עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by meni99,

אומרים שהוא משתווה לסמסונג נכון ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Miros,

איזה לקנות? מה הכי טוב? Saphire?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by lmlm,

אם אני קונה כרטיס חזק כמו 1900 או 7800 וכשיצא משחקים שתומכים ב DX10 אני עדיין אוכל לשחק בהם ברזולוציות גבוהות? אם לא אז באיזה רזולוציה? ואפקטים אני אוכל?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by CrosS,

אחי מתכונן לקנות כ.מסך ויש לו AGP המחיר נע בין 700-800 AGP להזכירכם.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. Started by lielmar1,

מה זה crossfire אני לא זוכר איך רושמים את זה אבל מה זה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. הדרייברים של Nvidia פשוט על הפנים זה ממש גועל נפש מה שהם עושים! :pissed: כל סט של דרייברים שניסים לפחות מהאחרונים יש לי רק בעיות עכשיו אני עם 100.87 ביינתים לא עושים בעיות. אבל לפעמים אני יוצא ממשחק וזה משבש לי את התצוגה של ה windows ואז אני צריך להתקין אותם מחדש... לפי מה שהבנתי ברשת זה בגלל שיש לי מסך WIDE. :pissed:

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by JohnClark,

היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. Started by DJ_Yaniv,

מה הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך הזה ? ( יש לי עכשיו 8.8 )

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  9. שלום ! אני מחפש לקנות כרטיס ללכידת וידיאו אנלוגי ( כרטיס עריכה ) בסכום של עד 800 ש"ח . חקרתי קצת את העניין באינטרנט וגיליתי עולם ענק של כרטיסי עריכה וטלויזייה ויצאתי יותר מבולבל . . . מה יותר טוב לקנות ? כרטיס עריכה בחיבור PCI או קופסה חיצונית בחיבור USB או אולי מתאמים פשוטים ( RCA לוידיאו USB למחשב ) יעשו את העבודה ? האם קיים כזה דבר קופסה חיצונית המחברת ע"י FIREWIRE ללוח ? האם תוכנות עריכה כמו פרמייר או AVID דורשות כרטיסי עריכה מסויימים או שניתן להפוך חומר אנלוגי לדיגיטלי באמצעות תוכנות אחרות ורק אז לערוך את החומר ( שהוא כבר בפורמט דיגיטלי ) באמצעותן ? אחרי שאני לוכד את החומר האנלוגי - לאיזה פורמט הוא יהפוך ? הבנתי שכרטיסים בחיבור PCI דוחסים את החומר האנלוגי בפעולת הלכ…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by ymdv,

מחר אני אמור לרכוש מחשב חדש הציעו לי בחנות את ה MSI NX6800GS מה דעתכם על הכרטיס? כמה הוא אמור לעלות? הציעו לי אותו כחלק מחבילה שלמה... מה החלופות במחירם מעט יותר זולים? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by NJorl,

אילו סדרות תומכות ב- CF האם אפשר לערבב בין סדרות\יצרנים שונים מה בקשר ללוח, האם הוא צריך להיות בעל chipset של ATI (שהוא מאוד נדיר) או שזה יכול לעבוד גם בלוח SLI , יתרונות חסרונות מול SLI

12. Started by weissby,

אני מסתכל לי בKSP על כ.מסך של nVidia וחלק מהדגמים שלהם כאילו חוזרים על עצמם כמה פעמים יש שם כאילו חלוקה לקבוצות (asus שחשבתי שהיא חברה שבעיקר עוסקת בלוחות אם, ועוד כל מיני חברות שאנלא מכיר, כשאני ציפיתי שהחלוקה לקבוצות תהיה בין nVidia לATI..) יש לדוגמה: את ה7600GT למשל יש תחת הקטגוריות של ג'יגהבייט, point of view, eVGA, ASUS ואולי עוד כמה ששכחתי מה ההבדל בין כולם?(אם יש..) בשביל מה זה טוב? וד"א, מה זה אומר הנתון הזה: כשלמשל אומרים לי 96 pixel pipelines? תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by 1qaz2wsx,

כותרת. רק עכשיו שמתי לב לזה, באמצע עבודה רגילה במחשב... לא ניסיתי במשחקים כי אין לי זמן. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור הסטוק ה"חדש"... מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות כדי לבדוק איפה הבעיה\לפתור אותה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. Started by kinggil,

כמו במסך רגיל CRT ,אם לא שמים שומר מסך התמונה תיצרב? TNX

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by tomiv,

אני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה, חשבו לי שיהיה לו טיונר כמובן, אני מעריך שבכולם יש את זה כדי שיהיה אפשר לחבר אליו את הכבלים ישירות .. שיתמוך בmedia center .. וכמובן הקלטה באיכות טובה.. חשבתי ללכת על Leadtek WinFastTV2000 XP RM שעולה יחסית זול כ180 ש"ח אבל גיליתי שהאיכויות הקלטה שלו הם לא הכי טובות ואין תמיכה גם בmedia center ולכן אני מחפש כרטיס טוב יותר.. על איזה כרטיס אתם ממליצים {תקציב: עד 420 ש"ח}

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. Started by nadnad,

ההודעה שקיבלתי:"Tip T2525 - Current AGP data rate not optimal, i.e. less than chipsets maximum AGP data rate. E.g. current AGP data rate is 1x while the chipset and the AGP card both support 2x. You should get better performance with a higher data rate but this depends on the application. Fix: First, use the PCI & AGP Information module to confirm that the AGP card also supports the maximum chipset data rate. If it does not, dont worry about it. For non-Intel chipsets, make sure you install the latest version of their AGP mini-drivers. You should update the video card drivers as well. Some non-Intel chipsets can only work in 1x mode with some video cards. SiSoftware S…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Started by omerboy,

האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by Ido.G,

היי, יש לי כרטיס GF4 Ti4400 של MSI. בשלב מסויים נהיו ארטיפקטים......... הנמכתי את המהירות של הליבה והזיכרונות בביוס ל 200/200......... עדיין יש ארטיפקטים. מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: הקירור יושב טוב וגם יש לציין כי ברגע שהמסך של חלונות עולה המסך נכבה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by lp3x,

מה דעתכם על כרטיס מסך GTX 295

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by PCguy,

מה אתם ממליצים ---למשחקים כמו פיפא וכו... משהו טוב ולא יקר

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. Started by shai_123,

אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. אני רוצה לקנות את ה-8800GT הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 אבל אני לא יודע אם הוא מגיע עם מתאם, בדקתי באתר אבל לא מצאתי מה בא עם הכרטיס. האם הוא מגיע עם מתאם (או שכל אחד מגיע)? ועוד שאלה, אני לא כך כך בטוח בקשר לחברה הזאת (Twintech), האם היא בסדר (מבחינת אחריות ואמינות) או שעדיף לקחת כרטיס של חברה יותר מוכרת? משהו כמו זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 (של BFG) תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by the red dragon,

שלום.. לא בטוח אפילו שזאת בעיה בכרטיס אבל בזמן שאני משחק BIOSHOCK או כול משחק אחר אחרי 20 דקות של משחק הכול קורס המסך נהיה בצבע ירוק ושחור וכול המחשב נתקע ועושה ריסטרט.. מה עושים? וניסיתי להוריד את הדרייברים הכי מעודכנים עדיין אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. Started by kobibo,

האם יכול ליווצר מצב שבו אני לא אראה כל כך טוב (במסך LCD )בגלל כרטיס מסך שנמצא ברשותי ? נתקלתי בכמה מקרים שבו לא ראו טוב במסך כגון : ריצודים, עיוותים ,מסתבר שבגלל כרטיס מסך ( טוב יחסית ) ורק לאחר החלפתו לדגם אחר באותה רמה הבעיה הסתדרה. שוב שאלתי מתיחסת רק למסכי LCD והאם אני צריכה להיות לי בעיה כשברשותי כרטיס מדגם Radeon 9800 pro ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by bigwave,

אז ככה, אני ממש לפני קניה של מחשב חדש. אני מבין קצת במחשבים, בניתי מחשב עם מעבד חזק E6400 עם לוח אם חזק וזיכרון של 2 ג'יגה מהירות 800 של קינגסטון. פעם כשהמחשב שלי היה חדש שיחקתי בכמה משחקים אבל מאז אני כבר לא יכול לשחק כי הוא ישן, עכשיו במחשב החדש אני בטוח ישחק אני אוהב משחקי יריות כמו מקס פיין הישן, medal of honor , splinter cell פיפא 2007 , ובכלל אני רוצה שמשחקים חדשים שיצאו עכשיו ובשנתיים הקרובות לפחות יוכלו לעבוד בצורה טובה על המחשב. אז הגענו לכרטיס מסך, מכיוון שאין לי מושג אם אני נקרא גיימר חובב ממוצע או ממוצע + אין לי שום מושג לגבי כרטיסי מסך אז הקצבתי לעצמי 800 ש"ח לכ.מסך ובחנות המליצו לי לשים במחיר הזה את ה GF 7600GT מה אתם חושבים? הכרטיס יתאים לי? יחזיק מעמד למש…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים