כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
המטרה כמובן משחקים חדשים. האם המחיר שווה? או שעדיף לחכות להתפתחויות אחרות??
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי אז... שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך וזה גרם לזה שכשאני צופה בסרטים בWMP או בBSPLAYER הצבעים השתגעו...זה גם בנגנים באינטרנט (וואלה לדוגמא) בBSPLAYER נכנסתי להגדרות צבעים והצלחתי לסדר את זה אבל זה כל פעם חוזר אחרי שאני סוגר את התוכנה הצבעים האחרים רגילים זה רק בתוכנות וידאו תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אחי המפגר שקרא מאמר מנענע, אומר שלפלאפון המפגר שלו יש יותר צבעים מהמסך שלי ושלו. עכשיו, הוא אומר, שלפלאפון שלו יש 65000 צבעים (16 ביט, נכון?), ולמסך שלי (lcd) יש 3000 צבעים, ושלמסך שלו יש 4000 צבעים (12 ביט, נכון?). בבקשה עזרו לי להוכיח שהוא, ונענע, טועים, וחושבים כמו אוטיסטים מפגרים שיכלית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מחשב חדש (כ-3 חודשים) בתצורה הבאה: E6600, 2GB RAM, 965P DS3-3.3 עם מסך Dell 2407 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8600GT של Gigabyte, קניתי אותו כי לא חשבתי שאשחק יותר מדי, והתבדתי. יש משחקים שרצים אחלה (C&C3) אבל קצת יותר כבדים (FEAR, Bioshock) מקרטעים אם אני על הרזולוציה הכי גבוהה. אם אחליף כרטיס מסך לדגם high end, זה יעזור, או שיהיה הבדל זניח? ואם כן - לאיזה דגם? מבחינת תקציב - עד 2000 ש"ח (את הנוכחי שלי אמכור בסביבות 600 למכר). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה. לפני חצי שנה בערך חיברתי כבל וידאו וסאונד בין הטלויזיה למחשב. בטלויזיה הכבל מתחבר ל av כך שכאשר אני שם av בטלויזיה אני רואה את התוכן של המחשב. כמובן אחרי שאני מגדיר את זה בכרטיס מסך דרך : לחצן ימני בשולחן עבודה> הגדרות> מתקדם ואז בתצוגות של הכרטיס מסך אני פשוט מפעיל את השירות. לפני כמה זמן לפתע זה הפסיק לעבוד לי. הוא נותן לי ללחץ על הכפתור שמקשר בין הטלויזיה למחשב גם שהכבלים לא מחוברים בכלל. ואני לא רואה שום דבר מהתוכן של המחשב בטלויזיה. מה עושים ??? תודה רבה לעוזרים. ומצטער אם ההסבר לא היה ממש טוב
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מזיגזג שהוא כולל את הכרטיס מסך: Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP אבל הבעיה שהכרטיס הנ"ל עוד לא הגיע אליהם וכל פעם הם אומרים עוד יומיים שלושה ואני ממש מחכה למחשב הזה... אז השאלה שלי ככה האם כדאי לי להשקיע עוד 305 שקלים בשביל הכרטיס מסך הזה: Pointofview- Geforce 6800 128MB DDR - DVI/TvOut - RETAIL (אני מקוה שיש להם אותו במלאי בכלל) אבל מה אתם אומרים ? ויש אולי כרטיס מסך שמגיע לרמה של 6600gt והוא בערך באותו סכום ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש והתקציב הוא 1000 שקל(-+)... המליצו לי מאוד על המאג 796 FD2 (הוא מציג נתונים טובים וגם בא בצבע שחור\כסף דבר שיתאים לי לשאר המחשב מאוד), האם הוא מסך טוב? אצל חבר שלי למשל ראיתי מאג(דגם שונה), שהזכוכית שלו שטוחה אבל בפנים התמונה מעוגלת. האם המאג שאני מתכוון לקנות שטוח גם מבפנים?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש פי כמה וכמה חברות( ובינהם חברות ממש רציניות) שמייצור כרטיסי מסך של NVIDIA מאשר כמה חברות קטנות שמיצרות עבור ATI האם זה שאלה של זמן עד שזה NVIDIA יפציצו בכרטיס שלא יראה ממטר את ATI הרי ברור שתמיד יש חדשנות השאלה אם זה יקרה בזמן הקרוב או שחברות כרטיסי מהסך של NVIDIA עדיין ימשיכו לחכות בצד עד ש NVIDIA יעשו צעד
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות זה 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של GIGABYTE או HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E של Sapphire שניהם מהחנות KSP עכשיו רציתי לדעת מי יותר טוב והאם הם יעבדו בלי בעיות על המחשב ויוכלו להריץ משחקים חדשים כמו FAR CRY 2 או Mercenaries 2 כי אני רוצה לקנות את המשחק הזה. תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בדריברים הקודמים היתה פונקציה כזאת של AA דרך הדריבר ובדריברים האחרונים כבר אין.. יש למישהו מושג איך מחזירים את זה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
האם כדאי לי? המפרט amd 3200 1gb gigabyte k8n ultra 9 האם שווה במחיר הזה חדש מחברת XFX?? אני אקח את זה לכמה חודשים עד שיצאו משחקי DX10 ואז נקנה מחשב חדש...
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אוקיי בסופו של דבר אני קונה מחשב משרדי בדיוק כמו בחתימה ומתלבט להוספת הכרטיס מסך התקציב שלי לכרטיס הוא 410 ש"ח, חריגה עד 450 . אני צריך שהכרטיס יהיה מסקייפיסי, לכן אם אני קונה HD4670 , זה לא יהיה של Connect3D עם הקירור AC ב-395 ש"ח מFOXPC אבל ראיתי את הכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-4672DDM~8~0.htm הוא נראלי טוב מבחינת קירור, אין לו את הקירור סטוק.. אבל השאלה היא אם התדרים שלClub3D זהים לתדרים של אותם כרטיסים מחברות אחרות.. והאם כדאי להוסיף 20 ש"ח בשביל אותו כרטיס רק של Palit ? אל תשכחו שלפאליט יש אחריות שנתיים ולקלאב יש אחריות 3 שנים! הנה הכרטיס של פאליט: http://skypc.co.il/pl_product~28330~8~0.htm מה עדיף? (אם אתם רוצים תמליצו על כרטיסים אחרים מSKYPC ). …
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ולא מתכנן לעשות עליו שום סוג של OC באתר זה שמתי לב שממליצים בעיקר על ה6800GS של EVGA (למי שלא יכול להרשות לעצמו את ה 7800GT) (במידה ואני צודק בהנחה שלי שה 6800GS נכנס להגדרה של 6800 ב TOM'S HARDWARE ) למרות זאת ולמרות שיש הבדל של כ 300 שח בינו לבין ה6600GT בדקתי ומצאתי ב TOM'S HARDWARE שההבדל בין הביצועים שלהם קטן מאוד אם לא אפסי בדרך כלל (מלבד דברים קלים כמו צללים מסובכים ברזולוציות גבוהות בגלל זכרונו המועט ) http://www.tomshardware.com/2005/12/02/vga_charts_viii/page4.html למה ההבדל הדיי גדול במחיר (וההמלצות המרובות ל6800GS של אנשי האתר) ומה משתלם יותר לקנות (ללא שימוש בOC)? יש לי 300 שקל להוציא אם זה הבדל מהותי אבל אם לא אני יעדיף להוציא אותם על עכבר …
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
"הכרטיסים לא יספקו תמיכה ב HDMI" זתומרת, יש כ.מסך שקיימים עם שקע כזה של HDMI? ??? "תמיכה ב HDTV, HDCP" מה זה HDCP וHDTV זה לא הכוונה לHDMI? מבקש להתחשב קצת בבורות שלי, תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחר 8 שנים המסך שלי LG 795plus התחיל לגמגמם ולהחליף לי צבעים והצבע האדום נעלם זה לא בעיה עם הכבל זה בדוק בעיה עם המסך מבדיקות רבות. אז ככה אני מעוניין במסך CRT חדש (למה לא LCD?) כי הוא לא עובר את ה 70HERTZ וזה משפיע בצורה קריטית. שיהיה עד 700 שקל. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה 6600GT או 6800XT בקיצור כרטיס מסך טוב ל AGP שלא יהיה מוגזם בכסף כי אין טעם לקנות 7600GS goldensample שעולה כמט 2000 שקל עד 1000 שקל הכרטיס מסך. מפרט P4 2.66@3.1 Asus p4x800 Radeon 9550 256mega 128bit Sappihre 80giga ide hf toda. :]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלו (radeon 9600 ) לlcd "samsung la32r51b (גם לtv וגם לכרטיס מסך יש יציאה של dvi ) לצפייה בסרטים איזה כבל אתם ממליצים לי לרכוש ? ומה המחיר שלו ל 3-4 מטרים ואיפה אפשר לרכושו? תודה רבה מחכה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, חיפשתי בחיפוש הפורום ולא מצאתי, יש פרטים על הסדרה הזאת של הכרטיס ובעקר על ה9600? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה זה בהירות וקונטרסט על מה הם משפיעים באיכות תמונה ועל איזה מספר בין אחד ל100 אתם ממליצים לשים אותם בתודה מראש עמית
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך מספק לעיבוד תמונת 3D (עם משקפיים דיגיטליות וטלויזיית 3D) שיהיה מחובר ל HTPC. המעבד של ה HTPC הוא E6300 2.8GHZ ויש לו 3GB DDR2 667MHZ. אני מחפש גם כרטיס קול שיודע לעבוד עם כל הפורמטי האודיו המתקדמים שיש כיום (אני יודע שיש דגמים שתומכים ב 3D, אבל לא בחלק מפורמטי האודיו). אני גר בארה"ב ואין לי LIMIT של תקציב (עד לרמה הגיונית). אני חושב גם על לקנות כרטיס שיתאים גם למשחקי מחשב (האחרונים) אבל מפחד שזה לא יהיה ישים כי המעבד שלי יחסית חלש (וגם הזיכרונות) ואז אקבל צוואר בקבוק. אשמח לדעתכם, תודה. ד"א איך כל הקטע של המשחקים בתלת מימד עובד? האם צריך מסכים מיוחדים בשביל זה או שכל מסך (לדוגמה הטלויזיה שיש ברשותי) יתאים לכך?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי חבר קונה מחשב נייד וחשוב לו לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI® RADEON® X1400 אווו NVIDIA GeForce Go 7400 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
חבר'ה! על איזה כרטיס מהשניים הייתם הולכים ולמה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איך עובר הSOUND מהמחשב לטלוויזיה אם משתמשים בחיבור HDMI ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך אני בודק שהכרטיס בסדר ?? בדקתי בATI TRAY TOOLS וקיבלתי תוצאה גרועה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב כרטיסי הAGP לDX10 יצאו, ואיתם יחד הPCI, כן כן, מסתבר שSparkle החליטה לשווק את כרטיס ה8500GT גם בPCI, דבר זה יכול להועיל למחשבים ללא חריץ AGP\PCI EXPRESS, ומי יודע, אולי אפילו כרטיס פיזיקה בעתיד. לכרטיס יש 900MHz בShader Clock, עם 256MB זיכרון מסוג GDDR2, ו128Bit. מהירות הליבה שלו היא 450MHz, ומהירות הRAMDAC שלו היא 400MHz. הכרטיס בעל קירור פאסיבי שתופס סולט אחד, ומקור הכח שלו פנימי (הישר מחריץ הPCI). לכרטיס המסך יש יציאת VGA אחת, יציאת DVI אחת, ויציאת HDTV/S-Video/Composite. כרטיס המסך תומך בOpenGL® 2.0, DirectX® 10, וברזולוציה של עד 2048x1536 בקצב ריענון של 85Hz. ביצועי הכרטיס משתווים לכל כרטיס 8500GT אחר בשוק, ומחירו בארץ עומד על כ622 ש"ח. …
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-