כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מסך 19 אינטצ' של LG מדגם F900B הוא נמצא אצלי קרוב לשנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו. יש לי אפשרות למכור אותו (כלומר כבר יש לי קונה שמעוניין) ב 850 שקלים. אני רוצה לקנות מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP930B שעולה בערך 3700 שקלים זה אומר שלהחליף מסך יעלה ל קצת פחות מ 3000 שקלים. הסיבות שאני רוצה להחליף מסך הן די פשוטות : - אני רוצה LCD (כי זה חדש ונוצץ ודק ויפה וסקסי) - בכללי צריכת החשמל נמוכה יותר ב LCD אז יהיה פה חסכון שנתי של כמה שקלים בחשמל אני חושב שכמה שאני אתמהמה עם מכירת ה CRT, המחיר שאקבל עבורו בעתיד (אם בכלל) יהיה נמוך משמעותית. אני אשמח אם תגידו לי מה הייתם עושים אתם במצב כזה, וגם, מה אורך החיים הממוצע של מסכי LCD מהסוג שאני רוצה לקנות ? ומה …
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו. **העברתי את ההודעה לתמיכה טכנית אפשר למחוק**
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כמה אפשר למכור גיפורס 4 טיטניום 4400 של MSI אם VIVO ואם זלמן ZM80D-HP חדש אל הגוף קירור אני לוקח מחיר מלא כי הוא חדש לחלוטין ורק הותקן הכרטיס שקט כמובן חח כי אין מאורר והוא לא מיתחמם כמעט ואפשר לעשות לו אוברקלוק נחמד מאוד של 320@700 בלי בעיה!!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת , אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP , בתקציב של כ 500-600 ש"ח. הכרטיס לא צריך להיות מפלצת משחקים, אבל רצוי שיהיה יותר טוב מ 9800PRO שהלך לעולמו.(לא מעוניין ביד שנייה) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כותרת עדיף פחות כסף, שיריץ סרטים של 1080p בקלות בלי תקיעות... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF9600GT. במחשב הקודם שלי המאוורר עבד בצורה די שקטה כשהדרייבר נטען. שמתי את הכרטיס במחשב אחר לגמרי, התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר. המאוורר של כרטיס המסך מסרב לחזור להיות שקט, הוא תמיד על 100%. יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
גיליתי שאין לי תקציב ל-7600gt. אני יודע שיש פה סיכום של אחראי הפורום אבל אני רוצה לשמוע דעות מעודכנות יותר של אנשים אחרים. מ-ksp או נועה בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי , אני מחפש מסך רחב בגודל 19-21" למשחקים , (משחק World of warcraft לדוגמא , UT וכו...) ניסיתי לברר על ה dell 2005FPW אבל לא מצאתי להשיגו בארץ (גם דרך טים וגם אומניטק). האם למישהו יש המלצות על מסכים רחבים אחרים בסדר מחיר זהה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שאני רואה סרטי HD הכל בסדר. אבל בסרטים ברמה נמוכה יותר אני רואה מן טשטוש קטן,כאילו אין חדות. אם מסתכלים על התמונה רואים בחלקים ממנה קווים לא ישרים... במחשב הקודם ראיתי את אותם סרטים באיכות הרבה יותר טובה... אך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את עזרתכם בנושא הנ"ל כי אני כבר לא יודע מה להחליט. אני כבר חורש 4 חודשים באינטרנט לגבי מסכי LCD איכותיים בעלי "מהירות תגובה" של 16ms. ומצאתי שישנם שני מסכים שעומדים בקריטריון של 16 וגם מומלצים מאוד ע"י אחרים. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לבחור ?!?!?! אנא עזרו לי ??? אני רק יציין שחשוב לי איזה מסך יותר טוב למשחקים (אם למישהו יש התנסות עם אחד המסכים הנ"ל) במשחקים. אני יודע ששניהם 16. בקיצקץ אני מחכה לעזרה שלכם תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שני הכרטיסים מבית גיגהבייט תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום.. כמה לדעתכם שווה המפלצת כפולת הליבה של אסוס שיצאה אז במהדורה מוגבלת... (7800GT כפול ליבה) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 חוות דעת שלי על הכרטיס בתור אחד שיש לו אותו 3 חודשים: אז ככה.. לדעתי כרטיס באמת באמת מוצלח שבא במהדורה מוגבלת, הבעיה שלו היא שהוא פשוט יותר מידי יקר.. זה פשוט חיה ענקית שלא תאמינו שתראו את הגודל שלה (לא מתאימה לכל מארז), באה עם באנדל ענקי של אסוס... הדבר הזה יוצר במהדורה מוגבלת של אסוס של 2000 יח'. (שלי היא מס' 1920 מתוך 2000 אם זה מעניין...) טוב מבחינת ביצועים אין מה לדבר, יותר טוב בהרבה מ7800GT SLI.. תעשו תחישוב לבד עם התוצאות שהגעתי איתו הם : 12177 - 3DMARK05 …
