עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ziggystardust,

היי הורשתי לא מזמן לאחי את המחשב שלי ,מסוג פנטיום 4 2.0 512 זכרון ,כרטיס מסך MX 440 ולוח אם של אסוס מדגם: P4S333Mלוח סביר מאוד בזמנו ... המחשב עובד נהדר ועד כמה חודשים היה מריץ אץ רוב המשחקים בשוק אך לאחרונה הוא נתקל בבעיות והייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך הבעיה היא שהלוח אם תומך ב AGPX4 האם יש כרטיס סביר שמותאם ללוח? והאם כרטיס AGPX8 יוכל לעבוד בחריץ של X4 ?"?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by xxlad,

שלום לכולם, שאלה קטנה, יש לי לוח שתומך ב AGP X4 - כרגע אני עובד עם כרטיס מסך 6200 256MB - ואני רוצה לשדרג אותו, האם כרטיס מסך שתומך ב AGPX8 תומך גם ב AGPX4 ואם לא, היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך כאלה? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל הלוח שלי תומך בAGP x2 בלבד, והכרטיסים החדשים, הם x4 (אין בארץ עדיין כרטיסים של x8 לא? ובכל מקרה אני לא רוצה אותם..) אז בקיצור זה יעבוד או לא (אולי לאט יותר)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by oor,

יש לי ATI 9800 SE לוח אם GIGABYTE GA7VT880 לכך לי המון זמן למוצא פתרון לביעה של תקיעות אבל עכשו בעזרת דריוור של OMEGA הורדתי את הAGP מ X8 ל X4 ואז ניפתרו הבעיות מה ניראה לכם שדפוק לוח אם או כ.מסך ? והאם GEFORCE 5700LE הוא גם X8 ? ומה ההבדל בינהם בצורת התקשורת עם הלוח ?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  5. מה הכרטיס שכדי לי לקנות? מפרט: p4 2.8 1gb ram 160 gb hd asus p4p800se ספק לא ידוע אני יודע שהמחיר יקר אבל אני חושב שעדיין אפשר לנצל את המחשב למשחקים וסוף שנה אני יקנה מחשב חזק

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by poltergeits,

אני לא מבין מה זה אומר ואיך בדיוק עובד ? יש לי 9600 xt וכנראה שהוא אמור לעבוד עם האפליקציה עכשיו אני מנסה להבין כאן איך זה שכל פעם שאני מזיז את הסמן במאפיינים ל X8 הוא מבקש ממני לבצע אתחול כדיי שההתקן ייכנס לעבודה ולאחר מכן אני רואה ששום דבר לא השתנה . מה אני עושה ?

7. Started by J.Dog-Christ,

מעדיף ATI כי יש צורך בVIVO [יציאת TV כמה שיותר איכותית] משחק מעט מאוד משחקי מחשב, בעיקר משחקים כמו CSS, פילטרים לא מעניינים כמעט את המשתמש, הגדרות גבוהות לא מרגשות את האיש המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. Started by ilay22,

יש לי כרגע לוח אם עם ,AGP מה עגיף לי לקנות? radeon x1950pro 256mb בחיבור PCI-E ואז אני אצתרך להחליף את הלוח אם שלי לבין radeon x1950pro 512mb בחיבור AGP ואז הוא עולה כמו הראשון והלוח אם ביחד, בדיוק אותו מחיר.. מה יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by oooz,

אני צריך כרטיס AGP לחבר,כרטיס שיחזיק כמה שיותר טוב את FarCry בעיקר... אני בעצמי דילר של אייבורי וכל מחיר שתמצאו אני אוכל להשיג בקצת יותר זול.. אז כאילו תחשבו את זה ... אממ... תודה..!

• 80 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by crazydiamond,

יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? הלוח מבוסס via apollo pro 133A chipset ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הכרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by ohad,

1. מזה AGP כפול 4 והעים זה תומך במחשביי פנטיום 3 כי ראיתי בכרטיס מסך שאני הולך לקנות AGP כפול 4 ורציתי לדעת העם זה יתמוך במחשב שלי שהוא פנטיום 3 ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by okwstavka,

שלום, יש לי כרטיס מסך GF6800 128 MB ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך אחר שיסחוב את ה FS X בצורה חלקה,הבעיה היא שיש לי לוח אם עם AGP ולא PCIE , האם כדאי לי לשדרג כבר את כל המחשב או רק לקנות כרטיס מסך חדש,שאר המפרט שלי: מעבד-AMD2500 לוח אם-NF-7 1 GB RAM

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכול םרציתי לדעת האם קיים מתאם מ: AGP ל-PCIE כמה זה עולה ?והאם חלה ירידה בביצועים?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by T-Flash,

שלום לכולם!! בוודאי הופתעתם לגלות את זה, אני הופתעתי לא פחות!... AGP פשוט מסרב להעלם!! ואני כבר לא יהיה מופתע את יצאו כרטיסי DX10 ל AGP. כזכור, הכרטיס האחרון שהיה אמור להיות ל AGP הוא ה 7800GS. האתר הצרפתי PC Inpact הודיע כי NVIDIA מתכוננים להוציא את גרסת ה AGP של הכרטיסים 7600GT ו 7900GT! הכרטיסים אמורים לצאת עוד ברבעון הזה! קרוב יותר לסוף הרבעון... בנתיים ATI נשארים ללא מענה. לדעתי החסרון הגדול ביותר להוציא כרטיסי AGP חזקים זה המחיר הגבוה שלהם לעומת אותם הכרטיסים לאפיק החדש יותר - PCIE. אבל מה כבר אפשר לעשות לאותם משתמשים שיש ברשותם מחשב עם אפיק AGP שרוצים ביצועים גבוהים במשחקים... גורלם של 6800GS ו 7800GS ל AGP הוא להעלם מהשוק לדעתי. לפי ההגיון - 7600GT יחליף …

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yoni ^_^,

שלום השבוע יש בידי הזתמנות לשדרג את המחשב במספר חלקים ללא מחיר שזה מעבד AMD 64 וכן אני רוצה באותה הזתמנות ללכת על לוח אם DFI שתומך ב PCI EXpress הבעיה היא שאני עדיין לא רוצה לקנות כרטיס מסך מאחר ויש לי את RADOEN 9700 PRO ולכן אני עדיין רוצה למצות את הכרטיס הזה עד הסוף וגם ככה אני לא ממהר לקנות כרטיס חדש (אם אני אקנה אז כבר כרטיס על) לכן אני רוצה לחכות עם זה הבעיה היא שהכרטיס הזה הוא על תקן AGP והלוח אם על תקן PCI EXpress האם קיים פיתרון לבעיה הזאת ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by gman27,

שלום חברים!!! יש לי שאלה נשרף לי כרטיס המסך ולכן אני מחפש כרטיס לAGP ולכן השאלה יש לי AMD 734 לוח אם KV8PROשל ABIT האם כדי לקנות את ה 7600GT או להחליף כבר את הלוח אם (לא רוצה להוציא עכשיו 3000 ש"ח) והאם משהו יודע על חנות שה7600GT אכן נמצא בא בסטוק או שי שמחסור עולמי לזה!!!!! תודה מראש

17. במחשב הקודם שלי היה לי P-3 733 וכרטיס מסך GF-1 של אסוס AGPX4! שיניתי בביוס את ההגדרות של ה-AGP מ-4 ל-2 ול-1 והרצתי כל פעם את 3D MARK 2000 ו-2001 , והתוצאות היו אותו דבר!!! (הבדלים זניחים , כמו שמריצים אותו בדיקה בלי שינויים ויוצא הבדלים של אחוז אחד) ועכשיו אני קורא על אותם הבדלים (חוסר הבדלים) בין AGP-4 ל-AGP-8 האם AGP זה שטויות ??? (השאלה מטרידה אותי הרבה זמן ולא היה לי אומץ לשאול) תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by GRiM,

Albatron Technology, a leading IT solutions provider, recently announced the world's first AGP-8x to PCI-Express bridge card. The "ATOP"(AGP-To-PCIe) bridge card will allow a user to use their existing AGP-8x VGA card in a mainboard designed for PCI-Express resulting in considerable savings in upgrade expenditures. Because the AGP 8x standard has been around for a while and continues to provide more than adequate graphics performance, there still exists a large base of users with very capable AGP 8x VGA cards. Until now consumers have been hesitant to upgrade to a mainboard with the PCI-Express standard because it would also mean having to purchase a new PCIe VGA card. W…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  19. על איזה כרטיס הייתם ממליצים בתקציב של 1000 ש"ח AGP: ?ATI X850 Pro 256MB, DDRIII, DVI VIVO AGP 970 ש"ח LEADTEK Winfast A7600GT TD 256MB DDR3 AGP 1035 ש"ח ושאלה נוספת: האם ההבדל הוא משמעותי בין הכרטיס הזול יותר שהמלצתם במדריך: Palit) AGP Geforce FX6800GS DDR3 256MB/128Bit - TV/DVI 800ש"ח הכרטיסים למעלה שווים את ה-200ש"ח? תודה מראש למגיבים. --- מפרט AMD סמפרון 3000 1024 RAM RADEON 8500LE GIGABYTE 8KNS NFORCE 3 --

20. Started by Yaron-Cohen,

הכרטיסים מיועדים לעבודה עם 2 מסכים....וגם קצת משחקים...

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by ארקדי גאיידמק,

איזה כרטיס מסך יהיה הכי טוב עד 1200 שקל יש לי העדפה ל ג'יפורס אבל אם יש כרטיס רדייון שאוכל את הג'יפורס לא ממש יהיה אכפת לי.. המפרט ככה P4 2.4HT 4*256 זיכרון וזהו זה מה שצריך לדעתי.. אני לא רוצה שהמעבד יהווה"צוואר בקבוק" אם אפשר ב800 ששקל גם טוב העיקר שהמעבד לא יגביל את כל המחשב..

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by PCguy,

איזה כרטיס עד 500 שח ל AGP? היעוד הוא משחקים כמו FAR CRY -N4S MOSTWANTED -FIFA וכו... כרגע יש לי R9550\256MB\128BIT אם יש מצב אז אני מוכן להחלפה עם 9800 או 9600XT כמובן שאני אוסיף ת'הפרש

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by imac,

חבר שלי קנה GeForce II MX400 וכתוב באריזה שהוא דורש AGP4x אבל הלוח שלו תומך עד AGP2x יכול להיות שזה יעבוד אצלו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by motir,

שלום, יש לי את ה-Radeon 9550 (https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398) ולוח אם ASUS P4P800SE. הכרטיס והלוח תומכים ב-AGP X8 אבל אני רואה שהוא מחובר רק ב-AGP X4 (דרך התוכנה של Gigabyte). היכן ניתן לקנפג את ה-X8 ? תודה מוטי

25. אני בסקר שוק אחרי כרטיס מסך מתאים, ויש לי מחשב לא רע לדעתי רק שה AGP שלו הוא X4 ולא X8. 1. כמה זה פוגע בביצועים בפועל? הבנתי שזה לא ממש מוריד בחצי...אלא עד 20%+ -... זה נכון? 2. מה יותר משפיע - הרוחב פס 128/256BIT, או ה"צינורות" 4/8 ? 3. מה השילוב הכי אופטימלי של רוחב פס וצינורות שיותר משמעותי ומתאים ל AGP X4? (אין לי תקציב ל 256/8 PRO ) ל9800SE ראיתי שיש 256BIT אמנם אבל 4 צינורות פעילים. לפי הסטיקי שקראתי, הבנתי שלא בטוח שהוא נפתח עם האומגה ל 8, אז אולי בכלל כדאי 9600XT שהוא 128BIT ו 4 צינורות אבל מהירות שעון גבוהה יותר...?? יש בנושא הזה הרבה משתנים (שלא לדבר על מחיר - שקובע בסוף הכל... אז סליחה אם השאלות שלי חוזרות ומורכבות... תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.