כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב אותו אני מעוניין לדעת יש הבדל בין ה Connecte3D או Sappihre ? בקשר לפתיחת צינוריות עיבוד + יש הצדקה לקנות לא לקנות BULK ? האם הקרור שלו שקט? והאם הוא יותר מושלם מה 7900GT תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים במחשב של אמא שלי התרחשה תופעה מוזרה מאד , יש לה מסך של viewsonic 19" בן 3 שנים שנחשב אז למאד טוב (פאנל מעולה) בכל מקרה , המסך התחיל להדלק ולהכבות בלי סוף בהפרשים של שניה אחד מהשני (זאת אומרת שהוא לא מספיק אפילו להראות תמונה) , חיברתי מקרן למחשב (היה לי הכי זמין) והמקרן הראה תמונה חיברתי את המחשב הנייד למסך ולא היתה תמונה ולכן הסקתי שהמסך נדפק. חיברתי בנתיים מסך זמני , פיליפס 15" LCD מאד ישן (בערך בן 8) ואומנם מאז בקושי עבדו על המחשב אבל ממה שכן עבדו הכל פעל פיקס מה שרק יותר חיזק את העובדה שהמסך הלך. היום הגיע המסך החדש והמסך שלי עבר למחשב של אמא שלי , viewsonic VX922 19" משום מה אותה תופעה בדיוק. המחשב מתחיל לעלות , רואים ביוס וכו' לאחר מכן רו…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לדוגמא 9600M GT = 9600 GT שניהם DDR2 ושניהם 512 RAM
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לפי הביקורות שקראתי הכרטיס הזה דווקא מצוין, ופחות או יותר משתווה ל9600XT(הבנתי שבדרך כלל יותר). הבעיה היא שבביקורות האלה הכרטיס נבדק בדרך כלל עם משחקים כמו UT2003, כלומר לא המשחקים הרציניים כמו HL2. אני זוכר שלפני שנה היו עושים המון בדיקות של סדרת FX עם HL2 והתוצאות היו פשוט מחרידות: 9600 עוקף לעיתים את 5900. האם מישהו יודע אם הנושא שופר באופן משמעותי ב5700? למישהו יש לינק לBENCHMARK של הכרטיס הזה עם HL2?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכונה ישנה עם חלונות 98, ושני כרטיסי מסך (אחד PCI השני AGP). לשניהם מחוברים מסכים, והצלחתי להגדיר את הצפייה בשני מסכים כאשר כל אחד מציג משהו שונה. אני מעוניין ששניהם יציגו את אותו הדבר. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני עושה את זה? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה400 שקל. AGP. אני צריך המלצה לכרטיס מKSP, אם זה ממקום אחר אני אצטרך לקחת גם משלוח ואז אי אפשר לעבור את התקציב בהרבה. אם יש כרטיס במחיר הזה שהוא נתון לשינויים מרשימים, OC סופטמוד וכו' - בכיף תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
תודה לכל המשיב/ים מה בעצם ההבדל בין שני סוגי הכרטיסים כי אני מעוניין לקנות אחד חדש יש לי GEFORCE 4 440MX ישן שלא תומך במשחק היחיד שאני משחק שהוא SPLINTER CELL השניים האחרונים תיבת פנדורה ותיאוריית הכאוס. הבנתי לבד שאני אמור לשדרג את הזיכרון שלי ל 512 נשאר רק דבר אחד זה הכרטיס איך אני אמור לדעת מה מתאים למחשב שלי שהוא Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz וכמו כן מי יכול להמליץ על אחד שיספיק בסה"כ להריץ את המשחק הזה.
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מסך q17 hyundai ואני הולך לממש את האחריות שלי בקשר לפירסלים שרופים,השאלה שלי האם זה נורמלי שבמסך יופיעו פיקסלים לאחר 8-9 חודשים של שימוש?האם כאשר באים לממש את האחריות ח.י מחליפים את המסך באחר או שמביאים אחד מתוקן?????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
עכישו רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך , יש לי TI 4200 של PALIT ומאחורה יש TV OUT ואין לי את הכבל , איזה כבל אני בדיוק צריך וכמה הוא עולה בערך?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה כפי שבטח שמתם לב ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך שלי :-\ יש לי כרטיס מסך ATI rage 128 pro והיום נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש דרייברים אחרים יותר 'חדשים' ממה שמותקנים אצלי אז הסרתי את הקודמים והורדתי את ה'חדשים' http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/winxpr1286133279.html הנה לינק לדרייבר שהורדתי http://ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/rage128prowinxpdrivers.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=10 וזה הדף הראשי של הדרייברים והכלים לכרטיס מסך שלי התקנתי ואז יש עוד התקנה כזאת (יעני כמו בזיפ שעושים אקסטראקט ואז מתקינים את מה שחילצתם) ואז בהתקנה השניה אני נכנס וזה עושה לי Error ורושם את זה…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בגרסא ה1GB... איך הוא, הוא ממש ישן איך הוא מריץ קריסיס נגיד... לאיזה כרטיס שנמכר הוא שווה ערך היום?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כבל צהוב שמעביר וידאו באורך 15 מטר ומשהו פשוט לא מסתדר לי מהכרטיס מסך שלי ראידון X1600 יש מתאם קטן מ S-Video ל Rca(הצהוב בלי הפין). קיצרר בעקבות כך קניתי כבל RCA צהוב באורך 15 מטר שיתחבר לי מהמתאם הזה לטלויזיה שנמצאת בסלון מרחק של 10 מטר בערך. אך כאשר חיברתי את הכבל ראיתי תמונה לא ברורה כל כך של שולחן העבודה ועוד בשחור לבן. אך כאשר חיברתי את אותו אורך כבל(15 מטר) לטלויזיה אצלי בחדר היא נמצאת במרחק של 5 מטר גג, כאשר חיברתי תכבל התפלאתי לגלות שאני רואה תמונה צבעונית ויחסית באיכות טובה. איך זה הגיוני? מה הולך פה? הכבל RCA באורך 15 מטר התחבר בשני המקרים למה בסלון שחור לבן התמונה ואצלי בחדר התמונה בסדר גמור. ? העובי של הכבל יחסית עבה מהרגיל לא צריכה להי…
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. שיחקתי עליו בשני משחקים בנתיים, ובשניהם יש בעיה מוזרה מאד שלא קיימת עם הכרטיס הישן שלי. ג'נרלס: בחלק מהשלבים, אחרי ביצוע פעולה מסוימת, כל המשחק מתחיל להיות פתאום איטי מאד(יותר מאשר בכרטיס הישן) והכל נראה פתאום די תקוע. בשלב השלישי עם הסינים, למשל, אחרי הטלת מוקשים ממטוס פתאום הכל נהפך לאיטי כמו צב. GTA3: הורדתי את הTRAILS בOPTIONS, ואחרי שהחזרתי אותן, פתאום הכל זז כמו עגלה. התופעות המוזרות האלה לא קורות עם GEFORCE 2 GTS הישן שיש לי. ויש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. מה זה??
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני טס עוד יומיים לארה"ב והיה לי את המפרט בראש אבל בnewegg היו תוכניות אחרות. רציתי x1800xt ב184$ אך הוא נעלם(נראה נגמר במלאי או משהו) אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בעיקר, אני לא גיימר כבד וגם לא משחק על רזולוציות מטורפות אלא רק על 1024*768 האם כדאי לעבור ל7600GT או שיש אפשרות טובה יותר מATI תודה רבה זה קצת דחוף...
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אתמול רכשתי תכרטיס מסך הזה הוא טוב,אם איזה תוכנה כדאי לעשות לו אוברקלוקינג כי אם ati tool אני מצליח לעלות ובטיפה(עוד איזה 20-30) ונהיה לי הבהובים כאלו במסך
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם pentium4 475 presscot 2.4ghz וזיכרון פיזי של ddr 333mhz 256mb cl2.5 וכו וכו מגבילים Geforce6500?.
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
יש לי ממזמן את החלק הזה אני חושב שתפקידו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד לא?יש לי 6600gt gigabyte pci-e ולוח...k8nf-9 של ג'יגה בייט..הנה תמונה שלו.. http://img122.imageshack.us/img122/8797/spa07865de.jpg ויש לי עוד שאלה...לגבי חיבורים בלוח... הנה התמונה שלהם... http://img130.imageshack.us/img130/92/photok8nf9big1oq.jpg הם קשורים לכרטיס מסך?
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: 8700m GT vs 8800m GTX א. האם ההפרש בביצועים משמעותי? ב. ברשותי מחשב נייח עם כ.מסך ATi X1800 XT 512MB. האם ה 8700m GT יותר טוב מה X1800 XT? (אני יודע שהאחד הוא לניידים והשני לא אבל בכל זאות). ג. אשמח לקבל Benchmark שמקיף את שלושת הכרטיסים שרשמתי. חיפשתי ב TomsHardware ולא היה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שמעו יש לי את המשחק Age of Empires 3, עכשיו הגרפיקה בו כזאת מוזרה, חדה כזאת לא יודע... קשה להסביר ! קיצור ניסיתי לצלם תמונה מתוך המשחק ולעשות לה BLUR בפוטושופ, וראו ממש ממש טוב ועשיתי BLUR יחסית קטן ! (0.2 אם אני לא טועה) קיצור איך אני עושה שגם תוך כדי שאני אשחק יהיה לי BLUR תמידי ? יש אולי איזה תוכנה או איזה אפשרות בכרטיס מסך לעשות את זה ? או אולי בכלל איזה מוד למשחק שמשפר תזוועה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-