כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מתכנן רכישת מחשב בקרוב, ואני צריך לקנות את המחשב בימים הקרובים כדי שהוא יהיה מוכן ללימודים. כמו כן, קראתי שאמורים לצאת יחסית בקרוב (מתי?) כרטיסי הביניים של הדור החדש - ה-6600 והX700. רוב הסיכויים שלא יהיה לי את התקציב לקנות את אחד מהכרטיסים האלו, אבל הכרטיסים האלו אמורים להיות הרבה יותר טובים מכרטיסי הדור הישן, לדוגמה ה-9800PRO וה 9600XT ולכן סביר שהמחירים שלהם ירדו. מישהו יודע במקרה (או יכול להעריך מהשקות קודמות של כרטיסים, ברור לי שאי אפשר להתחייב על מספרים מדוייקים) אם ומתי צפויה להיות ירידה במחירים של ה-9600XT וה-9800Pro? כי אם צפויה ירידה משמעותית, יכול להיות שאני אקנה לוח עם כרטיס מסך ONBOARD (תוספת שולית מבחינה כספית), ואשדרג כמה שבועות אח"כ לאחד מהכרטיס…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
להלן הידיעה: http://www.digitimes.com/news/a20040930A7056.html וואו, XBOX2 עם R500 שיוצא ברבעון ראשון 2005 וR480 שיוצא בקרוב .... ATI ממש עסוקה טוב הנה *לחיים*, להמשך קרבות מהנים בין ATI, ל-NVIDIA ולעוד כרטיסים מדהימים שיגיעו ויפילו אותנו מהכיסא עכשיו אני אשב בצד ואחכה לכל ה-FANBOYS שיפלטו את השטויות המתלהבות שלהם כתמיד
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעבר ל- 3dMark2K5, האם יש שיפור ב-FARCRY או משחקים כבדים אחרים? אם כן תנו בבקשה תוצאות, לינקים וכו' תודה ^^
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
hey , חבר שלי רוצה להזמין מחול תכרטיס , הבעיה היא שבלוח שלו יש רק סלוט APG .. יש כבר כרטיסים תואמים או רק PCI-E ? ואם אין אז מתי הם יהיו זמינים בחנויות למשלוחים בערך תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שאיתו אני אוכל להפעיל מהמחשב בחדר סרט ושיראו וישמעו את הסרט בטלוויזיה בסלון ושזה יהיה ללא חוטים ובאיכות של 5.1 כמו של כבל אופטי ושאיכות התמונה תהיה באיכות הטובה ביותר שיכולה להתקבל מאותו הסרט. נמאס לי כבר להעביר חוטים באורך של 10 מטר לאורך המסדרון ואז בחזרה לסלון שלי וגם האיכות צליל היא ממש אבל ממש גרועה בגלל שאני מעביר את החוט על שתי ערוצים ואז המערכת הקולנוע הביתית מעבירה ל 5.1 ערוצים וזה נשמע ממש גרועה ונמאס... רציתי לקדוח חור בקיר ולהעביר כבר אופטי אך הקיר בעובי 25 ס"מ בערך והמרחק הוא יותר מ2 וחצי מטר וזה סתם מסובך... אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות את כל זה וללא חוטים שיצאו מהמחשב אליו אלה רק מהמכשיר אל הטלוויזיה. שעלות המכשיר לא תעלה על 350 שקל אבל אם אין …
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר ו? אני צריך לימחוק את הישן? איך אני מתקין אותו? 1)מאיפו אני מוריד את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 2)אחרי שאני מוריד אני צריך לימחוק ? כיאלו איך אני מתקין את זה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה יותר טוב נמוך או גבוה? כלומר מה יותר טוב 1:450 או 1:550. מה זה אומר בכלל? תודה
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה זה כרטיסי מסך המבוססים על R3xx , והאם כרטיס המסך RADEON 9600 הוא כזה?
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו כאן כתב שהוא התקין את הדרייבר בטא והעכבר הפסיק לעבוד לו ומחקו את התגובה אותו דבר אצליי%%$%$ התקנתי את הדרייבר האחרון והעכבר שלי פשוט מת חשבתי שזה צירוף מקרים בכלל לא קישרתי בין הדברים עד שקראתי את מה שהוא כתב מישהו יודע עוד משהו על זה אין לי עכבר עכשיו!
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את 3DMARK05 ושאני אני מנסה להריץ אותו מתקבלת לי ההודעת שגיאה הבאה: idirect3ddevice9::createpixelshader failed:invalid call(d3derr_invalidcall מזה אומר ואיך אפשר לתקן את זה??? בתודה HellBoY
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך ממכם המלצות למסכים טובים עם ביצועים גבוהים עד 2800 ש"ח חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 172T מהירות תגובה 25MS עם יצאית DVI במחיר 2500... אני לא בטוח אבל... אם אתם יכולים אני אני מעדיף עם יצאית DVI לאיכות מקסימלית...
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קראתי את הדיון על מסכי CRT לכל תקציב ושימוש, אך עדיין יש לי התלבטות קלה. אני מעוניין לקנות מסך חדש ומתקשה להחליט בין מסכי ה- ''17 הבאים: MAG 796FD2 LG F700P Viewsonic G75F אני מבין ששלושת המסכים שווים פחות או יותר ברמתם, אך אשמח לקבל חוות דעת והמלצות שונות. האם מישהו מכיר אתר שביצע השוואה בין המסכים הנ"ל או פירסם ביקורת עליהם? היכן יש חנות שבה נמצאים שלושת המסכים בתצוגה כך שאפשר יהיה להחליט על סמך העדפה אישית? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte ardeon 9550 128mb עם 64bit ככה רשום על הקופסה קניתי מksp עכשיו אני רוצה לדעת עם לשנות משהו במאפיניים ואין לי מושג מה לעשות ואיך כשקניתי את הכרטיס התקנתי את הדרברים והתחלתי לשחק
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הכותרת אמרה את שלה אני מקוה לתשובות זה מאוד חשוב לי אבל אני לא אפרט למה.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1823 זאת גרסת בטא, כרגע אני משתמש ב R9600XT עם 256M זיכרון. האם זה משפר משהו?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מסך מסוג LG די חדש (חצי שנה בערך) וזה מה שאני מקבל לאחרונה: מה זה בדיוק? האם "הלך" המסך או שזה קשור לאיזשהם הפרעות (מגנטיות?),אגב אין לי ליד המסך שום מכשיר חשמלי אחר.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
?!?! אני לא יודע אני צריך להתדעכן בכרטיסים הרבה זמן לא נכנסתי לאתר :'( פעם ה 9800 PRO 256BIT היה עולה 1450.. יש איזה משהו יותר טוב שעולה במחיר שלו? כמה עולה 6800GT 660GT X600 וכל שאר הירקות?
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה צריך לעשות בבקשה? יש לו אפקט ירוק כזה תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חשבתי על הLG L1710B, יש לו DVI, יחס ניגודיות של 1:450, וזמן תגובה של 16MS. פה ניתן להשיג אותו במחיר מעולה של 2599. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1722,normal_sales שני שחשבתי עליו הוא היונדאי Q17, גם לו DVI, ופנאל סמסונג 12MS. יחס ניגודיות של 1:500.השאלה אם באמת הפסיקו לייבא אותו לארץ. מחירו בערך 2800 שקל. שלישי שיכול להיות הוא ה- IIyama 17 E-431S, שמחירו הוא 2800 גם, יחס של 1:450, 16MS. כולם כמובן עם DVI. 2800 שקל זה הגג שאני יכול להוציא, אז הViewsonic כנראה לא בא בחשבון. *עוד שאלה שיש לי היא עד כמה הDVI משפיע? כי יש לי כרטיס GF4MX, אין בו DVI, האם כדאי לי להחליף אפילו לכרטיס כמו FX5200 עם DVI? או לחכות עד שנרכוש כרטיס חדש? אנשים בבקשה תע…
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אם אני יקנה תכרטיס מסך שהמלצתם לי שתומך ברזלוציה של 2056-1800 בערך והמסך שאני מעונין לקנות זה סמסונג 710V LCD שהוא תומך ב1024-1280 האם זה מצדיק לקנות תכרטיס שהמלצתם - האם אני אוכל לנצל את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי על מסך הLCD כי אחד החברים שלי אמר לי שגרפיקה עדיף מסך CRT שתומך ברזולוציות הרבה יותר גבוהות ומתאים לגרפיקה הרבה יותר מLCD ,תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד את הדריבר 4.9 החדש... הורדה ישירה אבל בלי קונטרול סנטר הזה.. ושאני מוריד בלי הקונטרול סנטר הזה אז אני צריך למחוק את הדריבר הקודם?ואז להתקין את החדש?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של AOC מדגם: Monitor Name: AOC Spectrum 7Klr A Monitor ID: AOCB800 הוא שווה משהו היום? אתם צריכים עוד מידע? נקנה לפני כשנתיים וחצי. איך הוא למשחקים?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-