עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי שלושה כרטיסים ל AGP שיש להם הרבה זיכרון האם הם טובים איזה מהם הכי טוב ולמה http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=320&model=1253&modelmenu=1 http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=9&prod_cat_id=141&prod_id=61445 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a7600_gttdh_1.html אם זה משנה יש לי 1 גיגה זיכרון 333 מעבד של AMD אטלון לוח אם של DFI דגם DFI LANPARTY NFII ULTRA B <-- ומה האייקון הזה אמור להיות ?

2. שלום לכולם! הייתי מחוץ לעולם כרטיסי המסך לכשנה וחצי, ואני רוצה לסגור פערים בידע שלי בעניין הבדלי הביצועים. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות הראשונה - האם ההבדל הביצועים בין HD4850 לHD5850 מצדיק כרגע את הבדל המחירים? השנייה - האם התמיכה בDX11 תהיה באמת חשובה עוד שנה בערך? הבנתי שכבר מתחילים לצאת משחקים אשר תומכים בפלטפורמה הזו, ואני לא בטוח אם תהיה תמיכה לאחור בDX10 הצולע או בDX9 המיושן משהו. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם לקנות אחד מהנ"ל או לחכות ל HD5770, שאמור לעלות פחות, ולספק ביצועים סבירים ויותר למסך 19". השלישית - אתם יכולים בבקשה לשים פה קישור למבחני ביצועים עדכניים לכרטיסים החדשים?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. אני רוצה לחבר מחשב לטלויזיה על מנת לראות סרט באיכות HD וכמובן אני רוצה גם לשמוע קול.....אז יש מצב אם לכרטיס מסך יש רק תמיכת HDTV ולא יציאה מובנת של HDMI ? גמר חתימה טובה לכולנו.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by eliil1,

קראתי באתר שיצאה הגרסה החדשה של GTX260 , וכתוב שהם הורידו מחיר , ל280 דולר..שזה 980 ש"ח בערך... ואני התכוונתי לקנות במחיר הזה בערך את 4850...אז רציתי לחכות שזה יגיע לארץ , מתי הכרטיס מגיע לארץ??

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by AMIT1024,

ברשותי כרטיס 6800U של חברת LEADTEK המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד 4 RAID RAPTOR 2 GIGA RAM DFI LAN PARTY NF4U 4800+ X2 ואחרי כל האופרציה שאלתי היא האם הכרטיס מסך שלי עם מחשב כזה יוכל לעמוד בשידור HD למסך פלזמה... ..???? אני שואל כי הבנתי שהכרטיס שלי הוא לא מי יודע מה היום.....אני פוחד שהכרטיס לא יהיה מספיק חזק או שאני טועה.???

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  6. שלום לכולם אני חדש פה כפי שבטח שמתם לב ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך שלי :-\ יש לי כרטיס מסך ATI rage 128 pro והיום נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש דרייברים אחרים יותר 'חדשים' ממה שמותקנים אצלי אז הסרתי את הקודמים והורדתי את ה'חדשים' http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/winxpr1286133279.html הנה לינק לדרייבר שהורדתי http://ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/rage128prowinxpdrivers.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=10 וזה הדף הראשי של הדרייברים והכלים לכרטיס מסך שלי התקנתי ואז יש עוד התקנה כזאת (יעני כמו בזיפ שעושים אקסטראקט ואז מתקינים את מה שחילצתם) ואז בהתקנה השניה אני נכנס וזה עושה לי Error ורושם את זה…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. אני שחקן קאנטר סטרייק וחזרתי לזה לא מזמן....ושיפרו את המשחק אז עכשיו יש לי 10 FPS איך זה יכול להיות???בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה... אין סיכוי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן כמו שצריך או שמשהו לא מותקן כמו שצריך.... מפרט המחשב עם זה עוזר.... (CPU2) Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz @ 3006MHz (ASUSTeK Computer Inc. P4P800SE mainboard) (RAM) 1GB, 380.81MB free (HDDs) 74.5GB, 1.4GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 7800 GS (256MB), 1280x1024x32, 60Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 3h 18m 14s uptime, 1d 8h 3m 47s uptime record העזרה שלכם שווה המון!!!! תודה לכולם....

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by GamePad,

היום קיבלתי את המסך החדש שלי (samsung 753dfx) ואחרי כמה שעות הופיעו לי קוים גליים בצידי במסך כאילו קירבתי מגנט. הרמקולים (הלא מסוככים) נמצאים בגובה של כ~מטר מהמסך, היה פקס ליד המסך שהעפתי בשביל לראות את ההשפעה והמגבר של המערכת נמצא כחצי מטר לימין, ששם גם מופיעים הקוים באופן יותר ברור. יש מצב שזה המגבר? בבקשה עזרה נ.ב. אותה בעיה הייתה לי עם המסך הקודם ככה שאני מאמין שמשהו גורם לזה בסביבה והבעיה לא במסך

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by Eden 6600,

הרגע סיימתי לקרוא את הכתבה על הכרטיסים החדשים של nVidia ורציתי לדעת מתי אמור להשתחרר הכרטיס 7600GT וגם כמה בערך הוא צפוי לעלות? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  10. Started by shu sha,

http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00052 טוב אז למישהו יש דעה בקשר לכרטיסים האלה? שווים משו?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by finish,

הורדתי דרייברים של DNA גירסה 3.6.5.1 קראתי כתבה בGAMESPOT שהם ממש טובים מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by huber,

שלום. יש ברשותי טלוויזית LCD TV שמחוברת לכרטיס מסך X1900XT בכבל DVI2HDMI עם דרייבר מעודכן לחלוטין. הבעייה צצה כאשר אני מגדיר את הרזולוציה של ה LCD TV כ 1280X720. אם היא מוגדרת ברזולויה הזו התמונה גולשת החוצה (ה TASKBAR למטה כמעט ואינו נראה/מחוץ לתמונה המוצגת בטלוויזיה). אם אני מגדיר את הרזולוציה כ 1152X648 צצה לה תופעה הפוכה, התמונה הוצגת קטנה מגודל התצוגה ומופיעים להם שוליים שחוריים. מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by mikibo,

איזה ומה התנאים שצריך עלמנת לחבר 2 מסכים לכרטיס מסך אחד? תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by G-SHOCK,

ערב טוב לכולם ברצוני להעביר סרטי וידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב,לשמירה גם על הדיסק הקשיח וגם ע"י צריבתם(כעת על צורב רגיל וכשתהיה ירידת מחירים אקמבן צורב די וי די ) אני מחפש מספר רב של חיבורים,רזולוציות טובות למצב ההקלטה ויכולות עריכה סבירות. יש לי עד 800 ש"ח לעניין ,עדיף פחות כי גם כך זה גבולי מבחינתי. ראיתי כרטיסי טלויזיה שמתיימרים לעשות חלק מפעולות אלה,אבל נראה לי שהאיכות נמוכה . תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. איך אני מחבר אותו לוידאו? איך אני מחבר אותו בכלל לטלויזיה? והאם יש לי אפשרות להקליט משהו ? ואם כן איך.. איזה כבלים אני צריך תוכנות וכו'..

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  16. מותקן וויסטה 32 ביט SP1 והוא לא נותן לי לזהות בRIVATUNER או בSPEEDFAN או בATITOOL מהירות מאוורר של כרטיס מסך או טמ' שלו לא מצליח לכוון את המהירות מאוורר שלו (שהיא איטית מאוד והוא מתחמם בטירוף) הכרטיס של טווינטק הלוח של ABIT (IP35) nTune לא נותן לי להתקין כי אומר שאין לי לוח NFORCE

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by Dudu312,

-תקציב עד 1900 -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד PCI-E -מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX -זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ -ספק Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI יש לי מסך של 19 אינצ' ואני לא יודע איזה כרטיסים כדי לקחת אני רוצה מערך כרטיסים שיוצא לי את המקסימום ברוזולציה של 1280X1024 זאת הרזולציה המקסימלית שלי... תודה לעוזרים.

18. Started by WazZzap,

ראיתי שבשביל משחקים של DX 10 חייבים ויסטה וכמה וכמה אנשים פה אמרו שייקח הרבה זמן עד שיגיעו משחקים לויסטה... אז השאלה שלי זה אם באמת שווה להוסיף איזה 600 שקל אם משווים את ה 8800GTS ל X1950XT ששניהם באמת כרטיסים מעולים אבל ההבדל הוא 600 ש"ח בגלל ה DX 10? ועוד משהו שקשור לפורום פה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=620&Pname=Gaming כמה הדבר הזה אמור לעלות לי אם אני עושה את השינויים הבאים: מוריד את כל הציוד ההיקפי(מסך מכברת מקלדת רמקולים הכל הכל) ואני שם BGF PX8800GTS 320MB או HIS RADEON ATI X1950XT 256MB מה יותר משתלם מבין הכרטיסים וכמה אמור לעלות לי המחשב הזה?

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by unknown man,

מסך CRT המוכר אני צריך ב 750 שקל מ www.noacomp.co.il לא נראה לי שזה משנה ב CRT אבל למשחקים. ושמעתי שהאחריות של סמסונג על המסכים היא גרועה יחסית, זה נכון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by NIR-T,

האם זה משנה לאיזו חברה שייך הכרטיס מסך? ואם כן איזה חברה כדאי לקנות? בכלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום לקנות?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלום . תמונה : רציתי לשאול , הכרטיס הזה מיוחד יש לו כניסה/יציאה של hdmi , עכשיו אני רוצה לדעת למה זה בשביל חיבור המסך מחשב מdvi לתוך הכרטיס כ hdmi וזה איכותי מאוד או יש טלוויזיות שיש להם יציאת dvi שמחברים את זה מהטלוויזית lcd לתוך כרטיס מסך של המחשב ורואים... (קצת קשה לי להאמין בגלל שלטלוייזיות יש רק יציאת hdmi וגם vga אז זה רק מdvi של הכרטיס מסך לטלוויזיה ולא הפוך ) ? - שאלה שניה : שרושמים במפרט על טלוויזיות שיש להם חיבור למחשב אז הכוונה חיבור VGA ? תודה לכם .

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by premshay,

שלום לכולם. בזכות הפורום ובזכות הסקירה המצוינת של כרטיסי מסך כל חודש, חידשתי (לאחר שנשרף הדיינוורד הישן שלי) את הכרטיס, ועכשיו אני הבעלים המסופקים של . winfast 7600gt הבעיה מתחילה בכך שאין לו VIVO, בניגוד לגיינוורד הישן. יעש חיבור HDTV ו SVIDEOץ חיברתי כבל SVIDEO עם מתאם לRCA, כדי לחבר לטלויזיה. אך הפלא ופלא - הדבר אינו עובד. האם למישהו יש מושג איך מפעילים את יציאת הוידאו בכרטיס, או מה הסיבה שלא עובד עתה החיבור? (עבד בכרטיס הקודם, אך שם יש יציאה ישירה של RCA). תודה תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by lybmann,

אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD. המסך שאני חושב ללכת עליו הוא SONY SDM-HS73PB. מעולם לא ראיתי אותו אבל הנתונים היבשים שלו ממש מרשימים אותי: 17 אינץ נקודה 0.264 רזולוציה 1280*1024 קונטרס 500 בהירות 400 !!!! תגובה 16 וזויות ראיה 160,160 עניין שיש להם מסך אחר בלי הציפוי Onyx-black ... השאלה היא מהוא הציפוי הזה למה הוא משמש ואם שווה באמת לשלם קצת יותר בשביל מסך עם ציפוי כזה???? מחכה לתשובה בתודה אלי

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני לא בטוח אם כבר ציינו את זה, אבל בדרייברים של אומגה catalyst 4.4 יש באג (לפחות אני חושב שזה) שאם משנים את ההגדרות של v-sync ל always off אז יש ירידה חדה בביצועים עד להתקנה מחודשת של הדרייברים. מי שרוצה שינסה ויבדוק, אבל אני לא ממליץ.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. שלום רב. יש לי מחשב עם מעבד AMD4800X2, כרטיס מסך 8600gt extreme ומארז אנטק סונטה 3 עם הספק הנלווה לו (500 וואט). המשחקים מקרטעים לי והייתי רוצה לשדרג לכרטיס מסך כגון ה gtx260, הבעיה שאני חושש שאין מקום במארז כי בידיוק מול הסלוט של הכרטיס מסך יש מאוורר 120 מילימטר וגם ככה המארז דיי קטן. האם באמת יש בעיה ככה שעדיף ללכת על 4850 למשל ? המסך שלי הוא 22 אינצ' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה המקסימאלית שמתאפשרת עם המעבד הדיי חלש. תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.