עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Vissor,

אני קונה כרטיס מסך חדש של הסדרה 8800 gts ,האם ספק של (2 מסילות)hec 500watt יספיק?? או שעדיך ללכת על enermax liberty 500 watt שעולה פי2 ממנו...??

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by guyfaran,

אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by snapdragon,

האם כדאי להשקיע 600 שקל כדי להחליף כרטיס מסך כך שהציון של 3DMARK05 יעלה מ2000 ל 4500 ? מדובר על לוח אם וכרטיס AGP, ככה שאם אני ארצה שיפור גדול יותר אני אצטרך להשקיע הרבה יותר.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Master Boo,

בהמשך להודעה לגבי המחירים הזולים של כרטיסי המסך- הזול ביותר שראיתי הוא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214. א. הבנתי שiqpc היא חנות מוכרת כבר ואין איתה בעיות, נכון? ב. מה לגבי Albatron- חברה מוכרת? היא בסדר? תודה!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by Or_s2006,

חבר שלי שואל אם כדאי לשדר לכרטיס מסך HD2900XT המפרט הנוכחי שלו הוא.. am2 5600+ 2gb ram s3(mother board) gforce 7800gt 256mb בתודה אור

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by dog_foot,

בעבודה שלי יש מחשב אבל לא התקינו שם קודדים לצפייה בסרטים כגון DIVX,XVID, אני מעוניין לצפות במחשב שם בסרטים אבל אין לי פריבלגיה להתקנה של קודדים או בכלל להתעסק ולהוסיף רגיסטרי... מישהו מכיר דרך לצפות בסרטים ללא מקודד? למשל אם אני יעתיק את הקובץ של המקודד לסיפריה של הסרט אז הוא לא יצטרך לחפש או למשל תוכנה STANDALON שלא צריכה התקנה מלבד פריסה של קובץ מקובץ אז בבקשה עזרה למי שמכיר משהו כזה.... ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. אני לא ממש משחק וזה לא כל כך התחום שלי, פעם האחרונה שבדקתי בשביל חבר המליצו לי על RADEON 1950PRO משהו כזה, האם זהו עדיין הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה? ואם לא אז איזה כן? אשמח לקבל המלצות תודה עריכה: בנוסף אני רוצה שיהיה בכרטיס יציאת HDMI, לצורך סרטים וחיבור אל LCD, האם זה קיים בכרטיסים החזקים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by go_basil,

שלום לחברי הפורום. ברשותי לוח אם אינטל מסוג 815EEA בעל תושבת AGP2.0 X2 X4 האם מישהו הצליח לנתקין על לוח אם זה, או אחר עם צי'פ דומה כרטיס מסך מסוג Nvidia fx6200 128MB או Ati 9600xt 256MB והכרטיס עובד לו תדוה מראש לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by hackermeir,

האם ההבדל בין ה- SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB ל- SAPPHIRE RADEON X1950XT 256MB שווה 245 ש"ח? והאם SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB תומך HDCP?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  10. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by KobiHo,

שלום לכולם, אני צריך חומרים על כרטיסי מסך (איך הם בנויים, מה המרכיבים שלהם, מה היא שרשרת העברת הסיגנל בתוחם ועוד). אם אפשר בעיברית. בתודה קובי

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by AKIRA972,

יש לי HD2400 GIGABYTE PASSIVE יש לי CYBERLINK POWERDVD הגרסה האחרונה - כשאני מריץ קובץ VC-1 או כל קובץ HD לצורך העניין יש האצת חומרה וCPU עומד על 1 אחוז אחד מאמץ. הבעייה היא שאין לי קול. כאשר אני מריץ את הקובץ בתוכנה אחרת כמו VLC אשר אין בה האצת חומרה CPU עומד על 30 אחוז ויש קול. שיחקתי עם הגדרות הקול ללא הפסקה והתייאשתי כבר. הכטיס מסך מחובר DVI ל HDMI עם כבל ישיר ישירות ל LCD 40 אינצ. מה פיספסתי כך שאין לי קול? בניתי מערכת HTPC חלומית וצריך עזרה נואשת לאחר שקראתי בפורומים בחו"ל וגם שם אין תשובה. דרייבר אחרון מותקן 8.1 - על XP SP2 C2D - E4300 4 GB RAM 160 GB SEGATE INTEL G33 WITH HD REALTECK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121300

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by zilkanir,

שלום, מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7600gs עייף שמתחיל לקרטע, בכרטיס מסך בניים בסביבות 700-800ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב (בעיקרון משמש לסרטים ולמשחקי ספורט fifa/pro 08, nba 08. virtua tennis 3) אולי גם למשחקים קצת יותר דורשים בעתיד.. בכל אופן צד את עייני הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 נראה משתלם, ללכת על זה? או שמצד שני אפשר לעגל ל800 ולקחת כרטיס 3850 גרסת ה256 מגה.. תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by HydroIT,

שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם במחשב מסוים המעבד יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך. איך בודקים כזה דבר? תודה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by Game5,

שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. שלום לכלום אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך למחשב HTPC שאני בונה הכרטיס חייב להיות PCI ( לא Express) ולכלול אפשרות להקרנה על הטלויזיה התקציב עד 200 ש"ח הכי חשובה לי איכות התמונה וצפייה בסרטים באופן חלק תודה מראש

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי לוח 975X Platinum של MSI, ואני אמור לקבל בקרוב 7950X2. פתאום שמתי לב שמדברים על כך שהכרטיס לא נתמך על ידי כל לוח. אין לי אופציה ל-SLI בלוח (רק קרוספייר), ואני מאד מודאג שהכרטיס לא יעבוד. לפי מה שמפורסם באתר של NVIDIA ערכת שבבים 965 כן נתמכת, מישהו יודע האם צפויה לי בעיה?

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by HiTiT,

אני מעוניין לקנות כ. מסך 7600GT אבל יש לי שאלה האם אני אוכל לחבר את שניהם [sLI] בעתיד אם אקנה 8800GT? תודה.

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  19. מחפש כרטיס מסך AGP עם אפשרות לשחק במשחקים מתקדמים ובנוסף לא פחות חשוב לחבר את המסך LCD שלי בחיבור HDMI או לחילופין חיבור DVI HDMI יש לי כרגע X1600 PRO וזה לא עובד לי ....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. יש לי בעיה בזמן שאני צופה בסרטים בד"כ מסוג WMV או בסרטים שנותנים לצפות באתר של קשת... אני רואה את הצבעים ככה... יש לי מסך L194WT של LG וכרטיס מסך סאפיר RADEON 1600 PRO הנה דבר שימחיש את הבעיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב G210 או G9500GT מה יותר טוב למשחקים וסרטים?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by Gil80,

אהלן. קניתי כרטיס מסך Sapphire 6950 2GB Dirt3 edition. מסתבר שהכרטיס כבר מגיע עם ביוס של 6970. פשוט הייתי צריך להזיז את הכפתור והעלתי GPU-Z וראיתי את המספר של ה-Shaders תואם ל-6970 (1536). השאלה שלי היא כזאת: העברת הכפתור לביוס של 6970, לא מעלה את התדרים והמתח. השתמשתי ב- Trixx כדי להעלות ל-880 ו-1375 בתדרים ובמתח ל-1150. האם בכל זאת צריך להכנס ל- catalyst control center ולכוון ל-20+ ב-POWER? או שבכלל לא צריך להעלות תדרים ומתחים? תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה700 ש"ח +- כרטיס כמובן למשחקים רצוי שיהיה מKSP או LOGICPC תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by evy,

במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by יניב51,

שלום לכולם. קניתי היום כבל HDMI בשביל לחבר את הכ. מסך ל LCD. נכנסתי ל CCC, ומצאתי אפשרות למטה ב Basic להגדיר בדיוק מה שאני רוצה. הבעיה היא שבשביל להגדיר שהמחשב יהיה רק עם המסך מחשב צריך שוב פעם לעשות את זה. שמתי לב שהוא שומר את הפרופיל ב Options - Profiles, אבל כל פעם אחרי כל הגדרה ב BASIC הוא מוחק את הפרופיל הקודם ושם פרופיל אחד. השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות פרופיל חדש בלי למחוק את הקיים? תודה! ----- הסתדרתי כבר... סה"כ היה צריך לרשום שם ולסמן למטה ב V את התצוגה, יצא מעולה פרט לעובדה ש-ב LCD יש בכל פינה טיפה רווח ( כלומר שטח שחור ).

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים