כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, כל פעם שיוצא קאטאליסט חדש אני לא מצליח להתקין אותו מאחר שיש לי SP2, ההתקנה עצמה מצליחה, אבל כשהוא מגיע לחלק של הWDM, הוא נתקע ואומר: REMOTRE PRECUDURE FAILED TO CALL, שזה בידיוק מה שSP2 מבטל בגלל בלאסטר, ניסיתי להפעיל אותו וזה לא עובד, בRELEASE NOTES לא מצאתי תיעוד לבעיה הזו, מה עושים? תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום, אני חייב עזרה דחופה. מצטער שאני שואל את השאלה שברור לי שכבר מישהו שאל אבל אין לי זמן לחפש אני חייב לסגור עסקה. איזה כרטיס יותר טוב שהשימוש העיקרי הוא משחקים? twintech nvidia gforce 98000GTX 512mb ------->1285 Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail----------->1064 תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קראתי את המדריך של Bessmertniy בקשר לכרטיסי מסך כדי להבין מה קורה בכלליות , העזרתי באתרים שהיו שם ובחרתי בערך את הכרטיס הזה : http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_1.html http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1196 עכשיו התקציב שלי הוא 1300 ש"ח והייתי רוצה לדעת כמה דעות של אנשים שמבינים בקשר לבחירה שלי או אולי להציע משהו אחר במקום תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי במסך. ברגע שאני משחק במשחק ( age of empires) ברזולוציה 1280-1024, מופיעות לי מעין קשתות בצבעי הקשת ע"ג המסך. דבר זה אינו קורה ברזולציה 1020-768 . לא בדקתי עם משחק אחר כי זה עתה פירמטתי המחשב. הקשתות מופיעות על רקעים מסוימים ועל אחרים אינם מופיעות. מה גורם לבעיה? האם זו בעיה במסך \ כרטיס גרפי \ או אחר?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם קיים כבל כלשהו שימיר לי מRCA למסך המחשב בDVI?פשוט תהיתי אם אני אוכל לשחק בפלייסטיישן ולחבר אותו לLCD שלי פה..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 pro עם דרייברים עדכניים (מה16 לאפריל) מערכת הפעלה xp sp2 עם 2GB זכרון. במשחקים של COD4 ו- Assassin's Creed יש לי בעיה שאני רואה את ווקטור הראיה של כל הדמויות - אני רואה קו יוצא מהראש/עיניים של דמויות אחרות ומגיע אל הראש של הדמות שלי (או לכל מקום אחר שהם מסתכלים עליו). קרה לי גם כמה פעמים שכשיצאתי מהתוכנה קיבלתי הודעה על קריסת הVPU - אבל לא תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את העניין?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את עזרתכם בנושא הנ"ל כי אני כבר לא יודע מה להחליט. אני כבר חורש 4 חודשים באינטרנט לגבי מסכי LCD איכותיים בעלי "מהירות תגובה" של 16ms. ומצאתי שישנם שני מסכים שעומדים בקריטריון של 16 וגם מומלצים מאוד ע"י אחרים. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לבחור ?!?!?! אנא עזרו לי ??? אני רק יציין שחשוב לי איזה מסך יותר טוב למשחקים (אם למישהו יש התנסות עם אחד המסכים הנ"ל) במשחקים. אני יודע ששניהם 16. בקיצקץ אני מחכה לעזרה שלכם תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך Getforce 6600GT בחיבלת Budle. קבלתי איתו מתאם ל- DVI (עם פינים בקצה) וכבל. הכרטיס מסך יושב על יציאת AGP. שאין לי כ"כ מושג מה עושים איתו. אני לא כ"כ מבין ולכן סליחה מראש על בורותי: האם אני יכול לקנות מסך עם יציאת DVI ולחברו לכרטיס מסך אשר ברשותי??? לשם מה המתאם הזה? מה אני עושה עם הכבל? ועוד שאלה, האם יש לו יציאת Vivo כלומר Video In Video Out ????
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון לקנות מחשב ומסך חדשים. השימושים שלי במחשב הם לסרטים ולתכנות. ( ושאר שימושים ביתים נוספים ). יש לי התלבטות בין מסך 24 לשני מסכים 20. אני רוצה את היכולת לעבוד על שני מסכים במקביל (נח לתכנות), אבל מעדיף שיהיה מסך אחד גדול במקום ( טוב לסרטים 24 ). השאלה האם כרטיסי מסך תומכים באפשרות להתייחס למסך אחד גדול כמו שני מסכים? הכוונה האם אפשר להגדיר שחלון מסוים בווינדוס יתפרס במקסימום על חצי מסך וככה אפשר לעבוד על שני חלונות במקביל? אני לא בטוח אם זה קשור להגדרות בווינדוס או בכרטיס מסך, כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איזו חברת מסך, בגודל 19 אינץ' הכי הולכת היום? במחיר של 2000-4000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם האם הוספה של כרטיס מסך למפרט שלי תתן ביצועים טובים למשחקים? (כרטיס בסביבות ה1000 שח) תהיה בעיה מבחינת צריכת החשמל והספק כח? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 667 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 FSP 60GLN 350W תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
*כותרת* ואם אפשר הסבר,על הBIT WIDTH של הכרטיסי מסך ואיך אפשר לדעת כמה הם זיכרון הם יכולים להעביר(והסבר הסבר אם אפשר,עם חישובים והכל).
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ה-6600 GT או X700 ה-6800GT או X800 זה לא חייב להיות אחד מאלה , (שאלה כללית ) ראיתי למשל ש-X800 PRO עולה יותר מ-6800GT !!!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI REDON ושאני מחבר לן את TY OUT ועשה הפעלה מחדש הוא מראה לי תצוגה רק בטלויזיה ובמסך של המחשב הוא רושם לי באדום OUT OF RANE ורק אחרי שהמסך מגיע לוינדוס מסך ברוך הבא הוא נידלק לי מה לעשות האם יש דרך לסדר זאת אודה מאוד לכול התומכים
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מספר חודשים מסך 19" של DAEWOO באופיס דיפו מדגם L950D. יש לי בעיה מוזרה במסך, רואים פסים כאלה בחלק מהמסך, מבחינים בזה בעיקר כשהרקע אפור אבל גם ברקע של שולחן העבודה רואים את זה. בזמנו אופיס דיפו נתנו לי דף עם הטלפון של היבואן, הם כתבו שהיבואן הוא רונלייט מערכות. האם זה אכן היבואן? לא ראיתי שום אזכור ל-DAEWOO באתר שלהם. אם זה לא היבואן, מי היבואן? אודה לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחשב לי פיזיקה ברמה טובה\גבוהה , בנוסף לכרטיס מסך שברשותי HD5850 ... התקציב שלי הוא בסביבות ה200-400 שקל...מצאתי GEFORCE 9800 GT 512 בחנות RSM ב360 שקל חדש מה אתם אומרים יהיה מספיק טוב לחישוב פיזיקה ברמה טובה? או שצריך משהו יותר טוב? ההתלבטות שלי היא בעיקר בין כרטיסים הנ"ל: Geforce 8800 Geforce 9800 Geforce 250\240 ועוד שאלה אחרונה, איזה כרטיס יותר חזק ה GEFORCE 240 או ה- GEFORCE8800\9800 ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
אבקש להבין כמה דברים שלא הצלחתי לקבל תשובה מספקת בחיפוש. 1.האם בכל הכרטיסים שתומכים באופצית הtv out לא ניתן לראות טוב בטלווזיה אינטרנט ועבודה משרדית ? אלא זה ישמש רק לסרטים ומשחקים ? האם בכרטיסים הבינונים דוגמת 9600 יראו כבר יותר טוב ? 2.כנ"ל עד כמה רואים גרוע משחקים אם בכלל דרך הtv out ? 3.קראתי תר'ד שכביכול ספרו שבכרטיסים חלשים למרות שקיים TV OUT דוגמאת GF4 בכלל לא רצוי להשתמש שהכרטיס עצמו מתחמם וכתוצאה מכך ישרף ,האמנם ? אם כן מאיזה כרטיס ניתן להשתמש בtv out ללא חשש של התחממות ? 4.האם זה נכון שATI יותר טובים בקטע הזה ? 5.יש לי חיבור בטלווזיה של DVI .בהנחה שקיים חוט שיחבר את המחשב שלי לטלווזיה בבית.האם אני יוכל לראות הכול כמו באיכות של הצג של המחשב ? התמיכה בvga יש ל…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס radeon 9200se יש לו יציאה ל-svidou. קניתי חוט s.v חברתי לטלוויזה ליצאת s/v ולא רואים כולם רציתי לשאול מה צריך כדי לחברת את הטלוויזה למחשב???
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב החדש שלי כבר 4 חודשים והייתי מרוצה ממנו זמן רב וגם מהכרטיס מסך עד שהתחילה להיות לי בעיה של עלייה גבוהה בטמפ' של הכרטיס מסך בחודשיים הראשונים שהיה לי את המחשב (ראה מפרט) הייתי מבסוט מהכרטיס מסך והטמפ' מנוחה הייתה 36 ושהייתי משחק פיפא 2006 המשחק היה עובד חלק פתאום שמתי לב שככל שעברו הימים הטמפ' מנוחה והמאמץ היו עולות בכמה מעלות עד החודש הזה שזה הגיע לטמפ' שנראית לי לא נורמלית ודרך אגב הכרטיס ללא אוברקללוק ולא ניסיתי עליו עוד פעם אחת OC ובגלל זה הייתי בהלם ואחר כך משחקים כמו פיפא לא עבדו לי חלק פה ושם היו תקיעות שתבינו זה פיפא זה לא מנוע כבד וגם משחקים כמו FEAR וHALF LIFE 2 היו בהם תקיעות ואני מבואס ואני לא יודע למה הטמפ' כל הזמן עולה אני מפחד שהכרטיס ייש…
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר בסכום של 2000 שקל. הכרטיס צריך להיות בAGP ולא בpci-express כיום יש לו Nvdia fx5900xtv. בכמה כסף הוא יכול למכור את הכרטיס הזה בתודה מראש NOMIC
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-