כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מה זה ? אני ביטלתי את זה והרגשתי טיפה תקיעות במשחקים זה בגלל זה ? אפשר הסבר ? תודה רבה. ו SCROLL EFFECT
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ויסטה יש לי בעייה מוזרה במשחקים המסך נכבה ואז נדלק מחדש תוך כמה שניות וממשיך לשחק רגיל עד הכיבוי הבא וחוזר חלילה.השאלה שלי היא האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו.הכרטיס מסך שלי הוא GTS640 8800 לידטק.וכן ניסיתי לעדכן דרייברים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הכרטיס הזה יוצא? Gainward Bliss 7800 GS וכמה הוא אמור לעלות? ה78GS שאני רוצה לקנות (של EVGA) עולה 300 דולר אתם חושבים שהוא יעלה הרבה יותר מ300?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
-
וגם איזה מסך הכי כדאי לקנות? ומה אני עושה נגד הופעת פיסקלים שרופים האם זה קשור לחברה?לדגם? יש אחריות נגד הפיקסלים???
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לייעץ לי איזה כרטיס מסך לקנות התקציב שלי זה 800 שקלים אשמח אם תענו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
א)האם הגרסה המוחלשת של POWER COLOR היא בגדר הבדל כ"כ גדול מה-1950 PRO המקורי ב) האם הבדלים במפרטים יגרמו לאדם אחד שההבדל זניח בעוד אחר יגיד שההבדל ענק?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין שתי הכרטיסי מסך האלה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122018 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814122017 ואם אני קונה את הכרטיס מסך 8800GTS 640MB איזה מסך אני צריך שיהיה לי? ואתו דבר לגבי ה8800GTX 768MB? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי עידכון 185 האחרון ואני רוצה להגדיר את הכרטיס מסך שלך 9600GT 512 DDR3 . מה אני משנה בלוח בקרה של NVIDIA כדי לקבל יותר ביצועים ויותר איכות ??? ועוד דבר במשחק PES9 יש עיוותים כאלה בשלטי פרסום יש שקיפות כזאת אני מעלה תמונה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
ככה ניראה המחשב, כרטיס מסך נורמלי לא ניכנס במחשב, בגלל שהמארז לא מספיק גדול מישהו מכיר כרטיסים שמיוצרים למחשב מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב, ומתלבט לגבי כרטיס מסך. הדרישות: הממשק: PCI-E צריך להכיל TV-out, ורצוי DVI (לעתיד) הביצועים: אני לא גיימר. וכמובן - המחיר כמה שיותר זול. מה אתם אומרים על: Gigabyte GV-RX30S128D :? מצאתי באזור 340 ש"ח אולי יש הצעות אחרות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב ולא ממש יקר? ואם אפשר תביאו לי מפרט שלו לא רק שם. משו בין 800-900 ש''ח. ואם אין משו טוב במחיר הזה אז תגידו לי משו טוב והכי זול שתמצאו בבקשה מצטער אם לא שמתי את זה במקום הנכון, פשוט לא ממש ידעתי איפה לשים את זה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati radeon x1950pro וקניתי היום ati radeon hd4850 זה אפשרי לחבר אותם ביחד? (SLI) תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אנשי פורום גרפיקה, בו לא דרכתי כבר שנה X: נתחיל בהצהרה: הדרייברים של nVidia הם הדבר הכי גרוע שהעולם הזה ראה, במיוחד בכל הנוגע לריבוי מסכים ולעניין: לפני יומיים עברתי מ X800GTO ל 7800GT. ומאז, אין לי יותר את הרזולוציה 1360X768 Power strip לא עזרה. אז, מה אני עושה, ואיך אני עושה את זה? O: תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
השאלה היא האם כידי לקנות אותו ב 1000 שקל זה דחוף מכיוון שאני צריך להחליט בחצי שעה הקרובה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! אני צריך החלטה מהירה לגבי דבר כזה: יש לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 ובנוסף יש לי 460 שמשמש כרטיס פיזיקה. קיבלתי הצעה מחבר לתת לו את ה 460 ובתמורה הוא יתן לי עוד 6950 פתוח ל 6970 וכן אני עשה שילוש. מה אתם אומרים להשאיר את הפיזיקה או לקחת 6950 נוסף?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTS וכיוונתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות אבל משום מה התמונה במשחקים לא נראת חלקה זה מטריף אותו התמונה איכותית אך הקוים לא חלקים יש תמונות שתבינו למה אני מתכוון מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלם. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שתוכנן עבור PICe2.0 יוכל לעבוד בחיבור של PICe1.0? הירידה בביצועים לא כ"כ משנה, רק שיעבוד כמו שצריך...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אלהן חברה=] אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה 9800se שהוא 256ביט לבין ה 9600xt. בגדול 9600xt אני יודע שהוא יותר טוב אבל זה די בקצת והם עולים אותו מחיר, אז רציתי להתייעץ איתכם מה לדעתכם כדאי לי? ה9800se הוא 256ביט ככה שהבנתי שיש מצב שאפשר לעשות לו סופטמוד אבל זה רק ב1 לכל כמה כרטיסים. אפשר בבקשה שמי שכותב איזה עדיף, שגם יפרט שאני ידע שיש ביסוס לטענה. הכרטיס מסך של ה ה9800se הוא של חברת yuan www.yuan.com.tw למי שרוצה עוד פרטים, ושל ה9600xt לא משנה לי החברה אז זה לא משנה כרגע. אם צריך עוד פרטים תודיעו לי (בנוגע למפרט , המערכת שלי תנצל את שני הכרטיסים אז אין טעם לכתוב בכל מקרה..) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לא ידעתי לאן להכניס את זה אז שיהיה.... יש לי סרט בפורמט SVCD. אני לא מצליח לראות אותו על המחשב ... למה ? רק DVD יכול לקרוא אותו ? יש דרך להפוך SVCD ל-AVI או כל פורמט אחר שאפשר לפתוח בעזרת מדיה פלייר ? ואם כבר אז: יש סידי בגודל 800 מגה ? אפשר לצרוב עליו עם כל צורב ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הדרייברים של הקטליסט החדש ויש לי לג רציני ממש... הכל זז לאט ובקאונטר סטרייק יש לי 10 אףפיאס תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 3 והקיצר כרטיס מסך מעפן יש לו ואני רוצה שהוא ישחק איתי קוד 1 ברשת וזה לא עולה לו במחשב אם הוא ישדרג את הכרטיס למשל ך redeon 9550 יש מצב הוא יוכל לשחק ? אני לא יודע ממש פרטים על המחשב שלו אבל הוא פנטיום 3 ואם כן איך זה יעבוד לו ? על כמה fps יעבוד לו ? יש לו ניראה לי 256 זיכרון
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מערכת חדשה על בסיס הבורד של גיגהבייט ex58-ud4 , עם 3G זיכרון. המחשב אינו מיועד לגיימר, את הכח העיקרי אני צריך בשביל להריץ מכונות ווירטואליות על ה XP. אבל סביר להניח שכדאי להשקיע קצת כהכנה לוויסטה או דברים אחרים, וכדי להוריד עומס מהמעבד הראשי. בדעתי לעבוד עם שני מסכים יחדיו: 24" ו 19" אני מבקש המלצה על כרטיס ATI במחיר סביר לצרכים שלי, רצוי ללא מאוורר. יש לי צורך שהכרטיס יתמוך בשני מסכים בו זמנית. תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-