כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בין שנתיים בערך, ולאחרונה התקלקל לו הכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם כל כרטיס מסך חדש יתאים למחשב ? ואם לא, איך ניתן לדעת איזה כרטיס יתאים ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מישקפי 3D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332541&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 עכשיו הפעלתי אותם עם הדרייברים 61.77 והם עבדו בסדר חוץ מדום 3 ופאר קריי (יש לי GEFORCE 6800GT) ואין להם דרייברים יותר חדשים מישהו יודע אולי מתי יוצא להם דרייברים חדשים יש להם דרייברים משלהם שנקראים STEREO DRIVERS והגירסה של הSTREREO צריכה להיות בידיוק אותו גירסה כמו של הכרטיס מסך ויש לי עכשיו דרייברים לכרטיס מסך 66.81 ואני צריך דרייברים תואמים מישהו יודע מתי יוצאים דרייברים חדשים למישקפיים
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תראו הנה המסך: http://www.pc2go.co.il/emall/product.asp?pc=45853&af=10 השאלה שלי אם הוא מסך טוב? אני רוצה שיהיה לי נוח להסתכל עליו. ושבמשחקים למשל.. אני לא אצטרך להסתכל מזווית מסויימת כדי לראות ברור.. אז המסך הזה טוב..?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
Update: Oh guess what. If you look at the .inf file of the drivers you''ll notice a new series of cards. This time the low-budget series 6, the GeForce 6200 NVIDIA_NV43.DEV_0141.1 = 'NVIDIA GeForce 6600' NVIDIA_NV43.DEV_014F.1 = 'NVIDIA GeForce 6200' NVIDIA_NV43.DEV_014E.1 = 'NVIDIA Quadro FX 540' http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1941
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
Hey all. I have a little question, which should be obvious from the title Sorry for writing in English and not Hebrew if this confuses someone, it's just that I'm on a foreign computer and they have no Hebrew here :-\ Which company makes the best Geforce 6800? Taking into account everything (cooling, power, whatever) in the world? Not just in Israel? It's just that I'm in Japan right now and if something isn't here, it prodably doesn't exist (I've seen a department store with an entire floor dedicated to video cards). BTW, along my voyages through the stores around here I've encountered this little thing: http://www.inno3d.com/products/geforce6/systems_6800gt.html I…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb התקנתי תדרייורים שלו והכול אבל בכל זאת שאני עושה מאפיינים - הגדות - מתקדם יש לי לשונית של הכרטיס מסך אבל אין לי אפשרות להגדרות של open gl יש לי רק של direct 3d חשוב לי שזהי ותקן ותהיה לי האפשרות במיוחד בשביל משחקי רשת. ניסיתי להתקין תעידכון של nvidia לא עזר וכמו כן גם ניסתי תדרייור של הדיסק ואני אל מצליח אני אל זוכר איזה דרייור שלהם מסדר תבעיה הזאת אני פשוט צריך דריוו שיתקין לי ת open gl במחשב תודה D :
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך רידאון 9800pro של ספיר עכשיו העברתי כבל sves בשביל ליראות עכשיו פעם אני רואה פעם לא מה יכול ליהות הבעיה?? אולי רוזולציה ? או איזה הגדרות שאני אמור לסמן?? בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה וקראתי את הביקורות בFAQ ועשיתי חיפוש אבל זה לא ענה באופן מלא על שאלתי יש לי תקציב של 500 ש"ח איזה כרטיס טלוויזיה יהיה הכי טוב לשימושים הבאים: 1.צפייה בטלוויזיה במחשב 2.הקלטת תוכניות טלוויזיה למחשב מאיכות טובה עד כמה שניתן 3.העברת קלטות VHS למחשב וצריבתם על VCD ואולי אף על DVD עכשיו חשבתי על LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail ועל ה PINNACLE PCTV STEREO RETAIL רציתי לדעת גם איך כל אחד מהם ומה ההבדלים ביניהם? תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום כשאני מכבה את המחשב המסך לא נכבה הוא נכנס למצב stand by . במצב הזה הוא עושה רעש מעצבן מן צליל דק כזה , ביחוד כששקט בחדר אז שומעים את זה. כנראה שזה בא מהשנאי שלו. זה נפסק רק אם אני מכבה את המסך עם כפתור ה off שלו. האם מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אצלי? ???
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני אולי קונה 6800 NU מהחברה הזאת ואני רוצה לדעת איך היא ?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש ויחד איתו את המסך F700P של LG. לאחר מכן ראיתי אותו בחנות אחרת (שקם אלקטריק) ולידו עמד מסך EZ T710BH גם של LG. הצבעים ניראו לי במסך השני טובים יותר. שאלתי את המוכר למה יש הבדל אז הוא אמר לי שלF700P יש ציפוי מיוחד , ושהמסך הזה מתאים רק למשרד ולא לבית. הציפוי הזה לא עושה CONTRAST ובגלל זה הצבעים בו לא טבעים. זהו אינו מסך למשחקים או לשימוש ביתי. ואילו המסך השני טוב יותר ומתאים לשימוש ביתי. לי זה נישמע מאוד מוזר , האם זה כך בכלל?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי פה בפורומים שבמסכי LCD ישנו מה שנקרא רזולוציה אופטימלית וכל רזולוציה אחרת שרואים בה פשוט ניראת מעוותת??? ז"א לפי מה שאני מבין אין מצב למשל לראות ב: SONY SD-74B תמונה טובה ויפה נגיד ב- 1024X768? או שלא הבנתי נכון וזה נוגע רק לרזולוציות גבוהות מהאופטימלי? תודה נועם
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה עם 64M לאיזה כרטיס הוא משתווה? אמרו לי פעם שהוא כמו ג'יפורס 2 זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אבא שלי בקרוב (20 לחודש) הולך ליהיות בהונקונג וחשבתי לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב החדש שהולך ליהיות לי ..הבעיה היא שאני לא מוכן להשקיע סכום על G6800 כי זה לא ממש חכם לעשות ...אז חשתי לקנות את ה 6600 הבעיה היא שאני לא ממש יודע מתי הוא יוצא וגם אם הוא יוצא ממש בתאריך הזה אז בטח הוא יהיה רק ל PCI E ... רציתי לשאול אותכם מה באמת כדי לי לעשות ! ואיך לנצל את המצב הזה שאני יכול לקנות חלקים משם...(סיבה שאני פוחד לקנות PCI E היא שזה גורם להוצאות ליהיות יותר גודול בכך שצריך לוח שתומך בזה (ולא שיש הרבה כאלה) ובנוסף זכרונות יקרים... )
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ה-6600 GT או X700 ה-6800GT או X800 זה לא חייב להיות אחד מאלה , (שאלה כללית ) ראיתי למשל ש-X800 PRO עולה יותר מ-6800GT !!!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רשום שכרטיס שלי זה RADEON 9800 Pro x86/MMX/3DNow!/SSE זה R9800PRO או SE?
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
9800PRO 256BIT 256 MB DDR 2 @ מהירויות של XT (ליבה R350) או XT רגיל עם DDR 1
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות LCD עם DVI שיעלה לי בסביבות ה2800, ובנוסף לכך אני צריך לקנות כרטיס עם חיבור DVI, FX5200 עולה 350, כלומר יצא לי 3150 לכל הפחות, או לקנות מסך איכותי LCD בלי DVI, כמו הסוני S73, שעולה 2500 בערך עם 16MS, כי יש לי GF4MX בלי חיבור DVI. ממש השיפור של הDVI משמעותי או שזה לא כזה קריטי? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רציתי לשאול אילו מכשירים יכולים לגרום לזה ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה דגם יש בעיות גיאומטריות? אני יודע שב-B יש, אבל יש גם ב-P? אני רוצה להזמין היום ואני מתלבט בין השניים...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB DDR 333MHZ MSI RADEON 9800 PRO אוקיי בעייה ראשונה : לפעמים משחקים נתקעים לי, אבל יש 3 סוגי תקיעות: 1. תקיעה שהמסך נכבה ומדליק נורה כתומה אבל שומעים עוד את הסאונד ברקע. 2. תקיעה שהכל נתקע, אי אפשר להזיז כלום 3. תקיעה שהמשחק קורס לוינדוס ופותח חלון של VPU RECOVER שאומר שהכרטיס מסך סירב לענות לדרישות ציור משהו כזה (עד עכשיו קרה ב COD:UF וב3DMARK05) עכשיו חשבתי שזאת בעייה של דרייברים - ניסיתי 3 דרייברים חדשים שונים (4.9, the new beta, 4.8) ואותה בעייה בעייה שניה : לפעמים במשחקים יש ריבועים קטנים(ולפעמים גדולים)בצבע ירוק וקצת סגול(זה לא בכל המסך, רק בחלק מהמקומות). זה קורה בCOD:UF רק שאני טוען מעל ל2 שלבים... וזה קורה ב3DMARK05 תמיד באותו …
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-