כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם לפי התמונה ולפי הנתונים שרואים בטבלה, הכרטיס שלי מוגדר נכון?? http://www.pictor.co.il/Content/picture.asp?Picture=5776687&ext=jpg&Album=185052 כן , לא ...?!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לאחר שבירת הראש ונסיון ללכידת וידאו, אך ללא הצלחה ישבתי היום שוב ועברתי על כל הדברים שעשיתי : דרייברים, תוכנות שונות ללכידה, WIN UPDATE, נסיון ללכידה בכל אחד מהכרטיסים (כולל שינוי מיקום כל כרטיס) נסיון לכידה בכרטיס טלויזיה, ובסוף גם ביטול בהגדרות את ה-SLI כך שהמערכת תזהה כרטיס אחד. (ידוע שלא ניתן לבצע ריבוי צגים רק לאחר ביטול SLI בהגדרות) אך כל זה לא עזר... בסוף החלטתי לעשות דבר שעוד לא עשיתי למרות שהוא היה נראה הכי לא הגיוני ומטומטם וזה להוציא כרטיס מסך אחד באופן פיזי ולהשאיר אחד. ואז הצלחתי ללכוד. מה יהיה? טוב נו, השלמתי עם זה שאני נכנס למשחק אני מפעיל SLI וכשאני יוצא ורוצה ריבוי צגים אני מבטל SLI אבל בין זה לבין להוציא כרטיס אחד באופן פיזי בכדי ללכוד.....…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הי יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9250 שאותו אני מעוניין לחבר לטלוויזית LCD. מסיבות טכניות התאפשר לי לחבר בין כרטיס המסך לטלוויזיה רק באמצעות כבל S-VIDEO. מסך הטלוויזיה עובד ומציג את המחשב אבל בכל מקום שבו יש צבע בתמונה, רואים על המסך "גלים" כאלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס (Catalyst) ושום דבר לא עזר. שמתי לב שהתוכנה מציגה את החיבור כ-Composite ולא כ-S-video, אך אין אפשרות לשנות את זה (בכל מקרה אני לא יודע אם זה מקור הבעיה). האם מישהו יודע איך מסדרים את התמונה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך LCD וחיברתי לידו גם טלוויזיה 21" עכשיו הכל עובד יופי (הורדתי ULTRAMON, יותר טוב מNVIEW) שאלתי היא כזאת האם פונקציה של משחק על כמה מסכים בקמביל זה פונקציה של המשחק עצמו, או משהו שאני יכול להגדיר חיצונית? ואם זה פונקציה של המשחק, האם זה קיים רק במשחקים חדשים?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרוב בעלי הATI יודעים רצוי וכדאי לעדכן דרייברים כל חודש, הבעיה שהעסק נורא מעצבן, קודם יש למחוק את הקודם להפעיל מחדש את המחשב ורק אז להתקין את הדרייבר הבא ושוב להפעיל מחדש, נשמע כאילו אני מעט מתעצל אך התהליך לוקח לפעמים גם 20 ומעצבן לעשות אותו כל חודש, שאלתי היא האם אפשר להתקין דרייבר חדש על ישן? או האם יש תוכנה שיכולה להאיץ את העסק?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=372593 בעיקרון התקציב שלי הוא 2000-2200 אבל המסך הזה נראה לי ממש ממש טוב אז מקסימום אני אקריץ מאיפשהו עוד 500 ש"ח אם יש משו אחר יותר טוב או באותה רמה אבל בתקציב שלי אני אשמח לראות. המסך הוא Samsung 930BF
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלה קטנה, מדוע GeForce6600GT AGP עולה יותר ב-200¤ מ- GeForce6600GT PCIX ??? (המידע שלהם זהה רק ההבדל הוא AGP ו-PCIX) ??????????????????
