עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobi_af,

יש לכם משהו לו ב600 שקל ? הוא קונה מקופיודה משהו כזה.... טוב תביאו בבקשה משהו ב600 שקל

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. האם כרטיס המסך Intel GMA 950 המשולב בלוחות האם בצ'יפסט 945G חזק יותר מ-Geforce 4 mx 440? אם כן, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? אם לא, לאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה? תודה מראש, גיא

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by doker,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by superblader,

ישנו סוויטצ' קטן בתחתית של הכרטיס מסך שמכוסה בניילון כזה, מישהו יודע מה המתג הזה עושה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by 1qaz2wsx,

כותרת. רק עכשיו שמתי לב לזה, באמצע עבודה רגילה במחשב... לא ניסיתי במשחקים כי אין לי זמן. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור הסטוק ה"חדש"... מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות כדי לבדוק איפה הבעיה\לפתור אותה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. רשמתם שם ש6800 רגיל תדר זכרונות: 350 כמובן אתם צריכים לרשום כפול 2 כי יש כאלו שחושבים שרק 350 ולא מבינים בזה ושנית כאן סתכלו מה רשום http://www.guru3d.com/article/Videocards/147/2/ רשום בכלל 550*2 לזכרונות שאלה: בטבלה כאן רשום שהליבה זה זה מעל 400 ול 6800gt רשום 350 אז איך יכול להיות שהוא עוקף אותו(ה6800) גם בליבה וגם בזכרונות? וגם מכפילים ב2 תליבה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by tomiv,

אני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה, חשבו לי שיהיה לו טיונר כמובן, אני מעריך שבכולם יש את זה כדי שיהיה אפשר לחבר אליו את הכבלים ישירות .. שיתמוך בmedia center .. וכמובן הקלטה באיכות טובה.. חשבתי ללכת על Leadtek WinFastTV2000 XP RM שעולה יחסית זול כ180 ש"ח אבל גיליתי שהאיכויות הקלטה שלו הם לא הכי טובות ואין תמיכה גם בmedia center ולכן אני מחפש כרטיס טוב יותר.. על איזה כרטיס אתם ממליצים {תקציב: עד 420 ש"ח}

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית. סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולר השאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאל אבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיס או כמו שזה בטלויזיה AV אז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי... תודה רבה. /משה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  9. לא משנה הסתדרתי בעצמי כבר... אומנם איכות התמונה לא כמו שמחברים לממיר חד חד אבל רואים מצויין גם ככה. אגב,ממליץ בחום על חנות סטריאו סטאר שנמצאת בפתח תקוה בז'בוטינסקי ממש ליד אורנג'-שירות מצויין נתנו לי את הכבלים הטובים ביותר,גילו סובלנות והראו לי את הכבלים פועלים על ממיר של יס.. מדהים. אז באמת כל הכבוד להם !!! בלי שום קשר לזה עשה לי מחיר טוב

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102733&highlight=RV570 ATI הולכת בדרך של NV ... אין יותר כרטיסי מסטר אבל יש גשר שמחבר בין הכרטיסים כמו ב SLI . והינה תמונה של הכרטיס - http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106274&highlight=RV570 אתם יכולים ליראות את אותם חיבורים כמו ב SLI ...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by yuval_e,

אהלן, אני מתלבט בין: ViewSonic VX912 לבין: SAMSUNG SyncMaster 930B או אם מישהו מכיר מסך אחר (19", 8ms) שהוא ממליץ עליו לצפיה בסרטים זה הזמן.. תודה! יובל.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by Shoko,

טוב הגיע הזמן להתחיל גם לשחק אחרי שלא קניתי כרטיס מסך. המחשב בן שנה וחצי : amd phenom II X4 945 4GB זיכרון החלטתי להוסיף כרטיס מסך. מה דעתכם על : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=12592 השאלה שלי היא אם קירור פאסיבי מספיק טוב או שצריך קירור נורמלי כמו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-6750-vapor-1gb-gddr5-p-12081?language=he בנוסף לפי מה ששמתי לב הוא יותר חזר מה- GTS 450 שמומלץ כאן הרבה (או שאולי אני טועה ?) , ובכל מקרה אם אני זוכר נכון ללוח אם שלי יש אפשות לעשות hybrid cfx או איך שלא קוראים לזה עם החיצוני והמוהנה(hd4200) במידה וכמובן החיצוני הוא של AMD . האם זו החלטה נכונה ? כמה שיפור זה יתן לי (מעבר לחיסכון בחשמל …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מעונין לשדרג את המחשב שלי למשחקים כי הוא מתחיל לקרטע למעשה את האנריל החדש מסיבה לא ברורה אני רואה כמו משחק מלפני עשור רואים ממש גרוע עכשיו זה המפרט שלי amd athlon 3000+ 64 2 גיגה זכרון 400 כרטיס מסך x800 gto לוח אם של אביט an8 ultra עכשיו השאלה שלי אם זה יספיק לשדרג את הכרטיס מסך בלבד לכרטיס חדש וסביר ככה בסביבות ה1000 פלוס או שאין ברירה והגיע הזמן לשדרג הכל

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  14. שלום לכולם ביום ו הקרוב יגיע המסך אני די נעול עליו אבל רציתי לדעת אם למישהו יש הצעות \ הסתייגויות\המלצות

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  15. ????????המפרט שלי בצד

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by hen1235,

מישהו מכיר אתר או מקום כלשהו שאני יכול לדעת דרכו מה הם הליבות של כל מיני כרטיסי מסך (בעיקר חדשים)?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  17. הי שלום מה דעתכם על המתאם להכרטיס מסך הנ"ל של מטרוקס בסה"כ עולה 300 דולר השאלה העיקרית האם זה בא בנוסך לכרטיס מסך לאיזה כרטיס הוא מתאים הביצועים שלו מספיק חזקים למשחקים? http://www.matrox.com/mga/workstation/3dws/products/triplehead2go/overview.cfm תודה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  18. יש לי כרטיס טלויזה fastcom TV PAL-BG ואני מחפש דרייברים ל XP חיפשתי בפורום ומצאתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=66670.0 אבל צריך לשלם לאתר כדי להוריד ממנו (הרשמה רגילה לא עובדת) ואתר החברה כבר לא מופיע מסיבה כלשהי מישהו יכול לתת לי קישור לאתר אחר והוראות לכרטיס עצמו בכלל יהיה טוב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. שלום, רכשתי את כרטיס המסך שבנדון. לצד יציאות ה- DVI יש לו יציאה/כניסה נוספת הדומה ל- svideo. זה לא svideo, ליציאה יש 3 חורים לפינים בצורת משולש (מבנה דומה לשקע החשמל הביתי, אבל בתצורה כללית של svideo) לכבל קוראים ככל הנראה stereo 3d port ויש לי מספר שאלות שאני מבקש לשאול את מי שמבין בזה בבקשה: מה משמשת הכניסה/יציאה הזו? האם אפשר להוציא ממנה tv out? בנוסף לשתי יציאות dvi שעובדות במקביל מול שני מסכים. היכן ניתן להשיג את הכבל הזה? אני שואל לאחר שערכתי חיפוש מקיף ברשת ולא מצאתי תוצאות מספקות. הכרטיס מקצועי אבל לא חדש, אולי זו הסיבה. תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by shaul,

העניין הוא שמאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של ATI אין למסך שלי סוף למה אני מתכוון כשאני אומר אין סוף, פשוט מאוד, בזמן שלצד הימני של המסך שלי יש סוף, כלומר אם אני מזיז את העכבר ימינה בשלב מסוים אני לא יכול להזיז אותו יותר(יענו איפה שנגמר קו התצוגה של המסך) בזמן שבצד השמאלי אני יכול להמשיך להזיז את העכבר כמה שארצה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ זרוע למסכי LCD תואם תקן VESA? תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by idan,

איזה מסך הכי מומלץ לקנות 17" CRT מבחינת קרינה נמוכה וביצועים גבוהים..

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by Pitzinyelo,

לפי הביקורות שקראתי הכרטיס הזה דווקא מצוין, ופחות או יותר משתווה ל9600XT(הבנתי שבדרך כלל יותר). הבעיה היא שבביקורות האלה הכרטיס נבדק בדרך כלל עם משחקים כמו UT2003, כלומר לא המשחקים הרציניים כמו HL2. אני זוכר שלפני שנה היו עושים המון בדיקות של סדרת FX עם HL2 והתוצאות היו פשוט מחרידות: 9600 עוקף לעיתים את 5900. האם מישהו יודע אם הנושא שופר באופן משמעותי ב5700? למישהו יש לינק לBENCHMARK של הכרטיס הזה עם HL2?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Samnet,

האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by miki03,

שלום לכולם רציתי לדעת מתי צריכים לצאת דריברים חדשים מבית NVIDIA ?? יש זמן משוער או משהו ?? כי ATI כבר הוציאו כמה וכמה דרייברים בזמן ש NVIDIA לא הוציאה כלום !!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים