כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode= יפעל לי על הלוח הזה? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZcyLktAZjt2bXqgs ראיתי שכתוב שזה כרטיס DDR2 ובלוח שלי כתוב שזה DDR400 , זה יפעל או שזה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3666 יעבוד על הלוח אם שלי שהוא זה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=536&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אוקיי התקנו על מחשב את הכרטיס הזה: nvidia geforce 2 mx400 עכשיו הבעייה שלמחשב חסר את הצבע אדום זאת אומרת איפה שצריך להיות אדום זה כמעט שחור ואני לא מבין את זה ניסיתי לשחק בתיקוני צבע לא עוזר מה הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים כבדים...המחשב שלי יחסית חדש אבל הכרטיס מסך חרא אז אני מחפש משהו עד 350 שקל נגיד אבל עדיף לי יותר נמוך... תרשמו דגמים וחברה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום כולם רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי? כי המחירים שלהם כבר פחות או יותר אותו דבר אז השאלה היא לאיזה יש ביצועים יותר טובים בסטוק ולאיזה אפשר לעשות OC? עמית
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם כבר ציינו את זה, אבל בדרייברים של אומגה catalyst 4.4 יש באג (לפחות אני חושב שזה) שאם משנים את ההגדרות של v-sync ל always off אז יש ירידה חדה בביצועים עד להתקנה מחודשת של הדרייברים. מי שרוצה שינסה ויבדוק, אבל אני לא ממליץ.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
נראה ש 4080 12GB לא שווה יותר מדי, טוב בכל מקרה אנחנו יודעים שזה 4070. נראה שאני אחכה ל4080TI . רק אז זה יהיה שווה את השדרוג מ 3080 . השוואה כאן היא לכל כרטיס מקביל בדור הקודם, משווים כאן 4080 ל 3080 ומשווים 4090 ל 3090TI
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח אם שתומך בcross fire יש אליו כרגע sappire x1600 האם כדי לו לשהקיע ולהוסיף בכרטיס מסך שני מאותו דגם או "להסתפק" בsappire x1800xt
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות בשום חנות כמעט אין את ה1950XT קיצר עשינו הזמנה של מחשב חזק חבל על הזמן אבל אין להם XT הם מציאים לי את ה1950PRO עם ה512 מגבייט וכנראה אני יקח אותו כי לקחת מחנות אחרת כרטיס מסך יעלה לי ב600 יותר מהפרו הוא אמר לי שאני אחליט עד שעה שש כי בשש כבר ההזמנה מתבצעת אני צריך לדעת מה דעתכם עליו?! בקשה מי שיכול שיפרט כמה שיותר. אני צריך לדעת גם איך הוא סוחב על הגרפקיה הכי גבוה וכו'.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא מצליח לימצו איפה מגדירים את האפשרויות האלה זה די חשוב אני אשמח אם תוכלו לתת הוראות מדויקות איך להגיע לשם ואולי המלצות לשינוי ההגדרות...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
היי לחבר שלי יש צ'אלה ;] איך אני יודע עם יש לי כרטיס מסך משולב? ואם יש לי כרטיס מסך משולב אני יכול להלחליף אותו? [כמה שנישמע אידיוטי אולי יש?] והממ איזה כרטיס מסך כדאי לי ליקנות ב300-500 שקל תודה רבה ^.^
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ פיפא 09 ופרו 09 על ההגדרות הכי גבוהות. ואני מוסיף לו גם ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2. תקציב לכרטיס 500 שקל. זה המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פשוט דנו תגובות על המסך: lcd-lg 1730s ועל כרטיס מסך: sapphire 9600xt וגם המלצות על כרטיס מסך בתקציב של 1000 שקל
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך ה NVIDIA GeForce 6150 SE לדעתכם הוא טוב מספיק כדי להפעיל טסט דריב או למשחקים טובים איך הוא? ???
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה מבין השלושה יתן ביצועים טובים יותר במשחקים? Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 Twintech nVidia GeForce 9500GT XXT OC 256MB DDR3 PCIe Pine - XFX nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe בבקשה תענו אני צריך כמה שיותר דעות אני בדילמה לא יודע מה לקחת.
