כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכרטיס שלי ? 8800GT מדבר פחות על מאמץ וכו', מה שחשוב לי זה לבדוק אם הרכיב תקין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:מה זה OPEN GL?,ומהו ההבדל בין גירסאת 4.0 ל4.1? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 400-500 שקל גג שיתמוך לי במסך מחשב ובLCD. מעבד Intel Core 2 Duo 6300 ואם יש עוד פרטים שצריך לדעת תגידו לי ואני ארשום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ברשותי מחשב כבן 3 שנים עם 2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia GeForce 8600 GT. כבר חודשים רבים יש לי בעיה שהמסך קופא ספונטנית, וכשזה קורה, אין מנוס מלאתחל את המחשב על ידי Reset (כי שום דבר אחר לא עובד). אני חושד בכרטיס המסך כגורם לבעיה, מאחר שכשהמסך קופא, התמונה שהיתה בו מתעוותת מעט. מותקנים אצלי במחשב הדרייברים הכי מעודכנים של הכרטיס. כדאי לציין כאן כמה דברים (שאולי קשורים ואולי לא): - ב-95% מהמקרים המסך קופא כאשר מתעסקים בשילוב של גרפיקה כבדה ואנימציה. לדוגמה, כשמשתמשים ב-Google Earth הסיכוי שהמסך יקרוס שואף ל-100%. כך גם בהפעלת משחקים כמו סימולטורים, וכן ב"טיול" על גבי מפות ברשת כמו "וואללה מפות". - בתקופה האחרונה (אולי אפילו בשנתיים האחר…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד לנובו g550 מערכת הפעלה ווינדוס 7 home premium ו 64 ביט כרטיס המסך שלי הינו lp156wh2-tlaa כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה האיכות יורדת פלאים שאלתי היא האם ישנה אפשרות להחליף כרטיס והאם זה יעזור בכלל,האם לאיכות הכבל שמחבר את המחשב לטלויזיה ישנה משמעות ואולי הוא הגורם הבעייתי,או שיש רעיון אחר,כל תשובה תתקבל בחיבוק... תודה מראש איתי שנהר
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מכם, רגע לפני שאני רוכש כרטיס מסך למחשב שלי מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם - ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value היעד שלי הוא בעיקר צפיה בסרטי HD ומעט מאוד משחקים (אולי FIFA 2010) יעבוד על סמסונג T220P 22 ועל LG LCD 32 מתלבט בין שלושת הדגמים הללו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7724 http://www.skypc.co.il/sg_product~GVN210D3~8~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2805_3321&products_id=26180 חוץ מזה אני לא מעוניין בדגמים אחרים, אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מאלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קודם כול הסרתי את הדרייברים הישנים של הכרטיס,כי אמרו לי להחליף דרייבר, אז הסרתי את הדרייבר של ATI ואח"כ השתמשתי ב DRIVER SWEEPER ומחקתי את הדרייבר בכלל....התקנתי עכשיו הכל הלך חלק,ואז הור דרש ריבוט,הויסטה נתקע על המסך של "SUTTING DOWN" אז ראיתי שלא זז כבר 10 דקות,אז עשיתי ריסט ידני...המחשב עלה ואז נתן לי את ההודעה הזו: Imageshack - 30620129.jpg לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין את הדרייבר, הוא נתן לי באמצע ההתקנה את השגיאה הזו: Imageshack - 96538277.jpg מה לעשות???? זה דחוף ניסיתי סתם להפעיל סרט HD פתאום המחשב קרס....עזרה ! :s05: בסוף ההתקנה הוא גם נתן לי דו"ח,הנה: Catalyst™ Install Manager Installation Report 02/05/10 16:15:32 Hardware information NameATI Radeon Graphics Proc…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני רוצה להגיד שזה אחלה אתר עכשיו השאלות יש לי מעבד p4 2.0 ואת הלוח אם הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SRX.htm עריכה: יש לי 512 ddr ורציתי לדעת אם המעבד והלוח אם ינצלו את הכרטיס כמו שצריך תודה מראש ....
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני קונה מחשב חדש עכשו אני קונה כרטיס מסך Readon 9600 256mb רציתי לשאול אך הוא ואם הוא שווה את המחיר וכומבן אם הוא סוס למשחקים כי אני משחק ברשת ככה המחשב החדש הולך להיות סוף הדרך אם Cpu 3.0 800hz וכו'ל בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה חודשים הם יהיו על המדפים?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עכישו רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך , יש לי TI 4200 של PALIT ומאחורה יש TV OUT ואין לי את הכבל , איזה כבל אני בדיוק צריך וכמה הוא עולה בערך?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני הולך לסדר לדודים שלי את המחשב ויש להם TI4600, איזה דריבר נותן את הביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה? תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המטרה: משחקים עכשיו לכל החכמים שיגידו שלא כדאי לי לקנות מסך LCD ובכן אני יודע, אבל ההורים שלי...ובכן, הם רוצים מסך דק....התקציב לא ממש חשוב, יותר חשוב לי שהוא יהיה טוב למשחקים ושיהיה 15 אינץ נ.ב איך המסך הזה למטות האלו? BenQ LCD 15 FP581SB
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה הדרך ה-כ-י טובה לחבר ממיר יס לכ. TV ? שתהיה האיכות הכי טובה... ומה הכי מתאים? הממיר מהדור הקודם או החדשים הסקסיים ? צודההה
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כונן dvd ואני יכול לראות סרטים ב 3 תוכנות שונות. הבעיה - כשאני מנסה לעשות capture לתמונה, הן ע"י printscrean והן ע"י פונקצית capture של התוכנה, ואני עושה paste לתוך תוכנה גרפית, אני רואה את החלון של ה DVD בתור מלבן שחור (ומסביב רואים הכל בסדר). נתקלתם בכזו בעיה? איך פותרים? תודה רבה, יובל
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש והתקציב הוא 1000 שקל(-+)... המליצו לי מאוד על המאג 796 FD2 (הוא מציג נתונים טובים וגם בא בצבע שחור\כסף דבר שיתאים לי לשאר המחשב מאוד), האם הוא מסך טוב? אצל חבר שלי למשל ראיתי מאג(דגם שונה), שהזכוכית שלו שטוחה אבל בפנים התמונה מעוגלת. האם המאג שאני מתכוון לקנות שטוח גם מבפנים?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי אחים יש לי תקציב עד 700 שח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מצויין שיתמוך לי טוב מאוד במשחקים לעןד הרבה זמן.... לא כמו ה mx.... אם תוכלו לתת לי לינק לראות את המחיר.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יותר ויותר שמועות בעניין טוענות שכן ....
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
9800GTX של TwinTech יכנס לפה? http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1171 תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
או 280$. לאור נפילת שער הדולר חשבתי לעצמי שאולי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכי טוב במגבלות המחיר יועיל. מה אני עושה איתו: * רואה סרטים. * משחק במחשב (בעיקר אסטרטגיה אבל גם גוף ראשון) * קצת גרפיקה. כרטיס נוכחי: ATI Radeon X1950 לוח אם: GA-m55s-s3 שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מהו הכרטיס הכי משתלם בתחום ה1000שח. של אנוידיה זה GTX 260 SP216 האגדי (כ950שח) לאייטיאיי יש שניים את ה 4870 1GIG(כ1000שח) ואת ה 4890 1GIG החדש(כ1050שח) ואני לא מדבר על 275GTX שעובר את ה1100. אשמח לשמוע לשמוע את הדעות שלכם. בקרוב מחשב חדש. E8400
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות לגביי לוח G31 או P43 בחיבור שלPCI E , האם בכרטיס הספציפי הזה יש תמיכה מלאה בחיבור המהיר של PCI E -2 אני אקבל יותר ביצועים מאשר כרטיס עם חיבור PCI E -1 ? רוני
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-