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מזה זה פילטרים?? מה זה AH ? מה זה AA??? והאם הם משפרים את איכות התצוגה. תודה לעונים , סליחה על חוסר הדעת.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B 8800GTS של GIGABYTE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9480 http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=396&lineid=1&act=2 8800GTS של LEADTEK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9506 תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי gt7800 של לידטק עד עכשו השתמשתי בדריברים של אנוידיה ושמתי לב שגם לידטק מוציאים דריברים משלהם השאלה שלי מה עדיף מבין שתיהם מישהו ניסה להשוות אם יש הבדל בביצועים ויכול לשפוך קצת אור על הענין בבקשה רק תשובות עניניות תודה לכולכם
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר והכול עובד חלק, אני עושה ריסטרט למחשב ואז אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מנסה להפעיל את control panel של ati: CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. מישהו יודע למה זה קורה? Net frame מותקן.... תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
השאלה מופנעת לכל מי שיש לו כרטיס ati ..... על כמה באמת דרייבר משפיע ? השאלה שלי אם מה מותקן אצלכם ? הדרייבר הרגיל שמוצאים אותו בה www.ati.com או משהו אחר כמו אומגה ...? על כמה באמת זה יכל להשפיע על המשחקים הרי הכל תלוי בכרטיס מסך עצמו .
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המחשב יושב בחדר השינה וחשוב לי שהכרטיס מסך יהיה כמה יותר שקט אני מתלבט בן שני כרטיסי מסך :עם מאוורר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2633&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& או: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=470&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& איזה מהם הוא השקט ביותר? ולמה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה הם הצינורות בכרטיס המסך בכל מקום כתוב את זה ואני לא יודע מה זה?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתרים שכל כרטיסי 9800XT באים אם זיכרון 2.5NS... לאומת זאת ה ASUS 9800XT בא אם זכרונות 2.2 NS זה נכון ?? ו
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 700שח לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי בניסוח אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מפרט חדש מבוסס AMD, ומתלבט בין לוחות האם GA-MA74GM-S2H לבין GA-MA78GM-S2H. אחד השיקולים בהשוואה בין השניים הם הכרטיסים הגרפיים המובנים. הראשון מבוסס על Radeon 2100, ואילו השני על Radeon HD3200. השאלה שלי היא לאילו ביצועים גרפיים אני יכול לצפות מ-2100? הדרישות אינן גבוהות מדי: דפדדן אינטרנט, אפליקציות משרדיות, סרטים, משחקים ללא גרפיקה מתקדמת. האם 2100 יוכל להפעיל את הממשק אארו של ויסטה? בתודה, ilil
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה. לפני חצי שנה בערך חיברתי כבל וידאו וסאונד בין הטלויזיה למחשב. בטלויזיה הכבל מתחבר ל av כך שכאשר אני שם av בטלויזיה אני רואה את התוכן של המחשב. כמובן אחרי שאני מגדיר את זה בכרטיס מסך דרך : לחצן ימני בשולחן עבודה> הגדרות> מתקדם ואז בתצוגות של הכרטיס מסך אני פשוט מפעיל את השירות. לפני כמה זמן לפתע זה הפסיק לעבוד לי. הוא נותן לי ללחץ על הכפתור שמקשר בין הטלויזיה למחשב גם שהכבלים לא מחוברים בכלל. ואני לא רואה שום דבר מהתוכן של המחשב בטלויזיה. מה עושים ??? תודה רבה לעוזרים. ומצטער אם ההסבר לא היה ממש טוב
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-