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
נדבק למסך בגלל החום שהוא פולט איך אני ינקה את זה מבלי לגרום נזק? אני חושב שזה דבוק למסך חזק כבר..זה כבר בערך שנה ככה אני פשוט פחדתי לגעת בו בגלל שזה עדין וכל החרטא הזה אבל אני חייב לנקות אותו איכשהוא ראיתי חומר ניקוי מיוחד אבל בקבוקון קטן עולה איזה 40 שקל יש דרך בטוחה ומומלצת לנקות אותו מבלי לגרום נזק? (אם החומר ניקוי הזה מומלץ והוא באמת מנקה בלי לעשות נזק אז אני יקנה) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני יודע שהרוב פה לא מכירים(לא זוכרים) את הכרטיסים האלה,אבל זה התקציב שלי.. אני צריך כרטיס גראפי לתוכנה שהמינימום שלה הוא g.force4. כרגע יש לי 9200 עם 128 מגה זיכרון והוא מידי פעם משתגע:נכבה,רואים חצי עבודה ועוד כל מיני דברים מוזרים. יש לי חיבור AGP וראיתי שההמלצה היא ל 6200. השאלה אם זה בכלל שדרוג (גם מבחינת דריברים) או שממש חבל על הכסף? יש לי 2.8 p.4 עם גיגה זכרון, ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ 350 ש"ח. תודה.
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן ביום-יומיים הקרובים לקנות מסך חדש אני כנראה אקנה את הSAMSUNG 206BW 20INCH שהוא מסך רחב... הבעיה שעלתה היא, שהמוכר ציין את העובדה שכרטיסי מסך יותר ישנים לא תומכים במסך רחב... רציתי לדעת האם GEFORCE 6800 תומך במסך רחב? האם מדובר בתמיכה חומרתית או שמדובר בתמיכה תוכנתית? [כלומר- דרייברים] יש לי את הגירסא הכי אחרונה של הדרייברים, Forceware 163.75,.. בכל מקרה- במידה ואין לכם תשובה חד משמעית בנוגע לעניין, כיצד אוכל לבדוק זאת? [אני לא רוצה לשנות לרזולוציה של מסך רחב דרך הדרייברים, כי אני לא יודע איך המסך שלי, מסך CRT רגיל, יגיב לזה]. תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של ה 8800GT לארץ? אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, אבל חבל לי סתם לזרוק 200 ש"ח שהיבואן העלה תוך שבוע היה ניתן ללהשיג את הכרטיס עדלפני שבועיים ומשהו בסביבות ה 1400+ והיום הכי זול שמצאתי זה ב 1580 ש"ח. הכרטיס עדיין שווה את הכסף במחיר הזה, אבל אני מאד אשמח לדעת אם יש לי טעם לחכות למשלוח הבא שבו אולי המחיר ירד חזרה קצת קרוב יותר למחיר שהוא אמור להיות בחו"ל 250$ כמו שהוא תומכר בהתחלה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בקרוב והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. המערכת הפעלה תהיה ULTIMATE ועל המחשב הולך להיות מדיה סנטר, ככה שחשוב שהכרטיס מסך יהיה טוב בשביל המדיה סנטר. המסך מחשב יהיה 19 LCD לא רחב והוא יקנה בקרוב טלוויזיה LCD '37 בשביל המדיה סנטר, ממש לא מתוכנן OC והאמת היא שהוא בכלל לא יודע מה זה OC. חשוב שהכרטיס מסך יהיה שקט והוא רוצה שלכרטיס יהיה TV out טוב. התקציב הוא בסביבות ה500 עד 600 שקל. הכרטיס מסך כמובן יהיה בתושבת PCI EXPRESS. בבקשה תשלחו הרבה תגובות, יש לי עד יום שלישי!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi אודה לתשובה מהירה.. למרות שזה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 )
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, עוד מלפני ההתנתקות, ורציתי לשדרג את ה-geforce 5200fx למשהו טיפה יותר נורמלי שיריץ לי כמו שצריך את BF2 למשל. ראיתי את ה 3450 HD ב- KSP ב-270 ש"ח וגם את ה- Geforce 6600 gt 128MB DDR3 - ב-250 ש"ח. אני מוכן להשקיע עד ה-300 שקל ואם יש משהו יותר נורמלי מהשתיים למעלה אז אשמח לדעת המפרט שלי- Pentium 2.8 1gb ram gf5200
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-