עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rtr,

כדי ? כמה לשים ומה זה נותן ? http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...4744&user=rsrs6 10X

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by Yarinz,

שלום לכולם, אני קצת לא בעניינים, וצריך המלצותיכם לבחירת כרטיס מסך חדש. מפרט המחשב שלי: Intel Core i7 960 - 3.2 Ghz | Sabertooth x58 | 6.00 GB | Ati HD 9650 1 GB| Ocz-ssd 60 GB ספק: seasonic 700W אני מוכן להשקיע 1000-1500 ש"ח והדרישה היא לכרטיס חזק עבור משחקים בנוסף, האם שווה לקנות כרטיס מבך נוסף בדומה לקיים אצלי ולחבר אותם ב crossfire ? תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by bilbo,

למען ההגינות אני חושב שכדי להביא לציטוט מפרי ע?טו של רן מילשטיין?(כתב שלכם ) : "אם זאת למרות הביצועים הגבוהים, יש לזכור שאם ברשותכם מסך LCD דק עם רזולציית 1280x1024 (כמו שיש ברוב המסכים), אין טעם להשקיע כרגע ביותר מ-7800GT (ורצוי אחד זול), שכן הגענו לשלב בו המסך מהווה את המגבלה העיקרית בהנאה שלנו מרזולוציות מטורפות" אני חושב שזה מסכם הכל: בסיכום הכללי CRT מוביל באיכות התמונה .... LCD זאת הטכנולוגיה של המחר זה בטוח , אבל די עם השכנוע העצמי שלכם שהיום איכות התמונה שלו עדיפה על CRT טוב. עדיין לא ....

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. Started by mp91,

איך אני עושה את מה שעושים במדריך הזה בסטיקי לא הבנתי.. יש לי סנכרון אנכי על אוף ויש לי את התוכנה RIVA TUNER הכי חדשה.. מה צריך להיות לי מסומן בוי בתוכנה שבאה עם הריוה(3D3) ב SETUP ועל איזה אפשרות לבחור למעלה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by zalelan,

של איזה חברה הכי מומלצת? והכי טובה?! (לא יותר מ 1000 ש''ח)

6. Started by Tal-T,

קודם כל מצטער שאני פותח הרבה אשכולות סביב דבר אחד פשוט כל פעם קופץ לי משהו אחר או שאני מגלה משהו וזה המקום לשאול.. עד עכשיו רציתי לקנות אתהמפרט בחתימה, והכרטיס מסך עולה 396 ש"ח בסקייפיסי לעומת זאת עכשיו מצאתי 9600GT 512MB DDR3 של Gigabyte ב-400 ש"ח אבל יד שנייה וחשבתי לקחת אותו והנה הבעיה: 1. לא בטוח אם הספק יחזיק, זה המערכת בחתימה והספק הוא 500W ג'נרי ומוכר בסקייפיסי אמר לי שאותו ספק יחזיק לי HD2900GT שהוא בעל צריכת חשמל גבוהה ליד הHD4670 לדוגמא , האם הספק יחזיק גם 9600GT? 2. הקירור נראה קירור סטוק, טיפה שונה משל Sapphire , האם הוא טוב או לפחות בסדר? זה הקירור: עד כמה הוא מרעיש?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום !!!! אני צריך המצלה לכ.מסך עד 500 ש"ח שיריץ משחקים חדשים לחצי שנה הקרובה ;D ... מחשב עם מעבד Pentium D 920 .. חשבתי על Sapphire X550 256MB .. למישהו יש המלצות אחרות (בלי לחרוג מ-500 ש"ח ) ??? תודה!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. כרגע אני משתמש ב-MX440 64MB של ASUS, הכרטיס מריץ משחקים, אבל הגראפיקה פשוט זוועה. החלטתי שאני משדרג את הכרטיס למשהו טוב יותר, שיוכל להריץ משחקים חדשים על גראפיקה איכותית ויפה. יש לי אפשרות לקנות ELSA 6800GT 256MB משומש ב-900 ש"ח, לדעתי זאת אופציה טובה. בנוסף, ב-KSP נמכר 6800NU 128MB של Apollo, שאמור להגיע עם קירור סטוק של 6800Ultra (כך קראתי בביקורת של מישהו שקנה), זאת אומרת שאפשר לעשות לו OC לא רע בכלל. הבעיה עם ה-6800NU, היא שהוא מגיע רק עם 128MB זיכרון DDR1 - האם זה משמעותי? בעיה נוספת, היא שבעוד 100 ש"ח אני משיג 6800GT משומש עם 256MB זיכרון. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 1000 ש"ח, לא לחרוג. עד היום דחיתי כרטיסים ללא SM3.0, 256MB, 256BIT, עכשיו אני כב…

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  9. איזה מסך הכי טוב מבחינת גיימינג וסרטים? LG 17 FLATRON T710BH EZ Mag 17 CRT 786 PF Silver SAMSUNG SYNCMASTER 793DF תודה! נ.ב בקשה התרכזו במסכים האלו או הציעו מסכים בסביבות התקציב 750-850 ש'ח ולא LG 17 FLATRON F700P

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. Started by PCguy,

האם יש תוכנה ללכידת וידאו מתוכנות ממסרים או פלאש? והאים אני בפורום הנכון? בכל אופן תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by Asaf-K,

מה קורה חברה!!! (שנים שלא ביקרתי פה ;D) כמו שהבנתם מהכותרת.....אני צריך עזרה ברכישת כרטיס מסך. ההתלבטות כרגע עומדת בין: 1) Asus Geforce FX 5900 V9950 128MB DDR 2) ATI Radeon 9800 PRO 128MB ??? ??? ??? כל עזרה/הצעה/הארה/הערה......וכו יתקבלו בברכה. מה שכן... הייתי מאוד רוצה שלא ינתנו פה תשובות כמו : " תקנה את ה Asus כי שמעתי שהוא יותר טוב" מאוד יעזור לי לדוגמא קישורים מהסוג הזה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=r9800256&page=4 רק עם הכרטיסים הרלוונטיים (בקישורית הזו מופיע רק ה-9800).

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. שלום לכולם, אני משדרג את המחשב של אח שלי, והוא לא שחקן ממש אבל זה רק למשחקים, הוא משחק לרוב במשחקי רשת, לי יש מחשב חזק למשחקים חדשים, אבל הוא צריך למשחקים לא חזקים אבל סבירים, יש גם הגבלה מצד ההורים. לכן אנ זקוק לרעיון של כרטיס מסך בסביבות ב300-500 שמומלץ וטוב גם לכמה זמן קרוב, כרטיס חזק במחיר זה שיתאים, בלי חריגה גדולה. שיחזיק לו תמשחקים שיריץ אותם. כמו Guild Wars, Hellgate, ומשחקים דומים, העיקר שיעבוד ללא בעיות. חריץ כניסה PCI EXPRESS מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור אקטיבי ולא פאסיבי אלא אם כן יש לכם מחלוקות. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. אני יכול למכור אותו , כמה אני יכול לבקש עליו ?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by סער_שי,

מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש - HIGH END, מחו"ל... בחודשים הקרובים. האם צפויה ירידת מחירים בקרוב? מתי?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by gman_il,

מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by yakir10,

שלוםם יש לי מחשב כבן 3 חודש משו כזה עכשיו קניתי כרטיס מסך של לידטק 7800 gtx 256 עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס פשוט שאני בא להתקין משו הוא אומר לי שזה not Leadtek prodect משו כזה קיצר ראיתי שיש שם דברים שנקראים my vivo וכאלה .. חשבתי אולי הכרטיס באמת לא של החברה הזאת אבל לא זה הכרטיס הנכון מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. ש לי 6800GT שבזמן האחרון לא עובד באוברקלוק, ולא בגלל הטמפרטורה ,שהיא נמוכה! מה אתם אומרים על להחליף לדריברים לא רשמיים? כדאי? יש סיכונים כלשהם? תודה!

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by roei_b,

מה יותר טוב RCA או S וידאו כדי לראות TV במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. הבעיה היא, שאני צריך כזה שהזיכרון של הכרטיס מסך יהיה 512MB, ולא יעלה על 1300 שקל :-\

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. כיוון שיש לו יותר אינפורמציה? או שזה פשוט משהו שתלוי בחישובים של הכרטיס מסך? לדוגמא, אם יש משחק שבולע זכרון ואני מפעיל אותו על 1024X768, אז על 1280X960 הוא יזלול יותר זכרון?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by חובב,

אם יש לי מחשב נייד שהתקלקל לגמרי אבל המסך כנראה עובד.......האם אפשר לפרק אותו ולחבר אותו למחשב רגיל??.......כלומך לחבר את הכבלים שלו לכבל VGA??או בכלל להשמיש אותו? תודה לכל העוזרים ואם יש מדריך כזה אני ישמח לקבל........

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. Started by ninbert,

הכרטיס הזה עובד על תדר ליבה של 500 MHZ במצב מנוחה וב625 במצב עומס. האם אפשר להוריד את מהירות הליבה לפחות מ 500? שמתי לב שכרטיס 4890 עובד על 240 במנוחה, לא מתחמם ולא מפעיל את המאוורר

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO שהוא לא VIVO (video in video out) יש לי מסך DELL 2007WFP (מצויין!). חיברתי כבל מהממיר למסך ואני יכול לראות במסך שלי כבלים. השאלה שלי אם אני יכול להקליט את הסרט/סדרה שאני רואה? ואם כן אז איך ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by Play,

אני לא מבין כלכך גדול במסכי CRT ורציתי לשאול אותכם שאלה. באתי היום לחבר שלי ושהדלקנו את המסך כדי לשחק משחק כלשהו ראינו שהמסך שלו בצבע כחול חזק ושאר הצבעים רואים אותם בקושי וגם כן יש מין פסים דקים על המסך שהם לרוחב והם קצת אלכסונים . בדקתי את החיבורי VGA שלו והכל תקין . אז מה הבעיה במסך שלו? והמסך שלו זה לפני 6 שנים וזה MAG 17'

25. Started by X-It,

דריבר חדש שיצא היום לכרטיסי NVIDIA בשביל XP!! כרגע יש גרסא רק ל 32-BIT הורדה http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/nvidia/100.87-XP_x32-%5BGuru3D.com%5D.exe ודרך אגב קובץ הEXE של ההתקנה אחרי שעשיתם EXTRACT פגום אתם צריכים להתקין את הדריברים בדרך הישנה > לוח הבקרה> מערכת > חומרה > מנהל התקנים > ותחפשו את כרטיס המסך שלכם ואחר תכנסו לדריבר ותכנסו לעידכון ואז תבחרו את התיקייה שהוצאתם אליה את הקבצים של הדריבר ואז הוא יתקין לכם... ולמי שיש באנגלית Attention read this : the setup.exe is broken, you need to install these drivers the old-school way; thus: > Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Display Adapters > your graphics ca…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים