כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
אוקי בדקתי כמה אופציות וכולן נעות בסביבות ה1800 ש"ח ולכולם כמעט מפרט זהה, עכשיו מה שלרוב משתנה זה הContrast Ratio ורציתי לדעת אם ככל שהיחס יותר קטן ככה האיכות טובה יותר או ההפך? לדוגמא מה יהיה עדיף 1:350 או 1:500? בקשר למסכים רובם בעלי 16MS, רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 , ו16.7 מיליון צבעים וגודל נקודה של 0.264. המסכים שאני מיתלבט ביניהם: Nu Tech QL711V CMV CT722 Polyview PT725A Fujitso SCENICVIEW X17-2 PHILIPS 170S5FS וזהו אני חושב או שלכם יש הצעות טובות יותר, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כרגע חזרתי מZIGZAG עם ה796FD2. אני מאוד מאוד מאוד מאוד לא מרוצה. כבנאדם שעבד עם ה 786FD במשך ה4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לכם שהמסך הזה הרבה פחות טוב ממנו. דבר ראשון כמעט בלתי אפשרי לכוון אותו כמו שצריך, הקצוות תמיד יוצאים מעוותים, התמונה לא חדה וגודל הפיקסל גם לא טוב. ככל שמגבירים את הבוהק המסך מאבד פוקוס ונהיה מתושתש יותר. הצבעים לא משהו. לא נעים להסתכל עליו כל כך. MAG סותרים את עצמם, גם באתר של ZIGZAG וגם באתר של MAG כתוב 0.24 - גודל פיקסל ובחוברת שקיבלתי עם המסך (שהיא חוברת של MAG כמובן) כתוב 0.25. בנוסף יש גם את שני הקווים המפורסמים של MAG... לא כל כך הפריע לי במסך הקודם אבל במסך הזה לקו התחתון יש כתם שחור שמלווה אותו לאורכו וזה מאוד מפריע (ואני בטוח שזה פאק במסך …
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וכמה הוא יעלה לי ובאיזה חנות אפשר לקנות אם אפשר תביאו לינק והאם הוא באמת טוב יותר מ RADEON 9600XT?
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך הנ"ל מPCH, התקנתי והכל עובד טוב (צבעים, בהירות, קונטרסט...) אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לכוון את הגיאומטריה במסך בצורה נכונה, לא משנה מה אני עושה צד אחד תמיד יהיה עקום. נתתי למסך לפעול חצי שעה לפני שהתחלתי לנסות לכוון אותו ואני משתמש בתוכנה Ntest. למישהו פה קרה מקרה כזה? יכול להיות שהשפורפרת דפוקה? שאני אבקש שיחליפו לי אותו לאחד חדש? ???
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אותה שאלה חחחח קיצר איזה הכי טובה מבין: ליטדק אלבטרון מי יותר טובה?? לא רק קירור! האם משנים עוד משהו חוץ מהקירור?? כל מקרה מי מביניהם יותר טובה לא יותר זולה פשוט מי תעבוד יותר טוב ונגיד תקבל ב3dmark 2005 יותר ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכם ! אני מתעניין בנושא.ואבקש לדעת.עשיתי חיפוש גדול באינטרנט כולל.וראיתי שיש סוגים שונים של כרטיסי עריכה לקליטת חומר אנלוגי.(לא FIREWIRE ) 1.מה לדעתכם יותר יעיל נגיד USB2 או כרטיס PCI ? 2.מה הקטע של לכידת הרזולציה בכרטיס.שהבנתי בשיטוט שיש קליטה שונה בין הכרטיסים לנושא זה.כרטיס יותר יקר יתן בהכרח לכידה טובה יותר ? וכרטיס זול יתן איכות פחות טובה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני זכור היה אפשר לשנה משהו בערך למי שיש גגה זיכרון שהמשחק ישתמש עם יותר זיכרון או משהו כזה ואז היה פחות תקיעות במשחק והיה אפשר גם לבטל את ההגבלה של הfps לא יודע היה אפשר לעשות בעריכה של המשחק משהו ? מישהו יודע או מוכר לו כזה ? דבר
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ויש לי בסביבות ה2000 ש"ח לקנות כרטיס מסך בטכנו' הPCIE איזה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? $ 159 TV, 128BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X600PRO 128MB DDR לא כולל מע"מ
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם מישהו מכיר את ה-LCD של LG דגם L1730S הנתונים הטכניים של המסך הם : response time :12MS contrast : 1:550 brightness: 250 cd/m^2 viewing angle: H:160,V:140 resolution: 1280X1024 רציתי לדעת האם המסך מתאים למשחקים ולסרטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש, ואני לא יודע איזה כדאי. אני משתמש בעיקר בשביל לקרוא ולתכנת (הגודל כן קובע), ואני נמצא הרבה (המון) מול המסך. חשבתי על LG700P ב 1100, על LCD 17 ב1700 או פחות או איזה CRT 19 בסביבות 1500. אני כרגע משתמש במסך NEC HR17 עגלגל על 1280x1024, כך שכל מסך יהיה שיפור מזה. אז איזה מסך כדאי לדעתכם לקנות (אני נוטה ללכת על הLG700P בגלל המחיר, אבל יש מסכי 19 במחרים קרובים שאולי יכולים להיות מספקים בשבילי)? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שעדיין לא נפתרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb ושאני עושה מאפיינים - הגדרות - מתקדם אין לי open gl יש רק direct 3d פעם איזה דריוור של nvidia סידר לי ועכשיו ואני אל מצליח לסדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי win98 ויום אחד החליף רזולוציה ל480*640 ללא יכולת לשנות זאת ובנוסף מאפשר רק שני צבעים ו16 צבעים, בדקתי את המתאם הגרפי בלוח הבקרה וכתוב שהוא vga pci גרסה 4. מה עושים..נואשת לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
כזכור בהודעות קודמות, התלבטתי עד שהחלטתי ומחר אני יזמין את המסך VP171. (שחור או כסף נחליט מחר). לרגע נכנסתי לזאפ, וראיתי שיש אותו דגם,עם אותם תכונות בערך, רק שהוא 19 אינץ, ומשום מה נכנס לי גו'ק לראש... המחיר של ה 17 - 3000, והמחיר של ה 19 - 3850. להלן לינק ל17- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=696&lead_id=&look= לינק ל 19- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look= ישנם הבדלים בסוג המסך,שאין לי מושג מה נחשב טוב יותר,ובזמן רענון (מה שלא כ"כ חשוב לי, אבל השאלה אם יש הבדל רציני תכלס) שימושים-גלישה,עריכת וידאו, וקצת גרפיקה. לא משחק משחקים ולא רואה סרטים. 1. שווה להוסיף עוד 850-900 שקל ולקנות 19 אינץ ? 2. האם ההפרש מוצדק? 3. בכ…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע יש לי לוח אם ASUS P4S533 והוא עובד על 4x AGP GRAPHIC יש לי כרטיס מסך GeForce MX 440 128 MB אני רוצה להחליף אותו לכרטיס טוב .. הכי טוב שיש ב 4X אל מה אתה ממליצים לי לקחת ? :
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-