עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tnt95413,

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, ואשמח למידע מהמומחים. כתוצאה מנפילת מתח אצלי בבית הלך (כנראה) כ' המסך. ווידאו אני רואה מרוטש לגמרי ומשחקים (בעיקר פיפא) מציג תמונה חתוכה ומקוטעת, משהו לא ברור. מקווה שהבעיה לא בלוח אם. בכל מקרה, חשבתי ללכת על החלפה של כ' המסך שלי (ברשותי RADEON 9200SE, ממשק AGP). לוח האם שלי ASUS P4P800SE. ההתעסקות העיקרית אצלי היא עריכה ויצירת מוזיקה, ובמשחקים - פיפא, כך שהדרישות הם לא בשחקים. מדי פעם משחקי יריות אבל בשביל הזמן המועט שאני משחק אין לי צורך בהשקעה כספית גבוהה, מעבר לשימוש הסטנדרטי והאמין. חשוב לי מאוד שיהיה חיבור DVI (יש לי מסך דיגיטלי - רחב 1440X900) ושהכרטיס יכיר את הרזולוציה הזו ורזולוציות של מסכים חדישים + אופציה למסך מפוצל/כפוך. חשבתי על…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by tomiv,

אני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה, חשבו לי שיהיה לו טיונר כמובן, אני מעריך שבכולם יש את זה כדי שיהיה אפשר לחבר אליו את הכבלים ישירות .. שיתמוך בmedia center .. וכמובן הקלטה באיכות טובה.. חשבתי ללכת על Leadtek WinFastTV2000 XP RM שעולה יחסית זול כ180 ש"ח אבל גיליתי שהאיכויות הקלטה שלו הם לא הכי טובות ואין תמיכה גם בmedia center ולכן אני מחפש כרטיס טוב יותר.. על איזה כרטיס אתם ממליצים {תקציב: עד 420 ש"ח}

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by TIMI,

שמעו יש לי בעיה, יש לי לוח אם של אינטל 845g pro קיצר חרא לוח אם, הבעיה הנוספת היא שגם הכרטיס מסך הוא און בורד ובכלל הלוח אם בהסברים שלו טוען שהוא תומך ב- AGP X4, מה יקרה אם אני אתקין כרטיס מסך שתומך בכפול 8? הוא יתאים ? או שבכלל הוא לא יכנס לחריץ של הכרטסי מסך? בתכלס אם לא, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיתמוך בלוח האם שלי? תודה...

4. Started by meirgarin,

לידידי המלומדים שלום ! אני מבקש סיוע בבחירת כרטיס מסך עבור מחשב חדש, שנושא המשחקים אינו רלוונטי. המחשב מיועד בעיקר ליישומיי וידיאו, אינטרנט, המרת וידיאו בין פורמטים והצגת מופעי מוסיקה וכדומה. לכרטיס אני זקוק ליציאות TV ו-DVI . כמו כן אני מעוניין בכרטיס אמין לאורך זמן, במידה ונדרש קירור נוסף, אשמח לקבל המלצות. בתודה מראש מאיר

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by smulikon,

יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by stookza,

שלום רציתי לשאול למה חברת ati לא מאפשרת הוספת צבע בדרייבר שלה כמו שאפשרי בNVIDIA בקליק ימני מאפיינים על שולחן העבודה :\geforce...:\תיקוני צבע:\חדות דיגיטלית {אצלי כמעט על מקסימום ;o} כי אין כמו הרבה צבע {אנימה משחקים ותמונות}ואם ניתן לעשות זאת יכול להיות שאני לא מעודכן לדרייבר של ATI כיום מפני שרציתי לקנות כרטיס ATI לפני כשנה ולא רכשתי רק מהסיבה הזאת . אודה לתגובה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Nachum987,

יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by KingYes,

אהלן, יש לי בכרטיס המסך שלי שני יציאות של DVI. לאיזה יציאה בדיוק לחבר את המסך שלי?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by STRENGTH,

ראיתי אצל חבר שלי את המסך SAMSUNG 753S ולדעתי רואים בו פשוט מצוין תמונה מאד חדה אז רציתי לדעת אם המסך הזה זה הדגם המקביל של 793DF. יש להם את אותה שפורפרת?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. כרגע יש לי 2600PRO של SAPPHIRE עם 256MB GDDR2. כמה אני ארגיש את השדרוג ל4670 החדש גם של SAPPHIRE עם 512MB GDDR3? שאר המפרט נמצא ב"מפרט" זה (המחשב העליון). המסך שלי הוא X95F של SONY גודל: 19" רזולוציה 1024X1280, והוא לא צפוי להתחלף. כלומר זו הרזולוציה שאני משחק עליה. השאיפה לשדרוג היא בגלל שה2600 לא סוחב. גם בC&C הנוכחי ברגע שיש יותר מדי יחידות על המסך המשחק מקרטע בהגדרות גבוהות, אני לא חושב שאפשר להאשים משהו אחר במפרט שלי מלבד הכרטיס. אני ארצה לשחק RED ALERT 3 כשיצא את DIABLO 3 ואת CRYSIS בצורה חלקה (ה2600 מריץ אותו די חלק ב1024X768 כשהכל על מדיום אבל אני שואף ליותר מזה). אני לא רוצה להשקיע את ה200 ש"ח הנוספים ל9600GT. אגב, אני מתכנן לשים לכרטיס תוך כמה חודשים קירור …

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי כרגע 9800SE והורדתי את הקירור וגילית שהוא בעל ליבת R360 שזה אומר ליבת XT ועכשיו השאלה אם הליבה הזאת נעולה ל 4 צינורות עיבוד כי היא הגיעה על 9800SE ? יש שיטה לבדוק את זה ? הכרטיס של POWER COLOR

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. זה המפרט חברה מעבד אינטל core 2due 1333/ 3.16GHZ/6M E 8500 לוח אם אינטל DG45ID ספק כוח Hec300AR הספק בנפרד מהמארז ddr2 2 gb זיכרון מסך 19 אינץ 190S8FB 19" 5 ms DVI/VGA Black? PHILIPS מארז hec (6AR6) התקציב הוא באזור ה 900 אבל מוכן לחרוג בעוד 100 חשבתי על ה 9800gtx 1gb שעולה 985 באיבורי האם הוא יכנס במארז ? אבל החשש הוא הספק האם הספק יחזיק? ואם לא איזה אפשרויות אחרות כדאי? תודה רבה לעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי מסך CRT 19" Samsung 959NF שאני מאוד מרוצה ממנו (עד עכשיו). הבעיה היא שבימים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות. זה התחיל בזה שהפינה השמאלית העליונה קיבלה גוון סגלגל. יום למחרת כל הצד הימני של המסך איבד את הצבע/שינה גוונים. עשיתי degauss והתופעה נעלמה. אתמול שמתי לב שהתמונה קצת מרצדת (למרות שקצב הרענון היה 85HZ ) ופתאום לא נכנסת למסך (כאילו מתחתי אותה). שיניתי את קצב הרענון לקצב אחר והחזרתי ל 85 והבעיה נפתרה. היום שמתי לב ששוב הפינה השמאלית העליונה סגולה. השאלה שלי היא אם אפשר/משתלם כיום לתקן דבר כזה? ממה דבר כזה יכול לנבוע? כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמסך. תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by XxehsomxX,

שלום, קיבלתי מחשב חדש נייד של dell עם כרטיס מסך INTEL HD GRAPHICS 4000. יש לי מחשב נייד נוסף המשמש אותי לעבודה על פוטושופ ותוכנה לעריכת סרטים (פרמייר), סוג כרטיס המסך במחשב זה: Nvidia GEFORCE Gt 130M. שאר המאפיינים של החומרה זהים פחות או יותר למעט סוג המעבד: INTEL CORE I3 – 3120M CPU (במחשב החדש) INTEL CORE 2 DUO CPU (במחשב הישן) אני רוצה למסור את אחד המחשבים לאחי. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי באיזה מחשב נייד להשתמש.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by bigman84,

הזמנתי כרטיס מסך OEM והבנתי שהוא לא בא עם קופסא שמגנה עליו. רציתי לשאול אם זה בטוח - שהמוצר לא נפגם או משהו כזה בדרך בגלל שהוא לא מוגן.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by nore0,

פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  17. קניתי נייד עם הכרטיס מסך הזה Intel 910GML Integrated Up to 64MB הוא טוב? יעבדו בו משחקים חדשים למשל GTA החדש שאמור לצאת בקרוב

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by 1337Din,

בכל פעם שאני מעלה את הווינדוס אז אני רואה את הרקע של השולחן עבודה, אבל המסך כאילו ממשיך שמאלה ואני לא יכול לראות כלום. אני לא יכול להכנס לקאטאליסט כי זה מציג אותו בצד שמאל שאני לא יכול לגשת אליו וכך גם כל התיקיות והדברים שאני מנסה להכנס אליהן מה עושים?1

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. אני רוצה לחבר מחשב לטלויזיה על מנת לראות סרט באיכות HD וכמובן אני רוצה גם לשמוע קול.....אז יש מצב אם לכרטיס מסך יש רק תמיכת HDTV ולא יציאה מובנת של HDMI ? גמר חתימה טובה לכולנו.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by pp12,

המפרט שלי כזה: intel e6300 1.86ghz 1GB geforce 8800GTX העם המפרט שלי קרנף ומעולה?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. ?? אני מתכון לכרטיסים מסדרת ה 2400 6800 gpu`s

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. Started by D-Bang,

אני מעוניין לקנות מסך LCD ההתלבטות שלי כרגע היא בין סמסונג 730B ל- 930B מן הסתם אני כמובן מעדיף את ה19" אבל מה שמפריע לי זה ששניהם זה אותה רזולוציה ועקב כך הבנתי שב19 פשוט הגדילו את גודל הפיקסלים. השאלה שלי היא עד כמה זה משפיע על איכות התמונה והטקסט האם ב19 הכל יראה יותר מפוקסל? אני יודע במשחקים/סרטים זה פחות משנה כי זה כל הזמן מתחלף, אבל אותי יותר מעניין לדעת איך יראו התמונות שאני מצלם או הגלישה באינטרנט בנוסף אשמח אם תמליצו גם על צגים אחרים (חוץ מה710T שקראתי עליו רבות פה..)

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by Lapland,

כמה W הוא צורך במאמץ ? וכמה HD 4770 צורך במאמץ ? ובכמה ה4770 חזק מה9500 ? ספק של HEC 300W יחזיק HD4770 עם E7300 בלי OC ?

דיונים חדשים בפורומים