עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by romany2005,

היי, אהמ אז ככה אני אתאר את זה בקצרה יש לי מחשב ממוצע הנה המפרט: MotherBoard: Asus P4S800-MX SE CPU: Intel Pentium 4 1.7 GHZ NO OC Ram: 512 MB DDR 1 Video Card: OnBoard SIS330, SIS661FX :-\ : OS: Win XP Home Legal!!! LOL השאלה שלי זה איזה כרטיס לקנות בטווח כסף של 450-650 מקסימום ואני לא יכול להוציא יותר מזה גם את זה בקושי אני יכול, מה המינימום ומה המקסימום? במינימום אני חשבתי לקנות רדאון 9550 שראיתי שהוא מצוין וב650 גיפורס 6600 או 9600XT, מה כדאי לי לבחור? תודה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by wow,

יש לי מסך מסוג LG די חדש (חצי שנה בערך) וזה מה שאני מקבל לאחרונה: מה זה בדיוק? האם "הלך" המסך או שזה קשור לאיזשהם הפרעות (מגנטיות?),אגב אין לי ליד המסך שום מכשיר חשמלי אחר.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by kotel,

שלום זוכרים אותי שקניתי את ה-X700 PRO 256MB טוב אז קניתי גם מסך דק LCD של LG דגם:FLATRON L1730S אחלה של מסך אני מרוצה ממני 12MS מסך ממש חזק! טוב אז ככה דבר ראשון למה שכשאני מנסה לחבר אותו אל החיבור הלבן שבכרטיס מסך לא יודע את שמו... יש מן ממיר שכזה שמשנה את זה מ-15 פינים רגילים כחול שכזה ללבן אני שם את הממיר הזה וזה לא משדר לי כלום למסך דבר שני אני רואה את המשחק דום ממש חשוך אפילו שהלכתי לאגדרות של המשחק ועשיתי ברייט הכי גבוהה זה מאיר לי את התפריט אבל המשחק נישאר חשוך מאוד מה לעשות? ???

4. Started by noamw,

PROVIEW 15.1 HD 572 LCD TFT W/SPEAKERS

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  5. מעניין אותי במיוחד ב OpenGL

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by padirn,

לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. Started by Impreza,

חבר שלי הזמין מחשב ובזיגזג אין את ה 9800 פרו או ה 5900XT והוא כבר הזמין את ה 5900XT ונאמר לו עכשיו שיש רק של INNOVISION והם לא ממליצים עליו והוא לקח את ה 9600XT 256M כמו שלי יש הוא לא ישחק ממש בדום 3 אבל הוא רוצה שלא יתקעו לו משחקים כמו NFSU2 וכאלה מה אתם אומרים? להשאר עם זה או ללכת על ה INNOVISION?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by alfus73,

שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by omri4,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912&CatCode=121 איך הכרטיס מסך הזה הוא טוב כמו gigabyte כי הוא עולה רק 1758 וזה הפרש גדול אני מתכוון לקנות אותו אז איך הוא

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by RX7,

שלום אני צריך עזרה מכם, רגע לפני שאני רוכש כרטיס מסך למחשב שלי מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם - ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value היעד שלי הוא בעיקר צפיה בסרטי HD ומעט מאוד משחקים (אולי FIFA 2010) יעבוד על סמסונג T220P 22 ועל LG LCD 32 מתלבט בין שלושת הדגמים הללו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7724 http://www.skypc.co.il/sg_product~GVN210D3~8~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2805_3321&products_id=26180 חוץ מזה אני לא מעוניין בדגמים אחרים, אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מאלה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום . המפרט שלי נמצא בצד . אני לא כזה גיימר ומשחק בדרך כלל רק בכמה משחקי רשת . שיחקתי עם המחשב הזה הזה בCOD4 בהגדרות נמוכות-בינוניות די חלק אבל COD5 בקושי זחל עליו . אז אני בכלל לא מצפה שהCOD החדש יעבוד על המחשב . יש טעם לשדרג כרטיס מסך ? אם אני ישדר לאיזה כרטיס אז המחשב יצליח להריץ את המשחקים החדשים במדיום ? ואני יוכל לשחק נורמלי בCOD החדש ובBF החדש שאמור לצאת ? תודה מראש.

12. Started by tiestoboy,

היי, לאחר שהתחלתי את התתקנה של הדרייבר נעצרה לי ההתקנה וקפץ לי הודעה שאני צריך להתקין קודם דרייבר VGA סטנדרטי ישן ואז לאחר מכן להתקין את הדרייבר הזה, אך אני לא מצליח לעשות זאת...מה עושים?..זה באג של 4.8?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. יש לי כרטיס טלוויזיה lifeview flytv prime 30 ולוח אם GIGABYTE GA-8I945PG ואין לי כרטיס קול. איך אני מחבר ממיר של יס למחשב? הצלחתי לחבר את הוידאו אבל האאודיו לא מצליח (במחשב הקודם היה לי כרטיס קול וזה עבד מצויין....)

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  15. איזה מבין שני הכרטיסים הבאים כדאי לקחת: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL או XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL לפי מה שראיתי הXFX יותר זול ומהירות הזיכרון שלו יותר גבוהה, אך איזו חברה יותר טובה מבין השתיים ואיזה כרטיס יותר כדאי לקחת?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by PCguy,

מה אתם ממליצים ---למשחקים כמו פיפא וכו... משהו טוב ולא יקר

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. Started by TapUdi,

שלום רציתי לדעת האם כדאי בתקציב כזה לקנות מסך LCD ואיזה דגם? השאלה היא במחירים האלה האיכות תמונה היא טובה ולא עדיף לקנות מסך CRT אחר... תודה מראש

18. Started by Infin1ty,

אני מנססה לחפש כרטיס מסך למחשב מסוג Shuttle (יחסית ישן) שיש עליו ספק כוח של 250WATT על אותו דגם של מחשב הצלחתי להריץ Geforce 6800GT של NVIDIA ולאחר המון כאב ראש של שינויים בביוס הכרטיס רץ בצורה מעולה עם הדריברים החדשים וללא שום בעיות. (גם לאחר ביטול דברים שמבזבזים חשמל ואין בהם שימוש). עכשיו אני מחפש לאותו מחשב כרטיס אחר, אני מתלבט בין NVIDIA ל ATI כי עם ATI הניסיון היחידי שיש לי זה במחשב הנייד והוא רע (כי אני עובד עם לינוקס והדריברים שלהם הם לא מי יודע מה.. אז אין לי מושג מה המצב בווינדוס). כמובן הדבר הכי חשוב, מדובר על יציאת PCI-E X16 ולמען האמת, לאחר צימצום אפשרויות הגעתי רק לאופציה אחת ה Geforce 8500GT השאלה אם אולי אני מפספס משהו? אולי ל ATI יש כרטיס חזק יותר שיתאים…

19. אני קונה אותו וקראתי מס' תגובו שאמרו שזה די בסדר אך למען האמת,אם אני קונה כ. מסך אני מעוניין שהוא יחיה לאורך זמן. אני לא רוצה להתעסק עם החלפת משחה תרמית. האם יש צורך בהוספתת קרור? אם כן, איזה קרור ירעיש בצורה סבירה ולא יפריע בחדר שהוא גם חדר שינה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by aquarius,

האם יש כאלה בארץ???

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

טוב, אז ככה, אני זוכר שהיה מדריך פעם ליציאת טלויזיה אבל אני לא מוצא אותו. אני משתמש ביציאת טלויזיה אבל אני לא רואה שלום כי רזולוציה של טלויזיה לא תואמת של כרטיסי מסך אז אני צריך עזרה בהתאמה הזאת, יש תוכנה כל שהיא שאני יכול לשנות את הרזולוציה לרזולוציה המדוייקת של טלויזיה? תודה רבה!!, יאיר.

22. Started by free fraek,

מישהו יודע איך יראה הR600 ועוד שאלה.. למה אי אפשר לקצץ טיפטיפה במתח זה לא טיפה מוגזם...250W?<

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. שלום קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRA, כאשר אני מעביר את הסרט לטלוויזיה הוא מעביר לי גם את האודיו. איך אני יכול לבטל את העברת האודיו - אני רוצה שהקול ישמע לי דרך הרמקולים של המחשב... תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי מספר כרטיסים. באפשרותי לקנות כרטיס מסוג: GYGABITE GV-RX387512HB ATI RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL האם מדובר בכרטיס טוב? האם צריך לוח אם מתאים בשבילו שיתמוך במשהו ספציפי? השימושים שלי הם משחקים NBALIVE , NFS ואולי גם Gears of WAR , אני רוצה לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר במשחקים האלו. אפשר אולי להמליץ על כרטיס מסך שיעשה את העבודה בעלות יותר נמוכה מהכרטיס הנ"ל (עלותו 1200) ? תודה !

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות ( שרוב הסיכויים יתמוך ב- PCI Express ), ראיתי באתר זיגזג 2000 את Gigabyte 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk במחיר 722.... בעוד שכרטיסים של 6600GT עם 128 מגה עולים בסביבות האלף. השאלה היא אם עדיף דגם חדש יותר עם פחות זכרון או דגם ישן עם פי 2 זכרון... ובנוסף לתשובתכם אשמח לדעת איזה יצרן כרטיס אתם ממליצים... תודה...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.