כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אם לא שניהם באותו % , אז : איזה מהם להעדיף ב OC ? מישהו בדק ? מצא נתונים ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
האם הדגם הזה פסיבי ? http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 מצאתי אותו ב 365 ש"ח כדאי ? המשחק הכי כבד זה שלי WC3. ה [מפרט] בצד
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הבא: E6300 זכרון 1GB (DDR2 667MHz) הספק 400W לא ג'נרי שהצוואר בקבוק יהיה כמה שיותר קטן, כי אני לא עושה OC התקציב 1000+-, עדיף - עריכה: אם זה עוזר במשהו הלוח אם הוא DG965WH
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
איזו חברת מסך, בגודל 19 אינץ' הכי הולכת היום? במחיר של 2000-4000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום.. כמה לדעתכם שווה המפלצת כפולת הליבה של אסוס שיצאה אז במהדורה מוגבלת... (7800GT כפול ליבה) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 חוות דעת שלי על הכרטיס בתור אחד שיש לו אותו 3 חודשים: אז ככה.. לדעתי כרטיס באמת באמת מוצלח שבא במהדורה מוגבלת, הבעיה שלו היא שהוא פשוט יותר מידי יקר.. זה פשוט חיה ענקית שלא תאמינו שתראו את הגודל שלה (לא מתאימה לכל מארז), באה עם באנדל ענקי של אסוס... הדבר הזה יוצר במהדורה מוגבלת של אסוס של 2000 יח'. (שלי היא מס' 1920 מתוך 2000 אם זה מעניין...) טוב מבחינת ביצועים אין מה לדבר, יותר טוב בהרבה מ7800GT SLI.. תעשו תחישוב לבד עם התוצאות שהגעתי איתו הם : 12177 - 3DMARK05 …
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי HD2400 GIGABYTE PASSIVE יש לי CYBERLINK POWERDVD הגרסה האחרונה - כשאני מריץ קובץ VC-1 או כל קובץ HD לצורך העניין יש האצת חומרה וCPU עומד על 1 אחוז אחד מאמץ. הבעייה היא שאין לי קול. כאשר אני מריץ את הקובץ בתוכנה אחרת כמו VLC אשר אין בה האצת חומרה CPU עומד על 30 אחוז ויש קול. שיחקתי עם הגדרות הקול ללא הפסקה והתייאשתי כבר. הכטיס מסך מחובר DVI ל HDMI עם כבל ישיר ישירות ל LCD 40 אינצ. מה פיספסתי כך שאין לי קול? בניתי מערכת HTPC חלומית וצריך עזרה נואשת לאחר שקראתי בפורומים בחו"ל וגם שם אין תשובה. דרייבר אחרון מותקן 8.1 - על XP SP2 C2D - E4300 4 GB RAM 160 GB SEGATE INTEL G33 WITH HD REALTECK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121300
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1800XT ואני רוצה בעתיד לקנות DX10 ולעשות CF ביחד עם ה 1800 שלי יש מצב לכזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B 8800GTS של GIGABYTE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9480 http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=396&lineid=1&act=2 8800GTS של LEADTEK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9506 תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קפץ לידי FX 5200 128 MB של חברת STLABS יש לי R9100 128 MB של חברת ספייר השאלה הנכספת : האם שווה לי להחליף לי בין הכרטיסים ? יהיה שיפור בביצועים ? (משחק ממש קצת במשחקים ממוצעים ) .
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI REDON ושאני מחבר לן את TY OUT ועשה הפעלה מחדש הוא מראה לי תצוגה רק בטלויזיה ובמסך של המחשב הוא רושם לי באדום OUT OF RANE ורק אחרי שהמסך מגיע לוינדוס מסך ברוך הבא הוא נידלק לי מה לעשות האם יש דרך לסדר זאת אודה מאוד לכול התומכים
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כנס CES 2024 בלאס וגאס - אחרי שבועות של שמועות, הדלפות ופרטים טכניים אנחנו מקבלים את החותמת הרשמית של NVIDIA להשקת שלושה כרטיסי מסך חדשים עבור סדרת GeForce RTX 40. ריכזנו עבורכם את הפרטים על SUPER החדשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המחשב החדש שלי כבר 4 חודשים והייתי מרוצה ממנו זמן רב וגם מהכרטיס מסך עד שהתחילה להיות לי בעיה של עלייה גבוהה בטמפ' של הכרטיס מסך בחודשיים הראשונים שהיה לי את המחשב (ראה מפרט) הייתי מבסוט מהכרטיס מסך והטמפ' מנוחה הייתה 36 ושהייתי משחק פיפא 2006 המשחק היה עובד חלק פתאום שמתי לב שככל שעברו הימים הטמפ' מנוחה והמאמץ היו עולות בכמה מעלות עד החודש הזה שזה הגיע לטמפ' שנראית לי לא נורמלית ודרך אגב הכרטיס ללא אוברקללוק ולא ניסיתי עליו עוד פעם אחת OC ובגלל זה הייתי בהלם ואחר כך משחקים כמו פיפא לא עבדו לי חלק פה ושם היו תקיעות שתבינו זה פיפא זה לא מנוע כבד וגם משחקים כמו FEAR וHALF LIFE 2 היו בהם תקיעות ואני מבואס ואני לא יודע למה הטמפ' כל הזמן עולה אני מפחד שהכרטיס ייש…
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים כרטיס PCI-E גרסא 2 על סלוט גרסא 1? ומה ההשלחות והביצועים שינתנו לי?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש I5,DP55WB,8GB,GTS250,1T,SeaSonic650. עכשיו הורדתי כבר את כל המשחקים שאיי פעם רציתי לשחק, ורק רציתי לשאול שאלה קטנה, בשביל מה באמת אנשים קונים כרטיסי מסך יותר משכוללים מGTS250 או 4850??? crysis רץ אצלי על הגדרות הכי גבוהות יותר מגיימר ב50+FPS,שני המשחקים, וגם GTA על משהו דומה. יש לי מסך 24' 1900*1200, ואני מריץ את כל המשחקים שהורדתי על האיכות הכי גבוהה בFPS גבוהה ואני ממש נהנה מכל דקה של משחק, אז במאת שאני לא מבין למה לקנות כרטיסי מסך כל כך יקרים שייתנו בדיוק אותם ערכים של כרטיסי מסך כמו 4870 או GTS250.. לדעתי זה רק כדי להגיד יש לי את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק, אבל ה"להגיד" הזה עולה הרבה יותר כסף.. אולי זה לא ככה במסכים אחרים ובמחשבים אחרים אבל כ…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים הכרטיס ATI RX1300 series -של MSI
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש על מה אתם ממליצים ?? יש לי לוח אם Pתומך PCIe אני מקצב עד כ 1000 שקל
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, לפחות ככה אני חושב.. השארתי את המחשב דולק עם משחק, בבוקר ראיתי שהמסך נכבה ולא היה ניתן לעשות דבר כדי להדליק אותו ונאלצתי לעשות restart. מאותו יום כל פעם שאני משחק כשעה - שעה וחצי המסך נכבה ככל הנראה שהכרטיס מסך התקלקל :-\ מדובר ב8800 GTS ויש לי אותו כ3-4 שנים ורציתי לדעת אם צריך לקנות חדש תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות רק מקיסאפי כרטיס מסך 6600gt אז אמרתי לו עצור אפשר להפוך 6200 agp ל6600gt אחרי שראיתי שאין שם 6200agp אמרתי לו אז יש את 6600 xfx רציתי לדעת מהם סיכוי ההצלחה להפוך אותו ל 6600gt בריבה טונר ואם למישהו יש מדריכון אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, האם אני יכול לשים 2 כרטיסי 670 משני יצרנים שונים, למשל - Asus ו- MSI ? תודה על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה .. למי שזוכר.. בתקופת ה6800 שלי הייתה אופציה לפתוח צינורות עיבוד וכדומה דרך התוכנה rivatuner. האם יש אופציה כזאת גם ב8800 ? משום שראיתי שיש אופציה לפתוח את stream unit 0 ו את stream unit 7 . מה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-