כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ההבדל בין כרטיס גרפי PALIT Ati Radeon X1950GT Super 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~28270~8~0.htm?isPrint=1 לבין Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~NCX1950GT-512~8~0.htm?isPrint=1 100 שקל הבדל בשבילי זה דיי משמעותי ככה אני מוסיף מאוור עם ה100 שקל האלה אזז.. שווה ת'100 שקל או לא? ועוד שאלה זה האם בכלל ה GT עדיף על ה PRO ...?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהו מוכן לדרג לי את שלושת כרטיסי המסך הטובים ביותר והמשתלמים ביותר לתווך המחירים שבין 600 ל700 שח מי מבינהם הכי חזק ומי הכי משתלם...תודהה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך למחשב בעל יכולות כמו של PS3 למישהו יש רעיון??? והאם הכרטיס מסך זהו הפרמטר היחידי או שצריך גם מעבד וזיכרון חזקים אשמח לעזרה שי
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
המפירט של המחשב שלי הוא כדלהלן: AMD 3700 64 BIT זכרון 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GT אני מעוניין להשקיע כ-800 ש"ח (אולי טיפה יותר), בכרטיס מסך. אני אוהב לשחק הרבה במחשב וכמובן מעדיף את הגרפיקה הכי טובה שאני יכול להשיג. כרגע אני משחק ב-JERICHO, על רזולוציה 1024X768 (רוב ההגדרות על HIGH) ונהנה מאד. אני מבין שאם היה לי כרטיס מסך יותר טוב, יכול להיות שהייתי נהנה מכל התוספות, אבל זה מה יש. השאלות שלי: 1)איזה כרטיס מומלץ בטווח המחירים הזה? כרטיס שיחזיק לי לכמה שיותר זמן עד שדרוג המחשב הבא (כמה זמן נראה לכם שהוא יחזיק, כדי להפעיל את המשחקים בצורה חלקה וגבוהה ככל האפשר?) 2)אולי עדיף להישאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ולשדרג בעתיד? (כרגע אני לא משתמש בויסטה אלא ב-XP, וכנראה רק בעוד …
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלום !!!! אני צריך המצלה לכ.מסך עד 500 ש"ח שיריץ משחקים חדשים לחצי שנה הקרובה ;D ... מחשב עם מעבד Pentium D 920 .. חשבתי על Sapphire X550 256MB .. למישהו יש המלצות אחרות (בלי לחרוג מ-500 ש"ח ) ??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בקרוב בתקציב שלא עולה על 1000 k , ושאוכל לחבר שני מסכים למחשב לצורכי עריכת וידאו, אני עורך בצורה חובבנית ככה שהכרטיס לא צריך להיות מטורף כמו quadro או בסגנון... 1- איך בעצם מורכבים המסכים על אותו כרטיס מסך? 2- מה הנתונים שצריכים להיות בכרטיס? הכרטיס צריך להיות ומבוסס ATI, אני חושב בכוון של ASUS , משהו יכול להמליץ לי על כרטיסי מסך מתאימים? (לא מחייב דווקא ASUS) והעיקר שיהיה בתווך של 700-1000
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 3000Mhz 512 זיכרון וגיפורס 4 שאני רוצה להחליף שיחזיק שנה ככה.. לא משנה על איזה הגדרות העיקר שיעבדו משחקים חלק.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ואני 99% קונה את הGeForce 6800 GS.. 1. זה כרטיס טוב? הוא צריך להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו עד עוד איזה שנה וחצי דיי טוב.. 2. אמרו לי שהוא טוב לאובר-קלוקינג.. זה נכון? אם כן, לעשות אוברקלוקינג זה מסובך? ועד כמה זה ישפיע?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך בתקציב בערך 1000 שקל(+\-). אינני מבין בנושא כרטיסי מסך אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.בנוסף אולי תוכלו להסביר לי את ההבדל בין כרטיסי המסך עם כל שילובי האותיות המסובכים.ד
-
- 13 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה הם הצינורות בכרטיס המסך בכל מקום כתוב את זה ואני לא יודע מה זה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בעזרת כרטיס המסך XFX GeForce 7900GT 256MB ? אם כן איך לעזזל עושים את זה ??? אם לא מה ה"מצרחים" למתכון ?! תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי נייד אם 1.66Ghz ליבה כפולה t5500 זכרון של 1GB וכרטיס מסך x1400 וקבלתי 1060 איך זה הגיוני ציפיתי לפחות 1500... מאוד מוזר...
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ואם לא למה ? אם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הי, קיבלתי תוצאה של5037 האם זה נורמלי למפרט שלי? להלן המפרט: intel core 2 dou e6600 gigabyte dq6 geil 1gb ddr2 667mh leadtek 7900gt extreme
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
של כרטיסי מסך לי יש 7600גי טי קיבלתי 3300 האם זה טוב? בתוכנה 3dmark2006 כמובן
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. מה דעתכם- האם כדאי לי ללכת על ה7900gs עם 512 זיכרון, או 7900gt 256? האם התוספת בזיכרון שווה את הנחיתות בצ'יפ, או להפך? תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בעקרון אני עומד לקנות מחשב חדש מבוסס E6600. כ. המסך יהיה 7900GT או X1800XT 512MB. אני מבין שהם פחות או יותר זהים, יתרון קל ל X1800XT. בכל מקרה, המערכת אמורה להיות די שקטה, ומושקע בשקט כסף (ספק, מארז..). השאלה היא עד כמה הקירור של הכרטיסים הנ"ל (וממה שראיתי באינטרנט כולם כמעט מצויידים בקירור הסטנדרטי) שקט? ראיתי בכמה מקומות שהקירור הוא יחסית רועש. השאלה עד כמה, האם הוא ישפיע על רמת רעש של מערכת שקטה, ואיזה מבין הקירורים של הכרטיסים רועש פחות? בטופיק ציינתי גם את האפשרות לאלטרנטיבות - במידה והם באמת רועשים במידה מורגשת, אילו אלטרנטיבות כדאיות קיימות בשוק?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך הכריטיס מסך Geforce pcx 7300LE 512MB DDR TV DVI?
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך חדש Sapphire x1600pro 512 agp עכשיו אני חושב שיש בעיה איתו..(עוד לא ניסיתי אותו במשחקים) בboot לפני שהווינדוס עולה אז המחשב מציג כל מיני דברים על המחשב.. עכשיו בין מסך למסך בboot יש הבזקים כאלו של אור שמלוות בקווים להבנים שחוצים את המסך.. הדבר קורה גם שאני מפעיל את הcatalyst control center עכשיו גם בתוכנה רשום שהmemory clock הוא רק 396mhz .. יכול להיות כזה דבר? חייב תשובה דחוף תודה.. נ.ב המערכת שלי היא: מעבד: amd a64 3000 לוח אם:asus k8v-se deluxe זיכרון: twinmos 512mb 400mhz עכשיו באם יש בעיה יכול להיות שהבעיה נובעת מהספק? כי יש לי ספק פשוט.. חייב תשובה דחוף תודה..
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDVIDEOHOMEGRABEEX אני מעוניין לקנות השאלה אם האיכות שתצא תיהיה פחות טובה מהוידאו עצמו? אם כן האם זה יהיה ממש מורגש?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב, ומתלבט לגבי כרטיס מסך. הדרישות: הממשק: PCI-E צריך להכיל TV-out, ורצוי DVI (לעתיד) הביצועים: אני לא גיימר. וכמובן - המחיר כמה שיותר זול. מה אתם אומרים על: Gigabyte GV-RX30S128D :? מצאתי באזור 340 ש"ח אולי יש הצעות אחרות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה שיש בתמונה הבאה מישהו יכול להגיד לי למה זה טוב(יש יתרון כשמשתמשים עם זה במקום בחיבור הרגיל של המסך?) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני חושב עליה הרבה ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם: יש לי פנטיום4 2.4 אם 256 זיכרון וכל זה. יש לי הרבה משחקים כמו דום3 או ניד פור ספיד אנדגראונד2 שלא פועלים לי על הגדרות גבוהות בקיצור נמעס לי מהכרטיס מסך שיש לי והחלטתי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך. יש לי מספיק כסך שחסכתי לכרטיס מסך וחשבתי על רדון 9800 אם 126 וגם חשבתי על רדון 9600xt אם 256 זיכרון. אני רוצה לדעת ממכם מה יותר מתאים למחשב שלי מי בין שתי אלה? מה יפעיל לי משחקים יפה כמו דום3? ואם יש לי 126 זיכרון זה יעשה את המשחק איטי? מה זה ישנה?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-