 1100 אבל רק במידה וזה באמת משתלם. המפרט הוא המפרט שבצד עם 2 שינויים - הזיכרון יוחלף לקורסאיר 4GB CL5 הספק יוחלף לקורסאיר 550W כשאני אחליף כרטיס. (יש לי כבר את הזיכרונות והספק) בהתחלה חשבתי לכיוון של HD4850 או 9800GTX/GTS250+ אבל ראיתי שבתוספת של 100 ש"ח אפשר להשיג GTX260 SP192 אז אולי עדיף? כמו כן אם כבר אני מוציא 900-1000 ש"ח על SP192 לא עדיף להוציא 1100-1200 על SP216? או שזה כבר יותר מדי אוברקיל למסך שלי? בכל אופן המלצות על כרטיסים יתקבלו בברכה - חשוב לי השקט (עד כמה שאפשר בכרטיסים כאלה)

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by EagleX2,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר בסכום של 2000 שקל. הכרטיס צריך להיות בAGP ולא בpci-express כיום יש לו Nvdia fx5900xtv. בכמה כסף הוא יכול למכור את הכרטיס הזה בתודה מראש NOMIC

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. שלום רב. יש לי בעיה. לפני חצי שנה בערך חיברתי כבל וידאו וסאונד בין הטלויזיה למחשב. בטלויזיה הכבל מתחבר ל av כך שכאשר אני שם av בטלויזיה אני רואה את התוכן של המחשב. כמובן אחרי שאני מגדיר את זה בכרטיס מסך דרך : לחצן ימני בשולחן עבודה> הגדרות> מתקדם ואז בתצוגות של הכרטיס מסך אני פשוט מפעיל את השירות. לפני כמה זמן לפתע זה הפסיק לעבוד לי. הוא נותן לי ללחץ על הכפתור שמקשר בין הטלויזיה למחשב גם שהכבלים לא מחוברים בכלל. ואני לא רואה שום דבר מהתוכן של המחשב בטלויזיה. מה עושים ??? תודה רבה לעוזרים. ומצטער אם ההסבר לא היה ממש טוב

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. Started by adirze,

אני קונה מחשב מבוסס קונרו ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עבורו המטרה כמובן משחקים , אני צריך המלצה לכרטיס הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף הזה שיספק לי הנאה עד שיצאו כרטיסי ה-DX10 וכנראה גם חצי שנה אחריהם גם בכל מקרה אני לא מתכנן כרגע אוברקלוק אז אני מעדיף את הכרטיס המתאים מבחינת ביצועים נטו תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

יש לי athlon 64 3000+ gigabyte k8npro s-754 A-DATA 400 521MB ותתכוננו לזה גיפה 4 MX 440:X חחח אתם בטח מתפקעים מצוק כן כן תצחקו עוד מעט חוזר הראדון 9800 פרו מתיקון ;D(כן סנייק כבר הרסתי אותו..) כמה FPS אני מקבל בבאטל פילד ויאטנם? בלי השייד וכול החרא הזה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים