עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by a_halachmi,

ה-gta3 עובד לי מהר מאוד איך אני יכול להקטין את המהירות שלו? הכרטיס מסך geforce fx5500 256 mb.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by blabla2002,

בראיון שאלו את גים סווני המיסד של epic היוצרים של unreal מה יותר טוב In a video interview, a chap asked Tim "I have to ask you: R520 or G70?" Tim smiled and said, "Oh, G70 for sure." בקישור יש גם קישור לראיון http://www.theinquirer.net/?article=23471

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by joniar,

ואיך הוא ב-CROSSFIRE. לרמה של מה הוא יגיע מה הוא יוכל להריץ לאיזה רזולוציה הוא מתאים..... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by SEangel,

מה ההבדל בין כל אחת מגרסאות ה150 האלה? http://www.plonter.com/stores/main.tmpl?store=Hauppauge〈=heb&cart=1173668397481128

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by Liok6,

שלום קראתי מספר ביקורות אודות הכרטיס הנ"ל (יש שני דגמים, אחד עם OC שנקרא SONIC, ולא עליו אני מדבר). הביקורות שיבחו את הכרטיס, שאמור להיות מאד שקט בניגוד לכרטיסי 8800GT אחרים, בהם המאוורר מאד רועש. לינק לכרטיס (שאותו אני מתכנן לקנות): http://tms.co.il/product/4885 העניין הוא שבין היתר, נתקלתי בפורום שבו פתחו נושא על זה שאי אפשר לראות את הטמפרטורה של הכרטיס, ואי אפשר לשלוט במהירות המאוורר שלו (שפועל על המקסימום כל הזמן). 3 אנשים שונים רשמו שהם סובלים מאותה בעיה עם הכרטיס הזה (בעוד שאחרים אמרו שהוא עובד להם מצויין). הבעיה היא שהמאוורר, כאשר פועל על 100%, מאד מרעיש ובעייתי לעבוד בצורה כזאת. לינק לפורום: http://www.gpforums.co.nz/showthread.php?s=f3872b5584041b95c8ce1bc343893a…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן... יש לי מסך 15" LCD של YAMAII הוא עד 1024*768 ובכל הרזולוציות הוא 75HZ עכשיו יש לאבא שלי בעבודה מסך CRT VIEWSONIC E71f והתדרים שלו זה 1280 1024 @ 66Hz 1024 x 768 @ 87Hz 832 x 624 @ 106Hz 800 x 600 @ 110Hz 640 x 480 @ 133Hz אז הדילמה היא ככה- אני אוהב LCD כי אני צריך את המקום על השולחן שלי..... אבל אני צריך עוד רזולוציה.... אבל הרזולציה היותר גבוה מהמסך LCD שלי זה יהיה על 66HZ שזה ממש ממש חרא אז הרזולוציה הזאת לא ממש עוזרת לי כי אני לא אשתמש בה ממש..... אבל במקס רזולוציה של הLCD שלי אני יכול כאמור 75HZ ובמסך CRT של אבא שלי 87HZ באותה רזולוציה אז האם יש הבדל משמעותי בין 75HZ ל87HZ בשביל לוותר על המקום שהCRT יתפוס לי על השולחן?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by davidpo,

מתי תאריך ההשקה של הכרטיס 6850??

8. זה לא אמור להיות ככה נכון? =S 76 מעלות במנוחה 87 במאמץ..

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by bizbuzy,

האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by DarkGildon,

שלום. קודם כל אני מתנצל אם אני עובר על תקנה או נוהל מסוים, באמת שניסית לקרוא את כל מה שהיה נראה קשור לעניין... בכל מקרה, בלי להרבות במילים: מפרט Pentium 4 3.2GHz 2x512MB RAM יש לי תקציב של כ-2000 ש"ח להוציא. (אם יש משהו שחורג מהתקציב אבל ממש משתלם בבקשה לציין, אני יכול להוציא גם יותר...) השימוש העיקרי הוא למשחקים. אני לא מסוגל לשחק בלי AA ועם רזולוציה נמוכה מ-1280x1024. כרגע יש לי GeForce 6600GT 128MB ואני די מקרטע במשחקים חדשים. ובכלל, כדאי לי לחכות להשקת כרטיסים עם תמיכה בDX10?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by SuB,

אני לא חושב שיש עוד מה להוסיף, מי לדעתכם לוקח ביניהם? (הם נבחרו בגלל חיבור ה-DVI והביקורות הטובות)

13. Started by ForresT,

חברה שאלה קטנה חבר שלי רוצה לקנות geforce 6600 256 mb pci-e רציתי לדעת האם לכרטיס הזה אפשר לפתוח צינורות?והאם יש קשר שהוא ב pci-e? עד כמה אפשר לדעת איתו עם סופט מוד? תודה מראש לאוניד

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. Started by Nati_The_King,

אני מפחד שהתחמם לי יותר מידי אני לא יודע להגביר את המהירות של הכרטיס מסך אני לא יודע מה לעשותתתת אם מישו יכול להסביר לי

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by rap 4 ever,

יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?

16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE הוא משרת אותי בסדר גמור אין לי תלונות עליו אבל אולי אני אשדרג אותו ל 9550 בכל מקרה אני משחק בעיקר ב NBA 2005 וקצת ב GTA SA כאשר אני משחק ב NBA מידי פעם צצות כל מיני הפרעות צבע על המגרש - ארטיפקטס בדקתי פיזית את הכרטיס הכל בסדר המאוורר עובד, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים, ולא עזר יש לציין שהבעיות חזרו עם המחשב הנוכחי שבחתימה ועם המחשב הקודם, אפילו שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחת לכרטיס שיזרוק אויר על הכרטיס אך זה לא עזר, לפעמים אם יש את התופעות לוואי האלו אני עושה ALT + TAB ל XP וחוזר למשחק ואז הן נעלמות ואם הן חוזרות אז אני עושה את זה שוב. לעומת זאת אם אני מפעלי את המחשב ומשאיר אותו דלוק כמה דקות ונותן לרכיסים להתחמם קצת לטמפ' עבודה אז אני פחות רוא…

17. שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9800PRO, והמחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל S-VIDEO, שיוצא מהכרטיס מסך, ומתחבר לממיר SVIDEO-SCART (כי אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה). עד לפני כמה זמן הייתי הולך לדרייברים של ATI, ובוחר לעבור לתצוגה מספר 2 או משהו כזה, והוא היה מראה לי את הדסקטופ על הטלוויזיה במקום על מסך המחשב, וכך הייתי יכול לראות סרטים. עכשיו עדכנתי דריוור לגרסא עם Catalyst Control Center, והוא לא נותן לי יותר לראות על גבי הטלוויזיה. יש שם אפשרות של Force detection of my TV, אבל זה לא עשה כלום. אני רואה ב- Display manager שיש 2 תצוגות, אבל השניה מבוטלת (Disabled). אני עושה עליה קליק ימני ולוחץ Enable, וזה לשניה מאפשר את התצוגה השניה, אבל מיד אחרי זה הוא מבטל אותה שוב, והיא שוב…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by jeyjey,

מה אני צריך בשביל זה? יש לי TV OUT VIVO אין לי זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by dulcevida,

היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC. הוספתי לינק לגרסת הדמו בפורום משחקים. הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, ניסיתי את הדרייברים של אומגה, ATI, שיניתי הגדרות אך ללא הועיל. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? הניחוש שלי הוא שמדובר בכרטיס המסך - Radeon 9200 DVI VIVO של Gigabyte. חבר שלי שהתקין את המשחק מאותו דיסק שניסיתי…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. Started by royban,

היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים לא למטרת משחקים כבדים 1-ati 9550 256 mb 128 bit של sapphire 2-ati 9550 128 mb 128 bit של gb שניהם אותו מחיר איך sapphire ati?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. Started by arkady,

שלום אנשים =) אוקע, אז דבר ראשון. מה זה כרטיס טלויזיה? עד כמה טוב זה עובד, האם אפשר לראות דרכו Yes, כמה זה עולה. והכי חשוב, מה האיכות של הדבר הזה (בסקלה בין 1 ל10).

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by edenbendavid,

היי.. שבוע טוב. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב וזול ושיענה על הדירישות שלי.. המחשב שלי משמש בעיקר לעבודה באולפן הקלטות ויחובר כנראה למסך 22" ואם אני אקבל שיבוש כנראה אחבר לו עוד מסך 17" . הרצון שלי מהכרטיס מסך הוא 1. שאני אוכל לצפות בסרטי HD 2. שיחזיק מסך 22". 3. שתיהיה אפשרות לחבר 2 מסכים. 4. עריכה פעם באפעם בפוטושופ ברמה חובבנית ובסיסית... 5. שיהיה שקט כי השימוש העיקרי במחשב הוא הקלטות.. הכרטיסים הם. gigabyte 8500gt 512mb ddr2 zotac 8500gt 1gb ddr2 Twintech 9500GT 512MB DDR2 הכרטיסים אינם מחייבים אשמח לשמוע גם על דגמים וחברות אחרות... התקציב הוא 300+- תודה לעוזרים שבוע טוב.

23. Started by aquarius,

יש עוד פרטים עליו דרך אגב ויגיימס הודיעו עליו לני המון זמן

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by asta,

אהלן לכולם אחרי בדיקות מרובות התברר לי שישנו רק דגם אחד בלבד שניתן להפוך אותו בביטחון על-ידי flashbios -ל xt והוא toxic x800 pro vivo של חברת sapphire לגבי כול שאר הכרטיסים של x800pro vivo העניין בעייתי מאוד ובניגוד למה שפורסם בפורום זה בעבר , פתיחה של ארבעת צינורות העיבוד החסומים מובילה בדרך כלל לבעיות בתצוגה - artifacts המשמעות היא שאותו אדם שמנסה לעשות זאת , בעצם מפסיד את כספו היות והכרטיס אינו שמיש יותר. הפתיחה היא קלה מאוד אולם הסגירה בעייתית מסובכת ולא תמיד אפשרית בתנאים בייתיים. אני מדבר מתוך היכרות אישית עם חבר שניסה לעשות זאת ואכל אותה בגדול למרות העובדה שהוא בעניינים ושהוא נעזר בכרטיס מסך pci. לדעתי משחקים כאלו שמבטלים את האחריות על חומרה כול כך יקרה יש לה…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לחדש ולנקות את ה http://english.gigabyte.ru/products/vga/bios/gv-nx88t512hp.html. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את המאוורר וההיטסינק.מתחת לכרטיס יש 4 ברגים, הורדתי אותם ועדיין הגוף קירור מסרב להתנתק..אין לי מושג איך מורידים אותו . דבר נוסף הוא,מה זה העידכון ביוס הזה..צריך אותו לכרטיס מסך ? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים