כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה, אני זוכר שהיה מדריך פעם ליציאת טלויזיה אבל אני לא מוצא אותו. אני משתמש ביציאת טלויזיה אבל אני לא רואה שלום כי רזולוציה של טלויזיה לא תואמת של כרטיסי מסך אז אני צריך עזרה בהתאמה הזאת, יש תוכנה כל שהיא שאני יכול לשנות את הרזולוציה לרזולוציה המדוייקת של טלויזיה? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה פה משבחים את המסך הזה.. החלטתי לראות מה יוצא מהמכירות הפומביות באולסייל..ולקחתי אותו ב1740 (1780 כולל משלוח) עכשיו נשאר לי רק להזין את מספר הישראכארט וזהו כדי לאשר סופית.. האם לקחת או לא? משתלם? כן? לא? החלטה מהירה אני צריך
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מחוץ לעולם כרטיסי המסך לכשנה וחצי, ואני רוצה לסגור פערים בידע שלי בעניין הבדלי הביצועים. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות הראשונה - האם ההבדל הביצועים בין HD4850 לHD5850 מצדיק כרגע את הבדל המחירים? השנייה - האם התמיכה בDX11 תהיה באמת חשובה עוד שנה בערך? הבנתי שכבר מתחילים לצאת משחקים אשר תומכים בפלטפורמה הזו, ואני לא בטוח אם תהיה תמיכה לאחור בDX10 הצולע או בDX9 המיושן משהו. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם לקנות אחד מהנ"ל או לחכות ל HD5770, שאמור לעלות פחות, ולספק ביצועים סבירים ויותר למסך 19". השלישית - אתם יכולים בבקשה לשים פה קישור למבחני ביצועים עדכניים לכרטיסים החדשים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
שלום לכולם סוף סוף החלפתי את Radeon 9800PRO הגוסס בHD3650. לפני ההחלפה היסרתי את הדרייברים הישנים וכיביתי תמחשב לצורך ההחלפה. הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של (ATI (3600 Series ובעת ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שההתקנה לא מזהה את החומרה המתאימה וההתקנה מתבטלת נאלצתי להתקין דרייברים יחסית ישנים מדיסק ההתקנה. למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים המעודכנים מהאתר של ATI ? תודה.. עריכה אני גם לא בטוח שהדרייברים מהדיסק הותקנו כמו שצריך. האם יש דרך לוודא תקינות הכרטיס? (חוץ מלנסות להפעיל משחק)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
קודם כל לפי מה שהבנתי התוצאה הזאת: ל4870 512MB היא נמוכה , וצריך להיות מעל 9K הנא תמונה מGPUZ הכל נראה תקין אך זאת התוצאה שאני מקבל , מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם הכרטיס fx 7300 512 mb tc עונה על הצריכם של גיימר מתחיל (בלי שאיפות...) והאם הוא שווה 350 שקל??
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי , אני צריך מסך טוב עד 1000 שקל . (חריגות קטנות עד 99 שח ) . מסך CRT , מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט . יש לי כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לראות את הביצועים שלו . מה דעתכם עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 תודה .
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה במחשב (זה תומך בכבלים- HOT , נכון?) שיהיה טוב וזול, אני לא מתכוון להקליט הרבה (פעם ב...) אז אני לא צריך משהו יקר, יש משהו שעונה על הדרישות שלי? ועוד שאלה, איזה חיבור יש לכרטיס USB או PCI? (עדיפות לPCI) ד"א תקציב בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים. מה דעתכם על הכרטיס הזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שישמש אותי בעיקר למשחק. כמה שאלות לי אליכם: 1) מה היא הפירמה הכי טובה לכרטיסי מסך למטרות משחקים? 2) מה היא הסדרה הכי טובה למטרות אלו? (GT, FX, MX וכו') 3) על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
הOC שעשו לו , שאיתו הוא מגיע בסטוק מקצר לו את החיים, או שזה לא משמעותי? זאת חברה טובה כבר אמרו לי אבל המאורר שלהם שקט? או שהוא ממש רועש ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
דברתי עם משהו שאמור להבין בנושא והוא אמר שאולי בעתיד תצא תוכנת סימולציה כלשהי שתאפשר לכרטיסים ישנים יותר(DX9) לתמוך ב-DX10 במידה והם חזקים דיים?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בהפעלה של משחקים לא כבדים המסך נכבה מה יכולה להיות הבעיה ? הורדתי את הדרייבר האחרון 7-6_xp_dd_ccc_wdm_enu_48640 טמפ' במנוחה 47 אני יבדוק במאמץ
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
משחקים כמו GTA:SA AOM 3 לא יודע אם הם נחשבים כבדים, תאמרו לי אתם מפרט: CPU processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz CPU Speed 3.05 GHz Performance Rated at 4.58 GHz System RAM 446.7 MB Operating System Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) Video Card SiS 661FX (SiS 661) Sound Card MPU-401 Compatible MIDI Device CD LITE-ON DVDRW SHW-160P6S PASS, but the Speed could NOT be analyzed. יש AGP תודה(:
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה סוגים של הראדון 9600 פרו הנה הלינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php בבקשה תגידו לי איזה מביניהם הכי טוב ל oc והכי איכותי??? {עד 1000 שקל}. תודה גדולה לעוזרים!!! ;D
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Radeon 9500 NP??? עזבו את זה שקשה להשיג אותו. אני שואל מבחינה טכנית
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס ומאחר שהוא די מקרטע לי במחשקים על רזולוצייה גבוהה החלטתי לקחת אותו עד לאובר של GTS איזה תוכנות מומלצות מאחר וNVIDIA NTUNE אין בה שום אופצייה לאובר כלשהו.. אז איזה תוכנות מומלצות ולאיזה טמפ' אני אמור לצפות?? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם לא שניהם באותו % , אז : איזה מהם להעדיף ב OC ? מישהו בדק ? מצא נתונים ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת באתר וראיתי שהציון של הכרטיסים שם גבוה משלי גם כשהוא נמצא ב|OC, האם הבעיה במעבד? מפרט בצד, תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג MSI 7600GS 512MB AGP, קניתי אותו לפני כמה ימים, עכשיו דבר ראשון ששמתי לב באמצע ששיחקתי משחק הכרטיס הוציא רעש כלשהוא, ואז המחשב עשה ריסט.. אחרי זה בדקתי תטמפרטורות שלו דרך EVEREST, במנוחה הוא נמצא באיזור ה 70-80, ובמאמץ הוא מגיע ל90, עכשיו בכרטיס עצמו אין בכלל מאוורר (ב MX 440 המעפן הקודם שלי יש אפילו מאורר) יש עליו צלעות קירור או משהו כזה, וזה ממש על הפנים........... קיצור מה אפשר לעשות בנוגע לזה??????? (חוץ מלהחזיר תכרטיס מסך לחנות, מה שאני חושב שאני יעשה, אבל בכל זאת - אם יש פיתרון אחר ..)
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-