כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מאמין שיש פורום כזה, למה לקח לי כ"כ הרבה זמן למצוא אותו הזמנתי היום מחשב מהחנות FOXPC, ונאלצתי לשנות שלוש פעמים את הכרטיס מסך עקב שלל ביקורות חיוביות/שליליות לגבי הכרטיס הזה: 9800GTX+ OC - בהתחלה עשיתי הזמנה לכרטיס HD4850, לאור הביקורות הטובות שקיבל הכרטיס של NVIDIA התחלתי קצת לתהות אם כדאי להוסיף סכום זעיר של 20 ש"ח, ולשדרג את הכרטיס ל- 9800GTX+. ואכן שיניתי, אבל אחרי כניסה נוספת לפורומים בחו"ל קיבלתי רושם אחר, אז שוב שינתי את ההזמנה ל-ATI. בקיצור, עכשיו ההזמנה עומדת על הכרטיס 9800GTX+ OC שעולה 890 ש"ח, אני אצטרך לחכות לו שבועיים עד שתגיע המכולה הבאה, אבל רציתי לדעת אם אני עושה את הצעד הנכון? חיכיתי הרבה זמן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לנצל ממנו את …
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את הבעיה, אני מצליח לקבל תמונה בטלוויזיה אבל היא חסרת צבע. הצבע ממש כמו שחור לבן אבל יש מן גוון ממש קטן של צבע. אני מבין שזה קשור אולי לשיטות שידור שניסיתי את כולם וזה לא עזר אבל לבסוף השארתי על PAL-B. ניתקתי גם את הממיר של הכבלים זה לא עזר, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בדרייברים גם כלום לא הולך. עכשיו הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הכבל, אני מחבר כבל SVIDEO (עם 4 פינים) ל RCA, שהRCA מתחבר לAV של הטלוויזיה. עכשיו אני לא מבין את ההבדל בין הכבלים אבל הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך(R9600) הוא SVIDEO עם 7 פינים, עכשיו אני לא יודע אם יש הבדל בין הכבלים שבגללו אולי אני לא רואה צבעים? כי יש לי 2 כבלים כאלה SVIDEO עם 7 פינים לRCA אבל שניהם לא עובדים לי משום מה אז אני לא יו…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני עובד עם דרייבר 8.5 והחלטתי לשדרג - ניגש לאתר הייצרן מוריד.. ומקבל את השגיאה הבאה בהתקנה: Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices פתחתי את הקובץ ישר - אני רואה רשימה של כרטיסים אבל שום דבר שמזכיר את ה1950X (לא 1900 SERIES או משהו דומה) - אני מפספס משהו? נ.ב. הCATALYST נותן משהו (כדאי להתקין אותו? - בדר"כ אני לא מתקין אותו..) הסיבה לכל השדרוג היא פה -> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402678.0 - ככה שאם יש למישהו פתרון ישיר - עדיף..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף החלפתי את Radeon 9800PRO הגוסס בHD3650. לפני ההחלפה היסרתי את הדרייברים הישנים וכיביתי תמחשב לצורך ההחלפה. הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של (ATI (3600 Series ובעת ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שההתקנה לא מזהה את החומרה המתאימה וההתקנה מתבטלת נאלצתי להתקין דרייברים יחסית ישנים מדיסק ההתקנה. למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים המעודכנים מהאתר של ATI ? תודה.. עריכה אני גם לא בטוח שהדרייברים מהדיסק הותקנו כמו שצריך. האם יש דרך לוודא תקינות הכרטיס? (חוץ מלנסות להפעיל משחק)
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה חודשים הם יהיו על המדפים?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המצב הוא כזה החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800GT שעולה בערך 1500 שקל היום יש לי AGP ,השאלה היא אם שווה לי לקנות לAGP או להחליף לוח אם לPCIE (שזה עוד 600 שקל) ואז גם הכרטיס מסך צריך להיות שונה וגם יהיה יותר יקר ,הלוח אם שלי זה INTEL D865PERL מעבד 2.6ghz 800fsb סוקט 478 ,זיכרון 256x2 dual 400mhz ,הלוח אם שאני חושב להביא זה Asus P4GD1 Intel 915P: http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=27&model=167&modelmenu=1 אז שווה להחליף לוח אם? ואם שווה להחליף לוח אם אני צריך המלצה לכרטיס מסך תקציב 1500 שקל??
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC כרטיס מסך שיהיה כי כדאי לקנייה בתקופה הזאת והכי טוב כרגע. אין צורך בצורב DVD ( כבר יש ) אין צורך במסך מעוניין בכרטיס קול טוב עם רמקולים ( העדפה ל5.1 ) עכבר Logitch mx518 ( אני יקנה 130 שקל מנועהקומפ) תודה לכם עריכה : אנשים בטעות פתחתי פה , תעבירו בבקשה לפורום מפרטים... תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס המסך הקודם ATi HD4850 היצרן הביא לי כרטיס מסך חדש (כי יש לי עדיין אחריות) ATi HD4870 וראיתי שיש שם שתי חיבורי חשמל ... לאיזה מהם מחברים ?.. או שצריך לשתיהם ?.. אגב הספק שכתוב במפרט מחשב שיש לי בצד שרשום תחת System 1 יחזיק את כל המערכת כולל oc למעבד ל - 2.93 ?..
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איך אני משנה הגדרות שפה בדרייברים של נוידיה ובתוכנת nTune שלה לאנגלית? קשה לי עם העברית הלא ברורה הזו שזה קשור למונחים טכניים תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 ,1500 מגה הרטז שאלתי היא האם כרטיס חדש וחזק,כגון readon 9600 pro lite יצנל את מלוא כוחותיו ?? ויפעיל כמו שצריך על המחשב שלי ??
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש בעיות עם ה-4950 HD . לא מריץ קריסיס טוב, בעיות בהפעלה וכו . אפשר חוות דעת על 2 הכרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אומנם ה-8400GS תומך ב-DX10, אבל הוא עובד על 64BIT לעומת 128 ב-7300GT וה-7300SE. האם זה יתרון באמת משמעותי? והאם יש באמת הבדל גדול בין ה-7300GT וה-7300SE שמצדיק את פער המחירים ביניהם??
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מחובר לטלוויזיה כמו שצריך אבל: 1.הצלחתי לראות רק פעם אחת בטלוויזיה,מאז משום מה שאני משנה בדרייבר ל single display ובוחר בטלוייזיה המסך של המחשב הופך לשחור אבל בטלוויזיה לא מופיע שום דבר ואז המסך של המחשב חוזר. 2.בפעם הזאת שהצלחתי לראות גם בטלוויזיה, הוידיאו הפך לקצת מקרטע משום מה... ואין לי מחשב חלש -ראו חתימה. תודה !!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
התקנתי את המשחק CS 1.6 על המחשב הכל טוב ויפה אבל ה FPS קופץ.. לפני המחשב הזה היה לי כרטיס 6600 רגיל לא גרסת ה GT אפילו ולא זז מ-100 ה FPS למה זה ? האם אפשר לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום קוראים לי אור יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9600 GT כמו כן יש לי טלויזיה שהיא לא פלזמה ולא LCD. (חברה : EXTREME) יש לי כבל מתאים (S-VIDEO)עם פין שמתחבר לחיבור הצהוב במסך (של הוידאו) הכבל הזה מחובר למתאם שמחובר למחשב אני לא מצליח ליצר תמונה מהמחשב בטלויזיה. כנראה שזה קשור בהגדרות של הכרטיס מסך אשמח אם מישהוא ידע איך לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע במה לבחור : א. 8800GT ב. HD3850 / HD3870 ג. 9600GT כל הדגמים הם 512MB זיכרון (לא מוכן לקחת 256). יש לי מסך - Acer AL1916W רזולוציה מקסימלית - 1440x900. הכרטיס הוא בשביל משחקים כמו Unreal 3, Crysis, COD4, וכו' .. רוצה לשחק חלק ב - 1024x768. מה אתם ממליצים לי ?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
משחקים כמו GTA:SA AOM 3 לא יודע אם הם נחשבים כבדים, תאמרו לי אתם מפרט: CPU processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz CPU Speed 3.05 GHz Performance Rated at 4.58 GHz System RAM 446.7 MB Operating System Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (Build 2600) Video Card SiS 661FX (SiS 661) Sound Card MPU-401 Compatible MIDI Device CD LITE-ON DVDRW SHW-160P6S PASS, but the Speed could NOT be analyzed. יש AGP תודה(:
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
למה לא ללהוריד את הרגיל עם הControl Panel?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אוקיי אז אני נסגרתי על הHD5770. בTMS יש את הגרסא הזאת (S5771GD5H) http://tms.co.il/product/7265 לעומת זאת, בKSP מציעים את הגרסא הזאת (11163-17-20G) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12334 שימו לב למבנה של המאוורר והקירור, הם שונים ואין לי מושג איך השוני הזה משפיע... מה עדיף? (בעקרון אני כרגע בכיוון של ההוא מTMS אבל אולי תחדשו לי משו ) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בתוכנת Ulead VideoStudio 7 לצורך עריכת סרטי וידאו. קצב העבודה שלי מאוד איטי בזמן העריכה וכל פעולה נמשכת הרבה מאוד שניות. אני רואה שיש הרבה מאוד פניות לדיסק בזמן העריכה וכמובן ה Swap file כל הזמן בשימוש. החומרה שברשותי: מעבד P4 1700Mhz, זכרון: 500Mb , כרטיס מסך: RAGE 128 Pro Ultra GL AGP מערכת הפעלה XP pro SP1. שאלתי היא האם כרטיס מסך טוב יותר ישפר את המצב בצורה משמעותית. אם כן איזה במחיר סביר. אני מניח שתכונות של תלת מימד לא יעזרו לי מאחר ועריכה של וידאו או תמונות הינה דו ממדית בלבד בתודה
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-