כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לסרטים HD 1080P שיעבדו ברמה 75 PFS לשם כך אני צריך לראות מבדק שמוכיח שהכרטיס יכול להראות סרט בתזוזת פריימים 75 FPS יש לזכור שהסרטים הרגילים הם 23 או 25 FPS תודה לאדם שיראה לי מבדק שהכרטיס מראה תמונה ברמה 75 FPS וברזולוציה 1080P
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש חנות טובה שניתן לעשות בה טרייד אין על המסך הישן, או להזדכות עליו בקניית מסך חדש? אני מכוון לקנות LCD17 אינץ איכותי ויש לי עכשיו AOC7F בן שנה ו4 חודשים במצב מעולה, מחיר של חדש הוא 650-700 שקל, אז אולי אני אוכל להזדכות עליו ב400-500 שקל. מישהו יודע אם יש חנות כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום , מה השימוש של VIVO יש לי צורך גם לחבר מכשיר ווידאו ( פאל) למחשב לצורך המרות ולשדר למקרן את הווידאו האם הכרטיס מתאים לשימושים שציינתי במידה ולא מה מומלץ בברכה, תמיר
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
דגם ה-AORUS Master היוקרתי של GIGABYTE עבור ה-Radeon RX 6800 XT קרוב הרבה יותר למחיר ה-Radeon RX 6900 XT מאשר למחיר הרפרנס של AMD עבור אותה ליבת עיבודלכתבה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קראתי על זה , אני מבין מה זה אומר. אבל לא הצלחתי להבדיל ב crysis בין aa*8 ל-בלי AA . יש מדריך ותמונות שיכולים להסביר את זה טוב יותר? כמה זה משפיע? ואני משחיל עוד שאלה: מה ההבדל בין להריץ משחק על dx10 לבין על dx9 - כאשר יש לי את שניהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה עם קניית מסך LCD 17 אינ'ץ כרגע ללא הגבלת מחיר. יש מספר דברים שחשובים לי במסך: 1. זמן תגובה של 16 ומטה. 2. חיבור DVI 3. נקודה של 0.26 4. Contrast Ratio של 450 עד 500 שמעתי דברים טובים על מסכי LCD עם ציפוי זכוכית אז אפשר גם כאלה... אשמח גם לקבל תגובות על המסך http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ המסך מיועד לעריכות גרפיות לא מקצועיות, משחקים, אינטרנט.... תודה על כל תגובה... אשמח לקבל תגובות גם על המסך הבא: http://data.neovo.com/doc/english/product%20PDF/X-17A.pdf
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ati radeon 9200 se 128 mb או geforce fx5200 128 mb מה נחשב ליותר טוב ? ואיזה הבדל יש במחיר ביניהם ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]Gigabyte GA-73UM-S2H עם ה ATI Radeon Xpress 1250 ABIT Fatal1ty F-I90HD עם ה nVIDIA® GeForce 7150 [/glow] איזה כרטיס מסך מובנה חזק יותר? ההחלטה המכריעה נמצאת בתשובתכם לשאלה זו ^^^ תודה למנסים ולעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום amigos הכרטיס מסך הקודם שלי gf4400 הלך בגלל שהיצרן התקמצן ושם מאורר זול שימיו היו ספורים מלכתחילה כך שמיבחנתי לשים היום 2000 שקלים ויותר שקלים על כרטיס מסך מהדור החדש שעלול ללכת בגלל מאורר שעולה מספר שקלים ,נישמע מטורף לכן אני שואל אם ידוע לכם אם בסידרות x800 ,6800 משולבות הגנות שאמורות להגן על הכרטיס בפני כשל של המאורר או בפני עליית חום מוגזמת שקרתה בגלל overcloacking הבהרה: אני מתכוון להגנות כמו שיש לדוגמא בלוחות האם של abit -nf7 מפני שריפת המעבד בגלל כשל של המאוורר או עליית חום לא צפויה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/General-Tech/Move-over-G-Sync-FreeSync-arrives-DisplayPort-12a זה התקן זה יהיה בכרטיסים החדשים או גם הישנים האם התקן עובד רק בחיבור DisplayPort-12a to DisplayPort-12a או גם DisplayPort-12a to hdmi
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב שזה חשוב כי כולנו רוצים וכולנו להוטים כל אחד רוצה חברה מסויימת אבל לכל חנות יש טיפות ראשונות מכל יצרן מסוים לדעתי צריך להתאחד ולעשות משהו כי אם נעשה משהו ביחד יכול להיות שכל אחד ישיג את מה שהוא רוצה. אני התקשרתי לפנדה לנועה ול IQPC ושאלתי על הגיגבייט (חלילה לחשוב שאני בא להשמיץ אני רק מוסר מידע) וכרגע הוא אינו זמין. בפנדה הוא אינו זמין בנועה הוא רק בהזמנה בIQPC תשובה תתקבל לפי המשלוח הבא.אגב בIQ יש את המחיר הכי טוב שראיתי אבל אי אפשר לדעת אם הוא ישאר. למה המצב ככה ? איך זה שיש מלאי כל כך מצומצם בחנויות הכי "מועדפות" אם אפשר לומר.וחלק מהחנויות בכלל לא מעודכן על ה GT ועדיין מוכר את ה 8800 הישנים במחיר מלא :P
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב חדש עים כרטיס מסך 8800GTX הוא יתאים לSOPRANO VB1000BWS ?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים של amd אבל אני לא יודע איזה מסך לצרף .. אין לי מושג במסכים.. תעזרו לי בבקשה.. תודה דרך אגב.. אני יכול לקנות מסך 17 LG FLATRON דגם T710BH ב775 ש"ח שווה..?.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/gp/product/B004FPYL9C/ כל כך מתפתה לקחת אחד... חייב לצאת מהבית ולהתרחק מהמחשב
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור הייתה לי בעיה ב- 9800P שלחתי אותו לאחריות לפני יותר מחודש ואין עדיין נתנו לי זיכוי 1300 שקל בערך.. האם xfx 6600GT 128MB DVI,TV יותר טוב ממנו? אם לא אתם יכולים לתת כרטיס אחר בסכום הזה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מסוימת כרטיס- GeForce4 4200ti 128mb ב-1190 ש"ח. (Leatek) באותה חנות יש גם את GeForce4 4600 ti ב1690 ש"ח. (MSI) על מה ללכת? אני לא רוצה להתעסק עם OC. מה הם הפרטים על GF4 4200ti 128mb? האם המשחקים של עכשיו ומשחקים של עוד שנה יעבדו חלק? אם אני עושה OC לGF4 4200, אני יכול להגיע לביצועים של GF4 4600ti?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב משני שמחובר לטלוויזיה, ומשמש כקונסולה / HTPC. המאפיינים: Intel core Due E4600 2.4 Ghz 2x2GB DDR2 667mhz ram intel i945 mobo (תקן PCI-E x16 - 1.1) 3x sata hard drives 1x CD about 4-5 USB connected devices 1 PCI card for wireless lan 2 wireless xbox controllers for pc את כל זה מריץ ספק בינוני של 500w (יש לי אפשרות להחליף אותו בספק מודולרי טוב 500w של זלמן) עד לא מזמן היה מחובר אליו הכרטיס Asus gts250 1GB, וכנראה שהוא גמר שעות. הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני מתלבט איזה כרטיס מסך (אפשר גם יד-שנייה) יכול לשבת שם? האם 7950 יכול להיות בחירה טובה? אני חושש שהוא overkill למערכת הזו. דעות?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי החלטתי לקנות את הכרטיס 6850 אני רואה שיש 2 גירסאות אחת רגילה עם מאוורר אחד ללא OC ב650 בערך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798392 ואחד עם 2 מאוררים וOC http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798941 גם ככה המחשב שלי כבר דיי מתישן יש לי Q6600 שהבנתי שגם ככה אולי יעשה צוואר בקבוק ולוח P35 מה עדיף משניהם?זה שווה את התוספת מחיר?תודה
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף. הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר. כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו. האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia? האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-