עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  2. אז ככה, השאלה האם מערך של SLI יתן לי ביצועים יותר טובים על הרזולוציה הזו? או שיספיק כ. מסך אחד טוב (כמו ה 9800GX) ? ??? נ.ב. עדיף שהכרטיס מסך יוכל לתמוך במשחקים בכמה שנים הבאות..

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  3. שלום לכולם. עיינתי בתצוגת כרטיסי המסך שהוצאתם והתרשמתי מאוד במיוחד מה 7600 7800 ורציתי לדעת מה ההבדלים במידה בין 7300 ל 7600 של GFORCE ןאם יש כרטיסים שלהם תומכים AGP ואם כדאי בכלל לקנות את ה 7300. אני מחפש כרטיס שיעלה בסביבות ה 600 ש"ח ל AGP שאוכל לשחק איתו משחקים ברמה ממוצעת ושאוכל לראות חלק ללא תקיעות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by Mazumotte,

אולי יש איזה נס ארכיטקטורי מNVIDIA שגורם לכרטיסים לתפקד יותר טוב בDX10??

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by מירו,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=92619 נשמע חביבי האע?

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by roman22,

איזה רזולוציה מומלצת למסכי lcd ? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לדעת העם כרטיס ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של סייפיר טוב? תודה מראש!!!!!!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. Started by emro87,

שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by Ninja,

אהלן,קודם המפרט : אותו דבר כמו שמימין רק שבמקום ה 6800GT יש עכשיו 7800GS (גירסאת האקסטרים של XFX) ועכשיו לבעייה : כשאני מפעיל נגיד את 3DMark06 יש מספר צפצופים מהכרטיס בתחילת הטסט שמפסיקים אחריי כמה שניות,וחוזרים אח"כ מדיי פעם בצורה אקראית. לכרטיס מחובר כבל חשמל ישירות מהספק,אבל כשהסתכלתי בחוברת של הכרטיס ראיתי שצריך לחבר כוח דרך "Power Cable" שנכנסים אליו שני קונקטורים של הספק וממנו לכרטיס. יכול להיות שבגלל זה יש לי את הבעייה של הציפצופים? הוא פשוט לא מקבל מספיק כוח? אשמח אם תאירו לי את הדרך,אני עובד עצות =\\ קניתי את הכרטיס מיד שנייה ואין אחריות,ממש לא בא לי להתעסק עכשיו בציוד תקול.. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by AKIRA972,

יש לי HD2400 GIGABYTE PASSIVE יש לי CYBERLINK POWERDVD הגרסה האחרונה - כשאני מריץ קובץ VC-1 או כל קובץ HD לצורך העניין יש האצת חומרה וCPU עומד על 1 אחוז אחד מאמץ. הבעייה היא שאין לי קול. כאשר אני מריץ את הקובץ בתוכנה אחרת כמו VLC אשר אין בה האצת חומרה CPU עומד על 30 אחוז ויש קול. שיחקתי עם הגדרות הקול ללא הפסקה והתייאשתי כבר. הכטיס מסך מחובר DVI ל HDMI עם כבל ישיר ישירות ל LCD 40 אינצ. מה פיספסתי כך שאין לי קול? בניתי מערכת HTPC חלומית וצריך עזרה נואשת לאחר שקראתי בפורומים בחו"ל וגם שם אין תשובה. דרייבר אחרון מותקן 8.1 - על XP SP2 C2D - E4300 4 GB RAM 160 GB SEGATE INTEL G33 WITH HD REALTECK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121300

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. Started by DDgeva,

ואני 99% קונה את הGeForce 6800 GS.. 1. זה כרטיס טוב? הוא צריך להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו עד עוד איזה שנה וחצי דיי טוב.. 2. אמרו לי שהוא טוב לאובר-קלוקינג.. זה נכון? אם כן, לעשות אוברקלוקינג זה מסובך? ועד כמה זה ישפיע?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. מחפש כרטיס מסך שינצל לי את המערכת עד הסוף, המפרט רשום בצד. תודה! [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2008, 09:57:05 נאלץ להקפיץ לצערי :-[האפיק הוא PCI-E

14. יצרתי פרופייל (8.7 CCC) ושיניתי פה C:\Documents and Settings\yy.YY\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles את הפרופייל שיצרתי : YYYY.XML ככה : <Feature name="FanSpeedProtocol_0"> <Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0"> <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0"> <Property name="Want" value="0" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> <Property name="Want" value="40" /> זה אומר שכרגע הוא על 40 , מה שלא מרעיש לי ....אב…

15. Started by ranran,

שלום אני מרכיב מחשב פשוט לגלישה סרטים וגם קצת משחקים קלים (רמת הגרפיקה שלהם לא ממש חשובה יותר חשוב שירוצו) לכן אני מחפש את הכרטיס הטוב ביותר שניתן בכ300 שקלים לקנות (ניתן להוסיף קצת אם צריך) תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by EAD,

מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. לילה טוב לכולם ! אני מחפש בנרות כבר איזה כרטיס הכייי משתלם בתקציב הזה והשתגעתי כבר כי כל פעם אומרים לי משהו אחר מישהו יכול לתת לי תשובה ברורה אחת ושכולם יסכימו איתו בערך? :-\ תודה מראש נ.ב אני צריך שהכרטיס יופעל באפיק agp

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by FatallChill,

מה הם הצינורות בכרטיס המסך בכל מקום כתוב את זה ואני לא יודע מה זה?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפייה בסרטים והרצת משחקים בינוניים כגון Need For Speed Most Wanted על מסך 22" ספק כוח: HEC 300W וכמה איכות הצפייה תשתנה בהגדלת מסך ל24"?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by gun007,

תיראו אני עוד מעט קונה מחשב חדש רציתי לדעת מה השיידר ב 9600GT המומהר נגיד בדגם כמו palit 9600gt sonic ... עכשיו רציתי גם לשאול האם שווה להוסיף עוד 200 שקל רק אם זה ממש הכרחי ויתן תוצאות הרבה יותר גבוהות לכרטיס מסך 8800GT? http://www.skypc.co.il/sg_product~28604~8~0.htm שווה השידרוג הזה של ה 200? ושוב מה השיידר של ה 9600GT ?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by matanyaniv,

אני מתכוון לקנות מסך חדש והתקציב הוא 1000 שקל(-+)... המליצו לי מאוד על המאג 796 FD2 (הוא מציג נתונים טובים וגם בא בצבע שחור\כסף דבר שיתאים לי לשאר המחשב מאוד), האם הוא מסך טוב? אצל חבר שלי למשל ראיתי מאג(דגם שונה), שהזכוכית שלו שטוחה אבל בפנים התמונה מעוגלת. האם המאג שאני מתכוון לקנות שטוח גם מבפנים?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. השאלה בכותרת ולא ATI וNVIDIA, אלא ASUS GIGABYTA LEADTEK וכו וכו בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  24. EVGA 7900GT - 335,00€ EVGA 7900GT CO - 365,00€ EVGA 7900GT CO Super Clock Version - 385,00€ EVGA 7900GT KO Super Clock Version - 402,00€ EVGA 7900GTX 512MB - 642,00€ EVGA 7900GTX Super Clock Version 512MB - 670,00€ EVGA 7900GTX CO Black Pearl - 698,00€ EVGA 7600GT - 205,00€ EVGA 7600GT CO - 222,00€ EVGA 7600GT CO Super Clock Version - 242,00€ EVGA 7600GT KO - 262,00€ in stok 10 March לינק למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91148 (אם כבר פורסם נא לנעול)

• 1 תגובה
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.