כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים כבדים...המחשב שלי יחסית חדש אבל הכרטיס מסך חרא אז אני מחפש משהו עד 350 שקל נגיד אבל עדיף לי יותר נמוך... תרשמו דגמים וחברה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
צריך עצה על מה ללכת: 8600GT LEADTEK עם מאורר 8600GT GIGABYTE עם silent pipe הבחירה היא רק בינהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, עדיין לא מצאתי חנות שמוכרת אותו, אבל יש כבר יבואן שמוכר אותו, והוא עולה בכמה שקלים יותר זול מה-3850 של 256MB. חיפשתי ב-GOOGLE וחוץ מהכרזה של NVIDIA על הכרטיס לא מצאתי שום דבר. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש כרטיס להעברת ווידאו למחשב ומשם לDVD. לאיזה נתונים יש לשים לב בחיפוש אחר כרטיס? מה יתרון של כרטיס עריכה על כרטיס TV? אשמח לקבל המלצה במחיר סביר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ברזולוציה 1024 DPI ותוכנת ההעיבוד התמונה היא ADOBE PHOTOSHOP והמסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 PIXELS אז אם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים.... ומסך מתאים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין הכרטיסים הבאים 7900GT\7900GS\X1900GT\X1950PRO תוכלו גם בבקשה לרשום אותם לפי סדר מהחלש לחזק... תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את המסך שלי במסך חדש עד 1800 שח 17 אינטש דק שטוח נ.ב אני לא ראיתי המלצות למסכי lcd בסטיקי אז עם צריך לנעול ובבקשה קישור..תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים אני מרכיב מפרט מחשב לצרכי אנימציה (בעיקר פלאש, דו מימד) ועריכה (פרמייר) וגם קצת אפטר אפקטס. כמו שכתבתי אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו, האם ההפרש במחיר (יכול להגיע לכ400-500 שח) שווה את ההשקעה? (אני מניח שאצטרך גם להשקיע בספק כוח חזק יותר אם אלך על הTI). כמו כן לא ככ מובן לי ההפרש במחיר בין אותו כרטיס - לצורך העניין הGTX560 לדוגמא - [table][tr][td]כרטיס גרפי Gainward GeForce GTX 560 1GB DDR5 PCIe[/r][/t][table][tr][td]959 ש"ח[/td][/tr][/table] [table][tr][td]כרטיס גרפי Palit GeForce GTX 560 1GB DDR5 SMART EDITION PCIe[/r][/t][table][tr][td]769 ש"ח [/td][/tr][/table]רק עניין של יצרנים? ההפרש יכול להיות די משמעותי לעיתים.. תודה מראש![/td][/tr][/table][/td][/tr…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום . תמונה : רציתי לשאול , הכרטיס הזה מיוחד יש לו כניסה/יציאה של hdmi , עכשיו אני רוצה לדעת למה זה בשביל חיבור המסך מחשב מdvi לתוך הכרטיס כ hdmi וזה איכותי מאוד או יש טלוויזיות שיש להם יציאת dvi שמחברים את זה מהטלוויזית lcd לתוך כרטיס מסך של המחשב ורואים... (קצת קשה לי להאמין בגלל שלטלוייזיות יש רק יציאת hdmi וגם vga אז זה רק מdvi של הכרטיס מסך לטלוויזיה ולא הפוך ) ? - שאלה שניה : שרושמים במפרט על טלוויזיות שיש להם חיבור למחשב אז הכוונה חיבור VGA ? תודה לכם .
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזכות הפורום ובזכות הסקירה המצוינת של כרטיסי מסך כל חודש, חידשתי (לאחר שנשרף הדיינוורד הישן שלי) את הכרטיס, ועכשיו אני הבעלים המסופקים של . winfast 7600gt הבעיה מתחילה בכך שאין לו VIVO, בניגוד לגיינוורד הישן. יעש חיבור HDTV ו SVIDEOץ חיברתי כבל SVIDEO עם מתאם לRCA, כדי לחבר לטלויזיה. אך הפלא ופלא - הדבר אינו עובד. האם למישהו יש מושג איך מפעילים את יציאת הוידאו בכרטיס, או מה הסיבה שלא עובד עתה החיבור? (עבד בכרטיס הקודם, אך שם יש יציאה ישירה של RCA). תודה תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ההורים שלי החליטו לשדרג למחשב של אחותי את הכרטיס מסך (אפיק AGP ). השאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב?, GeForce 6800XT 256MB DDR3 256-bit או GFORCE 6800GT 256MB DDR3 256BIT?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי radeon 1900xt של sapphire מורכב עליו קירור zalman vf900 ועל הצ'יפים של הזיכרונות יש סינקים שבאו איתו הם כחולים כאלה עם דבק טרמי מתחת היום סידרתי את העיניין של המשחה טרמית ועכשיו הליבה על 50 מעלות וגם הוצאתי ומיקמתי יותר טוב את הסינקים של הזיכרונות והטמפרטורה במנוחה צנחה מ70 ומשהו ל68 68 לזכרונות של הכרטיס מסך זה גרוע? זה מה שזה מציג לי באוורסט האחרון בsensor תחת gpu vram אז מי שיש לו רדאון מ1XXX ומעלה יכול אולי להגיד לי כמה הזיכרונות של הכרטיס שלו מראים במנוחה? תודה לכולם, זה מאוד חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
בהפעלה של משחקים לא כבדים המסך נכבה מה יכולה להיות הבעיה ? הורדתי את הדרייבר האחרון 7-6_xp_dd_ccc_wdm_enu_48640 טמפ' במנוחה 47 אני יבדוק במאמץ
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח אם שתומך בcross fire יש אליו כרגע sappire x1600 האם כדי לו לשהקיע ולהוסיף בכרטיס מסך שני מאותו דגם או "להסתפק" בsappire x1800xt
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות בשום חנות כמעט אין את ה1950XT קיצר עשינו הזמנה של מחשב חזק חבל על הזמן אבל אין להם XT הם מציאים לי את ה1950PRO עם ה512 מגבייט וכנראה אני יקח אותו כי לקחת מחנות אחרת כרטיס מסך יעלה לי ב600 יותר מהפרו הוא אמר לי שאני אחליט עד שעה שש כי בשש כבר ההזמנה מתבצעת אני צריך לדעת מה דעתכם עליו?! בקשה מי שיכול שיפרט כמה שיותר. אני צריך לדעת גם איך הוא סוחב על הגרפקיה הכי גבוה וכו'.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש צ'אלה ;] איך אני יודע עם יש לי כרטיס מסך משולב? ואם יש לי כרטיס מסך משולב אני יכול להלחליף אותו? [כמה שנישמע אידיוטי אולי יש?] והממ איזה כרטיס מסך כדאי לי ליקנות ב300-500 שקל תודה רבה ^.^
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש ATI CLUB3D 4870 OVERCLOCK ובמשחקים יש לי בעיה בDX9 שאני רק נכנס למשחק יש לי כזה כל מיני דברים כאלה שאני לא יכול לראות כלום בXP שלי זה לא היה אבל בwindowns 7 זה התחיל בחלק במשחקים של DX9
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gainward fx 5200 le אל תחשבו שהאותיות le מסמנות ביצועים גרועים זה הפיסיבי מהסוג הזה אז לנושא בדקתי וגיליתי שלליבה יש סטפינג b1 מה זה אומר ומה זה משפר? הינה תמונה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חברה חשבתי יש לי ראדון 9200 se ושאלתי את עצמי האם כדי לסיים את חייו או לחיות איתו אם האפשרות היא השנייה אז איך אני היתי רוצה שזה יראה כמו מוות מעומס יתר או משהוא כזה תוכלו לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם יש כרטיס מסך כזה כי לא ממש מצאתי אותו? = ATI 1600 PRO 256MB 2XDVI VIVO (תסתכלו על הכל) כנראה שיש אז איך הוא ביחס ל - ATI 1900GT ? אמרו לי משהו שהוא מקביל ל1900GT
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! זוכרים אותי? לא מזמן פתחתי דיון לגבי מסכים , השכלתי משם בכמה דברים אך עדיין יש לי מיספר שאלות. אני מקווה שתענו לי. אני עדיין לא בטוח איזה מסך לקנות. יש כל כך הרבה דגמים ואני מבולבל. רציתי לשאול איזה מבין המסכים שאני אכתוב עכשיו הכי עדיף, מי בעל התכונות הכי טובות, ובכלליות איזה מסך אתם ממליצים. המסכים הם: 1)ViewSonic CRT 17" P75f+ - Pro Series מה אומר ה "פלוס"? האם זה מסך טוב? הוא מראה צבעים יפים? 2)Samsung CRT 17" - 757NF - Natural Flat Monitor . הבעיה שאת המסך הזה לא ניתן להשיג בכל מקום. 3)LG CRT 17" - F700P - Flatron Monitor ישנו דגם של LG 17" שהוא יותר טוב מהדגם הזה? איך המסכים של LG ביכלל , הם טובים? 4)MAG CRT 17" - 796FD2 MITSUBISHI Diamondtron M2 …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני בכלל לא בור במחשבים אך יש שאלה שהעסיקה אותי בימים האחרונים אז ככה יש את Nvidia שמייצרת כרטיס מסך עכשיו יש חברות נוספות כמו גיגבייט או אסוס שמייצרות גם הן כרטיסי מסך שנושאים את אותו השם ובעלי אותו דגם אז מה ההבדלים בינהם ?? ואם הוא שייך ל Nvidia אז איך חבאות נוספות מייצרות אותו?? אשמח להבהרות בנושא תודדה רן
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם עדיף לחכות לגרסה ה-HB של ה-3870? (שתומך ב-GDDR4) : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 או שלקנות את גרסת ה-H של ה-3870 (GDDR3) : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2735 http://www.skypc.co.il/sg_product~44012~8~0.htm האם ההבדל כזה משמעותי? והאם המחשב שלי יגביל אותו: מעבד DUAL CORE 2.8GHZ זכרון 1024MB (אין לי בעיה להגדיל ל-2048) לוח אם GZ-945 של GIGABYTE ספק כח פשוט
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חברה יש לי את הכרטיס gforce 6200 turbo cache ואני רוצה לקנות משהו יותר טוב עד 100 שקל אפילו משומש עם 256 mb בבקשה תעזרו לי..!
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-