כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שיחקתי במשחק ואז החלטתי לראות איך נראה כל על הכי גבוהה קיצר העליתי הכי גבוה במחשחק ובדריברים והמשחק בקושי עלה ובקושי זז אז יצאתי אחר החזרתי כרגיל להכי נמוך אבל זה כבר לא עבד טוב מאיזשהי סיבה זה נראה כאילו הBLUR עובד אז בדקתי בתוכנה מה ההגדרות של הכרטיס מסך וגיליתי שהליבה ירדה ל300 ניסיתי לעלות אותה היא לא עלתה אלא אם העליתי את השיידרים מחקתי דריבים הוצאתי את הכרטיס מסך מחקתי את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו שאני מצליח לעלות בחזרה את הליבה ל 600 זה עדין לא פועל כמו מקודם ניסיתי לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך והוא רושם לי NO NVIDIA DISPLAY ADAPTERS FOUND אפילו שני מנסה לראות את הביוס בתוכנה NiBiTor.v4.1 זה רושם אותו דבר אני לא יודע מה לעשות יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 שקל איזה כרטיס מסך של NVIDIA כדאי לקחת? אני מתכוון לקחת את ה 2407 DELL HC כמסך חשוב לי שהוא יתמוך טוב ברזולוציה שיהיו לו חיבורים לHD וHDTV וגם שיהיה טוב למשחקים. מה אתם מציאים?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בוקר טוב ראיתי בחוברת של החנות Bug שני מסכים שונים וההבדל ביניהם הוא 9 שקל בלבד ורציתי לדעת איזה מהם יותר טוב ? LG 17" F700B Flatron : Strip 0.24 66HZ 1024X1280 תקן בטיחות - TC009 Smasung syncMaster 17" 763MB : Dpl 1024X1280 0.20 שפורפרת DynaFlat X Magic Bright איזה מהם יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של leadtek geforce 6800 128mb והוא על AGP אם יש דרך שאני יכול להחליף אותו לPCI-Express אם זה יעלה לי כסף כמה ? ומה ההבדלים בין AGP לPCI-Express אני רק יודע שזה מעביר נתונים בצורה מהירה יותר והאם זה כדי?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קראתי את מה שרשם raul וזה מאד יפה ומסודר איך שהוא רשם את זה אבל לא מובן לי מה שהוא רשם על ה7600gs הנה> ------------------------------------------------------------------------- NVIDIA GeForce 7600GS כרטיס לגיימר הממוצע הרוצה להנות ממשחק חלק על הגדרות גראפיות גבוהות, הכרטיס המשתלם והמומלץ ביותר בקטגוריה! למי שיכול להוסיף עוד קצת לתקציב, מומלץ מאוד לקחת GF6800 ------------------------------------------------------------------------ 6800.. לאיזה כרטיס הוא מתכון שהוא יותר טוב מה 7600 gs אני למשל יש לי כרגע 6800 xt הנקרא xt . מזה הכרטיס מסך הזה 6800 ללא שם שהוא כזה חזק?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה קורה כולם? אז ככה אני מעונין במסך חדש והלכתי להסתכל בחנות בחיפה... הוא הראה לי עליו 3DMARK וזה היה פשוט מדהים עשיתי חיפוש וכמו שמישהו בעבר ציין שזה נראה כאילו הם הגריעו את המסכים האחרים. אז יש לכם חוות דעת או משהו על המסך הזה אשמח עם תשתפו אותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חברה שאלה קטנה חבר שלי רוצה לקנות geforce 6600 256 mb pci-e רציתי לדעת האם לכרטיס הזה אפשר לפתוח צינורות?והאם יש קשר שהוא ב pci-e? עד כמה אפשר לדעת איתו עם סופט מוד? תודה מראש לאוניד
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס של Leadtek WinFast TV2000XP Global ש חיברתי אותו עשיתי הכל נכון התקנתי את הדרייבר אבל שכחתי את הדבר העיקר, החיבור של הממיר לנקודת תקשורת שלו. למי שלא יודע זה חיבור כזה של כמו בורג כזה שמחברים אבל מבפנים יש כזה מחט נחושת דק באמצע. 1.עכשיו אם אני אקנה כבל של זה, זה יעבוד? 2. והאם בטוח שזאת התקלה? כי מה שאני רואה זה מסך כחול מטושטש שאומר את הבעיה הרגילה שכאשר ערוץ לא מראה את תוכנו בהוט. 3. ויש עוד תקלה, שרואים כחול מטושטש כל החיבורים מחוברים, אני אמור לראות תמונה אדומה כאשר הממיר אומר שיש בעיה הכבלים אבל הכל כחול מטושטש..
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בין שנתיים בערך, ולאחרונה התקלקל לו הכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם כל כרטיס מסך חדש יתאים למחשב ? ואם לא, איך ניתן לדעת איזה כרטיס יתאים ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בקשר לכרטיסי מסך אני כבר מזמן לא מעודכן, אז בבקשה תמליצו לי על משהו בסביבות ה 500 שקל גג.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HD 2600 XT 256MB או 8600GT 256MB תקציב-500-600 גג
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח P5Q-E וכרטיס מסך HD4870 . כמריצים משחקים הכרטטיס מתחמם וזה ידוע. ניסיתי את המדריכים באתר וקישורים שונים וגם את התוכנה ASUS SmartDoctor שקיבלתי עם הדיסק של הלוח וכלום לא עובד. מה לעשות ? :yelclap:תודה לכל מי שיעזור!!!!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
הבעיה היא, שאני צריך כזה שהזיכרון של הכרטיס מסך יהיה 512MB, ולא יעלה על 1300 שקל :-\
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
חברה אני הולך לקנות מחשב חדש, והולך להשקיע בכרטיס מסך עד 800 שקל בערך, מה עדיף, לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ולחכות קצת עד להוצאה של הכרטיסים שתומכים בDX10 או לקנות משהו נורמלי בתקציב שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת בקשר למסך הבא אני צריך כניסת vga . למשחקים וסרטים. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=185519&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 לוח אם ISS661 וזיכרון פנימי של 512 אני רוצה לקנות את כרטיס מסך nVIDIA GeForce A7600GT 256MB AGP Leadtek ולהוסיף עוד RAM הכרטיס עולה טיפה פחות מ1000 ש"ח (כמובן החיבורים הם AGP) האם הכרטיס יעבוד טוב על לוח האם? כי הבנתי שהוא די פשוט המטרה היא רק למשחקים (בעיקר הסדרה של total war ) האם משתלם ? ואם לא אז בבקשה הצעות תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך חדש Sapphire x1600pro 512 agp עכשיו אני חושב שיש בעיה איתו..(עוד לא ניסיתי אותו במשחקים) בboot לפני שהווינדוס עולה אז המחשב מציג כל מיני דברים על המחשב.. עכשיו בין מסך למסך בboot יש הבזקים כאלו של אור שמלוות בקווים להבנים שחוצים את המסך.. הדבר קורה גם שאני מפעיל את הcatalyst control center עכשיו גם בתוכנה רשום שהmemory clock הוא רק 396mhz .. יכול להיות כזה דבר? חייב תשובה דחוף תודה.. נ.ב המערכת שלי היא: מעבד: amd a64 3000 לוח אם:asus k8v-se deluxe זיכרון: twinmos 512mb 400mhz עכשיו באם יש בעיה יכול להיות שהבעיה נובעת מהספק? כי יש לי ספק פשוט.. חייב תשובה דחוף תודה..
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה, יש לי לוח אם של אינטל 845g pro קיצר חרא לוח אם, הבעיה הנוספת היא שגם הכרטיס מסך הוא און בורד ובכלל הלוח אם בהסברים שלו טוען שהוא תומך ב- AGP X4, מה יקרה אם אני אתקין כרטיס מסך שתומך בכפול 8? הוא יתאים ? או שבכלל הוא לא יכנס לחריץ של הכרטסי מסך? בתכלס אם לא, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיתמוך בלוח האם שלי? תודה...
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתחלתי את התתקנה של הדרייבר נעצרה לי ההתקנה וקפץ לי הודעה שאני צריך להתקין קודם דרייבר VGA סטנדרטי ישן ואז לאחר מכן להתקין את הדרייבר הזה, אך אני לא מצליח לעשות זאת...מה עושים?..זה באג של 4.8?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כרטיס 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, של GIGABYTE ל8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E של evga ראיתי שהקירור של gigabyte הוא פסיבי מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין: ViewSonic VX912 לבין: SAMSUNG SyncMaster 930B או אם מישהו מכיר מסך אחר (19", 8ms) שהוא ממליץ עליו לצפיה בסרטים זה הזמן.. תודה! יובל.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן להתחיל גם לשחק אחרי שלא קניתי כרטיס מסך. המחשב בן שנה וחצי : amd phenom II X4 945 4GB זיכרון החלטתי להוסיף כרטיס מסך. מה דעתכם על : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=12592 השאלה שלי היא אם קירור פאסיבי מספיק טוב או שצריך קירור נורמלי כמו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-6750-vapor-1gb-gddr5-p-12081?language=he בנוסף לפי מה ששמתי לב הוא יותר חזר מה- GTS 450 שמומלץ כאן הרבה (או שאולי אני טועה ?) , ובכל מקרה אם אני זוכר נכון ללוח אם שלי יש אפשות לעשות hybrid cfx או איך שלא קוראים לזה עם החיצוני והמוהנה(hd4200) במידה וכמובן החיצוני הוא של AMD . האם זו החלטה נכונה ? כמה שיפור זה יתן לי (מעבר לחיסכון בחשמל …
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עם הזהירות המתבקשת לנוכח התפשטות וריאנטים חדשים של הקורונה - נראה כי תערוכת הטכנולוגיה הגדולה בעולם בדרך לקאמבק הגדול שלה בתחילת השנה החדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
- 1 follower
-