כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני לא גיימר ולא עשיר... אני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק מדי פעם משחקים...שמשעמם לי ככה.. העיקר שזה יעבוד חלק..!! לא איכפת לי איך רואים וכל זה... משהו זול...חמוד כזה... הרבה תודה עריכה: עד 400 שקל...
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני בכלל לא בור במחשבים אך יש שאלה שהעסיקה אותי בימים האחרונים אז ככה יש את Nvidia שמייצרת כרטיס מסך עכשיו יש חברות נוספות כמו גיגבייט או אסוס שמייצרות גם הן כרטיסי מסך שנושאים את אותו השם ובעלי אותו דגם אז מה ההבדלים בינהם ?? ואם הוא שייך ל Nvidia אז איך חבאות נוספות מייצרות אותו?? אשמח להבהרות בנושא תודדה רן
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם עדיף לחכות לגרסה ה-HB של ה-3870? (שתומך ב-GDDR4) : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 או שלקנות את גרסת ה-H של ה-3870 (GDDR3) : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2735 http://www.skypc.co.il/sg_product~44012~8~0.htm האם ההבדל כזה משמעותי? והאם המחשב שלי יגביל אותו: מעבד DUAL CORE 2.8GHZ זכרון 1024MB (אין לי בעיה להגדיל ל-2048) לוח אם GZ-945 של GIGABYTE ספק כח פשוט
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ובחרתי בleadtek nvidia geforce 7600gt 256mb agp(ירוץ על מערכת מחשב ישנה- מעבד 3.2גיגה הרץ P4 סוקט 478, ג'יגה זכרון ועוד איזה לוח אם ישן שתומך באפיק AGPX8 וספק כוח ג'נרי 500 וואט ) , רציתי לקבל חוות דעת מאנשים בעלי ידע בתחום או מאנשים שבבעלותם כרטיס זה או כל אחד שיכול לשפוך קצת אור על הכרטיס. תודה רבה לעוזרים :
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין NV45 לבין NV40, האם יש הבדל מבחינת כמות VERTEX UNITS, PIPLINES וכו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3705
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה בירורים וחוות דעת מחברים באתר שמבינים בכרטיסי מסך, אני עכשיו יותר מבולבל לגבי הבחירה שלי. מכול ההמלצות שקיבלתי יש כרטיס אחד שמצא חן בעיני http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3642 אשמח לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס הזה את חוות דעתו בבקשה! הוא להיפך עם אתם מכירים כרטיסים עם ביצועים יותר טובים במחיר הזה, אשמח לשמוע את דעתכם! אבל בבקשה על תמליצו לי על כרטיסים יותר יקרים, כי הכרטיס הזה כבר עבר את הסכום שאני רוצה לבזבז. תודה מראש דודו
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7600GS אבל רק 2 צמות (4 מולקסים) כאשר צמה אחת מחוברת ל2 מאווררים והרד דיסק והשנייה לכונן DVD, מה הדרך הכי טובה לחבר את כולם?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
קניתי את ה - leadtek geforce 6600gt TDH Extreme edition 128 MB DDR 3... ולאחר התקנה שלו ( כולל ה - forceware שהגיע איתו 75.10 ), הוא זוהה ב- everest כבדיוק הדגם שכתוב למעלה. מאז שהתקנתי את ה - forceware האחרון ( 77.77 ) הוא מזוהה כ - leadtek 6600gt רגיל. האם זה אומר שהוא ירד בביצועיו ? למה הזיהוי שלו נדפק ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
לפני כשבוע התקנתי את הווינדוס מחדש. התקנתי DirectX 9c ודרייבים של אומגה. משום מה המשחקים לא מוכנים לפעול, ולפי מה שהבנתי זה בגלל שהDirect3D שלי לא פועל. מה אני אמור לעשות? אני מצרף תמונה של התצוגה בdirectX, אולי זה יתן עוד מידע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
שלום! אז ככה היה לי כרטיס 256 9600xt, הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לחנות ששלחו ליבואן, עכשיו הקטע הוא שליבואן נגמרה האספקה של הכרטיס אז הציעו לי במקום 6600 256, רציתי לשאול אם 6600 = 6600 gt? שאלה שנייה האם ההפרשי ביצועים גדולים ומה שוויו בשוק? כמו כן יש לי עוד שאלה אני משחק במשחק americas army אשר בניו על מנוע unreal 2004 ובמנוע הזה למי שיש ati נהנה "מצל" שנותן יתרון רציני בזמן המשחק... עכשיו אם אני אחליט שלא לקבל את ה- 6600 gt יש לי זכות לדרוש כרטיס תוצרת ati?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מספר חודשים מסך 19" של DAEWOO באופיס דיפו מדגם L950D. יש לי בעיה מוזרה במסך, רואים פסים כאלה בחלק מהמסך, מבחינים בזה בעיקר כשהרקע אפור אבל גם ברקע של שולחן העבודה רואים את זה. בזמנו אופיס דיפו נתנו לי דף עם הטלפון של היבואן, הם כתבו שהיבואן הוא רונלייט מערכות. האם זה אכן היבואן? לא ראיתי שום אזכור ל-DAEWOO באתר שלהם. אם זה לא היבואן, מי היבואן? אודה לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
