עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adamshar,

מדובר על 7900 של Point of View ו 7950 של Leadtek.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Anabol,

אני עומד לקנות מחשב גיימינג יד שניה (Q6600, 8800GT, 2GB) ואני מגיע בעוד כמה ימים כדי לבדוק שכל העסק עובד כמו שצריך. השאלה היא מה אני יכול כבר לבדוק? כמובן שאני אבדוק הכול בEVEREST, אבל השאלה היא האם אני יכול לגרום למעבד ולכרטיס מסך להתאמץ קצת כדי לראות איך הם מתפקדים? (אולי משהו בסגנון של 3DMARK). מה אתם ממליצים? תודה!

3. מוזר כי עכשיו הורדתי ati tool ושיניתי מהירויות ל285\300 וזה אפשר לי לשנות ובדקתי בדף שמראה פרטים על הכרטיס מסך ב3dmark ובאמת היה רשום שמה את המהירויות האלה איך זה יכול להיות שהוא לא נעול לי? כשקניתי אותו הוא היה חדש דנדש מהחנות... הגיוני שהוא פתוח לאוברקלוק באמת ואני לא צריך לצורב לו ביוס חדש? ואגב יש שיפור בציון ב3dmark גם!

4. שלום לכולם! קראתי את השרשורים בנושא הדרייברים החדשים של NVIDIA שמכירים בתוכם את PHYSX. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר ולומר לי האם הכרטיס שלי(8800GTS) תומך בהם ללא שינוי קובץ הINF. יש לי VISTA 64, וכאשר אני מחפש דרייברים באתר של NVIDIA עם המפרט שלי הוא מציע לי רק את דרייבר 175.19 אודה לכם על התגובות!

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  5. שניהם כרטיסים טובים? אני חייב עזרה!! תודה מראש,

6. Started by phil,

שלום חברה. הוריי נמצאים כרגע באמריקה, וב"ה (אני נהיה פרנואיד), הם אמורים להביא לי מסך lcd- 172x (סאמסונג).. אני בטוח שיש לו שני חיבורים (?)- חיבור לכרטיס מסך (dvi, analog) וחיבור לחשמל. עכשיו, מבחינת החיבור למחשב זה בסדר. השאלה היא לגבי החיבור לחשמל. השיטה באמריקה היא שונה, אז האם אני צריך לרכוש מתאם מיוחד בכדי לחבר את ה-lcd לחשמל בארץ? תודה רבה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Adir Benlulu,

יש לי מחשב ישן עם i3 קצת עתיק.. האם שווה לי להרחיב את הזכרון מ4 ל8 ג'יגה ולשדרג את כרטיס המסך נניח לGTX 750TI יד 2 כדי לשחק במשחקים כמו fallout 4, the witcher 3 וfarcry primal? ברור לי שזה לא יהיה על אולטרה אבל סביר זה יהיה? המפרט שלי: Operating System ‏‏ Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i3 540 @ 3.07GHz 39 °C Clarkdale 32nm Technology RAM ‏‏‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H55M-S2H (Socket 1156) 38 °C Graphics S22F350 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 740 (MSI) 36 °C Storage 1863GB Seagate ST2000DM006-2DM164 A…

8. Started by Bender Rodriguez,

שמעתי שעומד לצאת X1950 ל-AGP, האם זה נכון\מתי\כמה הוא יעלה? תודה מראש.

9. Started by yoram111,

למחשב המיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים קלים, (אני לא גיימר...) אני יכול להשיג אחד מ-2 כרטיסי המסך הללו במחיר של כ-230 שח.האים הם זהים בביצועים או אחד מהם עדיף? Sapphire ATI Radeon HD5450 1024MB PCIe DDR3Sparkle GeForce 9400GT 512MB DDR2 SF-PX94GT512U2LP-HP תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by puvsc,

הגיע בלאק פריידי - אני כבר כמה שנים עם ה HD7900 למה כדאי לשדרג?

11. Started by super4life,

?connect3d ati hd 4890 twin turbo good for oc and its better then sapphire ati hd 4890 1g http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm

12. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, תקציב: 3500 +- (לא SLI). תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם מעבד Intel Core i3 8100 - למעבד כרטיס מסך מובנה Intel UHD 630. יש לי גם כרטיס מסך כיום מדגם Sapphire FleX HD 6770 1G D5. זה כרטיס מסך שיצא ב-2011 אז חשבתי שהוא כבר לא רלוונטי אפילו ביחס לכרטיס מסך פנימי, אבל לפי השוואה ב-PassMark (השוואה אוטומטית לפי Benchmark) הוא דווקא עדיין עדיף. האם אכן כדאי להשתמש בו ולא בכרטיס המובנה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Aviram,

אני מחפש מסך דק שטוב למשחקים, אבל אני רוצה אותו בצבע שחור. האם החברה Video Seven טובה? מצאתי בה מסך בצבע שחור 16MS גודל נקודה 26 ועיצוב נחמד. רציתי לדעת אם הוא טוב וכדאי לקנות אותו. ואם אתם יכולים עוד קצת לעזור לי אני אשמח מאוד אם תתנו לי פה רשימה של חברות טובות שמייצרות מסכים בצבע שחור. ל-IBM רובם צבע שחור, אבל אני לא מוצא 16MS, LG, MAG, אני לא מוצא שום מסך בצבע שחור... אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  15. חיכיתי חיכיתי חיכיתי כל הזמן לATI החדשים במטרה כנרא לקנות את HD5850 אבל עכשיו בהפתעה תודות לHWZONE הגרלתי את הכרטיס הנ"ל.. אני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות להחליף אותו ולהוסיף כסף ולקחת את הHD5850 אבל ממה שראיתי בסוף חנות הכרטיס הזה לא נמכר ככה שזה לא נראה לי יהיה פשוט בכלל. מה הפער בין הכרטיס הזה לבין ה8800GTS 320MB שיש לי כרגע? ומה בעצם האופציות שלי? תודה..

16. Started by Lanzar,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=VDASN6600GT&Cat2ID=1312&Cat2Cat1ID=888 ניראה נחמד... לא ???

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by Or1987,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה280X המזדקן שלי, כל הזמן יש לי קפיצות במסך. מצ"ב המפרט שלי: I5 4590 8 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 איזה כרטיס מסך אוכל לקנות במחיר 600-700 ש"ח בערך אשר יספק לי ביצועים יותר מסבירים? תודה רבה

18. Started by lmlm,

כל המידע על הכרטיס מסך שלך תמצא ב GPU-Z http://www.techpowerup.com/downloads/777/TechPowerUp_GPU-Z_v0.0.2.html

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sheff2k1,

איזה מהכרטיסים יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by gemer4ever,

האם הכרטים GigaByte 8500gt 512mb DDR3 יכול להריץ משחקים חדשים ובאיכות טובה משחקים כמו 3 Unreal Tournament וקרייסיס

21. Started by Or94,

לחבר שלי יש כרטיס מסך HD4870X2 והוא עושה המון בעיות. יש לו 4GB זיכרון ומעבד Q9550. הוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והוא מתלבט בין GTX570 לGTX580. יש לו מסך 24 אינץ' של סמסונג. איזה כרטיס מסך כדאי?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by ItayJ,

שלום אני בעל אולפן ביתי, יש לי במחשב של האולפן כרטיס מסך של ATI Radeon x300 אני רוצה לשדרג את עצמי ולחבר למחשב שני מסכים, כאשר שולחן העבודה יתפרס על שניהם, וכך יקלו עליי את העבודה. בכרטיס המסך הנ"ל יש יציאות DVI , וVGA. לשני המסכים שלי יש אך ורק חיבור VGA. מסך אחד חיברתי בצורה רגילה, VGA - VGA מסך שני חיברתי עם כאבל VGA - DVI. כאשר חיברתי את שניהם, המחשב זיהה את שני המסכים כמסך אחד - כלומר, הראה לי את אותה התמונה בשניהם. חשבתי שזה סימן טוב, ושרק צריך לשחק עם ההגדרות - אבל שיחקתי עם ההגדרות של הווינדואוס, ועם ההגדרות של הכרטיס מסך, ולא מצאתי אופציה לפיצול המסכים. אציין כי ניסיתי את אותו הדבר על מחשב אחר שלי, עם כרטיס מסך של NVIDIA, ושם בקלות מצאתי את האופציה לפי…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by xpsdn1,

טוב אז ככה, בכרטיס הקודם שלי.. שעדיין באחריות HD7870XT היו נפילות במשחקים: קרייסיס, ליג אוף לג'נדס, סימס (זה מה שהספקתי לראות) לאחר שTMS אישרו לי כי אכן יש תקלה.. נתבקשתי להחליף כרטיס מסך מבין המגוון שיש להם באתר. ההתלבטויות שלי מתחלקות לכמה שאלות.. 1.האם יש מצב שאם אני אחליט ללכת על הRadeon R9 280X OC 3GB GDDR5 תהיה קיימת אותה הבעיה שב7870? בגלל שזוהי אותה חברה ואני חושב שאותו בסיס בשם tahiti לשני הכרטיסים? 2.האם משתלם להשקיע את ההפרש מהכרטיס GTX760? האם ידוע לכם על טיב הכרטיס של ריידון בהשוואה לGTX760? אשמח לתשובה בהקדם בהתחשב שעוד שעה~ אני צריך להחזיר תשובה.. האופציות: Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 http://www.tms.co.il/product/12969 GTX 760 http://www.tms.co.il/product/1…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by eGore,

שלום! ברצוני לשנות סרטוני WMV לפורמט AVI, ואם אפשר לחתוך כמה קטעים משם. האם VirtualDub יכולה לשנות פורמט? האם היא מתאימה לעריכה כזאת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. יש לי R9800PRO 256 BIT עשיתי בנצ' עם FRAPS 2 למשך כמה דקות ויצא לי בערך 47 FPS.... זה טוב?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.