עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by budy,

איזה דגם??????????? מכיוון שאני רואה שיש פה הרבה דגמים עם כל מיני סיומות..... ואשמח מאוד אם תגידו לי איפה לקנות-על איזו חנות אתם ממליצים?! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. Started by giloman,

בFAQ לא רשום כלום על 5700 ...

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by yotam360,

איך הכרטיס מסך הזה Gecube HD2900XT לעומת אותו סוג כרטיס מסך רק של חברה יותר מוכרת?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  4. קניתי לפני חצי שנה Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edi מבחינת משחקים וכו' אין בעיה אני חיברתי אותו קבוע לטלוזיה דרך ה SVIEDO עם מתאם ל two RCA one שמגיע עם הכרטיס עד לפני חודש הכל היה תקין עכשיו אני שם לב שיש במסך של הטלוזיה כמו קו שיורד במחזוריות בצבע לוון כאשר אני רואה סרט דרך המחשב חיברתי DVD לטלוזיה , פלסטיישן והתצוגה טובה זה רק ה.מסך ? אין עוד אופציה אחרת שאני ידע ללכת לאן שקניתי ושחליפו לי

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בחריץ השני של הלוח שלי בשביל הכרטיס מסך הרי יש לי SLI ? אני רוצה להעביר את הכרטיס שלי מקום בגלל, שהוא יושב מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט, וממש אין מקום לשים שם מאוורר . הדגם של הלוח רשום בחתימה תודה רבה.....

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. אני שחקן קאנטר סטרייק וחזרתי לזה לא מזמן....ושיפרו את המשחק אז עכשיו יש לי 10 FPS איך זה יכול להיות???בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה... אין סיכוי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן כמו שצריך או שמשהו לא מותקן כמו שצריך.... מפרט המחשב עם זה עוזר.... (CPU2) Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz @ 3006MHz (ASUSTeK Computer Inc. P4P800SE mainboard) (RAM) 1GB, 380.81MB free (HDDs) 74.5GB, 1.4GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 7800 GS (256MB), 1280x1024x32, 60Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 3h 18m 14s uptime, 1d 8h 3m 47s uptime record העזרה שלכם שווה המון!!!! תודה לכולם....

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by ita123,

הבנתי שכדי לשמוע סאונד דרך כרטיסי המסך של NVIDIA צריך לחבר את הכרטיס לSPDIF שעל הלוח. יש לי כרטיס של Twintech 9800gtx+ לוח Gigabyte ga-p35-ds3l , איזה כבל אני צריך ואיפה אני מחבר אותו על הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by eh50,

איזה עדיף ולמה???? 1. http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 או 2. http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=168

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by udi,

טוב הכותרת אומרת הכל לאחרונה יוצאים כרטיסים שנקראים HDTV אשר אמורים לעזור למחשב להציג שידור דיגיטלי וכמובן HD אבל למרות הכל כאשר אני מחפש מידע נוסף אני רואה הרבה פעמים אפשרות לחיבור טלויזיה כלומר חיבור של HOT / YES לתוך הכרטיס ולראות שידור דיגיטלי { הרי HOT משדרת חלק דיגיטלי וחלק אנלוגי } האם משהוא מוכן לעשות קצת סדר בבלגאן תודה מראש

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by Systema,

יש לי כרטיס 7600 GT והוא מציג קבצי 720P באופן טוב. יש לו TV OUT ויש חיבורים של S-VIDEO ו-RGB. אם אני מחבר אותו לטלוויזית LCD עם HD ויש לי סרט 720P על המחשב הוא פשוט ינגן אותו בHD כמו שצריך? מה לגבי רזולוציות, שבמעבר למסך רחב?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by Moshe Ben,

שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה (כרטיס מסך N5200, מסך מחשב CTR AOC ומסך טלויזיה JVC) בשביל לצפות בסרטים. אף פעם לא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך או משהוא. לאחרונה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והתחלתי לשחק עם הטלויזיה. קראתי קצת מדריכים והבנתי שיש מצב שנקרא DualView שבעצם ישנם שני מסכים ועל כל מסך מוצג משהוא בנפרד. הגדרתי והבעיה היא שאם אני רוצה להריץ משחק הוא רץ לי רק ב AOC ואני לא יודע איך להריץ אותו רק ב JVC. תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  12. חיברתי בין המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור הVIVO שקיבלתי עם כרטיס המסך 7800 והתקנתי את הדרייברים המיועדים לVIVO מ nvidia.com בחרתי באפשרות ה"clone" והכל עובד בסדר גמור. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות וידאו. כל קטע וידאו שאני מפעיל על המחשב עם windows media player מוצג על מסך הטלוויזיה ללא כל בעיה, אך כאשר אני מנסה לראות את אותו קטע הוידאו דרך bsplayer על מסך הטלוויזיה נראה רק ריבוע שחור איפה שהוידאו נמצא, בדיוק כפי שקורה כאשר אתה מנסה ללכוד תמונה מוידאו עם המקש print screen. אני חייב להשתמש בBsplayer כי הוא תומך במגוון פורמטים וקידודים לעומת WMP. מה אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by yossi126,

האם הכרטיס x600xt PCI-E יתאים ללוח אם biostar p4533 מלפני שנתיים? נוגע גם לחריץ הרחבה ול agp

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by galko,

יש לי כרטיס מסך של NVIDIA יש לא שלוש יציאות ומיכיוון שאני מנסה לחבר 2 מסכים רגילים אני נאלץ לחבר אחד מהם ליציאת VGA ואת השני ליציאת DVI-I בעזרת מתאם מDVI-I לVGA. המסך שמחובר לVGA נידלק עם הפעלת המחשב והמסך השני נישאר בהמתנה עד שמערכת ההפעלה מסימת לעלות, כאשר היא מסימת הוא "נידלק" אבל נישאר שחור, הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה. מכיוון שחיבור של מסכים במקביל הוא נושא בנאלי ולא מסובך ומכיוון שניסיתי את כל הצורות השונות ... תדרים, רזולוציות וכו וראיתי שהמסך נישאר שחור אבל עובד (הוא תקין) תהיתי אם אפשר להכריח את הכרטיס מסך להפעיל את יציאת הDVI בהפעלת המערת כבררת מחדל ול את הVGA ולהמישך לנסות משם. האם משהו יודע איך עושים את זה? איך גורמים לכרטיס מסך לגשת לDVI כבררת מחדל? …

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by Dr.K2,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש כרטיס להעברת ווידאו למחשב ומשם לDVD. לאיזה נתונים יש לשים לב בחיפוש אחר כרטיס? מה יתרון של כרטיס עריכה על כרטיס TV? אשמח לקבל המלצה במחיר סביר. תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. ברזולוציה 1024 DPI ותוכנת ההעיבוד התמונה היא ADOBE PHOTOSHOP והמסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 PIXELS אז אם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים.... ומסך מתאים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by tovtov,

שלום, ברשותי מחשב (נא לא לצחוק!) סלרון 400 עם כרטיס מסך RIVA TNT 2 אתמול השתמשתי בפעם הראשונה ב 3D MARK 2001 ויצא לי תוצאה של 380. זה לא נמוך מאוד?? משום מה הוא עשה את הבדיקה ב software ולא hardware. הוא רשם 1024X768 32 BIT, Software האם זה בסדר?? אולי לא עשיתי את הבדיקה כמו שצריך?? תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. שלום... אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000 שקל... תהיה לי בחדר גם טלויזיה 32 אינץ' FULL HD שאני אחבר אותה לכרטיס מסך... זאת הטלויזיה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717922 אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקחת כדי שאני אוכל לראות סרטים ולשחק על המסך טלויזיה באיכות הכי טובה שאפשר... וגם הייתי רוצה לדעת מה חשוב שיהיה בכרטיס מסך בשביל שיראו טוב בטלויזיה כשהיא מחוברת לכרטיס... את המחשב אני קונה מהחנות KSP... תודה

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by oleg85,

מעבד-P4 2.66 לוח- MSI 865PE S(תומך עד 256MBלכרטיס מסך) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-S&class=mb זיכרון- 400 KINGSTON 512X2 DDR מעונין בכרטיס מסך הכי טוב ל AGP ,בלי שיגרם צוואר בקבוק. Radeon X1950PRO 512MB(256BIT Radeon X1950PRO 256MB(128BIT ATI RADEON X1950GT 256 mb האם 256BIT ינוצל במחשב שלי ,או שאני צריך להסתכל רק לכיוון 128 BIT) אין לי בעיה לקנות מ יד 2 את הכרטיסים שהצגתי כך שהמתקציב של 700 אפשרי בהחלט. או ללכת בכיוון כרטיס אחר? תודה.

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by shay820,

שלום לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך למחשב בעל יכולות כמו של PS3 למישהו יש רעיון??? והאם הכרטיס מסך זהו הפרמטר היחידי או שצריך גם מעבד וזיכרון חזקים אשמח לעזרה שי

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו. **העברתי את ההודעה לתמיכה טכנית אפשר למחוק**

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמה אפשר למכור גיפורס 4 טיטניום 4400 של MSI אם VIVO ואם זלמן ZM80D-HP חדש אל הגוף קירור אני לוקח מחיר מלא כי הוא חדש לחלוטין ורק הותקן הכרטיס שקט כמובן חח כי אין מאורר והוא לא מיתחמם כמעט ואפשר לעשות לו אוברקלוק נחמד מאוד של 320@700 בלי בעיה!!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by zuq,

שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. Started by MATANEL,

האם ה 3850 מצריך חיבור מספק הכח??

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. להלן תשובה רשמית של אלבטרון לשאלה מדוע אין בכרטיס אפשרות לבקרה על הטמפרטורה: Thank you very much for contacting Albatron technical support. According the NVIDIA official specification of 6600GT AGP, They took off this temperature sensor from this card and So does the latest 6600GT card, This temperature display information will get rid off because of the hardware design changing. Sorry for the inconventience. אבל ישנה דרך לפתור את הבעיה,ולהציג את הטמפרטורה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים