כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אתמול המליצו לי פה בפורום על כרטיס מסך 1950XT בשביל התוכנות שאני עובד איתן שהן תוכנות תלת מימד ובשל מסגרת התקציב שלי אני רק רוצה לדעת האם ההבדל בין ה 1950XT ל1950PRO יהיה משמועתי בשבילי והאם החברה POWERCOLOR היא באמת חברה של כרטיסים טובים?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2007 בשעה 19:25:28 ??
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה כרטיס מומלץ לדגם של DELL 2408wfp כרגע יש לי 9800gt תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לפני שאתחיל אני חייב לציין שביצעתי חיפוש בפורום אבל לא נתקלתי בבעיה הספציפית שלי ולא עם אותם נתונים חומריים לכן פתחתי אשכול חדש. אני רוצה ליצור מצב שבו בשולחן עבודה שלי חצוי ל 2 על גבי שני מסכים בעיקר לצורך עבודה בתלת מימד (וגם מטוח אופקית) . חיברתי מסך שני ליציאת DVI עם מתאם ל VGA על כרטיס מסך שלי שהו PALIT Radeon 8500le וניתקלתי בבעיה הבאה: שני המסכים מראים את אותו דסקטופ ולמעשה אין זיהוי (שלוחצים identify) למסך מספר 2, לפני שאכתוב מה הגדרתי ואיך אני אציג את המפרט: AMD Barton 2500,512RAM. PALIT RADEON 8500le,HGSF2de Gigabyte GA-7N400E-L (nforce 2 400)d במנהל התקנים הוא מזהה 2 plug and play monitors הגדרתי בשולחן עבודה במאפייני תצוגה של המסך השני (שלכאורה אולי לא …
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_8800_gts_320mb_fatal1ty_edition/1
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל מה ההבדל בין : ATI RADEON 9800PRO ATI RADEON 9800SE ATI RADEON 9800NP כאילו מה מהם הכי טוב ולמה הוא הכי טוב וכאלה... ואם יש עוד דגמים של ה ATI RADEON 9800 אני ישמח לדעת והשאלה השניה שלי זה מה הוא בערך תחום המחיר שלו? אני מתכוון יד שניה... לא חדש.... תודה רבה מראש...
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
P 4 2.4 512 זיכרון 6200 של לידטק זה של חבר המערכת http://rotter.name/User_files/nor/429475f55c473a70.jpg ה 6200 עבר OC מחשב בלי OC !
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. אלו התוכנות העיקריות אבל מניח שיהיו גם תוכנות נוספות או גירסאות עתידיות של התוכנות הנ"ל. אפשרות אחת שהמליצו לי עליה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16700 מה אתם ממליצים? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני קונה מחשב חדש עכשו אני קונה כרטיס מסך Readon 9600 256mb רציתי לשאול אך הוא ואם הוא שווה את המחיר וכומבן אם הוא סוס למשחקים כי אני משחק ברשת ככה המחשב החדש הולך להיות סוף הדרך אם Cpu 3.0 800hz וכו'ל בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 400-500 שקל גג שיתמוך לי במסך מחשב ובLCD. מעבד Intel Core 2 Duo 6300 ואם יש עוד פרטים שצריך לדעת תגידו לי ואני ארשום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני פיתחתי לפני כמה שבועות אצל איש עסק במצלמה דיגיטלית . הוא צרב לי כמה תמונות על דיסק והתמונות בדיסק הם על קובץ DOC ואם אני משנה את הפורמט של הקובץ אז עדיין לא רואים את התמונה . אשמח לפתרון ...
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תקציב: 250 חריגה מקסימלית: 300 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג חנות:KSP מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ לוח אם: Gigabyte GA-MA69GM-S2H כרטיס מסך נוכחי: 7600GS ספק: 300וואט איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): LG FLATRON W2042T תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
צריך עזרה בבקשה....יש לי כרטיס מסך gforce fx 5600 שיחקתי במחשב פתאום התכבה לי המסך ולא נדלק שמתי כרטיס מסך של אחותי fx 5200 הכל פועל....והכרטיס שלי fx 5600 פועל אצל אחותי במחשב בהתחלה חשבתי שהכרטיס נשרף אבל התברר שלא... מישהוא יודע מה לעשות ?תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הריצו מחדש את תוכנת הכיול שלכם זו הודעה שאני מקבל מהפוטושופ, איך אפשר לתקן את הפרופיל? ורק תוכנת פוטושופ מספקת את ההודעה הזו
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב, התקציב לא גבוה. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני בהטלבטות בין 2 כרטיסים. 9600 עם 254MB או 9600XT עם 128MB לפי מה שהבנתי המחירים דיי דומים, אבל השאלה היא מי מהם יותר טוב? מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין בכרטיס 6600 לכרטיס 6600LE ? כי הזמנתי 6600 ואני רואה שרשום לי במחשב 6600LE, עכשיו מזה אומר? אותו דבר? יותר טוב? פחות טוב? מצפה לתשובה כי אני לא אוהב שדוחפים לי סתם דברים שאני לא מזמין, ואלה של המחשבים(ניסוח לא רע הא? חח) בחנויות מומחים בזה אז העדפתי לשאול כאן בפורום, אנשים שמבינים לא פחות וגם ישרים כי אין להם סיבה לא להיות, לא ככה? מצפה לתשובה, רון
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ברשותי סמסונג B450 חיברתי את כבל ממחשב בחיבור VGA, אני שוקל לחבר את מDVI ל-HDMI ויש לי מספר שאלות: 1. ברשותי כרטיס מסך 7600GS לא הצלחתי למצוא באתר על איזה רזלוציה מקסימלי יכול להגיע בחיבור DVI לטלוויזיה? 2. ברשותי מסך מחשב LCD בחיבור DVI יכול להגיע מקסימום עד 1440X900, האם חיבור חלופי VGA יכול להגיע למקסימום זהה לחיבור DVI? ואין שינוי משמעותי באיכות המסך? (המסך המחשב לא תומך בHD FULL). 3. איך אני יכול לחבר קול ממחשב לטלוויזיה עם חיבור DVI לhdmi בערוץ אחד?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הדרייברים של הקטליסט החדש ויש לי לג רציני ממש... הכל זז לאט ובקאונטר סטרייק יש לי 10 אףפיאס תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קראתי את מה שרשם raul וזה מאד יפה ומסודר איך שהוא רשם את זה אבל לא מובן לי מה שהוא רשם על ה7600gs הנה> ------------------------------------------------------------------------- NVIDIA GeForce 7600GS כרטיס לגיימר הממוצע הרוצה להנות ממשחק חלק על הגדרות גראפיות גבוהות, הכרטיס המשתלם והמומלץ ביותר בקטגוריה! למי שיכול להוסיף עוד קצת לתקציב, מומלץ מאוד לקחת GF6800 ------------------------------------------------------------------------ 6800.. לאיזה כרטיס הוא מתכון שהוא יותר טוב מה 7600 gs אני למשל יש לי כרגע 6800 xt הנקרא xt . מזה הכרטיס מסך הזה 6800 ללא שם שהוא כזה חזק?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060621042925.html
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו עדיף לקנות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15196 http://www.xpertvision.com.tw/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html והאם יש חנויות חוץ מפנדה שמוכרות את ה7300GT סוניק
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בתקציב של 1500 ש"ח ללא oc ABIT AN8-Fatality nForce 4 Socket 939 Motherboard כדי להריץ משחקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכלום אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך למחשב HTPC שאני בונה הכרטיס חייב להיות PCI ( לא Express) ולכלול אפשרות להקרנה על הטלויזיה התקציב עד 200 ש"ח הכי חשובה לי איכות התמונה וצפייה בסרטים באופן חלק תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אז היה לי 7600gt של gainward והייתה לו בעייה של התחממות ..עכשיו החליפו לי אותו לחדש הוא היה עדיין באחריות אבל לא בדיוק אותו דבר אלא אחד דומה אני לא יודע את השם של הדגם אבל אמרו לי שהוא בא עם גוף קירור במקום המאוורר...מישהו יודע לזהות האם זה 7600gt או שזה יכול להיות שעבדו עליי וזה כרטיס פחות טוב כמו 7600gs או אחר...אז השאלה למעשה האם יש 7600gt עם קירור ? והאם הגיוני שהחליפו לי לחדש בלי שאני יוסיף? גם דוד שלי שהוא זה שמטפל במחשב ובהחלפה והכל אמר לי שזה לא אותו דבר בדיוק אבל דומה אז מה יכול היות ?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-