עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lobengula,

התקנתי על מחשב של חבר שלי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עכשיו אני לא יודע מה הבעיה אבל זה לפעמים פתאום עושה ריסט או נתקע ואז אי אפשר לעשות כלום. ולפעמים זה מביא לי את הודעת השגיאה הבאה: VPU Revocer VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינ ע הגרפי. חשוב לי לציין כי הכרטיס עובד בבית שלי מצויין בלי שום בעיות. הנה הנושא הקודם שכתבתי יש פה את המפרט של המחשב שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259791.0 בסוף הצלחתי לחבר את הכרטיס מסך והמחשב עובד אבל יש את הבעיה שהוא נתקע ועושה ריסטים ושגיאות. אולי זה הספק? למרות שזה מוזר כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך אבל בבית שלי הוא עובד מצויין תודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  2. Started by Spielberg,

אני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש, ועלתה לפניי בעיה. אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך Onboard, האם אני יכול לחבר לו כרטיס מסך רגיל, והאם יווצרו קונפליקטים בגלל זה. הלוח אם הוא M2N-MX SE Plus AM2+ של AMD הכרטיס מסך המובנה הוא Nvidia Geforce 6100 והכרטיס מסך שאני רוצה לקנות הוא Nvidia GeForce 9800GT תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by Home Boy,

רציתי להמליץ לאלו שמתלבטים איזה מסך לקנות על מסך דק של PROVIEW דגם HD872... רכשתי לאחרונה את המסך ואני מאוד מרוצה...18 אינץ' כסוף ומרשים ביותר....צבעים מרהיבים ותמונה חדה...רזולוציה גבוה ורמקולים מובנים שאני לא משתמש בהם כי האיכות לא שווה הרבה אבל קניתי את המסך בשביל המסך ולא בשביל הרמקולים.... הנה לינק לאתר החברה (למי שלא יודע mag ו-proview מאוחדים): http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-hd-872.htm בקיצור המסך שווה את הכסף....

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך למחשב htpc שמריץ vista media center ואני צריך שיתמוך ב- 1080p , 720p וגם שיהיה לו את היציאות הבאות : hdmi , dvi , svideo (or RCA) כי כרגע הוא יחובר לטלויזיה שיש לה רק כניסת svideo או rca רגיל. לא למטרת משחקים. (אנא נמקו למה אתם ממליצים על הכרטיס). והאם עדיף לקחת כרטיס מסך עם קירור פאסיבי או שגם קירור אויר הוא מספיק שקט ולא יפריע ?

5. נאי יודע שזה לא לפה וכו וכו פשוט אני נטול עצות אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד.. חוץ מהפיסי פריק ומליאונטאורק תודה.. :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by greataviv,

שלום , כבר כימעט ורכשתי את ה 8600GT הרגיל ופתאום ראיתי בחנות ושמה ZED ברמת החייל את הכרטיס הזה שיש לו 512MB במקום 256 ו 256BIT במקום 128 . מעניין כי לא ראיתי אתו בשום מקום אחר והוא עולה רק 100 ש"ח יותר (540 ש"ח) מה אתם אומרים שווה? מדוע הגירסה הזו של הכרטיס אינה מופיע בשום מקום ? תודה מראש על העזרה .

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. Started by zag_zag,

אני מחפש לקנות מסך 17", בתקציב של 900-1000 ש"ח (רצוי בכיוון ה900 ) המסך צריך לעבוד ב85hz ברזולוציה של 1024x768 בינתיים חשבתי על ה-F700B שמוכרים ב930 ש"ח. יש הצעות אחרות? תודה

8. Started by Silver Dragon,

רציתי לשדרג את הכ. מסך, תקציב 600-650 ש"ח זה המפרט (זה 4G RAM למען הפרוטוקול)

9. Started by moshe1x,

מתכנן לקנות מחשב למשחקים וצריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס מסך. המחשב עם מעבד AMD64 3200 VENIC , לוח אם ASUS A8N-SLI PRIMEUM ו 1GB DDR 400MHZ. רוצה כרטיס מסך חזק שיתאים ל SLI כמובן עם לפחות 256 מגה ביט, מהדגמים של 6800 ו7800, רוצה הכי חזק שאפשר אבל שהמחיר יהיה סביר . התקציב הוא גמיש אבל לא יותר מ-2000 שקל. בצודה מראש.

10. שלום רב הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . חשבתי על כרטיס מסך עם ציפסט\מעבד 8600GT 512 MB של GEFORCE . האם מתאים לישומים שלי ? של איזה חברה אתם ממליצים לקנות רכיב זה - גיגבייט , אסוס או אחרים בברכה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס המסך הבא: Gigabyte 6600 256MB, DVI, TV, PCI-E יש כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים שלו (600-700 שקל)? הוא יסחוב לי משחקים בצורה טובה? כמה זמן הוא יחזיק לי? תגיבו בכיף... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by שלמה הדג,

שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by asafnn,

אני מתכוון להשתמש ברזולוציה מאוד גבוהה (1920x1200) ובלי משחקים אבל עם סרטים ובתקווה ב HD. האם עדיף לי x1550 של sappire עם 512 בשביל הרזולוציה הגבוהה או 7300 geforce עם 256 שקיבל כאן הרבה יותר תקשורת חיובית לעומת 1550 שלא הוזכר כמעט? שווה לציין שהממשק הוא agp x8.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  14. ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by saar3,

שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by seren99,

מעניין אותי מהן המטרות לחיבור זה ,ואני משאר שלכל מטרה ישנם גם דרישות שונות מהכרטיס פשוט קונה מחשב חדש ורוצה ללמוד את הנושא

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. 7600GS Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP הוא זה X1650 Pro 256MB DDR2 TV, DVI, AGP שתיהם כמעט באותו מחיר אז מה כדאי?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by qt1h00,

שלום לכולם, בעוד כ 3 שבועות הליבות החדשות יוצאות לשוק, האם מתוכננות ירידות מחירים בעקבות כך?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by UnkownK,

אלהן חברה=] אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה 9800se שהוא 256ביט לבין ה 9600xt. בגדול 9600xt אני יודע שהוא יותר טוב אבל זה די בקצת והם עולים אותו מחיר, אז רציתי להתייעץ איתכם מה לדעתכם כדאי לי? ה9800se הוא 256ביט ככה שהבנתי שיש מצב שאפשר לעשות לו סופטמוד אבל זה רק ב1 לכל כמה כרטיסים. אפשר בבקשה שמי שכותב איזה עדיף, שגם יפרט שאני ידע שיש ביסוס לטענה. הכרטיס מסך של ה ה9800se הוא של חברת yuan www.yuan.com.tw למי שרוצה עוד פרטים, ושל ה9600xt לא משנה לי החברה אז זה לא משנה כרגע. אם צריך עוד פרטים תודיעו לי (בנוגע למפרט , המערכת שלי תנצל את שני הכרטיסים אז אין טעם לכתוב בכל מקרה..) תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by nesber,

האם ATI מייצרת היום בעצמה את הכרטיסים שלה? אמרו לי שלא, אבל משום מה כרטיסים כאלה מופיעים בפנדה(לינק מצורף) ובאתר של ATI. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_97

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  21. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בפחות מ-300 שקל, כאשר השימוש העיקרי הוא סרטי HD ומשחקים לא כבדים מדי. מה דעתכם על GeForce 7600GS 256MB? האם יש כרטיס אחר מומלץ בטווח המחירים הזה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by Devil Servant,

זה יעזור לי לחבר את המחשב לטלוויזיה במידה ויש לי כ. מסך מובנה?

23. Started by GZA3,

ניכנסתי עכשיו לאתר של ATI ןבמקום ה X850XT PE שהיה מופיע שם הרבה זמן אני רואה V5000 הגיוני שזה דגם חדש שעכשיו יצא ? אם כן למה הוא עם "רק" 128 DDR3 ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  24. אני רוצה להקליט תוכניות וכו' ועדיין לא מצאתי את ההגדרות המתאימות.. אני רוצה שההקלטה תהיה איכותית (שתהיה גם נוחה לצפיה בDVD) וגם שלא תהיה כבדה ותקרע לי תהארדיסק... בעיקרון לא משנה לי הפורמט למרות שאני חושב שיותר נוח לערוך AVI... הכרטיס- leadtek winfast tv2000xp אז- איזה רזולוציות וקודקים הכי נוחים להקלטה באיכות טוב וקלה? תודה מראש חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by zalelan,

של איזה חברה הכי מומלצת? והכי טובה?! (לא יותר מ 1000 ש''ח)

דיונים חדשים בפורומים