עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NTT,

*כותרת* ואם אפשר הסבר,על הBIT WIDTH של הכרטיסי מסך ואיך אפשר לדעת כמה הם זיכרון הם יכולים להעביר(והסבר הסבר אם אפשר,עם חישובים והכל).

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס שלי. משחקים כמו UT3 וBIOSHOCK מקרטעים לי על ההגדרות הכי גבוהות למרות שלא מזמן הם היו עובדים בקלות על MAX. גם שאני מוריד את הרזולוציה הם עדיין מקרטעים. עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 וקיבלתי 3800. שקיבלתי את הכרטיס בפעם הראשונה ועשיתי בדיקה קיבלתי 8000+ מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by OfirCC,

שלום אני רוצה לדעת עם הכרטיס Ati HD 4730 יעבוד על המחשב שלי. זה המפרט: מעבד DualCore Intel Pentium D 930, 3001 MHz (15 x 200) לוח Gigabyte GA-8I945PL-G ספק: 500W

4. א - אפשר לדעת\להבין\ושתסבירו לי - מה כל דבר ב- 3D וב- AVIVO שנמצא בדריבר של הכרטיס מסך (x1600xt אבל זה לא משנה איזה כרטיס מסך זה ) עושים ? ב -אפשר תמונות של הבדלים בין משחק עם פילטרים לבין משחק ( עם הגדרות בדריבר הכווונה.) בלי פילטרים ? (americas army - counter strike 1.6 ) ג - איך ייתכן שכשאשר הפעלתי כמה הגדרות כגון AA - HQAF + 16X וכו ... קיבלתי 60 FPS ב- קאונטר סטרייק וזה היה על מקסימום, לעומת זה שאחרי זה הפעלתי את כל האפשרויות לאיכויות הכי טובות (בדריבר ) וקיבלתי 100 FPS ?? ד - יש מצב הפילטרים בכלל לא מופעלים וובכלל אין שום שינוי ?(בגלל זה ביקשתי תמונות למעלה .. ) תודה . ובבקשה תנסו לענות לי .. אייל . נתחשב בזאת שבשני המשחקים במשחק עצמו הגרפיקה על האיכות הכי גבוהה…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by FatallChill,

מה הם הצינורות בכרטיס המסך בכל מקום כתוב את זה ואני לא יודע מה זה?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם ראיתי באתרים שכל כרטיסי 9800XT באים אם זיכרון 2.5NS... לאומת זאת ה ASUS 9800XT בא אם זכרונות 2.2 NS זה נכון ?? ו

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by compman112,

אני מעוניןן לדעת לאלה שמבינים בנושא או יודעים את זה שהסתכלתי בנעוץ על סיקור כרטיסי המסך החדש פירטו על כל אחד מכרטיסי המסך החדשים נגיד:: סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ עכשיו אני לא מבין מזה אומר כל דבר מזה ומזה נותן מזה חשוב מזה: 1)שום קוד ליבה: 2)אפיק 3)תדר ליבה 4)תדר זכרונות 5)באס זכרון 6)נפח זכרון 7)צינורות עיבוד 8)יחי…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בארצות הברית. ראיתי את המלצות בדיון הנעוץ, אבל יש היום אפשרות לעשות DUEL לכרטיסי מסך ATI. מה הכרטיסים שאתם הכי הייתם ממליצים עד לתקציב אלף ש"ח. אין בעיה בהספק חשמל או לוח אם. (אחר כך אני אבדוק את המחירים שלהם בארה"ב) תודה מראש :-*

9. דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 700שח לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי בניסוח אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. האם כל כרטיס מסך שמוציא 4k ב 120hz ייתן את אותה איכות של ווידאו ? הכוונה לסרטים כאשר אני צופה במלשב שמחובר לטלויזיה ברמה גבוהה. האם גם יהיה הבדל באיכות שוב רק ניגון קבצי ווידאו בין gforce ל radeon

11. Started by yniq,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב, ומתלבט לגבי כרטיס מסך. הדרישות: הממשק: PCI-E צריך להכיל TV-out, ורצוי DVI (לעתיד) הביצועים: אני לא גיימר. וכמובן - המחיר כמה שיותר זול. מה אתם אומרים על: Gigabyte GV-RX30S128D :? מצאתי באזור 340 ש"ח אולי יש הצעות אחרות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by NJorl,

מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  13. השאלה בכותרת ולא ATI וNVIDIA, אלא ASUS GIGABYTA LEADTEK וכו וכו בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by mazam,

שלום חבר שלי רוצה לקנות היום כרטיס מסך חדש עכשיו יש לו גיפורס 5200 והוא רוצה לקנות חדש עכשיו הוא לא יודע אם יש לו AGP8 או PCI אקספרס איך בודקים את זה? נ.ב יש לו את התוכנה EVEREST אבל הוא לא יודע איך לבדוק דרך התוכנה אז אם אפשר הסבר או משהו תודה מאור.

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by THE_LORD,

שלום, יש לי GFORCE 6800GS כבר שנתיים. הבעיה אצלי שהלוח אם שלי תומך ב AGP וקשה למצוא כרטיסים חזקים בAGP. אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בעיקר, עם תקציב עד 1000 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by שלמה הדג,

שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by nizans,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף Geforce 8800 GTX 768MB או ASUS Radeon HD 2900XT 1GB http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814103044 זה סתם ויכוח ביני לבין חבר שרוצה לקנות את ה RADEON תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שלום לכולם, אני יוצא מנקודת הנחה שכבר נמאס לכולם לקרוא את השאלה הזו, ולפני שפירסמתי את הת'רד עשיתי חיפוש מקיף בפורום, אבל לצערי עדיין לא מצאתי תשובה, אז סליחה מראש... אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב P4 2.4Ghz עם 512MB DDR. הצורך בקניית כרטיס עלה לאחר קניית GTA SA, שפשוט לא עולה על הכרטיס OB הנוכחי שלו. השאיפה היא להוצאה כמה שיותר קטנה (כמובן...) אבל אני מאמין שסביב ה-600 ש"ח (פלוס-מינוס) לא ירתיעו אותו. חשוב שהכרטיס יהיה בממשק AGP. ראיתי כמה המלצות ל-9550 והמחירים שלו נוחים מאוד, ואפילו יורדים דרומה מה-400 - כיצד כרטיס כזה, בשילוב עם המערכת שהוזכרה לעיל, יתפקד מול משחק כדוגמאת GTA החדש? האם יש המלצות נוספות? שוב סליחה על שאלה שבטח נשאלת פה חדשות לבקרים ותודה מראש על העז…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by Elevation,

חשבתי תמיד של Shappire, כי אהבתי ת'חברה והכול. אבל אמר מישהו על הליבה של MSI משו. אז... מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by Radeon38,

קצת לא ברור לי מדוע נוצר צוואר בקבוק במערכות ישנות או מערכות ביניים מבוססות מעבדי פנטיום 4 דור ראשון לא כפול ליבה כפול ליבה ראשון 775 (לא קור טו דו) ומעבדי AMD 939 כפולי ליבה 4400 4200.מדוע ישנה בעיה אם רוכשים כרטיס כמו 9800 או 4870 או כרטיסי ביניים כמו 9800GT או 4850 ברור שיש צורך בזיכרון ומעבד סביר אבל שוב את מרבית החישוב עושה היום הכרטיס מסך ולא המעבד הראשי.לכן אשמח להסבר מדוע ככל שעולה רף הכרטיס נדרש מעבד יותר חזק זה לא נישמע לי הגיוני.הנה דוגמא 4870 מחייב מינימום 4200 או מעבד אינטל מקביל ואינו יכול לעבוד על מעבדים חלשים יותר - הכרטיס עצמו הוא מעבד והוא חזק מספיק.למה הוא צריך מעבד ראשי חזק??.האם הוא אינו יכול לחפות על 3800 או על 3200 חלשים בכוח העבודה שלו? כבר ד…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by odedvi,

אהלן. יש לי כרטיס מסך מסוג Sapphire HD 4850 512MB - ATI ואני מעונין לקנות מסך ברזולוציה של 1920x1200. אני לא מוצא בדרייבר של כרטיס המסך / בהגדרות של windows את הרזולוציה הזאת (מצ"ב תמונה). האם הכרטיס מתאים לרזולוציה? [attachment deleted by admin]

23. Started by whome,

שלום לכולם, האם גרסאת ה-Dual Edition זה גרסא שונה מה-Sonic הרגיל או שבעצם לא קיים Sonic "רגיל"? כמו כן, בהנחה ומדובר בגרסא שונה, האם היא טובה יותר במובן ביצועים, רעש וטמפ' (בסדר הזה...)?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל עבור המחשב הישן שלי (מלפני כ- 3-4 שנים, כרגע עם כרטיס מסך on-board). המחשב הוא עם Core 2 Duo E4600. כרגע יש בו ספק של 300W. דבר ראשון - האם יש לי סיכוי כלשהו להשתמש בכרטיס המסך הנ"ל יחד עם הספק הנוכחי שלי? אם לא - איזה ספק אני יכול לקנות (כך שיהיה הכי זול). תודה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by B_rabbit,

אני צריך קצת מידה עליו (בעברית עם אפשר).

• 7 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים