כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
גירסה חדשה של דריברים הגיעו! 7.1! להורדה : http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html הנה רק חלק מהשיפורים: עוד 2 דקות הם אצלי!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600 GT והוא מציג קבצי 720P באופן טוב. יש לו TV OUT ויש חיבורים של S-VIDEO ו-RGB. אם אני מחבר אותו לטלוויזית LCD עם HD ויש לי סרט 720P על המחשב הוא פשוט ינגן אותו בHD כמו שצריך? מה לגבי רזולוציות, שבמעבר למסך רחב?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ואל תגידו לי שכל הנתונים חשובים. ואם אפשר לדרג את החשיבות בסדר יורד מה התפקיד של הזיכרון בכרטיס? ובאיזה מצב אני ארגיש בהבדל בין 256mb ל- 512mb
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
למה אין לי בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרה של אוברקלוק? לכולם בתפריט הזה יש אובר קלוק כזה שאפשר לעשות למה לי אין אותו?/ [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של NVIDIA יש לא שלוש יציאות ומיכיוון שאני מנסה לחבר 2 מסכים רגילים אני נאלץ לחבר אחד מהם ליציאת VGA ואת השני ליציאת DVI-I בעזרת מתאם מDVI-I לVGA. המסך שמחובר לVGA נידלק עם הפעלת המחשב והמסך השני נישאר בהמתנה עד שמערכת ההפעלה מסימת לעלות, כאשר היא מסימת הוא "נידלק" אבל נישאר שחור, הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה. מכיוון שחיבור של מסכים במקביל הוא נושא בנאלי ולא מסובך ומכיוון שניסיתי את כל הצורות השונות ... תדרים, רזולוציות וכו וראיתי שהמסך נישאר שחור אבל עובד (הוא תקין) תהיתי אם אפשר להכריח את הכרטיס מסך להפעיל את יציאת הDVI בהפעלת המערת כבררת מחדל ול את הVGA ולהמישך לנסות משם. האם משהו יודע איך עושים את זה? איך גורמים לכרטיס מסך לגשת לDVI כבררת מחדל? …
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום! אני כמעט סגור על קניית 6600GT בKSP... עכשיו אני ראיתי שיש שם גם 6800 ב300 בערך ש"ח יותר.. עכשיו האם במקרה שלי כדאי לי לשדרג ל6800? הביצועים ישתפרו פלאים? עכשיו צריך גם לקחת בחשבון שאם אני משדרג ל6800 אני צריך ספק כוח יותר חזק ממה שישלי במארז CI6A19.. שזה אומר עוד 380 ש"ח... מה דעתכם? נ.ב. אני דיי קצר במזומנים...( )
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות בשום חנות כמעט אין את ה1950XT קיצר עשינו הזמנה של מחשב חזק חבל על הזמן אבל אין להם XT הם מציאים לי את ה1950PRO עם ה512 מגבייט וכנראה אני יקח אותו כי לקחת מחנות אחרת כרטיס מסך יעלה לי ב600 יותר מהפרו הוא אמר לי שאני אחליט עד שעה שש כי בשש כבר ההזמנה מתבצעת אני צריך לדעת מה דעתכם עליו?! בקשה מי שיכול שיפרט כמה שיותר. אני צריך לדעת גם איך הוא סוחב על הגרפקיה הכי גבוה וכו'.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אחים שלי תעזרו לי שוב! חיברתי לחבר שלי את המחשב לטלויזיה עם חיבור הTV OUT בכרטיס מסך שלו (geforce mx 440 64MB של INN0) הקיצר התפעלתי הכל כולל את התוכנה TVTOOL וסידרתי את ההגדרות ובכל זאת רואים ממש לא יפה בטלויזיה והרזולוציה והצבעים ממש לא משהו ואני לא יודע ממש לסדר את זה ולהתעסק עם התוכנה. אם מישהו יודע איך לשים הגדרות אופציונאליות ואיכות תמונה טובה שיעזור לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה עד 300 מקווה שפחות טוב ואיכותי למסך cmv 22 אינץ, המטרה לראות הרבה טלוויזיה במסך והאם יראו טוב? ואפשר לעבוד עם העסק הזה הרבה תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אנשים, כן, ידוע לי ששאלות על מסכי CTR זה לא כזה שוס היום כשכולם כבר מדברים על LCD, אבל היות ונוכחתי כי מסכי LCD עדיין לא בשלים מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים כבדים לפי דעתי, החלטתי להמשיך עם טכנולוגיית ה-CTR לעוד כמה שנים מחוסר ברירה (עד שטכנולוגיית CTR דק תהיה בשלה מספיק ) אז אולי בכל זאת אם אפשר עזרה ... יש לי כיום מסך LG 995E "19 המראה סימני גסיסה סופיים בהחלט (אחרי תיקון כושל במעבדות LG) והיות והמסך שירת אותי נאמנה במשך 4.5 שנים ברצוני לדעת אם יש מסך דומה בסדר גודל של עד 2000 ש"ח היכול להחליף את המסך העכשווי. השימוש במסך בעיקר למשחקי מחשב, סרטים ,עיבוד גראפי חובבני, גלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנת אופיס. תודה מראש dkrjvi
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברה חשבתי יש לי ראדון 9200 se ושאלתי את עצמי האם כדי לסיים את חייו או לחיות איתו אם האפשרות היא השנייה אז איך אני היתי רוצה שזה יראה כמו מוות מעומס יתר או משהוא כזה תוכלו לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] לוח אם של אינ…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם DX 10 ואני לא בטוח איזה הכי כדאי 8800 gts של NVIDIA או 2900GT או XT של ATI הייתי שמח להמלצה , תודה רבה אין תקציב כי אני פשוט רוצה לדעת מה הכי כדאי מבין הכרטיסים ועדיין אין לי תקציב מוגדר. תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזו חברת מסך, בגודל 19 אינץ' הכי הולכת היום? במחיר של 2000-4000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
אני מרגיש כמו אידיוט, אבל אני פשוט לא מוצא קישור באף אחד מהדיונים. מנהלים: אם אתם מוחקים את הדיון לפני שאני קורא ומודה למישהו שמספק לי את הקישור, לפחות שילחו לי אותו בהודעה פרטית או דוא"ל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה למחשב בעזרת כרטיס טלווזיה (אני רואה את הטלווזיה במחשב) אבל אני לא יודע איך מחברים את הSound זאת אומרת, אם רואים בטלווזיה ושומעים דרך הטלווזיה אז חיברתי ואני רואה במחשב אבל אני עדיין שומע דרך הטלווזיה אני חיברתי רק את הטלווזיה למחשב ואני רואה לחבר גם קול? איך אני מחבר אם איזה כבל אני מחבר? בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אתם יכולים להמליץ לי על משהו שעבר Tweak. הייתי מרוצה מהאומגה, אבל הם עושים לי בעיות ה- Windows לא אוהב אותם, ובגלל זה הוא לא נותן לי איתם Refresh Rates מלאים. אני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המקורי של Nvidia.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יצרתי פרופייל (8.7 CCC) ושיניתי פה C:\Documents and Settings\yy.YY\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles את הפרופייל שיצרתי : YYYY.XML ככה : <Feature name="FanSpeedProtocol_0"> <Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0"> <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0"> <Property name="Want" value="0" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> <Property name="Want" value="40" /> זה אומר שכרגע הוא על 40 , מה שלא מרעיש לי ....אב…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ומה עדיף ati או geforce מבחינת משחקים של directx9
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב פשוט לגלישה סרטים וגם קצת משחקים קלים (רמת הגרפיקה שלהם לא ממש חשובה יותר חשוב שירוצו) לכן אני מחפש את הכרטיס הטוב ביותר שניתן בכ300 שקלים לקנות (ניתן להוסיף קצת אם צריך) תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? הלוח מבוסס via apollo pro 133A chipset ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הכרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-