עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה בגלל שקניתי את ה9550 אני יכול להעביר את GF 4 למחשב הישן שלי? יש לי מחשב P2 200MMX MHZ שהוא ממש ממש ישן. אבל כמה AGP הוא תומך?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. תמיד עבדתי על 1024*768 והכל הייה סבבה פתאום אני נכנס ל TV והכל נראה גדול כזה, בדקתי ואני מגלה השהרזלוציה של הTV נהפכלה ל 720*480. אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום. ניתקתי את הכבל מה TV אבל זה עדין לא משנה את הרזלוציה של ה TV למה שהיה קודם. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

עם אילו בעיות נתקלתם עם הX1950PRO \ GT? נא לרשום את פרטי הבעיה ואת מפרט המערכת המלא לכם

5. Started by Ypaul123,

היי, רציתי לשאול האם ניתן להתקין את ה-4090 על לוח אם מבוסס צ'יפסט X390 (הדגם של הלוח אם הינו gigabyte z390 xtreme) בנוסף, הספק כוח שלי הוא 1000W, האם יש להכין משהו מראש כאשר מתקינים את ה-4090 ? תודה מראש על תשובתכם, יוסי

6. Started by shloosh,

טוב את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה היום התקנתי קירור חדש למעבד כי הטמפ' שלו הייתה גבוה מדי הטמפ' עכשיו מעולה בכל אופן, הרצתי כמה בדיקות 3dmark06 בחנות מחשבים וב-3 בדיקו רצוף קיבלתי תוצאה מעולה של 4700+- חשבתי שהתוצאה הייתה כי הטמפ' של המעבד קודם הייתה על הפנים ולכן קיבלת פעם תוצאה יותר נמוכה של 3900 בערך. חזרתי עכשיו הביתה והרצתי את הבדיקה שוב והנה עוד פעם אני מקבל 3900 נקודות!!! לא נגעתי בכלום במחשב!! במה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by menos,

שלום נאמר לי כי בשאטלים אם שמים כרטיס מסך מסוג דור חדש תוך 20 דקות האוויר יותר מדי מתחמם בפנים והכרטיס נשרף האם זה נכון? תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  8. שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by factor,

מי יכול לעזור :s05:

10. הכותרת אומרת הכל... יש כרטיס מסך שהוא AGP בסגנון 8600GT?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by extra-g,

מחשבים חדשים נתחיל עם שלי 8400GS של GIGABYTE יציאות: VGA, DVI וTVOUT (מתחבר לקופסה קטנה עם יציאות SVIDEO וRGB שיכול לשמש גם כRCA) המסך מחובר בVGA, מסך דק - 786LS של LG. הוא לא חדש. 1. התמונה שלו לא חלקה. כל קו (שחור בעיקר) שיש על המסך משאיר מימינו "שובל" - שכפול שלו 3 פעמים בערך - לא בשחור אלא פשוט פסים שמכהים את האזור. זה לא תלוי תוכנה וזה לא תלוי מיקום של המסך. עם המחשב הקודם זה לא היה ככה (הכל היה ממוקדם בדיוק באותו מקום) ככה שכנראה זה רק הכרטיס מסך. 2. חיברתי טלוויזיה ושיניתי קונפיגורציה בלוח הבקרה של NVIDIA ככה שיהיה מסך כפול (אולתו דבר גם במסך וגם בטלוויזיה) ואז עשיתי ריסטרט. קיבלתי תמונה בטלוויזיה רק בשניות של העלאת המחשב מהדוס אבל ברגע שהמחשב הגיע למסך הפתיחה של ו…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. יש אפשרות לראות סרט בפורמט רחב על 2 מסכים כאילו הם מסך אחד? שבמסך השמאלי יראו את החצי השמאלי של הוידאו, ובמסך הימני את החצי הימני של הוידאו יש לי כרטיס מסך 6600GT בעיקרון אני מצליח לעבוד בתצורה שתיארתי - האקספלורר גולש ככה.. הכל פועל ככה בווינדוס - חוץ מוידאו! ברגע שאני מפעיל סרט אז הוא מראה לי רק חצי מהסרט (אני מדגיש שלא יהיה בילבול - חצי! לא את הכל) על מסך אחד במסך השני רואים ריבוע שחור במקום שאמור להופיע החצי השני של הסרט מה עושים? יש דרך לסדר את זה? הכרטיס הוא לא DUAL DVI חיברתי מסך אחד על דיגיטל ומסך שני על אנלוג

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. Started by natan805,

קראתי את מה שרשם raul וזה מאד יפה ומסודר איך שהוא רשם את זה אבל לא מובן לי מה שהוא רשם על ה7600gs הנה> ------------------------------------------------------------------------- NVIDIA GeForce 7600GS כרטיס לגיימר הממוצע הרוצה להנות ממשחק חלק על הגדרות גראפיות גבוהות, הכרטיס המשתלם והמומלץ ביותר בקטגוריה! למי שיכול להוסיף עוד קצת לתקציב, מומלץ מאוד לקחת GF6800 ------------------------------------------------------------------------ 6800.. לאיזה כרטיס הוא מתכון שהוא יותר טוב מה 7600 gs אני למשל יש לי כרגע 6800 xt הנקרא xt . מזה הכרטיס מסך הזה 6800 ללא שם שהוא כזה חזק?

14. Started by Gohan,

השאלה בכותרת , פשוט אני יכול לקבל 1 ב150 שקל , שווה? אני צריך אותו רק בשביל הtvout אבל אני גם רוצה לדעת בקשר לביצועים תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. בחרתי בכריס המסך הזה למיטב הבנתי הוא מספיק למה שאני צריך אני לא משחק על המחשב לקחתי לוח אם שתומך בשני כרטיס מסך PCI-E X16 בשני החריצים SAPPHIRE ATI RADEON HD3650 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 2 ¤1060 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2162 האם כדאי לי לקחת את הדגם המ…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by nrg man,

חיברתי את הטלווזיה למחשב הלכתי לכרטיס מסך באפשרויות ועשיתי לו Extention mode הכל טוב ויפה...אני סוגר עכשיו אני בא לכבות את זה ואני רואה שהלשונית שאיפה בוחרים איזה מצב זה יהיה לא שם יותר. למי יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. אני הולך לקטוגריה של הדריברים וזה מה שאני מקבל http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 ???!?!?

18. טוב אז היה לי 7600gt של gainward והייתה לו בעייה של התחממות ..עכשיו החליפו לי אותו לחדש הוא היה עדיין באחריות אבל לא בדיוק אותו דבר אלא אחד דומה אני לא יודע את השם של הדגם אבל אמרו לי שהוא בא עם גוף קירור במקום המאוורר...מישהו יודע לזהות האם זה 7600gt או שזה יכול להיות שעבדו עליי וזה כרטיס פחות טוב כמו 7600gs או אחר...אז השאלה למעשה האם יש 7600gt עם קירור ? והאם הגיוני שהחליפו לי לחדש בלי שאני יוסיף? גם דוד שלי שהוא זה שמטפל במחשב ובהחלפה והכל אמר לי שזה לא אותו דבר בדיוק אבל דומה אז מה יכול היות ?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  19. אהלן, לאחר חושבין רבים,החלטתי ללכת על כרטיס AGP חדש... אומנם זה מיושן, אבל אלה החיים.. אני משרת בצבא, לא רואה יותר מדי בית, אין לי כסף למחשב חדש ואני גם לא חושב שלהוציא עכשיו 4000 ש"ח על מחשב חדש זה משהו סביר.. לכן אני מחפש קנייה ב-1000 ש"ח פלוס מינוס של כרטיס מסך לאפיק AGP [אלא אם כן יש לכם אלטרנטיבה של PCI-E ביחד עם מתאם AGP שיעלה במחיר סביר] אני כנראה אלך על R1950PRO 512MB שעולה משהו כמו 800-1100 ש"ח... ואני מחפש חנות מחשבים באזור ירושלים שמוכרת אותו במחיר נורמאלי [ולא, KSP זה לא אופציה, הם מוכרים אותו ב-1200, שזה מחיר מוגזם] תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by First Squad,

כרגע המערכת שיש לי היא : A64 3000+ 1GB DDR 400 R9800P (יותר מזה אתם לא צריכים ניראה לי) אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך כי מבחר המישחקים שאני יכול להריץ מצתמצם לו. התקציב : 1000 - 1250 ש"ח גג. חשבתי ללכת על X1950PRO האם כדי באמת? או שאולי עדיף לחכות לDX10 ?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by p-o-i,

אני מבצע שידרוג קטנטן למדיה סנטר שלי...(הקודם פנטיום 3 ו80 גיגה 512SDRAM geforce 2mx --הנוכחי CELRON D 512DDR2 533MHZ 160GB) עכשיו הכרטיס מסך הקודם היה geforce 2 עכשיו עדיין בסנטר החדש פועל על AGP אז הייתי רוצה לדעת מה עדיף לקנות כרטיס מסך עם 128 מגה או 256....כי הבנתי שכמות הזיכרון משפיעה על הרולוציה...והמדיה שלי מחובר לטלויזית LCD 32 ...אז היתי רוצה לדעת מה לקנות...כי ההבדל ביניהם הוא 100 שקל...ואני רוצה שיצא כמה שיותר זול!!!...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. האם AA משפיע שם? אפילו AAX2? או שלא צריך בגלל שיש מלא פיקסלים AF8 תמיד משפיע אני יודע כי זה נותן לי לראות יותר טוב למרחוק אבל האם יש הבדל בין AF 8 לAF 16?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by Xane,

שיהיה מסך איכותי, שמגיע לרזולוציה מקסימלית של 2048x1536, והכי חשוב שיהיה שטוח ועם כמה שפחות ms, למרות שאני לא בטוח שיש ms במסכי CRT כמו ב-LCD. תביאו אותה בהצעות.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by alfus73,

שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by pergola,

הורדתי הרגע סרט 720P.. אבל משומה הוא לא עובד לי.. אני לאידוע מה דרוש לשם צפייה ב720P אולי זה משהו שאין לי.. מקווה שתמצאו מה הבעיה.. (אני נותן את כל הנתונים שאני יחשוב שאיכשהו יכולים לגרום לבעיה) מסך LG 194WT כרטיס מסך מובנה .. מה שיש בלוח אם 945P.. משתמש בויסטה קידוד הורדתי klcodec301b תוכנה ניסתי גם בBS PLAYER גם בMV2 אז מה יכולה להיות הבעיה..?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים