כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני קונה Radeon X800 GTO.. האפשרות הכי זולה היא של Palit.. מה בעצם ההבדל בינה לבין הגירסא של Sapphire שעולה 300 שקל יותר? (היא לא GTO2). לשתיהן אי אפשר לעשות Flashing.. שזה דיי מבאס כי בהתחלה אמרו לי שאפשר.
-
- 12 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כשאני רואה סירטונים במדייה פלייר 9 הסירטון נראה כמו צלליות . מה הבעייה? ניסיתי לצרף קובץ אך לא הצלחתי להקטין את גודלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יצאו עכשיו דרייברים חדשים לRADEON עכשיו מה הסדר התקנה ומה אני צריך להסיר קודם? כי יש תCatalyst Control Center ותדרייבר עצמו ותFramework אז אני צריך קודם להסיר אותם ואז להתקין תדרייברים החדשים? ומה אני אמרו להתקין קודם? אני צריך להתקין כל דבר לחוד או שאני יכול להתקין רק תCatalyst Control Center Package וזה כולל הכל? או שאני צריך להוריד תCatalyst Control Center Package תFramework ותדרייבר עצמו... הנה הקישור לדרייברים באתר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
להלן תשובה רשמית של אלבטרון לשאלה מדוע אין בכרטיס אפשרות לבקרה על הטמפרטורה: Thank you very much for contacting Albatron technical support. According the NVIDIA official specification of 6600GT AGP, They took off this temperature sensor from this card and So does the latest 6600GT card, This temperature display information will get rid off because of the hardware design changing. Sorry for the inconventience. אבל ישנה דרך לפתור את הבעיה,ולהציג את הטמפרטורה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זו הגירסה שיש לי כרגע 78.01, 08/02/2005 יש משהו יותר חדש מזה ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם BFG 8800GTS 640MB OC2 ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי מומלץ להוריד כדי שהכל יפעל טוב. לפעמים הכרטיס מגמם בהאלף לייף 2 ואני לא רואה שום סיבה שזה יקרה עם כרטיס כזה. תודה רבה תומר
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=17887 כדאי לפרסם בחדשות האתר
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 pro עם דרייברים עדכניים (מה16 לאפריל) מערכת הפעלה xp sp2 עם 2GB זכרון. במשחקים של COD4 ו- Assassin's Creed יש לי בעיה שאני רואה את ווקטור הראיה של כל הדמויות - אני רואה קו יוצא מהראש/עיניים של דמויות אחרות ומגיע אל הראש של הדמות שלי (או לכל מקום אחר שהם מסתכלים עליו). קרה לי גם כמה פעמים שכשיצאתי מהתוכנה קיבלתי הודעה על קריסת הVPU - אבל לא תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את העניין?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! ??? :-[ :-\ :'(
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ראיתי כמה בנצים ברשת על הכרטיס והוא בהפרש של FPS בודדים מהגירסא של ה-512MB עד שעוברים את הרזולוצייה של 1280*1024. הוא עולה 450ש"ח, לאומת ה-512MB שעולה 650ש"ח(לא כולל את הגירסא של הפליט), אז עדיף את זה ולחסוך 200ש"ח, לא?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: NVIDIA GeForce 8800 GTS הספק כוח שלי הוא : maximum power be cool and silence 500W ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=12539 הוא מתאים למחשב שלי? אם צריך עוד פרטים תגיבו כאן ואני יוסיף תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ואני 99% קונה את הGeForce 6800 GS.. 1. זה כרטיס טוב? הוא צריך להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו עד עוד איזה שנה וחצי דיי טוב.. 2. אמרו לי שהוא טוב לאובר-קלוקינג.. זה נכון? אם כן, לעשות אוברקלוקינג זה מסובך? ועד כמה זה ישפיע?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כיף לקרוא את התגובות של כל המבינים ורוצים לעזור לאחרים, אז המשיכו כך אני מחפש מסך LCD שיועד לשימושי אינטרנט, WORD, סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד בתקציב עד 1600 שקל ראיתי המלצות על סמסונג 710T, מה היתרונות שלו ? האם יש אפשרויות אחרות ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI (של GIGA BYTE ) ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600 ו 512MB RAM ) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi (של ATI) אודה לתשובה מהירה.. למרות שהשני זה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 ) והאם הכרטיס מסך הFX מצדיק את המחיר שלו...(מבחינת ביצועים)
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הכרטיס הזה יוצא? Gainward Bliss 7800 GS וכמה הוא אמור לעלות? ה78GS שאני רוצה לקנות (של EVGA) עולה 300 דולר אתם חושבים שהוא יעלה הרבה יותר מ300?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני חודש 4890 של sapphire והוא דיי מרעיש. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או פי'צר שיכולה להוריד לי ביצועים/מהירות מאורר מהכרטיס מסך ובכך לעשות אותו יותר שקט.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב יושב בחדר השינה וחשוב לי שהכרטיס מסך יהיה כמה יותר שקט אני מתלבט בן שני כרטיסי מסך :עם מאוורר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2633&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& או: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=470&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& איזה מהם הוא השקט ביותר? ולמה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI REDON ושאני מחבר לן את TY OUT ועשה הפעלה מחדש הוא מראה לי תצוגה רק בטלויזיה ובמסך של המחשב הוא רושם לי באדום OUT OF RANE ורק אחרי שהמסך מגיע לוינדוס מסך ברוך הבא הוא נידלק לי מה לעשות האם יש דרך לסדר זאת אודה מאוד לכול התומכים
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ! אני מחפש בנרות כבר איזה כרטיס הכייי משתלם בתקציב הזה והשתגעתי כבר כי כל פעם אומרים לי משהו אחר מישהו יכול לתת לי תשובה ברורה אחת ושכולם יסכימו איתו בערך? :-\ תודה מראש נ.ב אני צריך שהכרטיס יופעל באפיק agp
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לדוגמא משחק במסך אחד ובשני מפה וכו'.... האם צריך תמיכה מיוחדת במשחק עצמו? ואם כן איזה משחקים שאתם יודעים תומכים בזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה הוא, נכון לעכשיו, הכרטיס מסך הכי חזק שקיים שאורכו לא מגיע לאורך של מגרש כדורגל? חשבתי על 9800GT של חברות מסויימות שגודלו אינו עולה על 9INCH האם ישנם כרטיסים נוספים יותר חזקים שהאורך שלהם לא מהווה מכשול?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש לוחות אם p55 שתומכים ב crossfire אבל כש pcie אחד עובד על x16 והשני x4 ויש לוחות שעובדים אחד x16 והשני x8 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והאם זה משפיע על הביצועים תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איזה כרטיסי(ים) הכי משתלמים בשוק ה- MEDIUM או HIGH END? תנו בבקשה דגמים של ATI ומתחרים שקולים של NVIDIA נ.ב.: איך המסך SAMSUNG 731BF בתקציב של כ-1500 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-