עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 3 ATHLON,

בעזרת כרטיס המסך XFX GeForce 7900GT 256MB ? אם כן איך לעזזל עושים את זה ??? אם לא מה ה"מצרחים" למתכון ?! תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by syberpuppy,

אני קונה מחשב חדש ולא מתכנן לעשות עליו שום סוג של OC באתר זה שמתי לב שממליצים בעיקר על ה6800GS של EVGA (למי שלא יכול להרשות לעצמו את ה 7800GT) (במידה ואני צודק בהנחה שלי שה 6800GS נכנס להגדרה של 6800 ב TOM'S HARDWARE ) למרות זאת ולמרות שיש הבדל של כ 300 שח בינו לבין ה6600GT בדקתי ומצאתי ב TOM'S HARDWARE שההבדל בין הביצועים שלהם קטן מאוד אם לא אפסי בדרך כלל (מלבד דברים קלים כמו צללים מסובכים ברזולוציות גבוהות בגלל זכרונו המועט ) http://www.tomshardware.com/2005/12/02/vga_charts_viii/page4.html למה ההבדל הדיי גדול במחיר (וההמלצות המרובות ל6800GS של אנשי האתר) ומה משתלם יותר לקנות (ללא שימוש בOC)? יש לי 300 שקל להוציא אם זה הבדל מהותי אבל אם לא אני יעדיף להוציא אותם על עכבר …

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  3. מצאתי שהכרטיס הנ"ל עולה הרבה פחות משאר כרטיסי הTI ואיפלו פחות מכמה MXים. מדוע בעצם?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. Started by asafnn,

אני מתכוון להשתמש ברזולוציה מאוד גבוהה (1920x1200) ובלי משחקים אבל עם סרטים ובתקווה ב HD. האם עדיף לי x1550 של sappire עם 512 בשביל הרזולוציה הגבוהה או 7300 geforce עם 256 שקיבל כאן הרבה יותר תקשורת חיובית לעומת 1550 שלא הוזכר כמעט? שווה לציין שהממשק הוא agp x8.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by voolcan,

האם יש חברות שהפסיקו לייצר כרטיסי ראדיון 9800 פרו עם 256bit (אני לא מדבר על MB אלא על bit)? וגם מה דעתכם על: Sapphire 9600 XT 256MB 256 bit DVI ועל: MSI 9800 Pro 128 MB DVI

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by ToXiN,

LP717 17 אינג'. 12 מיליסקונד. המסך מצויין בעיניי. מה דעתכם עליו? האם הוא באמת טוב כמו שהוא ניראה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. שלום לכולם, אני יוצא מנקודת הנחה שכבר נמאס לכולם לקרוא את השאלה הזו, ולפני שפירסמתי את הת'רד עשיתי חיפוש מקיף בפורום, אבל לצערי עדיין לא מצאתי תשובה, אז סליחה מראש... אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב P4 2.4Ghz עם 512MB DDR. הצורך בקניית כרטיס עלה לאחר קניית GTA SA, שפשוט לא עולה על הכרטיס OB הנוכחי שלו. השאיפה היא להוצאה כמה שיותר קטנה (כמובן...) אבל אני מאמין שסביב ה-600 ש"ח (פלוס-מינוס) לא ירתיעו אותו. חשוב שהכרטיס יהיה בממשק AGP. ראיתי כמה המלצות ל-9550 והמחירים שלו נוחים מאוד, ואפילו יורדים דרומה מה-400 - כיצד כרטיס כזה, בשילוב עם המערכת שהוזכרה לעיל, יתפקד מול משחק כדוגמאת GTA החדש? האם יש המלצות נוספות? שוב סליחה על שאלה שבטח נשאלת פה חדשות לבקרים ותודה מראש על העז…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. צריך עזרה למצוא דריבר לכרטיס טלויזיה מסוג philips עם מעבד bt878khf בבקשה דחוף מאוד

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by Royz,

שלום, אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך - Radeon 9600 במחשב שלי למשהו יותר טוב. הנה המערכת שלי: Intel Pentium 4, 3000 MHz Motherboard Name ASRock P4S55FX2 (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) windows xp אני מעוניין כי הכרטיס מסך יריץ לי משחקים חדשים כמו UT3, FrontLines - Fuel Of War וTF2 על מדיום ורזולוציה של 1280x1024 אני מעוניין להוציא 400-600. איזה כרטיסים מתאימים לי? יש אפשרות בכלל לדבר כזה בלי לשדרג את כל המערכת? מה אתם אומרים?

10. Started by shlomom,

שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ???? טוב, מחוסר ענין לציבור העברתי את ההודעה לפורום תוכנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189625.msg1648344#msg1648344

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. תודה מראש על העזרה...

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by yarl,

הבעיה היא שאני רואה את המחשב על הטלוויזה ואת כל הפעולות וגם סאונד אבל שאני שם סרט אני רק שומע ולא רואה את הסרט במחשב הכל עובד רואים ושומעים והכל בסדר רק לא רואים את הסרט בטלוויזה הכרטיס ATI רדיון 9550 תודה לעוזרים (ואם אני לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותי תודה )

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by חן מ,

תראו בקרוב אני הולך לקנות מחב חדש והחלטתי שאני רוצה לשים כרטיס מסך 8800 GT או GTS.אני לא יודע מה עדיף לי.אני רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של קרייסיס.יש לי כמה התלבטויות:או 8800GT GTB 512 של לידטק,או 8800 GTS של GIGABYTE או שאחד מהרגילים של 8800 יש עם קירור זלמן ויש עוד אחד רגיל האם עדיף GTS של GIGABYTE?הוא טוב למשחקים כמו קרייסיס?או שעדיף ה8800GT GTB 512(שהבנתי שהוא מגיע עם OC). תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by reyrey_200,

קודם כול הסרתי את הדרייברים הישנים של הכרטיס,כי אמרו לי להחליף דרייבר, אז הסרתי את הדרייבר של ATI ואח"כ השתמשתי ב DRIVER SWEEPER ומחקתי את הדרייבר בכלל....התקנתי עכשיו הכל הלך חלק,ואז הור דרש ריבוט,הויסטה נתקע על המסך של "SUTTING DOWN" אז ראיתי שלא זז כבר 10 דקות,אז עשיתי ריסט ידני...המחשב עלה ואז נתן לי את ההודעה הזו: Imageshack - 30620129.jpg לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין את הדרייבר, הוא נתן לי באמצע ההתקנה את השגיאה הזו: Imageshack - 96538277.jpg מה לעשות???? זה דחוף ניסיתי סתם להפעיל סרט HD פתאום המחשב קרס....עזרה ! :s05: בסוף ההתקנה הוא גם נתן לי דו"ח,הנה: Catalyst™ Install Manager Installation Report 02/05/10 16:15:32 Hardware information NameATI Radeon Graphics Proc…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. האים 2כרטיסי 6600 GT בתוצרת SLIנותנים ביצועים טובים יותר מ 7800GT מישהו מכיר ביקורות בנושא וקישורים מתאימים תודה :jump:

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by אור כהן,

שלום לכולם וערב טוב כרטיסי הAGP לDX10 יצאו, ואיתם יחד הPCI, כן כן, מסתבר שSparkle החליטה לשווק את כרטיס ה8500GT גם בPCI, דבר זה יכול להועיל למחשבים ללא חריץ AGP\PCI EXPRESS, ומי יודע, אולי אפילו כרטיס פיזיקה בעתיד. לכרטיס יש 900MHz בShader Clock, עם 256MB זיכרון מסוג GDDR2, ו128Bit. מהירות הליבה שלו היא 450MHz, ומהירות הRAMDAC שלו היא 400MHz. הכרטיס בעל קירור פאסיבי שתופס סולט אחד, ומקור הכח שלו פנימי (הישר מחריץ הPCI). לכרטיס המסך יש יציאת VGA אחת, יציאת DVI אחת, ויציאת HDTV/S-Video/Composite. כרטיס המסך תומך בOpenGL® 2.0, DirectX® 10, וברזולוציה של עד 2048x1536 בקצב ריענון של 85Hz. ביצועי הכרטיס משתווים לכל כרטיס 8500GT אחר בשוק, ומחירו בארץ עומד על כ622 ש"ח. …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by zagreb,

שלום קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מחברה מסויימת ובגלל שהוא נשבר הם שלחו אותו לחול לתיקון, השאלה כמה זמן עליי להמתין.. עקרונית הם יכולים להחזיק אותי גם 10 שנים בתירוץ שהוא עדיין בתיקון..

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by eliranl,

מיועד למשחקים,חשבתי על 6800. מה אתם ממליצים בלי חריגות מהתקציב

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

יש לי כרטיס מסך של leadtek geforce 6800 128mb והוא על AGP אם יש דרך שאני יכול להחליף אותו לPCI-Express אם זה יעלה לי כסף כמה ? ומה ההבדלים בין AGP לPCI-Express אני רק יודע שזה מעביר נתונים בצורה מהירה יותר והאם זה כדי?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך gforce 4mx ואני כבר ביקשתי פה המלצה אבל בסוף לא קניתי... אז אני מבקש שתמליצו לי עוד פעם. המחשב שלי: לוח אם Asus P4PE Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz Gforce 4 mx 512mb RAM maxtron 250 GB ועוד אחד של 80 GB תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Asaf472,

יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס קול http://img84.imageshack.us/img84/4740/97225822.jpg מה שמסומן שם זה הכרטיס קול? מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס קול הזה? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. היצרנית הסינית מציגה דגמי Mi Notebook Pro X חדשים עם כרטיסי מסך מ-NVIDIA ומסכים שעשויים לגרום להרבה יצרניות מבוססות יותר לקנאלכתבה

23. Started by zobi12,

אני ישמח אם תעשה מדריך לקניית 17 אינצ כמו שפעם היה את המדריך לקניית מסך 19 אינצ

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. שלום לכולם אממ היום נרשמתי לפורום אני מקוה שאני אהנה בו , אמממ אני רציתי לבקש ממך שאולי תמליצו לי על כרטיס מסך ההכי טוב שאני יכול להשיג עד 400 שקל בעיקרון אני רוצה את הכרטיס מסך שיתאים למשחקים תודה לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by JHONLEV,

אני רואה סרטונים בכל מיני אתרים בל אני לא שומע כלום... ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל אני לא שומע שום דבר.., האם אתם תוכלו לעזור לי ? וגם קבצי SWF אני לא מצליח לשמוע בכלל..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים