כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מעבד עם שמונה ליבות וכרטיס המסך הכי מתקדם בגזרה הניידת, יחד בתוך מחשב 14 אינץ' ששוקל פחות מ-1.9 קילוגרם? חברת הגיימינג מגיעה על מנת להוכיח לנו שזה אפשרי ואפילו כדאילכתבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב הישן שלו, יש לו Amd 64 processor 3700+ ו896 RAM ,מחשב ישן... איזה כרטיס מסך יתאים לו בצורה הטובה ביותר?בכל תקציב תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 לוח אם ISS661 וזיכרון פנימי של 512 אני רוצה לקנות את כרטיס מסך nVIDIA GeForce A7600GT 256MB AGP Leadtek ולהוסיף עוד RAM הכרטיס עולה טיפה פחות מ1000 ש"ח (כמובן החיבורים הם AGP) האם הכרטיס יעבוד טוב על לוח האם? כי הבנתי שהוא די פשוט המטרה היא רק למשחקים (בעיקר הסדרה של total war ) האם משתלם ? ואם לא אז בבקשה הצעות תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה600 שקל. זה המפרט שלי: AM3245BB AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 BOX 1 GMA78GMUD2H Gigabyte GA-MA78GM-UD2H AM2/AM3 1 APEXSU Raidmax APEX 2x120mm + Raidmax (Delta) 400W 25A @ 12V Tested 1 D24G8004ADSO A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 1 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה 1 ₪75 אני משחק בעיקר PRO EVOLUTION אבל אני אשמח אם משחקים כמו CALL OF DUTY גם יעבדו. איזה כרטיס אתם ממלצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לא יודע עם ראיתם או לא אבל זה מטורףףףףףףףףףףףףף 600 ליבה 1420 זיכרונות אמאאאאא איזה ליבה מטורפתתת תראו מה הוא עשה ללוח קרור גז לכרטיס מסך קרור גז למעבד וקרור גז לציפסט חח בואנה הבן אדם מטורף בקיצר הינה לינק.. http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=21201
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שני הכרטיסים עם 256 מגה והם מפתים עבור כאלו שלא רוצים להוציא יותר מדי כסף, מתכוונים להסתפק ברזולוציה 1280X1024 ובעלי מחשב בינוני(אני למשל עם פנטיום D820 בכלל). הכרטיס של NV עולה יותר, כמובן(רק מתחיל להגיע לארץ), רבים צופים ירידה במחיר בהתאם למחיר ש-NV המליצה עליו לאחר חג המולד כשהמלאי יתחיל לענות על הביקוש. בשרשורים אחרים יש יותר מדי בלאגן, אז הבא נרכז כאן את השרשור עבור אלו שרוצים לרכוש כרטיס בטווח 900-1250 ש"ח. אני בעצמי מתכוון נכון להיום לנשוך את השיניים, לא להתפתות לרכוש את ה-HD3850 ולחכות שתסתיים בעיית מחסור האספקה של 8800GT. הביקורות, ההמלצות וההשוואות- כאן. כמובן שכרטיסין אחרים, בין לבין, כמו גרסאת 512 של HD3850 או HD3870, יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע GF9600GT 512MB והוא מספק ביצועים טובים, אבל לא מספקים בשבילי לכן אני רוצה לעבור למשהו חזק יותר וכן גם השאלה מה יותר מישתלם לי לעשות 1- להחליף תכרטיס שלי + תוספת תשלום לGF9800GTX+ שיתן לי בטוח תביצועים שאני מחפש 2-להחליף תכרטיס שלי + תוספת כסף למען HD4670 במערך CF שיתנו לי ביצועים דיי קרובים לGTX או אפילו גבוהים יותר אז מה אתם אומרים ? הקטע שליקנות עוד GF9600GT לא אפשר בשבילי ביגללל שיש לי GA-EPP45-DS3 אז אני יכול או מערך של HD4670 או GF9800GTX+ אחד מי השניים ולא צריך להכליל כאן תHD4850 כי אני לא רוצה אותו. מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך חדש Sapphire x1600pro 512 agp עכשיו אני חושב שיש בעיה איתו..(עוד לא ניסיתי אותו במשחקים) בboot לפני שהווינדוס עולה אז המחשב מציג כל מיני דברים על המחשב.. עכשיו בין מסך למסך בboot יש הבזקים כאלו של אור שמלוות בקווים להבנים שחוצים את המסך.. הדבר קורה גם שאני מפעיל את הcatalyst control center עכשיו גם בתוכנה רשום שהmemory clock הוא רק 396mhz .. יכול להיות כזה דבר? חייב תשובה דחוף תודה.. נ.ב המערכת שלי היא: מעבד: amd a64 3000 לוח אם:asus k8v-se deluxe זיכרון: twinmos 512mb 400mhz עכשיו באם יש בעיה יכול להיות שהבעיה נובעת מהספק? כי יש לי ספק פשוט.. חייב תשובה דחוף תודה..
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן לכולם אחרי בדיקות מרובות התברר לי שישנו רק דגם אחד בלבד שניתן להפוך אותו בביטחון על-ידי flashbios -ל xt והוא toxic x800 pro vivo של חברת sapphire לגבי כול שאר הכרטיסים של x800pro vivo העניין בעייתי מאוד ובניגוד למה שפורסם בפורום זה בעבר , פתיחה של ארבעת צינורות העיבוד החסומים מובילה בדרך כלל לבעיות בתצוגה - artifacts המשמעות היא שאותו אדם שמנסה לעשות זאת , בעצם מפסיד את כספו היות והכרטיס אינו שמיש יותר. הפתיחה היא קלה מאוד אולם הסגירה בעייתית מסובכת ולא תמיד אפשרית בתנאים בייתיים. אני מדבר מתוך היכרות אישית עם חבר שניסה לעשות זאת ואכל אותה בגדול למרות העובדה שהוא בעניינים ושהוא נעזר בכרטיס מסך pci. לדעתי משחקים כאלו שמבטלים את האחריות על חומרה כול כך יקרה יש לה…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ההודעה שקיבלתי:"Tip T2525 - Current AGP data rate not optimal, i.e. less than chipsets maximum AGP data rate. E.g. current AGP data rate is 1x while the chipset and the AGP card both support 2x. You should get better performance with a higher data rate but this depends on the application. Fix: First, use the PCI & AGP Information module to confirm that the AGP card also supports the maximum chipset data rate. If it does not, dont worry about it. For non-Intel chipsets, make sure you install the latest version of their AGP mini-drivers. You should update the video card drivers as well. Some non-Intel chipsets can only work in 1x mode with some video cards. SiSoftware S…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כרטיס 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, של GIGABYTE ל8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E של evga ראיתי שהקירור של gigabyte הוא פסיבי מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לחדש ולנקות את ה http://english.gigabyte.ru/products/vga/bios/gv-nx88t512hp.html. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את המאוורר וההיטסינק.מתחת לכרטיס יש 4 ברגים, הורדתי אותם ועדיין הגוף קירור מסרב להתנתק..אין לי מושג איך מורידים אותו . דבר נוסף הוא,מה זה העידכון ביוס הזה..צריך אותו לכרטיס מסך ? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר שאני משחק במשחקים כבדים, ואני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב. פרטים: Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU 2.67 GHz, 1.98 GB of RAM NVIDIA 8800 GTS LG Electronics L1953TR מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך שירוץ חלק עם ויסטה (עם כל האפקטים) וכמובן שיהיה טוב לסרטים. אני כמעט ולא משחק במשחקים מחיפושי באינטרנט הבנתי שהלוחות אם עם שבב 690G הם בעלי כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש היום, השאלה האם הוא טוב לויסטה? או ללכת על כרטיס מסך חיצוני ופה אני צריך המלצה מבין 3 כרטיסי מסך שראיתי בתקציב של 300 ש"ח 8400GS X1550 HD 2400 Pro ברור לי שכרטיס מסך חיצוני טוב יותר ממובנה השאלה עד כמה הוא יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם יכול להיות לי צוואר בקבוק אם יש לי כרטיס מסך שהוא HD4870x2 ומסך 19 אינצ' בלי חיבור HD ואם זה עלול להשפיע בזמן משחק כמו פיקסלים מוזרים וכאלה ובעיות בגרפיקה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אם אתם מוכרים, או מכירים איפה אפשר לקבל הצעה טובה ל-x850 xtpe אנא כתבו פה או כתבו ל-kolsky@yahoo.com . אני מעוניין לקנות את הכרטיס בהקדם האפשרי... תודה - עמיר
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הרי לא מזמן פורסם (גם כאן באתר) שהכרטיס 9800GTX+ היה מעין ניסוי לקראת גירסת ה+ של GTX260, ועל הדרך גם הייצור זול יותר וגם אפשר להעלות את התדרים. אז אם עם 9800GTX המוצר עולה לנו פחות 300-400 ש"ח (ויוצא סביבות 1000ש"ח), כמה לדעתכם יעלה הGTX+ 260/280? וכמובן השאלה השניה היא מתי כל זה אמור לצאת? אני מת על המלחמות האלה בין ATI ל-NVIDIA, סוף סוף יש סיכוי לקבל כרטיסים באמת טובים במחירים שפויים.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ומסך LCD רחב (CMV-221D של חברת ?CHIMEI). המסך ברזולוציה של 1050X1680. קראתי קצת על נתונים של כרטיסי מסך כמו לדוגמא X1950PRO, הפרמטרים המצוינים שם הם: ל-3D = 2560X1600ול-TV = 1024X768. כיצד אני יכול לדעת האם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה של המסך? אני מעוניין להשתמש במסך הרחב גם לצורך חיבור לכבלים. לפי מה שראיתי לממירים החדשים של חברות yes ו-hot יש יציאות (S-Video) שמאפשרות חיבור ישיר למסך (ו/או לכרטיס המסך). האם אכן במקרה זה אני יכול לוותר על רכישת כרטיס TV? באחד הטרדים ראיתי המלצה על כרטיס X1950PRO של חברת Power Color נכתב שעקב מערכת קירור טובה יותר יש לו עדיפות על הכרטיס של Sapphire. את הכרטיס של חברת Power Color ניתן לירכוש במחיר של 780 ¤ ואחריו…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
עכישו רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך , יש לי TI 4200 של PALIT ומאחורה יש TV OUT ואין לי את הכבל , איזה כבל אני בדיוק צריך וכמה הוא עולה בערך?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את ה- Leadtek 7800GT. האים אני צריך לעדכן את ה-DRIVER שלו או משהו אחר מהאתר? מזה יתן לי? זה נחוץ בכלל?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
תמיד היה לי את ה RR FIX ל ATI בשביל XP, היה לי דרייבר דיי ישן וכרגע עדכנתי, אני כבר יותר משעה מנסה לסדר את התוכנה המעצבנת הזאת שתחזיק את הRR יציב אבל זה לא עובד ! Radeon 9000Pro Windows XP Pro SP1 MAG 786FD CATALYST 4.5... מה אני עושה ? אני ממש לא הולך לשחק ב1024x768 על 60HZ, רק על 100 ! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-