עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה כבר המון זמן לקנות מחשב לאחי, המחשב הוא למשחקים והתקציב סביר - 4000 ש"ח עם חריגה עד 200, כולל הכל חוץ ממעבד ולוח שכבר יש לי - E6600 ו-Intel Rogers. אני לוקח גם מסך VP930b, ככה שזה יוצא תקציב סביר. הבחירה שלי בינתיים היא Radeon 1950Pro, השאלה היא מה כדאי לעשות באפשרויות הבאות: א. לקחת Radeon 1950Pro ב. להחליף ל-8600GTS שזה ירידה בביצועים אבל הבטחה לעתיד (DX10) ג. לחכות ל-8600GTS 256bit שאין לי מושג מתי הוא יגיע ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלו והמחיר שלו ד. לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שאין לי מושג מתי הם יגיעו ואין לי מושג מה יהיו הביצועים שלהם והמחירים שלהם התלבטות קשה, אה? מה אתם אומרים?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dgolverk,

יש לי מערכת: P4 2.4MHZ 512DDR לוח אם ASUS p4s533-x - יש לי 4X AGP ואני רוצה לקנות Geforce 6600GT של LEADTEK. האם הכרטיס יעבוד טוב אצלי במחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by Goliath,

מישהו יכול לתת קישור להורדת 3dmark03 ו01?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. Started by Jenyatip,

מעבד Q8200 , 2.33GHz 4 ג'יגה זכרון RAM. ספק כוח עתידי : (שגם אותו הולך לשדרג) : SeaSonic 750W SS-750SJ לוח אם של Gigabyte : G41M-ES2L בעבר המליצו לי על הכרטיס הנ"ל : http://www.tms.co.il/product/11419 בעלות של 655 שקלים. עכשיו ישנם מבצעים בKSP ואני מטלבת בין שלושת הכרטיסים הבאים : http://ksp.co.il/?uin=15186 או http://ksp.co.il/?uin=17019 או בכלל ללכת קצת רחוק יותר ולקחת : http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17411&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0# תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mishka562000,

אולי לא הבנתי נכון, אבל לכ.המסך מסדרת 68X0 יש גרסה רגילה וגירסת HD או שפשוט בחלק מקומות פשוט כותבים HD ובחלק לא? ואם יש הבדל אז מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by uriash,

שלום, יש לי כרטיס מסך GForce 2 64mb GTS ויש לו יציאות וכניסות של וידאו. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויודע איזה הגדרות/דרייברים/וכו' צריך לספק כדי שהכרטיס אכן יתפקד ויוציא וידאו? ניסיתי להיעזר בתמיכה של asus אבל אין שם עם מי לדבר. אני בעיקר רוצה ללמוד על חיבור המחשב לטלוויזיה כך שאפשר יהיה לצפות בטלוויזיה בסרטים מהמחשב ולצפות דרך מסך המחשב בטלוויזיה. התוכלו להיות לי לעזר?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  7. שלום. נפל היום לידי מחשב ישן P3 גנבתי למורה שלי(הוא נתן לי אבל בכל זאת) אז ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להסתכל והוא של 3DFX יש העלה חיוך בפני הבעיה שאני לא יודע איזה כרטיס זה חחח ובשביל לדעת אני צריך להחליף ספק כי הוא שרוף ואין לי כוח יש עליו חוץ ממהיטסינק הקטן מן מתכת כסופה כזו . למישהו ישכיוון? ואגב המחשב הוא מחשב מותג של NEC אם אני לא טועה אשמח לעזרה בזיהוי. עירכה: ועוד משהו ששחכתי להגיד משומה כמה שהוא ישן יש לו חיבור DVI ועוד חיבור מסויים עגול כזה כמו שמחברים לטלוויזיה (בחוטים לבנים שזה חיבור עגול ובאמצע זה פין) רק שבכרטיס זה הנקבה.

• 54 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by Mantis,

בכתבה הבאה הישוו מסכי LCD ל CRT במשחקים ולגיימרים כבדים רוב הLCD's לא מספיק טובים. לינק: http://www.behardware.com/articles/632-1/lcds-images-delayed-compared-to-crts-yes.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by idan663,

רגע לפני שאני קונה אני צריך הצעה מהירה מה עדיף לי CROSSFIRE של4850 או 4870 אחד תודה לעוזרים...או שעדיף לי להשאר עם 9800GX2 ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SavageRabbit,

שלום, אבא שלי החליט להחליף את המסך CRT הישן והשרוט של אח שלי במסך LCD חדש. למה LCD? כי אבא שלי עובד על המחשב הזה, וחשוב לו שיהיה מדובר ב LCD. השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים, עבודת דסקטופ וצפייה בסרטים. (לכל היותר שני אנשים צופים בסרט, אז זווית הצפייה לא צריכה להיות מוגזמת). רציתי לשמוע בתור התחלה מה עלי לחפש במסך, ואחר כך על דגמים מומלצים. מבחינת מחיר מדובר על עד 1700 שקלים.

• 51 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by alergic,

האם כרטיסים של ATI תומכים תמיכת HARDWARE ב OPEN GL כמו הכרטיסים של NVIDIA? והאם יש הבדל שזה תומך HARDWARE או SOFTWARE??

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by MuG,

האם יש כרטיסי מסך LOW PROFILE שאפשר להריץ עליהם משחקים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by nore0,

כרגע מותקן לי catalyst control center האחרון אבל הבנתי שהתוכנה זוללת משאבים וכדאי להתקין ATI Tray Tools ו-ATI Tools ל-OC צריך להתקין ATI Tray Tools Plugins ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by ely2001,

איך המסך הזה היום ראיתי אותו נמכר ב 1388 שקל? למישהו יש אותו איך הוא ביחס ל sansung 710t\n?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by arkzai,

היי אני צריך כרטיס גרפי לעיצוב גרפי עריכת סרטים אפקטים ובעתיד גם תלת מימד איזה כרטיס מסך אתם ממליצים רק לעבודה לא למשחקים תקציב של 700 פלוס ועדיף מינוס תןדה

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by Zeev86,

יש כבר תאריך מתי זה אמור לצאת? איזשהם פרטים על החומרה?

18. Started by N N C,

אוקיי הסכום סה"כ אמור להיות כ-2000 שקל... אפשר לעלות באיזה 200 שקל אני מאמין... חשבתי ללכת בכיוון רדאון 9600XT ב-590 שקל ומסך LCD nu 8ms ב-1400 שקל... מה אתם אומרים ? יש המלצות ? משהו לשנות ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. קניתי לפני כמה חודשים מחשב HTPC לסלון ללא כרטיס מסך (כרטיס מובנה על הלוח בלבד) ואני מחפש עכשיו לקנות לו כרטיס מסך. השימוש העיקרי של המחשב הוא סרטים אבל אני רוצה גם להריץ משחקים ב 1920:1080 כמה שיותר טוב בתקציב שלי. אשמח לקבל הצעות בתקציב של פלוס מינוס 1000 כאשר המגבלה העיקרית שלי היא המארז HTPC עם ספק 380w, שממה שהבנתי מגביל את הצריכת חשמל\חום\גודל של הכרטיסים שמתאימים לו... יש מפרט מלא ומפורט בפרופיל שלי. תודה!

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by BEN903,

:o

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. שלום. יש לי אפשרות לקנות דרך יבואן את הכרטיס http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=448 בעלות של 1580 ש"ח, השאלה שלי היא האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל או להמתין ל GTX 560 שיצא בסוף החודש? הרזולוציות שאני משחק בהם הם FULL HD. * בלי המלצות לכיוון של AMD מפני שאני פאן בוי של NVIDIA ;D

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by redti,

אני מבקש לענות אך ורק בהקשר לשאלות שלי האם לספק כח מחו"ל(אמריקה) תהיה בעיית תאימות פה בארץ ? (זה משהו שאני צריך בשביל הכרטיס מסך) השאלה שיותר מעניינת אותי..האם עם GTX 275 E8400 @3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ אני אריץ כל משחק שקיים היום חלק עם פילטרים והכל על רזולוציה של 1680 / 1050 אני שואל על מנת לדעת אם לטרוח בעבודה וכסף על מנת להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי HD 4850 512 MB בכסף זה יסתכם ב1100 שקל לכל היותר .

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ro3eK,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. הכרטיס מסך שלי כנראההולך לשבוק חיים כי הוא עושה כל הזמן בעיות וכאלה ואנ ירוצה לדעת מה הטמפרטורה שלו יש לי NVIDIA GEFORCE 2 MX 100/200

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.