כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
AXP M 2600 (225X11.5) 1Giga of ram NF7-SL יהיה נציל נכוו? או שחבל על הכסף?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע.... ביתניים אני מתכוון להחליף במחשב שלי את הכרטיס מסך כי יש לי וודוו וזה כבר אומר הכל..... ואולי גם להוסיף קצת זיכרון.... חשבתי על משהו זול שכל המטרה שלו זה לתמוך בDirectX 8.1 מה שהוודו לא עושה.... אז רציתי ללכת על geforce2 mx400 עכשיו כאן אני נתקל באותה הבעיה שיש לי עם הGF4 שאני רוצה לקנות והיא לבחור חברה... עכשיו אני יכול לקנות בסופר( ;D ) של PcPartner ב340 שקל נדמה לי... ואני יכול לקנות באיזה חנות מחשבים באיזור שלי Pine ב350 נדמה לי.... עכשיו ברור לי שהחברות האלה הם לא מי יודע מה אז תיעצו לי מה לעשות בבקשה.... אם לקנות אחד מהם או ללכת על חברה רצינית .. ואם כן אז על איזה... ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 450 שקל זה יהיה נחמד.... תודה
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן, לפני איזה 3 חודשים רכשתי מחשב חדש וברשותי כרטיס מסך gtx 770 2gb. לפני חודש החלפתי מסך לאחר שהקודם התקלקל ל dell2711, רזולוציה של 1440P וה 770 לא סוחב בכלל. אני משתמש בעוד מסך טלוויזיה 1080P ועוד מסך מחשב 1200P. מה הייתם ממליצים? לקנות עוד 770 2gb? למכור את מה שיש לי ולקנות 780ti? לקנות את הטיטאן? לקנות 770 4 gb? אחד? אולי לחכות עד שיצא 780ti עם 6gb? לא בא לי להוציא 5000 ש"ח על כרטיס מסך, סביבות 3000 זה התכנון אבל עדיף כמה שיותר זול. זה דיי מציק לי לשחק במשחקים היום, השאלה כמה זמן להמשיך "לסבול" אם לחכות לדור החדש ואם לא אז מה לקנות עכשיו? (אם אפשר גם קישור לחנות זה יהיה מגניב) * בכוונה לא ציינתי AMD, יש לי ניסיון לא טוב איתם, למרות שלא פוסל על הסף, לא חקרתי בכיוון …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי בקרוב (20 לחודש) הולך ליהיות בהונקונג וחשבתי לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב החדש שהולך ליהיות לי ..הבעיה היא שאני לא מוכן להשקיע סכום על G6800 כי זה לא ממש חכם לעשות ...אז חשתי לקנות את ה 6600 הבעיה היא שאני לא ממש יודע מתי הוא יוצא וגם אם הוא יוצא ממש בתאריך הזה אז בטח הוא יהיה רק ל PCI E ... רציתי לשאול אותכם מה באמת כדי לי לעשות ! ואיך לנצל את המצב הזה שאני יכול לקנות חלקים משם...(סיבה שאני פוחד לקנות PCI E היא שזה גורם להוצאות ליהיות יותר גודול בכך שצריך לוח שתומך בזה (ולא שיש הרבה כאלה) ובנוסף זכרונות יקרים... )
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה ולהשתמש באחת המאפציות שלה(ז"א, לבחור משהו ולעשות RUN) אני מקבל ארור: Create Process Faild sommmmmmmmmeee1?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
Diamond Multimedia Stealth s3 trio64 כמובן-זה פריט אספנות- אז כמה אני יכול לקבל עליו?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לסרטים HD 1080P שיעבדו ברמה 75 PFS לשם כך אני צריך לראות מבדק שמוכיח שהכרטיס יכול להראות סרט בתזוזת פריימים 75 FPS יש לזכור שהסרטים הרגילים הם 23 או 25 FPS תודה לאדם שיראה לי מבדק שהכרטיס מראה תמונה ברמה 75 FPS וברזולוציה 1080P
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש חנות טובה שניתן לעשות בה טרייד אין על המסך הישן, או להזדכות עליו בקניית מסך חדש? אני מכוון לקנות LCD17 אינץ איכותי ויש לי עכשיו AOC7F בן שנה ו4 חודשים במצב מעולה, מחיר של חדש הוא 650-700 שקל, אז אולי אני אוכל להזדכות עליו ב400-500 שקל. מישהו יודע אם יש חנות כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום , מה השימוש של VIVO יש לי צורך גם לחבר מכשיר ווידאו ( פאל) למחשב לצורך המרות ולשדר למקרן את הווידאו האם הכרטיס מתאים לשימושים שציינתי במידה ולא מה מומלץ בברכה, תמיר
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
דגם ה-AORUS Master היוקרתי של GIGABYTE עבור ה-Radeon RX 6800 XT קרוב הרבה יותר למחיר ה-Radeon RX 6900 XT מאשר למחיר הרפרנס של AMD עבור אותה ליבת עיבודלכתבה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קראתי על זה , אני מבין מה זה אומר. אבל לא הצלחתי להבדיל ב crysis בין aa*8 ל-בלי AA . יש מדריך ותמונות שיכולים להסביר את זה טוב יותר? כמה זה משפיע? ואני משחיל עוד שאלה: מה ההבדל בין להריץ משחק על dx10 לבין על dx9 - כאשר יש לי את שניהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה עם קניית מסך LCD 17 אינ'ץ כרגע ללא הגבלת מחיר. יש מספר דברים שחשובים לי במסך: 1. זמן תגובה של 16 ומטה. 2. חיבור DVI 3. נקודה של 0.26 4. Contrast Ratio של 450 עד 500 שמעתי דברים טובים על מסכי LCD עם ציפוי זכוכית אז אפשר גם כאלה... אשמח גם לקבל תגובות על המסך http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ המסך מיועד לעריכות גרפיות לא מקצועיות, משחקים, אינטרנט.... תודה על כל תגובה... אשמח לקבל תגובות גם על המסך הבא: http://data.neovo.com/doc/english/product%20PDF/X-17A.pdf
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ati radeon 9200 se 128 mb או geforce fx5200 128 mb מה נחשב ליותר טוב ? ואיזה הבדל יש במחיר ביניהם ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]Gigabyte GA-73UM-S2H עם ה ATI Radeon Xpress 1250 ABIT Fatal1ty F-I90HD עם ה nVIDIA® GeForce 7150 [/glow] איזה כרטיס מסך מובנה חזק יותר? ההחלטה המכריעה נמצאת בתשובתכם לשאלה זו ^^^ תודה למנסים ולעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום amigos הכרטיס מסך הקודם שלי gf4400 הלך בגלל שהיצרן התקמצן ושם מאורר זול שימיו היו ספורים מלכתחילה כך שמיבחנתי לשים היום 2000 שקלים ויותר שקלים על כרטיס מסך מהדור החדש שעלול ללכת בגלל מאורר שעולה מספר שקלים ,נישמע מטורף לכן אני שואל אם ידוע לכם אם בסידרות x800 ,6800 משולבות הגנות שאמורות להגן על הכרטיס בפני כשל של המאורר או בפני עליית חום מוגזמת שקרתה בגלל overcloacking הבהרה: אני מתכוון להגנות כמו שיש לדוגמא בלוחות האם של abit -nf7 מפני שריפת המעבד בגלל כשל של המאוורר או עליית חום לא צפויה
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/General-Tech/Move-over-G-Sync-FreeSync-arrives-DisplayPort-12a זה התקן זה יהיה בכרטיסים החדשים או גם הישנים האם התקן עובד רק בחיבור DisplayPort-12a to DisplayPort-12a או גם DisplayPort-12a to hdmi
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני חושב שזה חשוב כי כולנו רוצים וכולנו להוטים כל אחד רוצה חברה מסויימת אבל לכל חנות יש טיפות ראשונות מכל יצרן מסוים לדעתי צריך להתאחד ולעשות משהו כי אם נעשה משהו ביחד יכול להיות שכל אחד ישיג את מה שהוא רוצה. אני התקשרתי לפנדה לנועה ול IQPC ושאלתי על הגיגבייט (חלילה לחשוב שאני בא להשמיץ אני רק מוסר מידע) וכרגע הוא אינו זמין. בפנדה הוא אינו זמין בנועה הוא רק בהזמנה בIQPC תשובה תתקבל לפי המשלוח הבא.אגב בIQ יש את המחיר הכי טוב שראיתי אבל אי אפשר לדעת אם הוא ישאר. למה המצב ככה ? איך זה שיש מלאי כל כך מצומצם בחנויות הכי "מועדפות" אם אפשר לומר.וחלק מהחנויות בכלל לא מעודכן על ה GT ועדיין מוכר את ה 8800 הישנים במחיר מלא :P
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב חדש עים כרטיס מסך 8800GTX הוא יתאים לSOPRANO VB1000BWS ?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-