כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEK רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XT הנה דוגמא למה שאני מתכוון http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpg אפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליו אז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ? אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שלי ככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהו אז תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה PVR שמקליט ברמה איכותית. אעדיף אם זו תהיה המלצה על סמך ניסיון אישי עם כרטיס ה PVR. מגבלת תקציב עד 400 שקל תודה !
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה עדיף בתכלס, כרטיס High-End אחד או שני כרטיסי Mid-End במערך SLI אן CrossFire?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקנתי את נידפורספיד קרבון וקרס לי המחשב עכשיו זה בטח בגלל הכרטיס מסך כי SAFE MODE פועל וגם כי היו לי הרבה תקלות איתו קודם, אני צריך את הדרייבר של כרטיס מסך FX5500 , אני מחפש באתר של נויידיה אבל לא מוצא מישו יכול לשלוח לי בבקשה קישור זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני מקבל בתאריך 16/12 כרסטיס מסך 9800XT 256 MB לכבוד היום הולדת... איזה קירור אתם ממליצים לי לא ממש משנה תמחיר רק שהיה סביר... בבקשה SASMONG
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ומדוע לעזאזל עדיין אין את הרגילים בארץ?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
במשחק פיפא ובמשחק פרו השחקנים מהבהבים לי, עידכנתי את הכרטיס מסך מהעידכון האחרון שיש באתר של ATI אבל זה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לחדש ולנקות את ה http://english.gigabyte.ru/products/vga/bios/gv-nx88t512hp.html. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את המאוורר וההיטסינק.מתחת לכרטיס יש 4 ברגים, הורדתי אותם ועדיין הגוף קירור מסרב להתנתק..אין לי מושג איך מורידים אותו . דבר נוסף הוא,מה זה העידכון ביוס הזה..צריך אותו לכרטיס מסך ? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה: X1650 Pro 256MB, DDRIII .. האם הוא טוב האם הוא יכול להתמודד עם המשחקים החדשים?! האם הוא יותר טוב או פחות טוב מה geforce 7600gt?? צריך שתגידו בדיוק מה אתם חושבים עליו לא תגובות כמו "הוא טוב" בבקשה תפרטו קצת.. תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אחד או להביא מחול... רציתי לדעת לאיזה כרטיס יש אחריות בינלאומית שאם יקרה משהו חס וחלילה.... תודה מראש חברייה..
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול למה חברת ati לא מאפשרת הוספת צבע בדרייבר שלה כמו שאפשרי בNVIDIA בקליק ימני מאפיינים על שולחן העבודה :\geforce...:\תיקוני צבע:\חדות דיגיטלית {אצלי כמעט על מקסימום ;o} כי אין כמו הרבה צבע {אנימה משחקים ותמונות}ואם ניתן לעשות זאת יכול להיות שאני לא מעודכן לדרייבר של ATI כיום מפני שרציתי לקנות כרטיס ATI לפני כשנה ולא רכשתי רק מהסיבה הזאת . אודה לתגובה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי http://img362.imageshack.us/my.php?image=12en0.jpg יש לי כרטיס 2600HD עפי מבדק של התוכנה למעלה הכרטיס בעל ביצועים חלשים בעת ראיית סרט עם קצב מהיר יש פסים שקופים במרכז במסך DVDR או משחקים עם FPS החלפתי דרייבר מספר פעמים ולא עזר התקנתי VISTA מספר פעמים ולא עזר איך אפשר להחליט באם זאת בעיה טכנית ? חומרה ? תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או מקום כלשהו שאני יכול לדעת דרכו מה הם הליבות של כל מיני כרטיסי מסך (בעיקר חדשים)?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3.2GHZ- דגם 640 ומארז סונאטה 2 של אנטק עם ספק SMARTPOWER2 450W שאלתי האם אוכל להתקין כרטיס מסך כזה במחשב או שיש צורך להחליף את הספק בהתחשב בצריכת החשמל הגבוהה של הפרסקוט וה 8800 תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אנשים! רציתי לשאול האם אפשרי להתקין את ה4850 על PCI-E רגיל ולא II...? ומה החסרונות? והאם הם משמעותיים... המפרט שלי מצד ימין...
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אוקי אם לא אהבתם את הנוסח אז עריכה: אפשר בבקשה תשובה? ???
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם אתם מוכרים, או מכירים איפה אפשר לקבל הצעה טובה ל-x850 xtpe אנא כתבו פה או כתבו ל-kolsky@yahoo.com . אני מעוניין לקנות את הכרטיס בהקדם האפשרי... תודה - עמיר
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי Sapphire X800GTO 256MB ורציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים? מ-saapphire או RADEON
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
טוב כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש את המסך הכי טוב שאפשר עד 7500 למשחקים, סרטים, תמונות וגלישה באתרים. עכשיו הטכנאי שלי המליץ לי על המסכים של eizo L767 ה19' אינצ' ורציתי ליבדוק מה אתם אומרים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם GIGABYTE GeForce 6600 256MB 128bit מדגם: NX66256D Gigabyte בא עם כאבל מולקס שמצריך חיבור חובה לספק?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה400 שקל. AGP. אני צריך המלצה לכרטיס מKSP, אם זה ממקום אחר אני אצטרך לקחת גם משלוח ואז אי אפשר לעבור את התקציב בהרבה. אם יש כרטיס במחיר הזה שהוא נתון לשינויים מרשימים, OC סופטמוד וכו' - בכיף תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום וברכה. כרטיס המסך שלי הוא Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ולאחרונה רכשתי מסך טלויזיה שהוא גם 2MS וגם 100HZ , המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=799188 אני מאמין שעם הכרטיס שברשותי והמסך עצמו לא אמורה להיות בעייה לשדר דרך המחשב על 100HZ הבעייה שהמחשב פשוט מאוד לא נותן לי את האפשרות ליותר מ60HZ http://www.siz.co.il/view/ohhiondbddjm.jpg.htm אשמח מאוד לעזרה בעניין... תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כי אני רוצה עוד כרטיס ואני לא מוצא מסטר ועוד שאלה האם הלוח שלי תומך בזה? P5W DH Deluxe
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-