כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
נכון להיום רק doom דורש 256mb בהגדרות המקסימליות אולם ניסיון העבר מוכיח שבמקרה של id software ,תוך זמן קצר יחסית מפיתוח המנוע הגרפי יוצאים משחקים שמתבססים עליו ולעיתים הם אף כבדים הרבה יותר מהמשחק המקורי מבחינת רמת הפירוט הגרפי ודרישות החומרה ,כמו שקרה עם quake ומשחקים שבאו אחריו והיתבססו על המנוע שלו כמו return to castle wolfstein ו- call of duty . תוספת הביצועים בין 6800 לבין 6800gt לא גדולה יחסית לעומת ההפרש במחיר -- 690 ( ב- ksp אם אתם מכירים מקום יותר זול אנא תציינו זאת כאן) אבל אם לוקחים בחשבון שסידרות 6800 ,x800 הן כרטיסי ה- highend האחרונים שיוצאים במימשק agp , וש-690 זה לא סכום שהולך ברגל אבל מצד שני הוא הרבה פחות מאשר העלות המשולבת של לוח אם חדש תומך p…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז נכון הגיע הזמן לעלות ליגה ואני מתכוון להשקיע במסך דק מסך LCD איכותי ברמה ואני מבקש מכם לתת לי המלצות למסך כזה. עד כה קיבלתי 2 המלצות שנראות די טובות: 1. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1868,normal_sales 2.https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=2370 השני טיפה חורג מהתקציב אבל אני מעוניין במסך איכותי לפחות ל-5-6 שנים ככה שאני מוכן להשקיע אפילו טיפה יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעונים ואני מודע לעובדה שיש המון נושאים בעניין אך אני מבקש חוות דעת והמלצה ספציפית לגבי המסכים האלה או אם אתם יודעים על מסך מדגם אחר שעדיף לבדוק אותו, אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצותיכם, בתודה רבה, דודי הסטלן.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע לכולם DOOM 3 פועל טוב יותר על כרטיסי אנווידיה עכשיו השאלה היא האם זה רק בגלל שהוא מבוסס על OPENGL או גם כי הוכנסו בו אופתימיזציות שלא יופיעו במישחקים שמובוססים על המנוע של דום וכך כרטיסי ATI יהיה שווים יותר במשחקים אלו ? תווווודה
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום רציתי שתעזרו לי בבקשה ותסבירו לי מה זה DVI כי ממה שהבנתי זה עם יש לי מסך דק שתומך בDVI ויש לי כרטיס מסך שיש לו DVI אז אני יקבל תמונה באיכות דיגטלית ולא אנולגית . בתור אחד שצריך את זה לגרפיקה רציתי לדעת עד כמה יש לזה השפעה לביצועים למי שעובד עם גרפיקה האם אני יראה יותר חד או שלא רואים ממש הבדל. אם שווה להוסיף תכסף ולרכוש כרטיס מסך עם DVI . שאלה שנייה תמילצו לי בבקשה יש לי התלבטות בין מסך VIEWSONIC VP171 למסך SAMSUNG172T כמו כן איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1500 שקל שתומך בDVI ויהיה לו שילוב טוב עם המסך הדק
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית מחשב נייד ואני רואה שלכל אחד יש סוגים שונים של מסכים. מישהו יכול אולי להפנות אותי או לחומר המסביר מה ההבדל בינהם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אל תבנו על 6600GT AGP או 6800LE. הPRO X800 הורד במחיר ונמכר ב329 דולר בלבד! http://shop3.outpost.com/product/4042522?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם זה משמעותי להיום לגבי חברות של קרטיסי מסך של הרדאונים אם כן מה אתם ממליצים אני רוצה לקנות 9600 XT
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום כולם, הגיע הזמן שלי להתחדש במסך חדש, אני פוזל לכיוון LCD אך לא בטוח, מה אתם אומרים על המסך הבא? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1771 ובאופן כללי איזה מסכי LCD מומלצים בתקציב של עד3K והאם בכלל עדיף לקנות איזה CRT מאוד איכותי בתקציב הנ'ל מאשר LCD בינוני+ ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוואי עלי וואי אני מזיל ריר על זה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
חברה,למי יש לו את המסך הזה?רוצה חוות דעת.מי מבין כאן בפיליפס?מי ממש עובד עם המסכים האלו?איפה ניתן לבחון אותם בתצוגה?? יש לי בעיה רצינית ליקנות חתול בשק.מה שקיים בתצוגות זה מסכים דיי רגילים.איפה קיימת תצוגה טובה? האם זה באמת עדיף ליקנות מסך עם טכנולוגיה של APERTUR GRIL?דווקה יצאה לי ליקראו איזה מאמר....שב SHADOW MASK ניתן להגיע דיוקים טובים יותר והטקסת רואים יותר ברור בטכנולוגיע הזאת(SH-MASK).מישהו יודע על זה משהו?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מסך 17 אינץ בסביבות 800 ש"ח השימושים העיקריים שלו הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט,ומדי פעם גם צפייה בסרטים הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שישמור על העיניים ולא יעייף אותם אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: SAMSUNG 753DFX 763MB 793DF/MB מה ההבדל בין הדגמים DF ו - MB ? מי מהם מומלץ לדרישותי והאם יש לכם המלצות לדגמים אחרים שיענו על הדרישות שלי?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תגידו לי בכנות האם ראיתם תוך כדי מישחק ( ולא תוך כדי לחיצה על כפתור ה- pause והתבוננות במסך עם זכוכית מגדלת -- בכול זאת מדובר במשחק ולא תמונה במוזיאון ) הבדל משמעותי בין 1280 על 1024 ללא פילטרים לבין 1600 על 1200 עם פילטרים (הערה:הכוונה אך ורק לפילטרים של full-screen antialiasing and anisotropic filtering) אני אישית לא רואה הבדל משמעותי , וכאן נישאלת השאלה אם יש טעם לקנות 6800gt בהיתחשב בכך שתקן agp יעלם בתוך פחות משנה ואז אתה עלול לימצוא את עצמך תקוע עם כרטיס טוב מאוד ,אבל שאי אפשר להעביר אותו לשום לוח מודרני וצריך ליזכור שמלבד שידרוג לפעמים יש צורך בהעברה ביגלל לוחות ומעבדים שהיתקלקלו . ניראה לי שכול כרטיס שמסוגל להריץ את farcry ברזולוציה של 1280 על 1024 ובקצב של 25 תמ…
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בעיה. היה לי הדרייבר 53.03 של NVIDIA עד עכשיו, ועדכנתי אותו היום ל 61.77. (על XP-SP1 אם זה משנה, P3-550, 384SDRAM) מאז התצוגה של המחשב בטלוויזיה - היא בשחור לבן, אם זה במצב CLONE או בכל מצב אחר. ניסיתי את כל מצבי ה PAL או NTSC שיש באפשרויות של הדרייבר (לחצתי APPLY אחרי כל שינוי כזה) - ועדיין היא בשחור לבן. בד"כ בדרייבר הישן הייתי עובד במצב של מסך פעיל אחד (לא CLONE) והיה לי HOTKEY שמחליף בין תצוגה במחשב לתצוגה ב TV. מישהו יודע איזו הגדרה אני צריך לשנות כדי שאוכל לחזור לראות ב TV בצבע כמו בעבר ? לא שיניתי דבר בחיבורים, רק את הדרייבר. בתודה מראש, אריק.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ששלום אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6600GT לכשהוא ייצא בחיבור AGP עכשיו זה מחשב חדש והמעבד הוא AMD 64 3000 ולוח אם 8KDA3J וזכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה WD השאלה שלי היא אם אני קונה מארז COMPACUS CIA619 אז הספק ששמה יספיק לי לכל המערכת הזאת?! כי לראדון 9800 פרו שתכננתי בהתחלה הוא הספיק אז עכשיו אני רוצה לשאול אם אני צריך לשדרג את הספק תודה רבה! ומקווה שתענו בהקדם ;D
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=18962 200-300 נראה כמו עיסקה מצויינת עכשיו יהיה עוד יותר קשה ומסובך מה לבחור 6600GT או 6700? ומה תיהיה התשובה של ATI? מסבכים לנו את החיים!!! אני כבר מת לקנות איזה כרטיס מסך נורמלי!!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=29023&gsid=10-4 האם יש למישהו אינפורמציה על המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה אבל מישהו אולי יכול לתת לי לינק לגירסת ניסיון חוקית כלשהי של 3ds max בגירסתה השביעית? מחיפושים בגוגל הבנתי שגירסה 7 עדיין לא יצאה... :-\ האם כדי לנסות וללמוד את גירסה 6 או שכבר עדיף לחכות ל7?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
hi guys first of all im writing in english because i dont have hebrew on my keyboard(shit). so for my question when there will be GPUs with 512mb? and is there a chance they will come out till the end of the year???? thanx anyway bye
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפורס 4 הישן שלי. אני מתלבט בין הג'יפורס fx5700u לradeon 9600xt, ואת שניהם אני יכול לקנות במחיר דומה (800-900 שקל..) איזה כרטיס טוב יותר ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי, שיש לו 256 mb זיכרון, וכמובן יתמוך במשחקים בצורה סבירה תודה מראש, אלי
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
פתחתי את ההוראות של GIGABYTE לכרטיס GEFORCE FX 6800 GT אך לא מצאתי כמה V הוא צורך מ-APG. בכל מקרה אני רוצה לדעת גם של 5900XT ו-9600PRO של GIGABYTE. בתודה מראש orlupo
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נראה שכרטיס הזה סתם חרא אני יקנה עוד שנה כרטיס חדש אמרו שאפשר לעשות לאוברקולינג למישהו יש מושג על השג של הכרטיס הזה.משיהו יכול לשלוח מבחני ביצועים שלו
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מארה"ב את כרטיס המסך: Geforce6800NU 128MB של PNY. [מפרט מלא של מחשב-בחתימה] לפי מה שהבנתי,הכרטיס כולל 12 צינורות עיבוד פיקסלים,אולם יש לו עוד צינורות חסומים. רציתי להבין,כיצד,והאם אפשר לפתוח את הצינורות האחרים? והאם הדבר כדאי?והאם יש בו סיכון מסויים? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איך ה 6800U של eVGA מבחינת ביצועים קירור OC ?? ו..האם הוא יותר טוב מהג'יגבייט ומהלדטק ?
-
- 18 תגובות
- 858 צפיות
-
-