חברה יש לי ראדון 9200se ניסיתי לעשות לו בנצ'מרקינג והוא קיבל ציון של 4200 האם זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה הקניה הכי הגיונית היא ה5700 (כמובן "רגיל") ב700 ש"ח. אני מתעקש על נווידיה כי זה לא בשבילי ואני ממש לא סומך על קישורי החבר שלי (שגר הרחק ממני) להחלפת הדריוורים לATI אני מעדיף לקחת כרטיס טיפה יותר חלש ולחסוך את הטירחה לעתיד. אז אכן ישנו רק ה5700 בתחום הזה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס קונרו ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עבורו המטרה כמובן משחקים , אני צריך המלצה לכרטיס הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף הזה שיספק לי הנאה עד שיצאו כרטיסי ה-DX10 וכנראה גם חצי שנה אחריהם גם בכל מקרה אני לא מתכנן כרגע אוברקלוק אז אני מעדיף את הכרטיס המתאים מבחינת ביצועים נטו תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מזה כל מושג ומה הוא עושה, ואם יש עוד כמה ואני בטוח שיש שלא ציינתי אשמח אם תגידו לי מה פלוס הסבר. Vsnyc? AA? Triliner\Bliner או משהו כזה ויש עוד אחד לא זוכר איך מבטאים תשם שלו. בעיקרון אני רוצה לדעת מזה כל מושג שמוצאים אותו בהגדרות של הגרפיקה במשחקים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפורס 4 הישן שלי. אני מתלבט בין הג'יפורס fx5700u לradeon 9600xt, ואת שניהם אני יכול לקנות במחיר דומה (800-900 שקל..) איזה כרטיס טוב יותר ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי, שיש לו 256 mb זיכרון, וכמובן יתמוך במשחקים בצורה סבירה תודה מראש, אלי
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, למחשב של אח שלי הלך הכרטיס המעפן הישן וקניתי לו gigabyte 6600GT AGP 128 הכרטיס הוא בערך לציפיות... אין תלונות, רק שעפ"י אוורסט הוא לוהט במנוחה הוא לא יורד מ52-54 ובעבודה הוא עובד ב 60-62, הטמפ בחדר היא בערך 19 מעלות, ואני חושב מה יהיה בקיץ, המארז הוא ג'נרי עם מאוורר אחד מקדימה מכניס אוויר, מאחורה אין לו, ופתחתי בנוסף חריץ pci לאוורור טוב, מה ניתן לעשות עם הנתון הלוהט הזה? ואם זה קשור- המעבד (P3.0) לא מגיע ל34 אפילו גם בעבודה, כך שלא ממש חם בפנים.. תודה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
LP717 17 אינג'. 12 מיליסקונד. המסך מצויין בעיניי. מה דעתכם עליו? האם הוא באמת טוב כמו שהוא ניראה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב amd athlon 2000+ ddr pc2100 512mb, 266mhz כרגע יש לי geforce4 mx440 ויש לי התלבטות אם לשהקיע בכרטיס מסך כמו gf 6600gt 256mb או ללכת על משהו פשוט יותר כמו fx5600 השאלה היא האם המחשב יוכל לנצל את ה 6600gt במלואו במשחקים ואם בכלל כדאי להשקיע בו ? או ללכת על כרטיס מסך אפילו פשוט יותר כמו ה fx5500 או אפילו fx5200 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה לשייך דרך הכרטיס סרט ל S video שיעבוד במסך מלא ובמקביל ביציאת VGA למזער את הסרט ולעבוד רגיל על המחשב בלי שזה יפריע למי שצופה בסרט ב TV בסלון ? אולי צריך אפליקצייה מיוחדת ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לבחור. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1500 שקל,אפשר לחרוג קצת... אני חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte FX7900GS PCI-e 256Mb Retail Video Card Sapphire Radeon X1900GT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB עכשיו אני לא בטוח לגבי החברות של הכרטיסים אם הם בסדר אם לא תמליצו לי על אחרות. דבר שני אני לא יודע איזה מבניהם עדיף יותר. דבר שלישי אם אתם ממליצים על משהו שלא רשמתי פה והוא בערך בתקציב שלי אז תרשמו בבקשה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי חבר קונה מחשב נייד וחשוב לו לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI® RADEON® X1400 אווו NVIDIA GeForce Go 7400 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-