כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב מבוסס אינטל, סלוט AGP. מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב עד 300 ש"ח. אם ממש ממש כדאי להתאמץ מוכן לחרוג קצת. הבנתי שהאופציות הם 6200 או 9550. אם יש משהו יותר טוב או לינק למקום שאתם יודעים שמוכרים בזול. כרגע יש במחשב MX2 100 וזה לא מריץ משחקים כמו NBA 2005 תודה.
-
- 11 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המפירט של המחשב שלי הוא כדלהלן: AMD 3700 64 BIT זכרון 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GT אני מעוניין להשקיע כ-800 ש"ח (אולי טיפה יותר), בכרטיס מסך. אני אוהב לשחק הרבה במחשב וכמובן מעדיף את הגרפיקה הכי טובה שאני יכול להשיג. כרגע אני משחק ב-JERICHO, על רזולוציה 1024X768 (רוב ההגדרות על HIGH) ונהנה מאד. אני מבין שאם היה לי כרטיס מסך יותר טוב, יכול להיות שהייתי נהנה מכל התוספות, אבל זה מה יש. השאלות שלי: 1)איזה כרטיס מומלץ בטווח המחירים הזה? כרטיס שיחזיק לי לכמה שיותר זמן עד שדרוג המחשב הבא (כמה זמן נראה לכם שהוא יחזיק, כדי להפעיל את המשחקים בצורה חלקה וגבוהה ככל האפשר?) 2)אולי עדיף להישאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ולשדרג בעתיד? (כרגע אני לא משתמש בויסטה אלא ב-XP, וכנראה רק בעוד …
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הנה הכרטיס הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3073&Pname=LEADTEK האם זאת גירסה מומהרת? ולמה הוא מתומחר במחיר כ"כ זול ביחס לאתרים אחרים שבהם ה8800 מתומחר בכ-2200 שקל..?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מחשב עגלה וסוף סוף אני קונה מחשב חדש. הבעיה שלי היא: איזה כרטיס מסך לקנות? בבקשה מכל מי שמבין בכרטיסי מסך שימליץ לי על אחד טוב ולא כל כך יקר........גג 1000 שקל. תודה.
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתקין את הדרייברים אז אני מחפש חדשים. ואני לא מוצא, מישהו יכול לעזור לי למצוא? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מישהו כבר הצליח לפתוח צינורות ל6800GS AGP?? אם כן: אז של איזו חברה?(XFX;EVGA) היו בעיות? (ארטיפקטים;צינורות קצת פגומים) היה שיפור משמעותי? הוא עשה את זה עם rivatuner? אפשר קישור לאיזה כתבה או מאמר או משהו או מישהו שהצליח לעשות את זה? אם לא: זה סתם כרטיס = לת*ת
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, פעם למאג היה דגם של מסך17 אינץ , כבר וגדול והיה לו ייחוד שמתחת למסך היה עוד מסך lcd קטן שהכיל אינפורמצייה.. מישהוא יודע מה הדגם של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן אחים שלי כמו שכולם יודעים לכרטיסי ה6X00 וה7X00 של NV יש בליבה חלק האחראי על קידוד ווידאו כלומר בזמן צפייה בDVD או סרט MPEG אז בימקום להישתמש במעבד בישביל הוא מישתמש בכרטיס המסך יש לי כבר את הקודקים של NV אבל רציתי לדעת עם יש תוכנה לקידוד (כמו VIRTUALDUB למשל) שמנצלת את כוח העיבוד של הכרטיס מסך בימקום המעבד? כדי שזה לא יקח כל כך הרבה זמן לקודד סרט לפורמט אחר למשל אודה מראש לכל מי שיעזור!!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
איך הכריטיס מסך Geforce pcx 7300LE 512MB DDR TV DVI?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים ברשותי מחשב בן שבע שנים, ולאור רצוני לרכוש מסך LCD , חשבתי לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 300 ש"ח עם יציאת ב DVI. האם מישהו מכיר כרטיסי מסך שתומכים בתקן AGP הישן AGP 2.0 במהירות של X4 עם מתח של 3.3V או 1.5V. תודה מראש למגיבים בדקתי בזאפ כרטיסים שונים, עיינתי בחוברות ההדרכה של היצרנים השונים : spaekle. asus. gainward, ולא מצאתי כרטיסי מסך עם צ'יפ של חברץ NVIDIA מסוג fx6200, fx5700 או fx5500 התומכים בתקן הישן , אלא רק בתקן AGP 3.0
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס POWERCOLOR X800GT ואני לא כל כך מבין בעניין הפילטרים אז השאלה שלי אם יש לו פילטרים ואם כן איך אפשר להפעיל\לכבות אותם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רב,קיבלתי 2 מפרטים מחברות שונות עבור מחשב לעבודת רינדורים ב3ds max .תקציב של 4000 ש"ח מה אומרים המומחים? הצעה א':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון supertalent ddr2 4096 mb+ כרטיס מסך leadtek qurdro fx 570 הצעה ב':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון סמסונג ddr2 4 gb+כרטיס מסך geforce 8600gt 512 mb dvi pcix
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם... המפרט הבא מיועד לילדות בנות 10-12: מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים SEAGATE 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Samsung 793DF הרכבה מחיר 3802 ¤ כמו שאתם רואים במפרט הזה חסר כרטיס מסך.. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה טוב למשחקים קלים - בינו…
-
- 11 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בקרוב והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. המערכת הפעלה תהיה ULTIMATE ועל המחשב הולך להיות מדיה סנטר, ככה שחשוב שהכרטיס מסך יהיה טוב בשביל המדיה סנטר. המסך מחשב יהיה 19 LCD לא רחב והוא יקנה בקרוב טלוויזיה LCD '37 בשביל המדיה סנטר, ממש לא מתוכנן OC והאמת היא שהוא בכלל לא יודע מה זה OC. חשוב שהכרטיס מסך יהיה שקט והוא רוצה שלכרטיס יהיה TV out טוב. התקציב הוא בסביבות ה500 עד 600 שקל. הכרטיס מסך כמובן יהיה בתושבת PCI EXPRESS. בבקשה תשלחו הרבה תגובות, יש לי עד יום שלישי!
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
קניתי את ה - leadtek geforce 6600gt TDH Extreme edition 128 MB DDR 3... ולאחר התקנה שלו ( כולל ה - forceware שהגיע איתו 75.10 ), הוא זוהה ב- everest כבדיוק הדגם שכתוב למעלה. מאז שהתקנתי את ה - forceware האחרון ( 77.77 ) הוא מזוהה כ - leadtek 6600gt רגיל. האם זה אומר שהוא ירד בביצועיו ? למה הזיהוי שלו נדפק ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD. אחד בגודל של 17" ואחד בגודל של 19". תודה!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יכול להיות שיהיה באפשרותי להמיר את המסך 753DFX 17 שלי ב 19 של חברת DELL במחיר סימלי בדקתי בכל מני חנויות .....אני לא מוצא חנויות שמתעסקות עם DELL הDELL 19 הם מסכים איכותיים ?.....עדיפים על סמסונג ?? מה גודל הנקודה במסך 19 סטנדרטי בדרך כלל ? כי כרגע אני על 0.20 בסמסונג שלי ..... שאלה שניה : אני צריך מדפסת אבל לא משהו רציני סתם בשביל מקסימום 30...-50 ..דפים בשנה וגם זה אולי ... מה הכי מומלץ ? חוץ מ HP ....היה לי סתם דיו ייקר ... תודה לכם .
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין שתי הכרטיסי מסך האלה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122018 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122017 ואם אני קונה את הכרטיס מסך 8800GTS 640MB איזה מסך אני צריך שיהיה לי? ואתו דבר לגבי ה8800GTX 768MB? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב ולא ממש יקר? ואם אפשר תביאו לי מפרט שלו לא רק שם. משו בין 800-900 ש''ח. ואם אין משו טוב במחיר הזה אז תגידו לי משו טוב והכי זול שתמצאו בבקשה מצטער אם לא שמתי את זה במקום הנכון, פשוט לא ממש ידעתי איפה לשים את זה.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפורס 4 הישן שלי. אני מתלבט בין הג'יפורס fx5700u לradeon 9600xt, ואת שניהם אני יכול לקנות במחיר דומה (800-900 שקל..) איזה כרטיס טוב יותר ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי, שיש לו 256 mb זיכרון, וכמובן יתמוך במשחקים בצורה סבירה תודה מראש, אלי
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
"הכרטיסים לא יספקו תמיכה ב HDMI" זתומרת, יש כ.מסך שקיימים עם שקע כזה של HDMI? ??? "תמיכה ב HDTV, HDCP" מה זה HDCP וHDTV זה לא הכוונה לHDMI? מבקש להתחשב קצת בבורות שלי, תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, ה-7600GT שלי, כמו גם של כולם עושה רעש של מנוע סילון כשהוא מתחיל קצת להתאמץ. אני יכול לקבל את זה שזה קורה במשחקי תלת מימד, אז גם ככה כל הסביבה כבר לא כל כך שקטה (מוסיקה, פיצוצים וכו'). מה שיותר מפריע לי, זה שכשאני עושה פעולות יחסית "פשוטות", למשל אם יש לי איזה תוכנה בחלון command שמריצה הרבה מאוד טקסט, או אפילו כשאני עושה scroll רציף (לחיצה על כפתור ה-scroll והזזה של העכבר למעלה/למטה) הכרטיס מתחיל להשתולל. מעניין שכשאני בודק את הטמפ' שלו, היא בכלל לא גבוהה. ז"א הוא לא מפעיל את המאורר בגלל שהוא מתחמם, אלא לפי כמה פעילות הוא צריך לעשות או משהו כזה. יש למישהו מושג איך אפשר להשתיק אותו? הייתי קונה לו קירור נורמאלי, אבל אני קצת מפחד מהקטע של להתעלל ברכיבים שעלו לי בכל …
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כל אחת מגרסאות ה150 האלה? http://www.plonter.com/stores/main.tmpl?store=Hauppauge〈=heb&cart=1173668397481128
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-