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן....מישהו יכול להסביר לי? ומה יותר טוב?...האם הבדל המחירים מצדיק את אחת מהטכנולוגיות האלה?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס AGP 8X ולוח עם PCI EXPRESS. יש סיכוי שהם איכשהו יכולים לעבוד ביחד? יש איזה כרטיס שמתאם או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו הוא סבבה? 560 שקל. וFLAIT נחשבת כחברה טובה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
בנוסף למסך המחשב ברצוני לחבר גם את טלויזית ה-LCD ל-DVI השני (לצורך צפייה בסרטים), מה צריך להגדיר? כרגע גם הטלויזיה והמסך מחוברים אבל בטלויזיה לא רואים כלום.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי 8800GT עכשיו אני משחק ב-HIGH ברזולצויה 1280 - 1024 כמה FPS אמור להיות לי בשטח פתוח וכמה בשטח סגור? (אם זה לא לכאן אז תעבירו )
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם הגיע הזמן להחליף את המסך? (17" מודל 770V של מאג, בן 4.5 שנים)
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי svidout עם יציאות נוספות של y pr fb/av ועם חוט לכבל שיש לי חיבור כזה בכרטיס מסך... מה אפשר לעשות עם זה? והאם צריך משהו נוסף כדי לחבר את זה לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה קניתי מחשב חדש (בחתימה) עם כרטיס 2900 Pro. ביצעתי לכרטיס OC בעזרת התוכנה AtiTool והגעתי איתו לתדרים של 820 לליבה ו1035 לזיכרונות (2070 אפקטיבי) לפי מה שהבנתי, הפרו הוא גרסה מדוייקת של ה-Xt עם תדרים נמוכים יותר,לכן רציתי לשאול אם עם התדרים הנוכחיים קיבלתי בעצם כרטיס ברמה של xt ? נ.ב - מה התדרים המקוריים של ה-Xt? תודה רבה, דוד...
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף החלפתי את Radeon 9800PRO הגוסס בHD3650. לפני ההחלפה היסרתי את הדרייברים הישנים וכיביתי תמחשב לצורך ההחלפה. הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של (ATI (3600 Series ובעת ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שההתקנה לא מזהה את החומרה המתאימה וההתקנה מתבטלת נאלצתי להתקין דרייברים יחסית ישנים מדיסק ההתקנה. למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים המעודכנים מהאתר של ATI ? תודה.. עריכה אני גם לא בטוח שהדרייברים מהדיסק הותקנו כמו שצריך. האם יש דרך לוודא תקינות הכרטיס? (חוץ מלנסות להפעיל משחק)
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קודם כל לפי מה שהבנתי התוצאה הזאת: ל4870 512MB היא נמוכה , וצריך להיות מעל 9K הנא תמונה מGPUZ הכל נראה תקין אך זאת התוצאה שאני מקבל , מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אני משתמש בהם כבר למעלה מחודש אני לא יודע אם זה גרסא סופית אבל זה בכלל משנה??
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל לאחרונה יוצאים כרטיסים שנקראים HDTV אשר אמורים לעזור למחשב להציג שידור דיגיטלי וכמובן HD אבל למרות הכל כאשר אני מחפש מידע נוסף אני רואה הרבה פעמים אפשרות לחיבור טלויזיה כלומר חיבור של HOT / YES לתוך הכרטיס ולראות שידור דיגיטלי { הרי HOT משדרת חלק דיגיטלי וחלק אנלוגי } האם משהוא מוכן לעשות קצת סדר בבלגאן תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מסך חדש מכיוון ששלי עומד לסיים טת חייו (הכבוד יש לומר)... אז ככה, המסך החדש צריך להיות למשחקים אבל התקציב מוגבל.. בסביבות ה 800, 850 בלחץ... אז חשבתי על המסך הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המשחק אני מקבל לפעמים מסך אפור חלק וקטעים בודדים של גרפיקה מטושטשת, התמונה הכללית חלקה כלומר זה לא אוסף של קוביות. התופעה הזאת מתרחשת רק ב- far-cry ונפתרת כאשר אני מעלה מחדש את המחשב. חשבתי אולי זה קשור לדרייברים אבל אחרי שידרוג אין שינוי. האם הבעיה בכרטיס או שאולי זה קשור לזכרון או OS?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-