כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? הלוח מבוסס via apollo pro 133A chipset ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הכרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
האם יש לה יצאה מיוחדת? אם יש לי מסך LCD אני צריך מתאת או משהו מיוחד הוא שזה ישר מתחבר /מתאים?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה הם הצינורות בכרטיס המסך בכל מקום כתוב את זה ואני לא יודע מה זה?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בעיקר בשביל פוטושופ בלי משחקים בכלל המליצו לי על 300SE או X1300 או 7300GS אם אני לא טועה אבל תעזרו לי עם דגם ומחיר אוקיי?
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה הקניה הכי הגיונית היא ה5700 (כמובן "רגיל") ב700 ש"ח. אני מתעקש על נווידיה כי זה לא בשבילי ואני ממש לא סומך על קישורי החבר שלי (שגר הרחק ממני) להחלפת הדריוורים לATI אני מעדיף לקחת כרטיס טיפה יותר חלש ולחסוך את הטירחה לעתיד. אז אכן ישנו רק ה5700 בתחום הזה?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 700שח לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי בניסוח אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי את המחשב הנ"ל לפי המלצתכם (המלצת הפורום) כיום אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשחק ברזולוציות גבוהות יותר (לדוגמא במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 אני משחק ברזולוציה בינונית ואני רוצה לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר). מפרט המחשב שלי הינו: מעבד: intel pentium D 805 dual core 2.66GHZ 533MHZ 2X1MB LGA775 לוח אם: ASROCK ConeRoeXFire-eSATA2 (775, 945P, DDR2 667, 2XPCI-E CROSSFIRE, HDAudio SATA2,1394, GBL) זכרון: TWINMOS DDR2 533 MHZ 512 MB X2 כרטיס מסך: Asus EN7600GT 256MB HDTV DVI PCI-E retail והשאר - זה השאר. בכל אופן כרטיס המסך עלה בזמנו 1030 ש"ח (בKSP), ואני מחפש משהו טוב בהרבה בתקציב דומה (אם אפשר בפחות אז מה טוב), אני מחפש משהו שא…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עם 9600GT והוא כבר לא מצליח להריץ משחקים כגון COD5, ו- Dawn of War על המסך שלי ברזולוציה מקסימלית (20" - 1680X1050) התקציב - 900 עם אפשרות לחריגה עד 1100 אבל רק במידה וזה באמת משתלם. המפרט הוא המפרט שבצד עם 2 שינויים - הזיכרון יוחלף לקורסאיר 4GB CL5 הספק יוחלף לקורסאיר 550W כשאני אחליף כרטיס. (יש לי כבר את הזיכרונות והספק) בהתחלה חשבתי לכיוון של HD4850 או 9800GTX/GTS250+ אבל ראיתי שבתוספת של 100 ש"ח אפשר להשיג GTX260 SP192 אז אולי עדיף? כמו כן אם כבר אני מוציא 900-1000 ש"ח על SP192 לא עדיף להוציא 1100-1200 על SP216? או שזה כבר יותר מדי אוברקיל למסך שלי? בכל אופן המלצות על כרטיסים יתקבלו בברכה - חשוב לי השקט (עד כמה שאפשר בכרטיסים כאלה)
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כרגע E700B, נמצא על 1024X768 85HZ הצבעים לא משהו ושאני עובד בוורד או באינטרנט כואבות העיניים משהו רציני... גם רק הזכוכית שלו שטוחה, כלומר הצג עצמו לא שטוח. בכל מקרה בהתחלה חשבתי על LCD ואז הבנתי שהוא לא טוב למשחקים, וגם הבנתי ש CRT 19 זה דבר בומבסטי ואני לא רוצה שהוא יהיה צמוד לפנים שלי. חבר שלי המליץ לי על המסך הנ"ל ורציתי לשאול את דעתכם עליו מאנשים שהתנסו איתו. תודה מראש.
-
יש לי athlon 64 3000+ gigabyte k8npro s-754 A-DATA 400 521MB ותתכוננו לזה גיפה 4 MX 440:X חחח אתם בטח מתפקעים מצוק כן כן תצחקו עוד מעט חוזר הראדון 9800 פרו מתיקון ;D(כן סנייק כבר הרסתי אותו..) כמה FPS אני מקבל בבאטל פילד ויאטנם? בלי השייד וכול החרא הזה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ולא ATI וNVIDIA, אלא ASUS GIGABYTA LEADTEK וכו וכו בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים הכרטיס ATI RX1300 series -של MSI
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, חבר שלי הולך לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה סרטים ועבודה שותפת, וגם משחקים בינונים, וכל זה במסך 19 אינץ' וטלוויזיה 32 אינץ'. בעיקרון בטלוויזיה הוא משתמש הרבה פעמים למטרות סרטים ומשחקים במסך ענק כשחברים באים לבקר, אז חשבתי להציע לו את ה4770 אבל אני לא יודע אם הוא יכול לסחוב מסך ענק ברצף. המטרה של הנושא היא שרציתי לשאול האם אפשר לחבר את הטלוויזיה והמסך לכרטיס המסך ביחד וכשמתחשק לו הוא במחשב מגדיר שהטלוויזיה תעבוד והמחשב יעבור אליה לבדו? אין לו הרבה סבלנות כל פעם לכבות את המחשב וישר להעביר את החוטים לטלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
תישמעו אני רוצה להיות בטוח במשהו אני צריך תעזרה שלכם . הייתי אמור ליקנות את ה h4890 אבל היום יצא ה hd5830 שבערך באותו רמה שלו יותר חזק בכמה אחוזים בודדים ואם dx11 אז החלטתי ללכת עליו עכשיו המעבד שלי intel core 2 dou e7300 2.66 אני קונה ספק 550 w של ססוניק וקירור של mugen 2 למעבד עושה OC למעבד לכ 3.2-3.6 כי הלוח שלי מגביל אותי . לפי מה שאמרו לי לאחר ה oc לא אמור להיות לי צוואר בקבוק מה אתם אומרים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נכון יש את ה ATI HD 4770 ויש את ה- ATI HD 4890 ויש את ה- NVIDIA 9800GTX וגם יש את זה - ATI HD 4770 Crossfire אז אומרים לי שזה ATI HD 4770 Crossfire הכי חזק מכל מה שרשמתי ואני רוצה לדעת אם שווה לקחת את NVIDIA 9800GTX או את ATI HD 4770 Crossfire ב- 900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
דרך ה CATALYST CONTROL CENTER כי ללחוץ על המנעול לא ממש עוזר...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מהירות המאוורר היא תקינה? ומה בנוגע לטמפרטורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש ברזולוציה מאוד גבוהה (1920x1200) ובלי משחקים אבל עם סרטים ובתקווה ב HD. האם עדיף לי x1550 של sappire עם 512 בשביל הרזולוציה הגבוהה או 7300 geforce עם 256 שקיבל כאן הרבה יותר תקשורת חיובית לעומת 1550 שלא הוזכר כמעט? שווה לציין שהממשק הוא agp x8.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני לא כל כך מעודכן בזמן האחרון בכל הנוגע לחומרה וכל זה (בלשון המעטה) ובמיוחד בקטע של כרטיסי מסך, אבל ממבט קצר על הת'רדים באזור אני משום מה רואה מן תופעה שכזו שמחייבת התאמה של כרטיסי מסך מסויימים לסוג המסך שישנו. למה בעצם? אם יש לי מסך 17" CRT למה שלא אוכל להשתמש באיזה כרטיס מסך מהשוק הגבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכם, היום הפעלתי את המחשב ואחרי מס' דקות התחלתי לשמוע רעשים של טרקטור מתוך המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שהרעש נובע מהמאוורר של הכ.מסך, לאחר כמה דקות המאוורר פשוט הפסיק לעבוד. ניקיתי את המאוורר (חיצוני, לא פרקתי וכ'ו..) וכלום, נתתי למאוור פוש קטן עם היד והוא התחיל לעבוד בצורה איטית מאוד. הכ.מסך במנוחה על 47-50 מעלות ככה שבנתיים לא נראה לי שיש סכנה כלשהי שהכ.מסך ישרף. ועכשיו לעניין המרכזי, הכ.מסך נקנה מ-FOXPC לפני שהתאחדו עם TMS, יש לי על הכ.מסך אחריות וכרגע אין עם מי לדבר, שלחתי מיילים, נאדה. מה אני יכול כרגע לעשות שעוד לא עשיתי? אל תציעו לי לפרק וכ'ו.. אני לא רוצה להתעסק בזה ואני מעדיף שאנשים שיש להם קצת יותר ניסיון ממני יתעסקו בזה. כמה יכול לעלות לי תיקון של תקלה כז…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המפרט שלי [מלפני שתיים וחצי] Intel core 2 duo e8400 3ghz לוח אם gygabite x48 DS5 כרטיס Saphire ATI HD4850 512mb זכרון 4GB DDR2 800mhz מערכת ווינדוס 7 64 ביט ultimate בעיקרון מערכת משחקים והיא עבדה יופי במשך הזמן לאחרונה אני שוקל האם להחליף בחדש? שיהיה מוכן לקראת המשחקים החדשים השאלה איזה כרטיס יתאים ברמה למערכת הזאת בהנחה שאני מעוניין בכרטיס שהרמה שלו די דומה [או קצת גבוהה] מהרמה שהכרטיס הנוכחי היה בה לפני שנתיים וחצי [כשהיה חדש יחסית]. לגבי תקציב אני לא יודע כמה צריך לעלות כרטיס כזה אז רק אחרי שאדע כמה יעלה אני אחשוב אם כדאי תודה!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם ATI מייצרת היום בעצמה את הכרטיסים שלה? אמרו לי שלא, אבל משום מה כרטיסים כאלה מופיעים בפנדה(לינק מצורף) ובאתר של ATI. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_97
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-