כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
זאת השאלה יש לי את שני הכרטיסים 8500 אל אי 128+דיויאי של ספייר או אף x 5200 128 בלי דיויאי של פאליט מה כדי????????
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ההודעה שקיבלתי:"Tip T2525 - Current AGP data rate not optimal, i.e. less than chipsets maximum AGP data rate. E.g. current AGP data rate is 1x while the chipset and the AGP card both support 2x. You should get better performance with a higher data rate but this depends on the application. Fix: First, use the PCI & AGP Information module to confirm that the AGP card also supports the maximum chipset data rate. If it does not, dont worry about it. For non-Intel chipsets, make sure you install the latest version of their AGP mini-drivers. You should update the video card drivers as well. Some non-Intel chipsets can only work in 1x mode with some video cards. SiSoftware S…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל היום את ה-R9500Pro, אבל לצערי, בגלל טעות של המחסנאי, קיבלתי R9500 Non-pro :-\. כמובן שהכרטיס יוחזר לחנות בצורה קולנית ועכשיו לשאלה - שמתי לב שלכרטיס אין יציאת RCA, אלא יש לו יציאת S-Video, והוא מגיע עם כבל S-Video ל-RCA. יש גרסאות של R9500Pro שמגיעות עם יציאת RCA ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&= או את זה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=490465&type=1&product=1&=
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
s3 prosavageDDR toda merosh... sorry i cant write in heborw!!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה קורה כולם? אז ככה אני מעונין במסך חדש והלכתי להסתכל בחנות בחיפה... הוא הראה לי עליו 3DMARK וזה היה פשוט מדהים עשיתי חיפוש וכמו שמישהו בעבר ציין שזה נראה כאילו הם הגריעו את המסכים האחרים. אז יש לכם חוות דעת או משהו על המסך הזה אשמח עם תשתפו אותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני שוקל האם לקחת הספרקל קאליבר או את הBFG OC2. שניהם מגיעים עם אותם תדרים, הBFG זול יותר, השאלה שלי מי מהם יותר טוב לOC משלי?
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 8800GTS 640, וכשקראתי ביקורות ראיתי איפשהוא שצריך לחבר את הכרטיס לספק או משו כזה, אבל לא חייבים. אני חושב שאפילו בביקורות פה, באתר, היה כתוב את זה... לאדע למה בכלל נזכרתי בזה חחח אז קיצר - מה הולך? צריך לחבר לספק או לא ? ומה היתרונות והחסרונות של כל מצב?
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
דוד שלי שטס מחר לאמריקה שאל אותי מה אני רוצה שהוא יביא לי משם, כמובן שעניתי לו כרטיס מסך חדש :] עכשיו אני משער שהמחירים בארה"ב נמוכים מהמחירים בארץ אז חשבתי על תקציב בכיוון של 700-600 שקל ובגלל שאני לא מבין כלום בהארד , הייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי לבחור כרטיס שיתאים לי המחשב הוא לעבודות הגרפיות שלי ולמוזיקה אבל בעיקר אני קונה כרטיס חדש בגלל משחקים אין לי מושג אם יש צורך במפרט לדבר כזה אבל הנה: Motherboard: ABIT AS8-V CPU:INTEL 3.0GHz 1M 800FSB VID card:SAPPHIRE radeon 9250 Ram: TWINMOS 256 mb 400mh X 4 (1024ms in total) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך חדש של הסדרה 8800 gts ,האם ספק של (2 מסילות)hec 500watt יספיק?? או שעדיך ללכת על enermax liberty 500 watt שעולה פי2 ממנו...??
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע 600 שקל כדי להחליף כרטיס מסך כך שהציון של 3DMARK05 יעלה מ2000 ל 4500 ? מדובר על לוח אם וכרטיס AGP, ככה שאם אני ארצה שיפור גדול יותר אני אצטרך להשקיע הרבה יותר.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בהמשך להודעה לגבי המחירים הזולים של כרטיסי המסך- הזול ביותר שראיתי הוא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214. א. הבנתי שiqpc היא חנות מוכרת כבר ואין איתה בעיות, נכון? ב. מה לגבי Albatron- חברה מוכרת? היא בסדר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חבר שלי שואל אם כדאי לשדר לכרטיס מסך HD2900XT המפרט הנוכחי שלו הוא.. am2 5600+ 2gb ram s3(mother board) gforce 7800gt 256mb בתודה אור
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בעבודה שלי יש מחשב אבל לא התקינו שם קודדים לצפייה בסרטים כגון DIVX,XVID, אני מעוניין לצפות במחשב שם בסרטים אבל אין לי פריבלגיה להתקנה של קודדים או בכלל להתעסק ולהוסיף רגיסטרי... מישהו מכיר דרך לצפות בסרטים ללא מקודד? למשל אם אני יעתיק את הקובץ של המקודד לסיפריה של הסרט אז הוא לא יצטרך לחפש או למשל תוכנה STANDALON שלא צריכה התקנה מלבד פריסה של קובץ מקובץ אז בבקשה עזרה למי שמכיר משהו כזה.... ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לא ממש משחק וזה לא כל כך התחום שלי, פעם האחרונה שבדקתי בשביל חבר המליצו לי על RADEON 1950PRO משהו כזה, האם זהו עדיין הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה? ואם לא אז איזה כן? אשמח לקבל המלצות תודה עריכה: בנוסף אני רוצה שיהיה בכרטיס יציאת HDMI, לצורך סרטים וחיבור אל LCD, האם זה קיים בכרטיסים החזקים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי לוח אם אינטל מסוג 815EEA בעל תושבת AGP2.0 X2 X4 האם מישהו הצליח לנתקין על לוח אם זה, או אחר עם צי'פ דומה כרטיס מסך מסוג Nvidia fx6200 128MB או Ati 9600xt 256MB והכרטיס עובד לו תדוה מראש לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם ההבדל בין ה- SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB ל- SAPPHIRE RADEON X1950XT 256MB שווה 245 ש"ח? והאם SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB תומך HDCP?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חומרים על כרטיסי מסך (איך הם בנויים, מה המרכיבים שלהם, מה היא שרשרת העברת הסיגנל בתוחם ועוד). אם אפשר בעיברית. בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי HD2400 GIGABYTE PASSIVE יש לי CYBERLINK POWERDVD הגרסה האחרונה - כשאני מריץ קובץ VC-1 או כל קובץ HD לצורך העניין יש האצת חומרה וCPU עומד על 1 אחוז אחד מאמץ. הבעייה היא שאין לי קול. כאשר אני מריץ את הקובץ בתוכנה אחרת כמו VLC אשר אין בה האצת חומרה CPU עומד על 30 אחוז ויש קול. שיחקתי עם הגדרות הקול ללא הפסקה והתייאשתי כבר. הכטיס מסך מחובר DVI ל HDMI עם כבל ישיר ישירות ל LCD 40 אינצ. מה פיספסתי כך שאין לי קול? בניתי מערכת HTPC חלומית וצריך עזרה נואשת לאחר שקראתי בפורומים בחו"ל וגם שם אין תשובה. דרייבר אחרון מותקן 8.1 - על XP SP2 C2D - E4300 4 GB RAM 160 GB SEGATE INTEL G33 WITH HD REALTECK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121300
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7600gs עייף שמתחיל לקרטע, בכרטיס מסך בניים בסביבות 700-800ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב (בעיקרון משמש לסרטים ולמשחקי ספורט fifa/pro 08, nba 08. virtua tennis 3) אולי גם למשחקים קצת יותר דורשים בעתיד.. בכל אופן צד את עייני הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 נראה משתלם, ללכת על זה? או שמצד שני אפשר לעגל ל800 ולקחת כרטיס 3850 גרסת ה256 מגה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם במחשב מסוים המעבד יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך. איך בודקים כזה דבר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכלום אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך למחשב HTPC שאני בונה הכרטיס חייב להיות PCI ( לא Express) ולכלול אפשרות להקרנה על הטלויזיה התקציב עד 200 ש"ח הכי חשובה לי איכות התמונה וצפייה בסרטים באופן חלק תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-