כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בבקשה עיזרו לי למצוא עידכון לקושחה, לא חשוב איזו גרסה, אני רוצה לנסות ולראות אם זה אפשרי. עדכון קושחה יכול לעשות ניסים - אנחנו בחנוכה, אולי ככה אוכל להחיות אותו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא המקום, אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים לשאלה שלי. יש לי טלויזיה, שלפני כמה שנים הפעילה משחקי PS1 אמריקאים ואירופאים בלי ריצודים ועם צבעים מלאים. כשאני שם משחקים אמריקאים של גיים קיוב יש המון ריצודים, ואי אפשר לשחק (כמו הרצת 3Dmark אחרי אוברקלוק כבד מידי לכרטיס מסך). היתי בטוח שהטלויזיה היא מולטיסיסטם אבל אחרי זה אני לא ממש בטוח שהיא יכולה להריץ משחקים אמריקאים ??? למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. איך אני מחבר אותו לוידאו? איך אני מחבר אותו בכלל לטלויזיה? והאם יש לי אפשרות להקליט משהו ? ואם כן איך.. איזה כבלים אני צריך תוכנות וכו'..
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך למחשב מעולה! אבל אין לו ובדקתי יציאת טלויזיה. עכשיו איזה כרטיס טלויזיה טוב ברמה איכותי כדאי לקנות כדי שאפשר יהיה לשמור סרטונים מהטלויזיה בתור DIVX מקומפרס ? דרך אגב כרטיס המסך שלי ATI RADEON PRO 128MB 9800NP ואין לו יצאית טלויזיה בדוק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שמעתי ש-radeon 9800 128 mb בעל ביצועים חזקים יותר מ-radeon 9800 256mb!האם זה נכון? לפי דעתי זה לא הגיוני שזיכרון יותר גדול יפיק ביצועים נמוכים יותר לא? ועוד שאלה: האם יש הבדל מהותי הין הביצועים של שניהם?ואיזה? תודה למראש
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם בדרך כלל מאוורר מרעיש מוקרטע הם עילה להפעלת האחריות? אם לא, אז מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שקט לכרטיס המסך הזה? (powercolor) ואיזו דרך יותר טובה להסיר את הheatsink? הקפאה או חימום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אנשים אני מתקשה להחליט בין הכרטיסים... מישהו יכול להביא לי מפקט טכני של הכרטיסים האלה?? איזה כרטיס עדיף?
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם כבר ציינו את זה, אבל בדרייברים של אומגה catalyst 4.4 יש באג (לפחות אני חושב שזה) שאם משנים את ההגדרות של v-sync ל always off אז יש ירידה חדה בביצועים עד להתקנה מחודשת של הדרייברים. מי שרוצה שינסה ויבדוק, אבל אני לא ממליץ.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני חדש פה אז תסלחו לי בבקשה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אילו פרטים אני צריך לרשום כאן כדי לעזור לכם, לעזור לי לדעת מה היכולות של המחשב שלי מבחינת כרטיסי מסך ועיבוד גרפי? (מעבד? לוח אם? ספק? כרטיס מסך נוכחי?) תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול חיצוני וגם למחשב שישמש אותי להקלטות. התווך הוא עד 300 שקלים. אשמח להמלצות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי מספר כרטיסים. באפשרותי לקנות כרטיס מסוג: GYGABITE GV-RX387512HB ATI RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL האם מדובר בכרטיס טוב? האם צריך לוח אם מתאים בשבילו שיתמוך במשהו ספציפי? השימושים שלי הם משחקים NBALIVE , NFS ואולי גם Gears of WAR , אני רוצה לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר במשחקים האלו. אפשר אולי להמליץ על כרטיס מסך שיעשה את העבודה בעלות יותר נמוכה מהכרטיס הנ"ל (עלותו 1200) ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, עדיין לא מצאתי חנות שמוכרת אותו, אבל יש כבר יבואן שמוכר אותו, והוא עולה בכמה שקלים יותר זול מה-3850 של 256MB. חיפשתי ב-GOOGLE וחוץ מהכרזה של NVIDIA על הכרטיס לא מצאתי שום דבר. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
צריך כרטיס למשחקים. המפרט של המחשב: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) לוח אם: Asus P5VDC-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:448 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב לפי טום ...כדאי לי לקנות את הGeForce 8600 GTS עכשיו באתר רשום שזה כרטים בפחות מ110$ שזה בערך 395.45 שקל... מה שאני מחפש זה חנות שאפשר לסמוך עליה עם משלוח לארץ שמוכרת את הכרטיס מסך במחיר הזה לא כולל משלוח... יש למישהו מושג?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ככה ניראה המחשב, כרטיס מסך נורמלי לא ניכנס במחשב, בגלל שהמארז לא מספיק גדול מישהו מכיר כרטיסים שמיוצרים למחשב מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בזמן האחרון בכמה אשכולות על CRYSIS דיברו על המנוע שלו ומהאשכולות האלה יש לי עכשיו שאלה מה הקטע של מנוע כבד או קל אם הגרפיקה יותר יפה ובגלל זה גם יותר קשה לכרטיס מסך אז הFPS יהיה יותר נמוך ממשחק עם גפיקה פחות יפה... לא ככה? למשל כמו שכולם שמעו סטיקלר משחק יפה שצריך בשבילו כרטיס חזק כמו ה 8800 אבל הגרפיקה של CRYSIS הרבה יותר יפה אז איך זה ששמעתי באחד האשכולות שישכול להיות שב CRYSIS ה8800 יתן יותר FPS בגלל שהמנוע יותר טוב? *בלי קשר לנושא הדיירקט Xי... DX10 / DX9 *
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
נגיד שיש 2 כרטיסים של אנווידיאה, 7600 ו-6600, האם בהכרח ה-7600 הוא החזק משניהם? ואם לדוגמא נשווה בין 7600 ו-5900?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, והייתי מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 1500 ש"ח פלוס מינוס 10%. הייתי מעוניין שזה יהיה כרטיס מסך שכבר יש לו דרייבר לויסטה. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. (מפרט המחשב שלי בסה"כ טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי את גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ב-catalyst לא מופיע לי טמפ' למטה אז אני צריך תוכנה אחרת לבדיקה...
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל ווידאו על שני המסכים בHorizontal span, וזה לא עובד. המסך שבו נמצא רוב החלון הוא המסך שבוא הסרט עובד (אם אני עושה Full screen אני פשוט רואה חצי מהווידאו...). זה לא קשור לנגן, ניסיתי איזה חמישה. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כרגע מותקן לי catalyst control center האחרון אבל הבנתי שהתוכנה זוללת משאבים וכדאי להתקין ATI Tray Tools ו-ATI Tools ל-OC צריך להתקין ATI Tray Tools Plugins ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
א)האם הגרסה המוחלשת של POWER COLOR היא בגדר הבדל כ"כ גדול מה-1950 PRO המקורי ב) האם הבדלים במפרטים יגרמו לאדם אחד שההבדל זניח בעוד אחר יגיד שההבדל ענק?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם BFG 8800GTS 640MB OC2 ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי מומלץ להוריד כדי שהכל יפעל טוב. לפעמים הכרטיס מגמם בהאלף לייף 2 ואני לא רואה שום סיבה שזה יקרה עם כרטיס כזה. תודה רבה תומר
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-