עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mrsph666,

שלום, זאת אני מברר בשביל חבר - איזה כרטיס מסף כדאי לקנות במחיר שציינתי למעלה? אל תגידו לי 6600GT מ KSP, כי אני גר במרכז, משהו סוס עם אחריות יותר משנה (מומלף) - איזה שבב, יצרן וכדאי חנות ברמת-גן! כרטיס מסך ל- AGP. מפרט: P-4 2.8 HT PC3200 256MB x 2 תודה!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. ואם לא למה ? אם כן אז איך?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. שלום חברים יקרים. התברר לי שהכרטיס מסך שמותקן אצלי הוא לא מה ששילמתי עליו. בחנות הסכימו להחליף. הבנתי שמה ששילמתי עליו יותר מתקדם קצת. מה ההבדל בינהם? forsa Geforce fx6600 256mb ddr2 128 bit MSI NX6600 256mb 128bit

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. מפרט המחשב: P 2.8 330 W ספק כוח - לא עושה לי בעיות. הרדיסק 80 G עוד חודש אני מוסיף עוד 250 G RAM 768 - עוד חודש יוסיף עוד אני חשבתי על הכרטיסים הבאים : NVIDIA 6800 או 6600 או ATI Radeon X1800GTO שיש אליו סיכור פה.. מה אתם אומרים? אני יודע שאני צריך ליקנות ספק כוח חדש אז תתחשבו קצת כי התקציב שלי מוגבל - אני מקבל מסכורת 1100 שקל עוד שובעיים אז אני יצתרך לקחת כסף מאבא שלי וגם תכננתי ליקנות אוזניות איכותיות אז... תשתדלו.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by SEangel,

מה ההבדל בין כל אחת מגרסאות ה150 האלה? http://www.plonter.com/stores/main.tmpl?store=Hauppauge〈=heb&cart=1173668397481128

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  8. יש לי כרטיס 6600GT ואין לו חיישן טמפ'. עכשיו אני הולך על פי המדריך הזה : http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=2379&hl=temperature+monitoring עכשיו נתקעתי ב Step 2 , אם תוכלו לראות רשום שצריך לרשום פקודה ב Floopy ואז זה יעתיק את ביוס הכרטיס אל הפלופי. עכשיו שאני מנסה לרשום את הפקודה ( Nvflash b biosback.rom ) מופיע לי דבר כזה : type the name of the command interpreter (e.g , c://Windows/command.com) מה עושים ??? אני לא מבין בזה ממש ... תודה זה ממש חשוב לי

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. 8800GTS 640 6600E 2GB 800MHZ P5B DLX

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT ויש לי בעיה להפעיל את הטלויזיה שלי איתו. לכרטיס מסך חיברתי פלג שהופך מ SVIDEO ל לחיבור רגיל שאיתו חיברתי לטלויזה עם כבל 21 פין אבל כל מה שאני מנסה לעשות לא מצליח לי ואני לא מצליח לראות כלום בטלויזה- ניסיתי לכפות זיהוי טלויזה שמתי אותו על מצב של "שכפול מדויק" אבל אני רואה רק שחור . נראה לי אולי שהבעיה היא שהוא נותן לי שבכרטיס מראה רזולציה של 1024X768 לטלויזה ובכרטיס מסך הישן שלי הוא הראה על הטלויזה ב 648X480 אז שיניתי את זה וזה גם לא שינה כלום- מה לעשות? האם מישהו שמע על בעיה דומה או יכול להציא פתרון? בבקשה ותודה רבה!!!!!!!!!!!!1

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by giladbigel,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה : http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1478 ועוד שאלה: האם ייתכן שהכרטיס הזה הוא 64 ביט??? בבקשה רק מי שבאמת יודע יענה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by davidpo,

מתי תאריך ההשקה של הכרטיס 6850??

14. Started by 301289,

תקציב: 250 חריגה מקסימלית: 300 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג חנות:KSP מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ לוח אם: Gigabyte GA-MA69GM-S2H כרטיס מסך נוכחי: 7600GS ספק: 300וואט איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): LG FLATRON W2042T תודה לעוזרים!

15. Started by mp91,

איך אני עושה את מה שעושים במדריך הזה בסטיקי לא הבנתי.. יש לי סנכרון אנכי על אוף ויש לי את התוכנה RIVA TUNER הכי חדשה.. מה צריך להיות לי מסומן בוי בתוכנה שבאה עם הריוה(3D3) ב SETUP ועל איזה אפשרות לבחור למעלה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  16. Started by elad the master,

Gigabyte FX5950 Ultra http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4369 מה הביצועים שלו ? למה מחירו הרגיל כל כך יקר ? שווה קניה עכשיו (בלי קשר למחיר שקבע האיש)? לאיזה כרטיס הוא בערך שווה בביצועים ?

17. כרגע אני משתמש ב-MX440 64MB של ASUS, הכרטיס מריץ משחקים, אבל הגראפיקה פשוט זוועה. החלטתי שאני משדרג את הכרטיס למשהו טוב יותר, שיוכל להריץ משחקים חדשים על גראפיקה איכותית ויפה. יש לי אפשרות לקנות ELSA 6800GT 256MB משומש ב-900 ש"ח, לדעתי זאת אופציה טובה. בנוסף, ב-KSP נמכר 6800NU 128MB של Apollo, שאמור להגיע עם קירור סטוק של 6800Ultra (כך קראתי בביקורת של מישהו שקנה), זאת אומרת שאפשר לעשות לו OC לא רע בכלל. הבעיה עם ה-6800NU, היא שהוא מגיע רק עם 128MB זיכרון DDR1 - האם זה משמעותי? בעיה נוספת, היא שבעוד 100 ש"ח אני משיג 6800GT משומש עם 256MB זיכרון. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 1000 ש"ח, לא לחרוג. עד היום דחיתי כרטיסים ללא SM3.0, 256MB, 256BIT, עכשיו אני כב…

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  18. איזה מסך הכי טוב מבחינת גיימינג וסרטים? LG 17 FLATRON T710BH EZ Mag 17 CRT 786 PF Silver SAMSUNG SYNCMASTER 793DF תודה! נ.ב בקשה התרכזו במסכים האלו או הציעו מסכים בסביבות התקציב 750-850 ש'ח ולא LG 17 FLATRON F700P

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בקרוב בתקציב שלא עולה על 1000 k , ושאוכל לחבר שני מסכים למחשב לצורכי עריכת וידאו, אני עורך בצורה חובבנית ככה שהכרטיס לא צריך להיות מטורף כמו quadro או בסגנון... 1- איך בעצם מורכבים המסכים על אותו כרטיס מסך? 2- מה הנתונים שצריכים להיות בכרטיס? הכרטיס צריך להיות ומבוסס ATI, אני חושב בכוון של ASUS , משהו יכול להמליץ לי על כרטיסי מסך מתאימים? (לא מחייב דווקא ASUS) והעיקר שיהיה בתווך של 700-1000

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by a_nuke,

הורדתי והתקנתי את הדרייברים של הקטליסט החדש ויש לי לג רציני ממש... הכל זז לאט ובקאונטר סטרייק יש לי 10 אףפיאס תעזרו לי בבקשה

21. האורגינלי? יהיו שיפורים משמעותיים לכרטיס שלי r9500 pro?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by kotvana,

אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by eliasfen,

אז ככה בתחילה היה לי רדאון 9500PRO שלחתי אותו בחזרה לחברה בתענה שהוא מקולקל ושיש גלים על המסך הם החליפו לי אותו ברדאון 9700PRO כי לא היה להם במלאי החלפתי גם לספק חזק יותר של 400 W מפרט מחשב שלי לוח אינטל סילבר 533 מעבד 2.4 512 MB זיכרון קינגסטון 8M HD 120G SB LIVE 5.1 יש לציין כאשר אני נמצא ברזולוציה של 768 *1024 בתדר ריענון של 85 אני נתקל בבעיה כאשר אני מוריד את קצב הריענון ל 75 ברזולוציה הנוכחית אז אין לי את הגלים הללו אים למישהו עוד הצעות לפתרון הביעה נא לשולח לי

24. אני פשוט מוכר את כל המחשב שלי ואני מסתפק בכרטיס מסך יש לי 6800xt ב500 כמו שיש לי עכשיו וחדש .ויש גם 7600gs חדש ב600 .ההפרש בניהם הוא גדול? {אל תציעו לי את ה7600 gt אני יודע ששווא להוסיף 300 ש"ח בשבילו אבל זה לא לתקציב שלי כי אם כבר אני ישקיע עוד מה gt 150 ל 7900gs }

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  25. יש לי כבר את הGTX275 בערך חצי שנה, והיום קניתי את הDuOrb. עכשיו השאלה היא כזאת, הקירור הסטוק עם אפשר להגיד שקל קצת יותר מי הDuOrb והDuOrb מקפל את החלק האחורי של הכרטיס בערך 3 ס"מ כלפי מטה, מה שיוצר סוג של קיפול בכל הכרטיס. עכשיו מה ניתן לעשות ? בתחלס הקירור הזה לא מתאים לכרטיס, אני פשוט חיזקתי את הקירור עם 2 ברגים במקום 4 באלכסון, זה ממש לא קשור לקיפול כי הכל מוחזק טוב מאוד, הסברתי את זה שעם נגיע לשאלה קשורה לזה אינה מה עשיתי כדי שהכל יעבוד, יש שיפור רציני מאוד בביצועים ובשקט אבל הקיפול הזה לא ניראה לי טוב בעין, מה אתם חושבים על זה ? אולי למישהו קרה מקרה דומה אפילו עם כרטיס ישן ויכול לעזור ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.