כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני יגיד שעברתי על הנושא של הRadeon 9800 PRO וגם עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי... בכל מקרה לי יש Sapphire Radeon 9800 PRO 128mb 256bit אני יודע שכל ה MSI הם R360 וגם חלק מהsapphire... אני צריך עזרה בזיהוי הליבה שלי. בדיקה בsandra מראה ש: Device Name - OEM Hardware ID : FUN_0, VEN_1002, DEV_4E48, REV_00 Device Name - ATI Technologies Radeon 9800 Pro (R350) עכשיו כתוב של R350, אבל זה נמצא ב Device Name אז אני לא יודע עד כמה זה מדויק... האם מישהו יודע האם זה אומר שהכרטיס שלי הוא באמת R350 או יכול להראות לי תוכנה אחרת שתראה לי בדיוק מה הליבה (אני זוכר שראיתי פה תוכנה כזאת, לא מצאתי אותה...)
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאלו שיש 6800 GT רציתי לדעת איזה ספק יש לכם כי קניתי והוא צריך להגיע ביום ראשון אז רציתי לדעת אם אני צריך להחליף ספק יש לי 400W ג'נרי.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
shoeyal נתן לי את הרעיון לסקר הנה היתרונות והחסרונות: CRT יתרונות: זמן תגובה נמוך, וגם טוב למשחקים ולצפיה בסרטים די זול לעומת ה LCD חסרונות: פולט קרינה, גדול ותופס מקום.. LCD יתרונות: קרינה אפסית ולא פוגעת בעיניים, תופס ממש קצת מקום חסרונות: עולה הרבה, זמן תגובה נמוך ופחות מתאים למשחקים מה הייתם מעדיפים?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
כאשר אני מפעיל משחקים לאחר זמן מה הטקסטורות נמרחות ולא רואים כלום, הכל נעשה סגול ורוד . כאשר אני מפעיל משחקים תלת מימדיים וכו' המשחק לא מצליח לעבוד כיאות מלכתחילה וכל מה שאני רואה זה מסך ורוד וטקסטורות הרוסות. מה לעשות? האם הכרטיס מסך שלי שווק חיים לחלוטין? יש לציין כי לא עשיתי אוברקלוק.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני שאלתי אתמול אם הPOWER COLOR טוב יותר מהLEADTEK, אמרתם לי שאין כרטיסי GEFORCE של POWER COLOR, ואז שאלתי את המוכר שוב, וגיליתי שהוא התבלבל עם הX800PRO. אז חנות אחת מציע לי 6800NU של LEADTEK וחנות אחת של CLUB 3D, אז השאלה שלי היא איזה טוב יותר? הLEADTEK? או הCLUB 3D?
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
-
ראיתי את הדיון למעלה של מסכי CRT, אבל אני לא בטוח מה טוב כיום, אז החלטתי לפתוח דיון חדש. אני מחפש מסך שטוח 17" בצבע שחור. תקציב - עד 1200. רק אל תביאו לי בבקשה משהו שהוא 1300 וכדומה, 1200 זה ממש הגג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הרצתי כמה בדיקות על המחשב שלי והתוצאות הם לא מי יודע מה, ציפיתי ליותר אז כחה 3Dmark03=3666 3Dmark01=13288 3Dmark05=1379 יש לי את הדרברים החי אחרונים להכול (ערקת שווים,כרטיס מסך, וכול שער רחיבי המחשב שלי) אין OC בכלל על המארחת המפרט בחתימה אז העם אילו הם התוצאות שאמורות להיות, או שיש פו איזה בעיה? (עגב, לפני ההרצה הרצתי ADaware וניקיתי הכול, מחקתי TEMPS סגרתי את כול התוחנות\servises שלא היתי צריך)
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
אם יש לי R9800Pro של Sapphire , וגם מסך LCD 17" של MAG , אני צריך שהכרטיס מסך יתמוך ב DVI בשביל מסך ה LCD , או שאין קשר בינהם?
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות (לוח אם או משהו??) המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS לא נראה לי ספק כי המחשב לא נכבה לחלוטין, זה נראה לי רק הכרטיס מסך כי גם המסך נכבה עזרו לי דחוף בתודה מראש ???
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך שטוח ואני לא כל כך מבין בנתונים של מסכים מישהו יכול להיד לי איך המסך הזה: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 הוא יהיה טוב למשחקים? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
X700XT VS 6600GT לפי דעתי מי שיקח הוא מי שיהיה לו את יחס הביצועים-מחיר הכי טוב! הקרב מאד צמוד.... אך! ל6600GT יש יתרון, בנוי בתוכו מנוע shrader model 3.0 (אין אותו עדיין במשחקים) מה שיבטיח לו אריכות חיים כלומר הוא יהיה כבר מוכן למשחקים חדשים מהדור החדש שיצאו עם מנוע זה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך LCD 17" של חברה טובה, עם DVI. מה דעתכם על זה >> [url=]http://www.xerox-displays.com/7series.html?product=WCP35&page=modl
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היום שמעתי שניתן להפוך את כול הכרטיסים x800pro vivo ל ---x800xt היות ובכרטיסים אלו ישנם עוד 4 צינורות עיבוד תקינים שניחסמו בצורה מכוונת על מנת לייצור הבדל מלאכותי בין שתי רמות מחיר של x800pro vivo ו-x800xt בניגוד למצב של 6800 שבחלק גדול מהם יש 4 צינורות עיבוד שניחסמו בגלל שהם פגומים אם זה נכון הרי שx800pro vivo -של חברת elsa הוא הכרטיס המשתלם ביותר בארץ היות וניתן להשיג אותו ב-2400+ שזה בעצם מחיר של 6800gt ואני עדיין לא מדבר על היתרון הברור של vivo איכותי , שמשום מה nvidia לא טורחת ליישם בכרטיסים מתוצרתה מה אתם חושבים? אין צורך ליקטול ולגלות ציניות , אני לא קובע פה עובדות אלא מבקש לשמוע דעות נוספות של אנשים שיתכן ובקיאים בנושא זה זה יותר ממני
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם המחירים של ATI 9800 pro הולכים לרדת אם כן לכמה בערך ובכמה זמן... כי ראיתי כתבה שבגלל ג'י פורס ATI מורידים מכירים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המסך הזה הוא בשביל סבא שלי הוא מעוניין לקנות מסך חדש , לאחרונה הוא נכנס לעולם המחשבים. הוא מעוניין במסך שיהיה מצוין לכל השימושים , אבל בעיקר בעיקר לציור ופוטושופ , וכל התוכנות עיצוב וציור - אז אני חושב שצריכים לשים דגש על איכיות צבע לא ?? הנחתי שהוא ירצה lcd כי חשוב לו חום , רעש , גודל ואיכויות צבע........ איזה גודל מסך לדעתכם יהיה הכי טוב בשבילו? 17-19 אינצ'?? התקציב הוא גדול כי זו השקעה גדולה שלו לטווח ארוך מאוד.... משהו כמו 2000-4000 ש''ח.. ומומלץ הרבה שנים אחריות ! תודה רבה !!
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
זה נראה כאילו אף חנות לא מוכרת אותו יותר. בדיוק מתי שאני קונה מחשב חדש והייתי סגור עליו...
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בדרייברים את האופציות האילו אני לא מבין מה הם נותנות אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אופטימיזציה בשביל ביצועים גבוהים יותר??? ומה זה ה A.I הזה עושה והגיאומטרי גם מה הוא עושה ??? בעצם מה כל האפשרויות האילו עושות??? ולמה הם לא מסומנות?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המסך? מכל הבחינות.. יש איזה פאקים קטנים? משהו שלא מוצא חין בעיניכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-