עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by superblader,

ישנו סוויטצ' קטן בתחתית של הכרטיס מסך שמכוסה בניילון כזה, מישהו יודע מה המתג הזה עושה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by pergola,

הורדתי הרגע סרט 720P.. אבל משומה הוא לא עובד לי.. אני לאידוע מה דרוש לשם צפייה ב720P אולי זה משהו שאין לי.. מקווה שתמצאו מה הבעיה.. (אני נותן את כל הנתונים שאני יחשוב שאיכשהו יכולים לגרום לבעיה) מסך LG 194WT כרטיס מסך מובנה .. מה שיש בלוח אם 945P.. משתמש בויסטה קידוד הורדתי klcodec301b תוכנה ניסתי גם בBS PLAYER גם בMV2 אז מה יכולה להיות הבעיה..?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by itaysk,

יש איזשהו קאצ' במסכים הדקים הזולים? מה צריך לדעת בקניית מסך דק?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by kinggil,

כמו במסך רגיל CRT ,אם לא שמים שומר מסך התמונה תיצרב? TNX

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by the red dragon,

Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE NviDia GTX 260 896MB

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Azmodan,

יש לי כרטיס radeon 9200se של gigabyte שמראה כבר סימני עצלנות אני מעוניין בהצעה לכרטיס מסך AGP, עד 600 ש"ח - אם אפשר שכולל VIVO תרגישו חופשי

7. כ webcam, אני צריך כרטיס שיקליט באיכות טובה מאד ולא שתיהיה בעיה עם הקלטת קול. (לא מחפש כרטיס עריכה רק כרטיס הקלטה [לכידה]). בבקשה המליצו לי על כרטיס טוב מחברה טובה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by nadnad,

ההודעה שקיבלתי:"Tip T2525 - Current AGP data rate not optimal, i.e. less than chipsets maximum AGP data rate. E.g. current AGP data rate is 1x while the chipset and the AGP card both support 2x. You should get better performance with a higher data rate but this depends on the application. Fix: First, use the PCI & AGP Information module to confirm that the AGP card also supports the maximum chipset data rate. If it does not, dont worry about it. For non-Intel chipsets, make sure you install the latest version of their AGP mini-drivers. You should update the video card drivers as well. Some non-Intel chipsets can only work in 1x mode with some video cards. SiSoftware S…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by J S Bach,

היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. זה קורה בעיקר שאני משחק במשחקים כבדים, ואני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב. פרטים: Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU 2.67 GHz, 1.98 GB of RAM NVIDIA 8800 GTS LG Electronics L1953TR מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by ofir,

היי. אני מחפש כרטיס סטנדרטי עם tvout בכמה שפחות השקעה כלכלית, על מה אתם ממליצים? המחשב שלי הוא: P4 1.6 256mb 60gb עם מסך lcd. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by PCguy,

מה אתם ממליצים ---למשחקים כמו פיפא וכו... משהו טוב ולא יקר

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. היי יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3.2GHZ- דגם 640 ומארז סונאטה 2 של אנטק עם ספק SMARTPOWER2 450W שאלתי האם אוכל להתקין כרטיס מסך כזה במחשב או שיש צורך להחליף את הספק בהתחשב בצריכת החשמל הגבוהה של הפרסקוט וה 8800 תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by De_Lu_xE,

אני רוצה לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש בסביבות ה-900ש"ח, שיהיה חזק ושיתמוך ב-DX9.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by !_Evil_!,

XFX GF6800XT PV-T42E-UDD3 256MB המחיר שלו מוצדק? 1001 שקל? או שיש יותר טוב עד 1000 שקל ועדיף פחות מהחנות skypc חייב

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by TheShadow,

אוקי אם לא אהבתם את הנוסח אז עריכה: אפשר בבקשה תשובה? ???

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by reyrey_200,

איך הכרטיס של החברה הזאת ? האם כדאי לקחת של חברה אחרת כמו ספרקל או פאליט ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. היי אני מעוניין למכור כרטיס מסך ישן שלי, Radeon 9800Pro של MSI עם 128 מגה זכרון (אפילו יש לי את הקופסא שלו עדיין איפשהו) יש עליו קירור Zalman די עצבני שעלה לי לא כל כך מזמן משהו כמו 160 שקל. (לא עבר אוברקלוק, פשוט המאוורר המקורי הפסיק לעבוד)

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by shaul,

העניין הוא שמאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של ATI אין למסך שלי סוף למה אני מתכוון כשאני אומר אין סוף, פשוט מאוד, בזמן שלצד הימני של המסך שלי יש סוף, כלומר אם אני מזיז את העכבר ימינה בשלב מסוים אני לא יכול להזיז אותו יותר(יענו איפה שנגמר קו התצוגה של המסך) בזמן שבצד השמאלי אני יכול להמשיך להזיז את העכבר כמה שארצה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by yohaig,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך בתקציב בערך 1000 שקל(+\-). אינני מבין בנושא כרטיסי מסך אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.בנוסף אולי תוכלו להסביר לי את ההבדל בין כרטיסי המסך עם כל שילובי האותיות המסובכים.ד

22. שלום! יש לי בעיה שאני חושב עליה הרבה ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם: יש לי פנטיום4 2.4 אם 256 זיכרון וכל זה. יש לי הרבה משחקים כמו דום3 או ניד פור ספיד אנדגראונד2 שלא פועלים לי על הגדרות גבוהות בקיצור נמעס לי מהכרטיס מסך שיש לי והחלטתי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך. יש לי מספיק כסך שחסכתי לכרטיס מסך וחשבתי על רדון 9800 אם 126 וגם חשבתי על רדון 9600xt אם 256 זיכרון. אני רוצה לדעת ממכם מה יותר מתאים למחשב שלי מי בין שתי אלה? מה יפעיל לי משחקים יפה כמו דום3? ואם יש לי 126 זיכרון זה יעשה את המשחק איטי? מה זה ישנה?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by RayZ,

האם GIGABYTE GeForce 6600 256MB 128bit מדגם: NX66256D Gigabyte בא עם כאבל מולקס שמצריך חיבור חובה לספק?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס מסך 7950 gt וטלויזיה סמסונג a 451 32 אינטש הבעייה שלי היא אני מחבר את הלוטיזיה עם כבל dvi- hdmi ואני רואה את המסך מחשב אבל לא את כולו לומר ההתחל קצת למעלה והחלון למעלה קצת עולה,כאילו לא כל התמונה נכנסת לפריים של הטלויזיה,שיחקתי עם כל הרזולוציות זה לא עוזר....איך מסדרים את זה שאני אראה את כל המסך???

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים