כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה: X1650 Pro 256MB, DDRIII .. האם הוא טוב האם הוא יכול להתמודד עם המשחקים החדשים?! האם הוא יותר טוב או פחות טוב מה geforce 7600gt?? צריך שתגידו בדיוק מה אתם חושבים עליו לא תגובות כמו "הוא טוב" בבקשה תפרטו קצת.. תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים הבאים כדאי לקחת: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL או XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL לפי מה שראיתי הXFX יותר זול ומהירות הזיכרון שלו יותר גבוהה, אך איזו חברה יותר טובה מבין השתיים ואיזה כרטיס יותר כדאי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי HD4550 לאחר שהGeforce 8500 הישן נשרף. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 3GHz מסך 22 KDF ספק אין לי מושג. לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 אם יש צוור בקבוק OC למעבד יעזור?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
מה אתם ממליצים ---למשחקים כמו פיפא וכו... משהו טוב ולא יקר
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות X800XL שלהם... אני לא אסתבך איתם ?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד לנובו g550 מערכת הפעלה ווינדוס 7 home premium ו 64 ביט כרטיס המסך שלי הינו lp156wh2-tlaa כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה האיכות יורדת פלאים שאלתי היא האם ישנה אפשרות להחליף כרטיס והאם זה יעזור בכלל,האם לאיכות הכבל שמחבר את המחשב לטלויזיה ישנה משמעות ואולי הוא הגורם הבעייתי,או שיש רעיון אחר,כל תשובה תתקבל בחיבוק... תודה מראש איתי שנהר
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך והמליצו לי על LCD עד עכשיו היה לי בתכנון לקנות את הLG F900P שהוא CRT אני יודע שלLCD יש כל מיני בעיות כמו הנקודות המתות וכל מיני דברים כאלה ואני קצת חושש מהקטע הזה גם המסכים של הLCD רגישים לפגיעות ... אז רציתי שתמליצו על מסך טוב עד 1700 שקל גג לא משנה LCD או CRT ואם זה LCD עדיף 8ms זמן תגובה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה המהירות GPU CLOCK ו-MEMORY CLOCK של HD 4850 512MB בגרסה רגילה (לא מומהרת...) ??
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
איך הכרטיס של החברה הזאת ? האם כדאי לקחת של חברה אחרת כמו ספרקל או פאליט ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורום בכרטיסים מומלצים לפברואר -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0 שהכי מתאים לי כרטיס X1300. הקישור מפנה לכרטיס של חברת PowerColor, אבל ב-ZAP לא מצאתי את החברה הזו אלא חברות אחרות כמו Sapphire ו-GeCube במחירים זולים יותר. קראתי שלא ממש משנה החברה שמייצרת את הכרטיס כי פחות או יותר כולן אותו דבר ומה שקובע זה השבב. 1. האם זה נכון ? 2. מבין שלושת החברות הללו, מי עדיפה לדעתכם ? 3. האם באמת זה הכרטיס בעבורי ? אני לא משחק בכלל, עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט, אופיס, קצת תכנות וכו'. בעתיד אני חושב לעבור ל-Vista ורוצה להשתמש בתכונת ה-Aero שלה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה פה משבחים את המסך הזה.. החלטתי לראות מה יוצא מהמכירות הפומביות באולסייל..ולקחתי אותו ב1740 (1780 כולל משלוח) עכשיו נשאר לי רק להזין את מספר הישראכארט וזהו כדי לאשר סופית.. האם לקחת או לא? משתלם? כן? לא? החלטה מהירה אני צריך
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש הבדל בין הגרסא של palit - dual sonic לזו של sapphire - vapor X ? אני מתכנן לקנות בTMSFOX את הגרסא של ה1GB ויש הבדל של 120 שקל בערך
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני חושב עליה הרבה ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם: יש לי פנטיום4 2.4 אם 256 זיכרון וכל זה. יש לי הרבה משחקים כמו דום3 או ניד פור ספיד אנדגראונד2 שלא פועלים לי על הגדרות גבוהות בקיצור נמעס לי מהכרטיס מסך שיש לי והחלטתי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך. יש לי מספיק כסך שחסכתי לכרטיס מסך וחשבתי על רדון 9800 אם 126 וגם חשבתי על רדון 9600xt אם 256 זיכרון. אני רוצה לדעת ממכם מה יותר מתאים למחשב שלי מי בין שתי אלה? מה יפעיל לי משחקים יפה כמו דום3? ואם יש לי 126 זיכרון זה יעשה את המשחק איטי? מה זה ישנה?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קראתי באתר שיצאה הגרסה החדשה של GTX260 , וכתוב שהם הורידו מחיר , ל280 דולר..שזה 980 ש"ח בערך... ואני התכוונתי לקנות במחיר הזה בערך את 4850...אז רציתי לחכות שזה יגיע לארץ , מתי הכרטיס מגיע לארץ??
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף החלפתי את Radeon 9800PRO הגוסס בHD3650. לפני ההחלפה היסרתי את הדרייברים הישנים וכיביתי תמחשב לצורך ההחלפה. הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של (ATI (3600 Series ובעת ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שההתקנה לא מזהה את החומרה המתאימה וההתקנה מתבטלת נאלצתי להתקין דרייברים יחסית ישנים מדיסק ההתקנה. למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים המעודכנים מהאתר של ATI ? תודה.. עריכה אני גם לא בטוח שהדרייברים מהדיסק הותקנו כמו שצריך. האם יש דרך לוודא תקינות הכרטיס? (חוץ מלנסות להפעיל משחק)
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בחריץ השני של הלוח שלי בשביל הכרטיס מסך הרי יש לי SLI ? אני רוצה להעביר את הכרטיס שלי מקום בגלל, שהוא יושב מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט, וממש אין מקום לשים שם מאוורר . הדגם של הלוח רשום בחתימה תודה רבה.....
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הנני פונה אליכם בבקשה למצוא לי כרטיס מסך - לגיימינג(משחקים כבדים) + ספק כוח במחיר כולל של עד 1000 ש''ח חנויות : אזור גבעתיים-רמת גן-ת''א חריגה : עד 100 שקל מערכת : Q6600 4gbזיכרון לוח אם G35 מעדיף nvidia בגלל חוסר ניסיון עם ATI ..
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הבנתי שכדי לשמוע סאונד דרך כרטיסי המסך של NVIDIA צריך לחבר את הכרטיס לSPDIF שעל הלוח. יש לי כרטיס של Twintech 9800gtx+ לוח Gigabyte ga-p35-ds3l , איזה כבל אני צריך ואיפה אני מחבר אותו על הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הורדתי דרייברים של DNA גירסה 3.6.5.1 קראתי כתבה בGAMESPOT שהם ממש טובים מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל לאחרונה יוצאים כרטיסים שנקראים HDTV אשר אמורים לעזור למחשב להציג שידור דיגיטלי וכמובן HD אבל למרות הכל כאשר אני מחפש מידע נוסף אני רואה הרבה פעמים אפשרות לחיבור טלויזיה כלומר חיבור של HOT / YES לתוך הכרטיס ולראות שידור דיגיטלי { הרי HOT משדרת חלק דיגיטלי וחלק אנלוגי } האם משהוא מוכן לעשות קצת סדר בבלגאן תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-