כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
האים 2כרטיסי 6600 GT בתוצרת SLIנותנים ביצועים טובים יותר מ 7800GT מישהו מכיר ביקורות בנושא וקישורים מתאימים תודה :jump:
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
דוגמה,אתה נכנס חזק כאן לתמונה.................. מה החידוש ההו כה מדהים בסדרה ה"חדשה"???? 3dc בPE שלי גם יש,16 צינורות ו6 מנועים גם לPE שלי יש,מה הוסיפו vivo?..כמה טרנזיסטורים?קירור מוזר? בבקשה פרטו מה הולך כאן!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות סרט בפורמט רחב על 2 מסכים כאילו הם מסך אחד? שבמסך השמאלי יראו את החצי השמאלי של הוידאו, ובמסך הימני את החצי הימני של הוידאו יש לי כרטיס מסך 6600GT בעיקרון אני מצליח לעבוד בתצורה שתיארתי - האקספלורר גולש ככה.. הכל פועל ככה בווינדוס - חוץ מוידאו! ברגע שאני מפעיל סרט אז הוא מראה לי רק חצי מהסרט (אני מדגיש שלא יהיה בילבול - חצי! לא את הכל) על מסך אחד במסך השני רואים ריבוע שחור במקום שאמור להופיע החצי השני של הסרט מה עושים? יש דרך לסדר את זה? הכרטיס הוא לא DUAL DVI חיברתי מסך אחד על דיגיטל ומסך שני על אנלוג
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כמובן שאני מדבר על 8800GTS... איפה בא לידי ביטוי כמות גדולה יותר של זיכרון והאם ההשפעה במשחקים היא גדולה? כיום יש לי מסך עם רזולוציה של 768*1366, על איזה כרטיס אתם ממליצים ללכת? תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עכשיו ככה אני מתקין תדריברים והוא לא נותן לי להתקין אותם עד הסוף המיפרט שלי בצד עם יש שאלות עכשיו זאת הבעיה שהוא לא נותן לי להתקין תדריברים ואני מנסה עם 3 גירסאות שונות הראשונה העדכנית ביותר השניה הקודמת והשלישית זה הבטא לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הינה לינק למודעה למי שיכול לעזור תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104023.new&lastaction=post#new
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. בחרתי בכריס המסך הזה למיטב הבנתי הוא מספיק למה שאני צריך אני לא משחק על המחשב לקחתי לוח אם שתומך בשני כרטיס מסך PCI-E X16 בשני החריצים SAPPHIRE ATI RADEON HD3650 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 2 ¤1060 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2162 האם כדאי לי לקחת את הדגם המ…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך 6800GT של לידטק ! וגם ספק כוח של אנטק טרו פוואר 380W... והכרטיס מסך שלי מחובר על אותו החוט עם ההארדיסק ( באותו החוט יש שני מולקסים ) השאלה אם עדיף לי לחבר את הכרטיס בנפרד ? או שזה לא ממש משמעותי ? ואם כן למה ומה ההבדלים שאני אמור להרגיש ? שיפור ב OC יורגש ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הרבה אומרים שה-6600GT עוקף את הביצועים של ה-9800 Pro. אז אני רוצה לדעת האם שווה לי למכור את הרדאון ולקנות 6600GT? אם כן כמה נראה לכם שהוא שווה? * קניתי אותו ב-1230 ש"ח מ-KSP. * יש לי את הקופסה, הדרייברים ואני יכול גם להוסיף את ה-Bundle.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה למחשב הלכתי לכרטיס מסך באפשרויות ועשיתי לו Extention mode הכל טוב ויפה...אני סוגר עכשיו אני בא לכבות את זה ואני רואה שהלשונית שאיפה בוחרים איזה מצב זה יהיה לא שם יותר. למי יש מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כרגע אני מריץ את המפרט שיש בחתימה עם כרטיס מסך 7900GS וללא חיבור מתח נוסף, הבעיה היא שלא הבנתי כיצד לחבר אותו - את חיבור ה-6pin לכרטיס מסך (זה ברור), אבל מהצד השני יש לי 2 מולקסים נקבה - האם יש לחבר לשניהם את המתח או רק לאחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אחרי סוג של השוואה שעשיתי החלטתי שכרטיס המסך שהכי כדאי לי לקנות הוא 6600GT. הוא בטווח המחירים של X600XT אבל אין בכלל קשר ביניםה מבחינת ביצועים. כל הבנצ'מרקים שלו שמים אותו ברמה אחת מעל X700PRO. אם למישהו יש הצעה לכרטיס באיזור ה- 1500 שמשתווה...אני אשמח. אם לא. מישהו מכיר את XFX? הם היחידים ב KSP שמבוססים על 6600GT? זה ממש דחוף תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום!! אני עומד לרכוש כרטיס מסך 8800gts והייתי שמח אם תמליצו לי על חברה מסוימת. אני מתכון לקנות את הכרטיס מסך באחת מהחנויות הבאות: ksp,ivory,tms ונעה מחשבים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי פה מארז THERMALTAKE SOPRANO DX ורציתי לדעת האם אני אוכל לדחוף לתוכו HD4870? :s05:
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
אני בקרוב קונה את ה- Geforce 6800 Ultra ובנתיים אני מתלבט בין שתי חברות - או של LeadTek או של Pixel View Prolink. (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=6954) אני לא מכיר כל כך את ה- Pixel view אבל לפי מה שאשפר לראות מקבלים גם שלט וכל מני דברים מגניבים, השאלה של אם אני אקבל את זה גם בארץ... אבל מצד שני הקירור של Leadtek נראה ממש טוב אבל אני לא יודע גם אם הוא מרעיש או לא. או את זה של XFX. המחיר לא כל כך משנה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הי, קיבלתי תוצאה של5037 האם זה נורמלי למפרט שלי? להלן המפרט: intel core 2 dou e6600 gigabyte dq6 geil 1gb ddr2 667mh leadtek 7900gt extreme
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כמו במסך רגיל CRT ,אם לא שמים שומר מסך התמונה תיצרב? TNX
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912&CatCode=121 איך הכרטיס מסך הזה הוא טוב כמו gigabyte כי הוא עולה רק 1758 וזה הפרש גדול אני מתכוון לקנות אותו אז איך הוא
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום . המפרט שלי נמצא בצד . אני לא כזה גיימר ומשחק בדרך כלל רק בכמה משחקי רשת . שיחקתי עם המחשב הזה הזה בCOD4 בהגדרות נמוכות-בינוניות די חלק אבל COD5 בקושי זחל עליו . אז אני בכלל לא מצפה שהCOD החדש יעבוד על המחשב . יש טעם לשדרג כרטיס מסך ? אם אני ישדר לאיזה כרטיס אז המחשב יצליח להריץ את המשחקים החדשים במדיום ? ואני יוכל לשחק נורמלי בCOD החדש ובBF החדש שאמור לצאת ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר כרטיס טלויזיה איכותי וטוב שיתאים לויסטה?, אני מחפש כרטיס שתיהיה בו אפשרות הקלטה, רדיו וכו' תקציב: עד 400 ש''ח. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עזרו לי להחליט מה לקנות אני צריך AGP
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זה הכבלים האלו קיבלתי.. http://www.bit-tech.net/content_images/sapphire_radeon_x1950_pro/cabless.jpg אני לא מבין בדיוק מה אני צריך לחבר כדי להשתמש בVIVO... אני רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי שזה אומר SVIDEO.. תודה מראש לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
Hey guys I've got a big problem : My Albatron 6800GT drivers just won't work . Now the story begins when i've tried to change them to a 61.34 since they're faster , so i've d/l them from 3dguru and run setup . that just make all the options from the display pannel to dissapear , so i've tried manually from the device manager , and now it work , BUT everytime i do reset it just have a yellow remark on the device manager saying that : "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) " . So i've thought , ok when did i touch the regedit last , and then i've remembered i've updated the coolb…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד לנובו g550 מערכת הפעלה ווינדוס 7 home premium ו 64 ביט כרטיס המסך שלי הינו lp156wh2-tlaa כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה האיכות יורדת פלאים שאלתי היא האם ישנה אפשרות להחליף כרטיס והאם זה יעזור בכלל,האם לאיכות הכבל שמחבר את המחשב לטלויזיה ישנה משמעות ואולי הוא הגורם הבעייתי,או שיש רעיון אחר,כל תשובה תתקבל בחיבוק... תודה מראש איתי שנהר
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-